My gorgeous tailor - Erina -

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Ons okt 04, 2017 6:40 pm

Påklædning:


Cloud var ikke sikker på hvad der ventede ham. Det gjorde han faktisk aldrig, når den gamle hidkaldte ham. Det var stadig nyt for ham at være leder. Ikke at han brokkede sig, han elskede at være leder. Varulvene og ham var en stor familie. Det kunne ikke blive bedre!
Dog skulle han hurtig dreje det syn rundt. At være leder var ikke bare lutter lag kage. Der ville komme problemer og en af de største problemer lige nu, var samarbejde med andre racer om at få dæmonerne ned fra deres trone. For ikke at sige, at der var denne såkaldte dæmon kaldet Yuuka, som han af en eller anden grund havde fundet noget så interessant. Desværre var hun ikke ledig, nej, hun tilhørte en vampyr. En vampyr der bestemt ikke fortjente hende. Ifølge Cloud var hun virkelig alt for god til en som River.
I dag var det dog langt fra det, det handlede om. Nej, hans far havde nævnt noget med at der var en gave til ham.
De skulle mødes i tronsalen. Cloud havde ikke mere end lige åbnet de to store døre, før hans far rejste sig fra tronen og sendte ham et smil.
"Min søn!" Han spredte armene ud.
Cloud sendte ham et stort smil og gik ellers ham i møde, så de kunne omslutte armene om hinanden.
"Hvordan har den travle leder det?" sagde hans far drillende og trak ud af krammet.
"Bedre end nogensinde, nå... hvorfor kaldte du mig hid?" svarede Cloud og så ellers rundt. Her fik han øje på en smuk ung kvinde, stående ikke så langt fra dem. "Og hvem er den kønne unge dame?"
Den sætning fik faren til at klukke. "Dette min dreng, er din nye skrædder Erina."
Cloud så nu spørgende hen på sin far. "Skrædder? Jeg har en skrædder, gamle Cale, husker du?"
"Gamle Cale er nød til at trække sig tilbage, derfor er Erina nu din officielle skrædder, samt dine søskendes og forlovede."
Cloud så hen på Erina igen. Skulle den unge, tiltrækkende kvinde virkelig være hans skrædder? Skønt, hvordan skulle han kunne fokusere på tøj, når hun så ret så godt ud. For ikke at sige hun selv var varulv. Han kunne dufte hendes dejlige duft..
Han rakte sin hånd frem til hende. "Interessant at møde dig, navnet er Cloud. Jeg vidste ikke at kvinder kunne være skræddere?" Spørgende satte han sit hoved på skrå og lod sine grønne øjne gennembore hende.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Tors okt 05, 2017 11:27 am

Påklædning:


Erina var for første gang kaldt op på slottet, hun havde aldrig forventet at hendes liv ville blive ændret på denne måde. Kongen, eller den tidligere konge ønskede at hyre hende, som en gave til hans søn, hvor Erina skulle forsøge at hjælpe Cloud med sin stil, det var en smule hurtigt og med kort varsel, men hun takkede ja til det. Hvad ville ikke lige ske, hvis hun havde sagt nej. Det var trods alt en af de største muligheder i hendes liv, lønnen var fantastisk og det blev set højjt på, at man kunne komme ind og arbejde hos de kongelige. Det var et klart tegn på at hun var god til sit job, et bedre kompliment kunne hun ikke bede om, selvom hun skulle arbejde under en mand nu.
Bare tanken gav hende gåsehud, men hun holde sig i det gode skind. Erina stod en smule ved siden, i det CLoud kom luntende ind. Hun så bare på de to adelige kramme, mens hun holde sine hænder samlet. Hun lyttede til deres ord, men på en god måde. Hun forsatte med at se sig en smule rundt, i det Cloud så mod hende, hvilket fik hende til at stå en smule mere ret. Dette var undertryggende, en mand skulle virkelig ikke have så meget kontrol, men der var intet hun kunne gøre, især ikke nu hvor hun havde fået et job.
Denne kønne dame, når ja, for hun var jo ikke andet end et kønt ansigt. Typisk mænd, så kun det ydre og intet af det andet. Hun nejede forsigtigt, i det den tidligere konge præsenterede hende. "Deres højhed." Lød det lavt fra hende, for at hilse på ham, inden hun rettede sig op igen. Dog virkede Cloud ikke til at være glad for hendes nærværd. Han brokkede sig med det samme over at han havde en ældre skrædder.
Da han rakte sin hånd frem til hende, så hun tøvende ned på den og rakte derefter elegant sin hånd frem til hans, hvor hun lagde den i hans hånd. Hans ord irriterede hende en smule.
"Mange kvinder er skrædder, der er faktisk flest kvinder som skrædder end mænd, deres majestæt." Lød det en smule hårdt fra hende, hvor hun sendte ham et falsk smil.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Tors okt 05, 2017 7:56 pm

Cloud tænkte ikke over sine ord, så at det kunne have fornærmet hende, havde han langt fra tænkt over. Det var først da han bemærkede hendes falske smil og hendes hårde ord, at han bemærkede hvor fornærmet hun var blevet over bemærkningen.
”Javel ja,” sagde han blot og trak sin hånd til sig. ”Det beklager jeg, det vidste jeg ikke.”
Han kiggede nu hen på sin far, der blot klukkede og rystede på sit hoved, for at lægge en hånd på sin søns skulder. ”Kvinder er så småt begyndt at få andre arbejdspladser min dreng, du kan ligeså godt vende dig til det.”
”Jamen, det er da en god ting. Velkommen til Erina… skal du så også leve her på paladset?” spurgte han hende nysgerrigt.
”Ja, det skal hun,” svarede faren. ”Jeg har vist hende hendes værelse, der samtidig også er det sted du skal opsøge hende, hvis du ønsker at få lavet et flot stykke tøj.” Den tidligere konge så nu hen på Erina. ”Vis endelig min søn hvor dit rum er, så ved han hvor han skal gå hen.”
Cloud pustede ud, strakte sig og så derefter hen på Erina. ”Det kunne vist være en god ide.” Nu ventede han så bare på at hun skulle vise ham derhen.
På vejen op imod værelset, sagde han ikke rigtig noget til hende. I stedet holdt han sin mund lukket og gik ved siden af hende.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Tors okt 05, 2017 8:06 pm

Erina fik ikke rigtig lov til at sige noget, ikke at hun havde voldsom meget lyst til at sige noget til dem. Hvis hun sagde noget ville hun bare risikere at sige noget forkert og derfor komme ud i problemer, ikke at det ikke ville komme på et tidspunkt. Hun smilte derfor bare skævt til dem begge, mens hun ellers ventede på at hun fik at vide at hun måtte gå.
Det havde hun i hvert faldt hørt at man skulle vente på at de kongelige sagde at man måtte gå, hvilket nok skulle blive svært, når hun blev sur, kunne hun ikke altid holde sig på plads, det endte derfor tit med at hun bare forlod stedet. Dog som hun ikke hørte efter, gik det op for hende at han sagde hendes navn. Hun så derfor en smule forvirret op på Cloud, hvor den tidligere konge svarede. Han bad hende derefter vise Cloud hendes værelse, hvilket hun kort nejede til. "Selvfølgelig deres højhed." Lød det kærligt fra hende, hvor hun ellers ventede på at hun fik at vide at hun skulle gøre det nu.
Dette fik hende til at gå i stilhed, hun sagde intet mens hun gik igennem korridoren, hvor Cloud gik ved hendes side. Hun så enkelte gange ned i jorden, mens hun løftede en smule op i kjolen, for ikke at træde i den. Hun stoppede derefter op ved sit værelse, hvor hun åbnede døren. Et rum fyldt med sy udstyr og en seng i midten af lokalet, men giner og symaskiner ud til siderne og op af væggene. "Dette er mit værelse, deres højhed.... Hvis de mangler noget, eller hvis der er noget jeg kan gøre for dig, vil jeg være til at finde her inde. Deres højhed." Hendes stemme var forsigtigt, men også en smule hård, mens hun snakkede.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 6:54 pm

Cloud var ikke sikker på hvad han skulle sige til hende. Hun var smuk, men virkede hård og et gjorde ham ret så nysgerrig. Måske hun kunne være et nyt afstresnings middel? I så fald, skulle han lige tjekke om hun fandt ham tiltrækkende. Hvis der var en form for kontakt imellem dem, så kunne han vel sagtens komme til hende, når han følte sig alt for stresset.
Han gik med ind på værelset og så sig omkring. Det lignede meget de andre værelser, trods arbejdsremedierne og sengen var en smule mere billig at se på. I det hun sagde sine ord, så han om på hende og klukkede blidt, samt en smule forførende.
Her gik han hen imod hende og tog hendes hånd blidt op til hans læber. Forsigtigt kyssede han den, imens han holdte en øjenkontakt med hende. ”Jeg sætter pris på din hjælpsomhed, jeg vil uden tvivl komme og bede om et stykke tøj, som dine smukke hænder har lavet.” Han gav slip på hendes hånd igen og smilte forførende til hende. ”Og der er ikke grund til at du siger deres højhed efter hver sætning.”
Med forførende bevægelser, gik han forbi hende og så sig kort over skulderen. ”Hvis der er noget jeg kan gøre for dig, så lad mig endelig hører… trods alt er du helt ny her.” Han lænede sig op af dørkarmen. Man kunne sige at han forsøgte at forføre en hun varulv, ved at vise hende at han var en stor, stærk og magtfuld han.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 7:13 pm

Da Cloud tog fat i Erina's hånd, gøs det kort i hende. Ikke på en rar måde, mere som et kæmpe chok, hun så spørgende på ham, da han så kyssede hendes hånd og holde en øjenkontakt med hende. Hun sagde intet til ham, men holde en lettere kold øjenkontakt med ham, med et lille falsk smil på sine læber. Da han slap hendes hånd, trak hun den en smule til sig, hvor hun diskret tørrede hånden af. "Jeg vil glæde mig til deres højhed vælger at komme ind og bede mine ømme hænder om at lave noget for dem." Hun nikkede kort til ham, med et forsigtigt falsk smil på sine læber.
Hun forstod ikke hans pludselige flirtende adfærd, måske det var fordi han ønskede endnu et hul at lege med. Dog måtte han vinke til den chance, mens den passerede ham, for denne kvinde ville bestemt ikke bare blive en af hans atter mange kvinde hos sin flok. Som konge havde han sikkert mange kvinder hos sig, så hun så ingen grund til dette.
Han gjorde sig selv større og større, på den måde var han sikkert i gang med at vise sig frem, det var sikkert sådan han forførede sig frem til hver eneste kvinde. Hun adskilte kort sine læber, da han pludselig gik forbi hende. Hun fulgte ham en smule, mens hun fulgte ham en smule. "Jeg kan ikke stoppe med at sige det, på den måde viser jeg en smule respekt for dig, deres højhed." Hun smilte kort til ham, dog en smule falsk endnu. "Jeg har fået det at vide som jeg burde vide, så der er ingen grund til bekymring deres højhed, jeg vil ikke misbruge deres tid." Hun sendte ham et kort smil, inden hun begyndte at gå rundt på værelset. "Kan jeg hjælpe dem?... ønsker eder noget nyt tøj, som jeg ville kunne gå i gang med, med det samme. Deres højhed." Hun så op i hans øjne, mens de røde øjne funklede som et hav af rubiner.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 7:34 pm

Det lå ikke til at hun faldt for hans forførende adfærd, i stedet tørrede hun diskret sin hånd af og brugte en sarkastisk toneleje overfor ham. Denne opførsel fik den indre ulv til at gøre sig en smule større, da hun ikke skulle tro at hun kunne bruge dette toneleje som det passede hende. Havde hun allerede haft ham regnet ud? Det fik ham til at se en smule spørgende på hende, imens han stod og lænede sig op af dørkarmen. Hvorfor blev hun ved med at smile falsk til ham? Var han så forfærdelig?
”Det bare så du vidste at det går nok, hvis du på et tidspunkt glemmer at sige det til mig. Vi er jo trods alt alle varulve, vi skal stå sammen og sådan, ikke sandt?” sagde han til hende og rettede en smule på sin trøje. ”Jeg har umiddelbart ikke brug for noget tøj lige nu, så nej, du kan ikke hjælpe mig lige nu.” Han sendte hende et varmt smil. ”Til vi ses igen.” Efter sine fine ord, gik han ud af døren og lukkede den bag sig. Det lå til at denne Erina ville gå hen og blive en udfordring. Heldigvis kunne han godt lide udfordringer. Det kunne da ikke være muligt at hun ikke ville falde bare en smule for ham?
På vej tilbage til sit værelse, gik han og tænkte over hvad for noget tøj han kunne tænke sig. Så havde han trods alt undskyldninger for at gå ind til hende.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 7:52 pm

Hun lyttede skam til ham, ellers ville hun bare risikere at miste sit job, hvor pinligt ville det ikke være hvis hun mistede sit job samme dag som hun havde fået det. Hun så kort op på ham og derefter væk. "Selvfølgelig skal vi det, deres højhed." Hun så derefter op på ham, hvor hun roligt gik baglæns, for at træde væk fra ham igen. Hun ville helst ikke stå fortæt på ham, selvom han forsøgte at virke større.
Da han valgte gå væk fra hende, så hun efter ham hvor hun bukkede for at følge et godt eksemple. Hun rettede sig dog op så snart han forlod stedet, inden hun gik væk fra døren. Hun sukkede dybt, mens hun kærligt sukkede enkelte gange. Hun begyndte at sy en lang jakke, hun klippede stoffet ud og begyndte ellers at rette en smule på de forskellige syninge.

Dagen efter, var hun underligt nok færdig med jakken, hvor hun nu gik rundt i klædt en skjorte, hvor hun havde bundet den fra neden og et par meget korte shorts. Selv vagterne så en smule efter hende, hvorfor viste hun dog så meget hud, det var ikke okaii. Hun forsatte dog med at gå rundt ude i haven, hvor hun tegnede nogle blade ned i en skitse bog, roligt gik hun igennem haven, for at finde på nye ideer til tøj og ideer til hvordan hun skulle lave mønstre til hendes tøj.

Tøjet: https://78.media.tumblr.com/tumblr_lwswh6B7UV1qk72zmo1_1280.jpg
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 8:10 pm

Efter en hård start på morgen med papir arbejde, besluttede Cloud sig for at gå ind og snakke med Erina. Men efter at have banket på hendes dør flere gange, gik han blot ud i haven og nød den varme sol, der så glædeligt bagede ned på alle. Han gik hen under sit ynglings træ og lænede sig lidt op af det. Tiden var inde til at slappe en smule af. Efter at have haft sine øjne lukket, åbnede han dem roligt og kiggede hen imod sine vagter, der alle havde deres øjne rettet imod noget helt, helt andet end det de skulle.
Her gik dem hen imod dem og først da han rømmede sig, bemærkede de ham og rettede sig fuldstændig op, samt gjorde en salut. ”Deres højhed!” Lød det i munden på hinanden.
”Hvad er det jeres øjne beskuer?” spurgte Cloud drillende og kiggede hen imod, hvor deres øjne før havde lagt.
”Ikke noget specielt deres majestæt… vi…” de nåede ikke at snakke færdig, før Cloud overrasket hviskede: Erina. Vagterne delte et blik, før de betragtede kongen, der nu var på vej hen imod den barre Erina.
”Hvad er det dog du er iført?” spurgte Cloud koldt og så ned på hende. ”Ikke at du ikke har en dejlig krop, men du er nød til at dække den en smule mere til. Bare for at du ikke distrahere vagterne så meget som du gør.” Han satte sig ned ved siden af hende og betragtede hvad hun lavede. ”Er du ved at finde på nye designs til tøj? Jeg ville høre om du havde nogen ideer til en ny jakke? Den må gerne være lang.”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 8:25 pm

Erina stod ved et af træerne, hvor hun hev nogle af bladende af. Hun satte en af bladende oppe i hjørnet af siden, hvor hun lavede en skitse af det, da Cloud kom hen imod hende. Hun stoppede alt hun lavede, for at rette sig imod ham. "Skjorte og shorts, deres højhed." Hun bukkede hurtigt for ham, hvor hun rettede sig op og skulle til at gå igen. Dog nåede hun ikke langt, før Cloud igen åbnede sin mund.
Han ville have hende til at gå i mindre provokerende tøj. "Jeg høre hvad de siger deres højhed, men for at lave en mere avanceret statement, er jeg nød til at gå i noget så unormalt tøj på, for at ændre stilen i deres samfund. Jeg ønsker blot at vise at kvinder burde have samme rettigheder som mændene har, når de går i tøj." Hun satte sig ved træet, på samme tid som han gjorde.
"Jeg overvejede at lave noget tøj med blade, mere for at forsøge, noget med mønster, som elverne engang gik med. Men jeg vil forsøge at lave mit eget præg på det, så jeg forsøger at sætte det ordentligt, ved at tegne skitser..Deres højhed." Hun skrev forsat ned i bogen, hvor hun konstant forsøgte at tegne bladet, hun havde omkring to forskellige blade på hver side og mange forskellige designs på kjoler, der var tegnet på midten af siderne. Korte kjoler, store kjoler, tætte kjoler og enkelte til mænd.
"Jeg er lige blevet færdig med en jakke, deres højhed, så hvis de ønsker at se den, kan jeg vise dem den, men jeg ved ikke om de ville kunne passe den, men hvis de kan lide den, vil jeg gerne lave den i deres rigtige størrelse. Deres højhed." Hvis han ville se den, ville hun rejse sig op for at gå hen på værelset, så han ville kunne se den.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 8:55 pm

På samme tid med at hun var en smule sarkastisk, så svarede hun egentlig også bare på hans spørgsmål, da hun svarede hvad det var hun havde på. Han kiggede kort ned af hende, så snart hun rejste sig for at bukke for ham. ”Ja, det kan jeg.” han kløede sig svagt i øjenbrynet, men lyttede ellers interesseret nok med, da hun begyndte at snakke om rettigheder med hensyn til tøj. ”De samme rettigheder? Og hvilke rettigheder er de? Det er ikke fordi du ser mænd gå rundt i det du gør.” Han smilte kækt til hende og satte sig som sagt ned ved hende. ”Så, du får en smule inspiration fra elverne? Interessant.. de bryder sig ellers ikke om os, da vi trods alt stadig er mørke væsner.” han betragtede svagt hendes bog. Alle hendes designs var ret så fine at kigge på. Det tøj hun havde tegnet kvinderne i, skjulte intet ved deres kroppe og det var egentlig smukt, men desværre vil det blive set en smule ned på i deres verden. ”Det ser skam godt ud… et blad har også sine smukke mønstre, så jeg kan godt se at det kan være flot i tøj.”
Han pegede på en af de tætsiddende kvinde kjoler. ”Prøver du at tiltrække en bestemt mands opmærksomhed? Eller handler den kjole om rettighederne igen?” Han så spørgende og kækt ned på hende.
I det hun sagde at hun havde en jakke parat, rejste han sig op og strakte sig. ”I så fald, lad os gå op og se på den, jeg vil elske at tage den med ned i byen i morgen.” Måske han kunne prøve at opsøge Yuuka igen. Selvom han ikke vidste hvor han boede. Men det kunne han trods alt finde ud af. Han klukkede svagt og så ned på Erina. ”Jeg er sikker på jakken ser henrivende ud.”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 9:10 pm

Hun rystede blidt på hovedet. "Nej, deres højhed." Hun så op i hans grønne øjne, mens hun adskilte sine læber en smule. "Men for at lave en statement, er jeg nød til at provokere en del, for at kunne få det hele frem, altså min mening frem, jeg håber de forstår. Deres højhed." Hun så kort ned af ham, gud hvor trængte han til noget nyt tøj.
Hun satte sig ved hans side, hvor hun så en smule hen imod ham. "Jeg får måske min inspiration fra elverne, bare fordi de ikke bryder sig om os, betyder det ikke at vi ikke kan få noget inspiration fra dem... Så som deres mange forskellige frisure, det er mest kvinderne i elver verden man ser gøre det, der har vi endnu engang inspiration hos dem. Deres højhed" Hun åbnede sin bog op, hvor hun bladrede rundt på nogle af siderne.
Han kunne godt se hvordan det ville se godt ud, dog virkede han en smule sarkastisk. Hun rettede blikket imod hans finder, da han pegede på en af de tæt siddende kjoler. Hun så en smule spørgende op på ham. "Bare fordi man går bestemt klædt, betyder det ikke at man ønsker en mands opmærksomhed, lad mig gætte... Det er fordi jeg er en kvinde, så må jeg hungre efter en mands opmærksomhed. Nej tak deres højhed." Hun skubbede hans finger væk fra bogen, hvor hun bladrede i bogen.
Da han ville videre, rejste hun sig op igen. "Ok, jeg vil vise dem den, deres højhed." Hun lagde en hånd på træet, for at komme op at stå ordentligt. Hun gik op imod værelset, hvor hun åbnede døren og gik roligt ind på sit værelse, med hofterne der elegant svang fra side til side, mens hun gik. Hun hev et lille tæppe væk fra en af ginerne, hvor man her kunne se jakken ordentligt.


Jakken: https://i.pinimg.com/originals/53/1a/fc/531afcf3c65ac610ea40364352669e06.jpg
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 9:33 pm

For at lave en statement var man nød til at være en smule provokurende. Han klukkede og kløede sig en smule i skægget. ”Ja, det kan du have ret i… på det punkt giver jeg dig ret. Jeg er ret sikker på at jeg også provokurere dæmonerne, men det er den eneste måde jeg kan komme frem på… så ja, jeg forstår dig.” Han smilte her til hende. Et kærligt smil rent faktisk. ”Men, alligevel, det er stadig ret så frembrusende, så du kan ende med at komme ud i problemer.”
Han løftede på skuldrene. ”Det vidste jeg faktisk ikke… ser man det, klog og køn.” Han blinkede her til hende, med et charmerende smil på læben. Ja, han komplimenterede hende igen. Han havde ikke i sinde at give op så let. ”Har du nogensinde sat dit hår ligesom en elverkvinde?” de grønne øjne betragtede hende nysgerrigt. Wow, hun havde rent faktisk røde øjne. De var som de smukkeste rubiner.
I det hun fjernede hans finger fra bogen og sagde ordene, løftede han spørgende på et øjenbryn. Dette udtryk forsvandt dog hurtigt til at være en smule drillende. ”Nå nå… det var nu slet ikke det jeg hentydede til Erina. Men, jeg gider dog ikke sidde og forklare mig… så lad os finde den jakke.”
Så snart han så jakken, fløjtede han imponereret og gik rundt om den. ”Den er virkelig flot… wow, se bare lige syningerne… du er virkelig dygtig. Skal vi se om jeg kan passe den?” Han så spørgende om på hende, hvorpå han her stillede sig foran spejlet, klar til at få den på.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 9:50 pm

Hun lyttede en smule til ham, men det at han gav hende ret, overraskede hende en smule. Normalt kom hun kun ud for modgang og ikke medgang, men han virkede nu meget rar mod hende. "Provokere du også dæmonerne? Hva håber du på at få ud af din provokation, en krig? For som konge, kan du risikere en krig ved provokation, min provokation kan kun ende med at jeg dør, ikke en masse andre. Deres højhed." Hun så en smule spørgende på ham. "Jeg ville kunne komme ud i problemer uden mit tøj og med mit tøj, som kvinde ender jeg ud i problemer uanset hvad... Så jeg ser ingen grund til at stoppe, hvorfor give op uden kamp, jeg kæmper hellere for rettighederne end at give op, deres højhed.." Hun knurrede kort af ham, men forholde sit ansigt mod bogen.
Da han kom med endnu et kompliment, så hun en smule kort hen imod ham. "Der er ikke behov for at kalde mig køn deres... høj...hed..." Hun lagde hovedet på skrå og så hen imod ham, hvor hun smilte stramt. Et tydeligt falsk smil. "Jeg er sikker på deres forlovede er ti gange kønnere." Hun så derefter ned i bogen igen.
"Jeg har ikke langt nok hår til at kunne sætte det op på den måde de gør... Deres højhed." Hun bladrede endnu engang i bogen... Det at han kiggede på hende, gjorde det umuligt for hende at fortsætte med sit projekt.
Hun fulgte ham med øjnene, mens han gik rundt om jakken. "JEg er glad for de kan lide den, deres højhed... Her.. lad mig." Det sidste blev sagt en smule med tvang, skulle hun også påklæde ham... Hun rystede blidt på hovedet, det havde hun fået at vide at hun skulle, nu skulle hun passe på. Hun tog jakken og gik hen til ham, hvor hun svang den op på ham. Hun havde blide bevægelser, hvor hun ellers hjalp ham med at tage den på. "Sig til hvis den sidder stramt på dig..." Hun stillede sig foran ham, hvor hun knappede jakken for ham. "Deres højhed.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 10:59 pm

Havde hun ikke hørt noget om at han ønskede at starte krig imod dæmonerne? Her gik han og troede at det var ret udspredt, specielt i blandt dæmoner og varulve. ”Ja, i modsætningen til din provokation, så ønsker jeg at starte en krig, da det virker til at det ikke kan gøres på andre måder. Dæmonerne har ikke i sinde at lade det gå helskindet forbi dem… de er nogle stædige rad… hey, hey, hvorfor den slags knurren af mig? Alt jeg sagde, var at provokation kan føre dig ud i problemer, og at være kvinde har ikke noget med sagen at gøre… mænd kommer ud for ligeså mange problemer.” Lige nu imens hun sad med sin bog, gjorde det bestemt ikke nemt for ham at få øjenkontakt med hende.
Komplimentet gjorde hendes tydeligvis bare mere irriteret. Hold da op, hvor var hun en strid fisk. Alt ved hendes smil skreg: Gå væk. Og det var en af de eneste gange hun rent faktisk valgte at se på ham. Han skar her en kort grimasse for sig selv. ”Okay, det er tydeligvis slut med komplimenterne… og min forlovede? Ja, hun er vel også køn, men jeg kan ikke se hvorfor du skal inddrage hende i dette.”
Kommentaren om hendes hår var egentlig et forsøg på at starte en samtale, men det lå ikke til at hun som sådan ønskede at snakke med ham. Var det blot fordi at han var kongelig? Eller i hendes tilfælde: en mand. ”Okay.. ”
I det hun hjalp ham i den, smilte han kort til hende og så snart han havde fået den på, betragtede han svagt sig selv. ”Den sidder en smule stramt over skulder og bryst, men ellers sidder den som den skal de andre steder.” Dette gjorde at den ikke kunne knappes over brystet. ”Igen tak, den er ret så nydelig.”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 11:17 pm

"Jeg forstår godt hvorfor du vil have dæmonerne ned, de er højrøvet og trælse, mener de ejer hele landet. Jeg vil dog selv mene at der er mange mænd der mener det samme, så der ville vi ikke komme langt. Og hvad undgår min knurren, vil jeg gerne undskylde. Jeg har det med at knurre af folk, deres højhed, jeg vil forsøge at lade vær." Hun så kort op på ham, hvor hun endnu engang sendte ham et falsk smil. "Hvorfor så snakke om problemerne, når alle kommer ud fra det, det ville være det samme som at snakke om luften omkring os, den er der og der er virkelig ikke meget at snakke om." Hun lagde sine hænder på bogen, mens hun snakkede.
"Jeg mener bare at man ikke burde snakke sådan til andre kvinder, man burde bruge sin tid på kæresterne, eller i dit tilfælde, hustruen." Hun så denne gang imod ham igen, hvor hun så en smule hårdt på ham, med et falske smil igen. Ikke en eneste gang havde hun smilt normalt til ham.
Da han fik frakken på, strøg hun kort sine hænder over hans skulder, for at fjerne støv fra dem. "JEg vil straks fikse den for dem, deres højhed." Hun tvang den bestemt ikke til at kunne knappes, ellers ville den aldrig passe ham. I stedet måtte hun knappe den op igen og hjalp ham med at tage den af igen. "Jeg kan få den færdiggjort om to timer, skal jeg komme hen til deres værelse med den, så snart den er færdig?" Hun så kort op på ham, med et spørgende blik i sine øjne.
"Der er bestemt ingen grund til at takke mig, deres højhed... Jeg yder plot mit job." Hun lagde frakken på sit skrivebord.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre okt 06, 2017 11:39 pm

Så, hun var enig med ham med hensyn til dæmonerne, men alligevel skulle hun inddrage en kommentar om at mænd havde den samme form for magt. Det skulle da nok gå hen og blive virkelig træls at høre på. Han valgte derfor i stedet at kommentere på hendes knurren. ”Hvorfor knurre du af folk? Har alle folk en tildens til at irritere dig?” Han kunne ligeså godt spørge hende. ”Og er der noget jeg kan gøre, så jeg ikke irritere dig så meget?” Med et venligt smil, satte han hovedet på skrå og ventede igen på at hun skulle se på ham.
De kunne ligeså godt snakke om luften. Ifølge ham var det bestemt ikke det samme. ”Problemer kan umuligt være det samme som at snakke om luft… er det en anden måde at få mig til at forsvinde på? I så fald, kan du bare sige det til mig og så skal jeg da nok lade dig være.” Han kløede sin kind og så ud mod haven. Her tumlede nogen af hans hunde rundt, legede noget så kærligt sammen og gøede engang imellem. ”Hun er ikke min hustru. Hun er en tvangsforlovet og jeg er ikke forelsket i hende, eller tiltrukket.”
Hun fik ham ud af jakken igen og han strakte sig derfor en smule. Smilet lå stadig på hans læber, også selvom hun bad ham om ikke at takke hende. ”Og jeg takker dig blot for at du gør et godt stykke arbejde og ja, du må gerne komme med den når den er færdig, du banker bare på.”
Han smilte venligt til hende, før han valgte at forlade værelset og give hende noget fred.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre okt 06, 2017 11:53 pm

Hun nikkede kort. "folk har en tendens, til at sætte mig i en bås af hvad de ønsker jeg skal være og det billede de håber på jeg fremstiller, derfor bider jeg og knurre af folk. Jeg ville have forventet at den tidligere konge ville have sagt det til dem, da jeg allerede havde nævnt det for ham, deres højhed." Hun rettede sit blik imod ham igen, hvor hun havde sit hoved en smule på skrå. "De skal ikke tænke sådan deres højhed... Jeg lever kun for at please dem." Hun sendte ham et påtvunget smil, inden hun trak sig sammen for at kigge ned i sin bog igen.
Hun ville bare kunne sige til ham at han skulle gå, sikkert, det ville bare ende ud i en gigantisk samtale og skænderi. "Oh dem? Bede dem om at begive dem væk, aldrig deres højhed... Jeg ville elske at tilbringe mere tid med dem.." Endnu engang sendte hun ham et falsk påtvunget smil, mens hun ivrigt forsøgte at holde den. Dog kunne man sagtens høre hendes sarkastiske toner i ordene.
"Nu tiden er folk ligeglad med om man kan lide sin hustru eller mand, sådan er landet nu til dags. Præcis ligesom vores regler omkring tøj, det burde ændres... Som konge burde du kunne afskaffe reglen om tøj og reglen omkring tvangs forlovelse, jeg forstår ikke hvorfor de ikke allerede har gjort det. Deres... højhed.." Hun sukkede kort. Han burde have gjort noget for længst, mest fordi det gav bedst mening. Plus det at hun var hyret indeni slottet, betød at hun måske kunne frem provokere reglerne, til at blive ændret... for begge ting. Begge regler var idiotiske.
Så snart han forlod værelset, ville hun gå i gang med jakken igen. Hun ville ligge tøjet ind til hans krop, hvor hun forsøgte at rette den ordentligt ud igen, så han ville kunne prøve den på igen. Hun kom gående ind mod hans værelse, med jakken i sine hænder. Roligt bankede hun på, hvor hun trippende ventede. Så snart han åbnede ville hun se op på ham, og hvis han sagde kom ind ville hun åbne døren forsigtigt. "Deres jakke, deres højhed... Jeg har færdiggjort den og jeg håber at den er lavet som de ønsker og at de nu kan passe den" Hun udfoldede derefter jakken, for at han kunne prøve den på.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Ons okt 11, 2017 3:05 pm

Hun knurrede af folk, hvis de forsøgte at sætte hende i bås og det vidste den tidligere konge allerede. ”Javel ja, er der da mange gange at folk forsøger at sætte dig i bås? Og hvilken slags bås… vores heste er trods alt også i forskellige båse.” Han smilte igen drillende til hende. Måske den sætning generede hende en smule, men han kunne jo ligeså godt finde ud af hvor hendes grænse lå. ”Så.. du lever kun for at please mig? Det skal nok blive interessant.. specielt med det påtvungne smil du har på dine kønne læber.”
Det andet påtvungne smil hun sendte ham, kunne han nu ikkelængere ignorer. Her begyndte han at grine svagt. ”Du skulle høre din sarkastiske stemme og se dit påtvunget smil, du narre i hvert fald ikke nogen med den attitude!”
Nogle ting var bare påtvunget og sådanne ting. Der var mange der blev tvangsforlovet, for ikke at sige puttet ned i andet tøj, som Erina så fint forklarede. ”Jeg kan ikke bare ændre reglerne omkring tvangsforlovelse Erina. Jeg er konge af varulvene, ikke alt mulig andet.. jeg kan ikke bare ændre regler som dem. Også selvom jeg gerne ville, da jeg bestemt ikke elsker Mary..” Han rejste sig op og strakte sig. ”Men, jeg skal da gøre hvad jeg kan.”
Da det bankede på døren, sagde han at hun bare kunne komme ind og så snart hun trådte ind, rejste han sig fra skrivebordet. ”Goddag kære Erina, lad os så se på den jakke.”
Han lod hende ifører ham jakken, hvorpå han snurrede en smule rundt om sig selv. ”Den ser godt ud, du ved skam hvad du laver… den er helt klart krigs materiale…”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Ons okt 11, 2017 3:28 pm

Han prøvede at være sjov, han var bestemt ikke sjov. Hun var sat i bås allerede i det hun trådte indenfor. Hun sendte ham et falsk smil, hvor hun lagde hovedet blidt på skrå. "Som mange kvinder bliver vi sat i en bås, men haha sammenlign os da gerne med heste, for vi er vel det der er nød til at holde jer oppe." Hun så kort væk, inden hun lagde armene over kors. "Mit påtvunget smil er nød til at være der, ellers føler du dig utilpas, jeg har ikke brug for at du føler dig påtvunget til at tage være kedelig konstant." Hun så sig kort over skulderen. "Og jeg er vel kun blevet hyret for at i kan få pleaset jeres tilgang til verden, i ønsker ikke andet end at hyre en i mener har et kønt ansigt, for at i kan sige at i har noget at gramse på senere... typisk." Hun fnøs kort af ham, hvor hun så op på ham igen.
Da han kommenterede hendes smil, og ligefrem grinte af hende, forsvandt det fra hende. Hun så op på ham, med et hårdt blik, hvor hun roligt lagde en hånd op på hans læber, i håbet om at få ham til at tie stille. "Shh sh sh shhh...Jeg har brug for at sende det falske smil, hvad skal jeg ellers gøre uden det... være mig selv og blive fyret, fantastisk." Hun fjernede fingeren fra hans læber, hvor hun så sig rundt igen.
Hun sad og sprættede jakken op, nu hvor han mente den var for stramme. "Du er da konge, burde du ikke kunne ændre reglerne alligevel, så vidt jeg ved kommer reglerne fra lederen og du er vores leder, om vi vil det eller ej." Lød det lavt fra hende, hvor hun fjernede nogle løse tråde fra jakken. "Du kan gøre hvad du vil, var det ikke din evne, hvis du har en evne hvor du kan alt du sætter dig for, kan du også det." Hun fik syet jakken ud til kanten, hvor hun forsat syede jakken mens han snakkede.

Hun kom gående ind på hans værelse, hvor hun kort nejede til ham. "Den skulle gerne kunne passe dig bedre" Hun hjalp ham med at tage jakken på, hvor hun børstede hans skuldre af, så snart han fik den på og hun nu trådte lidt væk fra ham. "Krigs materiale vil jeg nu ikke sige, men jeg vil gerne hjælpe dig med at klæde dig bedre i krigens stund." Hun sendte ham endnu engang et falsk smil, inden hun lod en hånd hvile på sin mave. "Hvis der er noget jeg kan lave eller gøre for dig, så sig endelig til, jeg har tid nu hvor jeg lige er startet." Hun gik igen mod døren.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Ons okt 11, 2017 4:13 pm

Cloud skar en lille grimasse. Hendes falske facade forsvandt en smule, i det han sagde noget med heste. ”Hvordan kom du ind på at jeg sammenlignede kvinder med heste? Jeg spurgte bare om du følte dig som i en heste bås, måske du skulle tænke over mine ord, før du svare på dem.” Han pustede ud og følte egentlig bare for at ligge sig ned, tage en lur og slappe af for resten af dagen. ”Skal jeg være ærlig med dig Erina, så vil jeg hellere have at du droppe den falske facade, da den ærligtalt for mig til at være mere utilpas.”
Til den næste kommentar om at han bare ville gramse på hende senere, fik ham til at køre en hånd igennem sit hår og ellers bare puste ud. Hun havde som sådan ret. Han ville da gerne gramse på hende, men det behøvede hun da ikke at vide. Så i stedet var han tavs og lod hende få den.
I det hun lagde en hånd på hans læber, kiggede han kort ned på den og derefter hen på hende. Det var tydeligt at se hans flabet grin bag hendes hånd. Så snart hun fjernede hånden, klukkede han igen af hende. ”Jeg fyrer dig ikke, bare fordi du er dig selv… du behøver ikke opfører dig som en idiot, men derfor behøver du ikke være en falsk udgave af dig selv.”
Kort betragtede han hende imens hun sprættede jakken op. ”Sådan fungere det ikke, om du så gerne vil, så fungere det ikke sådan.” Han bed sig i underlæben. ”Og er jeg virkelig så slem en leder?” han satte hovedet spørgende på skrå.

Hun sagde sine ord igen. Hvis der var noget han ønskede at hun skulle gøre, så skulle han bare sige til. ”Det skal jeg skam nok… har du en kæreste?” Et smørret smil voksede på hans læber.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Ons okt 11, 2017 5:10 pm

"Måske du skulle tænke over dine spørgsmål, inden du stiller dem... Deres højhed." Hun trak sig en smule væk. Han var en smule latterlig, hun følte sig irriteret igen, hvor hun roligt kunne mærke sig selv blusse en smule op i irritation. Hun tænkte tit over hendes ord, han skulle måske bare tænke over den måde han stillede spørgsmål på, han gjorde det trods alt kun for at irritere hende, med hans drillende tone.
"Hvis de ønsker det, deres højhed." Hendes falske smil forsvandt, så hun på ingen måder smilte til ham. Han fik bare et neutralt ansigt, hvor hun ellers stod og så op på ham. "Okaii, deres højhed." Lød det kort og kontant fra hende.
Det irriterede grin han havde på sine læber, irriterede hende skab bare endnu mere. Hun så en smule hårdt op på ham. "Jeg vil forsøge ikke at være en idiot eller falsk... Så det er en aftale, deres højhed." Hun så kort op på ham og derefter ned igen, hun trak sig endnu engang en smule væk fra ham, hvor hun så enkelte gange op på ham for derefter at se ned af ham, jakken så meget fin ud, den passede godt til hans hudfarve, så hun havde enlig lavet et fortindeligt arbejde.
"Du er ikke en slem leder, hvem ville kalde dig slem, når du jeg ved ikke, starter en krig, angriber folk og selvfølgelig bringe død over de fleste racer der går dig imod." Hun fik startet med at sy, hvor hun rejste sig op igen og gik hen imod ham. "Men hvad ved jeg, jeg er jo bare en kvinde, og kvinder burde kun være udsmykning ikke sandt." Hun klappede ham på skulderen og begyndte ellers at skubbe ham en smule ud af lokalet. "Jeg skal arbejde videre, så de må gerne komme videre." Lød det fra hende, inden hun lukkede døren i hovedet på ham.

Han skulle bare være en person der spurgte, det var nemt at sige. Dog forventede hun ikke at han ville spørger om hendes privatliv igen, hun så en smule overrasket op på ham. Hun adskilte sine læber en smule, hvor hun rystede blidt på hovedet. "Jeg har bestemt ikke nogle kæreste, det ville hellere ikke gå med et arbejde som dette her." Hun så ned af jakken igen, hvor hun roligt klappede sine hænder i. "Igen, hvis du mangler noget, så sig til, jeg er her for at sørger for dem, deres højhed." Hun trådte langsomt imod døren igen.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Ons okt 11, 2017 6:22 pm

Han skulle tænke før han talte. Hvis han havde en 5kr for hver gang hans lillebror havde sagt det til ham. Det var i hvert fald tydeligt på hende at hun var ved at være godt irriteret på ham. Det hang som en tung og alt for tydelig aura omkring dem. Og ja, han var ved at blive en smule skør over hendes: Deres højhed. Nok var han en leder, men det gjorde ham vel som sådan ikke en konge, gjorde det?
Langsomt forsvandt hendes falske smil og i stedet så hun nu bare neutralt på ham. Nok var det ikke det rareste og varmeste smil, men det var bedre end et falsk et. Var der noget han ikke kunne foredrage, så var det at man var falsk og sådan følte han at alle dæmoner var. Falske. De viste dig venlighed, indtil de stikker dig i ryggen, for at slå dig ihjel.
Igen sagde alt i hendes toneleje, hentydede til at hun bestemt ikke så ham som en god leder, for ikke at sige hendes ordvalg. Det generede en smule hans stolthed. ”Hvad end du prøver på at fortælle mig, så siver den ikke rigtig ind. Fordi du, som person, intet ved hvad det vil sige at være leder og denne krig er den eneste måde vi kan komme frem i lyset på…” Han ville blive ved med at snakke, selvom hun skubbede ham langsomt ud. ”Og hvad skulle du kunne…” Døren blev lukket i hovedet på ham og overraskede ham ret så meget. ”Okay.. videre til arbejdet.”

Ordet bestemt sneg sig rent faktisk ind i svaret. Som om det var en fornærmelse, at spørge hende om, men det var vel bare for at være sikker. Hvis han nu skulle lægge an på hende, så var det vel bedst der ikke var en anden han i vejen. Den måde hun langsomt så hen imod døren på, fik ham til at klukke på. ”Du har tilladelse til at gå, hvis det er det dit kønne hoved pønser på.”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Ons okt 11, 2017 6:45 pm

Erina så op på ham, hun var en smule i tvivl om hvad hun skulle sige. Hun lagde hovedet en smule på skrå, hvor hun derefter rettede blikket imod symaskinen igen. "Jeg har på intet tidspunkt sagt at jeg kan finde ud af det... Men jeg er ikke sikker på hvorfor krig er det eneste rigtige svar, jeg ser hellere ikke nogle grund til at der ikke ville være krig, dæmonerne er for højt råbende og trænger til at blive sat på plads, men er det virkelig værd at gøre for en floks dyrebare liv." Hun forsatte med at sy, hvor hun til sidst trak sig en smule væk, for at se op på ham igen.
Hun fik rejst sig og skubbede ham langsomt ud af lokalet. Hun smækkede døren bag sig, hvor hun kort råbte "Det var så lidt." Hun klappede hænderne sammen, inden hun begyndte at sy videre på sit arbejde, det skulle jo klares og helst så hurtigt som muligt.

Hun nikkede kort, hvor hun bukkede for ham. "Mange tak deres højhed." Hun begyndte så småt at gå imod døren, inden hun tog fat i døren, hun hev den langsomt op, hvor hun lukkede den bag sig. Hun begav sig udenfor igen, hvor hun her stillede sig hos en af vagterne, hun snakkede først roligt med ham, hvor de begge enlig fortsatte en lang samtale, til hun måtte begynde at begive sig mod værelset igen. Han var enlig meget køn, måske hun skulle snakke med flere... måske finde en form for støtte hos nogle af dem, det kunne vel være rart. Hun svang døren åben til sit værelse, hvor hun nikkede til sig selv. "Kjoler... De bedste ideer til kjoler kommer efter.." Hun stoppede sig selv, hvor hun så en smule rundt, hun skulle lige vænne sig til værelset, det var så stort og anderledes. Hvilket var grunden til at hun nu begyndte at flytte rundt på møblerne.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 12
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Ons okt 11, 2017 7:13 pm

Han gad egentlig ikke snakke mere med hende om det. For hvad vidste hun? Hun var blot en skrædder og ikke født ind i konge familie. Alt han havde fået at vide, lige siden han var lille, var hvad der skulle til for at være en god leder. Men, nu skulle han ikke se ned på hende, selvom hun valgte at se ned på ham. Så, han lod diskussionen ligge, overlod hende i stedet til sy. Trods alt havde hun et job at fuldføre.
Cloud klukkede blidt for sig selv og gik ellers ned på sit værelse.

Den næste dag, var det rent faktisk Adriana, prinsessen, som opsøgte Erina, ved at banke på hos hende og ellers træde indendørs. ”Goddag Erina, dejlig at møde dig, mit navn er Adriana.” Hun smilte varmt til hende. ”Jeg har hørt du laver meget smukt tøj, så jeg vil bede dig lave en kjole til mig… en smuk en, bare lige det første du kommer i tanke om.” Hun smilte igen til hende og så sig ellers omkring. ”Hvor er her blevet nydeligt… det har du klaret godt.”
Her sno hun omkring sig selv. ”aaahhh, bare du bliver her i langtid… det rart med en ikke snobbet stuepige… fald endelig ikke for Cloud… hvis du ender i seng med ham, og vores forældre finder ud af det, så bliver du fyret.”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 23
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum