Witch hunt.

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Søn jan 07, 2018 1:49 am

Alex lagde hovedet på skrå. "Han er rar. Han straffer os ikke fysisk, det er mere at han begynder at drille en og kalde en ting, smat give mig en latterlig hat på... igen." Det sidste blev hvisket, hvor hun kort så ned i gulvet. "Det er lettere ydmygende, men jeg håber lidt på at jeg kan få lov til at undgå det denne gang... Jeg tror bare han nyder at drille og derfor kommer han med sådanne gåder, som er svære at løse." Lød det kærligt fra hende.
"Det er nemt hvis du går op i det, lidt ligesom at gå. Da man er lille er det svært og nu er det nemt, man tænker ikke rigtig over det." Lød det en smule drillende fra hende. "Men jeg forstår godt at du tænker det er svært, da du trods alt ikke kender til det." Hun smilte kærligt til hende. "Men nok om det, du skulle på wc, så smut hellere inden din blære springer." Lød det en smule drillende fra hende, hvor hun kort blinkede til ham.

Hun smilte kærligt til ham, mens hun lyttede til hans ord. Hvis natten var hans dagslys, burde han så ikke nyde natten og kunne bevæge sig rundt, så hvorfor var han dog her, når han kunne være her om morgen, når han ikke havde så meget at lave. Dog trak han hende pludselig ind til sig, hvor hun roligt lagde en hånd på hans bryst, mens hans læber kort strejfede hendes hud.
Hans lave hviskende stemme, fik kroppen til at sitre forsigtigt. Hun lukkede øjnene en smule i, hvor hun trak hovedet lidt tilbage. "Frister?... Tænker du at du vil bide mig? Mit blod er fristene, hvis du bider mmig så lad vær med at slå mig ihjel... Ellers kommer de andre efter dig." Lød det lavt fra hende, mens begge hendes hænder lå imod hans bryst, mens hendes krop var presset tæt ind imod ham. Hun kunne mærke hans ånde imod hendes hud.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 164
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by River on Søn jan 07, 2018 2:26 am

Altid noget at han ikke straffede dem fysisk. I stedet fik de blot en hat på hovedet. En hat der dog lød som noget ydmygende. Hendes lille hviskende: igen, gjorde at han tog en hånd op til sine læber og grinte kærligt. ”Igen? Har du haft hatten på mange gange?” Igen af nysgerrighed blev hans hoved sat på skrå.
Hun forstod godt at det var svært for sådan en som ham, der aldrig i sit liv havde haft noget med magi at gøre. Men hvorfor skulle han også det? Han var et menneske og en nyfødt jæger. Han smilte igen blot varmt til hende, i det hun nævnte at han skulle nå på toilet, inden blæren sprang. Dette fik ham til at gøre en lille O med sin mund. ”Oh yeah… du har ret.”

River smilte imod hendes hals bløde hud. ”Bide dig? Langt fra… den slags fristende jeg snakker om… er med hensyn til en hvis tirrende påklædning.” igen lod han hænderne kører ned af hendes krop, hvor de her lagde sig på hendes bagparti. Her klemte han dem en smule. ”Det bliver sværere og sværere at holde sig fra dig…” Læberne kørte op til hendes øre. Her nappede han blidt hendes øreflip. Hænderne kørte nu op under hendes kjole, så den langsomt løftede sig op over hendes bagparti.
Lige nu følte han ikke at han kunne holde hænderne fra hende. Flere år havde de nu kendt hinanden og svært havde det altid været, at holde sig fra hende, men nu var det blot endnu sværere.
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 146
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Man jan 08, 2018 9:20 pm

Han hørte det, han hørte at hun havde haft den på før. Dette fik hende til at sukke blidt. "Ja... Jeg har haft den på et par gange, men ikke nok til at jeg giver op." Hun lagde armene over kors, hvor hun sendte ham et skævt lille smil. "Jeg vil dog forsøge ikke at få hatten på denne gang.  tre gange i træk er en trist ting..." Hendes stemme var en smule kæk og drillende, hvor hun holde en blid øjenkontankt med ham.
Han virkede helt forvirret over at hun sagde han skulle på wc. Han havde selv bedt hende om at finde toilettet for ham, så han kunne komme afsted og nu virkede han overrasket. Hun lagde derfor hovedet en smule spørgende på skrå. "Ok... Fantastisk..." Lød det kort fra hende, inden hun gik væk fra ham.

Hans læber var en smule kolde, men stadigvæk så bløde. Hun nød af en grund hans læber imod hendes nakke, men af en grund følte hun ikke for at sige det. "Du har kendt mig i næsten 100 år, og først nu er jeg tirrende påklædt?" Lød det lavt fra hende, mens hun følte hans hænder køre ned af hendes krop. Dette varmede hende, på trods af at han altid var en smule kold. Hun klemte sine øjne en smule sammen, da han klemte hendes røv kort.
Det var meget normalt at han drillede hende en smule, men han virkede så seriøs denne gang. Hvorfor kunne hun lide det? Burde hun skubbe ham væk eller snakke sig ud af det, eller forsøge at drille ham... Måske hun skulle ignorere det og bare gå med på det.
Dog i det hans nappede hendes øre, lagde hun en smule pres på hans bryst, mens hun krøllede hans trøje en smule. "R-river... Tror du ikke at du går lidt for langt med dit drilleri." Lød det hviskende fra hende, nærmest en forførende hvisken. Hun kunne dog nu føle bordet imod hendes hud, nu hvor kjolen var løftet op til hendes hofte og hans hænder nærmest holde den der.
Hvorfor følte hun for at sukke af hans berøringer og kærlige kys, hun følte for at presse sig imod ham og nusse ham en smule. Hun lagde hænderne op på hans skuldre, hvor hun skubbede lidt til ham. "River... Det fint, det ikke sjovt længere, jeg var i gang med at rydde op, så jeg kunne forsætte i morgen... Så hvis det ikke gør noget, vil jeg pakke resten væk." Hun havde sine ben på hver hans hofte, hvor de måske pressede en smule imod ham.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 164
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by River on Man jan 08, 2018 10:15 pm

Det var ret sødt at hun ikke ville give op. Hun var sikker på at hun ikke ville få hatten for tredje gang. ”Well… vi må se hvad der sker når jeres kære far en dag kommer tilbage.” Han sendte hende en tommelfinger op, for at virke en smule mere positiv. ”Jeg er sikker på at du nok skal få gåden løst!” Kort tillod han sig også at blinke til hende. ”Men det vil tiden vise om jeg ender med at se dig med hatten på.”
Hvorfor virkede alt dette som en drøm. Tingene virkede fuldkommen urealistiske. Kvindernes skønhed, magien og det faktum at de rent faktisk var så rare. Noget man bestemt ikke havde forventet, eftersom der havde været så mange rygter og fortællinger. Måske var det også dette, der endte med at få ham til at stoppe med at snuse i deres ting. Skyldfølelse.

River følte at han kunne mærke hvordan hendes tvivl kørte rundt inde i hende. På samme tid kunne han også mærke en form for lyst… bare et eller andet sted derinde. Dog var forvirringen større end lysten. Men, men, mon ikke han kunne få den drejet om. Hendes forførende, samt spørgende lille hvisken, fik ham blot til endnu engang at klukke imod hendes hals. ”Det er ikke drilleri Yuuka.” Langsomt og forførende ville en af hans hænder kører op til hendes brystparti. Det vil altså sige, lige indtil hun skubbede til ham og lidt forsøgte at komme væk fra ham. Med et svagt smil, pressede han nu hendes lår ind imod hans og efter dette, trak han hende ind til sig, så hun ville kunne mærke hans underliv imod hendes. ”Det er som sagt ikke drilleri… din rengøring kan vente.” Han havde ikke lyst til at vente mere. Ikke at han ville voldtage hende, hvis hun virkelig ikke ønskede det.
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 146
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Aigemfarrel on Man jan 08, 2018 10:45 pm

Josh virkede utrolig sød, det var næsten helt underligt. Men rart. Hun smilte blidt til ham, hvor hun nikkede og sendte ham en tommelfinger tilbage. "Helt sikkert." Hun blinkede kort til ham. "Jeg håber ikke du ser mig med den på, det er en forfærdelig hat... Virkelig forfærdelig..." Hun sukkede blidt, hvor hun så ned i jorden og derefter op på ham med et blidt smil.

Yuuka kunne føle sig selv blive mere og mere varm. Hans ånde der snittede hendes hud og den måde han klukkede imod hendes nakke på, fik hende til at ryste en smule. Det var underligt men rart. Hun sukkede kort, hvor hun lod sine hænder ryste en smule imod hans bryst, men skubbede ham stadigvæk væk. Dog i det han pludselig pressede sig selv imod hende igen, følte hun en helt ny varme!! Hun nød dette, det var da underligt. Hun lod hænderne køre ned af hans bryst, på en forførende måde, hvor hun forsigtigt lod dem stoppe ved hans mave, hvor hovedet var løftet lidt så hun kunne give ham mere plads ved nakken.
Han drillede ikke, så han mente det. Han ønskede virkelig at gøre dette, hun lod den ene hånd køre op til hans kind, hvor hun skubbede hans ansigt en smule væk fra hendes nakke, hvor de her kort lod øjnene forbinde med hinanden. Og inden han kunne nå at gøre noget, pressede hun sine læber imod hans. Hun lod dem dele et dybt kys, hvor hun her pressede sig selv tættere op af ham. Hun trak derefter en smule ivrigt hans trøje en smule op, hvor den dog forsvandt som dug fra morgen solen. Men hvis man kiggede bag sig, ville den nu ligge på en stol. Hun adskilte kort deres læber igen, hvor hun lod sin hånd køre forsigtigt over sine læber. Dette føltes så rart, hans læber var så bløde. Hun havde aldrig rigtig kyssede nogle før, så det at føle nogle læber efter mere end 100 år, var helt underligt og uvirkeligt for hende.
Hun lagde derefter sine hænder på hver sin side, mens hun så op i hans mørke øjne. Hvad skulle hun sige, burde hun sige noget, især nu hvor hun havde kysset ham... Var kysset nok? Eller burde hun sige noget, men hvis hun sagde noget ville det næsten være underligt, du ved.. Pinligt... Han ville kunne se underligt på hende og måske væmmes ved hendes valg af ord? Hun rødmede en smule, hvor hun lod sit blik falde på en af krystal flaskerne ved sin højre side.
avatar
Aigemfarrel
Noob
Noob

Antal indlæg : 309
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Ons jan 17, 2018 9:41 pm

River var sikker på at det ville gå hen og blive svært for ham, hvis hun VIRKELIG ikke ville have ham i nærheden af hende. dog var det ikke det der skete. I stedet følte han, at hun løftede hans ansigt væk hendes hals og nu placerede sine perfekte læber imod hans. Kort spærrede han øjnene op. Hun kyssede ham! Det bankende hjerte der ikke eksisterede ville have været på ræs. Kvinden han inderst inde altid havde drømt om, havde nu trukket hans læber ind til sine. En smule ivrigt, kyssede han hende nu dybt tilbage. De bløde læber hun bar var fantastiske! de var søde... wow.
Følelsen af hans trøje der blev hevet op, fik ham kort til at trække væk fra hende. Dog var han meget ivrig til at presse sine læber imod hendes. Så i det hun trak væk fra ham, adskilte han sine læber og så på hende, med en glød der ikke var til at beskrive. Der var rent faktisk noget drømmende over de altid så kolde øjne han bar. Ordene kom dog aldrig ud af hendes mund... hun stivnede, som om at hun ikke vidste hvad hun skulle sige til ham.
Han lod sin tommelfinger kører hen over hendes underlæbe. I stedet for at sige noget til hende, smilte han varmt og placerede sin pande imod hendes. Hånden gik fra hendes læbe til hendes kind, hvor han her påny trak hende ind i et kys. Denne gang var det kærligt og dybt på samme tid.
Hans lyst til hende var pludselig blevet overtaget af følelsen for bare, at kysse hende og have hende nær sig.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 274
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Aigemfarrel on Ons jan 17, 2018 9:59 pm

Dette var ubeskriveligt, helt vildt ubeskriveligt... mest fordi hun var bange for så mange ting, hvad nu hvis hun bare blev en han knaldede en enkelt gang, hvad nu hvis hun bare skulle løfte presset fra sit sind, eller hvid hun betød noget for ham, men at han så ikke kunne tage hendes krop, hun kunne have underlige bryster, eller noget... hun var bange for hans muligvis dømmende blikke. Og for ikke at snakke om at chancen for at han ville skride igen i lang tid, var meget stor.
Hendes tanker forsvandt dog i det han drejede hendes hovede og lod en finger ramme hendes læber. Hun så op i hans drømmende øjne, hvor hun rødmede en smule.
Hans øjne virkede for første gang i hendes liv, så blide og varme... det gav hende en hel var følelse indeni.
Pludselig var hans kys ikke så ivrigt, men mere blidt og kærligt... lidenskabeligt, hun lukkede øjnene forsigtigt i, hvor hun kyssede ham igen og kærligt nussede hans skulder inden hun kort adskilte deres læber, dog strejfede de stadigvæk hinanden en smule da hun undslap lyden af "i want you" fra hendes læber, hvor hun kyssede ham igen.
avatar
Aigemfarrel
Noob
Noob

Antal indlæg : 309
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Ons jan 17, 2018 10:45 pm

Hun gengældte kysset, ligeså lidenskabeligt som han gjorde det til. Det fik det til at krible ned af ham. Begge hænder blev lagt på hendes kinder og hans krop var stadig presset imod hendes. Det var næsten uvirkeligt. Og hvad der gik hen og blev endnu mere uvirkeligt var, at han så snart hun adskilte deres læber, hviskede hun ord... ord han ville ønske han kunne få gentaget. Så snart deres læber mødtes igen, kyssede han hende inderligt og lidenskabeligt. Dog bevægede hænderne sig nu fra hendes kinder til hofter. Her trak han hende hårdt ind til sig. Hun ville have ham... og han ville have hende! Mere end noget andet... og på samme tid følte han bare for at kysse hende. Han kørte hænderne op i hendes hår og nappede hende i underlæben.
Dog var han ikke sikker på hvor han skulle have sine hænder. De havde en kamp om at skulle være i hendes hår, til hendes hofter og til hendes... yeah. Til sidst bevægede hænderne sig dog ned, så han kunne løfte kjolen op... han kunne nu mærke hendes lårs bløde hud imod hans barre overkrop.
Han lod læberne kører ned af hendes hals endnu engang.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 274
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Aigemfarrel on Ons jan 17, 2018 11:04 pm

De kyssede igen, han virkede endnu mere ivrig end før... hun kunne lide det, men var stadigvæk nervøs. Hun undslap et blidt lille suk, da han hev hende hårdt ind til sig. Hun lagde armene omkring ham, hvor hun pressede sig ind til ham. Kyssede ham dybt og en smule ivrigt.
Hun svang benene en smule omkring hans hofter, hvor hun rev ham forsigtigt i håret. Hun lagde halsen en smule tilbage, i det han gav sig til at kysse hendes hals. Hun sukkede forsigtigt og lod sine hænder køre ned af hans overkrop. Hun følte sig mere ivrig nu, hvert kys, hvert eneste kys fik hendes krop til at ryste og hendes hænder til at lade neglene køre tirrende og blidt ned af hans bryst og om på hendes hofter, hvor hun her trak sin natkjole over hovedet.
avatar
Aigemfarrel
Noob
Noob

Antal indlæg : 309
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Ons jan 17, 2018 11:57 pm

I det sekund hun fjernede sin natkjole, var en lille knurren på vej ud imellem hans læber, hvilket han forhindrede i at ske ved at kysse hende i stedet. Hans hænder placerede sig nu på hendes barm. Neglene der blidt kørte op og ned af hans bryst, fik ham til at sukke nydende imod hendes læber. Selv kunne man ikke længere finde hans hænder på hendes barm, i stedet var de nu på hendes barre lår, hvor han kørte neglene tirrende op af den barre hud. Nervøsiteten var ikke til at finde i ham. Han var mere end klar til bare at være sammen med hende og glemme alt andet. Han havde haft noget for hende lige siden første gang han så hende... ja, hun lavede ham om til en vampyr, men hey, han nød sin styrke, så det kunne han kun takke hende for.
Han blev mere og mere ivrig efter hende. Samt følelsen af hendes læber. Han kunne ikke få nok af dem... En smule ivrigt, begyndte han at trække sine bukser ned. Tog han den for hurtig frem? Trods alt havde hun ikke været sammen med nogle før og trods alt havde de først lige kysset.
På den anden side... Han adskilte deres læber og så hende i øjnene. Alt inde i ham skreg efter hende. Derfor placerede hans deres læber imod hinanden igen.
Hvis det hele fortsatte i det varme tempo, ville han ende med at tage hende med over på sengen. Han ville gerne være hård ved hende og på samme tid blid... til sidst fandt han dog den helt rigtige rytme. Hans eget hjerte pumpede af sted. Dette føltes så rigtigt... bare her, sammen med hende.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 274
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum