Witch hunt.

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Aigemfarrel on Tors apr 12, 2018 4:50 pm

Yuuka så en smule spørgende på ham, hvor hun kort gabte. "Jeg kan se hvad du mener med dette, men jeg er måske en smule bange for at nogle af dem gør det fordi de ønsker at være hos dig... Altså jeg har hørt rygter om at du har lavet nogle kvinder om fordi de ønskede at gifte sig med dig... Der er endda lavet historier om det, så ifølge historien har du 3 hustruer osv... Er det sandt? Har du lavet kvinder om selvom du vidste at de ønskede at være hos dig?" Hun rykkede sig en smule tættere på ham, hvor hun pressede sit ene ben ind imellem hans ben.
Da han nev hende i siden grinte hun kort og rykkede en smule på sig. "av!" Lød det fra hende, med en lille latter. "Det så typisk dig..." Lød det kærligt fra hende. Dog i det han rykkede sig tættere på hende, måtte hun indrømme at hun følte sig en smule overrasket og overvælden over hans pludselige invadering af hendes personligerum. "Du kan kun overraske mig... Men jeg tror det er bedst at du ikke ser på, du ville bare blive overrasket over at se så meget... Dine øjne og hjerte ville smelte." Lød det kækt fra hende, hvor hun kyssede ham dybt.

Evaline så en smule drillende til ham. "Jeg kan nu godt lide dig uden tøj på, men sure..." Lød det drillende fra hende. Han ville snakke med hende senere? Awww... Hun elskede ellers når hun kunne bruge tiden med ham. "Jeg... fint, vi snakkes ved... Jeg burde nok finde på noget andet at lave... Oh... Havde du ikke også sagt at du ville finde det på min liste?" Hun lagde hovedet en smule på skrå. "De dyr... Det er vigtigt du finder dem, jeg har stadigvæk nogle forsøg jeg ville prøve." Lød det kækt fra hende, inden hun gik væk.
Haru lyttede til Joaquins ord, hvor hun nikkede til ham. "Ok.. Så længe den bliver taget forsigtigt ud, skulle ingen af jer eksplodere." Lød det forsigtigt fra hende, inden hun gik hen for at tage den ud af Josh, lod hun dog først Josh tage bukserne ordentligt på igen. "Sådan... Nu skulle i gerne klare det." Lød det kærligt fra hende, hvor hun roligt så på Joaquin og derefter imod Josh. "Er i sikre på at i er ok? Du sagde ikke så meget... Så er du ok?" Lød det forsigtigt fra hende.

Rose så en smule efter Xander mens han gik væk, det var kun godt at han ikke forblev hos hende, ellers ville det bare blive problematisk. Dog måtte hun vente til han var helt væk, før hun kunne gå væk igen. Hun satte sig derfor foran huset, inden hun sukkede dybt. Hun var bekymret for de andre.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 515
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Cloud on Tors apr 12, 2018 5:27 pm

Historien om at han havde koner kom meget bag på ham, hvilket var tydeligt i de sorte øjne han bar. ”Tre koner? Mig? Nej! Aldrig i livet, hvad er dog for historier!?” På samme tid med at det var underholdende var det også en smule irriterende. Hvorfor var han pludselig en womanizer i historierne… ikke at det gjorde ham noget. Nu når han tænkte over det… han lød som en der kunne få alle de kvinder han ville. ”Nej, de har måske været interesseret eller snarer draget af mig… mere har der ikke lagt i det.” Følelsen af hendes ben imellem hans fik ham til at smile forførende til hende.
River grinte svagt af det hun sagde, hvorpå han gengældte hendes dybe kys og kørte en hånd ned på hendes hofter. ”Jeg vil elske at se på.” hviskede han imod hendes læber.

Så snart Jacob så hendes drillende smil, havde han skam lidt set det komme om hvad hun ville sige. På forhånd rakte han derfor tunge af hende og vinkede til hende. ”Yeah, jeg skal nok tage ud og lede efter dem, bare lad mig få noget tøj på først og ingen underlig forsøg Evaline.” kort så han advarende om på hende, dog stadig med et drillende udtryk over sig.
Begge brødre spærrede øjnene op i det hun snakkede om eksplosion. ”WHUT!?” sagde de i munden på hinanden og stod nu ellers musestille, nu bare i frygt for at nåle ville falde ud og de ville eksplodere.
Så snart hun tog den ud, pustede Josh ud og kløede sin nakke. ”Jeg… jeg er okay…” Stadig en smule flovt så han den anden vej. Til sidst løftede han dog hovedet og så ind i hendes øjne. ”Tak for at få os fri.”
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Aigemfarrel on Tors apr 12, 2018 6:02 pm

Yuuka klukkede kærligt over hans ord. Hun havde ellers forventet at han ville have det... Have konerne, da det bare betød at der var tre kvinder der var villig til at gøre alt for ham! "Det jeg kun glad for, gifter du dig så med mig?" Lød det kækt fra hende, hvor hun så drillende ind i hans øjne. Kvinderne var draget af ham, hun kunne godt forstille det, men alligevel kunne hun ikke rigtig lide det rygte.
Det gjorde intet imod menneskerne, men hvad nu hvis de mennesker der var lavet om til vampyr, betød det så at de var ivrige efter at være sammen med ham? Meh... Hun sukkede blidt. "Det håber jeg ikke der har været." Lød det forførende fra hende. Han drillende hvisken imod hendes læber fik hende til at smile en smule inden hun trak forsigtigt væk fra ham. "Måske du kunne være så heldig og måske jeg aldrig ville tillade det." Lød det drillende fra hende, inden hun endnu engang kyssede ham dybt.

Ingen underlige forsøg, hvor troede han lige han var? Ingen i dette slot lavede normale forsøg. "Du må være sindssyg." Lød det drillende fra hende. "Du vidst ikke helt klar over hvor du er." Lød det drillende og kækt fra hende, inden hun gik væk. Hun ville stadigvæk skabe noget så fedt som i stil med en vampyr eller varulv! Måske noget sejere, men ikke ligeså farligt og ustyrligt som hendes andre forsøg eller dæmonen.
Det var lidt sødt at de var så bange, på den anden side var det også deres liv der var på spil... Ligesom i skoven med jægeren. "Det skal nok gå." Lød det kærligt fra hende. Hun var dog en smule bange, måske mere rystet endnu, da hun ikke havde meget at kunne gøre... Den jæger, han var så hurtig, samt veltrænet sikkert klar på at dræbe en heks uden at blinke.
Vandet der dryppede fra hendes tøj var det eneste der gav genlyd i stedet. Så snart hun nålen var væk sendte hun ham et kærligt smil. "Er du sikker,hvad skete der da jeg forlod jer? Hvad gjorde hun jer, lavede hun forsøg og gjorde det ondt?" Lød det forsigtigt samt en smule bekymret fra hende. "Det var så lidt..." Lød det kærligt fra hende, inden hun så sig rundt. Hun kunne konstant se Xander ansigt foran hende.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 515
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Cloud on Tors apr 12, 2018 8:27 pm

Ordene om at han skulle gifte sig med hende kom bag på ham. Dog siden det blev sagt i sine kække manere, lå han ikke mere i sit svar end en klukken og dasken til hendes bagdel. ”Jeg er et mørke væsen… jeg kan ikke blive gift.”
Forhåbentlig havde hun ikke planer om at blive gift med ham. Det kunne ikke lade sig gøre. Han var et mørke væsen for pokker. Hvem havde også brug for at blive gift… det var blot for at føre familier sammen. Intet andet.
Han undlod at sige mere, i stedet lå han bare og fortsatte med at kysse de læber hun bar. Det kom nok aldrig til at ske, at Yuuka var sammen med en anden kvinde og hvis hun var, hvem vidste om han så ville ende med at se det som frækt eller utroskab.

Så snart Joaquin bemærkede at Haru var våd, så han uroligt på hende og tog herpå sin jakke af, for at ligge den om hendes skuldre. ”Her… du må fryse… er uskadt? Trods alt sendte Kath dig et eller andet sted hen… og eftersom du er våd, går jeg ud fra at det ikke var det varmeste sted.” I et forsøg på at varme hende op, gned han sine hænder op og ned af hendes arme.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Aigemfarrel on Tors apr 12, 2018 8:51 pm

Han kunne ikke blive gift. "Jeg er en heks, jeg kan gøre så du kan blive gift." Lød det drillende fra hende, hvor hun kørte sine hænder forsigtigt op og ned af hans brystkasse. "Sååå dit svar burde indenholde et ord og ikke 10." Lød det drillende fra hende, mens hun stadigvæk havde et kækt smil på sine læber. Hun mente det skam en lille smule, hvorfor ikke. Hun havde altid ønsket at blive en del af et samfund, at være sammen med samfundet uden at folk forsøgte at dræbe hende. Men... Hun var nok lidt jaloux på deres ceremonier de havde.
Hun kyssede ham skam bare igen. Dog måtte hun indrømme at hun var træt, hun ønskede som sådan ikke at lave det vildeste igen, hun ønskede bare at ligge og kæle med ham, være kærlig og blid hos ham. Forføre ham og måske endda hvis hun var heldig kunne hun bare ligge sådan hele dagen med ham også bruge aften med ham! Alt den tid med ham var hvad hun ønsskede, det var underligt men hun ønskede konstant at være hos ham ligenu, bare være hos ham og kramme ham.

Den pludselige følelse af jakken der blev lagt omkring hende overraskede hende, hvilket var grunden til at hun kort lavede et lille ryk med kroppen. Dog så snart hun hørte hans ord, smilte hun forsigtigt til ham og trak den lidt over sig. "T-Tak... Jeg har det fint, bare meget udmattet, ellers kunne jeg sagtens tørre vandet af med magi, men.... Jeg har brugt for mange kræfter desværre." Hun så en smule forsigtigt op på ham - Følelsen af hans hænder der forsøgte at varme hende op, fik hende til at smile forsigtigt til ham. "Det var det ikke... Jeg blev sendt ud i skoven, ud i en sø eller å, jeg ved det ikke helt... Det var koldt og rystende." Lød det forsigtigt fra hende, inden hun gik tættere på ham, stod tæt op af ham.
"Hvad skete der hos jer?... Jeg er mere bekymret for jer ligenu, mest fordi Kath er en af dem vi kalder Dark witches... Hende og Evaline er en af dem... Der er ligeglad med hvad de gør, så længe de får resultater, så derfor er jeg lidt bange for at hun gjorde noget forkert og væmmeligt ved jeg..." Lød det en smule bekymret fra hende.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 515
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Tors maj 10, 2018 8:26 pm

I stedet for at svare hende, lagde han en hånd imod hendes kind og kørte tommelfingeren nussende op og ned af den bløde hud. River så ingen grund til at blive gift. Der var ikke familier som skulle forenes. Det var bare de to. Bundet til en kristen ting og kirken. Han smilte til hende og trak hendes hoved ned, for at kysse hendes pande. ”Der er ingen familier som skal forenes. Det er bare os og vi har ikke grund til at forene nogle familier eller gå ind i religion.” forhåbentlig forstod hun hvad han mente.

Joaquin var glad for at der ikke var sket mere med Haru. Det lå kun til at hun var blevet våd efter at være blevet smidt i en sø. Ingen skader at finde. Han smilte varmt til hende og lyttede ellers videre til hendes forklaring. Dog i det hun spurgte ind til ham og Josh med Kath, så han flovt den anden vej og begyndte at lege med sine hænder. Ikke engang han kunne forklare hvad der var sket. Og hvorfor de havde nydt det så meget!? Han rødmede ved tanken. ”Hun øhm… gjorde ikke noget bestemt. Hun torturerede mig bare en smule for at forsøge at få dæmonen frem. Derfor gik hun også til angreb imod Josh.”
Josh var hurtigt ude af døren. Og uden at se på nogle, smuttede han flovt ind på værelset og skiftede tøj. Han følte sig helt… forkert. Han havde ladet hende røre ham, som var det ingenting og… ikke at han ikke nød det. NONONONO! Han rystede på hovedet og skiftede hurtigt tøj, for derefter at gå ned og fortsætte med sin rengøring.

Josh: https://i.pinimg.com/originals/91/02/f0/9102f0bde81c6079a288393319adb0b5.jpg
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tors maj 10, 2018 9:28 pm

Hun drillede ham en smule, selvom hun mente det... Hun drømte om at blive gift, om at føle sig som en del af et samfund der ikke blev jagtet, dog ville hun føle noget andet hvis hun sikkert var menneske, men ingen ønskede at være en heks, da det ville slå en ihjel på en grufuld måde. Hun lukkede øjnene i, da han kyssede hendes pande.
"Men... Ja.. Jeg forstår." De var også lige begyndt at vise sine følelser for hinanden, men hun måtte dog sige at hun alligevel håbede på at hun en eller anden dag ville blive gift, det var nok mere tøjet og den glæde bryllupper skulle forstille at have.

Haru så en smule bekymret på Joaquin. "Det jeg ked af... For jer begge, er du ok Josh?" Hun så imod Josh. Han var dog hurtigt væk, hvilket fik hende til at se en smule bekymret efter ham. "Jeg er nød til at undskylde for dette, det er jeg virkelig... Jeg ville ønske at jeg kunne have været til mere hjælp, men... Ja undskyld." Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun kort viftede en finger i cirkler, der gav en kort varm vind, som tørrede hende med et sus.

Alex ville stå I Joshs dør, hvor hun så ned i en bog. "Josh, eller Joaquin... Jeg har brug for at du rengør mit kammer, der er sket et uheld og jeg har travlt." Her bladrede hun endnu engang i bogen, hvor hun forsigtigt gik væk. "Det skulle ikke være giftigt, men hvis det er, skal jeg nok forblive i rummet." Lød det fra hende, mens hun gik væk. Hun tjekkede ikke engang om han fulgte efter hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Tors maj 10, 2018 10:01 pm

River elskede hende. Det var der ingen tvivl om for ham. Alt ved hende. Han havde kendt hende i så mange år. Og ja, han ville nok gerne have et bryllup med hende, hvis de altså var normale. Men det var de ikke og der var som sådan ikke mere de kunne bede om. Forsigtigt lukkede han sine øjne i, med armene omkring hende og et varmt smil. Det var nu rart… bare ham og hende.

Joaquin viftede med sine hænder, mest for at indikere at hun ikke skulle undskylde. Den lille formular hun brugte på at tørre sig selv, gav et lille UHHH fra ham og ellers betragte hende. Igen kunne han ikke undgå at bemærke hvor smuk hun var. Det var helt utroligt at hekse altid var blevet beskrevet som grimme. Kvinden foran ham var alt andet end grim. ”Du skal ikke undskylde. Du… jeg… intet af det her er din skyld.” Hans smil var varmt i det han bukkede for hende. ”Jeg takker for at du huskede os og kom herned. Men jeg beklager at vi var til besvær, så du blev sendt ud i skoven.”

Josh var ikke mere end lige kommet i tøjet, før en af heksene stod i døren. Ingen andre end Alex. Han så overrasket hen på hende og skulle ellers til at bukke, da han bemærkede at hun kun så ned i sin bog. ”Noget… giftigt? Uhm… men frk. Alex jeg…” Før han overhovedet kunne nå at fuldføre sine sætninger, var hun begyndt at gå og han fulgte efter hende. En smule forvirret, men alligevel hurtigt ved hendes side. ”Hvad er det, der er giftigt? Kan jeg… uhm… har i hekse ikke en besværgelse der rydder ting op? Jeg har læst lidt om det.” Spørgsmålene kom ud af ham som han blev ved hendes side.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tors maj 10, 2018 10:20 pm

Haru så lidt spørgende på Joaquin, efter hans udbrødelse af uuuuh. Hun sendte ham et lille smil. "Nej... Men jeg har det dårligt over at dette bliver jeres indtryk på hekse nu, i har kun været her i få dage og nu er i allerede blevet tortureret. Dette er ikke godt... Jeg ville ellers gerne have at i så det gode ved at være her, så man for første gang i historien rent faktisk kunne være venner med et almindeligt menneske." Lød det forsigtigt fra hende.
"Ja.. Ud i skoven, hvis man kan kalde det det... Jeg har ikke være ude før i hele mit liv og dette var så første gang, ikke ligefrem en rar oplevelse." Hun krammede sig selv en smule, hvor hun så ned i gulvet igen. "Men er du ok, har du smerter, healede hun dig?" Lød det forsigtigt fra hende.

Alex nikkede en smule. "Nej... Vi kan ikke bruge magi på noget der allerede er magisk... Altså af ting, alt efter hvilken form for magi der er brugt på det, hvis vi ved hvad der er brugt til det, ville det være nemt. Men jeg smadrede to flasker som blandede sig sammen, enten er det to magiske ting sat sammen eller måske er det noget dobelt. Jeg ved det ikke helt... Så jeg ville ikke røre ved det, men ryd op.." Hun viftede med hånden, hvor hun satte sig i sin stol.
"Vent..." Hun løftede hovedet forsigtigt fra bogen, hvor øjnene var en smule irriteret. "Du må ikke røre vores bøger, nogle kan være forbandet i tilfælde af at en hunter kommer ind, hvis de kommer ind og rør bogen og ikke er magiske vil de enden dø eller blive til mus, sååå... Ja... Ikke røre, så længe du ikke er en heks/Troldmand skal du ikke røre nogle bøger, kun dem vi tillader hvis det er. OG!" Hun klappede bogen sammen. "Hvis jeg kunne bruge magi til at gøre dette, ville jeg bestemt have gjort det selv...." Hun trådte imod ham og fik en moppe til at flyve hen i sin hånd. "Kom i gang." Hun rakte den her til ham.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Tors maj 10, 2018 11:27 pm

Deres indtryk på hekse. Indtil videre var det kun Kath som havde givet dem en dårlig oplevelse og dette burde ikke bedømme heksenes opførsel. ”Hey…” beroligede han hende. ”Det er ikke mit indtryk på hekse. Langt fra… specielt ikke når jeg har mødt en som dig.” En smule charmerende gik han imod hende, for her at tage hendes hænder i sine. ”Du er det rareste menneske jeg nogensinde har mødt.”
Lidt efter slap han hendes hænder. ”Jeg er ked af at det skulle være din første oplevelse ude i min verden. Den kan godt være strid, men hvis man søger dybt nok ind. Så er den meget smuk.” Forsigtigt rettede han på tøjet. Bare så det ikke sad helt sjusket foran den smukke dame. ”Oh, øhm… nej… øhm… jeg har det fint. Hun healede vidst os begge.”

Imens hun snakkede så Josh overrasket rundt inde i værelset. De brune øjne kunne slet ikke finde ro. Hvordan i alverden havde hun lavet så meget rod?! Da hun satte sig ned, drejede han hovedet om og så på hende med et opgivende blik. ”Men jeg… hvad nu hvis det er giftigt… Og uhm… Hvad? Bøger… jeg har ikke rørte jeres bøger… jeg uhm…” Han så ned i jorden til lyden af bogen der klappede sammen, gjorde at han med det samme kiggede op igen. Her tog han imod moppen og muggede en smule. ”Fiint…”
Han vendte sig om og begyndte her at moppe gulvet. Til hans forskrækkelse, begyndte moppen at smelte under ham, hvilket gjorde at han i chok gav slip på den. ”Uhm… frk. Alex.” forskrækket så han hen på hende. ”Dit… rod… åd op din moppe.”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tors maj 10, 2018 11:51 pm

En som hende? Hun så en smule bekymret og forvirret på ham. "Flirte de med mig?" Lød det lidt spørgende og forsigtigt fra hende. Da han tog fat i hendes hænder så de store mørke øjne op i hans, han var enlig meget pæn at se på. Hun fik en lille rødmen på sine kinder, i det øjeblik han løftede dem op og derefter slap dem "Tak..." Lød det kærligt fra hende. "I lige måde"
"Måske... Jeg så ikke så meget desværre, men jeg har ikke et behov for at komme ud igen, ikke i den nærmeste frihed." Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun kløede sig op af armen. Kath healede dem i det mindste, hvilket kun var godt. På den måde var de ikke i smerte ængere, men hun ønskede alligevel at der ikke havde været nogle problemer. "Godt."

Gulvet var fyldt med grønt slim der boblede for ikke at snakke om at det skiftede en smule farve. "Hvis det er giftigt skal jeg nok forsøge at heale dig eller fjerne det fra dig." Hun gabte kort.
Det øjeblik de var færdige, satte Alex sig ned igen for at læse videre. Dog stoppede hun så snart han sagde hendes navn. "HVAD!" Hun klappede bogen sammen, hvor hun så ned på roddet. "Hmmm... Måske du ikke skal røre det..." Lød det lavt fra hende, inden hun rejste sig op og stillede sig over det. "Jeg finder på en løsning... Find en af de andre mopper også giv mig lidt tid." Lød det lavt fra hende, hvor hun kløede sig i hovedet. Typisk...
"Og skynd dig, jeg skal arbejde videre"
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Fre maj 11, 2018 12:04 am

Joaquins kinder blussede en smule op. Her grinte han kærligt og kløede kort sin nakke. ”Ja, det er vist ret tydeligt at jeg flirter huh? Det må du undskylde, du er bare så uhm… smuk. Jeg har ikke set eller mødt piger som dig før… du er… meget… anderledes…” Her gik det op for ham at han var ved at space ud. Hurtigt rystede han på hovedet. ”Det… det må du sku undskylde! Jeg er et sludrer sjatol!” hurtigt snurrede han om sig selv og begyndte at gå op fra kælderen. ”Og jeg ved nu ikke… jeg tror da sagtens at du kunne få verden at se igen. jeg kunne tage dig med ud, vi kunne gå en tur i måneskinnet!”

Som havde hun lige sagt det mest åbenlyse, kiggede han på hende med et højt løftet øjenbryn og en skæv lille grimasse. ”Ahhh, det siger du ikke… jeg tror også det er en rigtig dårlig ide at røre det.” Her gik han ellers hurtigt væk fra stedet. Her begyndte han at lede efter en anden moppe. Hurtigt fandt han en til hende og stillede sig ellers ved hendes side. ”Så… nogle ideer frk. Alex?” Han så med et beroligende smil hen på hende. ”Vi må nok heller finde på et eller andet før dens ætser gulvet.”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Fre maj 11, 2018 12:19 am

Haru rødmede lidt, men kunne ikke fjerne sit smil fra sine læber. "Det ok, jeg har intet imod det... Jeg bare beæret, jeg har ellers hørt at i synes i følge jeres bøger at vi er væmmelige og klamme." Lød det forsigtigt, dog kærligt fra hende. Hun var anderledes, men han sagde først at hun var meget smuk så det måtte være noget godt!
"Igen det fint, du snakker bare..." Lød det fra hende med et stort smil på sine læber, så man kunne se de snehvide tænder. "Nej ellers tak, jeg har fået nok af din verden, jeg tager ingen chancer." Hun løftede hænderne en smule op og gik ellers lidt tilbage. "Men tak for forslaget."

Alex så kort på ham, hvor hun så sig en smule rundt. Hun ventede på at han kom tilbage med en moppe, hvor hun her tog den fra ham. "Det ætser ikke gulvet, tror du at et sted fyldt med hekse ville lade et gulv blive ætset eller derimod gøre så det kunne gå i stykker, vær ikke dum." Hun så ned på det og lavede en besværvelse, det gjorde Moppen lilla. "Her prøv nu... Den skulle gerne æde det, men så snart den bliver grøn, så skal du helst fjerne den... Ikke slippe den, men den må ikke tage mere, ellers begynder den at ætse hvad der rør den... Ok..." Lød det kort fra hende, inden hun satte sig ned igen. "Så arbejde... Ikke flere forstyrrelser." Hun gabte her kort, hvor hun lagde det ene ben over det andet.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Fre maj 11, 2018 12:42 am

Altid noget at hun var beæret og ikke skræmt væk af hans lille flirten. Han smilte til hende og gik ved siden af hende. Hun havde ikke i sinde om at tage tilbage til hans verden. ”Det er en skam. Den har dog så meget at byde på, men hvis du nogensinde skifter mening. Så er mit forslag der.” han blinkede forførende til hende. Det var en rar følelse for Joaquin, endelig at være ude af kælderen og ikke længere føle den form for kulde den havde. Han indsnuste den friske luft og pustede derefter ud.
”Så… Haru? Hvad skal din dag bruges på i dag?” Nysgerrigt satte han hovedet på skrå.

Så snart hun havde brugt sin magi over moppen, gik han til sagen og begyndte her at vaske gulvet. I det den blev grøn, stillede han den væk og tog en ny. Han ønskede ikke at forstyrre hende, men alligevel tog han sig selv i at se hen på hende engang imellem. Hvad mon hun havde været i færd med? Var dette i virkeligheden en gift til at angribe menneskene? Måske hun bare testede om det ville gå ud over ham?
Nej, det kunne ikke være tilfældet. ”Frk. Alex?” her stillede han den anden brugte moppe til side. ”Hvad er der i bogen du læser så meget i? Du tager knap nok øjnene fra den og betragter dine omgivelser.” Han smilte kærligt til hende. Her tog han en tredje moppe og begyndte at rengøre igen. ”specielt når du lever et så interessant sted som dette… der må da være noget at se hele tiden.”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Fre maj 11, 2018 12:53 am

Meget at byde på, den havde nær slået hende ihjel så pænt nej tak. "Det fint, jeg ikke så villig til at sætte mit liv på spil. Men jeg skal nok forsøge at huske det." Lød det blidt fra hende, med et kærligt smil på hendes læber, i håb om at hun kunne dreje samtalen lidt.
Hendes dag, hvad skulle hun lave i dag... Hun følte enlig bare for at falde til ro, hurtigt. "Jeg er lidt forsigtig lige nu og rystet over alt dette, men hvis det er... Regner jeg med at bruge min tid på at falde til ro, måske sidde lidt på værelset og læse." Lød det blidt fra hende, med et kærligt lille smil på hendes læber, mens hun så småt begyndte at gå mod sit værelse.

Alex løftede hovedet igen, da han sagde hendes navn. "Bogen... Jeg forsøger stadigvæk at løse gåden... Jeg har været i gang i flere dage nu, men kommer ikke videre, det med koblerne var et uheld fordi jeg ikke så mig for." Lød det fra hende, hvor hun kort så ned i den igen. Hun havde bestemt ikke betragtede sine omgivelser, ellers var dette uheld ikke sket.
"Interessant... Der er intet interessant her.. Jeg er opvokset her, så dette er normal hverdag for mig... Plus jeg ville hellere bruge tiden på at være udenfor, nær menneskene... Men jeg har svært ved at styre min magi, hvilket gør at jeg nemt ville blive opdaget af en hunter i byerne og derfor blive myrdet." Lød det kort fra hende, hvor hun så ned på gulvet. Yup... Lortet havde ætset gulvet... Og hun havde ellers sagt at gulvet ikke kunne ætses, men hey! Det var ikke en voldsom skade, det skulle nok kunne klares med lidt knofedt... Dog kunne hun ikke rigtig noget der byggede ting, der skulle hun have fat i Rose.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Jacob on Man jun 11, 2018 11:27 pm

Joaquin ville egentlig gerne hænge ud med Haru. Men hvis hun gerne ville bruge dagen på værelset imens hun læste, så skulle hun da også have lov til det. Måske han selv skulle gå op og snuppe en lur. Det kunne være rart. Han smilte her stort til hende. ”I så fald… jeg håber at snakkes videre med dig i morgen… hvad siger du?” måske en smule ivrighed ville stråle ud af hans øjne. Men ja, han ville bare så gerne snakke med hende.

Gåden. Hun forsøgte stadig at løse den. Han gjorde en lille grimasse og fortsatte ellers med at moppe gulvet. Selvom hun lå mærke til at det langsomt var ved at smelte gulvet, så gjorde han ikke, også selvom han selv havde sagt det. ”Javel, det kan jeg godt forstå… jeg ville ønske at jeg kunne vise dig en smule rundt i min verden, men ja…” Han så hen på hende og smilte her kærligt. ”Jeg vil jo nødig have at der skal ske dig noget.” Her gik det op for ham at gulvet smeltet. ”Oh shit!” her hoppede han væk. ”Det er sku i gang med at smelte… hvad fuck gør vi.” Han så hen på hende og kørte panikslagen en hånd igennem sit pandehår.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 210
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tirs jun 12, 2018 12:01 am

Haru sendte Joaquin et lille smil, hvor hun kort nikkede. "I morgen ville være fint, at snakkes ved ikke at gå udenfor. Jeg har været udenfor nok i mit liv, aldrig igen. Jeg venter 100 år mere før jeg gør det." Lød det kærligt fra hende, hvor hun her kort sukkede og vendte sig om. Hun ville gerne slappe af og måske bare med en lille bog, måske lære lidt omkring eleksir igen, hvis hun var heldig kunne hun finde en der forvandlede denne hunter til en rotte, så hun kunne fodre den til en kat.

Alex gik forsigtigt rundt om stedet, der langsomt smeltede væk. "Shit...... Ok.... For at lave gulvet har jeg brug for tusindfryd og due lort... Ikke ravne lort, due lort..." Hun klappede kort sine hænder sammen, hvor hun her mumlede så det stoppede med at smelte, eller det gik meget langsommere nu.
"Jeg finder Rose, hun er hurtig til den slags." Lød det lavt fra hende, hvor hun her gik ud af værelset. Roligt luntede hun rundt, inden hun kom tilbage. "Jeg kan ikke finde Rose, har du set hende?" Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun så op i Joshs øjne.
"Hvis vi ikke får det fortsætter det med at smelte og hvis jeg ikke får det... Plus under mit værelse ligger der en hemmelig gang, hvor Evaline laver sine undersøgelser og tro mig de skal ikke ud i verden, så vi har travlt. Hvis vi ikke kan finde Rose må du hente det." Hun trippede en smule nervøst, hvor hun så sig rundt. "Ok... Kom nu! Hvem prøver jeg at narre du kan ikke kende forskel på duelort og ravne lort.... Arg..." Hun klappede hænderne sammen og gik her væk fra ham.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Tirs jun 12, 2018 12:31 am

Joaquin nikkede til hende. Her udsendte han en varm aura omkring hende. ”I så fald, ses vi i morgen og ikke udenfor nej… vi kunne bare mødes i biblioteket? Du kunne fortælle mig mere om eliksirerne og sådan.” efter hun havde svaret ham, vinkede han til hende og gik ellers hen på sit værelse. Haru var en af de smukkeste kvinder nogensinde. Han havde aldrig set noget lignende. Han smilte helt ved tanken.

Panikken spredte sig i hende og derfor i ham. Hun kunne ikke finde Rose. Her stillede han moppen fra sig og så sig lidt omkring. ”Nej uhm… jeg…” Han kløede sin nakke. ”Jeg kan ikke se forskellen okay…” Han gik her hen imod hende og lagde armene på hendes skuldre. Her smilte han kærligt til hende. ”Hey… rolig… jeg skal nok lede efter hende… imellem tiden, øhm… en dyb indånding og… en hemmelig gang? Virkelig? Hvad er det for… lige meget… jeg leder efter Rose.”
Her smuttede han ud af døren og kom ikke tilbage med Rose, men tvært imod Sal. Hun smilte her til Alex. ”Hey du… jeg har noget due lort… jeg mødte Josh her på vejen som fortalte det hele.”
Her stillede hun et glas på Alexs bord. Glasset var fyldt med due lort. Hun betragtede kort Josh, der nu var optaget af gulvet og det stads han før havde forsøgt at mobbe op.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Rose on Tirs jun 12, 2018 12:43 am

Haru nikkede hurtigt og smilede stort til ham. "Ja! Selvfølgelig, det ville glæde mig." Hun lagde hovedet blidt på skrå, inden hun vendte sig om og gik væk fra ham, hun så sig roligt tilbage, for at vinke blidt til ham. Så snart hun kom ind på sit værelse valgte hun at omklæde sig i noget andet mere behageligt tøj, mens hun ellers havde en bog til at svæve ved hendes hoved så hun kunne læse i mens.

Alex så op på Josh da han tog fat i hende. "Stop." Lød det lidt forsigtigt fra hende, hvor hun fjernede hans hænder. "Glem den hemmelige gang, find Rose." Lød det irriteret fra hende, hvor hun ellers gik væk fra ham, dog så snart han luntede rundt stod hun lidt og betragtede det. "Shit, hvad er det lige jeg har lavet." Lød det lavt fra hende, da Sal pludselig trådte ind.
"Huh... Og, mange tak." Lød det kærligt fra hende, hvor hun her tog imod glasset. "Oh... Uhmm har du tusindfryd også, det er vigtigt... Tror jeg." Det sidste blev hvisket kort fra hende, hvor hun her så lidt bedende på Sal. "Jeg ved at Kath ikke deler og Evaline har ingen, for sådan noget bruger hun ikke og Rose plejere at give tingene væk... Haru måske..." Hun så kort rundt, hvor man kunne se at der var begyndt at komme et minimalt hul igennem gulvet, dog var det helt sort så man kunne intet se igennem det, alt man kunne høre var en uhyggelig klikken og væsen.
avatar
Rose
Baka

Antal indlæg : 194
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Xander on Tirs jun 12, 2018 1:31 am

Hun virkede en smule irriteret på ham. Dog lod han det ikke påvirke ham. I stedet betragtede han hullet og så snart han hørte lydene, trådte han et skridt bagud og mærkede en kuldegysning. Imellem tiden lyttede han til deres samtale. Tusindfryd huh…
Sal nikkede til hende. ”Jeg finder hurtigt Haru. På det punkt kan vi høre hende ad…” Her knipsede Sal med fingrene og i en lille røgsky var hun pludselig væk.
Imponeret kom Josh med et: Woooow. Derefter trådte han hen ved siden af Alex. ”Uhm… er der noget jeg kan hjælpe med? For hvis ikke, så uhm… føler jeg bare lidt at jeg står i vejen her.” Han så undskyldende på hende og bukkede derefter. ”Jeg øhm… kan jo ikke ligefrem sige at jeg er nogle hjælp overhovedet med heksebesværgelserne.” Kort så han hen imod hullet igen. Lydene derfra gjorde ham utilpas, men det var ikke noget han ville vise overfor hende.
avatar
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tirs jun 12, 2018 1:39 am

Alex stirrede ned på gulvet, hvor hun viftede lidt med sin hånd da Sal sagde hun ville spørger Haru om hun havde noget. Først da Josh snakkede så hun op fra gulvet. "Oh... Nej nej, hvis jeg skal ud og lede efter planterne har jeg behov for at du tager med mig." Lød det forsigtigt fra hende. "Jo du kan hjælpe med at finde det hvis det er. Det er ikke noget jeg kan gøre alene, jeg vil ikke ud fra slottet alene." Hun tog kort fat i hans arm.
Haru måtte pænt sige at hun ikke havde noget. Hun var ikke engang sikker på at de blomstrede på denne årstid overhovedet. Dog måtte hun indrømmme at hun ikke var sikker overhovedet.
Alex sendte Josh et lille smil. "Du hader ikke hekse vel?... Hvis jeg tager med dig udenfor, vil du ikke ofre mig til menneskerne vel? Eller forsøge at slå mig ihjel vel?" Et klart tegn på at hun var urolig skabte sig i hendes øjne. Hun frygtede seriøst at han ville slå hende ihjel hvis hun gik med ham ud i verden, måske hun skulle finde Jacob i stedet?... Men det ville måske tage for lang tid, gulvet ville ikke holde særlig lang tid, ikke hvis de skulle lede videre.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Xander on Tirs jun 12, 2018 4:32 pm

Josh smilte til hende. Det var rart at vide at hun rent faktisk havde brug for ham og at han kunne hjælpe med noget. Her nikkede han måske en smule ivrigt. ”Ja, jeg… jeg hjælper dig og nej, nej… jeg hader ikke hekse.” han viftede med hænderne og gik her ud af hendes værelse.
Sal kom tilbage lige i det sekund og meddelte at Haru ikke havde tingene. ”Sååå, du og jeg må ud og samle planterne… i menneskeverden… også selvom det er en smule skræmmende…” Nervøst legede hun med sine fingre. Her smilte Josh til hende. ”Jeg tager med Alex…”
Her kiggede Sal koldt op på ham. ”Som om jeg efterlader hende alene med dig.”
Josh rødmede og hostede ned i sin hånd. ”Jeg, jeg skal nok passe på hende og intet ondt gøre. Hvis du ikke tror mig, kan du lægge en besværgelse på mig… at hvis jeg nogensinde røre Alex eller gør hende ondt, så… dør jeg?” Lige som havde sagt ordene fortryd han det.
Dette fik Sal til at grine. ”Det var da en god ide.” Her så hun drillende hen på Alex. ”Hvad siger du til det? Vil du føle dig mere tryg at gå ud med ham så?”
avatar
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tirs jun 12, 2018 6:09 pm

Alex fulgte Josh, da han viste at han gerne ville ud af værelset, lydene var uroligende og en smule skræmmende. "Ok..." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort så på ham. Da Sal kom tilbage knurrede Alex en smule. Perfekt de var tvunget til at komme ud, hun så kort op på Josh og derefter mod Sal.
"Sal! Det er fint... Vi tager hurtigt ud og kommer tilbage, jeg har brug for en der kender menneskenes by og deres samfund, hvilket gør at det er mere sikkert... Vi er tilbage hurtigt." Hun så kort op på Josh, hvor hun rystede på hovedet. "Nej, det kan ske på en dårlig måde. Men hvis jeg dyr eller ikke kommer tilbage, kan vi slå Joaquin ihjel, som et lille du ved." Hun nikkede kort til Josh. "Jeg ønsker ikke at slå nogle ihjel, men det er vel en trade, så en for en." Lød det kærligt fra hende.
Alex ventede ikke engang på at de svarede, hun begyndte bare at gå. "Please... Vi har ikke tid." Lød det kærligt fra hende, hvor hun kort nikkede. "Hvis det åbner sig for meget, bliver det hårdt at lukke det, især fordi ingen ved hvad Evaline har i den gemte kælder, da hun er den eneste der kan komme ind." Lød det lavt fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Joaquin on Tirs jun 12, 2018 6:33 pm

Sal så kort efter Alex. Hun var en smule bekymret, mest fordi at hun kunne se stressen ramle over Alex. ”Okay, bare vær i sikkerhed, okay?” Hun smilte blidt til hende. ”Og okay. Kommer du ikke tilbage, skrider Joaquin i svinget.” mere kunne Josh ikke nå at indvende, før Sal var den der var smuttet ind på Alexs værelse igen. Mest fordi hun ville holde øje med hvor vidt disse bæster kom ud.
Josh fulgte hurtigt med Alex. Han havde ikke i sinde om at gøre hende ondt. Specielt ikke nu når Joaquins sikkerhed var på spil. Bæsterne Evaline havde skabt gav ham kuldegysninger. Hvilket var vildt, for han havde ikke engang set dem. Men hvis de skræmte en heks, var det et stort nok tegn på at de var forfærdelige bæster. Så hurtigt han kunne, gik han ved hendes side. ”Okay, vis mig vejen… jeg følger med dig og gør hvad der bliver sagt.” af en eller anden grund pumpede hans hjerte så stærkt.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 267
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Haru on Tirs jun 12, 2018 8:58 pm

Alex begav sig hurtigt ud af borgen, hvor hun tog sin hånd i Joshs. "Ok... Vi skal ud... Tusindefryd... Bare en bunke, helst en masse. " Lød det lavt fra hende, hvor hun gik igennem portalen, her knipsede hun og de teleporterede nu i nærheden af byen. "Rose har fortalt mig at der skulle være tusindefryd i folks haver for ikke at snakke om deres vinduer, hvis vi leder dem igennem skulle vi gerne finde en masse." Hun knipsede endnu engang med fingrene, hvilket gav hende en lang kappe og en hætte. Hun holde den lidt oppe, mens hun luntede igennem byen.
Få sekunder gik, før der var en fuld mand der tog fat i Alexs hætte og hev den ned, da han var ved at vælte over sine egne fødder. Hun trippede ind i væggen hvor han her stod op af hende, som han træk væk så han en smule utilpas på hende. Alex kunne mærke sit hjerte hamre hurtigt, hvor manden her kom lidt tæt på hende og inden hun kunne nå at blinke kastede han op på hendes fødder.
Følelsen gav hende kuldegysninger, man kunne se håret rejse sig på hende, selv det lange sorte hår blev nærmest elektrisk for hende, hvor man næsten kunne se hende blive grøn i ansigtet af kvalme. Hele kroppen rystede, mens hun ikke følte at hun kunne andet end at lade denne fulde mand knække sig på hende! Erg! Det stank af øl og føltes som vådt brød og vand på hendes fødder, der enlig også løb ned af hendes ben nu.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Jacob Today at 1:19 am

I det hun knipsede, blev de teleporteret og han spærrede her sine øjne op. Det føltes så ubehageligt, men samtidig var det ikke det værste der kunne ske.
Så snart de var ude, så Josh sig omkring og indsnuste den dejlige duft af frihed. Han smilte ved tanken og fulgte nu ellers med hende rundt for at lede efter blomsterne. Dette var en smule underligt… han følte sig som en tyv. Også selvom at det bare var blomster. For ikke at sige han fandt Alexs knipsen magi ret besynderligt. Også selvom det ikke havde noget med sagen at gøre.
Men ligesom de troede at det bare var de to, kom en mand pludselig slingrende og som Josh var klar til at gå hen for at hjælpe Alex, viste det sig langt fra at være som han troede. Han kastede op på Alex. Han angreb hende ikke. Tvært imod. Josh holdte sig her for munden. Dog reagerede han derefter hurtigt, ved at gå hen og skubbe manden væk fra hende. Det stank af helvedes til… Josh rynkede på næsen.
Her så han med et svagt smil hen på hende. ”Det jeg ked af…” han skar en lille grimasse. ”Kom, lad os vaske det af…” forsigtigt tog han hende med hen til en brønd og hev her en spand op fra brønden.
Roligt begyndte han at hælde vandet udover hendes fødder. ”Nogle mennesker kan være… ulækre…” Han så rundt på hende. ”Andre steder du blev ramt?”
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 210
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Witch hunt.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum