Witch hunt.

Side 6 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Rose on Fre jul 27, 2018 1:04 pm

Alex rystede en smule på hovedet. “Du sprang mod den, hvilket ikke er smart. Faktisk er det direkte idiotisk for dig at gøre sådan noget! Hvad tænkte du dog på!! På den anden side” hun så kort væk, med en smule røde kinder. “Tak... tak for at dunkle bare efterlod mig.” Lød det forsigtigt og en smule kærligt fra hende.
Af et menneske at være, havde han mod og bar enlig ret stærk, hun var overrasket.
Hullet? HUn havde faktisk helt glemt det hul. “Jeg tror du har nogle i din lomme i jakken.” Lød det kærligt fra hende, hun snakkede selvfølgelig om blomsterne.
Inden hun tvang sig selv op af gulvet og gik mod portalen. “Jeg føler virkelig at jeg skal i bad efter dette, men først! Skal vi lave mit gulv også kan jeg tjekke om der har været dødsfald” lød det forsigtigt fra hende.
Så Mary de var ved gulvet var det blevet enormt, næsten stort nok til at en af dem kunne hoppe igennem det. Hun tog her tingene og kværnede det. Roligt hviskede hun for sig selv så det lagde sig over hullet, hvilket fik stadset til at lugte fælt også blive et med gulvet.
“Ok... ingen går der, to dage også skulle gulvet være sig selv igen...” lød det træt fra hende, inden hun gik hen og tog en krystal kugle.
avatar
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 205
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Ons aug 01, 2018 8:18 pm

Ordene om at det havde været dumt for ham at angribe monsteret, fik ham til at klø sig i nakken, imens et rødt skær lagde sig over hans kinder. ”Ja jeg…” dog nåede han ikke at sige mere, før hun takkede ham og hans øjne pludselig lyste op. ”Well… det var da så lidt.”
Hurtigt tjekkede han til blomsterne i lommen. De var der heldigvis stadig! Han pustede lettet ud. Før han kunne nå at blinke var de tilbage til hullet. Igennem processen holdte han nøje øje med hendes bevægelser. Alle ord blev hvisket gentagende og han betragtede hvordan bryggen udviklede sig som minutterne gik. Så snart hun hældte det ud over hullet var det fikset. Han pustede lettet ud. Da Alex gik hen til krystalkuglen, stillede han sig bag hende og så også ind i den. ”Det var ret fedt… det er utroligt der er magi til at fikse den slags.” han så hen imod hullet. Dets lugt spredte sig pludselig og han rynkede sig derfor en smule på næsen. ”Bare surt eliksiren skal stinke sådan.”
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 371
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Ons aug 01, 2018 8:51 pm

Så snart Alex løftede krystal kuglen op og lod sin hånd køre over den, begyndte små stjerner nærmest at skinne i den. Hun så ned i den og virkede skam en smule forvirrende. "Der er flere end normalt... Gad vide om nogle har fået børn?" Lød det lavt fra hende. "Hvis de har er det drenge, det ellers meget sjældent at hekse får drenge børn." Lød det kækt fra hende.
"Jeg burde spørger lidt omkring, på den måde kan jeg komme til at se børn, jeg tror ikke jeg har set børn i virkeligheden endnu." Lød det kækt fra hende, hvor hun lagde krystal kuglen ned og sendte ham et lille smil. Lige til han kommenterede på stanken, hvilket fik hende til at sukke og nikke. "Helt enig... Bare ikke træd i stadset så kommer du måske igennem gulvet." Lød det kækt fra hende.
Hun valgte herefter at gå udenom igen, inden hun gik videre. "Jeg burde vælge at sove hos nogle i disse dage, Yuuka plejere at være meget god til at åbne døren når jeg har brug for steder at sove." lød det drillende fra hende, hvor hun gik væk og gik ellers til rummet, i håbet om at Yuuka var der. Hvilket hun var men Det var River skam også, så da det bankede på satte Yuuka sig hurtigt op og smed tæppet over River, som var hun bekymret for at folk ville vide at de havde hygget sig.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Fre aug 10, 2018 11:14 pm

En smule forvirret betragtede Josh glaskuglen. I det hun pludselig snakkede om børn og der var flere som havde fået det, blev hans blik bare endnu mere forvirret. Han kunne ikke rigtig se noget i den. Dette gjorde at hun så spørgende hen på Alex. ”Undskyld, men hvad snakker du om?”
Måske han burde gå ud af værelset? Der var jo ingen der sagde at hun gad at have ham hos hende mere. dog smilte han tilbage igen så snart hun smilte til ham. Han skulle bare ikke træde i stadset. Med et nik fra hovedet, som var det forstået, så han efter hende som hun forsvandt ud af døren. Forsigtigt gik han i hendes fodspor. ”I så fald vil jeg smutte ned på sit eget værelse.” han bukkede for hende. ”Det var noget af et eventyr. Du må sove godt når du når dertil Alex.” efter sine ord, gik han ned af gangen og fandt ellers ind på sit værelse.
River derimod, satte sig op, bare for at få et tæppe smidt i hovedet. ”Hvad sker her?!” vrissede han kort en smule lavt. Her så han hen imod døren og sukkede. Det var vist på tide at han smuttede, medmindre Yuuka ikke havde noget imod at de andre hekse kendte til deres lille forhold. ”Vil du have jeg skal smutte ud af vinduet?” han smed benene over sengen, så tæppet nu kun dækkede hans ædlere dele.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 371
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Fre aug 10, 2018 11:55 pm

Krystalkuglen virkede en smule som et andet univers med små stjerner i den. Hun så kort op på Josh. "De lyse hvide lys er kvinder og de lidt gul/grønlige lys er mænd. Som du kan se er der 3... Men jeg kender kun til James, ingen andre. Så jeg tror en ukendt heks måske har fået børn eller et menneske, man kan aldrig være sikker på at man ikke får et hekse barn." Lød det roligt fra hende, hun så kort op i hans øjne.
Han bukkede for hende, det var næsten kært. En underlig følelse man aldrig rigtig havde forventet at få som heks. Hun smilede derfor til ham og nikkede kort til ham, hvor hun gik væk "Sov godt." Lød det kærligt fra hende.
Yuuka tyssede hurtigt på River. Hun ønskede af en grund ikke at nogle skulle vide. Da han spurgte om han skulle stikke af ud gennem vinduet, kyssede hun ham her, hun havde hænderne på hans lår, hvor læberne pressede sig imod hans, hun adskillede langsomt og en smule længselsfuldt deres læber fra hinanden. "Iøm going to make them leave, just wait here... hide a little." Lød det hviskende og forførende fra hende, hun havde fået undertøjet på igen. Hvilket var det gennemsigtige undertøj.
Her gik hun hen og åbnede døren en smule. "A-Alex?" Lød det lidt overrasket fra hende. Alex sendte hende et lille smil. "Kan jeg sove her, der er problemer med mit gulv på værelset så der lugter og jeg kunne godt bruge et bedre sted at sove." Lød det kærligt fra hende, hvor Yuuka kort rystede på hovedet. "Undskyld, men jeg er i gang med at træne nogle ting, hvilket fylder, Måske du kan sove jos Rose eller Haru." Lød det forsigtigt fra hende, hvor Alex kort nikkede og gik væk. Her sukkede Yuuka kort og gik tilbage til River.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Lør aug 11, 2018 12:29 am

Så snart hun forklarede hvordan det hang sammen med lysene, forstod han det hele en smule bedre og på samme tid overhovedet ikke, da der ikke burde være andre mandlige hekse end denne James. Han løftede på sine skuldre og bed sig i underlæben. ”Måske det er en fejl… medmindre magi aldrig kan lave fejl.”
Han var tvivlsom med sine ord. Trods alt var det ikke til at vide om han fornærmede nogle ved at sige det. I det hun sagde, at han måtte sove godt, smilte han sødt og stort til hende. Det havde været en lang dag, så skal hun nok ende med at sove godt!
River var klar på at forlade sengen, til Yuuka lagde en hånd på hans lår og placerede sine læber imod hans egne. Det længselsfyldte kys blev gengældt, så i det hun adskilte sig fra ham, var det en smule drømmende at han så ind i hendes øjne. ”fine…” her gemte han sig en smule under tæppet. Forhåbentlig braste vedkommende ikke ind på værelset.
I det han hørte Alexs navn, spærrede han øjnene op. Specielt fordi han ikke ønskede hun skulle vide deres forhold. Ikke hende af alle. Dog lykkedes det Yuuka at få hende til at gå væk og her dukkede han op fra tæppet igen. ”gad vide hvad hun nu har lavet…” han mumlede det en smule for sig selv. Her så han op på Yuuka. ”Ikke at det interesserer mig nok til at undersøge det.” han smilte kækt til hende.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 371
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Lør aug 11, 2018 6:00 pm

Alex løftede et øjenbryn og så en smule skeptisk på ham. "Magi kan slå fejl men hvis det er lavet og ikke har slået fejl før kan det ikke pludselig slå fejl. Sådan hænger det ikke sammen, og der har aldrig været fejl før. Så det må være nogle nye mennesker der er kommet ind i billede eller hekse i det mindste." Lød det lidt irriteret fra hende, hvor hun kort sukkede.
"Undskyld, jeg føler mig lidt stresset efter alt det der er sket." Lød det lavt fra hende, hvor hun lagde kuglen fra sig igen. "Magi kan slå fejl på mange måder, det var derfor jeg tiggede og bad efter en pind. Hvis du skyder magien ud af noget spids, så rammer det nemmere og hvis du kommer til at gøre noget forkert er der større chance for at det går ud over en pind i stedet for din hånd. Hvis du forstår?" Lød det forsigtigt fra hende.
Yuuka lukkede døren bag sig og gik tilbage til sengen, hvor hun sende ham et lille smil. "Ingen ide... Hun virkede lidt ved siden af sig selv, men ellers virkede hun nu meget fin." Lød det kærligt fra hende, hvor hun lagde et ben ved hver hans side og satte sig i hans skød. Hænderne blev kørt om bag hans nakke og hun lod her sine læber snitte hans forsigtigt. "Hun har måske lavet ged i den igen, hun gør det når hun føler sig stresset, eller når hun har det skidt." Lød det kærligt fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Lør aug 11, 2018 7:15 pm

Josh fortrød kort sine ord og så derfor ned i jorden. En smule flovt over at have spurgt om dette, med andre ord at være fornærmende. ”Det må du undskylde… jeg…” mere nåede han ikke at sige, før hun selv undskyldte og sagde at hun bare var stresset. ”Oh uhm… det forstår jeg godt. Hvis det er… så hjælper en cremet te på stress, jeg kan lave den til dig på et tidspunkt… hvis det altså kunne friste.”
Forklaringen med pinden fik ham til at spærre øjnene op. ”Ah! Jeg forstår! Det giver meget mening… måske i skulle opfinde noget du ved… hvor i altid har en pind ved hånden, men som er snittet til at være pænere at se på… du ved uhm…” han kløede kort sin nakke og rystede på hovedet. ”undskyld. Det lyder komplet ondsvagt.”
Så snart Yuuka satte sig på River, lagde han armene om hende og betragtede hende med et par blide øjne. Da deres læber kort snittede, lukkede han øjnene i og kyssede hende blidt igen. ”Måske. Hun ender tit med at stresse sig selv. Det stakkels væsen…” han gav sig nu til at kysse hendes hals, blidt og kærligt.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 371
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Søn aug 19, 2018 2:35 pm

Alex sendte Josh et kærligt lille smil, hvor hun nikkede til hans ord og smilede ellers blidt til ham. "Det lyder ikke helt dårligt for mig, men jeg træt og tror min stress forsvinder så snart jeg får noget søvn... Men lav endelig te en anden gang." Lød det lavt fra hende, hvor hun sendte ham et ømt smil. "Som en tryllestav, nej det er besværligt at lave sådanne ting og nogle af os er så gode til magien at vi ikke frygter at der sker sådan noget. Jeg ved bare af egen erfaring at jeg ikke er så god til at bruge min magi under stort pres." Lød det kærligt fra hende.

Yuuka sukkede blidt af de små kys der blev placeret på hendes hals. Hun kunne enkelte gange mærke hans hugtænder snitte hendes hud og af en grund elskede hun den følelse, den var blid og meget rar på en underlig måde. "Hun ender med at dø i en ung alder når hun stresser sig selv på den måde." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort lagde hovedet lidt på skrå. "Hun burde passe bedre på sig selv." Lød det kærligt fra hende.

Næste dag ville Evaline gå rundt på stedet en smule omtåget og med blod løbende ned af hendes pande og arm, hun gik roligt rundt, blodet der dryppede ned af hendes arm der lavede små blod pletter, hun gik hen og tog en kop kaffe ud af hånden på en af den andre hekse som kort så ned af hende og derefter gik væk fra Evaline.
Typisk når Evaline kom til skade var hun som regel den folk bare gik forbi, det var som om folk enden bare ønskede at hun døde eller forventede at hvert sår intet betød. På den anden side opførte Evaline sig også altid som om intet gjorde ondt, hun bundede den varme kaffe, så hun kunne føle kaffen brænde hendes hals og derefter satte hun den i vasken og gik rundt på slottet, til hun valgte at gå ud i skoven og gik her imod byen.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Søn aug 19, 2018 3:09 pm

Josh smilte til Alex. ”oh, så der findes allerede den slags opfindelse… her troede jeg lige at jeg havde fundet på noget genialt.” han grinte af sig selv. ”i så fald må du heller lade være med at bruge din magi når du er under stort pres… det skulle nødig ende med at du ender med at miste en arm.” hans stemme var kærlig og varm.

Imod Yuukas bløde hud på halsen, klukkede River blidt og kørte sine hænder ind under hendes natkjole. ”En ung alder, hun er allerede over 100 år gammel, så jeg vil ikke engang mene at hun er ung længere.” her vendte han Yuuka rundt, så hun nu ville ende med at ligge ned i sengen, med ham på stående 4 over hende. ”Desuden er jeg sikker på at Alex nok skal klare den.”

Hele dagen havde Jacob gået rundt og ledt efter Evaline. Men af en eller anden grund var hun ikke til at finde på slottet. Når han spurgte de andre hekse, var nogle af dem for ligeglade til at svare, imens de andre havde sagt at hun var såret og måske var gået til Rose. Her smuttede Jacob med det samme op på Roses værelse for at tjekke om hun havde set hende.
Xander derimod, på vej ud i skoven for at møde Rose, bemærkede Evaline kom gående og trak med det samme sine økser frem. Tøsen var blodig og iført underligt tøj. Uden tvivl en heks. På liste fødder, gik han hen imod hende og trak øksen om bag sig, klar til at svinge den.
Men på et splitsekund lå han på jorden. Over ham var der en stor skygge, fyldt med tænder og øjne grønne som smaragder. Xander spærrede sine øjne op. Varulv.
Før Varulv satte dets tænder i hans hals, rullede Xander væk under den og sprang ud efter monsteret. Varulven stillede sig op på bagbenene, hylede højlydt og knurrede efter Xander, imens de massive kæber nu bed ud efter den unge jæger.
Hvis Evaline kendte denne varulveform ville hun hurtigt kunne genkende Cloud.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 313
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Søn aug 19, 2018 3:30 pm

Alex rystede blidt på hovedet. "Den findes ikke, men der findes eventyr om det og vi bliver kaldt hekse med en kost og tryllestav. Bare for at komme med noget information kan vi ikke få ting til at flyve på den måde. Vores biblotek flyver men det er en underlig ting, jeg kan ikke forklare det på en måde som du forstår. Men det er som små strenge usynlige strenge der trækker hver bog til sig, hvis vi skulle flyve på en kost ville den kost kun kunne flyve et sted hende." Hun sukkede blidt.
Hun gav Josh et smølfespark. "No shit sherlock... Det havde jeg tænkt på." Lød det kækt og drillende fra hende, hvor hun kort blinkede til ham. "Gå i seng, det har været en lang aften." Lød det blidt fra hende.

Yuuka gispede kort i overraskelse da River hurtigt vendte hende rundt og nu stod over hende. Hun så lidt overrasket op på ham, men overraskelsen blev hurtigt til et par blide øjne med et kærligt smil. "Selvom du har levet i 100 år, ved du stadigvæk ikke så meget om os. Vi fortsætter med at ældes hvis man kan sige det. Men mennesker er som hunde for os. 1 år for et menneske er 1000 år for os... Eller ca deromkring du ved rundt regnet. Jeg er ikke 1000 år gammel!" Det sidste blev sagt lidt desperart "I think maybe more 500 years is one year for us... You know... " Hun rødmede en smule og lagde hænderne over hende øjne.
"Alex plejere at klare allt synesjeg, hun er så ihærdig." Lød det lavt fra hende, hvor hun lod hænderne falde om siderne på hende. "Alle synes hun er så fantastisk..." Lød det lavt fra hende...

Rose var på vej ud af døren da Jacob kom til hende, hun rystede blidt på hovedet. "Nej, jeg har ikke set hende, desværre måske hun bare har fået nogle skræmmer så hun ikke mener det er så alvorligt." Lød det kærligt fra hende. "Hun er sikkert gået ind på bibloteket og sove, det plejer hun." Lød det blidt fra hende.
Evaline hørte hylet hvilket fik hende til at se imod stedet. Hun gik her imod den og rakte sin hånd ud foran sig. En smule i tvivl om hvem det kunne være, han var bestemt en af de største varulve der var. Vent... Kunne det være Erina? Hun gabte her kort og gik imod dem.
Så snart hun kom tættere på dem var det tydeligt hvem det var, Cloud hvem ellers. "Plads!" Lød det højt fra hende, hvor hun rettede hånden ud efter Xander, hvilket fik træer til at vokse op under ham så han nu var oppe i et højt træ. Medmindre han havde magiske sko på, ville sådan et spring uden tvivl brække hans ben eller hvad han nu landede på.
"Fantastisk at se dig Cloud! Jeg er til lort i halsen! Eller jeg har lort på halsen?... Uanset ordsprog har jeg problemer... Jeg skabte denne ting i går aftes og da det lykkes angreb det mig, jeg blev forskrækket og endte med at smide det ud af mit vindue. Men velvidende om hvad jeg har skabt ved jeg at den er i live, jeg er nød til at finde den inden de andre finder ud af det, de slår mig ihjel! Eller i det mindste straffer de mig! hjælp!" Lød det en smule bekymret fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Søn aug 19, 2018 3:53 pm

Josh kunne ikke tro dette. Så de fik slet ikke ting til at flyve, tvært imod var det små usynlige tråde der holdte alting oppe! ”Wow, den havde jeg ikke set komme, specielt ikke efter alle de eventyr der er blevet fortalt omkring jer…” han fjernede løse hårtotter fra hans pande. ”Det er ret vildt. Der er så meget mere jeg må lære omkring jer… alle de bøger jeg må læse! Men først… skal Haru lige lære mig at læse helt præcis… haha…” flovt så han ned i jorden, til hun gav ham et smølfespark i panden og derfor nu overrasket så op på hende. ”heeyyy… fint, jeg vil smutte i seng.” han smilte som sagt kærligt til hende og forsvandt herpå ind på værelset.

River måtte indrømme at han blev en smule forvirret over alle de tal hun kom med. Derfor lå hans hoved nu på skrå. Jo mere desperat Yuuka lød, jo større blev hans kække smil, samt et smørret glimt i de sorte øjne. Dog forsvandt alt dette over ham, så snart hun nævnte hvordan alle fandt Alex fantastisk. Her så han ned på hende med et kærligt smil. ”Yuuka…” han lænede sit ansigt tættere på hendes. ”Du er fantastisk. Du er det mest fantastiske i mine øjne.” han placerede blidt læberne på hendes.

Jacob nikkede til Roses ord, takkede hende og smuttede herpå ellers ned på biblioteket. Forhåbentlig var det her hun befandt sig. Han var ret så bekymret hende, specielt nu når andre havde sagt at hun havde været ret så blodig at se på. I det han ikke fandt hende på biblioteket, satte der sig en sten på hans hjerte og en uro i hans mave. Hvor var hun henne?
Cloud var godt i gang med at tage sig af denne jæger, til han hørte ordet plads blive råbt. Og selvom han endda var i fare, kiggede han stadig fornærmet hen imod Evaline. En pjusket fornærmet varulv. Xander så det her som sin chance og skulle lige til at angribe, i det der pludselig voksede et træ under ham og sendte ham flere meter op i luften. I et gisp, greb han fat i dets trækroner og klyngede sig til livet.
Forundret så Cloud efter træet og nu derefter hen på Evaline. Han pustede her ud, satte sig ned og lyttede til hendes ord. Til de ord hun sagde, rejste han sig dog hurtigt op og selv i sin ulveform kunne man se at han vidste dette ikke var godt! Han gjorde et nik med hovedet til, at hun skulle sætte sig op på ham, så kunne de løbe rundt og lede efter dette væsen. Havde han kunne snakke med hende i sin ulveform, så havde hun fået en stor skideballe for at skabe sådan et farligt væsen!
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 313
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Man aug 20, 2018 12:46 pm

Alex løftede på et øjenbryn hvor hun drillende sendte ham et smil. "Vi er også blevet beskrevet som nogle gamle grimme kvinder og ikke for at pusse min egen glorie, men jeg vil nu ikke beskrive mig selv som gammel og grim." Lød det drillende fra hende, hvor hun så ned i gulvet og derefter op i hans øjne, som et kort elevator blik.
"Hvorfor vil du lære at læse noget? Det er vel ok at du lære det, men hvorfor føler du for det? Det er også dumt, stedet her er fyldt med bøger om magi og da du er menneske får du ikke rigtig noget ud af at lære magiske ord, mennesker kan ikke bruge det." Hun lagde armene over kors og skød hoften en smule ud til siden dog først efter det lille smølfespark. Hun smilede en smule forførende til ham, hvor hun forsigtigt vinkede farvel til ham, mens han forlod hendes side.

Yuuka's hår var spredt ud i sengen, mens hun så en smule overrasket op på ham. Det var sjovt hvordan River enlig havde ændret sig fra den ene dag til den anden. Normalt var han så rapkæftet og lidt strid, men på den anden side var han nogen gange også rigtig sød mod hende. Hun kunne ikke andet end at blive varm over hans blide ord.
Hans hoved der nærmede sig hende, fik hende til at løbe sine øjne ned til hans læber, hvor hun kort løftede hovedet og øjnene lukkede halvt i. Hun placerede kærligt sine læber imod hans, hvor hænderne lå tæ mod hendes hjerte. Hans ord var så sukkersøde og urealistiske nu når de kom fra ham. Men nu når det kom fra River og ikke en anden virkede det som nogle mere betydningsfulde ord. Hun elskede denne følelse, som heks var ensomheden enlig den største ven man havde, man havde ikke rigtig andre venner i livet som heks. På den anden side var man konstant blandt andre hekse.

Evaline knugede sine hænder en smule sammen mens hun gik mod Cloud. Hun så kort op imod Xander. "If you try attacking anyone of us again I promises I'll kill you the next time we meet." Lød det hårdt fra hende, hvor hun kravlede op på Clouds ryg.
De nåede ikke langt før man kunne lugte rådent kød, jern og blod. Desto længere de kom ind i skoven desto flere dyr ville være kløvet over og flere ville være døde, træerne ville være kløvet over og andre var væltet under en enorm vægt, rødderne var hevet op med træerne og fodaftrykkende var som knive der havde skåret det op.
"Ok Cloud... Do not rip the limbs off the animal, if you do that it might explode and then you'll die to... So no cutting the limbs off or ripping them off... I think if you'll call some of your pack members it would be better."  Hun stoppede sine ord i det de nu var nær en enorm skikkelse, hun så imod den med irriteret øjne. Den stod og hev indvolden ud af en hjort mens man kunne høre den knækkende lyd af knogler der blev knækket og tykket.
Evaline kravlede ned fra ham, hvilket fik den til at reagere hovedet løftede sig og den vende sig nu imod dem, med blod og stumper af kød dryppende ned i det nu røde græs. "Ok... Every finger is a knif... All in all everything on it is shitty sharp... The stomach can let out a smell that makes you dizzy and slows your reaction, and if it gets you the whole stomach closes around you, which will make you stuck and kill you in seconds. I think that the only weak spot is..." Hun så nu omkring den, hvor hendes øjne lyste op i glæde. "There isn't any!! I made a perfect example!! This one is going to be hard for even a experienced hunter to get down! How awesome... I can't believe it, I made that! Isn't that great!" Mere nåede hun ikke at sige før den nu bevægede sig imod dem, den var hurtig men højlydt når den bevægede sig. Den larmede og dette gjorde den nem at finde, man ville altid vide om den var bag dig eller over dig. "That's not a good think, quieter and it would have been 100% perfect!" Hun bed sig kort i neglen mens hun stod stille. Den bevægede sig imod hende, et klart tegn på at den ville dræbe hende, alt tydede på det og auraen var dødelig! Selv en regnorm ville kunne mærke faren ved at være foran den, men hun rykkede sig ikke.

https://i.pinimg.com/564x/2d/ee/0e/2dee0e77fbca50694166ccaa76f4e2e7.jpg
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Man aug 20, 2018 9:22 pm

Hun så ikke sig selv som grim. Josh kunne ikke andet end at være enig. Alex var langt fra grim. Alt ved hende skreg gudinde, alt fra de bløde brune øjne til de perfekte røde læber der var formet så perfekt. ”Du pudser skam ikke noget, du er meget smuk.” først når ordene var kommet ud af hans mund gik det op for ham hvad han havde haft sagt. Det var en smule flovt men ej ondt, så han burde vel ikke at gemme sig fuldstændig væk i et hul… vel? Han rømmede ned i sin hånd.
”Jeg vil gerne lære det, da bøger har så meget at fortælle, meget mere end hvad mennesker har,” svarede han med et smil. Måske gav det ikke helt mening, men det gjorde det bestemt for ham, så derfor ville han ikke trække det tilbage.

River kunne ikke have været mere lykkelig. Heksen under ham var som en drøm der var gået i opfyldelse. Med deres læber pressede blidt imod hinanden, havde han ikke lyst til at være nogle andre steder i verden.

Xanders had var lyst op i de blå øjne. Når han en dag ville komme ned fra dette træ, så vankede der altså! Han knurrede og spyttede efter Evaline. Forhåbentlig ville Rose komme… på den anden side ville han ikke have at hun skulle komme til skade. Han himlede med øjnene og klemte ellers bedre fat om trækronerne.
Cloud var ikke sikker på hvad han skulle forvente. Det var længe siden han havde været på paladset, men han kunne godt huske hvilken form for skørhed Evaline havde. Specielt hvad der omgik at skabe monstre. Men aldrig, aldrig i sit liv havde han nogensinde set noget lignende! Det der stod foran ham var ej et dyr, ej et menneske og ej et. Cloud kunne mærke frygten køre ned af ham som sved. Han bukkede sig en smule sammen, knurrede og tog aldrig øjnene fra væsnet. Evaline, skør som hun var, stod og roste denne skabning. Den var fra helvede selv! I det væsnet kom nærmere hende forventede han at hun rykkede sig. Men som hun bare blev stående, spærrede han sine øjne op og sprang ind foran hende. Her gøede han advarende monsteret. Forhåbentlig ville den bakke bare en smule bagud. Efter dette gav han sig nu til at hyle efter sine søskende, samt Erina. Der kunne uden tvivl godt bruges hjælp til dette.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 313
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Man aug 20, 2018 9:51 pm

Han gav hende ret, af en grund overraskede det hende faktisk en smule hun havde forventet at han bare ville smile og grine lidt af hendes ord, men i stedet gav han hende ret. En blid rødmen sprede sig over hendes kinder.
"Bøger er eventyr og løgne, du kan aldrig vide om en bog lyver hvor du derimod kan mærke på en person om de lyver eller ej. Det er lidt sådan jeg har det med alt." Hun sukkede blidt. "Men jeg elsker nu alligevel at læse, det er afslappende og rart i stressede tidere." Lød det drillende fra hende, hvor hun kort blinkede til ham.

Rose var gået ud i skoven, hun skulle trods alt mødes med Xander. Hvilket var en af de ting hun fandt mest tiltrækkende for tiden. Bare det at hun kunne bruge tid sammen med et menneske betød meget for hende, plus hun fik lov til at se at en hunter enlig kun var ond i en misforståelse, de virkede så rare og blide.

Cloud der sprang imod den ville opleve at den nærmest ignorede ham og i stedet fortsatte med at svinge sine klør ud efter Evaline, hvilket hun undveg. Hun lavede et hurtigt backflip hvor hun her trak et våben fra sine lommer. Hun stillede sig hurtigt på benene og sprang imod dem. Hendes øjne var morderiske, ansigtet skreg af seriøsitet og tungen var lige i munden. Hun trak aldrig sine øjne fra den, men det gjorde monsteret ej hellere. I stedet blev dette til en kamp mellem liv og død, hvilket endte ud i at Evaline fik knap så mange slag ind.
I stedet måtte hun lide under en del dybe sår som til sidst fik hende til at falde på knæ, opgivende med hænderne til hver side og blod der sivede ned af hendes arme. Hun havde fået skåret sig op af øjenbrynet hvilket var dybt nok til at hun ikke længere kunne åbne højre øje, hendes ene arm var skåret op i hver side og skulderen var skåret dybt.
Dog i det den ville lave et nødesstød var Erina i sin ulve form sprunget frem og snuppet Erina. Hun gled hen af jorden og knurrede en smule, inden hun fik øje på hvad hun stod overfor. Her blev det dog tydeligt at Erina bestemt ikke var skabt til kamp, ørerne kørte tilbage og halen rød ind mellem hendes ben, hovedet blev sunket lavt og hun måtte træde langsomt tilbage mens den kom tættere og tættere på dem begge.

Evalines våben: https://i.pinimg.com/564x/b8/a8/52/b8a852ce527def00064126ed848eca36.jpg
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Josh on Man aug 20, 2018 10:19 pm

Josh blev overrasket over at Alex rent faktisk rødmede en smule. Tænk at et menneske som ham rent faktisk kunne få en magtfuld heks til at rødme.
Ordene om bøgerne fik ham til at løfte på skuldrene. Det kunne hun på sin vis have ret i. Men Josh ville meget heller leve i et eventyrs verden end denne kedelige og grå en. Derfor var han en smule misundelig på heksenes liv. Det var fyldt med magi, men på samme tid også fyldt med fare og indespærring. Han bed sig i underlæben. Denne tanke burde han dog holde for sig selv. Heksene syndes nok ikke selv at de havde det bedste liv pga. af alt den fare de blev udsat for.

I det Xander kunne spotte den smukke, blonde Rose oppe fra trækronerne, pustede han ud. Skulle han råbe efter hende? På den anden side vil det være pinligt at råbe efter hjælp. Han sukkede og endte til sidst med at sluge sin stolthed i sig. ”Rose!” råbte han efter hende.
På den anden side, det var vel fuldkommen umuligt at hun skulle kunne se ham deroppe fra.

Monsteret ignorerede fuldkommen Cloud. Dets vrede og raseri var rettet imod Evaline og kun Evaline. For hver gang han prøvede at bryde ind, blev han enden skubbet væk af den eller var nær blevet skåret midt over af dets klør. Evaline derimod lå til at have styr på situationen. Cloud måtte indrømme at han blev imponeret som hun bare let kunne slås som vejede hun intet, selv med sine rustningsstykker. Til sidst var hun dog så såret at Cloud blev nød til at få monsterets opmærksomhed væk fra hende. Så hurtigt benene kunne bære ham, ville han springe hende til undsætning, men var egentlig kommet forsendt hvis det ikke havde været for Erina. Som en lille heltinde, fik hun Evaline væk fra monsteret, kun nu for at få det til at gå hen imod hende selv. Alt i hendes øjne skreg at hun var bange.
Hurtigt sprang Cloud op på monsterets ryg og forsøgte her at sætte tænderne i dets hud. Dog stødte tænderne kun på noget hårdere end skæl. I stedet prøvede han nu taktikken i at vælte den omkuld.
Adriana var imellem tiden kommet op til Erina. Hun puffede blidt til hende med sin snude, for derefter at se ned på Evaline. Her lagde hun an til at hun skulle kravle op på hendes ryg. Som varulv var det deres opgave at holde heksene i sikkerhed, derfor burde de få Evaline væk herfra.
Zack var kommet til Clouds undsætning. Sammen forsøgte de at vælte monsteret omkuld.
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 371
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tirs aug 21, 2018 6:48 pm

Rose løftede kort hovedet, men så bestemt ikke op på Xander. Hun så i stedet omkring sig. "X-Xander?" Lød det spørgende fra hende, hvor hun kort lagde hovedet på skrå. Han måtte være et andet sted, det virkede lidt underlig. "Xander?" Lød det lidt højere fra hende, hvor hun kort rettede på sin kjole igen, hun var nød til at komme videre Xander ventede da på hende ikke?
Hun strakte kort skjolen ud og var ellers ved at gå lidt videre.

Evaline kæmpede skam hårdt, fløj rundt men det føltes en smule som om hun var for langsom, hun gjorde det vildt hurtigt men den virkede så meget hurtigere. Kort tid efter måtte hun overgive sig. Havde hun brugt for lang tid på at slappe af. Hvis hun overlevede ville hun begynde at træne, træne meget mere! Måske hun skulle tage en del adrenalin i stedet for. Men... ARg! Hun lukkede øjnene i, i det øjeblik Erina nu kom hende til undsætning.
Erina frøs og så kort imod Adriana der nussede hende med sin snude. Ok... Hvis hun kunne tage den med ro, ville hun helt sikkert også kunne gøre det! Hun så kort tilbage på Evaline der tog sig en smule til hovedet. Hun kravlede af Erina og fandt nu sig selv en flaske der hurtigt blev drukket, dette gjorde at hun nu kunne køre på adrenalinen. Dette var bestemt ikke godt, hun kunne løbe rundt uden smerte men så snart hun ville få følelsen tilbage var chancen for at hun bare ville føle en større form for smerte end før.
Chancen var også at hun ville dø, men hey! Hun ville hellere bruge tide på dette! Hun var derfor allerede i gang med at slås ved vareulvens side. Hvilket Erina selvfølgelig også joinede ind. Hun måtte hjælpe, men det var som altid meget tydeligt at hun ikke var vant til at slås. Hendes angreb var langsomme og tøvende, hun bed og sparkede en del men intet var tegnet og til rette lagt, hun angreb bare.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 6 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum