Cops of NYPD. - Evaline -

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tors sep 29, 2016 5:46 pm

Outfit: https://presspack.rte.ie/wp-content/blogs.dir/2/files/2016/05/CRIMINALMINDSBEYONDBORDERS_Y1_GAL_139125_0212.jpg

De havde siddet i den her bil i evigheder. Jacob satte pris på, at det var en efterårsaften og ikke sommer, da bare tanken om en varm bil lige nu, var klamrende. Kun iført en okay varm striktrøje, kunne han sagtens sidde med sin kaffe i hånden og holde varmen. Engang imellem tog han en tår af den. Lidt mere sukker kunne have været rart.
De sad bare der, på det lune forsæde og ventede på, at gerningsmanden skulle dukke op. Meningen var at han skulle komme ud af døren fra det uhyggelig baglokale. Flere timer var gået nu og der var stadig intet tegn fra gerningsmanden. Engang imellem kunne han høre walkietalkien summe og hver gang håbet han, at det var chefen der aflyste missionen. Klokken var lort om natten, det var lørdag og han kunne virkelig godt have brugt en date med sofaen.
"Hvor længe har vi siddet her?" spurgte han sin partner Evaline. Hun sad ved siden af ham. Køn som hun var, kunne han aldrig aflæse hendes ansigt. Hendes grå øjne var et uendeligt hav og på de fleste dage så hun altid så sur/irriteret ud. Dog var hun en god partner. Kold til tider, men hun havde humor og var sarkastisk. De andre på stationen var bange for hende og tit var det ret så underholdende. Om det blot var fordi han var den nye i flokken, kunne han ikke helt svare på, men så længe det var underholdende, var det underholdende. "Han kommer jo ikke... han ved sikkert at vi sidder her og drikker snart kold kaffe," lød Jacobs stemme i tusmørket.
En gadelygte var det eneste lys. Alt i bilen var slukket. Han sukkede og lænede sig tilbage, kun indtil det blev kedeligt og han lænede sig frem igen. De havde i hvert fald siddet der i tre timer nu. "Han er endnu en narkoman, dem har vi allerede fanget et par stykker af... hvad siger du til at vi lader den her ene smutte?" Det blev sagt i en drillende tone. Selvfølgelig kunne han ikke finde på at droppe sit arbejde. Det var vigtigt og han satte pris på, at Evaline havde tilbudt ham arbejdet.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tors sep 29, 2016 6:36 pm


Evaline løftede kort på sin arm, for at se sit ur. Hun løftede derefter sin kop, og tog en slurk. "9 timer og 23 minuter." Hun stillede koppen i kaffe holderen, mens hun så rundt. "Det er ved at blive godt koldt herinde." De kunne ikke tænde for bilen, da det ville give dem opmærksomhed, for ikke at snakke om at bilen ville lyse op. Hun måtte bare kramme sin jakke en smule. Hun så rundt i bilen, en smule mad, kunne de godt bruge lige nu. Hvorfor sprang hun også morgenmaden over, og havde haft for travlt til middagsmaden.
Evaline så koldt mod Jacob, som om personen ikke ville komme ud. Han gik ind, og de vidste at der ingen andre veje var ud, og der var en ved indgangen som holde øje. "Stop det, han er der inde, og vi smutter ikke før han er kommet ud!" Hun rettede sig hurtigt op, hvor hun svang armene omkring sig selv. Hun frøs så sjældent, men de havde sommeruniformerne på, altså dem der nu valgte at tage dem på. Det var ikke fordi jakkerne var noget man skulle gå med, men hun gjorde det.
Hendes familie gjorde det, hvilket betød at hun også skulle gøre det!
Evaline rettede sig lidt frem over. "Ved du hvad... Det lyder som en fantastisk ide." Hun smilte til ham. I få minutter, før smilte forsvandt. "Shut it! Vi bliver her, uanset hvad." En høj rumlen, fik hende kort til at sukke dybt. Det gjorde hende af en grund mere træt, og en smule aggressiv. "Jeg sulten, har du intet her inde?" Hun begyndte at rode lidt rundt  i bilens handskerum.
Hun havde bestemt ikke fortrudt at hyre Jacob som hendes samarbejder. Han var god til arbejdet, også selvom han tit brokkede sig og var useriøs. Hun var derimod også en smule tiltrukket af ham, hvilket var sjovt, for hende, mest fordi hun aldrig rigtig var så tiltrukket af nogle. Hun adskilte kort sine læber. "Can't you be a good husband, and get a pizza. Or atleast ordering it?"
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tors sep 29, 2016 7:30 pm

9 timer.. Havde de virkelig siddet i denne bil, i hele 9 timer!? Så snart hun fortalte ham det, åbnede han sin mund i et stort O. Hun kunne ligeså godt have fortalt ham, at hele hans liv var en løgn. Hvordan kunne de have brugt allerede 9 timer inde i en bil!? Havde han fuldstændig glemt hvad søvn var!?
Han dunkede hovedet i sædet, pustede ud.
"En time mere og jeg flakker!" indskyede han brokkende, det vil sige indtil efter nogle sekunder, hvor han klukkede af sig selv og drejede hovedet for at se hen på hende. Det lå til at hun frøs. For at være en god partner, rakte han hende sin sorte læderjakke og lænede sig igen tilbage i sædet.
Hun mente at manden var derinde og det var han sikkert også, men hvor længe havde han i sinde, at blive derinde!? "Hvad han end bruger tiden på, så har han i hvert fald i sinde at skynde sig."
Sekunderne gik alt, alt for langsom, de var sikkert i gang med et kapløb med en snegl. Og ligesom han troede, at Evaline faktisk ville sætte lidt fut i tingene, afslog hun hans foreslag om at droppe sagen, lige i tids nok til at hendes mave brokkede sig for hende.
"Mad?" spurgte han klukkende og så sig omkring. "jeg har nogle nødder," Han gav sig til at rode i en rygsæk. Da han endelig fandt dem, rakte han dem til hende og hun tog imod dem, ved at spørge ind til pizza. Og endnu engang, kaldte hun ham sin mand, hvilket hun var begyndt med for nogle måneder siden. Det var en underlig joke, men han kunne ikke få hende til, at stoppe med at referere ham som sin mand. "Jeg kan sagtens bestille en, men du skal ikke kald mig din mand." Efter den sætning var han allerede godt i gang med at finde sin mobil. En smartphone vel og mærke. "Hvad for en pizza skulle det være?"
Døren til gyden gik pludselig op, deres gerningsmand trådte ud, gemt væk under en hættetrøje. Klassisk. Jacob smed røret på og fandt sin pistol frem. "Pizzaen må vente.. endelig sker der noget action!"
Hurtigt var han ude af bilen og listet efter gerningsmanden.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tors sep 29, 2016 8:10 pm

Evaline rystede på hovedet. "Du kan ligeså godt droppe det, vi er nød til at blive her, Vi må først smutte når han er smuttet, eller når klokken slår 09:00. Så drop det, der er stadigvæk." Hun så endnu engang på sit ur. "Fire timer til." Hun lagde hovedet blidt tilbage i sæddet. Gud, hvor hadede hun denne form for arbejde. Hun ville meget hellere lave andre ting, så som at jagte folk, eller sove derhjemme. Og hun sultede her, hvorfor sprang folk nogen sinde morgenmad over!
Hun tog hurtigt imod jakken, hvor hun svang den omkring sig. Hvis det ikke havde været for den fucking kulde, ville hun nemt kunne klare det, for ikke at snakke om at hun normalt ikke fandt det så koldt. Hun var normalt ret varm, hele tiden, svede normalt meget. Ikke så charmerende, men det var sandt.
"Han er narko man, han kunne nemt være den der laver det, så derfor tager det tid, for ikke at snakke om at der sikkert sker noget helt vild underligt der inde... Uanset hvad, finder vi ud af det, når han endelig kommer ud. Seriøst... " Hun var selv ret utålmodig, han måtte godt snart komme ud, så hun kunne komme hjem igen. Hendes sofa kaldte på hende, hvad som helst lige nu! Hun bed sig kort i underlæben, hvor hun fjernede sine tænder fra underlæben, og lagde en finger på den. "Great, just great." Der var så koldt, at hendes læber var blevet en smule tørre, og flækkede åbenbart nemt.
Hun tog hurtigt imod nødderne, hvor hun spiste en håndfuld af dem. "Tak." Lød det kort fra hende, mens hun forsatte med at indtage dem. Hun ignorerede hans kommentar, inden hun så ud af vinduet. "Peperoni... Med ekstra ost." Hun så kort over hans skulder, for at se ned på mobilen, hvor hun endnu engang så op på ham. Hun var forholdsvis tæt på hans ansigt. Dog i det døren gik op, var hun hurtigt væk igen. Hun tog walkietalkien, og informerede de andre betjente. Inden hun selv kom ud af bilen.
Manden så sig over skulderen, hvor Evaline hev sit skilt frem. "NYPD! Stop" Lød det fra hende, hvor han hurtigt begyndte at sprinte gennem gaderne. Hun løb efter ham, mens hun informerede de andre om hvilken gade han tog. Jacob var hurtigere end hende, og kendte gaderne meget bedre end hun selv gjorde. Hvilket bare gjorde dette til en lille konkurrence mellem dem, hver gang der var en runner. Galte det om at fange ham først, den der fik ham fanget, var vinderen og sjovt nok den der skulle sige åndssvage komplimenter til alle på teamet.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tors sep 29, 2016 9:52 pm

Han var udmærket godt klare over, at det var vigtigt for dem at fange ham og Evaline havde bestemt ingen grund til at fortælle ham det. Om og om igen. Dog kunne han mærke på den stolte betjent, at hun også var ved at blive ret så utålmodig. Det var altid noget, at han ikke var den eneste, som bare ønskede at se den skide narkoman træde ud af døren.
Klar til at bestille pizzaen, kunne han mærke hendes ånde tæt nær sine læber og nervøsiteten voksede en smule inde i ham. Hun plejede aldrig at være så tæt på ham. Der var sjælendt nogen der fik lov til, at komme så tæt på ham, eftersom han havde et sært forhold til nærhed. Af ren nysgerrighed, drejede han selv hovedet en smule. Deres læber var ikke mere end få centimeter fra hinanden.
Det lille moment blev dog ødelagt af gerningsmanden, der endelig trådte ud af døren og flygtede i det sekund han så dem. Konkurrencen om at fange ham var nu begyndt. Sidste gang vandt Evaline, men det skulle ikke ske denne gang.
Da han var van til parkour, sprang han rundt som en anden abe og sank ikke farten, ligemeget hvad der kom i vejen for ham. Run'eren gjorde de klassiske trick. Han løb ind imellem tomme gader, hoppede over skraldespand og hegn, hvilket var dumt, da det bare sænke hans fart.
Lige som han troede, at han var sluppet væk fra politiet, tacklede Jacob ham bagfra. Run'eren blev træt, men han var trænet i det og blev ikke så nemt træt.
Med narkomanen presset ned imod jorden, tog Jacob håndjernene frem og tøvede ikke med, at presse de håndled godt sammen. "Klokken er 05.08 og du er anholdt. Alt hvad du siger vil blive brugt imod dig. Du har ret til en advokat og har du ikke råd til en advokat, vil staten give dig en."
Det føltes fantastisk at sige den sætning hver gang han anholdte nogen. Uden de mindste problemer, rejste han sig op og hev manden med sig.
"Det ser ud til jeg kom først Evaline," sagde han til hende i det hun ville nå frem til ham.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tors sep 29, 2016 10:20 pm

Evaline nåede kun lige at komme forbi hjørnet, i det hun hørte Jacobs stemme. Kunne det være seriøst, havde hun tabt til ham. Hun sparkede til en skraldespand, inden hun gik rundt i en cirkel. "Oh come on!!" Hun lagde sin pistol i sit hylster, inden hun gik hentil ham. "Shut it, monkey boy." hendes stemme var drillende, og en smule kæk. Lige til hun valgte at se mod en af politi bilerne der kom kørende, de stoppede op, og åbnede døren. For ikke at snakke om at det var Jonakin. "Ooooooh! Jacob vandt! Ohoh, det betyder jeg skal komplimenteres!" Han lavede en lille sejres dans, inden han stoppede, da Evaline slog ham med sin politistav. Hun gik hurtigt forbi dem.
"Glem nu dette, og lad os komme hjem i seng igen... Jeg ønsker bare at få ham bag lås og slå, også selvfølgelig gå i seng." Hun adskilte kort sine læber, inden hun gik tilbage til bilen. "Aflevere ham til Jonakin, så vi kan komme hjem igen." Jonakin grinte drillende til hende. "Skal i sove sammen!?" Han viftede drillende med hænderne, hvor Evaline langsomt løftede sin hånd, og pegede en hvis finger op i luften. Hun gik hurtigere mod bilen.
Så snart hun kom i den, var det hendes tur til at køre. Hun spiste stadigvæk resten af nødderne. Det var næsten helt trættende. Mens hun ventede på ham, faldt hun langsomt hen, lod sit hoved hvile mod vinduet. Hendes mund åbnede sig, og en lav snorken slap hendes ellers fyldige læber.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tors sep 29, 2016 10:43 pm

Der var næsten ikke noget han elskede mere end at se hende blive så sur over, at tabe til ham. Det gjorde det også bedre, at han vidste hun ikke var rigtig sur og at han altid kunne høre på hendes kække stemme, at hun tilgav sejren over hende. Han blinkede drillende til hende, da lyden af sirene overdøv alt andet i området. De blå og røde blink, lyste nu gaderne op og fik de nysgerrige beboer, til at kigge ud af vinduerne.
Og når man snakkede om sirene larm, kom ingen andre end Jonakin ud af bildøren, med den selvsikre attitude han altid havde. Hans sorte hår sad perfekt som altid og han var ny barberet. Jacob klukkede over ham, velvidende om at han sikkert vil kræve komplimenter fra Evaline. Men, stædig som altid, nægtede Evaline at give komplimenterne lige nu og slog i stedet Jonakin i hovedet med politistaven.
Da hun var gået hen til bilen, afleveret Jacob skurken til Jonakin og informerede ham om, at han nok skulle sørge for at han fik sine komplimenter i morgen. Det var en del af væddemålet, det var en aftale og den skulle holdes.
"Vi ses i morgen Jonakin," sagde Jacob til ham og vinkede, før han forsvandt ind i bilen, ved Evalines højre side. "Arhhh... det bliver godt at komme hjem.." Han var i fuld gang med at tage selen på, da han bemærkede, at Evaline var faldet i søvn ved hans side. Med et kærligt smil på læben, spændte han selen op igen, trådte ud af døren og gik om til hendes side. Blidt ruskede han i hende. "Hey.. Jeg køre.. hop til siden.." Så snart hun hoppede til siden, ville han sætte sig ind og spænde selen.
Lige nu ville han bare gerne hjem. Hans seng kaldte på ham. Han startede bilen og ingen længe var de forsvundet ud på de næsten tomme veje. Dog var det New York og derfor var der aldrig helt stille.
"Så.. kalder din seng også på dig?"
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Lør okt 01, 2016 8:05 pm

Hun hadede som sådan ikke at tabe, ja det var da træls sådan at tabe til en. Men det at hun skulle komplimentere alle, hun så på jobbet, gjorde det meget værre end det måske lige burde være. Hun var bestemt ikke rar på den måde, hun var mere spydig og måske en smule ondskabsfuld, enkelte gange. Hun så rundt, da lyden af vinduer der åbnede sig, fik hendes opmærksomhed. "Alt den opmærksomhed." Lød det lavt fra hende.
Jonakin klukkede, og tog imod manden, der allerede nu snakkede om at han var uskyldig, og at han ville myrde deres familie, for ikke at snakke om alle de kendte. Til han begyndte at snakke om at han havde en bombe, og hvis de ikke stoppede ville han springe sig selv i luften. Hvilket fik Jonakin til at kropsvisitere ham. Dog havde han intet, udover en mobil på sig. Samt en dolk, og en lille pistol i sine sko. "Vi ses i morgen." Lød det klukkende fra ham, inden han fik smidt manden ind bagi.
Da han ruskede i hendes, åbnede hun forsigtigt sine øjne og så en smule forvirret rundt. "Hva nu, er der ske... t noget?" Hun gabte kort, til han sagde at han ville køre. Hvilket fik hende til at kravle over i passagersædet, hvilket gjorde at han kort lige fik hendes røv i ansigtet. Hun satte sig hurtigt ned igen, og svang selen over sig.
Hun gned sig kort i det venstre øje. "Min sofa kalder på mig, jeg har ikke en seng." Mumlede hun lavt, inden hun faldt lidt sammen i sædet. Hun så kort på ham. "Hva med dig?" Der gik dog ikke langtid, før hun faldt i søvn. Og en velkendt drøm sprang ind i hovedet på hende. Deres første lille møde.

Hun havde været godt i gang med en parkeringsbøde, i det hun så ham gå forbi en person. Hvor hans hånd kort var i lommen på personen, og der kort tid efter var en pung i hans hånd. Evaline lukkede bødehæftet, inden hun gik mod ham, forsøgte at virke naturlig. For at han ikke ville kunne løbe væk, det var som altid meget nemmere at fange lommetyve, hvis man kan komme helt tæt på dem. Da de tit var ret så hurtige, og kendte de forskellige gader meget bedre end hende. Ikke at hun ikke kendte dem, men hun kende dem ikke så fantastisk godt, som de andre.
Hun tog kort fat i hans skulder. "NYPD... Kom med mig." Lød det kort fra hende, hvis han ville løbe, var hun ok hurtig til at følge efter. Hun måtte dog forsøge at fange ham igen, i det mindste var hun ret hurtig, men hans små spring var meget bedre end hendes. Hun væltede ikke, men hun havde lidt svære ved at komme forbi de forskellige ting.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Lør okt 01, 2016 8:19 pm

Dagen havde været lang, alt for lang og lige nu hungrede han for, at bare tage hjem til The fly, vise ham tyvekosterne og gå videre med det.
The fly var en ven, en bandeleder og en Jacob skyldte alt. Han havde taget sig af ham, lige siden han ikke var andet end lille gadetyv, der til tider tikkede om sin mad, i stedet for at tage den for sig selv. Hvorfor han ville kalde sig The fly, skulle man ikke stille spørgsmål ind til. Man skulle respektere ham, medmindre man ønskede at miste en finger eller tå. Det kunne flere af de højre hænder sige god for.
Men i hvert fald, denne dag skulle overståges, det regnede svagt, små uskyldige dråber faldt ned på hans kinder og tøj. Derudover var der også en smule koldt, ikke meget, kun en smule.
Han havde lige fået stukket hånden ned i et offers lomme og skaffet sig en pung, da følelsen af en hånd på hans skulder, gav et jag i hele kroppen. Og knap nok havde han nået at sige fuck i sit hoved, før ordene NYPD lød. Han var blevet opdaget. Det var lige det, der ikke skulle ske i dag!
Uden så meget som at se sig om, satte han i løb og vinden var bag ham, hjalp ham på vej, som han sprintet igennem gaderne. Han var udmærket godt klar over, at politiet havde et sprint niveau, præcis som han eget. Derimod, kunne han også parkour, som han så glædeligt udnyttede.
Glidende hoppede han over boder, fik folk til at skrige af forskrækkelse og hoppe til siden, for ikke at blive skubbet hårdt til siden. Alting flimrede en smule for ham. Det var ikke længere mennesker omkring ham, det var små pixels, han bare skulle undgå, som i et videospil. Da han kom til en gyde, blev han selvfølgelig mødt af et trådhegn, der hånende tornede over ham. Tiden var knap, han var ret sikker på at politiet var lige bag ham og hvis ikke, var det alligevel et forspring for ham, at komme over det trådhegn.
Som en trænet abe, hop han op på hegnet, klemte sine fingre ind imellem hullerne og begyndte at kravle op.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Lør okt 01, 2016 8:31 pm

Evaline spurtede gennem gaderne, hvor hun selvfølgelig råbte STOP NYPD, mens hun løb efter ham. Hun forsatte i sprint mod ham, indtil han begyndte at springe over boderne. Havde hun ellers været meget tæt på ham, men så snart han sprang over ting, røg hun en smule bag ud. Hun måtte dog til sidst, forsøge at bruge lidt hurtigere, ved at springe over tingene også. Hun klarede det fint, bare ikke så fint som ham.
Da han sprang op på hegnet, for at klatre væk. Nåede hun endelig frem, greb fat i hans ben og hev ham hurtigt ned, smed sig over ham, og hev hans arme om, i et politi greb. Hurtigt fik hun håndjernene på ham. "Klokken er 12:05 og du er anholdt for lommetyveri, Alt hvad du siger kan og vil blive brugt imod dig. Du har lov til en advokat, hvis du ikke har råd til en, vil vi skaffe dig en." Hun hev ham hurtigt og ret voldsomt op på benene igen, hvor hun hurtigt trak ham med sig.
Da de nåede ind i bilen, var de begge smurt ind i blod, en mand sprang op af bagsæddet og bed sig hårdt fast i Jacobs hals, hev hans strube ud og gik derefter efter Evaline.


Hun vågnede med et sæt, sparkede ned i bunden af bilen, og satte en hånd tæt ved sit hjerte, inden hun så sig forskrækket om. Hun gned sig hårdt i øjnene, inden hun satte sig ordentligt op i bilen. "Hvor langt er vi?" Mumlede hun trættende.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Lør okt 01, 2016 8:58 pm

Tingene blev så mørk, i det hun trak ham ned af trådhegnet og ikke tøvede med, at sætte sig ovenpå ryggen af ham og vride hans hænder om. Sætningen kom ud imellem hendes læber og der var nu ikke længere nogen vej udenom. Han var fanget. Et suk forlod hans læber, hvor det ellers lykkedes hende, at få ham op at stå, som vejede han ingenting i forhold til hende. Han troede lige at han var sluppet fra hende, at hun var forsvundet i menneskemængden og givet op på ham, da han trods alt ikke var mere end en lommetyv.
"Har du ikke bedre ting at lave svans?" vrissede han af hende, da hun skubbede ham hen imod politibilen. Folket omkring dem, så bekymret hen på dem og alligevel, var der også nogen der så vredt på ham, samt stolt på politidamen. Dead man walking, var alt Jacob kunne tænke på lige nu.
Så snart de kom ind i bilen, pustede han ud og skulle til, at sige noget til hende, da en kraftig blodrød farve smaskede ud på ham og en fremmede mand fra bagsædet dukkede op. Som et rovdyr, satte han tænderne i Jacobs hals og knap nok havde et skrig forladt Jacobs læber, før struben var rykket ud og han var død på stedet.


Jacob fik et chok, da Evaline vågnede op med et sæt og tog sig til hjertet, som var hun i tvivl om det stadig bankede. "Er du okay?" spurgte han bekymret og havde lige fået parkeret bilen foran hendes lejlighed. "Vi er ved din lejlighed... skal jeg hjælpe dig op? Du virker omtåget," De blå øjne så bekymret hen på hende.

avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Lør okt 01, 2016 10:04 pm

Hans tirrende ord, fik hende kort til skubbe til ham, hvor hun hev ham hårdt tilbage igen. Han burde snakke bedre til en, der lige havde smidt ham ned. For ikke at snakke om at hun havde fået ham op og stå igen. "Svans, sagde den lille fyr, til kvinden der smed dig på gulvet, som var du en lille fjer." Hendes stemme var hånende, og drillende. Mens hun skubbede ham afsted.

Det var seriøs ikke sådan deres møde var, han døde hverken, og ingen mand var på bagsædet. Han var på bagsædet, siden hun var tvunget til at smide ham derned, hun kunne trods alt ikke bare smide en kriminel foran sig. Siden det ville skabe problemer, i stedet ville de bare angribe en, man ville køre galt, og muligvis dø. Hun bed sig kort i læben, shit hvor havde det skræmt hende. Hun havde aldrig haft et mareridt før. Da han spurgte ind til om hun var ok, så hun tøvende op på ham. "Jeg har det fint..." hun så sig uroligt rundt i bilen, og i bagsædet. "Jeg drømte kort om, da jeg fangede dig, og gjorde dit liv til et helved. Ved at ansætte dig, men da du satte dig ind i bilen, bed en mand halsen over på dig og du døde." Hun trådte ud af bilen. "Nej ellers tak, du har ikke set min lejlighed endnu, og når du skal, vil jeg hellere at den er ryddet lidt op." Hun smilte kort til ham. "Godnat, kør forsigtigt.." Hun smækkede døren i, inden hun gik mod lejligheden.
Næste dag, var hun den første på arbejdet. Hun havde noget af en samtale med chefen, en undercover mission. De skulle sjovt nok være ude i marken, ude ved skateboard banerne, og blande sig ind. Det viste sig at der var meget hash omkring, for ikke at snakke om kokain. Det var underligt, at der var så meget af det i det område. Men det var også der de små børne ønskede at blive godkendt. Evaline fik smidt en nøgle i hånden, og hurtigt at vide at hun skulle skifte om til sit normale tøj, det samme skulle Jacob.
"Lad os være helt ærlige, vi køre hjem til mig først, jeg skifter, også hjem til dig." Hun tog fat i hans slips og trak ham med sig. Han fik ikke lov til at snakke, hun lod ham dog køre bilen. Og da de kom hjem til hende, bad hun ham om at blive.
Da hun kom ned igen, havde hun et sort slidt skateboard, lange bukser, med store huller og ret så beskidte. Hun havde en lang hætte trøje på, der også var snavset og klam. Hun lignede en hjemløs, uden tvivl, hvis det ikke havde været fordi hendes hår ikke var ulet, ville der ikke havde været nogle tvivl, om, om hun overhovedet med hjemløs. "Lad os rulle, lille lort." Hun satte sig i forsædet.. "Vi parkere bilen hos dig, og køre på skateboard derhen, okaii?" Hun så lagde hovedet en smule på skrå.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Lør okt 01, 2016 10:27 pm

Da hun fortalte om sit lille mareridt, lyttede han og fik en grund en underlig snurren i sin hals, så snart de kom ind på emnet om, at han fik bidt struben over. Noget af et mareridt. For ikke at sige, at hun kom med kommentaren om, at hun gjorde hans liv til et helvede, da hun ansatte ham. Tvært imod, det her job havde gjort så meget for ham og hans fremtid.
"Haha, yeah... jeg kunne lige se det ske, den første dag vi mødte hinanden," tilføjede han og var kort klar til, at træde ud af døren, uden han helt forstod hvorfor. Nu skulle hun ikke tro, at han var meget ivrig for at komme med hende hjem. Det lød så perverst! Han rødmede kort.
Da hun trådte ud af døren, så han efter hende og vinkede til hende. "godnat, det skal jeg nok, vi ses!" Så snart døren var lukket i og hun var trådt væk, satte han bilen i gear og kørte af sted, hjem for at få noget søvn efter så lang en nat.
Så hun vil altså gerne have, at lejligheden skulle være pænt ryddet op, så snart han skulle op og se den. Af en besynderlig grund, gav det ham en rumlen i maven. Han burde styre sig selv. Evaline var hans partner, intet andet!

Den næste dag, hvor han ikke bestod mere af flere kopper kaffe og en skål af yoghurt, blev han mødt af Evaline, der bare trak med sig og forklarede deres mission på vejen.
Deres missioner her for tiden, omhandlede meget stoffer og menneskehandel. Hver uge skulle de forhindre tingene i at ske og han måtte indrømme, at det var virkelig spændende.
I bilen fortalte hun det hele, hvordan de skulle ud i blandt folket, have deres normale tøj på og buste uvidende folk. Gud hvor han elskede det!
Imens hun var oppe og skifte, lavede han små daske lyde på rattet og fløjtede engang imellem. Det vil sige lige indtil, at Evaline kom ned, iført en lang hættetrøje med tydelige sovsepletter og huller. Huller! Virkelig Evaline?
Han rullede kort med øjnene. I det hun satte sig ind, så han hen på hende, med et drillende smil på sine halv fyldige læber. "Han sagde civil Evaline, ikke hjemløs."
Langsomt begyndte han at starte motoren og så sig kort over skulderen, for at tjekke om de nu kunne komme ud for andre biler. "Skateboard? jeg kan ikke stå på et skateboard, og vi skal ikke forestille at gå i high school."
Da de kom hen til ham, slukkede han motoren og steg ud af bilen. Så snart hun var ude, låste han den og fortalte hende, at det ikke ville tage mere end få sekunder, før han smuttede op i sin egen lejlighed. Lidt efter kom han selv ned i en mørkeblå hættetrøje og et par afslappede gymbukser, der lignede de var lavet ud af strømpe stof og som intet godt gjorde for hans krop. "Hop ind i bilen igen, vi tager ikke skateboards og jeg har heller ingen." Han pegede på bilen med bilnøglen.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Søn okt 02, 2016 12:07 am

Hun smilte drillende til ham, da han valgte at træde halvt ud af døren. "Kunne have været grim, jeg ret sikker på at jeg også var død." Hun trådte ud, bukkede sig lidt ned, for at se på ham. "Det ikke fordi du ikke må, men jeg vil helst ikke have for mange ting her i morgen, jeg har hørt det bliver lidt at hårdt i morgen, så sov godt." Hun blinkede drillende til ham. "Vi ses, min elskede forlovet mand." Hun sendte ham drillende et kys, inden hun smækkede døren og gik op i lejligheden.
Hvis hun skulle være ærlig, ønskede hun virkelig at have ham med op, men hvis han sad i det rod, ville han smelte væk i klamheden. Hun ville først af med det rådne mad, og hvis hun var heldig kunne hun måske fange sin rotte igen.

Her på det sidste, havde de været opsat på at lukke en drug handel, som var gået helt ud af hånden. Hun var selv ret glad for disse missioner, de var meget bedre end parkeringsbøderne. Som hun for resten hadede, men det skulle også gøres. Hun bed sig kort i underlæben, mens de tog afsted - Mest af anspændtheden, hun kunne næsten ikke holde glæden inde.
Evaline så hurtigt ned af sig selv. "Undskyld mig?" Hun så op på ham igen. "Dette er mit normale tøj, jeg handler i det og går til fødselsdage i det, jeg har kun dette outfit, og mine fire uniformer. Så drop det der... Jeg ligner ikke en hjemløs." Hun så ud af vinduet. Men det forklarede så meget. Hun fik tit penge af fremmede, og en enkelt gang hvor hun havde tabt noget, gav folk hende mad. Ikke at hun sagde nej til maden, men det forklarede en del, måske hun skulle købe noget andet?
Highschool. "Jeg kan stå på skateboard, og det er ikke kun gamle folk. Jeg hænger tit ud der over, så." Hun himlede med øjnene. "Du kan ikke bare gå rundt, seriøst... Men fint, du kan også gå rundt og være underlig, spørger om hash, men det er halv dumt, du ville sikkert bare fejle missionen." Mumlede hun lavt. Hun trådte ud af bilen, mens han gik op for at skifte tøj. Hun gik lidt rundt, legede lidt med sit skateboard, til han kom ind. "Glem det, vi går der hen, du kan sagtens løbe, mens jeg tager køre skateboardet." Hun smilte kækt til ham, hvor hun snuppede bil nøglerne fra ham, inde hun kørte ned af gaden. "Få lidt sved på panden, du ligner en der træner anyways." Råbte hun drillende til ham, hun var god til at stå på det. Ikke pro, men hun var hverken usikker.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Ons okt 19, 2016 9:06 pm

Jacob kunne ikke rigtig tro sine egen øre, da hun sagde til ham, at hun også tog til fødseldage i det outfit. Gik hun virkelig til en fin fest iført det? Ikke at han var den med den bedste stil selv, men han lignede i det mindste ikke en hjemløs! I stedet for at svare hende dog, rystede han bare på hovedet og holdt øjnene på vejen. Det kunne gå hen og blive en lang dag, sådan at skulle gå og spørge de unge om stoffer. Dog kunne han ikke undgå, at blive en smule fornærmet over, at hun begyndte at pege ud hans fejl i ikke at stå på skateboard. Ikke klare sit arbejde, sagde hun. Ha! Han kunne godt klare det!
"Bare vent og se, jeg vil klare det bedre end dig," sagde han drillende.
Efter at han havde fået skiftet, tillod hun ham ikke at stige ind i bilen og i stedet skulle han nu løbe ved siden af hende. Han nåede ikke rigtig at sige noget til hende, før hun allerede var kørt og viftede med bilnøglerne. En smule irriteret, vrissede han, men gav sig til at løbe efter hende. Det varede ikke længe før han kom op på siden af hende. Normalt tog han ikke ud og løbe i sin hættetrøjen i vinter tiden, så dette skulle nok gå hen og blive varmt for ham!
"Hør Evaline... Hvad end du gør.. Så væk ikke for meget opmærksomhed!" sagde han forpustet. Så godt han kunne, forsøgte han at forblive ved hendes side og da de til sidst kom til pladsen, stoppede han op. Han hev forpustet efter vejret og bukkede sig en smule frem. "Du har det med at lade temperamentet tage over dig, så lad være med at springe på en uopdragen møgunge." Han så hen på hende og sendte hende et drillende smil. Svaret lod han hende aldrig give, før han allerede var smuttet ind i blandt de forskellige unge, der nu måtte gå rundt og opsamle stoffer. Nu galte det bare om at finde de rigtige og ikke blive opdaget. Hvis han spurgte ind til stoffer hos de forkerte, kunne han hurtig rode sig ud i problemer og det var ikke en god ide nu når han skulle holde lav profil.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Ons okt 19, 2016 9:26 pm

Evaline kørte bare rundt, hvor hun forsigtigt så tilbage på ham. "Jeg lover intet!" Lød det drillende fra hende, inden hun skubbede sig hurtigere frem. Dette var nemt, hun brugte tit sine fridage, på at træne eller køre på skateboard. Især når hun ikke havde politibilen, så var hun nærmest tvunget til at køre på den. Hvilket bestemt ikke gjorde hende noget, men det betød ikke at hun ikke ønskede at have en ordentlig/mere normal bil på et tidspunkt.
Da de nåde i pladsen, stoppede hun omgående op, mest så Jacob ville kunne få lidt luft, inden de gik ind. Hun smilte drillende til ham. "Hv-" Mere fik hun ikke sagt, før han allerede var på vej ind! Hendes tempremantsfuld, hva snakkede han om! Hun var ret stille, lavede sjældent ballade. Et kort fnøs lød, inden hun stillede sig op på boardet igen, roligt kørte hun ind på pladsen, mens hun så sig omkring. Hun kørte dog ned af en rampe, hvor hun lavede forskellige tricks, hun kørte rundt som en professionel, hvilket skabte det hun ikke skulle have. Hun fik meget opmærksomhed, nogle der råbte op, heppede og da hun stod stille, var hun omringet af nogle folk. De snakkede godt sammen, hvor Evaline kort kørt en hånd under hendes næse. Samtalerne og tricks, kørte i flere timer. Hun gik dog rundt og spurgte om folk havde smøger, og røg nogle få. Dog skoddede hun dem, så snart ingen kiggede på hende.
Hun stoppede kort op, hvor hun så mod nogle af de andre. Dette var underligt, og en smule underholdene, selvom hun skulle have den klamme smag af røg i munden. Hun sad på skateboardet, hvor hun forsigtigt drak en mountain dew.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Ons okt 19, 2016 10:10 pm

I modsætningen til Evaline, tiltrak Jacob sig ikke den store opmærksomhed. Han gik tvært imod bare rundt imellem folk, snakkede med forskellige og han fik mere ud af denne mission end forventet. Ikke nok med at der var stoffer i omløb, men en bandekrig var også startet og ville sikkert snart være grunden til en masse ville blive overfaldet. Manden han snakkede med havde tung øjne, en dårlig ånde og for hver gang han tog en tår af sin øl, rystede han af abstinenser. Selv sad Jacob med sin egen øl og betragtede manden ud af sin øjenkrog. Der var ingen tvivl om, at denne mand kendte til noget omkring stoffer. Processen om at finde deres såkaldte leder ville desværre gå hen og blive alt for lang.
En høj jublen og fløjten, fik Jacob til at dreje hovedet og se hen imod ramperne. Det han så fik hans mave til at snurre. Hun gjorde lige det stik modsatte, hun tiltrak sig opmærksomheden ved at være dygtig på sit skateboard! Et opgivende suk forlod hans læber og han tog en anden tår af sin øl.
"For pokker Evaline," hviskede han for sig selv og snurrede lidt rundt med øldåsen. Han brød sig egentlig ikke om øl, men manden havde været så rar at tilbyde ham det og hvis han skulle være en del af det, måtte han tage det sure med det søde.
"Sikke dygtig den dreng er," sagde manden og åbnede en ny øl.
Jacob klukkede lavt. Hvis Evaline havde hørt ham, havde hun nok vrisset og mumlet fornærmet, han kunne allerede se det for sig. "Yeah, det er han."
Efter at han havde snakket med denne mand i noget tid, lykkedes det til sidst at komme hen på dealer snakken. Jacob vidste nu hvem der solgte noget her på pladsen og nu galte det bare om at komme i snak med den person. Der var ingen tid at spilde, han gav sig til at gå rundt og så diskret som muligt, gik han hen til Evaline. Duften af sodavand fik ham til at se ned på hendes mountain dew. "Undskyld mig unge dame," sagde han drillende til hende. "Nyder du din sodavand i sollyset?" Armene faldt på kors over hans bryst. "Jeg har fundet ud af hvem der sælger her på pladsen... hvordan går det med dig?" Det blev sagt lavt og diskret. Han sørgede for der ikke var nogle omkring dem til at høre det.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Ons okt 19, 2016 10:54 pm

Evaline snakkede ret godt med få, som havde hun altid været en del af dette. Hvilket betød at hun havde et dobbelt liv, måske hun enlig selv havde været på stoffer. Jacob kende hende trods alt ikke rigtig. Hun underholde dog lidt sig selv, ved at snakke med de andre folk. Det var dog mest drenge her, pigerne var mest kærester og duller der bare sad der, for at snakke med fyrene, samt skaffe nogle stoffer.
Hvor længe havde Evaline og deres gruppe ikke lige søgt efter lederen og kokken af de forskellige stoffer? Det var en smule underligt, at de enlig var nået så langt i eftersøgningen. Så snart de var kommet langt sammen med de andre undersøgelser, ville de fange ham, dem alle, optjene nogle fantastiske pointm hvilket betød en smule ekstra løn, og ferie, bare tanken om det fik hende til at smile. Det betød hun kunne løbe delux pizzaerne, dem med cheddar ost, fire forskellige stykker kød, og hvis der var ferie, kunne hun sagtens nyde det! Hun bed sig kort i underlæben, inden hun tog endnu en slurk af sin mountain dew.
Lige til Jacob kom hentil hende, hun løftede hovedet en smule, mens han snakkede til hende. "Yo." Lød det kort fra hende. Evaline så kort op i himlen. "Tja, jeg har ikke fået så meget. Ud over overarbejde, nogle vil have at jeg lære dem nogle tricks. Og jeg har sagt at min betaling er stoffer, og hvis de mener det er for dyrt, er det bestemt ikke mit problem." Hun bundede det sidste af dåsen, inden hun foldede den sammen. "Har du fundet andet?" Lød det drillende fra hende, inden hun rejste sig op.
Lyden af folk der var begyndt at råbe op, og skubbe hinanden, fik Evalines hoved til at dreje sig om. Så en lille bande krig, var der altså. Et kort suk slap hendes læber, inden hun gik derhen af. Kastede en dåse i panden på den største af mændene. "Hey! Lad dem værre!" Hun havde skateboardet over sin skulder, mens hun gik mod dem. Dette betød en mulig kamp en kamp hvor Evaline endnu engang var i den. Manden greb fat i Evalines trøje, hev hende op fra jorden, og nærmede sig hendes ansigt. "Dit usle!" Han løftede sin næve, lige i tidsnok til at hun slap skateboardet, svang armene over hovedet, hvilket gjorde at hun faldt ud af den store trøje. Hun stod nu iført de store bukser, og en sports bh. Hun slog ham hurtigt i hovedet, og sparkede ham i maven. Dog da han slog ud efter hende, sprang hun lidt væk og forsøgte at komme væk. Folk piftede dog lidt, da hun ikke havde trøje på længere.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Ons okt 19, 2016 11:33 pm

Det lå til at hun havde klaret det meget godt. I hans øjne virkede det som om, at de alle snakkede om hende med beundring i deres hæse stemmer. Ham selv derimod, havde bare fået snakket med de virkelig hårdt ramte. Han lyttede nysgerrig til hvad hun havde at sige, imellem tiden holdt han også øje med om der nu var nogle der lyttede med. Hendes lille overarbejde fik ham til at klukke. Evaline var en af de få mennesker han kendte der elskede overarbejde.
"Du har gjort det godt," sagde han venligt til hende. "Og hvad jeg har fundet, er blot at manden derover..." Han nikkede hen imod en mand, der stod i en gruppe sammen med andre. "Ham med skovmands skjorten, er ham der sælger stoffer her på stedet og han er en af de billigste, hvis man fedter sig ind på ham."
Den pludselig larm fra en samlet flok, fangede både Evaline og hans opmærksomhed. "Det må være den såkaldte bandekrig," sagde Jacob til Evaline. Lige som han havde sagt det, gik det op for ham, at hun ikke længere var hos ham og i stedet havde begivet sig over mod slagsmålet. "Come on Evaline!" Hans vrissen var irriteret og en smule bekymret.
Dåsen hun smed i hovedet på den store mand, fik Jacob til at sukke opgivende. God damnit Evaline..
Mere havde Jacob ikke nået at blinke, før manden havde løftet hende op og tiden var knap. Hurtigt satte Jacob i løb derhen imod, dog var Evaline snu som en ræv og fik møvet sig ud af situationen. Han smilede kækt, men tog det i sig, så snart hun slog manden i hovedet og sparkede ham i maven. Hvad var det hun ikke forstod ved, at hun ikke skulle tiltrække sig for meget opmærksomhed!? Ikke nok med at hun startede en anden kamp, nu stod hun også bare i sportsbh og fik de andre mænd til at pifte! Havde de virkelig ikke andet i hovedet!? yeah, hun var smuk, men det var ikke pointen! Vent.. tænkte han lige? Lige meget!
Da hun ivrigt forsøgte at komme væk fra den store mand igen, sprang Jacob ind i kampen, stillede sig på sine hænder og sparkede manden i hovedet, lige under hagen. Omtumlet trådte manden et skridt bagud. Hurtigt snurrede Jacob rundt og stod igen på sine ben. "Slår du virkelig på en der er mindre end dig selv?" spurgte han drillende.
Forhåbentlig tænkte de ikke, at han stod i ledtog med Evaline, men bare ønskede at hjælpe en ven i nød.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tors okt 20, 2016 12:06 am

Jacob arbejdede enlig ret godt undercover, han havde samlet en del informationer, på trods af at han ikke minglede med de andre folk på skateboards, var han derimod ret god til at finde selveste dealeren. Så han var lidt lederen, af fodfolket. Men det betød ikke at han havde ret. Hun rystede blidt på hovedet, hun skulle ikke til at være jaloux, over at han havde fundet mere seriøste informationer, end hun havde. Med ham skulle de sikkert ikke være der særlig længe. Hvis de altså var heldige.
"Bandekrig?" Hviskede hun lavt, hvor hun roligt så op på ham. Endnu en information, hun ikke havde hørt noget om! Dette var altså ret træls for hende, hun havde intet hørt. Kun lidt om hvem der købte stofferne, og hvem der lidt solgte det. Dog vidste hun ikke at en af de store folk sad lige her, foran dem. Nok havde hun lyst til at smadre dem, men hun vidste udmærket godt at de skulle tage den med ro, og være tålmodige.
De folk der piftede, fik dog pigerne på stedet til at se lidt koldt mod Evaline. En hvisken lød fra dem, "Så køn er hun ikke, hun ligner en hjemløs. Hun stinker sikkert, hvem siger ikke det er en mand med bryster, de findes. PFf, det ligner en mand. Hvor typisk, mænd er ligeglad med hvordan folk ser ud, bare de kan stikke den ind i et hul, er de glade. Men når det kommer til loyalitet, er det udseendet." En af kvinderne slog håret væk, det var ikke fordi pigerne lignede sports typer, de virkede mere eller mindre som små duller, der ikke helt var lært op i at gå i tøj, og makeup endnu. De befandt sig sikkert også bare her, fordi der var mange drenge, og de brugte mere tiden på at snakke sammen, end at bruge de forskellige baner.
Da Jacob sprang ind for at hjælpe hende, begav hun sig forsigtigt mod dem. Han klarede det dog meget godt, så snart den anden mand, var væk, eller hvad man nu kaldte det, at han forsvandt væk, holde sig en smule fra Jacob og hende. Begav hun sig forsigtigt mod Jacob, hun lagde sine hænder på hans kinder og kyssede ham dybt. Pressede sig en smule tæt op af ham, til en af mændene lød. "Wait what! Er de et par!!" Evaline slap Jacob kort efter. "Ja, hva da? Er det underligt, at man hiver kæresten med ud?" Hun trådte roligt væk fra ham, for at samle sin store trøje op. Roligt hev hun den over hovedet, og samlede endnu engang hendes skateboard op. "Tro ikke jeg hjalp jer, jeg fandt det bare træls at han kom og forstyrrede roen her. Det er en skater park, ikke en slagsmark." Hun gik hentil Jacob igen, hvor hun kort kyssede ham. "Tak for hjælpen." Lød det en smule kækt fra hende. Hun var nødtil at spille på det nu, hvilket var lidt træls, men sådan måtte det jo være for en gangs skyld.
Hun stillede sig op på skateboardet og begyndte endnu engang at bruge ramperne, hvis de smuttede nu, ville det virke mistænkeligt.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Lør okt 22, 2016 11:55 pm

Jacob var faktisk mere end klar på at slås. Nok skulle de ikke vække opmærksomhed, men når en stor fyr som ham foran ham selv bad om det, så kunne man da ikke andet end at slås. Dog lå det ikke til at manden ville slås, han trådte nærmere et skridt væk fra ham og fik Jacob til, at løfte et øjenbryn. Så det at Evaline pludselig stod foran ham, fik ham til at sætte spørgsmål ved det hele, men før han overhovedet kunne nå at spørge hende hvad det var hun var i færd med, trak hun ham ned i et kys. Overraskede spærrede han sine smalle blå øjne op. Kysset var ikke kort eller uskyldigt! det var dybt og hun pressede sig ind til ham, hvilket gjorde ham en smule ør i hovedet. Hendes læber... de var så pokkers bløde! Men, han havde ingen anelse om hvad hun var i færd med.. Hvorfor kyssede hun ham?
Han nåede ikke at kysse hende tilbage, før hun allerede havde trukket væk og nu stod med en overlegen tone overfor manden de før havde sloges med. Det kom åbenbart som et chok at de var et par... Vent hvad!? Havde hun lige sagt til dem at de var et par? I flere sekunder stod han bare som et stort spørgsmålstegn, specielt da hun trak ham ned i et andet kys, der dog var kort denne gang.
Tak for hjælpen?
Han så forvirret ned på hende og så efter hende, da hun gik tilbage til rampen, som var der ingenting sket. Det var først efter nogle sekunder, at hun var begyndt at skate igen, at han forstod princippet i at de skulle spille et par. Hurtigt fik han en anden mine på og gik hen til hende. Han stillede sig ved siden af rampen, så på hende imens hun skatede fra den ene ende til den anden. "Så... kærester, huh?" lød hans stemme en smule kækt. Hovedet fulgte hendes bevægelser. "Den troede jeg ikke vi kom til at spille på så hurtigt."
Kort så han rundt igen. Det lå ikke til at bandekrigen fortsatte efter Evaline og hans lille optræden. Han sukkede og satte sig nær rampen. Nu skulle de spille på kæreste tingen, hvis de skulle være i blandt de forskellige stofmisbrugere. Kunne det lade sig gøre? Ikke at han aldrig havde set ham og Evaline som et par... Men, de havde ikke så meget tilfælles og hun skulle sikkert giftes med en rigmands dude på et tidspunkt. Hun var... Han kiggede sig kort over skulderen. Evaline kunne man ikke beskrive med få ord.. Hun var som et andet univers med tonsvis af stjerner. Nu når de skulle spille et par, måtte han heller begynde at lære de forskellige stjerner at kende.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Søn okt 23, 2016 3:22 pm

Han kyssede hende nok ikke tilbage, ikke at det gjorde hende noget. Han havde med sikkerhed ikke set det komme, hvem ville også lige regne med at ens partner kyssede en, altså partner som arbejdsskiver. Da hun trak ud af kysset, kørte hun sine hænder tirrende ned af hans bryst kasse, hvor hun forførende bed sig i læben. De grå øjne så forførende op i hans krystalisseret blå øjne.
Af en grund fandt hun det meget underholdene at han så, så forvirret ud. Hun følte dog lidt for at slå ham tilbage til sin opringelige form, da det forvirrende udseende kunne få folk til at se lidt underligt på dem. På den anden side, så længe hun forholde sig i orden med det, gjorde det vel ikke så meget af en forskel, vel? Det var underligt, og ret hårdt at være undercover, nok mest på grund af stressen, i det mindste var det ikke helt på samme måde, som når man skulle være en del af en mafia gruppe, ellers havde man nok været lidt mere ude og skide.
Hun skatede kun frem og tilbage, da han valgte at stille sig i nærheden af rampen. Hun sprang a boardet, hvor hun greb det bag efter. "Det kun fordi du valgte at hjælpe, hvis jeg kommer op og toppes, skal du bare lad mig få et par slag. På den måde var vi ikke kommet hertil." Hun skubbede kort til ham. "Men hvis det er et problem, kan vi sikkert slå op, på en underlig måde." Hun så kort rundt, inden hun satte boardet foran sine fødder, roligt kørte hun rundt blandt de andre. Nogle snakkede godt med hende, andre smed noget ud foran hendes board. Ikke at det gjorde hende noget, hun lavede en ollie. Hun landede elegant på den igen, og kørte ellers videre. Hun smilte kækt til personen, der havde valgt at smide en kæp foran hende.
Hun kørte hentil Jacob igen, hvor hun stoppede op ved hans side. "Skal vi købe pizza? Også spise her, eller er der noget andet du har lyst til?" Hun sprang af boardet, og satte sig ved hans side.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tors jan 05, 2017 9:03 pm

Sikke en dag det havde været. Det var første gang han rigtig var kommet under undercover og det at det var sammen med Evaline gjorde det bare lidt bedre. Han elskede at arbejde sammen med hende, det var skam ingen hemmelighed, nok ikke for andre end Evaline, der nok ikke havde opdaget det endnu.
”Lade dig få et par slag?” sagde han forbavset og kørte hovedet rundt efter hende, imens hun skatede rundt på rampen. I det hun endelig stoppede og skubbede til ham, så han nu bare ned på hende og nåede ikke at få et andet ord indført, før hun sagde at de sikkert kunne finde en måde at slå op på. ”Vil du lytte til mig?” De ord nåede heller ikke at komme ud, før hun var skatet væk og han nu stod tilbage som en anden klæbrige kæreste, der bare ville have hendes opmærksomhed. Selv da han kiggede rundt, bemærkede han at nogen af mændene så hen på ham og klukkede. Kort himlede han med øjnene. De folk han havde snakket med før omkring en skovmandsskjorte iført mand, var nu væk og det samme var skovmandsskjorten. Det lille opstød havde sikkert fået dem til at stikke af. Han sukkede og satte sig ned. Kilderne var forsvundet, men i morgen var der en ny dag og han var nød til at forblive… før han tænkte mere, kom Evaline hen og satte sig ved siden af ham, spurgte ind til om de kunne snuppe en pizza sammen. ”En pizza lyder fantastisk lige nu,” sagde han og kørte en hånd igennem sine mørke lokker. ”Jeg kender et perfekt sted.”
Sammen i hans bil, tog de hen til et lille sted, hvor der duftede skønt og kunderne snakkede med hinanden over bordene. ”Jacob!” sagde manden bag disken med sin italienske accent.
”Hey!” sagde Jacob frisk tilbage og lukkede døren i det Evaline var kommet ind. ”Det er Alejandro, han laver de bedste italienske pizza man kunne få..” hviskede han nær hendes øre, da de gik hen imod disken, hvor menuen ville hænge over hovedet på dem. ”Det er rent faktisk en italiensk grillbar og ikke restaurant.. så hvad kunne du tænke dig? Jeg giver.”
Han stod selv og så op på menuen. ”Jeg tror bare jeg snupper en oste pizza.” Efter dette drejede han hovedet og smilede varmt til hende, med armene lagt hen over disken.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tors jan 05, 2017 10:00 pm

Evaline smilte kækt til ham, inden hun blinkede til ham og forsvandt ned af rampen igen. Hun forsatte med at køre op og ned af rampen. Han nåede ikke rigtig at snakke med hende, ikke at hvis han havde snakket, at hun så havde hørt det. Det larmede en del, men hvis de skulle slå op, måtte de gøre det på en eller anden speciel måde. Et eller andet burde de vel gøre, hvad som helst... Måske hun skulle dumpe ham, men det var altid sjovt hvis hun dumpede ham, måske hun skulle mobbe ham, og skælde ham ud hvis han nu havde været utro. Det kunne nemt være en ide, en nem ide og folk ville sikkert komme hen og snakke med hende, på den måde ville hun få opmærksomhed. Måske nogle af de andre, der ville se hende som en kvinde i nød, eller se hende som en nem kvinde, på den måde kunne hun med sikkerhed komme ind ved de forskellige drugdealers..
Evaline sad hos ham, til han svarede hende. "Fantastisk, let go." Hun kyssede kort hans læber, inden hun rejste sig op sammen med ham. "Jeg er efter hånden blevet ret sulten også. Dog i de..." Hun stoppede sig selv, da det gik op for hende at hun lige havde kysset Jacob. De skulle forstille et par, men det virkede af en grund kort normalt for hende. Hun rødmede lidt, inden hun klikkede med tungen. "Mad!" Lød det højt fra hende, hvor de begge gik ned af gaderne, og forsvandt hurtigt ind på en grillbar. "Italiensk grillbar? Really... Og de virker til at kende dig." Hun hviskede til ham, mens hun gik videre ind. Hun stoppede foran disken.
Han betalte? "Awesome.. uhmmm... Lad os... sige at jeg tager en dobble cheese pizza."Hun så spørgerne op på Jacob, for at sikre sig at det var ok. Det var ikke den dyreste pizza, men hun gik selvfølgelig også op ikke at bruge for mange af hans penge på sådanne ting. Hun ville selv bruge masser af penge på det, men ellers ikke. "Spiser vi her?" Hun lagde hovedet en smule på skrå, mens hun lænede sig en smule hen over disken. "Burde vi drikke? Det kunne være fantastisk ikke? Hvis vi gik ud i aften, på en natklub?" Hun klikkede sine negle mod bordet. "Vi kunne tage ud og danse, måske drikke lidt... come on..." Hun smilte drillende til ham, velvidende om at han ikke rigtig drak. Hun havde kendt ham i lang tid, men aldrig set ham drikke, end ikke en lille slurk. Hun adskilte drillende sine læber, hvor hun puffede til ham med hoften. "For en gangs skyld... Come on, som et lille tilykke, vi har arbejdet sammen i 2 år nu... Også næsten to år, men stadigvæk." Hun blinkede drillende til ham.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tors jan 05, 2017 10:52 pm

Tanken om den pizza lige nu var virkelig fristende. Før han kunne nå at reagere, havde hun givet ham et sødt lille kys og startede det røde i hans kinder. Kort så han rundt, var der nogen der kiggede eller var det bare noget hun gjorde af ren reaktion? Han rejste sig op, og selvom han forsøgte at holde det tilbage, så kunne han ikke rigtig lade være med at smile svagt. Læberne føltes stadig som silke imod hans egen læber. Dog kunne han godt fornemme, at det ikke rigtig havde været meningen, eftersom hun pludselig opførte sig en smule besynderligt, med den høje stemme og det faktum, at hun stoppede sig selv. Han smilede varmt bag hendes ryg og valgte ikke at gøre det akavet for hende.
Da hun sagde, at de lod til at kende ham, klukkede han og gav ordrene til manden bag disken. ”Yeah.. jeg er kommet her meget igennem årenes løb.” Han så hen på hende med et smil og skulle til at sige noget, da Alejandro råbte højt: ”eey! Jacob her lige siden han var en lille trold fra Kina!”
Jacob grinte svagt og rystede på hovedet. ”Oversættelse, siden jeg var en lille dreng.”
”Jeres pizzaer er på vej!” lød det sidste fra Alejandro.
Imens Jacob kiggede hen på Evaline, viste han dem hen til et bord hvor de kunne sidde og vente på maden. Da hun snakkede om at de kunne tage ud og drikke bagefter, bed han sig kort i underlæben og rettede kort på hættetrøjen. ”Yeah, vi kan spise her og snuppe noget at drikke bagefter.. for at fejre de.. wow? Allerede 2 år?” Sagde han og så overrasket på hende. Det drillende smil hun sendte ham, fik ham til at ryste på hovedet og tag en tår af den fanta han havde købt. Selvfølgelig havde han også købt en sodavand til Evaline, hvis hun ville have en. ”Meeen, danse? Tro mig, du ønsker ikke at se mig danse!” Han lænede sig tilbage imens han grinte og blinkede til hende. ”Og.. jeg tror ikke at de lukker en hjemløs ind.” Drillende kiggede han ned af hende. Selvfølgelig hentydede han til hendes valg af tøj.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tors jan 05, 2017 11:19 pm

Evaline smilte kækt til ham. "Hvor mange gange har du været her?" Hun smilte kækt til ham, hvor hun roligt så op på ham, mens hun havde sin hage i sin venstre hånd. De grålige øjne låste henrivende op, mens hun ventede på at han svarede, dog kom manden til at svare for ham. Hvilket bare fik Evaline til at grine. "En lille trold... Fantastisk!" Hun lo kækt af de ord. "Så lige siden han var helt lille, Hvordan var han så som lille? Fortæl fortæl, og i kan få nogle gode drikke penge." Hun klukkede drillende, mens hun så tilbage på Jacob.
Dog trak han hende med hen til et bord, hvor hun glædeligt fulgte ham. Hun smilte mens hun satte sig og ventede på maden. Dog sagde han ja til at drikke, wuuuuuth! Jacob drikke. Dette skulle nok blive fantastisk! Hun smilte stort. "Fedt, det ville være sjovt... Og ja... ca 2 år nu, tror du selv at du måtte komme med på det vi er i gang med, hvis vi kun havde arbejdet sammen i et halvt år. pfff.." Hun lænede sig en smule frem over bordet. Hun smilte drillende til ham, efter hans kække kommentar. "Du har sikkert ret, jamen så lad os tage tilbage til mig, også kan vi tage afsted, så snart du har skiftet tøj." Hun blinkede kækt til ham. Hun smed lorten tilbage i fjæset på ham i stedet.
"Anyways... Måske de har en bil vi kan låne, som vi selvfølgelig kommer tilbage med, hvis de har kendt dig siden du var lille, burde det vel ikke være et problem, og jeg har mit skilt med, hvis de nu frygter at vi napper bilen." Hun så derefter op på ham igen.
"Oh, og det at danse, er ikke så svært, bare følg musikken, desto dummere du ser ud, desto mere alkohol tror folk bare du har fået... Men jeg er villig til at betale for det, alt for at se dig en smule fuld." Hun blinkede endnu engang til ham.
Da pizzaen kom, snakkede de om næsten alt, fra arbejde, til baggrunds historie og alle de ting han havde lavet, når han havde besøgt stedet her.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Fre jan 06, 2017 1:14 pm

Alejandro var mere end klar på at fortælle historier om den søde lille Jacob. Så imens han stod og kastede ost rundt på pizzaerne, grinte han og løftede blikket, for at se hen på Evaline. ”Han var et lille tyndt pjok, med store runde kinder! Min kone elskede at han havde så blå øjne, da det ikke er ti man ser en asiat med blå øjne!” Nu kom krydderierne også på. ”Når hans forældre skændtes, kom han altid hen til os og tikkede egentlig aldrig om mad. I stedet gav han sig bare til at snakke med os, det skøre lille barn.”
Jacob rødmede svagt og himlede med øjnene, imens han gik hen for at snuppe en fanta. ”Vil du have en soda Eva?” Kort drejede han hovedet for at se om på hende. Alejandro blev ved med at fortælle historier om, hvordan Jacob havde forsøgt at betjene kunderne og lave pizzaer, samt at han faktisk havde fundet på en af de pizzaer de havde på menuen. Og da de endelig satte sig ned, hvor samtalen drejede over på noget andet end lille ham, kunne Jacob ikke andet end at smile.
Det var utroligt at de allerede havde haft arbejdet sammen i 2 år. De var så komfortable med hinanden, at hun sagtens kunne fyre hans egen joke tilbage i hovedet på ham og endda se ham fuld, uden at vide hvordan han blev. ”ohhhh… backfire!” blinkede han drillende til hende.
Spørgsmålet om at de kunne låne bilen, fik ham til at se kort hen på Alejandro og derefter ned på Eva igen. ”Det tror jeg sagtens vi kan. Så længe vi ikke forsøger at køre den hjem, hvis vi er meget fulde.”
Da pizzaerne kom på bordet, var det lige i tids nok til, at hun begyndte at snakke om danse og villigheden til at se ham fuld. ”Hvorfor vil du så gerne se mig fuld?” han tog en god stor bid af sin pizza. Den smagte som himmelen og duftede som en engel.. den cremede duft af krydderier blandet med ost. ”Og hvis du danser tosset, skal jeg nok følge med dig så godt jeg nu kan.” han blinkede igen til hende.
Efter alt dette, var det bare så rart at sidde og snakke med hende, for ikke at sige Alejandro der blandede sig engang imellem. Da de var færdige og havde fået lov til at låne bilen, snuppede Jacob nøglerne og satte sig ud i bilen, bag rattet. ”Du viser vej til en natklub.”
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Man jan 09, 2017 9:42 am

Evaline klukkede blidt af Alejandros ord. Dette var underholdene. "Awww, jeg ville gøre alt for et billede af ham, da han var lille." Lød det drillende fra hende. "Så han var en lille fyr, der bare konstant snakkede til jer... sikkert alle." Hun så tilbage på ham, mens den smalle rødmen konstant sprede sig, hurtigt slog hun til ham med sin hofte. "Bliver man lidt genert, lille buttet baby Jacob." Hun blinkede kækt til ham, mens de går øjne drillende fulgte ham, mens han gik hentil et sted at sidde. Hun nikkede kort til Alejandro, før hun gik hen til Jacob og satte sig foran ham. "Sure, mange tak." Hun tog imod sodavanden, og åbnede den sjovt nok, for at tage en slurk.
Samtalen kørte sjovt nok meget godt, mens de ventede på pizzaen... Uuuuuh, duften af de varme pizza der blev lavet, mens hun ellers bare sad og ventede, kunne hun mærke sin mave rumle, gud hun var sulten lige nu. "Vi kan altid aflevere bilen." Hun blinkede drillende til ham.
Så snart pizzaerne kom, spiste hun dem med et kækt smil. Det virkede det næsten som om hun ikke havde spist i flere måneder, hun spiste en slice efter en anden. "Hvorfor ikke?" Sagde hun med munden fuld. Hun tørrede sin mund kort, inden hun så sig op af Jacob. "Jeg danser sjovt, og skal nok klare det... Udover det, så har jeg gerne ville se dig fuld i langtid." Hendes stemme var drillende, hvor hun kort tog endnu en slurk af hendes sodavand.
Da de endelig blev færdige, fik de faktisk lov til at låne bilen, det skulle da næsten være en stjålet bil. Dog var det underholdene. De satte sig ind, og mens Evaline tog selen på, så hun kort hen på ham. "Jeg tænkte at vi kort kunne køre forbi mig, så jeg kan skifte tøj. Du siger jeg ligner en hjemløs, og det ville ikke overraske mig, hvis jeg ikke får lov til at komme ind." Hun satte hænderne i sit skød, mens hun ventede på at han kørte hende hjem kort. "Oh, men du må ikke komme med op, jeg lader ikke folk se min lejlighed." Hun smilte drillende til ham.

Tøjet. https://68.media.tumblr.com/46276bc62f8368147a223664fe0187f5/tumblr_nftmetM3pe1rcrc2qo1_1280.jpg

Da de endelig tog i byen, var hun på iklædt noget lidt mere classy. Hun havde rent faktisk lidt pænere tøj. Hun havde skubbet sit hår til siden, mens hun drillende kommenterede på, at han lignede mere en hjemløs end hun gjorde nu. Da de kom ind på det larmende diskotek, fik hun hurtigt bestilt noget at drikke, hvor hun satte sig hos ham ved et bord. Den ene drink forsvandt efter den anden, hvor de snakkede omkring fortiden, fremtiden og hendes håb om at blive forfremmet. Evaline blev dog ved med at hælde alkohol på Jacob, i håb om at se ham en smule fuld, hun anede trods alt ikke hvor meget han kunne holde til.
Der var kun få folk der snakkede til hende, og det var kun når hun var oppe og hente noget at drikke, hvor der var ca to fyre der gav hende noget at drikke, men ellers betalte hun selv for resten. De ende sjovt nok ud med at snakke om sjove ting, og pinlige oplevelse, og hun grinte endda så meget at hun faldt ned af stolen, enkelte gange sad hun også og sang med på sangene, men kun når der var noget der var sjovt at synge med til. Hun løftede få gange sit øl glas, og sang, hvor hun en enkelt gang hev ham med op og danse med hende, mens alle omkring dem også dansede.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Man jan 16, 2017 1:41 pm

Som sagt, var aftenen hyggeligt og den var kun lige begyndt. Efter de havde spist pizzaen, snakkede videre om barndommen og overbevidst hende om at han ikke var genert med hensyn til sin fortid. Og efter de havde snakket videre om at danse osv. For at sige det kort, startede aftenen godt og forhåbentlig blev det ved sådan. Og selv efter at hun skulle hjem omkring, fik han stadig ikke lov til at se lejligheden!
”Hvorfor må jeg stadig ikke se den Evaline? Som du siger, vi har arbejdet sammen i snart 2 år.. du kan ikke blive ved med at holde din lejlighed hemmelig for mig,” sagde han til hende, lige inden hun steg ud af bilen. Og da hun endelig kom tilbage, blev han overrasket over hvor godt hun så ud. Ikke at han ikke fandt hende tiltrækkende i forvejen, men damn, hvor hun så hun godt ud i det tøj og med håret skubbet til den ene side.
”Wow, du… wow,” sagde han og da han hørte de ord komme ud af hans mund, rømmede han hurtig for sig selv og pustede svagt ud. ”Du ser dejlig ud.” Han havde låst bilen og gjorde nu klar til at gå ned i byen. Selv havde han været iført en hættetrøje, men havde valgt at tage den af, hvor han indenunder bar en hvid tank top og siden det var sommer, frøs han ikke. På benene bar han dog stadig de mørkegrå joggingbukser.. Hun var pænere i tøjet end han var, kunne man ligeså godt sige.

Det varede ikke så længe til han kunne mærke, at han havde fået en hel del indenborgs og han nok snart burde stoppe. Hun ønskede at se ham fuld, men hun havde ingen anelse om hvad det indebar og han var ikke sikker på at han turde vise hende hvad det indebar. For hver gang de dansede, snakkede og han fik hende til at vælte ned af stolen, følte han nu bare for at kysse hende. Så efter en 7 drink, tog han hende med op og danse igen, hvor han trak hende ind til sig og så ned på hendes læber.
Her lod han en tommelfinger glide hen over dem. De så virkelig dejlige ud.. Om det var alle de drinks der snakkede eller om hans hjerte.. eller hormoner.. wait whut? Igennem tankerne, havde han presset sine læber imod hendes og kørte begge hænder op i hendes hår.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Man jan 16, 2017 2:08 pm

"Hvorfor du ikke må, lad mig se... Min lejlighed er kun for mig, og folk jeg knalder." Hun smilte drillende til ham. "Skal vi knalde?... Nej, så ingen lejligheds kiggen sammen med dig." Hun klukkede drillende til ham, inden hun valgte at træde ud af bilen, og var dog væk i 15 minutter, før hun kom tilbage i bilen, satte sig ved hans side, og hev selen over sig. Da han begyndte at snakke, så hun op på ham, og smilte stort over hans ord. "Mange tak." Lød det varmt fra hende, hvor hun satte sig ordentligt tilrette.
Hun lagde hænderne i sit skød, og ventede på at han kørte.
Da de endelig kom ned til baren, skulle Evaline godt nok vise ID, ikke at det gjorde hende noget, hun viste sjovt nok bare sit politi skilt, hvorfor ikke, nu hvor hun havde det, og ja... Hun burde efterlade det i skabet, da det var ulovligt at gå rundt med, hvis man ikke arbejdede, men hun havde det med at bryde nogle regler engang i mellem, hun beholde også pistolen der hjemme, hvis der nu skulle ske noget. På den anden side havde hun også våben tilladelse, så hun måtte godt have den derhjemme.

De drak, dansede snakkede sjovt og drillede lidt hinandens måde at arbejde på. De havde det med at snakke omkring hvordan han snakkede og de fejl de havde gjort. Hun lo kærligt, inden hun pludselig kom op og danse med ham igen, hun dansede ok godt, og det samme gjorde han også, især på trods af alt alkoholen. Hun opdagede nemt hans lille forførende måde at se ned på hendes læber, hvilket fik hende til at fugte sine læber, hvor hun blidt smilte til ham.
Følelsen af hans finger der, derefter strøg hendes læber, fik hendes til at se ned på hans læber. Evaline kyssede ham igen, så snart hun følte dem imod hendes. Hun lod sine hænder køre op af hans bryst, og op til hans hår, for kort at rive i det, inden hun kyssede ham dybt og lod derefter sine læber køre ned af hans hals.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Man jan 16, 2017 3:08 pm

Folk hun knaldede? I det hun trådte ud af bilen, bed han sig i underlæben og så ned på rettet. Mon hun havde været sammen med mange? Nu når han tænkte over det, havde han aldrig set hende med en kæreste eller hørt hende sige, at hun skulle på date. Mon hun var typen der blot tog fyre med hjem engang imellem? Hvorfor gnavede det i hans mave ved tanken om det?
Da de kom derned, bemærkede han at hun brugte politiskiltet, skubbede han drillende til hende i det de kom ind. ”Bruger du skiltet? Seriøst?” De vidste begge at det var alvorligt, men så længe der ikke var nogen der snakkede videre om det, skulle det nok gå.
At aftenen nu drejede hen på, at de stod ude midt på et dansegulv og kyssede, havde han ikke set komme. Men for ham, var det som om at der ikke var andre end hende og ham. Musikken var nu blot lav baggrunds støj for ham. Da kysset blev dybere, gengældte han det og i det hun trak ham i håret og lod læberne glide ned af halsen, sukkede han nydende og følte benene ryste en smule under sig. Mon også alkoholen snakkede hos hende, eller var der en smule noget andet bag dette? Ham selv måtte indrømme, at han havde været tiltrukket og sikkert også vild med hende, i et stykke tid nu.
Selv kørte han nu hænderne ned af hendes krop og den ene løftede hendes højre ben op, så det var omkring hans hofte. Han forsøgte at fange hendes læber igen, så de kunne dele et dybt kys og igen trak han hende tættere ind til sig.
Da nogle prikkede Jacob på skulderen, knurrede han svagt imod hendes læber og drejede hovedet om. ”Hvad?”
Der stod en ok stor dude og vrissede af Jacobs hårde tone. ”Kunne i finde et andet sted end midt ude på dansegulvet? I kan tage hjem f.eks.”
”Du kunne også bare bruge din nakke fornuftigt og se den anden vej,” klukkede Jacob. ”I stedet for at træne den så meget.. jeg mener.. se hvor stor tyrnakken er ved at blive.”
Manden brummede vredt og pustede sig op. ”Hvad er det du siger kammerat?”
Jacob grinte bare igen og vendte sig om imod Evaline. ”Tyrnakken.. ikke sandt?”
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Man jan 16, 2017 3:46 pm

Evaline bankede på hans vindue, da han blev siddende i ok lang tid. Hvorfor tog han så lang tid, havde hun sagt noget forkert? Burde hun ikke have spurgt om de skulle knalde, hun kunne sagtens knalde ham, hvis hun skulle være helt ærlig, kunne hun godt se ham nøgen, på hendes gulv, mens han stønnede hendes navn... Vent hvad, hun kom ud af kontakten igen, hun rystede blidt på hovedet.
Da han puffede til hende, puffede hun igen. "Ikke et ord til chefen, ellers smadre jeg dig... men ja... Jeg bruger det tit, da jeg ikke kan lide mit billede på kørekortet." Hun smilte kækt til ham, inden hun valgte at gå videre ind igen.
Aften kørte hurtigt, druk, dans og ikke andet end kyssen. Hun elskede det, hun kyssede ham konstant, elskede hans knurren der gav hendes læber følelsen af vibrationer. Hun kyssede ham dybt, lod sit ben presse sig imod hans lår, til en eller anden idiot valgte at irritere dem og stoppe deres uhmm, glæde for hinandens læber... Hun åbnede sine øjne forsigtigt, og så det store brød foran sig, hvor Jacob valgte at håne manden, et lille skilt på hans bryst, stod der vagt, hvilket fik Evaline til at klikke med tungen.
""Enig, tyrenakke... " Hun hev Jacob en smule ned, for at kysse ham igen, hvor hun knukkede lidt imellem hans læber. "Men hva siger du, har du lyst til at..." Hun kørte sin ene hånd forsigtigt op og ned af hans bryst, for at forføre ham en smule. "se min lejlighed..." Hun kyssede hans hals igen, hvor manden kort tog fat i Evalines skulder. "Jeg er nødtil at bede jer om at forlade stedet, enden med eller uden hjælp fra mig." Han forsøgte at være truende, mens Evaline derimod vende sig om mod ham, og så hen mod Jacob.
"Soooooo, what'll ya say, mate?" Hun blinkede kort til Jacob, hvor hun roligt hev ham med sig mod døren, kyssede ham enkelte gange. Hvis han gik med på ideen, ville hun pege en taxa imod dem, hvor hun ville sætte sig ind, og havde enlig lagt op til en hel del tog en smule på ham, og kyssede ham op og ned af halsen, mens Taxa chefføren valgte at ignorere dem begge.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Man jan 16, 2017 6:03 pm

Jacob havde bestemt ikke lagt mærke til, at der stod et VAGT skilt og selv hvis han havde, var han fuldkommen ligeglad eftersom alkoholen styrede hvert et ord og hver en bevægelse. Når han først havde drukket, så var de på spanden og på den anden side, nu når han stod her med Evaline og følte hendes læber, på både hals og læber. Det var fantastisk!
”I say.. let’s do it,” svarede han og elskede følelsen af, at hun gav halsen opmærksomhed igen.
Så da vagten igen besluttede sig for, at genere dem endnu engang, valgte de bare at lade tingene ligge og Evaline var hurtigt til, at trække ham med sig og for hver gang hun kyssede ham, gengældte han det og han havde faktisk ingen anelse om hvordan de endte ude i taxaen. Alt han vidste, var at han elskede følelsen af hendes kys, hendes hænder og tankerne var begyndt at være et helt, helt andet sted. Om hende, ham, nøgen, i hinandens arme og ligesom hun tog på ham, spildte han ikke tiden med at holde sine hænder for sig selv.
Da de kom til lejligheden, fumlede de sammen ud af den og han lod hende stadig vise vej. Dog da de kom til hendes dør, skubbede han hende op af den og kyssede hende dybt. Hvis hun forsøgte at vende sig om, ville han fortsætte med at kysse hendes nakke og lade hænderne køre rundt. Så da de til sidst kom ind i lejligheden, fumlede han bag hende og klukkede svagt, da han var ved at falde over noget. Igen placerede han læberne på hendes og ledte nu bare efter noget han kunne smide hende ned på.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Man jan 16, 2017 6:32 pm

De tog gerne taxaen, og begge var over det hele. Ingen af dem spildte tiden, hun pressede sig tæt ind til ham og kyssede ham, hvor hendes hænder fik ledt sig selv ned på hans buksers bule. Hun kyssede ham dybt, og pressede sig selv imod ham, hvilket fik hende til at presse ham op mod bildøren så hun kunne ligge en smule ovenpå ham. Hun kyssede ham dybt, og enkelte gange ned af halsen igen og igen, hvor hun nappede til hans hals enkelte gange.
Da de kom til lejligheden, blev hun skubbet op imod sin dør, hvor hun kyssede ham igen. Hun lod den ene hånd fumle efter at finde nøglehullet, inden hun pressede sig selv imod ham, lod hun det ene ben glide op af hans, før hun brød kysset i håb om at kunne få dirket sin dør op. Dog måtte hun indrømme at hun sukkede af hvert et kys mod hendes hals. Hun fik dog åbnet døren, inden hun kyssede ham igen, og lod dem begge begive sig ind i det farlige område kaldt en lejlighed. Hun trådte selv på nogle gamle poser, og pizza bakker. Hun kyssede ham dybt, dog mens de begav sig længere og længere ind lejligheden, tog hun tank toppen af ham, og hvis han forsøgte at tage hendes trøje af, ville hun hjælpe ham, eller ville hun selv tage den af. Hun smed den på gulvet, hvor hun endnu engang kyssede ham dybt, til de faldt om på sengen, og hev ham over sig, knappede hans bukser op, mens hun kyssede ham op og ned af halsen og nappede ham som sagt, få gange, hvilket skabte nogle mærker på hans hals, og kraveben.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Man jan 16, 2017 7:35 pm

De lå pludselig på sengen, begge med en nøgen overkroppe, presset imod hinanden og for hvert et bid, samt kys, sukkede han nydende og placerede kort hænderne ved siden af hendes hoved, for at løfte sig selv op og se ned på hende. Imens han havde øjenkontakt med hende, lod han en af sine hænder glide ned af hendes krop, til han kom til bukserne. Med et svagt drillende smil, satte han sig op og forsøgte at få de såkaldte bukser af hende.
Burde han gøre dette? Ville han dette… uden tvivl. Men, ville han kunne huske det dagen efter? Måske ikke. Og bare tanken, fik lidt tingene vendt op og ned, ville hun kunne huske noget? Højst sandsynligt ikke.. Han rystede tankerne væk, trak bukserne af hende og smed dem væk, hvem ved hvor. Hans læber gav sig nu til at glide op af hendes mave, imellem brysterne og op til halsen.
De var partnere… burde de? Da hans læber igen landede på hendes læber igen, var han sikker på at han ikke kunne stoppe, om de så burde eller ej. Hænderne endte over alt, han elskede hvert et lille suk hun kom med og hvad ham selv angik, var det som om at Evaline vækkede alt inde i ham, alt der var blevet lagt til side!

Den næste morgen… eller… var det morgen? Lå han stadig i hendes seng og havde få glims af aftenen på sine hinder.. Havde de.. Han rødmede og satte sig op, kiggede ned på Evaline og kørte derefter en hånd igennem håret. Da han så ned af sig selv og kiggede op igen, huskede han hvordan de havde haft kysset, været oppe af hinanden og han… han smagte stadig hendes læber på hans. De var søde efter alle de forskellige drinks. Han lagde sig ned igen og kiggede op i loftet. Ikke nok med at de havde gjort det, det var sket mere end en gang i løbet af aftenen og han havde ikke styr på hvor mange..
Så det passede, at hun tog folk med herop som hun ønskede at… knalde.. Han satte sig op igen og så rundt. Hvis det er her var hendes lejlighed, og hvis det var.. burde han så ikke gå rundt og snuse lidt, eftersom hun altid havde forsøgt at holde den hemmelig?
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Man jan 16, 2017 8:03 pm

Hun kyssede ham, til han valgte at trække sig væk, for pludselig at trække hendes bukser af, hvilket fik hendes hjerte til at banke forholdsvis hurtigt. Hun var ved at gøre dette, men... hvis hun skulle være ærlig, var hun ikke vanvittig fuld. Hun ønskede bare mere eller mindre at lokke ham ind til sig, hun ønskede at kysse ham, men hvordan kunne man lokke ham ind til det, hvis hun altså... ikke drak ham fuld, hun ønskede enlig bare at have ham for sig selv. Hun skjulte kort sin barm kort, inden han fik bukserne af hende, dog så snart han kyssede op af hendes mave. Fjernede hun sine hænder en smule, og kyssede ham endnu engang.
Lod sine støn og suk, fylde rummet, hvor hun kørte sine hænder og negle op og ned af hans ryg. Hun kyssede ham dybt, og ellers bed hun ham enkelte gange. Han var god, virkelig god, så god, at det næsten blev for meget. Det gjorde ondt, hun var trods alt også jomfru, men den historie fik han bestemt ikke. Hvis han fik det at vide, ville hun komme i problemer, da dette nok ikke var den bedste måde at være sammen med en på. Hun følte hvert ryk, og en enkelt gang trak hun ham ned, kun for at få et pusterum, inden hun kunne forsætte, hvilket gjorde at hun kyssede ham.

Evaline lå i sengen, dynen dækkede enlig kun hendes hofter, hvor hendes arm skyggede hendes barm en smule. Hendes sorte hår dækkede hendes ansigt en smule, hvor hun kort kørte sin hånd igennem håret, for at fjerne det.
Da Jacob pludselig satte sig op, knirkede sengen og hoppede en smule. Hendes seng var gammel, noget værre lort, og alt i hendes værelse var rodet, tøj over alt og kun få pizza bakker samt gamle glas. Hun satte sig forsigtigt op, hvor hun gned sig i det ene øje. "Morgen..." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort så op på ham. "Sov du ok?... Kan du huske noget fra i går aftes?" Hendes stemme var udmattet, dog havde hun det helt vildt underligt. Det gjorde stadigvæk ondt, hun så forsigtigt hen på hans ryg. hvor en sssssss lyd kom. "Jeg gætter på at du har sovet ok dårligt, er din ryg ok?" Hun lagde sin hånd på hans bryst, og lagde ham ned igen. Hun kravlede over ham, og stod på fire over ham. "Jeg... Vi havde sex... i gå aftes, og... jeg tænkte på noget, som måske er lidt underligt... men, hvad siger du til at komme sammen, måske prøve det, eller er det meget underligt, burde jeg gøre noget andet? Er det for underligt nu, og er du sur, over at jeg drak dig fuld og udnyttede dig?" Hun så ham i øjnene.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tirs jan 17, 2017 10:36 pm

Hovedet gjorde en smule ondt.. løgn, det gjorde meget ondt, da hun pludselig stillede sig over ham, på alle fire og spurgte en til ting han ikke kunne svare på lige nu. Han lagde en hånd på sin pande og sukkede svagt. Lige indtil ordet udnytte kom ind i billedet. Hvad snakkede hun lige om? Han så op på hende og i det han fik øjenkontakt med hende, kom aftenens hænder tilbage til ham og flåede ordene ud af munden på ham.
”Udnytte.. udnyttede mig?” de kom endelig til ham ordene. Men, han vidste ikke hvad han skulle sige, gøre eller hvad han skulle føle. ”Burde gøre noget andet? Komme sammen?” Så godt han kunne, skubbede han hende forsigtigt til side og satte sig op igen. ”Evaline.. jeg.. jeg har brug for noget luft.”
Han tog benene ud af sengen, ledte efter sine joggingbukser og ignorerede faktummet af, at have nok også behøvede sine boxers. Nok havde hun set ham nøgen i går, men han dækkede dig derfor stadig en smule til og jo mere han ledte efter sit tøj, jo mere akavet blev det. Han bemærkede først nu at her rodet helt vildt! Nu forstod han bedre hvorfor hun ikke ville have ham med derop.
”Jeg… jeg øhm.. har du et vindue et sted man kunne sidde i nærheden af?” Han stod og så hen på hende, kinderne røde og håret stadig rodet. ”Et vindue…” han klaskede sig til panden. ”Hvad er det jeg siger lige nu.. undskyld evaline.. jeg har det ikke videre fantastisk..” Hurtigt løb han ud for at finde toilettet for at brække sig.. han havde tømmermænd! Og var sikkert ret ynkelige nu…
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tirs jan 17, 2017 11:01 pm

Evaline trak sig tilbage, i det han valgte at skubbe hende væk. Fumlede hun lidt med at få dynen, for at trække dynen over sig, alt for at skjule sin krop lige nu. Hun havde udnyttet ham en smule, hvilket var forfærdeligt, men han gik også selv med på den... Nu fik hun det enlig dårligt, en smule kvalme. Hun så sig kort rundt, inden hun så mod Jacob, der kravlede hen til kanten, for at tage bukser på. Han havde brug for luft, hun havde en terrace, men den var ikke ligefrem nem at komme hen til, i det rod hun ejede.
Hun bed sig kort i læben, så den enlig flækkede. Hun fik kvalme, hvordan ville det være på arbejdet, hvis han ikke kunne klare det, måske han fandt det forfærdeligt at se hende på arbejdspladsen, måske han ville sige op. Hun så kort over mod ham, da han bad om et vindue. "Ja..." Mere nåede hun ikke at sige, før han undskylde.
Da han løb ud på wc'et, var det enlig det eneste pæne sted, der var ryddet op, og gulvet var rent. Alting var pænt, et klart tegn på at der kom hygienen altså ind. Da hun hørte han kastede op, fik hun sat tæppet omkring hendes krop, inden hun løb ud til ham. Hun smed sig hårdt på knæene, og lagde en hånd mod hans varme pande, hvor hun blidt strøg hans ryg. Hun så bekymret på ham, dog ikke fordi han kastede op, mest bare fordi han ikke svarede hende, han valgte trods alt at løbe væk hurtigt, og havde brug for luft. "Undskyld, hvis... Jeg har længe gerne ville have noget med dig, men... jeg anede ikke helt hvordan jeg skulle gøre det, og jeg endte med at spørger om nogle havde nogle ideer, og alt jeg fik at vide var at jeg burde knalde dig... Og det gav ikke mening, men efter flere måneders overvejelser, valgte jeg at... ja, gøre som de sagde, men jeg anede ikke hvordan, og håbede enlig på at drikke dig fuld, for at gøre det mindre akavet at spørger dig..." Hun nussede blidt hans ryg, mens hendes kærlige hånd lå mod hans pande.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tirs jan 17, 2017 11:34 pm

Det var længe siden at han havde haft kastet op. Han havde helt glemt hvordan det føltes og det var bestemt ikke rart. At Evaline sad og kørte en hånd ned af ryggen på ham, gjorde det en smule bedre og på samme tid hadede han det, da hun så ham sådan her og hun havde allerede set ham nøgen!? Hendes hviskende ord om, at hun sagde undskyld for tingene, gjorde ham blot mere forvirret og samtid gav det ham svar på tingene.
”Du skulle bare have… spurgt mig,” sagde han og løftede hovedet fra toilettet. ”Hvem spurgte du lige, som sagde at du bare skulle knalde mig?” Han så hen på hende og derefter væk igen, da han kom i tanke om at han lige havde kastet op. ”Jeg er smigret over at du vil have noget med mig og jeg indrømmer gerne, at jeg vil have noget med dig.. men… Jeg vidste heller ikke helt hvordan jeg skulle spørge.. og nu.. ”Han satte sig op og fjernede nogen hår fra sin pande. ”Nu har vi allerede.. og jeg kan ikke rigtig huske noget af det… Jeg.. ”En smule irriteret, pustede han ud og gav sig til at lede efter et håndklæde han lige kunne snuppe. ”Dit badeværelse er ret flot.. her er endnu ikke fundet nogen pizza bakker… hvad er der med dig og pizzaer?” Det var måske et emne skift, men han vidste ikke hvordan han skulle tackle det lige nu og hvordan han overhovedet havde lov til at reagere. Havde det været omvendt køn, kunne alle se det dårlige fra hans side, at hun havde udnyttede ham imens han var fuld, men nu hvor han var en fyr, kunne han vel ikke tillade at reagere sådan.. Han kunne jo godt lide hende, men de var allerede sprunget ud i sex og havde ikke engang været på date? Burde han have disse tanker? Burde han ikke bare være som andre fyre, være lykkelige over at få noget på den dumme og så ikke mere. En smule flovt, blev han ved med at undgå øjenkontakt i et stykke tid.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Ons jan 18, 2017 12:04 am

Hun smilte forsigtigt til ham, da han pludselig løftede hovedet fra toilettet, hun så kort ned på gulvet, og derefter op på ham igen. Hendes øjne var uskyldige, næsten som små hvalpe øjne der så op på ham, hvor dynen stadigvæk sad og dækkede hende dog ikke hendes ene ben. Hun adskilte sine læber forsigtigt, inden hun svarede, var der tomhed og enlig bare hende det åndede ud. "Jeg spurgte Jonakin, og da han konstant sagde jeg bare skulle knalde dig, valgte jeg at spørger Damion, der sagde det samme fire gange og til sidst sagde de fleste fyre det, hvilket var underligt... Jeg kunne have spurgt pigerne, men dem kan jeg bare ikke snakke med overhovedet..." Hun himlede kort med øjnene, inden hun fjernede hånden fra hans pande og kørte sin hånd op og ned af hans bryst.
Hun så kort rundt på badeværelset. "Selvfølgelig, det ville være forfærdeligt, hvis det var klamt, det ville ligne at jeg ikke havde nogle form for hygiene." Hun smilte forsigtigt til ham, mens hendes hjerte bankede hurtigt, meget hurtigt, det var næsten underligt! Han sagde at hun bare kunne have spurgt, men hun burde vel spørger senere, når han havde det meget bedre. Hun rakte ham en lille klud, til at tørre sig om munden med. "Undskyld, Jeg var upassende, og burde ikke have gjort det, men... Hvis det er, så er du meget god til det.... Men det gjorde... Så du synes mit værelse er forfærdeligt?, eller ulækkert?" Hun lagde hovedet på skrå, mens det sorte hår strittede en smule ud til alle sider. Hun smilte drillende til ham. "Skal jeg lave noget til dig? Cup nudler, eller måske et eller andet... Jeg er klar på at lave noget, måske Pizza, pizza er godt hvis du har tømmermænd, på grund af brødet, det suer alt alkohollen ud af dig igen, og ikke nok med det, er det meget godt." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun forsigtigt rejste sig op fra gulvet. "Jeg laver hvad som helst, du ønsker, eller bestiller?" Hun smilte forsigtigt til ham.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Ons jan 18, 2017 12:50 am

Det kom egentlig ikke som et chok for ham, at hun havde spurgt Damion og Jonakin ind om hvordan hun skulle spørge ham. De idioter havde ikke andet i hovedet end sex og desværre var det dem Evaline snakkede med. Okay, han skulle nok være mere ærlig, de havde andet i hovedet og de var flinke nok, men hvorfor i alverden havde hun lyttet til dem. Dog prøvede han at skubbe det til side, det var ikke det, det handlede om.
”I see,” svarede han og vidste egentlig ikke hvad han ellers skulle sige til hende omkring det. ”Those idiots..” Det kom ud som en lille hvisken. Han kløede akavet sig i håret og så fortsat rundt. Det var stadig ikke på denne måde, at han havde forestillet sig at se hendes lejlighed på. Hovedet fyldt med tømmermænd…
Med et svagt smil, tog han imod kluden og skyndte sig at fjerne følelsen af, at han havde bræk ud over hele hovedet. Da hun sagde at han havde været god, rødmede han igen svagt og pustede akavet ud. Han vidste ikke hvad han skulle gøre eller sige lige nu, hvordan kunne de gøre dette mindre akavet?!
Da hun rejste sig op, så han op på hende og sendte et varmt smil. ”Vi kan bare bestille en pizza.. det kan helt sikkert hjælpe en smule på dette.” Han hentydede selvfølgelig på tømmermændene. ”Samt noget cola!” Det lykkedes ham at få rejst sig op fra badeværelset og efter dette, gik han ind på soveværelset igen og ledte efter sin trøje, da han ikke kunne finde den, skulle han lige til at spørge Evaline, indtil han kom i tanke om, at den kunne være i stuen. Han gik derfor derud og fandt den skam.. Roligt tog han den på igen. Igen, han huskede svagt at den var blevet trukket over hans hoved… hvor ville han ønske at han kunne huske mere.. ”Så uhm… en oste pizza?” råbte han til hende.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Ons jan 18, 2017 1:16 am

Evaline nikkede forsigtigt, til hans ord. Ud over det faktum af at hun havde et underligt problem lige nu, hun følte for at kysse ham, også alligevel ikke, hans ånde stank og det var altså ret klamt, og alligevel var hun villig til at kysse ham. Hun sukkede blidt, hvor hun sendte ham et kort smil. "Sure, jeg finder min computer." Hun gik ud af toilettet, hvor hun gik en smule rundt i stuen, rykkede nogle forskellige bluser og bukser, inden hun måtte fjerne nogle pizzabakker. Her fandt hun den, dog meget snavset. Hun pustede kort på den, inden hun trak den op og forsøgte ellers at finde nogle pizzaer til dem. "Oste pizza?" Hun ledte efter den, lige til hendes computer gik ud. Et suk slap hendes læber, inden hun smed den på bordet.
Hun gik elegant forbi ham, inden hun tog fat i sin fastnet telefon. "Ok, du ville gerne have en ostepizza, hvad skal der ellers være på den? Bare ost, de har noget med tre forskellige oste, måske skulle du have noget med bacon? Ost og bacon, de har også en med fritter, hvor de ligger ovenpå pizzaen, og der så er ost ovenpå dem?" Hun lagde hovedet en smule på skrå, inden hun trykkede nummeret ind i telefonen, og så snart de blev enig om en pizza kørte det for hende.
"En nummer 38, 2 og en nummer 9... Uh og en Cola... Ja... ja... selvfølgelig Ranjit.... ses, oh vent vent vent!... I har stadigvæk den der to for en pris, ikke sandt? ja... Awesome, ja jeg bor der stadigvæk, ja... vi ses Ranjit... Hils børnene." Hun lagde derefter på, hvor hun så sig over skulderen. "Jeg vil tage noget tøj på, hvis du har lyst til at skylle munden, har jeg noget mundskyl ude på badeværelset i spejlskabet." Hun smilte kærligt til ham, inden hun gik ind på værelset, og kom selvfølgelig ud igen, med det altid så ulet hår og en stor sports trøje. Hun tog en øl fra køleskabet, hvor hun smed sig på sofaen.
Hun åbnede den på hendes sofabord, hvor hun tog en slurk, og tændte tvet. Hun sagde ikke rigtig noget, hvorfor skulle hun, han ønskede ikke at sige noget som helst overhovedet.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Man feb 06, 2017 9:49 pm

Maven skreg efter mad, munden skreg efter noget mundskyld eller en tandbørste, alt imens hans hjerne og hjerte havde en kamp om hvordan de skulle tackle situationen han stod i. Han bed sig i underlæben og da hun ringede op til pizza stedet, blev han overrasket over hvor godt hun kendte manden. Noget sagde ham, at hun ofte bestilte pizza. På den anden side, hvis han kiggede rundt, ville han også finde et andet bevis på hendes kærlighed til pizza. Han klukkede lavt og så ellers genert til, da hun satte i sofaen og lod ham stå en smule forvirret tilbage. Da hun fortalte om mundskyllen, pustede han lettet ud og gik ellers ud for at finde det. Han tog en ordentlig slurk af det, lod det køre godt rundt i munden, før han spyttet det ud igen. For at holde pli, stillede han det tilbage i spejlskabet og i det han lukkede det i, bemærkede han sit eget spejlbillede. Som altid lignede man en vrag når man havde haft drukket. Hvad kunne hun lige se det tiltrækkende i her!? Han sukkede og gik ud fra badeværelset, hvor han fandt Evaline siddende i sofaen, øjnene rettede imod tv'et. Han vidste ikke om han burde sige noget til hende... var det ham der gjorde det hele så akavet? En smule uroligt, satte han sig ned ved siden af hende og gav sig ellers også til at betragte skærmen. Dog så han det ikke... han fulgte ikke med. Tankerne var et helt andet sted. Hvad skulle han sige?
Okay, de havde haft sex og han kunne ikke huske hvordan det havde været... Hun sagde han var god, men hvad nu hvis det blot var en facade?
Hun ønskede at have noget sammen med ham og han følte det samme, men kunne ikke rigtig få ordene ud, da han stadig var så forvirret over gårsdagens hændelser! Tankerne var ved at æde ham op indefra! Og hvorfor sveg hans ryg sådan!? Han kløede sig i håret og så ud af sin øjenkrog hen på Evaline, der blot sad stille og rolig, cool som altid.
"Så uhm... Pizza manden.. Ranjit? Det lød som om at du kendte ham ret godt," sagde han til sidst og afbrød stilheden imellem dem. I virkeligheden ville han snakke videre om det der var sket, men det var som om, at han ikke kunne få ordene ud.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Man feb 06, 2017 10:59 pm

Evaline var nok en af de bedste til poker, hun kunne holde masken i alle situationer. Men hun var også trænet til ikke at sige noget i en totur situation, hvilket gjorde hende til en hård negl. Måske sad hun lige nu og virkede kold og kynisk, men indeni kunne hun mærke sig selv svede, vente på svar og nervøsiteten gøre hende en smule mere akavet og pinlig berørt. Hun klemte sine øjne kort i, før hun så ind i tvet igen. Hvorfor havde hun også lige knaldet ham, hun burde have gjort det med en af de andre. Nej! Hvad var det lige hun tænkte, hun var forvirret lige nu, så forvirret at det næsten gjorde det mere akavet for hende.
Lyden af Jacobs stemme, fik hende kort til at se op på ham. "Ja... Ranjit er pizzariaet nedenunder, en af de folk jeg enlig snakker med dagligt. Få gange ringer han og siger hvis folk af afbestilt en færdig lavet pizza, på den måde kan jeg bare få den, siden den alligevel skal smides ud. Hvilket er meget rart, på den måde spare jeg lidt penge." Hun zappede kort væk fra kanalen, til de kom til noget morderisk, også kendt som en gyser. "Han er en god mand, tror engang at han var under mafia beskyttelse, men det er ændret nu... Han undgik selv fængslet, og har siden da altid holdt sig gode venner med mig." Hun så forsigtigt op på ham, inden hun rettede sig en smule op. Lige til lyden af en skinger ringe klok, fik hende til at hoppe over sofaen, og næsten glide i en bunke af pizza bakker. Hun kom dog hen til døren, åbnede den og tog imod pizzaerne. "Cool, tak... Jeg finder lige pengene." Hun gik hen og satte bakkerne på Jacobs skød, inden hun begyndte at rumstere rundt.
"Uh, en fyr.. Har du for første gang i dine 8 år, taget en person op i dit ydmyge hjem Evaline?" Evaline klukkede kort, og så mod døren. "Ja, det skete.. For første gang, selv min far tør ikke at komme her op." lød det drillende fra hende. Af en grund snakkede hun med fyren, der stod og ventede på pengene. "Her er de... Undskyld vente tiden." Hun lagde dem i hånden på ham, og lukkede døren efter sig. "Pizza pizza pizza pizza!" Hun sprang endnu engang over sofaen, og satte sig ved Jacobs side. Hurtigt hev hun sin pizza til sig, for at åbne den, og indånde den lækre duft af smeltet ost. "Yesssss" Lød det fra hende, inden hun tog et af de varme stykker i munden, og måtte ånde ind og ud hurtigt, for at køle stykket af. "Avavavava!" Hun lagde pizzaen væk, og smuttet hen, for at hente to dåse colaer, hvor hun satte den ene ved Jacob, og satte sig endnu engang ned ved hans side.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Man feb 06, 2017 11:32 pm

Med et smil på læben, sad han og lyttede til hvad hun nu havde at fortælle om Ranjit, og han måtte indrømme at fortællingen var en del mere spændende end han havde troet den ville være. Det måtte være rart at kende en som Ranjit, det var vel lidt det samme princip som at han kendte fyrene fra det italienske sted. Han smilede svagt ved tanken.
”En god ven der laver fantastiske pizzaer… det må være rart,” sagde han og smilede kærligt til hende. ”Og ikke nok med det, han bor lige nedenunder.” Mere nåede han ikke at sige, før dørklokken ringede og nysgerrigheden voksede inde i ham, så snart hun åbnede døren og det også lå til at denne mand kendte til Evaline. Da han snakkede om ham, vinkede han en smule akavet og passede ellers på pizzaerne, der blot var blevet placeret i skødet på ham. Evaline kom rumsterende tilbage, gav manden penge og snakkede en sidste gang med ham, før døren blev lukket i og hun kom springende tilbage i sofaen. Det fik ham til at grine kærligt og række hendes, hendes pizza. Han ville have haft advaret hende, i det hun samlede et stykke pizza op, men nåede det ikke før det var imellem hendes læber. ”Fjollehovede..” klukkede han kærligt og åbnede nu sin egen pizza bakke. Det duftede vidunderligt! Da hun hentede colaen, tøvede han ikke med at åbne den og snuppe en slurk. ”Hvis det er her er din reaktion på pizza, skal jeg med glæde lave en ordentlig steak til dig en dag.. også håbe på den samme reaktion selvfølgelig.” Han så varmt hen på hende og stillede colaen fra sig. ”Eva… Jeg vil gerne komme sammen med dig.” Med røde kinder, kiggede han ned på sin pizza og forbandede sig selv. Hvad var det også for et tidspunkt at sige det på!? Men, han var bare sikker på at det var det han ville nu. Hendes søde måde at reagere over mad på, hendes afslappede stil og imødekommende hed… det gjorde ham bare sikker i sin sag.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tirs feb 07, 2017 12:07 am

Evaline klukkede blidt, inden hun nikkede over hans ord. "Virkelig gode pizzaer i hvert fald." Hun nikkede til hans ord, det var vidunderligt at bo lige under en pizza mand. Meget, hun nød hvert eneste øjeblik. "Det er fedt, og nemt. Jeg har boet her i 8 år nu, og jeg har ikke lavet mad en eneste gang." Hun smilte kækt til ham, lige til det ringede på døren.
Evaline tog en slurk, hvor hun så kort hen på ham. "Steak? Altså, jeg tror sidst jeg fik sådan en, var til middag med personalet... Men den var tør og kedelig, så ellers tak." Hun smilte kækt til ham, hvor hun tog pizza stykket igen, og begyndte ellers at puste på den igen. Roligt tog hun små bider af den, inden hun næsten havde fået et stykke galt i halsen, da han valgte at sige at han var villig til at komme sammen med hende. Hun slog sig blidt ved kravebenet, og hostede ned i sin hånd..
"Seriøst..." Hun tog en smule cola, inden hun vende hovedet imod ham. "Seriøst, er du sikker... Virkelig, er du villig.. også selvom jeg... du vil gerne... med mig?!" Hun smilte meget, som havde hun lige vundet en million i lotto. Hun rykkede sig tættere på ham, nærmest helt op af ham. "Vil du virkelig? Jeg... Det ville være mig en ære! Det ville være kodylt! Fantastisk... Må jeg kysse dig?" Hun lod ham ikke svare, før hun allerede havde kysset ham, og trak derefter væk igen. "Vent, jeg glemte at lade dig svare... Må jeg kysse dig?" Hun sad nu og ventede på et svar, mens hendes grå øjne ellers lyste helt op.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tirs feb 07, 2017 7:17 pm

Havde hun ikke haft lavet mad en eneste gang? I hele 8 år? Hvordan i alverden holdte hun sig tynd, hvis hun ikke spiste andet end Pizza og grill mad? Havde han levet på det i bare en uge, selv med sin træning, så ville han have taget alt for meget på! Men, det var ikke det, det handlede om lige nu.
”Virkelig? I 8 år? Hvad din hemmelighed for at bevare så flot en krop så?” spurgte han og fortrød med det samme han havde spurgt. Så flot en krop? Hvor kom det lige fra!? ”Du ved, jeg mener.. du er jo virkelig i god form!” Kinderne blev mere og mere røde.
Det hun sagde om steaken fik ham til at gispe. ”How dare u! Jeg skal nok lave en god steak til dig, om du så vil have det eller ej.” Det ringede på døren og samtalen blev nu glemt.
I stedet kom de nu ind på samtalen om, at han havde spurgt hende om de skulle være sammen og han frygtede på en måde hendes svar. Der var jo en chance for at hun sagde nej, fordi hun havde set hans reaktion på omkring gårsdagens hændelser. Hendes reaktion havde han dog langt fra forventet, hun snakkede om ære og smilte over hele hovedet. Det var det smil der gjorde, at han ikke kunne holde sit eget tilbage. ”Ja.. jeg vil virkelig og en ære.. jeg..” Mere nåede han ikke, før hun kyssede ham og trak væk igen. Det søde spørgsmål hun gentog, fik ham til at grine svagt og trække hende ind i et andet kys. Her kyssede han hende blidt og trak væk efter flere sekunder. ”Ja, du må kysse mig alt det du vil.”
Det føltes rart at få følelserne ud på denne måde. ”Og en ære? Virkelig Eva? Det er bare mig, ikke en prins af England.”
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tirs feb 07, 2017 7:32 pm

Evaline smilte over hans ord, hvad var hemmeligheden til hendes krop, til hendes krop... kunne han huske lidt om aftnen? Kunne han huske at hun havde været nøgen foran ham, kunne han huske hendes nøgne krop? "Jeg træner, når jeg vågner, og går i seng, samt efter jeg har haft fri... Og jeg spiser kun aftensmad." Hun smilte kækt til ham, morgenmad skete ikke, og middagsmad, var enkelte gange kun hvis andre gav mad, ellers gad hun ikke spise, det var der heller ikke tid til.
Hun klukkede over hans høje gisp, hvor hun blidt rystede på hovedet. "Rolig nu... Jeg spiser kun pizza, en steak er 100 kr dyrere end en pizza, så jeg takker nej tak." Hun klikkede kort med tungen, hvor hun så ind i de krystal blå øjne, mens hendes smil forsigtigt blev større. Gad vide om han ville have noget imod at hun kyssede ham, burde hun kysse ham eller lade vær?
Da han trak hende ind i et kys, lukkede hun sine øjne i og kyssde ham blidt tilbage. Hun lagde sin ene hånd på hans, hvor hun blidt lod sig selv rykke bare en smule tættere på ham. Hans læber var utrolig bløde, enlig også lidt fugtige, men det gjorde det hele bedre. Hun adskilte sine læber forsigtigt, da han træk væk fra hende. Hun ønskede virkelig at forsætte det blide kys, men han trak væk igen, hvorfor skulle hun ikke have lyst til det!? "Det er en stor ære, at kysse på den person der ikke er prins af England." Hun kyssede ham igen, og kravlede enlig over ham, pressede ham ned i sofaen, og stillede sig på fire over ham, hvor hun blidt kyssede hans læber. Gad vide om hun kyssede dårligt, hun havde aldrig rigtig kyssede nogle før?
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Jacob on Tirs feb 07, 2017 7:44 pm

Så, hun spiste altså ikke andet end aftensmad? Det kunne umuligt være særlig sundt! Og da hun igen takkede nej til steaken, himlede han kærligt med sine blå øjne og så den anden vej, dog med et smil på læben. Han skulle nok få hende til at spise en steak og den skulle være perfekt, så hun ikke ville ønske andet end hans madlavning! Kort klukkede han af tanken. Det lød som om at de var gift oppe i hans hoved når han tænkte sådan.
Følelsen af de bløde læber hun bar, gik helt ned i knæene på ham og det var med en stor lyst til at kysse dem igen, da han gengældte det tredje kys. Hovedet snurrede rundt, i det hun skubbede ham ned i sofaen og stillede sig over ham, løftede han tøvende hænderne, hvorpå den ene blev placeret på hendes hofte og den anden i hendes hår. Han lukkede blidt øjnene i og endte med at gøre kysset en smule inderligt. Havde det lige lykkedes ham at få hende på andre tanker end hendes elskede pizza? Tanken fik ham til at smile imod hendes læber og kort adskilte han dem, for kort at give nakken et sødt kys. "I så fald er det en ære at kysse politi prinsessen," med et drillende smil, så han op på hende og blinkede til hende.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 213
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by evaline on Tirs feb 07, 2017 8:30 pm

Burde hun virkelig at kysse ham, og i stedet ikke spise sin pizza, den ville jo nå at blive kold... På den anden side, var hans læber som noget godt for hende, hun elskede lidt at kysse disse læber. Selvom det først var ok, hun burde vel gøre noget. Ville det være underligt, hvis hun lagde op til noget? Hun kørte hånden ind under hans trøje, hvor hun ellers nussede hans mave en smule. Da han trak væk, så hun forsigtigt ned i hans øjne. "Prinsesse?" Klukkede hun drillende, inden hun kyssede ham igen.
"Det kan jeg godt lide..." Hun kyssede ham dybt igen, hvor hun trak hans trøje en smule højre op, mens hun pressede sig selv en smule mod ham. Hans hænder var varme, hvilket gjorde hende en smule ør. "Undskyld... Men... Har du lyst til at gøre det?... Denne gang, hvor du måske kan huske det bedre..." Hun rødmede en smule, men holde sine læber ret tæt på hans, mest for at tirre ham en smule. Samt det at hun ønskede at presse sig imod ham igen og igen. Hvorfor var det lige at hun følte sig så... lige ud sagt... liderlig! Hver gang hun kyssede ham!!
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: Cops of NYPD. - Evaline -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum