Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» The demon and the angel -James-
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptyMan sep 30, 2019 11:38 pm by James

» A new univers... - Joaquin-
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptySøn sep 29, 2019 1:55 am by Haru

» Office flirts
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptySøn sep 29, 2019 12:28 am by Haru

» Apartment issues.
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptyLør sep 28, 2019 9:03 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptyFre aug 30, 2019 12:15 am by Erina

» Witch hunt.
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptyTirs aug 20, 2019 7:58 pm by Aigemfarrel

» Highway through the dangerzone!
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» YuukaXRiver Wedding!
Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka


Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Rose on Man jun 20, 2016 11:10 am

Vejret var fantastisk, solen faldt på stranden, så vandet nærmest lignede en flod diamanter. Rose var kommet afsted med Joaquin, Xander og James. James havde lejet en isbod, brugte endnu engang den lille bunke af penge, i håb om at få tjent en del ind. Hvilket var meget fint, nu hvor solen bragte så meget varme. Gjorde at folk søgte håbløst mod vandet. Rose var mest blevet hevet med, i tilfælde af at de ville få travlt, og Joaquin fik ikke lov til at være hjemme, især ikke sammen med Kath. James ønskede ikke børnebørn nu, og især ikke med nogle der er så... gah som Kath og Joaquin, siden de enlig ikke rigtig lavede andet end at have sex, og åbentbart ødelægge den ene gode seng de havde. James ville højst sandsynligt aldrig tilgive Joaquin for det, før de altså fik råd til en ny seng.
Rose havde en strand taske over sin højre skulder, og en basket med sandwiches, drikkelse samt et tæppe så de havde noget at sidde på. Gad vide om det havde været ok kun at lave mad til hende og Joaquin, hendes far regnede jo med at arbejde. Ellers kunne han vel få hendes mad? Hun så kort ned i kurven, tjekkede endnu engang om hun havde alt. Hun havde ikke rigtig været ved stranden i langtid, mest på grund af hendes sygdom, for ikke at snakke om de gange det valgte at regne når de overvejede at tage afsted. Hun sukkede kort, inden hun lukkede kurven. Hun havde husket drikkelse til alle, men frygtede lidt at de ikke kunne lide det. Hun overtænkte alting alt for meget.
Samt det at Kath randomly var taget afsted, kun for at hænge lidt op af Joaquin. Det var underligt, at hun hele tiden valgte at følge efter Joaquin, samt arbejde bare for at være sammen med Joaquin, men benægtede hele tiden at de var sammen. De to lavede jo næsten ikke andet end at sidde klistret op af hinanden.
Kaths badetøj: https://img0.etsystatic.com/011/0/7601672/il_570xN.442870836_5dtz.jpg
Kaths badetøj var derimod meget showy, den var nedringende, og krydsede over hendes mave, men lod hendes navle være synlig. Samt den måde hun gik gennem stedet, var både forførende og fremvisende. Som altid, typisk at de fleste mænd valgte at stirre på hende, ikke at det gjorde Rose meget. Men hvordan kunne Kath overhovedet holde den form for opmærksomhed ud, de stirrede jo kun på ens røv og bryst, det var jo ubærligt, mens Kath derimod nærmest fik alt den form for opmærksomhed, Rose ville kravle ned i et hul for at undgå, men hun lignede en der havde det meget godt med, de sultende øjne over alt på hendes krop.
Roses badetøj: http://s7.landsend.com/is/image/LandsEnd/467616_A715_FF_ACD?fmt=jpeg,rgb&qlt=80,1&op_sharpen=0&resMode=sharp2&op_usm=0.5,1,3,0&icc=sRGB%20IEC61966-2.1,relative&iccEmbed=1&rgn=0,0,2000,3000&scl=5.649717514124294&id=td8uV3

Evaline ikke lavet andet end at brokke sig over varmen, strippede enlig Jacob hele tiden, da tøjet valgte at holde hans halv kolde krop, fanget bag tøjet. Hun klingede sig op af ham, hver eneste gang han ønskede at have en underlig trøje eller hættetrøje på, var hun hurtig til at få den enten af ham, eller kravle ind under den. Hun var smuttet med ham ud fra klanen, hvorfor? Fordi hun aldrig rigtig kom ud fra den, og ønskede at se hvad han altid snakkede om, nu hvor han altid snakkede om at det var unormalt at gå nøgen rundt. Hva snakkede han overhovedet om, hun gik ikke altid nøgen rundt. Eller på grund af varmen, gik hun mere rundt nøgen end normalt. Da der manglede sne, og kulde!
Hun havde halvt købt og halvt stjålet bikinien, hvordan ville man nok spørger? Hun kom ind som en ræv, så rundt efter noget badetøj, og forvandlede sig om for at sætte badetøjet på disken. Manden der stod bag disken stirrede først, og da hun spurgte om prisen, endte han derimod med at stirre endnu mere, til hun knipsede foran ham og et hurtigt TAG DEN blev råbt, så hun bare løftede på skulderen, tog den og forvandlede sig om til en ræv igen. Hun måtte ikke gå nøgen rundt, men som en ræv var det vidst intet problem. På de måde ville hun kunne gå nøgen rundt derhjemme, og da stranden af en underligt grund var et sted man også skulle være beklædt. Hvorfor skulle man have tøj på i vandet?
Evalines badetøj: http://static.minilua.com/wp-content/uploads/2012/12/olga-kurylenko.jpg
Alex og Josh var i det mindste taget med, Jacob var her. Og Alex havde enlig ikke mødt Jacob som sådan, så hvorfor ikke forsøge at hilse på hinanden på en strand, på den måde ville de kunne slappe af, snakke og Alex kunne vise sit nye badetøj til Josh. Hun brokkede sig i hvert fald ikke, og hun var begyndt at træne igen, så hendes krop var vel blevet bedre? Ikke. Hun lagde hovedet en smule på skrå, og bar sjovt nok en kurve, med mad til alle. Altså Josh, Evaline og hende selv, siden Jacob ikke spiste. Og hun havde ikke lavet det, Josh havde været en slave i køkkenet, og hun lavede som sådan ikke andet end at pakke lidt håndklæder, et tæppe og skiftede om til badetøj. Dog havde hun en strand kjole på, mens de tog til stranden, hun havde intet problem med at vise sin krop, men følte sig af en underlig grund en smule genert, da hun skulle møde Jacob og for første gang hans underlige hustru, i følge Josh i hvert fald.
Alexs badetøj: http://data.whicdn.com/images/215159957/original.jpg

Yuuka havde hevet Lilly med til stranden, og af en underlig grund var River taget med, hvorfor, ingen ide? Af en grund følte hun at han ønskede at se folk i bade tøj, hun havde dog pakket drikkelse til hende og Lilly, men River måtte tage sig af sig selv. Hun havde hunden med, og var for en gangs skyld iført en badedragt, hvor hun selv havde sparet op til den. Hun havde spillet en del violin, for at få penge til det. Og havde enlig lysten til at få Rivers opmærksomhed, ikke at hun ønskede at indrømme det, men ønskede den underligt meget.
Yuukas badetøj: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQROTtH1OF-V5m5zp6bDj6_P7-DcbnbQsEBrmtf1twVZ56bNcNRpQ
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by River on Man jun 20, 2016 1:31 pm

Joaquin forstod ikke sin fars vrede. Burde manden ikke være stolt af, at han ødelagde en hel seng under sex! Det var da imponerende! Han var ret sikker på at han var kilden til det og ikke Kath. Desværre var faren alt andet end begejstret. Tvært imod var han vred på ham og det var han sikkert indtil de fik råd til en ny seng. Alle de sultne øjne på Kath, ignorerede han blot, da han vidste at hvis hun endelig valgte at gå hen og flirte, ville de ikke være andet end mad for hende. Hvad han end var for hende, kunne han ikke svare på, men noget var han sikker på.. Han var i hvert fald ikke mad i hendes øjne. Eller, det håbet han i hvert fald ikke. Hun så fantastisk ud i sin badedragt.. Nu når han lige lå mærke til det.
Da de var kommet ned på stranden, var han klar til at gå ud i vandet, da han bemærkede noget, som han ikke lige havde regnet med at finde. Han kunne se Josh. Ingen andre end Josh. Hans tvillingebror og ved siden af ham, gik hans yndige Alex, der kunne få ens knæ til at smelte. Kort klukkede han og puffede til Xander, der ellers havde travlt med, at kigge på Rose og mukke over at hun ikke viste mere hud end hun gjorde. Der fandtes så mange forskellige badedragter! Også bar hun den der skjulte mest! Udover ben!
"Hey Xander.." Joaquin puffede pludselig til ham. "Se hvem der er her," Han nikkede hen imod det selskab der lige var blevet opdaget.
"Oh hell no.." hviskede Xander for sig selv.
Xander(venstre) og Joaquin(Højre): https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/347bl1c.jpg

Jacob var spændt! Tiden var inde til at møde Joshs udkårne, som han havde snakket så meget om. På samme tid med at han var en smule nervøs, vidste han at tingene nok skulle gå og denne Alex garanteret var en fantastisk pige. Hvad Evaline angik.. hun blev ved og ved med at trække hans skjorte af ham, blot for at komme tættere på hans kolde hud, da hun ikke kunne foredrage denne varme på nogle punkter overhovedet. Hun måtte se at vende sig til den, for Jacob havde tænkt sig, at rejse tilbage til sit land en del gange og hvis hun ville med hver gang, kunne hun ikke forvente at han rendte rundt uden tøj. Og når man snakkede om tøj, den måde Evaline havde skaffet sit badetøj på, skulle Jacob høre fra, da manden sagde at han skulle lære at styre sin kæreste. At blotte sig på den måde var alt andet end accepteret her! Det var åbenbart ikke kun ham, der skulle have lov til at se sin kæreste nøgen.
Han klukkede og pustede ud, hvorpå han smed et tæppe over det varme sand. Kort skyggede han for solen med sit håndled og så ud imod havet. "Her er så fantastisk!" Han så hen på Evaline. "Syndes du ikke også det?" Hun så fantastisk ud i sin bikini. Det klædte hende at komme ud af alt det uld tøj.
Jacobs badetøj: http://attheloft.typepad.com/.a/6a00e54ecca8b988330147e25ed2ee970b-450w
Imellem tiden gik Josh ved Alex side og kunne godt mærke sin kærestes uro, over at skulle møde Jacob, også selvom det kun var en lille uro. Han smilede ømt til hende og tog hendes hånd i sin. "Bare rolig, jeg har på fornemmelsen at i to kommer godt ud af det med hinanden," Et kort øjeblik kiggede han ned af hende og smilede kækt til hende. "Du ser forresten fantastisk ud i din bikini," Han vidste at Alex elskede hans opmærksomhed og han havde skam intet imod at give hende den i ny og næ.
Josh badetøj: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/de/5b/3f/de5b3f8a759f44cd992f0b1deedb1813.jpg
Da han kunne se Jacob i horisonten, vinkede han til ham og Jacob vinkede glædeligt tilbage og lige der skulle dagen tegne til at gå godt, til en anden bekendt skikkelse dukkede op bag Jacob, ikke så langt fra dem. Xander.. Og Joaquin..
Oh.. Hell.. NO..

River havde ikke været ved havet længe, så dette var en fantastisk følelse for ham. Nok var han ikke glad for at svømme, takket være frygten for vand, men han elskede lyden og duften af havet, samt følelsen af solen på hans hud. Ej længere ville han brænde op. Han kunne gå rundt herude! Uden problemer ville han kunne være i stand til at nyde solen og vinden der så blidt blæste i hans hår.
Han så hen på Yuuka. Dejlig så hun skam ud, men takket være sin stridighed og lyst til at drille hende, fortalte han hende det ikke og fortsatte bare længere og længere ud til strandkanten. Dertil og ikke længere.
River badetøj: http://www.fakeblack.com/wp-content/uploads/2016/01/hm-summer-collection-2011-41.jpg
Lilly lagde tæppet ud, tog håndklæderne frem og så frem til at bruge en hel dag på stranden, fyldt med solbadning og svømmeture. Den lille hvalp opførte sig indtil videre sig meget pænt og der var derfor ingen problemer at hente der.
"Dejlig dag huh Yuuka?" spurgte hun hende og satte sig ned. Roligt fjernede hun noget af det gyldne hår fra sit ansigt. "Skal vi ikke gå i vandet med det samme?" Hendes stemme var lystig og varm som en engels.
Lilly: http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2016/02/http-forum.phun.org-showthread.php-t-1601740-s-9ca2acb57118915e2e4b015f2b683298_3.jpg

Kitana var også taget et smut på stranden. Hun var egentlig taget af sted alene, da hun bemærkede sin søster og Xander. Xander kendte hun fra dengang de havde snuppet en mission sammen og hun kort arbejdede for ham, med at lave våben til ham. "hey Xander!" råbte hun efter ham.
Xander drejede hovedet og vinkede til den velkendte Kitana. "Hey!"
... Var det bare alle der tog på stranden i dag?
Kitana: http://2.bp.blogspot.com/--0vlZmy32kU/UdqnI_hXsDI/AAAAAAABWHQ/ABSVOxstrGY/s1600/clara_2.jpg
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 285
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Aigemfarrel on Man jun 20, 2016 2:39 pm

Rose kørte en hånd igennem sit lyse hår, da vinden valgte at få hendes hår til at flyve ind over hendes øjne. Selv de små briser var varme, det var en yderst delikat og varm dag. Dette skulle nok blive en godt salgs dag for hendes far, for ikke at snakke om at her nok skulle blive hyggeligt, nu hvor man kunne slappe af ved stranden, for ikke at snakke om at der var mange folk, men stadigvæk så meget plads, at det hele virkede så uvirkeligt. Kath så kort over sin skulder, hvor hun så mod Xander og Joaquin.
Hvad snakkede de lige om? Eller hviskede om, måske det var hende, hun havde en forholds god krop, for ikke at snakke om at badedragten kun gjorde gode ting for hendes brystparti og røv, så det ville ikke overraske hende. Hun lagde armene over kors, med et stolt smil på sine fyldige læbe. Til Rose valgte at spørger ind til hjælp om at sprede tæppet og sætte tingene, hvilket Kath af en underlig grund, gjorde uden helt at tænke over det. Hun lagde hovedet blidt på skrå, og satte sig ned. Rose gjorde mere eller mindre plads til at alle kunne sidde der. Hvor James tog fat i Joaquin og Xanders skulder. "Jeg stoler på at i to holder folk væk fra Rose, og at i har det nogenlunde sjovt." Han hev lidt i deres skuldre, hvor hans stemme pludselig blev lav og en smule truende. "Men ikke alt for sjovt... forstår i begge to..." Han slap dem og skubbede blidt til dem, inden han gik mod boden. De vidste godt at han skulle arbejde, som altid. Manden arbejdede jo sig selv ihjel, efter den ulykke.
De sorte bade shorts Xander havde på, var ret cool. Dog var det mest Joaquins orange brune bukser, der fik Kaths opmærksomhed, af alt. "Regner i med at sidde ned, eller bare stå og stirre?" Kath så op på dem, og lagde blidt hovedet på skrå, hvor Rose så ud mod vandet.

Evaline så sig omkring, så snart de var ved stranden. Sandet skadede hendes fødder en smule, ikke at det gjorde meget ondt, men varmen glædede ikke ligefrem hendes fødder, Hun lagde hovedet en smule på skrå, her var underligt varmt, men så fantastisk. Hvordan kunne det ske, at sand, i det hele taget bare jord og en smule vand kunne være så smukt! Hun så op på Jacob, hvor hun smilte stort til ham. "Her er kønt." Lød det lavt fra hende, inden hun lagde armene over kors, og så sig omkring endnu engang. Folk spillede underlige spil, for ikke at snakke om at nogle mænd jagtede kvinder, og spillede bold udenfor. Hvorfor jagtede mændene kvinderne, ville de dem noget ondt?
Men hvorfor grinte kvinderne så, det så nu mere akavet ud, end noget andet. "Hvorfor jagter de hinanden, og hvorfor går folk til stranden? Er det bare for selve varmen, eller fordi der er så meget hud? For hvorfor er det ok, når jeg får skældud af at have været nøgen i en enkelt butik." Hun lod kort sin ene hånd køre op af Jacobs bryst. "De kvinder her viser mere krop, end jeg overhovedet har lov til inde i hytten." Hun kyssede ham kort. Hans bløde læber, så blide og kølige, det nærmest fik hende til at slappe mere af. Hun trak sig roligt væk, hvor hun så bag sig. "Er folk enlig kun her, for at se på folks hud?" Lød det en smule køligt fra hende, folk stirrede jo en del på hinanden, så det nærmest var akavet.
Alex løftede først sit blik, i det Josh tog fat i hendes hånd. Hun rettede blikket mod ham, og smilte kærligt til ham. "Måske, jeg bare nervøs. Hvad nu hvis jeg ikke ligefrem er uhmm... Hva nu hvis han mener jeg er træks, og ikke kan lide mig?" Yup, Alex mødte normalt ikke folks familie medlemmer, så det at Jacob var en af Joshs søskende, gjorde hende bare nervøs. Ja hun havde mødt Stella, men det var i en smertefuld situation, så det var mindre akavet, mens dette skulle være hyggeligt, og hvis Jacob mente at hun vidste for meget hud! Så ville alting bare blive mere akavet. Hun kunne høre det for sig, Jacob disse hende, og snakke om at det var da altid godt at Josh kunne finde en der ønskede at vise så meget hud til alle. Nu fortrød hun at have taget den på, i stedet for en almindelig badedragt.
Blikket blev langsomt sunket igen, lige til Joshs stemme lød endnu engang. Et kompliment! Hun rødmede en smule, og smilte stort til ham. "Tak, i lige måde." Lød det drillende fra hende, inden hun kyssede hans hånd. Hun holde blidt fast i den, indtil hun lod blikkeet falde i samme retning som Josh. Alexs fokus lå dog mest på Jacob, siden han vinkede tilbage. Hun ønskede virkelig at gøre et godt indtryg, så det at Xander gik bag Jacob, blev næppe opdaget. Det gjorde Evaline dog, tøsen viste ligeså meget hud som Alex, hvilket betød! At han ikke ville se ned på hendes bikini. Et lettet suk slap hendes læber.

Yuuka snakkede enlig mest til Yuuka, sagde ikke så meget til River, dog kun noget når han snakkede til hende. Hun så dog enkelte gange op på ham, til de nåede stranden og nu gjorde klar til at kunne ligge og slappe af. Stranden var smuk, virkelig smuk. Det var allerede meget hyggeligt, bare at være der sammen med Lilly og River, på trods af at de ikke snakkede sammen særlig længe eller meget for den sags skyld. Da Lilly snakkede om at bade, så hun kort mod River. "Sure kan vi sagtens... Men først." Hun listede sig ind bag River, inden hun valgte at placere begge hænder på hans ryg og skubbede ham ud vandet, det var jo ikke ligefrem dybt, så han ville måske vælte ellers bare få våde fødder. Hun lo kort, inden hun så sig over skulderen. "kom." Lød det kækt fra hende, inden hun gik forbi River og gik ud i vandet. Den lille hvalp sprang efter dem, hvor den stillede sig ved siden af River og snuste kort til ham.

Rose løftede sit hoved, så snart Lyden af Xanders stemme blev mixede ind i en andens stemme, så Rose mod lyden. Der var mange på stranden, så intet under at de sikkert ville møde en masse de kendte. Hun smilte kort for sig selv, pigen var køn, den gyldne bikini var yderst køn og fik hendes krop til at stå mere frem. Endnu engang var det sjovt at tænke over hvordan folk ikke havde noget problem med at vise sin krop frem, hun misundede det lidt, men på samme tid fandt hun det en smule akavet når folk gjorde det. Måske hun var den akavet her, hende?
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 569
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Joaquin on Man jun 20, 2016 9:42 pm

Der var vel ikke noget problem, at Alex var her sammen med sin elendige kæreste, hvis bare de holdt sig for dem selv, skulle det hele nok gå. Lige siden Xander og Josh lille slåskamp, havde spændingen imellem dem været stram og næsten udholdelig. Han havde intet imod Alex, men Josh.. grr!
I stedet for at fokusere mere på dem, så han igen hen på Rose og lyttede til hvad den besynderlige James havde at sige. De måtte godt have det sjovt, bare ikke for sjov. Det var vidst ikke noget han skulle frygte.. Rose havde ikke ligefrem noget på der viste hendes store barm og fine bredde hofter. Både Joaquin og Xander nikkede blot til hvad James sagde. Om han så var truende eller ej.
En smule bekymret, så Joaquin efter sin far, der som altid gav sig til at arbejde i stedet for, at slappe af ligesom alle andre. "Husk nu også at nyde din tid på stranden far!" råbte han til sidst efter ham.
Da Kath snakkede til dem, satte Joaquin sig ned ved siden af hende, Xander derimod strakte sig og kiggede ud mod havet. "Jeg tror jeg snupper en dukkert," Før de rigtig kunne nå at sige noget til ham, løb han ud i vandet og overfaldt ingen andre end Kitana, der blot stod og søgte efter krabber.
Joaquin lagde en arm om Kath.

Den lille kommentar Evaline kom med, fik Jacob til at klukke og blidt kysse de bløde læber tilbage. "Kvinderne her har ikke så meget tøj på, da de skal ud og bade," svarede han hende og gav sig til at knappe sin lysebrune, lette skjorte. "For nogle er det normalt her på stranden.. for andre går man rundt i en af disse.." Han nikkede hen imod en kvinde og mand, der var dækket af en badedragt fra top til tå, der samtidig var stribet og noget så u charmerende.
Josh gik med det samme hen og gav Jacob et håndtryk, og det klassiske hvor de trækker hinanden ind i et kram. Derefter så Jacob hen på Alex og sendte hende et stort og venligt smil.
"Hej Alex. Det er rart endelig at møde dig," sagde han til hende og var klar til at give hende et håndtryk, hvis hun altså tog imod den.
Det måtte han give Josh, Alex var en køn tøs og havde en af de mest bedårende ansigter han nogensinde havde set. "Jeg er Jacob.. men.. den havde du sikkert regnet ud."
Josh gik hen til Evaline, lagde de ting han havde på sig fra sig og sendte hende et stort smil. "Hey Eva! Så hvordan går ægteskabet indtil videre med mr. is derover?" Han nikkede hen imod Jacob, der roligt stod og snakkede med Alex.

River stod og snuste ind, nød den friske luft og havde egentlig i sinde om, at bare stå og nyde det, til en hvis Yuuka syndes hun skulle ødelægge freden. Det pludselig skub fra hendes styrke, fik ham til at falde forover og af ren panik, strakte han armene ud foran sig og landede heldigvis ikke ned i noget dybt vand. I det sekund kunne han kort mærke sit døde hjerte slå igen! Knap nok havde Yuuka fået lov til, at sige til Lilly, at de kunne bade nu, før River allerede var oppe og stå. Lilly var godt klar over situationen nu, derfor blev hun på tæppet og gav sig til at snuppe noget at drikke. Med sin vampyr styrke, havde River lagt en arm om Yuukas hofte og trukket hende ind til sig. "Du snakker knap nok til mig hele dagen og nu vælger du pludselig at skubbe mig i vandet.." sagde han lavt til hende, drillende og trak hende langsomt ud imod vandet. "Du beder direkte om ballade.." Hurtigt havde han snurret hende rundt, fronten mod vandet og skubbede hende hårdt derud imod. Drillende klukkede han over hende og kørte en hånd igennem sine gyldne lokker.
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Rose on Man jun 20, 2016 10:21 pm

James løftede kort med hånden, som et tegn på at han havde hørt Joaquins ord, og kort vinkede til dem. Han havde ikke tid til at slappe af, deres økonomi var stadigvæk meget dårlig, de havde dog fået nok til Roses medicin, i hvert fald nok til det, så var maden stadigvæk et problem. Godt ingen var helt vildt sarte, siden de som sådan åd de rester, der nu var, og ikke så totalt klamme ud, og kun af dem som hendes far mente var mest renlige.
Kath så op på Xander og Joaquin, hvor hun smilte forførende til Joaquin. Dog var det bare sådan hun smilte til ham, mest forførende og kækt. Rose satte sig til rette, hvor hun smilte til Xander. "okaii." Lød det kort fra hende, inden hun så ham løbe ud i vandet og overfalde kvinden. Asiat, det overraskede enlig ikke Rose. Alex og Xander havde været et par, så han var vel meget tiltrukket af Asiater, samt det at de tydeligt kendte til hinanden. Hun lagde blidt sit hoved ligge på skrå, inden hun så op mod himlen, løftede sin ene hånd for at skygge for solen. Måske solcremen skulle pakkes frem allerede med det samme... Så Joaquin ikke for første gang i sit liv, skulle opleve en stiv hud og smerten af at blive rørt, på grund af solens stråler. Hun rodede i kurven efter solcremen, mens Kath derimod så op på Joaquin, der som en anden ninja fik lagt armen om hende. Hun kyssede hans hals kort, inden hun så ud mod vandet. "Så, hva burde vi lave på stranden? Bare slikke sol, har i overhovedet solcreme med? Jeg tog ikke rigtig noget med, udover pung og ja... det jeg har på." Hun så ned af sig selv, som altid nassede hun så meget fra Joaquin som hun kunne komme til, også selvom de var i en penge krise, det ændrede sig bestemt ikke. "Vi har vidst ikke noget." Rose rejste sig roligt op. "Jeg går hen og ser om far måske har noget." Hun smilte kort til dem, inden hun gik væk. Stakkels Joaquin, hvis han blev solskoldet allerede i starten af sommeren.

Evaline så sig over skulderen, hun forstod det bare ikke, hvis de skulle bade, hvorfor så ikke være nøgne, var det ikke lidt åndsvagt at være tildækket når man badede."Dem med mere tøj på ser bare dumme ud, hvorfor ikke bare droppe tøjet." Hun kørte sine hænder op af hans overkrop, så snart han havde knappet skjorten op, hvor hun kørte sine hænder op til hans skuldre og langsomt kørte skjorten ned af hans skuldre, hvis han altså tillod det. Hun ønskede at have fri tilgang til hans krop, så hun altid kunne snuppe kulden fra ham. Gad vide om han enlig følte varme? Så som nu, her var jo varmt nok til at stege en gris!
Alex rødmede i samme øjeblik, hendes øjne mødte Jacobs. Han var meget køn, havde et maskulint ansigt. Dog rødmede hun mest af nervøsitet, hun legede en smule med sit hår, hvor hendes blik nærmest uskyldigt søgte væk fra ham, skiftede en smule. "H-Hey." Lød det lavt og uskyldigt fra hende, hvor hun trygte hans hånd. "Han snakker meget om dig, så det ikke helt svært at regne ud hvem du er... Plus han krammer ikke så mange mænd, så det gjordere det nemmere." Hun smilte forsigtigt til ham, hvor Evaline så ned på Alex og derefter over på Josh. Alex var så lille, som en mus og opførte sig så uskyldigt.
Hun rettede blikket mod Josh og nærmede sig kort hans ansigt. "Det går fint, Jeg kan se du intet mærke har, eller.." Hun så om bag sig, for at se på Jacob. "I bruger ringe, så i er stadigvæk ikke gift. Hvorfor ikke? Skal du ikke videre i livet snart?" Hun smilte drillende til ham, og så op og ned af ham. Nope intet tegn på ægteskab.

Yuuka så over mod Lilly, der valgte at blive siddende. Frygtede hun vreden fra River, for seriøst, var man ude i vandet havde han svært ved at gøre en noget overhovedet. Et suk slap hendes læber, lige til River greb fat i hende og hev hende indtil sig. Hun adskilte kort sine læber, men lod ikke sig selv afbryde ham. Lige til han snurrede hende rundt og skubbede hende hårdt mod vandet, hun tog nogle hurtige skridt inden hun faldt på knæ. Hun rejste sig hurtigt op og gik mod ham. "Seriøst, du leger et dødsens farligt spil, nu når du er den der er vandskræk! " Hun smilte drillende til ham, tog fat i hans arm og hev ham med sig længere og kængere ud i vandet. Et godt greb om hans arm, så han ikke ville kunne stikke af så nemt som ingen ting i hvert fald. Takoda derimod sprang bare rundt og legede i vandet, hvor han løb frem og tilbage mellem Lilly og vandet, med en pind, og enkelte gange muslinger.
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Joaquin on Man jun 20, 2016 11:17 pm

Han vidste egentlig ikke hvorfor han overfaldt Kitana, nok mest fordi han kendte hende og han vidste, at hun sagtens kunne klare den form for drillerier. Og ganske rigtig, Kitana tog imod det og kastede kort den drillende Xander over skulderen. Den forskrækkede dæmon, sad nu nede i vandet, øjnene spærret op og det våde håret klistret ind til sin pande. Det lykkedes lige en lille pige på 1.50 at kaste ham over skulderen!? WHUT!?
Det fik blot Joaquin til at grine. Aldrig havde han set noget ligende! Det så virkelig godt ud!
Han drejede hovedet om mod Kath, da hun placerede de altid bløde læber på hans hals hud. Hvorfor snakkede de pludselig om solcreme? var det ikke blot en underlig myte at man skulle have det stads på? Så da Rose rejste sig op for at hente det, var han klar til at stoppe hende og sige, at han sagtens selv kunne hente det, hvis de mente det var vigtigt. "Jeg henter det Rose," insisterede han og rejste sig op. "Også selvom jeg ingen grund ser til det." Det sidste blev hvisket en smule for ham selv.

Evalines holdninger omkring tøj var skam altid underholdende at lytte til. Også selvom de kunne være noget så besynderlige. Han klukkede sammen med hende og sendte hende et ømt smil. Som altid når han forsøgte, at knappe sin skjorte, ville Evaline have den af ham, så hun havde fri adgang til den kolde hud han bar under den. Han rystede bare på hovedet af hende og lod hende gøre som det passede hende. Hvad nyttede det at sige hende imod hvad skjorten angik.
Det var kært for Jacob at se hun var så nervøs over at møde ham. Så var han ikke den eneste der havde været en smule nervøs over at møde hende. Men, indtil videre gik det jo helt fin. "Han er snakker skam også meget om dig og du er præcis ligeså køn som han beskrev dig," fortalte han hende og gjorde en gestus til, at hun bare kunne gå hen og sætte sig, hvis hun havde lyst til det. Det varede ikke så længe, før han ville bede Josh om, at hjælpe ham med at rykke grillen ned på stranden. "Du behøver ikke være nervøs.. jeg bider skam ikke," Han så kort om på hende og smilede venligt til hende. Han ville bare ikke have, at hun skulle føle sig utilpas hos ham og Evaline.
Josh klukkede bare over det Evaline sagde, imens han var i færd med, at pakke maden ud de forskellige steder. Samtidig med at han pakkede det ud, gjorde han tegn på, at hun sagtens bare kunne tage af det hvis hun ville. "I modsætningen til dig og Jacob, skrider vi langsomt frem og har ikke travlt med at blive gift," Selv tog han noget at drikke fra en fyldt vandflaske. Ikke at tanken om at gifte sig med Alex ikke havde haft strejfet ham, for det havde den da, men han vidste at hvis han endte med at spørge hende lige nu, ville hun sikkert blive presset og forskrækket.
"Hey Josh! Hjælper du mig ikke lige med grillen?" spurgte Jacob.
Josh nikkede og rejste sig op, hvorpå han fulgte med Jacob lidt op af mod vejen, kun for at finde en ret stor grill, der blot skulle flyttes ned til dem. Det måtte underholdende for, at se de to unge mænd diskutere og fumle rundt med, på hvordan de skulle få flyttet det store monstrum.

River havde ikke lige tænkt helt igennem, hvordan pokker han skulle vinde over en så stærk som Yuuka, når han var i nærheden af en af sine svagheder. Det var uden tvivl en stor fordel for hende, at hun bare kunne trække ham ud i vandet, dybere og dybere, så hun ville se panik bredde sig i de sorte øjne. Noget man nok ikke havde troet, at man skulle se i ham. I starten gav han dog ikke rigtig tegn på panik. I stedet lod han hende bare trække ham længere og længere ud, til vandet gik ham til navlen og han ikke længere kunne holde facaden. "Du vinder! Du vinder!" sagde han til hende, og forsøgte nu at rive sig fri.
Lilly kastede med de forskellige ting Takoda nu kom med. Dog var hendes blik også spundet fast på Yuuka og River. Det var sjovt at se hvordan River begyndte at gå mere og mere i panik, jo længere han kom ud i vandet. Men, i det mindste lod han til at stole nok på Yuuka, til at lade hende ham trække ham så langt ud i vandet.
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by evaline on Man jun 20, 2016 11:42 pm

Rose så en smule forskrækket mod dem, de burde være mere forsigtig, hvad nu hvis Xander kom til skade. Det så en smule vildt ud og kunne sikkert nemt ende galt, hun lagde en hånd ved sine læber hvor hunblidt smilte, i det han sikkert ville rejse sig op. I det mindste var han ok. Joaquin der ønskede at hente solcremen, fik dog Rose til at se spørgerne på ham, ønskede han ikke at bruge masser af tid sammen med sin kæreste? "Uhm, okaii.." Hun satte sig roligt ned igen, hvor hun lagde hænderne i sit skød. Hvad skulle hun bruge sin tid på, måske tegne? Nej, solen fik papiret til at skade hendes øjne... Hvilket gjorde at læsning også blev udlukket, et blidt suk slap hendes læber. Måske hun skulle tømme kurven, også gå ud og fange krabber, på den måde kunne de spise krabber en af de følgende dage.
Kath krummede sig en smule utilfreds sammen, da han valgte at hente den. Virkelig, her sad hun og håbede på at de måske skulle slappe af og af en underlig grund, bare omgåes med hinanden. Endnu engang følte hun sig klam og sukkersød! Måske hun skulle give ham en lammer.

Evaline smilte, mest over at han lod hende hive trøjen af ham i offentligheden! Det var ellers aldrig blevet tilladt normalt. Hun tog skjorten af ham, og foldede den en smule. Blidt smilte hun til ham, til Josh og Alex fik deres opmærksomhed. Så var det tid til at være høflig, overfor personen der havde tvunget hende ud at græde foran Jacob. An en grund ville hun have hævn, men ikke på samme måde, hun ønskede ikke at Josh skulle komme noget til, eller græde for den sagsskyld. Ellers ville Jacob bare skælde hende ud. Hun sukkede blidt.
Alex nikkede roligt, til Jacobs ord. "T-Tak, det jeg glad for. På den anden side, det ville også være upassende hvis du sagde jeg var grim." Hvad stod hun lige og sagde, hun klukkede nervøst over sin egen kommentar, hun var seriøst underlig lige nu. "Undskyld, Det er trods alt første gang jeg møder dig.. Så.. bliver en smule nervøs." Hun kløede akavet sit baghoved, hvor hun lo lavt. Hun følte sig så underlig!
"Skrider langsomt frem? Har i ikke allerede haft sex, og fået et barn?" Lød det drillende fra hende, hvor hun satte sig ned. Josh og Alex havde sygt meget mad med, det virkede nærsten fantastisk! så meget mad! Samt det at dyret allerede var parterede, hvor fantastisk. Hun drejede hurtigt hovedet op mod Jacob, hvor hendes øjne nærmest skindede i solen, som et par hvalpe øjne. "Se alt den mad!" Lød det begejstret fra hende, inden hun rettede blikket mod maden igen.
Alex satte sig ved Evaline, i det øjeblik de valgte at hente grillen, hvor begge valgte at sætte sig så de kunne se hvordan de fumlede rundt med grillen. "De ser fjollede ud." Lød det lavt fra Alex. Evaline derimod, lagde hovedet blidt på skrå. "Har i brug for hjælp!?" Råbte hun til dem, hvor hun langsomt begyndte at rejse sig. Hun kunne sagtens hjælpe, så tung så den da heller ikke ud.

Yuuka holde facaden, han skulle så langt ud, til han panikkede helt. Først da han valgte at sige at hun vandt, lo hun og trak ham kort meget tæt på ham. Dog i stedet for at kysse ham, slap hun ham bare og skubbede ham blidt. Ikke hårdt nok til at han ville falde. "Jeg troede ellers lige kort du ville helt med ud, skuffelsen er over mig." Hun placerede en finger på hans brystplade. "Seriøst, dig som virker så stærk og farlig, er lige ved at skide i bukserne over vand." Hun drillede ham, som altid, når hun fandt noget hun kunne drille ham med. "Hvad nu hvis jeg kaster vand på dig? Er du så ligeså bange?." Hun lod hånd fladen slå mod vandet, så den sprede sig over ham.
evaline
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Jacob on Tors jun 23, 2016 10:46 am

Xander erkendte hurtigt nederlag, men valgte blot, at ryste det af med at grine og sige hun blot havde brugt sit begynder held. Kitana himlede blot med øjnene over den kommentar og så kort nysgerrigt hen på de folk, Xander var ankommet med. Begge tøser var noget så kønne, den blonde af dem havde det varmeste smil Kitana nogensinde havde set og den rødhåret.. Havde bare den der wow aura over sig. "Så.. hvem af dem er kæresten?" Med et drillende udtryk så hun om på Xander, der blot klukkede over kommentaren og gik op ved siden af hende. "Ingen, men jeg ville ønske, at det var den blonde."
Det fik Kitana til at klukke blidt. Så han var skam forelsket i den kære blonde tøs. Det var nu ret så kært. Hvorfor gjorde han ikke noget ved det? Måske hun ikke var vild med ham.
Joaquin kom tilbage med solcremen og satte sig igen ved siden af Kath. Roligt åbnede han den og sprøjtet det ud på sine hænder. "Lad mig smøre dig ind," insisterede han og gjorde tegn med den anden hånd, at hun skulle vende ryggen til ham, så han kunne tage sig af hendes ryg.

Jacob fandt det skam bare ret kært, at hun var så nervøs for at møde ham. Ingen længe ville det sikkert bare gå op for hende, at der slet ikke havde været nogen grund til, at være nervøs, da han ikke havde i sinde at dømme hende på nogle punkter. Nok kendte han hende ikke, men blot det faktum, at hun var så god sammen med Josh, gjorde at han allerede vidste, at han kunne lide hende. Og når man snakkede om kært, kunne han ikke stå for, at se Evaline blive så overlykkelig over, at de to engle havde anbragt en del mad med sig.
Han klukkede kærligt og smilede stort til hende. Noget af det mest bedårende var og blev hende.
Josh derimod, havde fået en smule røde kinder over, at Evaline pegede ud, at de var gået hurtig frem i andre ting end lige ægteskabet, hvilket havde fået ham til at se den anden vej, fuldkommen rød i fjæset. Hans læber lavede en sjov utilfreds grimasse. Det var svært at erkende hun havde ret, så derfor kommenterede han det ikke, men lod hende få den sejr og for at vise han ikke var sur, grinte han svagt og fik endelig alt maden pakket ud.
Det var ikke fordi, at grillen var tung for dem, det var mere det faktum at den var så svær at holde og løfte på. Hver gang de forsøgte, var de altid ved at tabe den over hinandens fødder og først efter, at have råbt lidt af hinanden, grinte de sammen og prøvede igen.
"Nej tak! Vi klare den!" råbte Jacob tilbage og lige i det sekund, lykkedes det dem at finde en måde at løfte den på og få den ned ved siden af tøserne.
Så snart den var på plads, satte de begge sig ned igen på tæppet og kunne ikke undgå, at grine svagt over sig selv få gange. Nok havde den ikke været det tungeste at løfte, men som sagt kunne ting også være besværgelige at løfte.

River kunne ikke tro, at han lod hende vinde på den måde, tillod at hun bare stod og drillede ham op i hans ansigt. Og han kunne bestemt ej heller få det til at passe, at han kunne mærke hvordan en rødmen langsomt var ved at bredde sig på hans kinder. Hvorfor skulle han også lige være bange for vand, blot pga. en nær døds oplevelse som yngre. Havde det ikke været for hans far, ville han sikkert slet ikke være bange for vandet i dag.
Han fnyste af Yuuka og gav et overrasket gisp fra sig, da hun pludselig trak ham ind til sig. I få sekunder troede han rent faktisk, at hun ville give ham et kys, til hun blot skubbede ham væk igen og prikkede ham på brystet. I stedet at svare på hendes drillerier, himlede han med øjnene og ville egentlig til at gå ind på land, da hun pludselig lagde an til, at hun ville kaste vand imod ham. Med et løftet øjenbryn, smilede han lumsk til hende og lagde selv sin egen hånd lige under overfladen. "ufordringen er accepteret," sagde han drilsk og gav sig nu til at plaske vand op på hende.
Han var ikke bange for at få vand på sig på den måde, da han jo heller bange for, at gå i bad.
Jacob
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 218
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Yuuka on Tors jun 23, 2016 1:01 pm

Kath lagde sig i stedet på maven, og smilte forførende til Joaquin. "Nå nå, så du gør mange ting! Sex også smøre du frivilligt en ind i solcreme, burde jeg være beæret" lød det drillende fra hende, mens hun enlig bare nød hans varme hånd smøre hende bløde hud ind i solcremen.
Rose derimod gjorde det selv, smurte armene og benene samt sine skuldre ind. "Du burde seriøst få dig noget andet badetøj, det der ligner hverdags tøj, og er kedeligt." Rose så ned af sig selv, hvor hun smilte skævt. "Jeg har ikke ligefrem råd til noget andet, og det meget rart at have på." Lød det en smule lavt fra hende. Kath sukkede blidt, det var næsten syndt for Xander at Rose havde det på den måde, især når Xander var med, drengen ville jo gerne se hende let påklædt! Måske hun skulle hjælpe ham lidt? Et lusket smil formede sig på hendes læber.
Rose så bare ud mod vandet, mens solen stegte stranden!

Evaline og Alex klikkede enlig meget godt, måske var det fordi Alex overhovedet ikke så den kvinde som en trussel, da det var Jacobs kone, eller det faktum af at Evaline virkede så naturlig i alt. Alt i alt kunne hun nemt snakke med hende, og hyggede sig enlig.
Da Jacob og Josh kom ned med grillen, så Evaline op på den og derefter mod Josh ig Jacob der grinte. Hun kravlede forsigtigt hen til Jacob, hvor hun lagde sin hånd på hans skød og sprede hans ben en smule, så hun kunne sidde imellem hans ben.
Hun elskede hans kølige hud imod hendes, især når der var så varmt som nu. Et udmattende suk slap hendes læber, hvor Alex så ned på alt maden. Brød, kød, salat og grønsager. De havde taget en hel buffe med, men de anede jo hellere ikke hvor meget Evaline enlig spiste, eller måske Josh gjorde lidt.
"Så hva... Vent" hun så mod vandet. "Er det ikke Xander?" Lød det lavt fra hende, hvor hun langsomt rejste sig op, det skadede vel ikke at hilse.

Yuuka og river ende med at have en underlig form for vand kamp, hvor de slog vandet mod hinanden, o godt og vel noget tid, til Yuuka altså fik øje på at Takoda havde fået en krabbe på halen, og nu suste pivende rundt! Som en anden forskræmt hvalp!
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Jacob on Man jun 27, 2016 1:52 pm

Joaquin smilede forførende til hende og begyndte roligt, at smøre hendes yndige ryg ind i solcremen. Hver en del blev smurt ind, helt ned til kanten af hendes numse. "Jep, hvad jeg ikke gør for min mistress," sagde han blidt til hende og kiggede kort hen på Rose, da Kath snakkede om hendes badetøj. For at være ærlig, havde han ikke tænkt over at Roses badetøj ikke lige var det man fandt.. flot. Han lå ikke mærke til det, da hun trods alt var hans søster.
"Jeg syndes bare hun skal have det på, det klæder hende," blandede han sig kærligt og sendte Rose et skævt smil. På den måde var det også nemmere, at holde mændene væk fra Rose. Jo mere hud man viste, jo mere opmærksomhed tiltrak man.
Da han var færdig med, at smøre Kath ind, kyssede han hendes skuldre blidt.

De alle fire snakkede nu meget godt sammen, alt imens de spiste og gumlede den lækre mad i sig. Eller, Jacob gjorde ikke. Han sad blot med spredte ben, så Evaline kunne sidde op af ham og køle ned. Måden hun gjorde det på, havde selvfølgelig fået ham til at rødme og Josh til at klukke en smule. Det var længe siden at han havde Jacob sådan. Hvis han husker rigtigt, kunne han ikke huske at han nogensinde havde set ham sådan.
Tingene var nu meget hyggelige. Lige indtil Alex opdagede, at Xander stod ud i vandet og rejste sig op. Hun ville sikkert hen og hilse på ham. Hvilket igen skabte uro i ham.. Men i stedet for at sige noget, spiste han blot videre og lod hende gå hen og snakke med dæmonen, hvis det altså var det hun ville.
Jacob bemærkede med det samme sin lillebrors uro og kiggede kort ud i vandet. "Xander hvem?" Spurgte han roligt.
"Ikke nogen," mumlede Josh gumlende på sit æble.

River fulgte Yuukas blik. Stakkels Takoda havde en krabbe til at sidde fast på halen. Som havde det været hans lille baby der var i fare, løb han derhen imod og løftede hvalpen. Hurtigt fjernede han krabben og kastede den ud i vandet igen.
"Rolig Takoda," sagde han blidt til ham og aede hans hoved. "Den er væk nu." Forsigtigt satte han Takoda fra sig igen.
Så snart han satte Takoda fra sig, kom der noget af en stor ulv løbende hen imod dem. Ghost havde fået øje på Takoda og kunne med det samme genkende den lille hvalp.
"Ghost! Hey!" kunne man høre Josh råbe efter den store ulv. Hurtigt var englen på benene og sat i løb efter den store ulv. I det River og Josh så hinanden, stivnede de i hele kroppen og delte nu bare et blik der direkte skreg.. kamp og konkurrence.
Jacob
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 218
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by evaline on Man jun 27, 2016 6:09 pm

Kath nød det, nød at han valgte at smøre hendes silkebløde hud ind i solcremen. Hun lukkede øjnene blidt i, mens han valgte at kommentere på dette, det overraskede hende en smule at han valgte at byde ind. "Ja, men folk burde i det mindste have lidt at se på. Hun har trods alt ikke noget der burde skjules, hun har en ok køn figur." Hun så drillende op på Rose, der valgte at ryste blidt på hovedet. "Jeg har det fint i dette, og regner med at beholde det i et par øje." Hendes stemme var blid, inden hun valgte at rejse sig op. Hentede en spand, og gik derefter ud i vandet, hun kunne vel fange et par krabber, bare det var nogle ok store krabber.
Kath derimod, vende sig om, tog kort fat i Joaquin og kyssede hans læber blidt. "Hvorfor vil du ikke have din søde lille søster, til at finde en fyr, slå sig ned og who knows, måske er det lige det hun mangler. Sådan at få lidt opmærksomhed, fra det modsatte køn." Hun kørte hånden ned af hans bryst, inden hun tog solcremen og begyndte langsomt at smøre ham ind.

Alex valgte at smutte fra dem, dog ikke helt - Hun så kort tilbage på Josh, var det meget træls at hun valgte at gøre dette? Hun var trods alt venner med Xander, hun rystede på hovedet. Han måtte leve med dette, han skulle ikke have lov til at bestemme hvem hun snakkede med. Et suk slap hendes læber, inden hun valgte at løfte hånden en smule. "Xander?" Hun stoppede en smule op foran ham, da hendes øjne ramte Kitana, hvad lavede den kvinde her?! Et halvt afskyeligt udtryk skabte sig i hendes øjne, inden hun lagde øjnene på Xander. "Hva laver du her, hvem er du sammen med? Eller, ikke hvem... Men, intet arbejde?" Hun kørte en hånd igennem sit hår, enlig mest for at have en undskyldning for at posere en smule, af en grund kunne hun godt lide Xanders opmærksomhed, Mest Joshs, hvis hun skulle vælge mod nogens. Men det at hun så sjældent så Xander, gjorde at hun ønskede at få hans opmærksomhed en smule, mere end Joshs ligenu.

Yuuka følte sig en smule overrasket over hans reaktion, over krabben og Takodas tilstand. Han hjalp ham hurtigt af med den, for derefter at føle Takodas tunge køre op af Rivers kind kort, inden han legede videre i vandet. Lige til Ghost kom løbende, vandet der sprøjtede ud over det hele, mens han sprang mod dem Takoda løb kort om bag River, lige til Josh kom frem. Takoda forsatte med at gø, for at virke stor og skræmmende. Yuuka så mod River og derefter mod Josh, der stivnede hver i sær. "Seriøst, hvis i regner med at slås, så gør det ved et spil... Vandmelon, måske?" Hun lagde armene over kors, hvilket løftede hendes barm en smule. "Medmindre i virkelig ønsker at slås." Hun så skiftevis på dem. Vandmelon spillet var nemt, man fik et træsværd, også galte det om at smadre vandmelonen i første slag, uden at knække træsværdet.
evaline
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Jacob on Man jun 27, 2016 11:04 pm

Stod det Joaquin skulle Rose ikke skifte badetøj. Det hun havde på var helt fint. Så længe det holdt drengene væk fra hende, altså alle udover Xander, da han altid kunne finde en måde at være efter hende på, så gik det nok. Da Rose smuttede ud for at lave hvem ved hvad, så han kort efter hende og drejede derefter hovedet om imod Kath, hvor han blev mødt af hendes læber i et blidt kys. Hendes ord dog fik ham til at klukke svagt.
"Hun får rigelig af opmærksomhed fra Xander.. den kan hun knap nok acceptere," sagde han til hende og lukkede saglig øjnene i, da hun begyndte at smøre ham ind i solcreme. "Men, jeg har en lille anelse om, at du har en lumsk lille plan i sinde.. har jeg ret?" Han åbnede øjnene i og så på hende.

Så snart Xander så Alex, vinkede han til hende og var lettet over at se hun sagtens kunne få lov til at gå hen og snakke med ham. Kæresten så dog vredt hen på dem engang imellem, men ignorerede dem og spiste vide af hvem ved hvad.
"Hey Alex," sagde han med det altid kække smil. Det afskyende blik hun sendte Kitana, fik ham dog til at løfte på et øjenbryn og Kitana valgte bare at ignorere det, med at himle med øjnene. "Hey sis," Hendes stemme var rolig og sød.
"Sis?" Xander så nu fra Alex til Kitana. Hurtigt rystede han dog på hovedet og viftede med hænderne. "Lige meget.. Jeg er her sammen med Rose og de andre.." Han nikkede hen imod Kath og Joaquin. De blå øjne så kort op og ned af hende. "Du ser godt ud som altid," Han klikkede med tungen.
Josh var ikke blind. Han kunne godt se, at Alex nærmest ønskede, at Xander skulle sige noget til hende om hvor køn hun var.. Hvorfor ville hun overhovedet have hans opmærksomhed.. Det irriterede ham..
Lige nu var der dog andre ting at tænke på.

Som om det ikke var slemt nok, at Xander var på stranden, nu var River her også. Han havde lyst til at kvase dem begge, måske drukne dem. I stedet tog han dog bare en dyb indånding og så hen på Yuuka, der snakkede om noget med en vandmelon. Han smilede kort venligt til hende. "Hey Yuuka," Derefter så han hen på River igen, der lignede et stort hånende spørgsmålstegn, da han så hen på Yuuka. "Du vil.. have os til at.. smadre en vandmelon?"
Josh rystede blot på hovedet og lagde selv sine arme over kors. Ghost sad ved hans side og prøvede konstant, at få kontakt med den unge Takoda, ved at dreje hovedet hele tiden. "Jeg tror ikke en vandmelon.. er svaret på problemet.. men.. hvorfor ikke lade os prøve?" Han sendte River et kæk smil.
Vampyren så med det samme hen på ham. De sorte øjne lyste nærmest op af konkurrence. "Bring it on wingless bird."
Hurtigt gik de begge to op for at skaffe sig en vandmelon. Så snart den var skaffet, lagde de den på hver deres tæppe og så hen på hinanden med et udfordrende smil på læberne.
Lilly gik op ved siden af Yuuka. "Hvad øhm.. hva sker der her?"
Jacob
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 218
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by evaline on Man jun 27, 2016 11:32 pm

Kath smilte som altid forførende til Joaquin, mens han snakkede. "Selvfølgelig får hun opmærksomhed fra Xander, fyren er skudt i en udfordring." Hun nærmede sig drillende hans læber. "Det kan du tro jeg har... Men bare rolig, jeg skal nok være rar ved din lille kære søster." Hun åndede drillende mod hans læber, mens hun holde sig en smule fra dem. "Men burde du ikke frygte Xander lidt, han snupper sikkert din søster uskyldighed, for ikke at snakke om at hun er ret så vild med ham." Hun smilte drillende til ham, med sit altid så forførende blik, trak hun sig en smule væk fra ham.

Alex smilte varmt til Xander, han var som altid forførende i sit tøj, som en hver anden incubus ville være. HEY! Hvem ved, måske han var i gang med at forsøge at æde Kitana. Burde hun stoppe det, eller bare lade det ske. En mindre søster, måske hun burde bede ham om at snakke med South, på den måde kunne han afskaffe den tøs fra hende. Hun ville kunne komme af med to på en gang, hvilken fantastisk plan!
Hendes tanker forsvandt, i det Kitana kaldte hende sis. Hvilket fik hende til at skule en smule mod hende. Som et klart, shut it bitch tegn. "Oh, så du ikke igang med at få lidt mad." Hun nikkede kort mod Kitana, som tegn på at hun mente at kitana måske var maden her. Xander kommenterede aldrig på Alexs udseende, hvilket af en grund irriterede hende mindre end hun regnede med. "Så~ Har du fået fat i Rose." Hun så rundt, hvor et kort suk slap hendes læber. "Hvorfor har hun en trøje på? Det er en strand, hvor er bikinien?" Hun lagde hovedet blidt på skrå, mens hun så mod Rose, der gik længere og længere ud i vandet, for at fange krabber. "Måske strømme tager hende, eller en piratfisk angriber." Lød det drillende fra Alex, det rettede blikket mod Xander. Hvem vidste om han ville reagere på dette.

"Hey." Hun smilte kærligt til Josh, som altid var han meget køn at se på. Havde lidt et par hvalpe øjne, men på samme tid var han måde at stå på, samt hans øjne var en smule skarpe og stærke. Takoda sneg sig enkelte gange ind på Ghost, men hver eneste gang han lagde øjnene på ham, sprang han væk og bjæffede efter Ghost. Han sprang ivrigt rundt om Ghost, angreb hans fødder en smule og gøede videre. Yuuka så kort mod River. "Well, det er ikke så slemt, og ingen kommer til skade." Hun smilte en smule ømt til River.
Der selvfølgelig valgte at tage imod udfordringen, men valgte på samme tid at fornærme Josh. Hvilket fik Yuuka til at skubbe til River, der efter lidt tid, valgte at smutte med Josh. Dette fik Yuuka til at himle med øjnene, efterfulgt af at Lilly kom hentil hende. "River er latterlig, og ønsker endnu engang at starte en slåskamp. Så, nu skal de smadre vandmeloner..." Hun fulgte en smule efter dem. "I det mindste kan vi få vandmeloner ud af det," Lød det lidt drillende fra hende.
evaline
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by evaline on Tirs mar 21, 2017 4:53 pm

Out!! (Kan opstartes hvis ønskes)
evaline
evaline
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Shiseru tamashī Village

Tilbage til toppen Go down

Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin:: Empty Re: Beach party :Jacob, River, Xander, Josh, Joaquin::

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum