Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» A new univers... - Joaquin-
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyTirs nov 05, 2019 1:46 am by Haru

» Office flirts
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyTors okt 31, 2019 2:39 pm by Haru

» The demon and the angel -James-
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyTors okt 31, 2019 1:32 pm by James

» Apartment issues.
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyLør sep 28, 2019 9:03 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyFre aug 30, 2019 12:15 am by Erina

» Witch hunt.
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyTirs aug 20, 2019 7:58 pm by Aigemfarrel

» Highway through the dangerzone!
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» YuukaXRiver Wedding!
Highway through the dangerzone! - Page 2 EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka


Highway through the dangerzone!

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Josh on Tirs jun 11, 2019 6:57 pm

Josh rystede igen på hovedet, stadig med et smil på sine læber, da det trods alt var ret kært at hun gerne ville være en del af dem. Dog med en masse spørgsmål om hun kunne overtage banden. Hvilket han fandt underholdende. Det var så mange spørgsmål at han bare valgte at løfte på skuldrene med et drillende smil som et svar. Trods alt var det hele bare en joke. Så hun vidste jo godt at det ikke var tilfældet at hun kunne få lederpladsen fordi hun knaldede ham.
Den forførende lille kommentar gav ham kuldegysninger. Det var langtid siden han havde følt disse former for kuldegysninger… og han havde egentlig savnet dem.
Inde i taxaen havde hun tydeligvis blot lyst til at drille ham. Måden hun tirrende gled hånden op ad hans lår på. Han holdte kort vejret og så hen på hende, læberne adskilt og øjnene tydeligvis mørke af lyst.
Så snart de kom til hendes adresse, kom han ud af taxaen og så ellers rundt, i håbet om at hun ville vise vej da han trods ikke anede hvor de skulle gå hen.

Joaquin lyttede nysgerrig med til alt hvad hun sagde. trods alt kunne det være han kunne lære at lave en god aftensmad. ”Oh. Tak. Det lyder ret så lækkert.” Han smilte varmt til hende. Roligt blev han ved med at gå ved hendes side. ”Hvor har du fået lavet den henne??” Han hentydede selvfølgelig til tatoveringen. ”Jeg er selv ret interesseret i tatoveringer.” Roligt forsøgte han at starte samtaler med hende… måske det virkede lidt uhyggeligt, men igen, så måtte hun virkelig sige han skulle skrige.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Haru on Tirs jun 11, 2019 7:20 pm

Hun lod hånden glide højere og højere op, til taxaen stoppede og hun nu trak sine ben ud af den og så sig omkring. "Kom" Lød det drillende fra hende.
Hun gik elegant op af trapperne og stoppede foran sin dør, hun låste den op og lod døren åbne sig. Dette gav et stort udsyn af hendes store lejlighed. Så snart man trådte ind, trådte man ind i et stort rum, med forskellige sko.
Hun tog dog ikke sine sko af, i stedet gik hun videre ind. Ind i stuen hvor der ville stå to store sofaer og et kæmpe tv. Hun vende sig her mod ham og lod ham komme ind, så snart han trådte ind smilede hun og lagde hovedet på skrå. "Sååå.... Hvilket spil først?? Type måske, så som.... " lød det forførende fra hende. "Wrestling spil, kamp spil, måske bare... sims?" Lød det drillende fra hende.

Haru vippede lidt med hovedet, hvor hun ellers begav sig væk.
"Nede i Jonas' tats." Lød det lavt fra hende. "Han er ok billig når det er, men jeg fik Emily J til at tatover mig, da jeg skulle ligge uden trøje på i flere timer." Lød det en smule mumlende fra hende.
Hun stoppede her op og så her op for at se op på ham. "Kan jeg hjælpe dig?." Lød det lavt fra hende.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Josh on Tirs jun 11, 2019 8:13 pm

Josh så imponeret rundt. Hendes lejlighed var noget så fin. Rydeligt, tv og to store kæmpe sofaer. Hun virkede til at have et rimelig godt job. Nok tog hun ikke sine sko, men han viste alligevel lidt høflighed og fjernede sine egne, da de kunne være ret så beskidte. ”Hmm… lad os da prøve din såkaldte gode playstation og spille nogle kamp spil… trods alt skal jeg jo have en chance for at tæske dig.” Han blinkede her til hende og satte sig på sofaen. Først nu gik det op for ham at hun stadig havde hans jakke på.

Han nikkede til hvor hun havde fået den lavet. ”Oh ja, der har jeg også fået lavet nogle af mine… han er ret dygtig.” Han greb en pose chips og puttede den ned i sin kurv. Derefter greb han en pakke chokolade. Dette blev han ved med, indtil hun vendte fronten imod ham og spurgte ham om hun kunne hjælpe ham. ”Undskyld… jeg øhm… du er bare den smukkeste kvinde jeg nogensinde har set… så jeg følte en sådan træng til at snakke til dig.”
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Haru on Tirs jun 11, 2019 8:24 pm

Alex satte sig i sofaen med ham, tændte tvet og startede playstationen. Hun gav ham her en kontroler, hvor hun så mod tvet. "Cool..." Lød det drillende fra hende. Kort trykkede hun for at spillet skulle starte op, hvor hun her så op på ham. I det han så på hende, smilede hun drillende til ham. "Vi kunne også makeout? Det ikke fordi det ville være helt skidt." Lød det drillende fra hende, hvor hun vippede lidt med kontroleren.

Haru nikkede forsigtigt. "Yea..." Lød det lavt fra hende.
Da hun vende fronten mod ham, så hun lettere irriteret på ham. Dog i det han kalde hende pæn så hun lidt overrasket på ham, en blid rødmen sprede sig over hendes kinder. Hun så her ned i jorden. "Oh... Tak...." LØd det tøvende og en smule genert fra hende.
Hun åndede kort ud. "Tak for snakken, men jeg har lidt uhm... tømmermænd, så jeg lidt piirly..." Lød det lavt fra hende, dog kærligt.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Joaquin on Søn jul 21, 2019 11:58 pm

Josh indrømmede da gerne at han andre ting på tankerne end at game. så i det hun foreslog at de kunne makeout i stedet, var han hurtig til at ligge controlleren fra sig og trække hende tættere på sig. her lagde han med vilje sin hånd på hendes barre lår. han sendte hende et charmerende og forførende lille smil. "Det lyder nu som en endnu bedre ide." Han placerede en smule dominerende sine læber imod hendes.

Joaquin havde ikke problemer med kvinder. det kunne han godt sige til ham selv. der var ingen fra the sins der havde problemer med at få damer. men af en eller anden grund, kunne han mærke at denne kvinde... denne Haru... hun blev ikke en nem en at få på krogen. heldigvis var hun begyndt at bløde en smule op for ham.
"Uh... jeg har selv en smule tømmermænd så... jeg forstår dig godt," kommenterede han og begyndte nu at gå og snuppe en smule energidrikke. Han havde lovet Xander at tage en med tilbage, samt Jacob, der havde en vane med at drikke en tår inden han trænede sit parkour. "Men, undskyld, det var ikke for at være fuldstændig creepy... du ved... måske hvem jeg er?" man kunne rent faktisk høre hans lille tvivl i stemmen her. Trods alt gik han ikke rundt med jakken lige nu.
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 345
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Haru on Man jul 22, 2019 12:15 am

Da han hurtigt lagde controlleren fra sig og var over hende med det samme. Hans halv kolde rug hånd der rørte hendes lår fik hende kort til at gyse. Det var dog en behagelig følelse. Hun lagde controleren fra sig og så her ind i hans øjne, hvor hun kort så mod hans forførende smil.
Han var meget dominerende og lagde hurtigt sine læber mod hende, hvilket fik hende til at sprede øjnene lidt i overraskelse for derefter at lukke øjnene i igen. Hun lagde hænderne mod hans kraveben og lod den ene finger følge hans kindben. Kysset blev gengældt, dog følte hun sig af en grund helt ivrig. som om dette bare ikke var nok for hende.

Haru nikkede kort og fjernede en tot hår fra sin kind. Hun nikkede her og ville ellers til at gå, men af en grund fortsatte han efter hende. "Jeg har set dig før, du plejer at have en jakke på... gang ik?... Jeg ikke til bandemedlemmer, jeg synes i er... uhmmm uhyggelige." Lød det lavt fra hende.
Hun samlede her en vandmelon op og lagde i kurven der nu tydeligt var begyndt at blive tung for hende, da hun nu gik med to hænder på kurven.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Josh on Man jul 22, 2019 12:42 am

Alex var forførende. Meget. Derfor havde han selvfølgelig den største lyst til hende. Hvem ville ikke have det? for ikke at sige at de allerede havde delt et kys på Mcdonalds. Derfor udviklede han måske kysset til at være en smule passioneret. Nysgerrigt lod han sine hænder køre op af hendes sider. Hvis hun tillod ham det, ville han hive hende op at sidde på ham, stadig med deres læber presset i et heftigt kys.
her begyndte han at uddele kys ned af hendes bløde hals.

Pokkers. Hun vidste godt hvem han var. Han gjorde en lille grimasse.
"Oh... men, jeg er ikke så slem, det lover jeg!" her stillede han sig en smule foran hende. "F.eks. jeg kunne hjælpe dig hjem med dine tunge varer... det kunne være en start?" han sendte hende et lille smil. "Og jo... jeg plejer at have en jakke på, men jeg gør ikke noget ondt, det lover jeg." kækt blinkede han til hende.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Haru on Man jul 22, 2019 1:27 am

Hun lod ham trække sig op på hans skød, hvor hun kort lod et lille gisp slippe hendes læber. Hun lod armene vikle sig om ham, forsigtigt lod hun små søde suk slippe hendes læber.
Hans kys mod hendes læber fik hende til at sitre, hele følelsen samt hans bløde forførende læber. Dette var nok første gang hun havde denne følelse, burde hun virkelig reagere sådan. Var det alkohollen? Hun sukkede lavt og kort kom et lille støn, hvor hun trak sig en smule væk, hun så ned på ham, forsigtigt lod hun sin ene finger køre over hans læber og lod dem her mødes endnu engang.

"Det synes ingen gang members." Lød det lavt fra hende. Da han pludselig stillede sig ind foran hende var hun tæt på at gå ind i ham, men stoppede kort op før hun gik ind i ham og stod nu rimlig tæt på ham. Hun så op i hans blå øjne.
"Hjælpe mig? Jeg skal handle en del ind, du ville ikke kunne bære begge ting." Lød det blidt dog lidt hårdt fra hende. "Jeg har ikke ligefrem... du ved, hørt godt om jer, kun dårligt ligesom alle andre stederne. Medier er onde og de er onde mod jer og politiker." Lød det drillende fra hende.
Hans kække blink var enlig lidt sjovt, men hun nægtede at falde for det.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Jacob on Man jul 22, 2019 2:16 am

hendes små søde suk og støn ansporerede ham til at fortsætte med sine små kys ned af hendes hals. Huden var sød og blød som silke. Han havde langt fra lyst til at stoppe med dette. så i det hun trak ud af kysset og så på ham, var han som i en hypnose og kunne ikke tage øjnene fra hende. det vil sige lige indtil hun igen lod deres læber mødes. Her kyssede han hende passioneret, lod hænderne køre op under hendes kjole, hvor han her mærkede den smukke hud under sine fingre. Langsomt hev han kjolen med op.

Selvfølgelig havde Haru ikke hørt godt om ham eller hans gang. dog kom det ud i en drillende tone fra hende. Dette var da et godt tegn. dette betød at hun ikke havde et stort had til ham helt. "Nååårh... de rygter er ikke for gode... det indrømmer jeg gerne... men de er ikke sande... det lover jeg. og jo jo, jeg kan sagtens bære alle dine ting, samt mine egne." Forsigtigt forsøgte han at række ud efter hendes vare. dette var vel også en måde at vise hans styrke på.
Jacob
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 218
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs jul 30, 2019 12:00 am

Som hans hænder blev mere og mere nysgerrige, fik hun et lille smil på sine læber. THE SIRENS, havde bestemt ikke fået dette navn uden lidt takt og tone. De lokkede mændene i deres død.
Dog som hun kort følte hans fingre kom et sus i hendes mave og en underlig lyd. Hvilket fik hende til at rødme. Var dette et støn? Var det et seriøst støn og ikke bare et hun kom med for at gejle ham op?
En rødmen sprede sig over hendes kinder hvor hun her trak sig ud af det lidenskabelige kys.
“Vi fulde... vi burde nok ikke gå længere” lød det forførende fra hende, hvor hun her trak sig ned ved siden af ham og lod kjolen falde om benene igen.
“Måske lidt mortal comebat? For at dulme tankerne?” Lød det drillende fra hende, mens hun viftede den ene controller.

Haru løftede på et øjenbryn mens han snakkede. Alle ville vel sige hvis den dårlige omtale var falsk, for hende betød det kun at han skjulte det.
Da han rakte ud efter hendes kurv lod hun ham tage den. “Jeg skal have en del? Jeg tror det bliver for tungt for dig? Med dine og mine ting” hun lagde armene blidt over kors.
Hvis han stadigvæk pressede på med at bære kurven nikkede hun bare og tog to vandmeloner og lagde i kurven efterfulgt af mælk, kartofler, ris, sukker osv. Hun ville se ham give op.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 569
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Tors aug 01, 2019 11:52 pm

Josh var mere end klar til at lade alle sine hæmninger forsvinde. Bare være sammen med denne smukke og forførende kvinde. Desværre havde hun andre planer. Hvilket blev en smule forvirrende for Josh. Dog var hendes begrundelse vel fin nok. De var begge fulde. Han rømmede ned i sin hånd og forsøgte nu at falde en smule til ro. ”Yeah… mortal kombat… lad os gøre det.” her smilte han kækt til hende og tog imod controlleren. Hvis det var det hun ville, så var det, det de gjorde. Her så han nu med lysende øjne på skærmen, klar til at tæske hende i et godt kampspil.

Joaquin gav ikke op. Lige meget hvor tunge ting hun fyldte i kurven, så blev han ved med at have et stolt ansigt igennem det hele. Heldigvis var Joaquin valg til at løfte tunge ting igennem træning. For ikke at sige han var stædig. ”Det bliver ikke for tungt… jeg kan sagtens klare det.” Dog blev det tungere og tungere for Joaquin. Men, han holdte det inde og skjulte det bag sin stolte facade. Så Haru fik ikke lov til at se ham give op forløbelig.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Fre aug 02, 2019 12:04 am

Han tog det nu meget pænt. Ingen -kom nu jeg ved du vil- kommentar eller pressen på med at han rigtig gerne ville. Dette fik hende til at smile kort og ellers se lidt på ham.
“Jeg har meget fritid, lad os nu se om jeg kan vinde over dig” lød det drillende fra hende. De spillede kun kort før Alex begyndte at at trække lidt i kjolen i håbet om at forføre ham ved at vise barm og ben.

Haru fortsatte til hun nu mente hun var færdig og ikke rigtig synes hun kunne presse mere på ham. Hun så her mod ham og sendte ham et blidt smil mens de stod ved kassen.
Roligt betalte hun og pakkede tingene sammen. Først her gik det op for hende at hun enlig var tvunget til at bære lortet hjem, hun boede et stykke væk.
Et lille suk slap hendes læber hvor hun pakkede tingene langsommere.
Skulle hun ringe og spørger en af pigerne om at komme forbi og hjælpe?? Eller stjæle en indkøbsvogn??
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Fre aug 02, 2019 12:25 am

Josh klukkede blot over hendes kommentar. ”Du får tæsk min kære Ai.”
De kendte stadig ikke hinandens rigtige navne. Måske det også var en af grundene til at hun ikke ønskede at hygge sig med ham. Josh blev så optaget i spillet at han nu ikke længere fokuserede på at hun måske prøvede at forføre ham til at lægge mærke til hende.

Da de kom op til kassen, kørte han selv sine ting igennem og i det han så at Haru ikke havde nogle bil at gå hen til, så han ned på hendes vare. ”Det er da en del vare at have med… skal du have hjælp til at komme hjem med dem?” selv var han på sin motorcykel. Men han kunne vel godt hjælpe hende. Trods alt havde hans motorcykel den lille kasse bag på. Den havde han altid på når de ikke kørte ræs.
Her tog han imod sine egne vare. ”Uh, kan jeg invitere dig ud på kaffe en dag?”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Fre aug 02, 2019 12:33 am

Han vandt selvfølgelig over hende, da hun fokuserede mere på at forføre ham end at spille.
Da han vandt skubbede hun til ham. “Ok... spil med udfordringer. For hvert win må man komme med et ønske og den anden skal opfylde det no matter what? Enig eller uenig?” Lød det drillende fra hende.
Hvis han gik med til det ville hun smile kækt til ham og fokusere på spillet. Hvis hun vandt ville hun se mod ham og smile drillende til ham.
“Smid tøjet, til underbukserne men gør det i en dans” lød det drillende fra hende.

Haru så op på ham da han snakkede om at hjælpe hende hjem med tingene, hvilket fik hende til at smile skævt. “Hvis du hjælper mig hjem, giver jeg kaffe. Men det er ikke en date, bare et tak.” Lød ddt kærligt fra hende.
Hvis hun datede Joaquin ville det skabe krig blandt klanen og ikke nok om det så ville hun sikkert blive udstødt.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Fre aug 02, 2019 1:02 am

Da han vandt, kom han med en lille sejrsdans med overkroppen, hvor han herpå så drilsk hen på hende. Så i det hun skubbede til ham, grinte han bare endnu mere og fortsatte ellers med sin lille sejrsdans.
I det hun kom med en udfordring, smilede han drilsk og kom med et lille nik, hvorpå han kom med et: deal.
Selvfølgelig vandt hun så den første runde. Og det var bestemt ikke et lille ønske hun kom med. Tvært imod var det næsten som et ønske der hentydede til deres tidligere aktivitet. Han klukkede og løftede på et øjenbryn, herpå stillede han sig op og begyndte ellers drillende at fjerne sit tøj. Dog kunne han ikke lade være med at grine af og til.

Hvis han hjalp hende, ville hun sige ja til kaffe. Dette fik ham til at smile og ellers hjælpe hende med sine tunge varer ud til hans motorcykel. Nok sagde hun det ikke var en date, men han ville lidt se det som en. ”Fint fint.” Han smilte kærligt til hende og så snart alle varerne var placeret, rakte han sin hjelm ”her. Jeg køre dig hjem.” Han insisterede på at hun skulle tage hans hjelm på. Den sjove hjelm med katte ørerne. ”Kom nu… ikke sige nej… det er en god mulighed.”
Forhåbentlig ville hun ikke sige nej til ham. Så farlig var han ikke.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Lør aug 03, 2019 8:01 pm

Det at han smed tøjet så kikset og grinte på samme tid fik hende også til at grine. Hun lod sin ene hånd løfte sig op til hendes læber og smilte ellers forførende bag hånden mens hun kort klappede.
“Bedre bliver det ikke!” Lød det højt og kærligt fra hende.
Hun fjernede en hårtot fra ansigtet og så nu mod skærmen igen. Endnu engang ville hun forsøge at forføre ham med kropssproget for at se om han ville tage det som en invitation eller stadigvæk være fokuseret på spillet mere end hende.

Haru så forsigtigt på ham om nikkede kort inden hun tog hjelmen over hovedet, hvor hun her kravlede så elegant hun nu kunne på den store motorcykel.
Hun satte sig her til rette og så ellers imod ham og så snart han kørte ville de kommet til den store røde bygning.
Kvarteret var stort og smukt og bygningen skreg rigdom!
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Søn aug 04, 2019 7:18 pm

Det var en smule ydmygende for ham at han bare skulle sidde der i undertøj, men hvis det var hendes ønske, så var det sådan det blev. Så snart de kom tilbage til spilet, var han igen fokuseret og da det lå til at det var ham som vandt denne runde, gjorde han igen en lille sejrsdans. ”Ha! Okay lad os seeee…” Han så her rundt. ”Mit ønske er at i den næste runde skal du bruge den mest besværgelige karakter at spille med!”
Her blinkede han til hende.

Han sørgede for at Haru sad ordentligt, som de kørte igennem byen og det føltes som om, at hun bare passede helt perfekt der. Jo tættere de kom på hendes hjem, jo mere gik det op for ham at hun kom fra en af de såkaldte rigdomskvarterer. Dog virkede hun ikke som en af de der rigmands snobber.
Så snart de var hos hende, hoppede han af motorcyklen og holdt den, så hun også havde nemt ved at komme af den. Han smilte her kærligt til hende. ”Sådan. Nu er du hjemme.”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Søn aug 04, 2019 11:31 pm

Alex så drillende mod ham da han snakkede om at hun skulle bruge en træls karakter så hun lidt underligt på ham. Han var noget af en fyr, en fyr der havde et ønske om hvad som helst men han brugte det på spillet. "Sure, men hvis jeg vinder får jeg dig ned i en kjole." Lød det drillende fra hende, roligt rejste hun sig og hentede en flaske rødvin samt to glas.
Roligt så hun mod ham og satte sig. "Et glas?" Lød det kækt fra hende, hvis han sagde ja ville hun fylde glasset op og stille det foran ham for derefter at vælge en karakter. Sjovt nok en hun hadede og ikke kunne vinde med. Hvilket gjorde at Josh vandt endnu engang, hun tog en slurk af sin vin og så imod ham med et drillende lille skær i sine øjne.

Da de kom til lejligheden hoppede hun af og hev hjelmen af sig, for derefter at række den tilbage til ham. Hun børstede sig selv ren og så derefter mod ham. "Mange tak... Så... Kaffe nu her?? Eller tænkte du senere?" Lød det spørgende, samt en smule kærligt fra hende.
"Hvis, nu. så stiller jeg lige mine vare på plads og kommer ned igen." Hun pegede kort på bygningen og ventede ellers på at han tog hendes vare op fra kassen.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Man aug 05, 2019 12:01 am

Heldigvis vandt Alex ikke den næste rundt. Så Josh slap for at komme ned i en kjole denne gang. At hun kom med lidt vin gjorde nok bare det hele lidt bedre. Selvfølgelig takkede han ja. Han drak store tåre af det og sad nu og overvejede hvad hans næste ønske ville være. ”Mhhhhmmm… Jeg ved ikke hvad skal ønske nu.” Han kunne godt lide det drilske glimt i hendes øjne. Det var ret så kært. ”Hmmm… uhm… hvad med at du skylder mig en cookie… så hvis du har nogle cookies i dit hjem, vil jeg elske at få nogle af dem nu.” her blinkede han til hende.

Joaquin smilte stort til hende. ”Kaffe nu her vil ikke være helt så slemt.” han blinkede til hende og lænede sig op af motorcyklen. ”Hvis du vil, kan jeg hjælpe dig op med varerne… så kan vi bare snuppe en kop kaffe i den lejlighed? Det vil være billigere.” han gjorde et løft med skuldrene. ”Ellers, kan jeg bare hjælpe dig op og ellers tage ned på den cafe i nærheden.” lige meget hvad hun svarede, så var han bare glad for at kunne hænge ud med hende.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Man aug 05, 2019 12:18 am

"Ligner jeg en tøs med cookies i hjemmet? Siger min krop noget om søde sager og kage osv?" Lød det fornærmet fra hende, hvor hun kort rejste sig op og hentede cookies i sit øverste skab. "Selvfølgelig har jeg det.." Hun kastede den til ham og satte sig her ned på sofaen i et hop, her trak hun ham kort tæt på sig og kyssede ham kort dybt.
Her trak hun væk og lod kort sin tunge glide over hendes underlæbe, inden hun rettede sig kort op på sofaen og startede et nyt spil. "Bring it lady." Lød det kækt fra hende.

Hun så kort tilbage på lejligheden hvor hun kort så op på ham igen. "Lad os tage en på cafeen, jeg skal nok hurtigt komme du ved tilbage... Der går ikke langtid, vent her." Da hun ville tage posen flækkede den ene af dem, så hendes frugter sprede sig på gaden.
"Damn." Lød det hviskende fra hende. Hun satte sig på hug og forsøgte at samle så meget op som hun overhovedet kunne have i sine spinkle arme.Bananer, æbler og kort stirrede hun bare på den vandmelon der vippede lidt på kantstenen.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Man aug 05, 2019 12:49 am

I det hun blev fornærmet, spærrede han øjnene op og skulle til at undskylde, i det hun rejste sig op og rent faktisk nogle cookies. Her hoppede han lidt på stedet og kom med et lille: Yes! Men før han kunne nå at tage en, trak hun ham ind i et kys. Et kys så dybt at det gik helt ned i tæerne. Og igen som en lille tease hun var, trak hun væk og startede et nyt spil. Her var han fuldkommen ufokuseret og derfor tabte han. Han skar en lille grimasse. ”Fint fint… jeg gætter på jeg skal ned i en kjole nu.” han kløede sin nakke.

I det Haru ville tage posen, gik den selvfølgelig i stykker, hvilket gjorde at Joaquin kom med en lille overrasket lyd. Hurtigt gav han sig til at hjælpe hende. ”Jeg tager det som om at universet siger at jeg skal hjælpe dig op med tingene… også kan vi ellers følges ned på stationen.” han smilte til hende og samlede ellers vandmelonen op. Heldigvis havde han plads til en del i sine arme. ”Vis mig lejligheden, så vi kan få alle dine varer op.”

River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Man aug 05, 2019 1:01 am

Alex rystede kort på hovedet. "Nope.... Ingen kjole denne gang..." Hun satte sig ordentligt til rette, lod det ene ben krydse det andet. "Kys mig... dybt." Lød det forførende og drillende fra hende. Hun rettede lidt på kjolen og så her imod ham igen. "Sååå?" Lød det drillende fra hende.

Haru så mod joaquin hvor hun så ned på sine fylde arme. "Uhmm... I guess... Det ser sådan ud... Men tror du at jeg har brug for en ekstra pose?? Eller klare vi den, jeg lidt uhmmm... Ja... Undskyld, det var ikke lige sådan jeg ville have set det komme." Lød det blidt fra hende.
"Tak." Lød det blidt fra hende. "Jeg viser dig det." Lød det lavt fra hende, hvor hun roligt gik ind i bygningen og så snart de kom til døren så hun her imod ham. "Vent... Jeg... Kan du vente her, jeg har uhmm... Vaske tøj ude og hænge og der roder, jeg bryder mig ikke om at du ser det.. Er det ok??" Lød det blidt fra hende.
Hendes jakke lå på sofaen, han skulle helst ikke vide det. Hvis han fandt ud af det, så ville de sikkert få kæmpe problemer, enorme problemer.
Mest fordi han ville kende til hende, hun ønskede ikke at han skulle vide det, da det var hemmeligt og hvis han vidste det ville de andre vide det og han ville sikkert kunne sætte hende sammen med de andre piger.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by River on Tirs aug 06, 2019 2:09 pm

Alex gjorde det bestemt ikke nemt for ham at komme ind på andre tanker, når hun blev ved med at komme ind på emnet. I det hun bad ham om at kysse hende dybt, landede hans øjne med det samme på hendes læber, de smukke røde læber. Han sagde intet, i stedet pressede han sine læber imod hendes, i et dybt, dybt kys. Noget han kunne blive ved med. Hendes læber var bløde og i så fantastiske.

I det Haru spurgte om han ikke ville blive udenfor, smilte han venligt og nikkede. ”Selvfølgelig. Jeg venter her.” Han forstod godt privatlivet i at hun gerne ville have lejligheden for sig selv. Så imens hun gik rundt derinde, tjekkede han sin mobil og lænede sig op af væggen. Gad vide hvad hun skjulte. Mon det var mere end bare lidt rod.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Yuuka on Tirs aug 06, 2019 2:24 pm

Da han kyssede hende, lagde hun hænderne på hans kinder og kyssede ham dybt igen. Hun pressede sig selv imod ham og lod kort og forførende sig forsøge at trække ham ned over sig, så de lå ned på sofaen igen. Hvis han altså fulgte med hende.
Hun lod det ene ben glide op af hans side, så kjolen langsomt gled ned over hendes lår til hendes hofte. Øjnene var lukket og et lidt forsigtigt øjeblik lod hun dem åbne sig igen.

Haru gik hurtigt ind, fjernede og gemte alt der kunne vise at hun var en Siren. Hun satte varene på plads og fandt hurtigt en pose for at hente tingene Joaquin stod med. Hun hentede det og fik det hurtigt sat på plads. hun tog derefter en fin sommer jakke, som hun svang om sine skuldre for derefter at gå ud til ham igen.
"Ok, lados gå." Lød det blidt fra hende. "Undskyld at du skulle vente og mange tak for hjælpen." Hendes stemme var blid og kærlig.
Da de kom til en cafe gik hun ind og satte sig sammen med ham, de blev delt et menu kort på forskellige kaffer og kager. Roligt kiggede hun det igennem, før hun valgte en kaffe latte med kakao i sig, for at give en dejlig eftersmag af chokolade.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Cloud on Søn aug 11, 2019 4:36 pm

Josh forstod ærligtalt ikke hvad det var Alex ville. Fra det ene øjeblik virkede det til at hun ville have ham, til det andet øjeblik at skubbe ham væk, til nu at ville have ham igen. Han forstod hende virkelig ikke. På den anden side, ville han ikke brokke sig lige nu. Derfor lod han sig trække ned over hende, stadig med deres læber presset imod hinanden. Han lagde en hånd imod hendes lår, på det ben hun havde valgt at glide op ad hans side. Som de adskiltes, så han ned på hende og satte hovedet en smule på skrå. Her kyssede han hende igen og lod endnu engang sin hånd snige sig op under hendes kjole.

For Joaquin virkede det ikke som langtid før hun kom ud igen. Han smilte stort til hende. ”Der gik ikke så langtid. Jakken klæder dig virkelig godt.” det var med et lille bankende hjerte at han fulgte hende med ned på cafeen. Stedet virkede hyggeligt. Også selvom folk kiggede efter ham med et par mystiske eller onde øjne. Trods alt var han et gang medlem. Han satte sig dog sammen med Haru, smilte til hende og kiggede selv menuen igennem. Her valgte han et kop sort kaffe, samt en chokoladekage ved siden af. ”Så Haru… fortæl mig lidt om dig selv.!”
Cloud
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 327
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Aigemfarrel on Søn aug 11, 2019 4:59 pm

Stakkels Josh, han måtte være så forvirret over hendes mange forskellige opførelser og for hendes forførende små bemærkninger. Forsigtigt lod hun sin ene hånd kærtegne hans kind, hvor hun kort lod den snige sig op i hans hår og ned på hans kind da han trak lidt væk.
Hendes øjne søgte hans, til han endnu engang kyssede hende. Hånden der gned ind under hendes kjole igen, fik hele hendes krop til at sitre. Et støn og en lille rystende bevægelse kom i hele kroppen. Hun lod benene sprede sig en smule, hvor hun her lod begge hænder køre op i hans hår.

Haru nikkede forsigtigt og så på ham med et lille smil. "Tak..." Hun gik her mod elevatoren igen.
Haru så forsigtigt rundt. Det føltes underligt at folk stirrede så hårdt på ham. På den anden side som advokat var hun rimelig van til at skulle arbejde med folk, som byen ikke brød sig om, mordere osv. Hvilket betød at han måske bare kunne være endnu en der skulle have hjælp for ikke at ende i fængsel.
Haru klappede menuen sammen og gav det til tjeneren, hvor hun så op på Joaquin. "Der er ikke meget at fortælle.... Jeg advokat mere ønsker jeg ikke at sige... Som gangmedlem risikere jeg sikkert bare at få nogle efter mig hvis jeg snakker for meget om det." Hun fjernede sit hår fra sine skuldre.
"Har du noget arbejde?? Eller er du arbejdsløs?" Lød det spørgende fra hende.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 569
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Highway through the dangerzone! - Page 2 Empty Re: Highway through the dangerzone!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum