Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» A new univers... - Joaquin-
Office flirts - Page 3 EmptyTirs nov 05, 2019 1:46 am by Haru

» Office flirts
Office flirts - Page 3 EmptyTors okt 31, 2019 2:39 pm by Haru

» The demon and the angel -James-
Office flirts - Page 3 EmptyTors okt 31, 2019 1:32 pm by James

» Apartment issues.
Office flirts - Page 3 EmptyLør sep 28, 2019 9:03 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Office flirts - Page 3 EmptyFre aug 30, 2019 12:15 am by Erina

» Witch hunt.
Office flirts - Page 3 EmptyTirs aug 20, 2019 7:58 pm by Aigemfarrel

» Highway through the dangerzone!
Office flirts - Page 3 EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
Office flirts - Page 3 EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» YuukaXRiver Wedding!
Office flirts - Page 3 EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka


Office flirts

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Haru on Lør sep 28, 2019 10:04 pm

I det han kyssede hendes læber lod hun hænderne køre op til han brystkasse, hvor hun her hev skjorten op af hans bukser, så snart den var oppe kyssede hun ham lidt mere lidenskabeligt før hun forsøgte at knappe skjorten op.
Hans akavet dog søde måde at trække bukserne ned, hvor han ikke brød deres kontakt med læberne. Hun blev dog lidt ivrig, før hun her hev lidt hårdt i skjorten så to knapper fløj af og man kunne høre dem klinge mod nogle ting.
Hun brød her kysset så mod trøjen inden hun så op i hans mørke grønne øjne i mørket. "Ups... Du ik sur... vel?" Lød det lavt fra hende, hun havde benene svunget blidt om hans hofter.

Han havde problemer med at binde sig. Hun stod lidt ustabilt på fødderne. Hælene var ikke det bedste når hun var så fuld. "PRoblemer med at binde sig?!... Er det ikke bare fordi du er en batchler. Som hellere vil knalde alle dem du kan nå før du grim og rynket?" Lød det fordrunket fra hende, samt en smule forvirret fra hende.
"Fundet hende?!" Haru så her rundt. "UH! Erina!.. Erina kunne være hende!" I det hun sagde det stillede hun sig lidt på hælene hvilket gjorde at hun nær var væltet bag over og her tabte sin glas, eller tabte og tabte hun kastede den over hovedet i frygt for at vælte.
Hvis han stadigvæk spurgte om en date ville hun se lidt underligt på ham. "Om du skal spørger Erina på en date... Sure... Men sæt håret, dit hår er underligt." Lød det forvirret fra hende. Hun klappede ham her på hovedet, hvor hun stod på tæer for at klappe ham på hovedet.

Alex nikkede her. "Selvfølgelig." Lød det drillende fra hende. "Kun din." Hun trak ham her lidt tættere på sig. "Hvis man ikke kan få opmærksomhed fra chefen hvorfor så være her." Lød det drillende fra hende.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Joaquin on Lør sep 28, 2019 10:38 pm

Normalt ville han have hadet at hans skjorte gik i stykker. Men lige i denne situation var det ganske hot. Derfor smilte han bare kækt og rystede på hovedet. ”Overhovedet ikke. Det er ganske frækt hvis du spørg mig.” Før hun kunne nå at svare hende, fik han sat hende helt op på bordet, så han kunne presse sig tættere på hende. Her lod han deres læber mødes i et nyt kys. Døren var heldigvis låst, som de nu brugte kontoret til deres egen fornøjelse.

Joaquin spærrede øjnene op. Hun havde tydeligvis hørt forkert! Han havde ikke problemer med at binde sig. ”Nej nej, du hørte forkert… jeg har ikke problemer med at binde mig… og nej nej, det er ikke Erina… jeg øh…” som hun var ved at falde, greb han hende og træk hende tættere ind til sig. Dog var hun så fuld, så han skulle nok ikke regne med at hun overhovedet forstod at han inviterede hende ud. ”Ikke Erina… jeg er ikke interesseret i hende. Hun er tydeligvis også interesseret i Cloud.” her tog han hendes hånd og kyssede hende blidt. ”Måske jeg skulle få nogle til at køre dig hjem? Du har fået mere end rigeligt.”

I det Alex træk ham tættere på hende, så han overrasket ned på hende og fik her et kækt lille smil. ”Wow wow…” Han trådte her lidt væk fra hende. Hun var smuk. Meget endda. Men han kunne ikke være sammen med hende… hun arbejdede for ham. Det var forkert… var det ikke!?

Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 345
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Haru on Lør sep 28, 2019 11:08 pm

Erina så ind i de grønne øjne mens han snakkede. Da han løftede hende helt op på bordet lod hun kort hendes hænder krølle hans skjorte lidt.
Hun kyssede ham dybt igen, hans læber var bløde men skægget kradsede en smule. Dog på en underlig rar måde. Hun havde ikke lige forventet at hun ville gøre dette, men hun ville nok ikke fortryde det. Alt efter hvordan han ville reagere næste dag.
Han ville dog opleve at Erina ikke ligefrem var en stille pige. Hun var ikke højlydt som i porno men hun var bestemt sexet højlydt. Hun lavede blide og brummende lyde mod hans læber og hvis han trak læberne til sig ville hun presse sig mod ham og nu stønne ham blidt i øret, samt nappe ham kort i øreflippen.

Da han greb hende så hun lidt overraskede op på ham, hun placerede hænderne på hans skjortes kraveHun stod nu meget tæt på ham, lod fingrene lege lidt med hans krave. "Erina er ikke interesseret i Cloud, hun synes han er underlig og grim og underlig og.... underlig.... Meget pige glad hvilket hun ikke kan lide... fordi han er underlig... Sagde jeg ikke at hun synes at han er underlig." Hun stod nu lidt tættere på ham, som om hun trak sig tættere på ham så længe han holde hende tæt ind til sig.
Dog i det han kyssede hendes hånd så hun ned på hendes hånd. Han var nu grunden til at der kom afstand mellem dem lidt.
"Jeg har kun fået et glas vin!" Lød det fra hende, hvor hun løftede sin anden hånd op som et forsøg på at vise det glas hun lige havde kastet over gulvet da hun nær var væltet."Oh..." Lød lavt fra hende, da hun opdagede at hun ikke havde glasset mere. Hun så her lidt rundt for at lede efter glasset.

Alex så lidt underligt op på ham da han trak sig væk fra hende. "Var det for tæt??undskyld... Jeg lidt beruset så sig til hvis jeg træder lidt for tæt på og overgrænser." Hun trådte her væk fra ham hvor hun kort løftede sit glas til ham.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Joaquin on Søn sep 29, 2019 12:06 am

Hvert et minut blev elsket af deres lille scene. Han elskede at hun var højlydt. At hun viste overfor ham hvad hun syndes var godt. Det kunne kun være et plus i hans bog. Desuden, festens musik derude var højt nok til at skjule hendes lyde.
Som de var færdige, kyssede han hendes hals en sidste gang, før han trak sig væk fra hende. Roligt begyndte han at iføre sig sine boxers igen, samt sine bukser. ”Det var… ja… wow.” han kørte en hånd igennem sit halv svedige hår. Her forsøgte han at knappe sin skjorte, nu kun for at opdage det ikke rigtig var muligt. Han klukkede og satte sig ellers ned.

Erina var ikke interesseret i Cloud. Tydeligvis havde den fulde Haru ikke lagt mærke til hvor en hvis Erina og Cloud havde forsvundet hen. Hvilket blot fik ham til at klukke. ”Okay okay.” han rystede på hovedet og forsøgte at holde hende oppe. Nu kun for at hun rodede sig mere rundt. Det var svære og svære at holde hende oppe. Som hun kastede glasset, så han efter det med øjnene udspilet, før han grinte. ”Yeah… jeg får dig hjem.” Forsigtigt begyndte at gejde hende hen imod døren.

Josh sukkede og så ellers rundt. ”Hvad siger du til at vi går hen og får noget is? Bare et eller andet… væk herfra.” han så herop imod bygningen. Du kunne svagt se hvor festens lys kom fra. ”Jeg har ikke lyst til at tage til festen. Jeg hader store forsamlinger.”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 345
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Haru on Søn sep 29, 2019 12:28 am

Erina rettede en smule på kjolen samt håret, mens rettede håret så hun lidt ind i den mørke computer skærm for at bruge det som et spejl.
Hans ord fik hende kort til at smile kort. "Your welcome I guess." Lød det kækt fra hende, hun rettede roligt en sidste gang på kjolen inden hun gik mod døren. Hun låste den op inden hun så en sidste gang mod ham. "Du har læbestift på kraven." hun pegede kort på sin hals inden hun åbnede døren og gik ud.

Haru var meget fuld og når han forsøgte at gå gik hun meget underligt og kiggede ellers rundt. Enkelte gange snublede hun over intet og gav ham her alt hendes vægt. Hun tog her fat i hans skjorte og da hun nær var væltet forover, hvilket gjorde at den lille pludselige riven var nu grunden til at han mistede den øverste knap i skjorten.
"Pff... Jeg kan se dit kraveben.... sexeeeet." Lød det drillende fra hende. hvor hun her lod sine ben knække under hende i håbet om at sætte sig på jorden. "Jvorfor hjem... Je nej træt...... By tur." LØd det drillende fra hende, hvis han lod hendes sætte sig på gulvet ville hun sidde på knæene og så sig en smule omkring. "Vi burde spise!" Lød det nu omtåget fra hende mens hun så op på ham.

Alex så mod lyset og derefter mod Josh. "Sure, jeg synes nu også den var ved at være kedelig efter en eller anden idiot brød en kamp op." Lød det drillende fra hende. Hun lagde armene over kors og gik nu udenfor. "Der er en ben and jerry's butik og siden dette sjovt nok er en firma fest, så er klokken.." Hun kiggede her på sin mobil. "Wow... 21:20... Det vidst over din senge tid." Lød det drillende fra hende.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Cloud on Tors okt 31, 2019 1:55 pm

I det Erina sagde til ham, at han havde læbestift på kraven, kiggede han ned og tog fat i kraven. Ganske rigtigt. Der sad læbestift på hans krave. Han klukkede over det og begav sig ellers ud på badeværelset, i et forsøg på at få det af kraven. Det havde været noget så hyggeligt at hygge sig med hende. Hun var smuk, vild og det var bestemt noget han ville lade ske igen.
Han joinede herefter festen endnu engang og de andre der nu måtte være der.

Som Haru beskrev at det var sexet hun kunne se hans kraveben, klukkede han og knappede endnu en knap op, bare så hun kunne se endnu mere af hans kraveben. Hun var nuttet som fuld. Det måtte man give hende. ”Så… så kan du se endnu mere af mit sexede jeg, men ja, lad os nu få dig hjem. Du skal ikke på nogle byture,” svarede han og løftede hende op i brudestil. ”Vi kan sagtens snuppe noget at spise, måske noget Mcdonalds, hvad siger du til det?”

Josh grinte lavt. ”I så fald, lad os tage på ben and jerrys butik… jeg kunne sagtens bruge noget is,” kommenterede han. Han hadede store forsamlinger. ”Og mine sengetid? Jeg tror snarer det er over din.” han blinkede til hende. Her begyndte han ellers at få stille og rolig hen imod butikken. ”Sååå… alex , er du single?” kom det pludselig ud af det blå fra ham.
Cloud
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 327
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Erina on Tors okt 31, 2019 2:10 pm

Erina så kort mod Cloud da han gik mod wc'et så hun kun efter ham for derefter at gå ind til festen igen. Ligeså død syg og kedelig som før, hun sukkede derfor bare og valgte at tage et nyt glasvin inden hun gik lidt rundt. Så snart det var tømt regnede hun sten sikkert med at forlade festen og tage en taxa hjem.

Haru grinte kort af at han åbnede sin krave mere. "Så sexet." Lød det drillende fra hende. Hun klukkede blidt og satte sig ellers ned, her gik Erina kort forbi dem. "Hun er helt væk huh." Lød det kun kort fra hende mens hun gik væk fra dem.
Da han løftede hende op så hun lidt overrasket op på ham. Hun klukkede her og Erina smilte bare kort. "Tag hende med hjem, jeg sikker på at hun ville nyde en lille rundtur i sengen ligenu." Lød det kækt fra hende, hvor hun ellers gik væk.
"Yay mc donalds." lød det plørret fra hende, hvor hun her lagde hænderne på hans kraveben og knappede skjorten mere op. "Uuuh." Lød det drillende fra hende, mens hun trak blusen ud og så ned af ham.

Da de forlod stedet for at gå mod is bilen så hun kort imod det. "Jeg er meget single. Jeg tror helt bestemt ikke at man kan være mere single end dette... Eller på den anden side, jeg har ikke en kat. Så jeg kan vel godt være mere single." Lød det kækt fra hende. "Du single, det ved jeg med din historik." Lød det drillende fra hende.
Hun lagde her en hånd på hans arm. "HVis du en eller anden dag er meget ensom, mangler en at ligge med osv... så har jeg hørt tinder er et godt og nemt sted at møde ensomme mennesker." Lød det kækt fra hende.
Erina
Erina
Noob
Noob

Antal indlæg : 234
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Joaquin on Tors okt 31, 2019 2:30 pm

Ved siden af Cloud, dukkede ingen andre end Zack op, som med det samme begyndte at vrisse af sin bror. Cloud vrissede tilbage. For ham var det ikke engang meningen at Zack skulle være. Til sidst sendte han sin såkaldte lillebror over for at tage noget at drikke. Den unge Farron sukkede irriteret og gik ellers hen til drinksne. Her fik han øje på Erina og smilte flirtende.

Joaquin nikkede til Erinas lille kommentar. ”yeah, hun har vidst fået mere end rigeligt…” han blev dog noget så overrasket over den næste kommentar hun kom med. Hun ville nyde en omgang med ham lige nu. Det fik ham til at rødme og ellers ryste på hovedet. ”nej nej, det ville være forkert!”
Fristende, men meget, meget forkert!
som Haru takkede ja til Mcdonalds, nikkede han og begyndte at gå videre med hende, kun for at hun nu åbnede hans skjorte mere. dette fik ham til at grine. ”Du kan kigge alt hvad du vil.” her blinkede han til hende.
Udenfor, gav han sig nu til at vente på hans chauffør kom med bilen, så de kunne komme videre. I hvert fald til Mcdonalds.

Hun vidste at han var single pga. hans historik? Dette fik ham til at se spørgende på hende med et kækt smil. ”Hvad mener du dog med det? Hvad i min historik siger at jeg er single?” Han frygtede lidt for svaret. Men så vidt han huskede, havde han da ikke søgte noget på arbejdscomputeren? ”Og Tinder? Nej tak! Jeg har nogle skøre oplevelser derfra!”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 345
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Haru on Tors okt 31, 2019 2:39 pm

Da Zack fik øjenkontakt med Erina nikkede hun kort til ham og tog her en slurk af sin drink. Dette var Clouds bror hvis hun huskede rigtigt. Han havde vidst et billede af hele familien samlet et eller andet sted på kontoret.
Han var dog meget pænere i ljeligheden, ikke lige hvad hun havde forventet. Eller hun havde skam regnet med at han var meget køn, men måske ikke så køn.

"Er du nu sikker på det?? Hun er trods alt ved at klæde dig af." Lød det drillende fra hende. Kort tid efter valgte hun dog at gå fra dem. "I må selv finde ud af hvad i gør." Lød det kækt fra hende.
Så snart hun blev sat ind i bilen lænede hun sig hurtigt op af Joaquin, lod hænderne hvile på hans lår, hvor de måske var lidt for højt oppe i følge nogle personer. Hun lagde hovedet mod hans skulder og faldt ellers til ro. Så snart de nåede til mc donalds var hun helt væk.

"Du ved... google osv... Samt har Joaquin enkelte gange bedt mig om at sætte blind dates op til dig, for at drille dig. Jeg har dog ignorede det, har det dog være forkert af mig?" Lød det kækt fra hende. "Vil du gerne have en blinde date? Jeg kender en fantastisk kvinde." Lød det drillende fra hende.
"Uuuuh fortæl." Lød det drillende fra hende, hvor hun her hev en cookie dough is op af en af fryserne.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 436
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Office flirts - Page 3 Empty Re: Office flirts

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum