A summer beach, and crack. Xander.

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by evaline on Søn sep 09, 2018 8:43 pm

Haru smilede kækt til Joaquin. "Nemlig. Pauser er vigtige men skal helst holdes på et rigtig niveau på arbejdsmarken, alt tæller for noget." Lød det kærligt fra hende, hvor hun sendte ham et stort smil. Så snart hun skubbede ham under vandet og han kom op kun for at hoste vand ud så hun lidt undskyldende på ham. "Undskyld det var ikke for at... ja... undskyld." Lød det forsigtigt fra hende.
Bag hende ville en prik nærme sig, blive tydeligere og tydeligere til det blev synligt at det var et stort passagere fly. Flyet kom tæt på, men ikke tæt nok på dem, tæt nok på at så snart det ramte i vandet knækkede flyet. Ting fløj rundt og kæmpe bølger svang nu over dem, tvang dem begge under vandet.

Alex så lidt spørgende på ham. "Så du har rejst meget? Hvordan gør du det? Tager i bare et skib og sejler rundt, hvordan holder i maden frisk? Eller er vi enlig tæt på land?" Hun så lidt spørgende på ham.
"Læge? Som dem der tager sig af de syge. DEt ville være rart med en, og læse op til det? Vi læser ikke op til noget overhovedet, vi vælger vores opgaver og hvis du ikke slår nogle ihjel er du så god som enhver anden læge." Lød det munteret fra hende.
"Det ok... Det kunne vel være rart. Men se det fra den lyse side, du ved at i er ok og at dine forældre lever, halvdelen af vores forældre er døde. Du finder ikke så mange med forældre på øen her." Lød det kækt fra hende, da flyet nu styrtede ned og fik vand til at sprøjte op på dem. Alex kom hurtigt op og stå, hun så det halve fly synke sig under vandet, hvilket fik hende til at se lidt overrasket på det. "Hvad i alverden?" Lød det lavt fra hende, mens hun spærrede øjnene lidt op.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Søn sep 09, 2018 9:05 pm

Joaquin viftede med sin venstre hånd. ”Du skal ikke undskylde, jeg ved godt at det ikke var for at være hård eller noget…” lyden af et fly fik ham til at se forvirret rundt og selvfølgelig mest op. Her opdagede han en prik bag Haru og dette fik ham til at svømme tættere på hende. ”Hva i al… det et fly!” ivrigt begyndte han nu at vifte med sine hænder. ”HEEY vi er her!”
Dog den lille lettelse der var vokset i ham, svandt ind så snart han så hvor flyet var på vej hen og hvad der var ved at ske. Det styrtede. Han spærrede øjnene op af chok og alting skete så hurtigt. Flyet knækket, kreeret en massiv bølge, der snart omsluttede ham og Haru. Som tøj i en vaskemaskine, blev de nu kylet rundt i vandet og måtte ivrigt kæmpe for at komme op igen. Så snart Joaquin var oppe, var hans første prioritet at se rundt efter Haru. ”Haru!”

”Vi tager som regel et fly… og dog er der også få som tager skib, men det tager bare endnu længere tid,” svarede han hende og så ud imod horisonten. ”Og nej, så vidt jeg kan huske er denne ø ikke tæt på land. Overhovedet.”
Hendes munterhed over deres form for læge var ret… underholdende, men alligevel også foruroligende. ”I så fald, lad mig være jeres læge! Jeg har styr på det og kan sikkert hjælpe når i bliver syge, derpå kan det mindske jeres antal af døde.” de brune øjne havde en selvsikker glød som han så hen på hende.
Til det med forældrene, smilte han svagt og skulle til at svare, som han hørte lyden af en motor. Så snart han drejede hovedet ud mod horisonten, fik han blot vand sprøjtet op i hovedet. Ligesom Alex, spærrede han øjnene op og rejste sig op. Fiskestangen blev også lagt fra ham. ”Det var et fly! Der må være mennesker deri…” han drejede hovedet om imod land.
Lyden havde tiltrukket de andre også. Jacob, River og Xander stod nu ved strandkanten, alle med et skræmt malet blik.
”Vi må forsøge at hjælpe dem!” Josh var ikke sikker på sine egne ord eller om han overhovedet kunne hjælpe. Men han havde i sinde om at forsøge. Derfor sprang han ud i vandet med et hovedspring og svømmede imod flyveren.
Flyet var som sagt knækket og den tungeste del var derpå allerede på vej ned i dybet. Rundt omkring flød nu rester fra flyet. Men indtil videre kunne han ingen mennesker spotte ved overfladen. Josh tog en dyb indånding og dykkede ned i dybet.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by evaline on Søn sep 09, 2018 9:16 pm

Så snart Joaquin snakkede om et fly svømmede hun rundt, for at se sig omkring. Hun så her op imod himlen for at se flyet styrte ned. Hun følte sig som en sæk kartofler der kort blev svunget rundt. Dog uden tøven var hun på vej mod flyet, så i det Joaquin ville se sig omkring efter hende ville han se at hun var på vej mod flyet. "Joaquin bliv der! Det er farligt!" Lød det højt fra hende.
Mest fordi at flyet sank, dette betød at det skabte en strøm der ville få ham trukket ned i vandet, hvis han kom for tæt på. Dog fik det ikke Haru til at tøve.

"Hvad er et fly?" Lød det spørgende fra Alex, hvor hun lagde hovedet på skrå. "Oh... Øv, ellers kunne vi måske selje os en tur, se verden sammen. Du ville nok se det samme som før, men jeg ville se noget nyt." Lød det lavt fra hende, med et lille smil på hendes røde læber.
"Sure... Du kan sagtens være vores læge, men du arbejder sammen med nogle af de andre så. Så forsøg at bland dig selv ind i det, hvis du er heldig får du gode venner indenfor det område." Hun blinkede her drillende til ham. "Forhåbentligt ikke for gode venner." Hviskede hun nu lavt.
Da Josh nævnte mennesker, sprang Alex hurtigt i vandet. Hun svømmede hurtigere end en elite svømmer. Pigerne på denne ø var i det hele taget voldsomt gode svømmer, kom de til deres land ville de helt sikker vinde guld i svømning.
Mange af kvinderne var kommet til strandkanten og stod nu og snakkede, de fandt dette underligt og lidt skræmmende. Hvad var faldet ned fra himlen?! Rose var hurtig til at løbe med ud i vandet, hun råbte kort til de andre. Der fik de meget veltrænet kvinder til at løbe ud i vandet. Mange var hurtigere og mange stod tilbage, der var fiskerne. De var vant til havets strøm, for ikke at snakke om at svømme. Men farmerne var ikke de bedste svømmer, de var derfor nød til at blive på stedet.
Så snart Alex nåede ud til flyet dykkede hun ned, kun for at blive mødt af Haru der svømmede op efter luft og kort tid efter svømmede ned igen. Begge kunne holde vejret i ok lang tid, men ikke voldsom langtid. Det hjalp hellere ikke at disse folk i flyet vejede et ton. Men de forsøgte alligevel. Svømmede op og ned af vandet, Alex fik hevet nogle voksne op og nogle af de andre piger tog imod dem. Her ville nogle af fiskerne have taget en båd derud, i håbet om at de ville kunne trække folk op i båden og måske hjælpe dem på den måde.
avatar
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Søn sep 09, 2018 9:46 pm

Haru var uskadt, men det ville vare længe eftersom hun var på vej imod flyet. ”Haru wait!” selvom hun sagde han skulle blive der, tog han alligevel sig selv i at svømme efter hende. Adrenalinen pumpede inde i ham og han havde ingen anelse om hvad han kunne gøre. Nok sagde hun det var farligt, men hun burde da også passe på sig selv! Dog var han ikke mere end lige nået derud, før kvinderne fra øen var ved at nå derud også, med deres lille båd. Alle resterne der flød rundt i vandet og lyden af folks panikslagent skrig, gjorde ham ør i hovedet pga. minderne fra skibet der sank. Til sidst tog han sig dog sammen og hjalp nu med at få folk op i båden.

”Et fly er en stor flyvende maskine, der kan transportere mennesker… lidt ligesom et skib, bare i luften,” svarede han hende og så op imod himlen. ”Og vi kan da sagtens se verden sammen på et skib. Der er skam meget af den jeg ikke har set endnu!” Han smilte varmt til hende. ”Så, det vil være et eventyr… bare med du og jeg.”
I det hun sagde at han sagtens kunne være en læge, var der som et lys tændt inde i ham. Han smilte stort. ”Okay, det vil være fantastisk!” hendes lille sidste hvisken, fik ham til at sætte hovedet en smule forvirret på skrå. Han hørte ikke helt hvad hun sagde.
Josh var imponeret over Alexs hurtighed. Og han tvivlede bestemt ikke på at hun garanteret kunne hjælpe nogle af menneskene. Ligesom hende, forsøgte han at gøre sit bedste med at få folk ud. Dog var alle voldsomme tunge! Det var et skrækindjagende syn. Nogle af menneskene var allerede døde, imens andre ivrigt selv kæmpede for at komme fri af selerne og svømme op. De folk det lykkedes for at komme ud selv, hjalp Josh først, ved at skubbe dem lidt op imod overfladen. Han kunne dog ikke holde vejret i særlig langtid. Specielt heller ikke med den panik der var omkring ham. Jacob var taget med ud i båden, også for at hjælpe med at få folk op i den. Dog sprang han ikke ned i vandet og fandt folk.
Dog varede det ikke længe før nederlag måtte erkendes. Flyet var sunket med mange mennesker ombord og de kunne ikke gøre mere. Josh havde fået et barn fri. Et barn som nu sad og græd på en flyrest. Hendes gråd fyldte stilheden med tomrum. Josh holdte sig oven vande, ved at hvile sig på det pigen sad på, alt imens han med et tomt blik så ned i dybet. Der hvor flyet før havde været.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Søn sep 09, 2018 9:59 pm

Alle var nød til at gøre noget. Haru var desværre bare ikke så stærk. Hun forsøgte derfor at spænde folk ud af deres seler, især dem der havde bevidstheden endnu, på den måde ville de trods alt kunne svømme ud selv.

Alex smilede over Joshs beskrivelse, hvor hun ikke kunne andet en at se lidt drømmende på ham, mens han så mod himlen. Hans hud lyste nærmest op, for ikke at snakke om at han i det hele taget var rigtig smuk i solens lys. "Ja udover at vores skib er en båd og kræver håndkraft." lød det drillende fra hende.
Han lyste op over at blive læge, sjovt. Normalt undgik de det, da deer var så mange der ikke overlevede, plus lægerne skulle hjælpe med at begrave ligene hvilket var hårdt og irriterende. Enkelte gange brændte de dog også ligene, men kun fordi det var nemmere, dog lugtede det mere.
Alle kæmpede hårdt for at få alle fri. Nogle af pigerne havde endda kravlet ombord på flyet der ikke var sunket, for at få folk fri. Hellere dem som kunne klare sig selv. Dog var de folk sjovt nok dem der havde sværest ved at overleve. Mange var døde af ild i flyet og metal der havde slået dem og tasker der havde brækket nakken på dem.
Så snart flyet forsvandt i dybet var de fleste af pigerne oppe igen, Rose derimod dykkede endnu engang. Hun gav ikke nemt op, hun forsøgte her at hjælpe en kvinde op af vandet, dog så snart hun kom op, ville kvinden faktisk ikke lade Rose få luft. Hun tvang hende ned i vandet for at komme op i båden og hurtigt væk. Dette fik Rose til at forsøge at komme væk, hun manglede selv luft men tøsen holde fast i hende og holde hende nede. Hvilket skabte en panik som nemt kunne ses. Dette fik Evaline som var kommet op på båden, til at gribe fat i kvindens lange hår, hvor hun nærmest hev hende så hårdt op at hun skreg af smerte. Evaline var kold, tog fat i håret og hev hende op i det så hurtigt at båden næsten var væltet om at ligge igen. Rose kom her op med hovedet og måtte gispe og hoste for at få luft.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Søn sep 09, 2018 10:21 pm

En båd der krævede håndkraft. Dette fik Josh til at grine kærligt. Fiskestangen rystede under hans bevægelser. ”I så fald har vi en lang rejse foran os!”
Hele panikken med pigen og Rose, fik Joaquin til at råbe højt og ellers svømme derhen imod. Jacob der også stod oppe på skibet, forsøgte at råbe efter pigen og ellers række ud efter hende. Der var ingen grund til panik nu og hun ville bare ende med at drukne Rose! Dog var Evaline hurtig. Hun trak tøsen op i håret, så hun nu lå i deres båd. Forskrækket så de alle hen imod Evaline. Trods alt havde båden været tæt på at vælte. Joaquin var henne ved siden af Rose, hjalp hende med at holde sig en smule op, så det var nemmere at få luft. ”klarer du dig?”
Josh så rundt efter Alex. Så snart de ville få øjenkontakt ville han spørge om hun var uskadt. Ikke så langt fra ham, klingende en voksen mand sig også til en flyrest. Hans grønne øjne så tvivlsomt rundt og var fyldt med skræk. ”Sir… er du okay?” Josh så bekymret hen på ham.
Manden så hen på ham og nikkede roligt. ”ja… tak… du fik mig op… tak…” han hvilede nu hovedet imod pladen. Alt inde i mandens øjne skreg sorg… Josh så væk. Han fortryd at han ikke kunne hjælpe flere.
Jacob så hen på Evaline. ”Skal vi få dem ind på land?”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Søn sep 09, 2018 10:35 pm

Alex klukkede blidt. "Nemlig." Lød der kærligt fra hende. Dog ville det være en rejse der ville være meget sjov at komme på så længe den var sammen med ham.
Rose gispede efter vejret og var nød til at holde lidt fast i Joaquin for at holde sig oppe også. Hun nikkede roligt til ham, mens hun forsøgte at få luft i lungerne. "Ja... Jeg har det så fint." Lød det kærligt fra hende, hvor hun så sig om. Det var godt nok ikke mange de fik reddet, flest børn og måske 7 voksne og meget få mænd. Kvinder og børn var nemmere, mændene var alt for svære at få op. Plus når de var bevidstløse var det kun svære.
Så snart Alex og Josh fik øjenkontakt vinkede Alex forsigtigt til ham, som et tegn på at hun var uskadt. De var alle nu tvunget til at svømme ud på land igen, dog tog de fleste fat i båden, på den måde kunne båden holde dem oppe og de skulle bare svømme forsigtigt tilbage på land. Alle var udmattet.
De tjekkede nu om alle var uskadt og tog sig af de sår der nu var på de forskellige folk. Mange børn skreg efter deres forældre, hvilket bare fik Rose til at se fortvivlet rundt. Hun skulle have fortsat, hun skulle ikke have givet op. Hvilket gjorde at så snart Xander var hos hende ville hun klinge sig til ham og græde. Hun hadede dette. De havde aldrig oplevet noget lignende!
Selv en så kold som Evaline var fortvivlet og trist. Hun sparkede til båden så snart alle var steget af, hvor hun derefter haltede irriteret væk igen.
Alex var nød til at give en af kvinderne mund til mund, en kvinde iført korte shorts og en tanktop. Hun virkede så livløs, dog så snart Alex pumpede hendes ribben hostede hun nu blod og vand op, hun hev efter vejret og Alex holde hendes hoved lidt oppe. Hun åndede her lettet op. "Josh!" Lød det fra Alex. Så snart han ville komme hen til hende ville hun kigge ned på kvinden. "Tjek til hende, vi har oplevet at de dør alligevel." Dette var tit på grund af brækket ribben, når man gav CPR kunne man tit risikere at brække ribben der senere ville rive hul i lungerne, som senere ville slå dem ihjel. Alex løb derefter til nogle af de andre, hun stoppede op ved en mand i meget anderledes tøj, en jakke ud over en hvid trøje, med et underligt mærke på. "Er du ok?... " Lød det forsigtigt fra hende.
Kunne han snakke, var han i live? alle svar ville være gode for hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Josh on Man sep 10, 2018 9:18 pm

I det Rose løb ind i armene på Xander, svøb han med det samme dem om hende og krammede hende ind til sig. Gråden gjorde ham underlig utilpas og på samme tid ked af det. Han vidste hvorfor hun græd. Sorgen over at hun ikke kunne hjælpe flere tog hårdt på hende. Han kyssede toppen af hendes hoved, imens han ivrigt forsøgte at gemme hende væk fra omverdenen. Lige nu var det bare det hun havde brug for.
Josh var med det samme hos kvinden. Han tjekkede om hendes puls var den skulle være, samt om ribbenene var brækket. Derudover hjalp han hende også en smule med at komme af med vandet i lungerne. Det gjorde han ved at forsigtig støtte hende og banke roligt på ryggen. ”Det lader ikke til at nogen af dine ribben er brækket… har du ondt andre steder miss?” Josh smilte venligt til hende.
Cloud så en smule tomt hen på Alex. Hurtigt rystede han det væk og smilte venligt til hende. ”Ja… jeg er okay… stadig rystet, men okay… men det er der ikke så meget at sige til huh…” han så ud imod vandet igen. ”Jeg… det hele skete så hurtigt…” han tog hænderne op til ansigtet. ”alle de mennesker…”
avatar
Josh
Noob
Noob

Antal indlæg : 368
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Man sep 10, 2018 9:55 pm

Rose knugede sig til Xander. Det at han gemte hende væk var rart, det at han nærmest lagde et beskyttende lag over hende ved at omfavne hende hjalp! Dog følte hun sig alligevel meget urolig og trist. Så mange mennesker var døde og hun kunne ikke hjælpe nok, hun ville ønske hun kunne men intet hjalp. Et lille snøft lød fra hende.
Kvinden hostede en smule, mens han klappede hende på ryggen. Hun tog sig lidt til maven dog så snart hun ikke hostede mere hev hun efter vejret. "Jeg... Jeg tror jeg har det fint." Lød det forsigtigt fra hende, lige til hun trak benet lidt til sig og måtte skære en grimasse. "Jeg har ondt i min ankel, faktisk hele benet..." Lød det lavt fra hende. Hun tog forsigtigt fat i Josh.
Alex klappede forsigtigt Cloud på hovedet. "Tænk på de folk der overlevede, nogle overlevede i det mindste. Og du kunne vel intet gøre." Lød det forsigtigt fra hende. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle gøre ham glad, da det der var faldet ned fra himlen forvirrede hende, hvordan kunne sådan noget være oppe i himlen det var jo enormt! Plus så mange mennesker i det.

Så snart natten faldt over folk, ville de fleste af pigerne have taget sig af de såret og fodret dem. De forsøgte at tage sig af de forskellige folk, og puttede børnene hurtigt for at få lidt ro efter alt balladen. Dog som alle spiste var den samme kvinde der havde forsøgt at drukne Rose begyndt at skabe problemer.
Hun slog maden ud af hånden på Cloud. "Du af alle personer burde bestemt ikke få mad, du burde være død med de andre! Af alle folk!" Lød det højt fra hende, hvilket fik de andre til at se lidt tøvende på hinanden og ellers mod Cloud og kvinden igen.
https://us.hellomagazine.com/images/stories/1/2014/12/30/000/020/078/body_3_5.jpg
"Det er din skyld at alle de uskyldige folk er døde! Jeg troede fly kunne lande på vandet, men du valgte at styrte os ned i vandet og myrdede derfor en masse folk! Dit... " Rose afbrød hende hurtigt, ved at stille sig imellem Cloud og kvinden. "Du... Han var det samme igennem, hvorfor skulle han overhovedet gøre noget så forfærdeligt med vilje. Det ville ingen gøre..." Her så kvinden bare irreteret på Rose. "Som om du forstår. Var du overhovedet ombord!"
"N-Nej... Jeg aner ikke engang hvad de...." MEre nåede hun ikke at sige. "Netop! Du aner intet du er bare en åndssvag huleboer der intet kender til det moderne samfund! Hvilket er det der betyder at han burde dø med de andre!" Lød det højt fra hende.
"Bare fordi jeg ikke er på dit niveau betyder det ikke at je..." Endnu engang blev hun afbrudt. "Så hold dog kæft! Du kender intet til det, han kunne være en terrorist!" Rose så her lidt forvirret på hende. "Jeg forstår ikke..." Kvinden åndede irrteret ud. "Selvfølgelig ikke! Du en dum huleboer! Så fuck nu af.... Han burde dø! Drukne med de folk der var på stedet! Han er skylden til alt dette!" Råbte hun nu i hovedet på Rose, der stadigvæk forsøgte at køle hende ned.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Man sep 10, 2018 10:27 pm

Så snart Erina sagde at hun havde ondt i benene, tjekkede han til hendes ben ved at føle på dem. På den måde tjekkede han om de var forstuvet eller brækket. ”Jeg kan umiddelbart ikke finde noget. Jeg tror det er slaget der gør at du har ondt.” forsigtigt rakte han hende noget vand samt noget frugt. ”Men jeg vil råde dig til at tage den med ro i et par dage… bare for ikke at overbelaste dine ben.”
Cloud smilte svagt over Alexs ord. ”Det er vel rigtig nok… det bare…” han fjernede sine hænder og så hen på hende. ”Svært at fokusere på det positive lige nu, hvis du altså forstår.” dog nikkede han her til hende. ”Men tak… for hjælpen altså.”

Cloud tog med en stor tak imod maden og skulle da glædeligt til at spise det, indtil det blev slået ud af hænderne på ham. Fortabt så han ned på den spildte mad. Foran ham stod der nu bare et kvindemenneske og råbte ham i hovedet. Hans grønne øjne spærrede sig op. Som om han ikke havde det slemt nok i forvejen, nu skulle han så også stå og lytte til denne kvinde flippe ud. Men han lod hende gøre det. Hun havde sikkert mistet nogle i flystyrtet og lod derfor denne sorg gå udover ham. Dog som den blonde kvinde forsvarede ham, begyndte han her mere at vågne op. Mest fordi kvinden nu begyndte at skælde den blonde ud.
”Hey, din vrede er på mig og ikke hende…” sagde Cloud og stillede sig nu ind imellem Rose og kvinden. Dog var han ikke mere end lige nået at stå der, før Xander havde stillet sig helt op i ansigtet på problemtøsen. ”Hør her, snak sådan til min kæreste engang til og jeg fodre dig til hajerne! Rose har været med til at hjælpe dig her, samt givet dig mad, så Back det fuck off bitch!” han stillede sig her hen til Rose, trak hende ind til sig og derefter væk fra den tikkende bombe.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Man sep 10, 2018 10:59 pm

Hun nikkede forsigtigt med hovedet. "Tak... Hvad hedder du? Og ved du hvor vi er?" Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun tog imod maden han gav hende. Hun sendte ham et forsigtigt smil, selvom hun følte sig lidt skidt tilpas. "Jeg hedder Erina, hvis det er." Lød det lavt fra hende. Hun var tydeligvis stadigvæk skidt tilpas efter styrtet.
Alex sendte ham et lille kærligt smil. "Jeg ved det vel godt, jeg er bare lidt uforstående. Vi er opvokset her og har aldrig rigtig set noget fra himlen udover fugle. Så... Og vi synes også det er forfærdeligt, men... Hvis vi vælger at tage tingene for tungt ender vores samfund med at gå i stå også dør mange andre, derfor ser vi tit lidt bedre på tingene." Lød det forsigtigt fra hende. Hun ønskede virkelig at være rar mod ham, men på samme tid ønskede hun alligevel at være lidt hård mod ham. Men hun anede ikke hvem han var, hun kunne hellere ikke stille ham spørgsmål om alt dette.

Da Cloud stillede sig imellem Rose og tøsen lagde Rose sin ene hånd imod Clouds ryg for at se forbi ham. Hun forsøgte at hjælpe ham, men i stedet kom Xander nu op foran dem alle og hjalp dem begge. Hun blev her trukket ind til ham, hvor hun nu så lidt overrasket op på Xander. Dog fik hun et lille smil på læben, det var sødt at han ville hjælpe hende, og enlig beskyttede hende, selv imod folk.
Kvinden her så irriteret på Xander. "Hvorfor overhovedet redde folk! I vælger at redde dem også ofre dem som primitive folk! Det overrasker mig overhovedet ikke!" Lød det højt fra hende. "Det er ikke vigtigt for mig om jeg er sød mod den let påklædte luder! Men mere at han! ikke bliver her! Han er skylden til folks død." Lød det højt fra hende, hvor Evaline nu kom frem og tog fat i kvinden og rev hende så hårdt væk at hun faldt til jorden.
"Han er skylden i at folk døde! Men du var så villig til at drukne Rose for at komme op på en båd, på trods af at hun reddede dit liv!" Lød det hårdt fra hende. "Og at snakke sådan et sted som dette er dumt! Du kender ingen og har tydeligvis ingen venner her, hvilket betyder at du burde tage en slapper og i stedet holde din mund og spise din mad. Du ikke engang en del af vores klan i stedet er du bare en kvinde vi har hjulpet, bare fordi vi hjalp dig betyder det dog ikke at vi er villig til at lade dig blive her! Så snart du er ok igen! Smider vi dig måske ud i skoven i stedet, vi har ikke behov for alt dette!" Lød det højt fra hende, inden hun tog noget brød og grønsager og gav dem til Cloud.
"Her." Lød det fra hende, hvor Alex bare åbnede munden. "Du fodre ham kun det fordi du ikke gider spise dine grønsager!" Lød det højt fra hende, hvilket fik de andre til at grine. "Shut up Alex!" Lød det fra hende, hvor hun her satte sig ned og spiste sit kød igen.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Man sep 10, 2018 11:27 pm

”Vi er på en ø midt i Atlanterhavet. Mere kan jeg dog ikke sige om det… jeg og de andre drenge er selv strandet her takket være et synkende skib. Og oh… mit navn er Josh.” han smilte varmt til hende. ”Folk her på øen er meget venlige… her er flest kvinder… deres mænd er døde, hvilket jeg har forstået var pga. sygdom.” han rejste sig op og strakte sig. ”Jeg vil tjekke lidt til de andre, men bare kald på mig hvis du har brug for hjælp.” her gik han roligt væk fra hende og tjekkede til en af de andre.
Cloud lyttede til Alexs ord. Nok mente hun det godt, men på samme tid var ordene hårdere, men det havde han vel også brug for. Der var ingen grund til at blive ved med at se sort på tingene. ”Du har ret. Jeg skal nødig nedlægge hele samfundet…” han klukkede og smilte til hende.

Kvinden blev ved med at flippe ud. Det begyndte snart at blive pinligt. Mest for hende selv. Hvorfor ville hun skabe fjender på en ø hun lige var kommet til? Specielt hvis hun skulle være her i noget tid. Dog som Cloud skulle til at bede hende om at tie stille, kom Evaline ham i forkøbet og sat hende på plads. Præcis med de tanker Cloud lige selv havde haft. Det lå til at dette fik kvinden til at tie stille. I hvert fald, blev noget mad rakt til Cloud. Med et stort smil tog han imod den og nikkede til Evaline. ”Tak.”
Kommentaren om at hun kun gav ham grøntsager fik også ham til at grine. Men det gjorde ham intet. Mad var mad, i hvert fald lige nu.
Josh grinte også. Han sad ved siden af Alex og spiste sin egen mad.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Man sep 10, 2018 11:43 pm

Et sted i atlanter havet, dette var ikke godt. Hun ønskede virkelig ikke at være strandet så langt væk fra alt andet. Hun nikkede forsigtigt. "I see..." Lød det lavt fra hende, hvor hun her så sig omkring. "Ok." Hviskede hun lavt. Hun ønskede trods alt ikke at være her og alligevel håbede hun bare at der ville komme folk til hende.
Alex rystede blidt på hovedet. "Jeg vil nu ikke mene at du dræber vores samfund, men jeg håber på at du forstår hvorfor vi måske snakker som vi gør." Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun lagde hovedet på skrå. "Det skal nok gå... Vi vil hjælpe jer så godt vi kan, de andre mænd her er også fra et eller andet vrag. Så jeg vil gerne sige og fortælle dig at vi er vant til at hjælpe folk. Vi hjælper dig, vi skal nok hjælpe jer alle med at komme på benene igen. Så spørg gerne om alt dette! Hjælp og vi skal hjælpe." Hun sendte ham et kærligt lille smil.

Evaline holde sig for sig selv, hun ønskede ikke at miste sit kød især ikke lige nu. Hun spiste hurtigt sit kød, før hun så sig omkring, tjekkede om nogle ikke spiste sit kød. Dog måtte hun i stedet holde sig lidt på afstand fra nogle af de andre jægere. Hun kendte godt deres holdning om mad, de ville kæmpe for maden især hvis det kom til maden, alle jægerne elskede kød som Evaline. De var næsten villig til at dræbe for den! Skræmmende folk.
Alex sukkede blidt, mens hun så mod Josh der spiste ved siden af hende. Hun sukkede blidt, dog måtte hun indrømme at hun ikke helt vidste om hun synes han var sød når han spiste eller om hun bare fandt ham sød konstant.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Tors sep 13, 2018 10:06 pm

Josh kunne godt mærke på Erina at hun egentlig ikke ønskede at være her. Hvilket han følte med hende. Han savnede sit hjem. Nok havde han mødt nogle rare mennesker her, men det var ikke det samme og han ville egentlig bare gerne hjem. Dog var det ikke det han skulle fokusere på lige nu. Lige nu skulle han hjælpe rundt omkring.
Cloud smilte blidt til Alex. ”Tak, det jeg glad for.” han gned her sine tindinger og så ellers ud imod havet. Det var pænt af hende at vil tilbyde sin hjem, samt hele landsbyen selvfølgelig, men lige nu… ville han egentlig bare gerne være alene. Derfor satte han sig ned på stranden og fortsatte med at betragte vandet.

I det Josh bemærkede at Alex kiggede på ham, drejede han hovedet og så hen på hende. Hans kinder var fyldt op med mad, lidt ligesom et egerns. Hurtigt slugte han det dog og rømmede ned i sin hånd. ”UHm…” han rødmede og grinte lidt af sig selv. ”Har jeg noget i ansigtet?” han kløede sin kind. ”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Tors sep 13, 2018 10:39 pm

Alle lod de nye personer være i fred, de var der hvis de havde brug for hjælp. Dog ønskede ingen af dem at hælde salt i såret og den bedste måde ikke at gøre noget overhovedet, på den måde kunne de alle få sat nerverne på plads.
Alex fulgte derfor bare Cloud med øjnene, mens han valgte at gå ud nær strand kanten igen, ikke lige hvad hun havde forventet især ikke når han lige var blevet hevet op af vandet og det at man stadigvæk kunne se hvor flyet var sunket ned.

Da Alex så mod Josh lignede han seriøst et jordegern, hun kunne knap nok holde latteren inde. Hvilket gjorde at hun bare fnyste kort af ham og kort grinte af hans udtryk. Hun rystede blidt på hovedet. "Nej du har intet, jeg så bare på dig." Lød det kækt fra hende, hvor hun blinkede drillende til ham og spiste et æble imens.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Tors sep 13, 2018 10:54 pm

Alexs lille grin fik ham til at rødme endnu mere. Her rettede han sig hurtigt op så han i det mindste ikke så fjollet ud på den måde! ”Okay.” hendes drillende blink gav en snurrende fornemmelse i maven. Så snart han var færdig med at spise, rejste han sig op og så ned på hende med et smil. ”Det var været en lang dag huh?” han så rundt på de såret. Alle sad stadig med tomme blikke i deres øjne. Selvom han ikke selv var blevet udsat for dette, så skræmte det ham og han ville ønske at han kunne hjælpe dem med at glemme. Han så ned på Alex. ”Jeg vil smutte til køjs… sov godt.” han smilte kærligt til hende og gik ellers hen imod hendes telt. Trods alt havde han fået lov til at overnatte på gulvet der. Nogle kvinder så efter ham, hvor de derefter så på hinanden og nikkede. Her rejste de sig derefter op og fulgte casually efter Josh.

Cloud derimod så en smule fortvivlet rundt. Han var ikke sikker på hvor han kunne gå hen. Hvad var reglerne her? Og nu når han tænkte ordentlig over det, når han ikke var i chok længere, hvor i alverden var de henne? De var på en ø… lå det til. Han betragtede menneskene. Det lå til at være flest kvinder. Trods alt kunne han se forskel på ø beboer og dem som lige var kommet med flyet. Eller… ja. Han sukkede og begyndte at gå langs strandkanten. Selvfølgelig efter han havde takket Rose for mad.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Haru on Fre sep 14, 2018 3:57 pm

Alex smilede kærligt til ham. For at være ærlig havde hun håbet på at han ville kunne have brugt denne dag med hende og kun hende, de kunne have fisket også måske svømmet men i stedet endte de med at skulle redde folk og derfor endte de nu med ikke at bruge tid sammen overhovedet.
Da han sagde at han ville smutte i seng så hun forsigtigt op på ham, sendte ham et kærligt dog lidt trist smil. Hun havde lidt håbede på at de kunne bruge aften sammen nu, men nej. "Godnat." Lød det kækt fra hende, hvor hun vinkede forsigtigt til ham. Da pigerne så mod hinanden og kort nikkede til hinanden for at følge efter Josh, rejste Alex sig hurtigt op og luntede efter dem.
Hun luntede direkte ind i begges skuldre og snurrede her rundt kun for at se dem begge i øjnene. "Glem det... Han er ikke til deling... Hvis i vil have ham må i slås om det, mod mig.... Og jeg siger det bare.... men i ved begge at jeg har vundet over Evaline i kamp flere gange." lød det koldt fra hende, hvor hun her selv gik ind i sin hytte. Som om hun ville lade nogle tøser hygge sig sammen med hendes Josh.

Aften sneg sig langsomt på og stedet blev nærmest sort. Selvfølgelig ville månen skabe lys for dem men ellers ville der ikke være oplyst af andet, bålet var slukket og folk var begyndt at gå rundt. Rose var dog den der ryddede op og sørgede for at der ikke var nogle gløder tilbage. Hvis der var ville folk kunne træde på det! Hvilket var smertefuldt, det var trods alt tydeligt at ingen af dem brugte sko overhovedet.
Rose var dog meget tom, hun havde det skidt over at så mange var døde for ikke at snakke om at hun følte at hun intet kunne have gjort. Hun knugede en af deres kokosnød skåle, mens hun så ned på den. Xander havde forsøgt at køle hende ned, hvilket selvfølgelig havde hjulpet hende en del, men det føltes stadigvæk så skidt over ikke at have reddet alle.
Evaline derimod var den der sad ved deres lille vandbro og snittede våben, hun kedede sig hvilket var tydeligt hun lavede altid våben når hun kedede sig. Haru tog sig af nogle af de ældre, samt gik nu rundt med en flettet kurve med tøj.
Haru var den der gik hen til Cloud, hun satte kurven foran sig og rakte ham her det samme stof de andre også havde på. "Her... Det er måske lidt køligt at have på nu, men at være så våd som du er om natten gør at du risikere at blive syg, hvilket ikke er godt. Så dette er tørt og varmt og hvis du mangler et sted at sove så sig gerne til." Lød det kærligt fra hende. "Hvis det er for koldt så sig til, jeg har vidst et ekstra tæppe ellers kan vi sagtens dele." Lød det blidt fra hende, inden hun samlede kurven op igen og ville du gå fra ham.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 317
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Joaquin on Man sep 17, 2018 7:41 pm

Før pigerne overhovedet nåede hen til Josh, stod Alex pludseligt foran dem og havde en truende aura. De stivnede med det samme og delte et foruliget blik. Dog var der en af dem som trådte frem. Langt mørkt hår, fyldige læber og øjne brune og varme.
"Du kan ikke bare sige at han er din Al..." hun blev afbrudt af hendes veninde, som trak hende væk i hendes skulder.
"Lad det ligge Luce. Som hun lige sagde... hun har vundet over Evaline og det er ikke just noget vi kan prale med..." den sidste kommentar kom ud som en tøvende hvisken. Ingen her på øen var ligeså stærk som Alex. Måske Daniel, men dette var endnu ikke blevet testet.
Derfor nikkede de blot til Alex og trak sig væk. Erkendte tabet og kun Luce så sig irritertet over skulderen.
I hytten, rejste Josh sig dog fra sengen i det Alex trådte ind. "Hey! jeg tænkte på uhm i havde nogle former for spil her på øen?" nervøst kløede han sin nakke. Dog havde hans mandelbrune øjne en glød i sig. "Jeg ved godt at jeg sagde jeg ville gå i seng, men uhm... jeg følte pludselig for at spille noget sammen med dig." han smilte varmt til hende.

Xander svang armene om Rose, kyssede hendes kind og stoppede egentlig det hun var i færd med. "Jeg lover dig at jeg vinder i morgen..." han hentydede til kampen med Daniel. "Så har han ingen ret på dig længere." han begyndte nu at lege med hendes hår.
Kampen imellem Daniel og Xander var blevet udskudt et par gange nu. Mest pga. enden varmen og nu ulykken med flyet. Men, nu var der ikke længere nogle undskyldninger som kunne bruges. Han skulle kæmpe imod denne gigantiske mand og han havde ingen anelse om hvordan. Han vidste blot at Rose stod på spil. Hænderne kørte fra hendes hofter til hendes mave. "Jeg lover dig det."
Cloud tog imod tøjet fra Haru med et smil. "Tak. det sætter jeg pris på... og uh yeah sove... den havde jeg ikke lige tænkt over... jeg takker ja til at dele din hytte... uhm... må jeg spørge om dit navn miss??" ligesom hun begyndte at gå, fulgte han med hende, gik ved hendes side.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 302
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: A summer beach, and crack. Xander.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum