The meeting of two strangers -Joaquin-

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tirs okt 03, 2017 9:16 pm

Der var altid plads til dessert. "Seriøst." Hun rystede blidt på hovedet. "Jeg er ikke sikker på at det... Jeg føler at jeg spiste for meget til morgenmaden, så jeg føler allerede at jeg er ved at springe i luften." Lød det kærligt fra hende, med en blid lille latter. Hun så op på ham med kærlige øjne, hvor hun roligt lod sin arm klemme om hans.
Han havde gennemskuet hende, hans komplimenter gav hende gåsehud, fordi hun følte at det betød noget hver eneste gang. Hun så en smule overrasket op på ham, med røde kinder, mens hun kort så ned i jorden og derefter op på ham igen, for at se ned i jorden igen. "uhm... Joo... Det... Hver gang du kommer med nogle, ved jeg at du mener det, derfor gør det mig meget nervøs... Fordi jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere på det." Det at han sagde hans spørgsmål var latterlige, fik hende bare til at klukke kærligt og ryste blidt på hovedet. Han var sød, en smule overgearet, men det fandt hun underligt nok sjovt. "Vi vrøvler meget, men det er rart at jeg ikke er den eneste der gør det." Lød det kærligt fra hende.
Desserten måtte gerne vente, hvilket bare fik hende til at smile og nikke. Hun vandt slås kampen om dessert, hun følte virkelig ikke for det lige nu. "Okaii." Lød det kærligt fra hende, hvor hun så ned på sin hånd, mens den anden holde fast i vandet. "Det koldt..." Lød det lavt fra hende, nærmest som en lille hvisken.
Da han sagde at han ville finde Julio, smilte hun stort til ham og nikkede forsigtigt. "Mange tak, det er jeg glad for, du har helt sikkert også nemmere ved at finde ham, da du kan komme op af hans skygge... Men sov hellere godt inden, så du ikke ender i en dårlig situation igen." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun roligt gik videre.
Bo... Hvorfor forstod han ikke det hun mente. Bo.. "Du ved... Bo... uhmm... altid at være sammen, kan du holde til at være op og ned af mig konstant." Hun så en smule spørgende op på ham. "Du har familie og enlig også en rigtig god bror, måske det er bedre at du er hos dem også.. uhmm.." Hvordan skulle hun sige det. "Jeg tænker at det er bedre du er hos dem også finder jeg en anden bodyguard, især efter vores oplevelse... Det følelse forkert at køre dig igennem sådan en oplevelse igen, jeg kan trods alt ikke love at det ikke sker igen." Mens hun snakkede undgik hun hans blik, hun var ikke sikker på at hun kunne holde en glad facade hvis hun så ham i øjnene, ikke at hendes facade var særlig god, det var tydeligt at hun blev trist over at hun overhovedet nævnte det.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons okt 04, 2017 4:53 pm

Joaquin gad egentlig ikke snakke mere om desserter. Jo mere de snakkede om det, jo mere ville han gerne have det, men nu hvor de skulle vente var det bedst de ikke snakkede om det. Dog gjorde hendes kærlige øjne det bedre. Dessert kunne vente, hvis blot hun aldrig fjernede sin sukke brune øjne fra hans.
Så hans komplimenter gjorde hende altså nervøs, fordi hun vidste at han mente sine ord. Det fik hjertet inde i ham til at pumpe ret så stærkt. Igen, hvorfor havde hun den effekt på ham? ”Jeg er selv nervøs når det er du giver mig et kompliment, da jeg også ved at du mener det… hvilket er underligt, da jeg normalt aldrig er nervøs omkring noget som helst.”
Da hun hviskede at det var en smule koldt, betragtede han hendes hånd og smilte skævt. Hurtigt lagde han sin hånd i hendes. ”Det går ikke at du fryser.” Han smilte kærligt til hende.
Jo mere hun snakkede, jo mere forsvandt hans kærlige smil og til sidst tog han sin hånd tilbage. ”Du tænker det er bedre? Men, hvad med hvad jeg selv tænker? Jeg har ikke lyst til at gå væk fra dig.” Selvom hun forsøgte at se den anden vej, blev han ved med at forsøge finde øjenkontakt til hende. ”Hey Haru… hvis du ønsker at fyrer mig, så vil jeg ikke forhindre dig, men kun hvis du mener det er bedst. Hvis du derimod tror det er en måde at holde mig fra fare for, så vil jeg forblive din bodyguard.” Roligt tog han hendes hånd igen. ”Jeg er din bodyguard, hvis du ønsker mig.” Blidt tog han hendes hånd op til sine læber. Hurtigt tog han den dog ned igen. ”Undskyld, det var vidst for meget.”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons okt 04, 2017 5:20 pm

Han var normalt aldrig selv særlig genert eller en der reagerede akavet på situationer, hvilket gjorde hende en smule urolig. Hun sendte ham et kærligt lille smil, inden hun så ned i jorden. "Vi gør hinanden nervøse, jeg ved ikke hvorfor, men det er underligt.." Hun så derefter op på ham igen, med det altid så kærlige smil. "Jeg skal nok forsøge at opføre mig ordentligt, så altså... Du ved, jeg vil opføre mig normalt, eller jeg vil... se igen... nu jeg nervøs igen..." Hun lagde en hånd på hendes pande, hvor hun roligt så ned i jorden foran hende igen.
Da han tog hendes hånd i sin, så hun en smule overrasket op på ham. "uhmm." Hun sendte ham et kærligt smil, hvor hun klemte hans hånd en smule. "Det var nu ikke det jeg snakkede om." Lød det kærligt fra hende, hvor hun roligt lagde en tot om bag øret. "Men tak." Lød det kærligt fra hende, hvor hun så ned på deres hænder. Hvorfor fik det hendes hjerte til at banke underligt og varme hende op, bare hans hånd fik det til at summe nede i maven.
Hun opdagede godt hvordan han mistede sit smil mere og mere. Hun så en smule forsigtigt op på ham, hvor hun adskilte sine læber en lille smule. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle sige det ordentligt, men hun havde ikke forventet en reaktion fra ham for at være ærlig. Hun forventede at han bare ville nikke og lytte, men sådan var det ikke.
Han slap hendes hånd, kulden begyndte igen og igen at komme. Hun knyttede sine hænder en smule, hvor hun så ned i jorden og enkelte gange op på ham, kun for at flygte fra hans blik igen. "Jeg vil..." Han tog hendes hånd i sin igen, hvor han løftede den op igen og kyssede her hendes hånd, hvilket fik hendes knæ til at smelte en smule sammen. Hun rødmede derfor en smule og så ned af jorden. "Jeg ønsker bare ikke at se dig komme til skade igen, selvom det lyder underligt... Men vi har knap nok snakket sammen, så jeg... Ja, jeg vil bare helst ikke se folk komme noget til, især ikke på grund af mig?" Hun så en smule op på ham igen, hvor hun roligt løftede hans hånd. "Jeg blev engang forelsket i en af mine vagter.." Hun løftede hånden op til sin mund. "Dengang vidste jeg ikke hvad det betød at være forelsket..." Hun lukkede sine øjne i.
"Jeg snakker... Det lige meget, men hvis du ikke ønsker at arbejde for mig mere, så sig det nu.. du skal nok få den løn jeg skylder dig alligevel. " Hun lod hans hånd forsvinde en smule, hvor hun roligt så op i hans øjne. "Bare glem det... Jeg vrøvler og vi skulle have en hyggelig dag, ikke sandt." Hun slap hans hånd, hvor hun roligt begyndte at gå væk fra ham.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons okt 04, 2017 5:55 pm

De gjorde vel hinanden nervøse ja. Han smilte ved tanken. Trods alt var det en anden måde at sige de kunne lide hinanden. I det hun slog sin pande, klukkede han og fjernede den roligt fra panden, ved at tage fat i den og lægge den ned på hendes skød. ”Der er ingen grund til at være nervøs, jeg dømmer dig aldrig Haru, det skal du huske.” Han smilte kærligt til hende.
Hænderne var ikke det hun havde ment, men alligevel fik det et smil frem på hendes læber og det var egentlig det han gerne ville opnå. ”I så fald, burde vi nok begynde at gå hjem af, hvis du sidder og fryser.”
Det lå ikke til at hun fandt det akavet at han kyssede hendes hånd. I stedet fik hun røde kinder og begyndte at stamme en smule mere. Hendes grund til han ikke skulle være hendes bodyguard, gjorde ham af en grund mere nervøs. Hun havde været forelsket i en af sine vagter. Hans hånd blev så blidt lagt imod hendes læber. ”Haru… hvordan kom du ind på det med din vagt… prøver du at sige til mig at du…?”
Mere nåede han egentlig ikke at sige, før hun begyndte at gå væk fra ham. ”Haru… vent nu lidt.” Hurtigt rejste han sig fra bænken og fulgte efter hende. ”Haru… kom nu.. vent..” Hvis hun blev ved med at gå, ville han tage fat i hendes hånd endnu engang. ”Jeg vil gerne være din bodyguard Haru… faktisk… jeg kan ikke forestille mig ikke at være din bodyguard… jeg har knyttet mig alt for hurtigt til dig, det ved jeg godt… men hør øhm…” Han tog sin hånd til sig igen. ”Jeg vil gerne invitere dig ud… hører om vi måske kunne give os en chance?” De blå øjne så spørgende på hende. Alt inde i ham var ved at skride, fuldstændig ud af kontrol. Hvad nu hvis hun sagde nej? Kunne han tåle et nej? Var det, noget han ønskede at hører? Mon han overhovedet kunne høre det siden hans hjerte bankede så højt.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons okt 04, 2017 6:24 pm

Det kunne godt være at han ikke ville dømme hende, men var det nu også sandheden, de levede trods alt i et samfund hvor man blev dømt af alle folk. Hun så derfor ned i jorden og derefter op på ham igen. "Tak..." Lød det en smule usikkert fra hende, hvor hun roligt kørte en af fletningerne væk fra ansigtet.
"Tage hjem... Ja måske.. Men så lad os få den pokkers dessert inden vi tager hjem, det vvar trods alt den du ønskede at få mest på turen." Hun smilte forførende til ham, hvor hun klemte hans hånd en smule. Han ønskede trods alt den dessert mere end noget andet, så det var en smule underholdende at se. Hun smilte kærligt til ham, hvor hun trak lidt i hans arm. "Vi får vel hvad end du vil have, så lad os få den dessert." Hun blinkede forsigtigt til ham, på trods af hendes underlige urolige mave.
Hun forsvandt hurtigt fra ham. Hun vidste allerede hvad han ville sige, hun var ved at forelske sig i ham, endnu en fejl ville ske. En fejl der virkelig ikke var behov for, hvilket fik hende til at bruse en smule over. Dog i det han tog fat i hendes hånd, så hun en smule overrasket op på ham. Hun havde forventet at han måske ville løbe ind foran hende, men ikke at han ville tage far i hendes tynde håndled.
"Vent... Joaquin.." Hun fik ikke helt lov til at sige noget, før han begyndte at snakke om at invitere hende ud. Hun lagde en hånd på hans hånd, for at få ham til at slippe hendes håndled. "Joaquin... Jeg sagde det, fordi jeg kan mærke at jeg så småt er begyndt at falde lidt for dig, hvilket er underligt, vi har kendt hinanden i tre dage... Resten af tiden var vi enlig adskilt, vi var ikke engang i nærheden af hinanden, men alligevel frygtede jeg at der skete noget med dig." Hun smilte forsigtigt til ham.
"Jeg vil ikke mene at det ville passe ind hvis jeg gik ud med dig... Men alligevel føler jeg for at sige ja, men jeg tror ikke på at en date ville kunne løse noget.." Hun lagde sine hænder imod hinanden, hvor hun så ned på sine egne hænder. "Jeg tror på at hvis man virkelig kan lide hinanden kan man føle det med det samme, man skal ikke teste det og hvis man skal teste det, så skal man kysse... Så hvis du ønsker at teste det, og virkelig mener det, så kys mig." Hun rødmede en smule, hvor hun så uskyldigt op på ham, inden hun så ned igen. "Ja.. Hvis vi ikke føler noget efter at have kysset og det kun føles akavet bag efter, så vil jeg mener at der ikke er noget... Intet overhovedet, men hvis du ikke ønsker at prøve det af og ikke mente det, så sig endelig til...." Hun så op på ham, med et lidt bestemt blik i sine øjne.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tors okt 05, 2017 7:46 pm

De skulle have den pokkers dessert. Hele den sætning fik alt inde i ham til at lyse op. Så de skulle rent faktisk have dessert! Alt ved hans smil vidste hvor glad han var for dette. På samme tid sendte hun ham også et forførende smil. Men gad vide om hun overhovedet vidste at det var forførende? Det kunne tænkes at det slet ikke var meningen. Han ønskede lidt at det var… det gjorde hans mod til at spørge hende ud lidt større. ”Yup, i så fald skal vi skaffe os en rigtig lækre, svampet citronkage.”
Dog måtte desserten vente, da de kom ind på helt, helt andre ting. På samme tid med at hendes ord lettede ham, fik det også til at snurre rundt, som skulle han kaste op hvert øjeblik det skulle være. Hun var ikke sikker på om det var en god ide at de datede. Men, hun var forelsket i ham. Eller, det sagde hun i hvert fald til ham. Nok var der kun gået tre dage, men der kunne da sagtens være kærlighed imellem dem.
Han lod hende snakke helt færdig. Nu havde han dog ikke den fjerneste anelse om hvad han skulle sige. Han burde heller ikke sige noget. Alt over hendes skreg uskyldighed, men alligevel ønskede hun at han skulle kysse hende.
Uroligt begyndte hans mave at rumle svagt. Heldigvis var det ikke særlig højlydt. ”Jeg… jeg vil gerne se om du mener der er noget imellem os.” Efter netop disse ord, trak han hende ind i et kys, der var kærligt og samtidig blidt. For ham var det som at se fyrværkeri… wow. Hendes læber var bløde, hans sind blev som tømt og ja… wow. Lidt efter trak han væk og så ned på hende. De blå øjne var nervøse… ”Så uhm… følte du noget? For det gjorde jeg…” Hans hjerte hamrede så hårdt. Hvad nu hvis hun sagde nej?
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tors okt 05, 2017 7:57 pm

Haru nikkede bare kærligt til hans ord, han skulle nok få kage. Han kunne få lige hvad han ville, de havde trods alt penge til det hele nu. Eller det meste, ting kunne være dyre og hun havde ikke fået kage siden hun rejste, så hun var ikke sikker på hvor dyrt det enlig var at få kage. Hun smilte kærligt til ham. "Så lad os får citronkage." Hun havde lidt svært ved at sige 'citron' hvilket gjorde at hun sagde det meget langsomt, men hun gjorde et forsøg.
De skulle kysse, hun burde vel forsøge at kysse ham, men han var så høj, det ville sikkert blive akavet og se akavet ud, hvis hun forsøgte at kysse ham og han så undgik hende, på den måde ville hun bare se underlig ud. Hun rødmede en smule, ventede lidt på at han sagde noget, da hans mave pludselig rumlede, var det lige hans mave? Hun så kort ned på hans mave, da han pludselig trak hende ind til sig, hvor hun roligt løftede sit hoved, for kun at føle hans læber imod hendes. Hun kunne høre sit hjerte overdøve alle hendes tanker, mens hele kroppen sitrede pludseligt. Hun lukkede langsomt øjnene i, hvor hun roligt kyssede ham igen.
Hendes mave snurrede en smule om sig selv, men det var rart. Hun kunne føle sig selv blive blød i knæende, mens hans læber var så varme og en smule fugtige, det var rart. Hun stillede sig en smule på tæer, mens hun pressede sine læber imod hans. Det var utrolig rart, mere end hvad hun lige havde forventet. Da han trak væk, kunne hun mærke hele kroppen skrige efter mere, hendes læber føltes tomme og hun kunne ikke andet en at se en smule ned på hans læber og derefter op i hans øjne.
Han følte noget, underligt... kunne kærlighed virkelig sprede sig så hurtigt. "Jeg... Jeg forelsket i dig..." Lød det lavt fra hende, hvor hun forsigtigt lagde sine hænder på hans bryst, for at rette en smule på hans jakke.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tors okt 05, 2017 8:10 pm

Hendes ord gjorde ham varm. Hun var forelsket i ham. Med andre ord, hun havde følt noget under dette kys, præcis ligesom han havde gjort. De var forelsket. Hvor hurtigt det så end måtte have været sket. Han smilte stort til hende og kunne ikke tage øjnene fra hende. Den søde, nervøse måde hun rettede en smule på hans jakke på, var ret kært. Før hun kunne nå at sige mere, bøjede han sig ned og kyssede hende igen. Kroppen sitrede så varmt. Det føltes bare så rart og rigtigt. Hendes læber var bløde og søde. Der var ingen tvivl om at han ville gå hen og blive afhængige af dem. En smule modvilligt, trak han ud af kysset og så ned på hende. ”I så fald… ser du så en grund til at vi dater? For jeg vil meget gerne date dig Haru. Jeg er også forelsket i dig.”
Hvis hun sagde ja, ville han kysse hende igen, med et lykkeligt smil på læben. Derefter ville han tage hendes hånd og tage hende med ud og finde dessert. Bare så de kunne komme væk fra alle de spørgende blikke. Trods alt var det ikke normalt at et par vidste den form for hengivenhed for hinanden i offentligheden. Han fandt en bod hvor de kunne få en citronkage. Hvis han fik lov, ville han sidde og fodre hende med kage engang imellem. ”Åben opppp,” Han blinkede her drillende til hende.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tors okt 05, 2017 9:39 pm

Hun kunne mærke nervøsiteten ramle over hende, følelsen af hendes knæ der rystede under hende, mens hun fumlede en smule med hans jakke. Hvorfor rettede hun overhovedet på den, den sad fint, der var intet at rette. Hun følte måske bare for at sikre sig at han gjorde det ordentligt, for ikke at snakke om at hun måske følte en smule for at være i nærheden af ham, i frygt for at han nu ville stikke af. Hendes hjerte hamrede hårdt i hendes bryst, mens tankerne kørte afsted, han sagde ikke så meget. Måske det var fordi hun rettede hans jakke - Tanken fik hende til at fjerne hænderne fra ham og forsigtigt se op på ham, da hun her opdagede at han bøjede sig ned for at kysse hende igen.
Hun stillede sig en smule på tæer, hvor hun roligt placerede sine læber imod hans. Hun følte endnu engang varmen springe rundt indeni hende, den var rar en smule blid. Mere end hvad hun lige havde forventet, dog kunne hun mærke sig selv ryste under hans bløde læber. Han var også forelsket i hende, så han ønskede at date. Dette fik hende til at nikke forsigtigt, hvorfor kunne hun ikke finde nogle ord. Hun burde sige noget, hvorfor kunne han bare snakke, var det ikke overvældende for ham?
Hun kyssede ham skam igen, da han endnu engang kyssede hende. Hvor hun her placerede sine hænder nær hendes hjerte, roligt så hun op på ham, hvor hun pludselig kunne mærke sig selv varme en smule mere op. "Kage..." Lød det lavt fra hende, før de nu begav sig ud for at finde kage.
De delte en citronkage, hvilket var meget hyggeligt. Selvom han fodrede hende enkelte gange, hvilket bare fik hende til at rødme endnu mere og se lidt rundt, inden hun åbnede sin mund en smule, for at spise den. Hvor hun roligt kom med en lav latter. "Du sød, men sær..." Lød det kærligt fra hende, hvor hun tog sin egen ske og spiste en smule af kagen. "Joaquin..." Lød det lavt fra hende, dog i det hun så hans øjne, glemte hun alt hvad hun ville sige. "I... Ikke noget alligevel." Hun sendte ham et uskyldigt lille smil, hvor hun tog endnu en bid af kagen, for derefter at gøre det samme mod ham. Hun tog et stort styk af kagen og rakte hen mod hans læber. "Aaaah..." Lød det kærligt fra hende, mens de røde kinder kun blussede mere op.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons okt 11, 2017 3:29 pm

For Joaquin gjorde det skam ikke noget at hun kaldte ham sær. Trods alt vidste han at hun mente det godt. For ikke at sige hun puttede sød foran ordet sær først. Så han klukkede bare kærligt og spiste videre af kagen, da hun pludselig sagde hans navn, sad han med skeen i munden og satte hovedet på skrå. ”Ja?” lød det sjovt fra ham. Dog svarede hun ham hurtigt og i stedet smilte han bare til hende. Her lagde han skeen fra sig, kun for at se Haru række et nyt stykke kage over imod ham. Selvom hun forsøgte at gøre det samme som ham, begyndte hendes kinder at blusse op og det var noget af det mest kære han nogensinde havde set. Han åbnede munden og lukkede blidt i øjnene i. ”Ahhh,” lød det fra ham.
Tingene føltes så varme. Kagen var vidunderlig og det samme var Haru. Så snart hun havde givet ham det, spiste han det med velbehag og smilte kærligt til hende bagefter. ”desserten var ikke en så tosset ide huh?” Han tog endnu en bid af kagen. ”Når vi er færdige her, hvad siger du så til at vi tager hjem til Josh og Alex igen?” Af en eller anden grund, følte han bare for at fortælle Alex det… dog var de på arbejde.. så han kunne ikke fortælle hende det alligevel. ”Eller, på den anden side… er der vel stadig noget at se… hvad kunne du tænke dig at lave?”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons okt 11, 2017 3:44 pm

Haru fodrede Joaquin, det var en smule underligt og for at være ærlig føltes det også som om alle holde øje med hende. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige eller gøre, men hun gjorde bare det samme som Joaquin gjorde, hvis han gjorde det var det vel normalt, han havde vel haft kvinder før... Gad vide hvor mange han havde været sammen med. Så snart han havde taget maden på skeen, tog hun et lille stykke til sig selv, mens tankerne løb afsted med hende.
Hvor mange folk havde han været sammen med, gad vide om han havde nogle underlige lyster, hvad nu hvis han var underlig i sengen, burde hun overhovedet gå i seng med ham, hvornår burde man gå i seng sammen, burde hun være nervøs overfor det. Hun blev alligevel nervøs, hun skulle ikke have sådanne nerver på, hvis hun havde nerver på, ville hun bare få problemer med ham igen. Hun rystede blidt på hovedet.
"Hva? Oh, nej, nej... Det var faktisk meget godt, eller god, det var en god ide." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun lagde hovedet en smule på skrå. Han ville hjem til Joshs og Alex igen. Hun nikkede blidt, inden hun så roligt op på ham. "Jeg synes her er koldt, så hvis vi skal noget, så lad os forsøge at finde Julio... Der er behov for det, han har alt hvad jeg ejede..." Hun sendte ham et lille smil. "Bag efter kunne vi tage hjem til Alex og de andre." Hun sendte ham et kærligt smil, hvor hun roligt lagde hovedet på skrå. "Uh, måske vi kan bage et eller andet. Jeg elsker at bage." Hun smilte stort til ham, hvor hun tog endnu en skefuld af kagen.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Søn okt 29, 2017 4:56 pm

Det var forståeligt at hun gerne ville hen og finde Julio. Trods alt var det ham der bar på alt hvad hun ejede. Han smilte stort til hende. Det var ikke til at tro at de var begyndt at date… eller, hvad man nu kunne kalde det. Han burde nok sige det til Kath… Det var sjovt som han havde gået og troet at han var forelsket i Kath, men i alt den tid havde det ikke været forelskelse… det kunne det da ikke have været, siden han bare så hurtigt kunne forelske sig i Haru, hvilket føltes så anderledes på en rar måde. Forhåbentlig ville Kath ikke tage det for tungt, for hun var vel ikke forelsket i ham… af en grund begyndte hans mave at snurre uroligt. Han var forelsket i Haru, men nervøs for hvad Kath kunne finde på når hun fandt ud af det.
”I så fald,” sagde han pludseligt. ”Så lad os teleportere hen til Julios position, for derefter vi kunne tage tilbage til Josh og Alexs lejlighed… så bager vi en kage… men jeg kan ikke love at jeg er god til det tho..”
Så snart de var færdig med kagen, ville han tage hendes hånd og trække hende ind til sig. Her ville smile forførende til hende og ellers teleportere dem hen i Julios skygge. Forhåbentlig ville hesten lade Haru komme tæt på ham.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Søn okt 29, 2017 5:07 pm

Haru smilte forsigtigt til ham, hvor hun kunne mærke sig selv blive en smule genert. Datede hun lige Joaquin, gik det ikke lidt for hurtigt, på den anden side kunne de bare tage den med ro, ingen sagde at de skulle gå helt op af hinanden konstant. Hun rødmede lidt ved tanken, hun kunne stadigvæk føle hans læber imod hendes. Hun lagde sine kolde hænder imod sine røde kinder, hvor hun så op på Joaquin. "Ok, hvis du har energi til det, det er kun dig der kan teleportere dig hen til Julio. Jeg kan ikke gøre det og være sikker på at han er der." Hun sendte ham et forsigtigt lille smil, hvor hun roligt lagde en hånd på hans arm.
I det han teleporterede dem væk, kunne hun ikke andet end at se hans forførende smil foran sig. Selv da Julio kom frem foran hende, kunne hun ikke tænke på andet end Joaquins smil. "Julio." Lød det kærligt fra hende, hvor hun roligt rakte sin hånd ud til Julio.
Forsigtigt aede hun hans mule, hvor hun sendte ham et forsigtigt smil. Få elveriske ord slap hendes læber, hvor hun forsigtigt nussede ham, mens hun lagde sin pande imod hans. "Ok.. Skal vi ride tilbage, eller... hvor er vi overhovedet?" Hun lagde hovedet blidt på skrå, inden hun så sig omkring. De var i en skov, men hvilken skov. Hvad nu hvis de var tæt på mændene, prinserne, ville de blive kidnappet igen. Hendes hænder begyndte at ryste en smule, bare ved tanken om det. Roligt placerede hun dem imod hendes hjerte.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Søn okt 29, 2017 5:25 pm

Det varmede Joaquins hjerte at se hendes kærlighed til Julio. Der var intet sket ham og det lå ikke til at nogen ting var forsvundet. Julio lod heller ikke nogen komme tæt på sig, så han var garanteret også svær at stjæle fra. ”Jeg teleportere bare os alle tilbage, da jeg ikke aner hvilken vej vi skal ride og Kimber er stadig udmattet for dagene i kælderen.” Han var også selv ret så udmattet, men han havde stadig kræfter til at teleportere dem en gang mere. I det han bemærkede hendes rysten, gik han forsigtigt hen til hende og tog hendes hænder i sine. Han smilte kærligt til hende. ”Jeg er hos dig Haru, og så længe jeg er her vil der ikke ske dig noget… ikke engang til.” Han kyssede hendes pande. ”Tag fat i Julio… så teleportere jeg os væk.” Hvis hun gjorde det, ville han smile en sidste gang, før han telereporterede dem tilbage til byen. I en gyde, så de ikke så nemt kunne blive opdaget. ”Så skal vi bare finde en plads til Julio, der er garanteret en lille stald vi kan låne til ham.”
Roligt vidste han hende og Julio vej hen til købmanden, hvor Rose tit handlede. Her snakkede han lidt med manden, da han vidste de havde en stald til deres hest og æsel. Efter at have givet ham to guldmønter, kunne de nu gå hen med Julio i stalden.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Søn okt 29, 2017 5:35 pm

Haru nikkede til hans ord, hvor hun sendte ham et forsigtigt lille smil. "Ok, men sig til hvis du ikke kan holde til det, så tager vi bare en pause og slapper af. Jeg vil ikke have at du kommer noget til." Hun så kort ned på sine hænder, hvor hun lagde dem imod sit hjerte. Dog i det han lagde sine hænder i hende, så hun op på ham. Hvorfor var han overhovedet så rar mod hende, han var en fremmed der var kommet så tæt ind på hendes liv. Hun sendte ham et kærligt lille smil, hvor hun klemte hans hånd forsigtigt. "Tak." Lød det kærligt fra hende, hvor hun løftede hans hånd op til hendes læber og kort strejfede sine hænder over hans hånd.
Hun tog forsigtigt fat i Julio, så de kunne komme væk. Dog i det de kom frem til byen, blev han meget urolig. Hvilket fik hende til at slippe Joaquins hænder og placere begge mod Julios mule, mens hun tyssede på ham og nussede hans mule. "There there." Lød det lavt fra hende, hvor hun sendte ham et kærligt smil. Så snart Joaquin snakkede om at de kunne finde et sted til ham, nikkede hun roligt og trak ham med sig.
"Ok, vis mig vej." Hun smilte forsigtigt til Joaquin, mens de gik videre og videre. Hun lod Joaquin snakke med købmanden, mens hun snakkede med Julio.
Så snart de kom hen til stalden, nussede hun Julio en sidste gang. "Og det er sikkert at lade ham blive her, jeg er en smule usikker på om folk kunne finde på at sælge ham eller stjæle ham." Hun så kort op på Joaquin, hvor hun rakte en hånd ud efter hans.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tirs nov 28, 2017 5:05 pm

Joaquin nikkede til Haru med et smil, til hendes spørgsmål om det nu var sikkert at lade Julio stå i denne boks. ”Ja, bare rolig… manden skal nok tage sig godt af ham og samtidig holde øje med ham.” For at vise hende hans oprigtighed, så han hende i øjnene og sendte derefter et kærligt smil. Da trætheden var ved at vinde over ham, gabte han en smule og gned sig i øjnene. ”Vi tjekker til ham i morgen, som det første.” Roligt begyndte han at gå ud af stalden og så sig over skulderen. ”Lad os tage hjem til Josh og Alex igen… de forventer sikkert også at vi snart er tilbage, kender jeg Josh ret vil han gerne have at vi spiser med dem.”
Han kiggede ned på de poser hun bar i hænderne. ”Så kan du også få stillet dine kjoler til side.” Igen smilte han til hende.
Så snart de kom tilbage til Josh og Alex, ville Joaquin højt råbe: Hej! Og ellers se sig omkring, for at tjekke om de var kommet hjem fra arbejde.
Josh der sad og tegnede med Carrie, klukkede blot af sin bror og rystede på hovedet. ”Det er meget lille lejlighed, du behøver ikke at råbe Joaquin.”
Joaquin gjorde bare en lille dans og hjalp ellers Haru ind med sine ting i lejligheden. ”Vi fik tjent nogle penge, så kunne Haru få en kjole, samt smage citronkage.”
Her smilte Josh stort. ”Det lyder rart! Hvordan smagte kagen så? Og har i stadig plads til aftensmad?” Han blinkede drillende til Joaquin, der gjorde en lille fnyse lyd.
”Pff, jeg har altid plads til mad.” var den blåøjets svar.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tirs nov 28, 2017 5:29 pm

Haru lyttede til hans ord, hvor hun roligt nikkede til ham. "Ja... Tak det gør mig enlig meget glad, altså at du er villig til at lade ham blive passet eller at tjekke ham... eeeh, jeg ved ikke hvordan jeg siger det i jeres sprog, men ihvertfald mange tak." Hun smilte stort til ham. Haru fulgte ivrigt efter ham, hvor hun gik ved hans side. De skulle tilbage til Josh og Alex, det skulle vel nok gå... men hun følte lidt at hun trængte en smule på hos dem, specielt nu hvor de havde pengene igen.
"Mmm... Er Josh din store bror eller lille bror? Altså hvem blev født først?" Hun smilte forsigtigt til ham, de datede enlig nu og hun kendte næsten ingen ting til ham. Udover at Josh var hans bror og Alex var Joshs kæreste. Dog så snart han snakkede om at stille poserne væk, så hun ned på dem. "I guess.." Lød det på elverisk. "Burde vi betale Josh og Alex for den mad de giver os?" Hun så en smule spørgende op på Joaquin. Hun ville helst ikke bare tag af deres ting.
Hun adskilte kort sine læber i det de kom indenfor i lejligheden, dog råbte Joaquin højt nok til at overdøve hendes lille ord af hello. Dog gjorde det hende ikke noget, hun smilte bare kærligt til ham, mens hun trådte indenfor. Haru smilte forsigtigt til Josh, hvor hun nikkede kort til ham. "Den smagte meget fint." Lød det kærligt fra hende, inden hun gik hen og satte sig ved dem. "Hvad tegner i?" Lød det kærligt fra hende, hvor Carrie begyndte at forklare hvad de havde tegnet, hvilket endte ud i en lang samtale omkring tegningerne mellem Haru og Carrie.
Alex kom ind af døren, hvor hun havde håret sat en smule op, hun smed en taske ved døren og lukkede den efter sig. "Jeg tilbage!" Lød det fra hende, hvor hun kom gående ind til Josh, Carrie og Haru. Hun bukkede sig kort ned og kyssede Joshs kind. "Har du lavet mad, er der mad? Jeg sulten." Lød det kækt fra hende, hvor hun gik lidt rundt i lejligheden.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tirs nov 28, 2017 8:37 pm

Joaquin elskede af en grund lyden af Harus stemme og bare tanken om at hun havde givet ham en chance, så de kunne date og se hvor det ville føre dem hen… ja! Det føltes fuldkommen fantastisk! Han smilte ved tanken om det. ”Du siger det skam helt rigtigt og selvfølgelig… han har også været igennem en hel del, så han fortjener også en pause.” Han så hen på Julio, hvor han kort fik lyst til at ae ham, men lod være da det nok ville sparke ham bag i. Bogstaveligtalt.
På vejen derhen, holdte han sig i nærheden af hende og med armene bag ryggen, gik han lystigt af sted. ”Josh er storebroren, da han blev født først og jeg ved ikke om vi bør betale dem… det kunne vi vel sagtens, nu når vi har nogle penge at gøre godt med.” Han smilte varmt til hende.
Josh smilte varmt til Haru, i det hun gik hen for at snakke med Carrie. Derefter rejste han sig op og gik hen til Joaquin. ”Som en tak.. vil vi give dig og Alex nogen penge.” sagde Joaquin og rakte ham nogen mønter. ”Please bare tag imod dem, det vil være bedst.”
Josh smilte ømt til sin bror og tog ellers imod pengene. ”Tak, men det er altså ikke noget i skal tænke så meget over.” Han lagde mønterne på bordet. ”Trods alt er det jer, som er blevet udsat for en hel, hel del.”
Da Alex kom ind af døren, smilte Josh stort til hende, hvor han ellers stod ude i køkkenet. ”Hey hunny, ja, maden er snart klar.. så du kan bare gå hen og sætte dig, jeg skal nok sige når det er klar.” Han smilte kærligt til hende.
Joaquin vinkede til Alex. ”Hey! Haft en god dag du?” spurgte han hende kærligt.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tirs nov 28, 2017 8:47 pm

Haru nikkede til hans ord. Julio var sikkert død træt, han trængte til at sove og slappe af. Måske føle sig en smule tilpas og rolig for en gangs skyld. Hun smilte varmt til Joaquin, inden hun så imod jorden, mens poserne enkelte gange stødte imod hendes ben.
Josh var den ældste, hvilket vel virkede meget rart. Han havde barn og en køn kæreste, gad vide om han enlig var klar til at blive gift. Var det ikke ulovligt at have sex hvis man ikke var gift? På den anden side var intet sådan, det blev bare set ned på hvis man gjorde det. Hun smilte kærligt for sig selv. "Måske vi bare skulle give dem en smule, det virker som det eneste rigtige ikke?" Hun så kort op på ham, med et kærligt lille smil.
Alex smilte stort til Josh, hvor hun roligt så op på Joaquin. "Well... Hey Joaquin, den har været fin nok, bare arbejde." Hun smilte kærligt til ham, inden hun tog sin jakke af. "Hvor længe regner i med at være her? I er selvfølgelig velkommen til at blive her så længe i vil, men det er mere hvornår vi får vores værelse igen." Hun smilte kærligt til ham, inden hun nussede Joshs overarm.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tirs nov 28, 2017 9:24 pm

Carrie snakkede ivrigt sammen med Haru. Joaquin havde selv sat sig sammen med dem, da han spurgte ind til Alexs arbejdsdag. ”Hvad er det nu du arbejder med? Er det en tjener ligesom Josh eller var du noget andet?” Joaquin satte nysgerrigt hovedet på skrå. ”Og bare rolig, vi bliver her ikke for mere end 2 dage. Rose bor også her i byen, så jeg tænker vi tager hen forbi og besøger hende også.” Han smilte blidt til Alex og kiggede ellers ned på Carries tegning. Her pegede han og spurgte hende kærligt ind til havfruen der var blevet tegnet.
Josh kyssede blidt Alexs læber, hvor han derefter kiggede ned på maden igen. Så snart den var færdig, tog han tallerknerne frem og rakte dem til Alex. Et lille tegn på om hun ville dække bord for ham. ”Maden er klar Carrie, så kan du rydde dine tegninger væk i lidt tid?” Lød hans kærlige stemme.
Hvis Carrie gik med til det, ville Joaquin hjælpe hende væk med tegningerne og derefter stille maden på bordet. ”Så, hvordan har Rose det?”spurgte Josh nysgerrigt.
”Godt, i hvert siden jeg sidst snakkede sammen med hende,” Joaquin betragtede med sultne øjne maden der blev stillet på bordet.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tors nov 30, 2017 1:53 pm

Carrie var meget sød, den måde hun forklarede sin tegning på og det at hun mente at de forskellige folk på tegningen var hendes forældre og Xander, selvom Xander var gemt væk bag et træ, fordi hendes far ikke kunne lide Xander. Hvem var denne Xander? Hun smilte kærligt til Carrie, mens de snakkede.
Alex så op på Joaquin, hvor hun nikkede. "Tja. Jeg arbejder som en tjener og hjælper lidt med regnskabet om aften, så jeg får lidt mere en Josh nogle gange. Men ellers er mit arbejde meget det samme som Joshs." Hun smilte kækt til ham, inden hun krammede Joshs arm ind til sig. "Jeg ved ikke helt om vi har sagt det, men vi har snakket om at bo et hus og selv bygge det op... Så vi er begyndt at spare godt sammen... Men det betyder også at vi arbejder meget, lidt ligesom dig, du arbejder også." Hun så sig over skulderen for at se på Haru. Hun var stadigvæk en smule nervøs.. Denne pige var kær at se på, hvilket sikkert kunne fange Joshs øjne... Gad vide om han ville falde for hende, hvis han snakkede med Haru for meget.
Carrie forklarede selvfølgelig at havfruen var hendes mor, fordi havfruer blev beskrevet som smukke, men også skræmmende på nogle punkter.
Alex slap Joshs arm, i det han kyssede hende og gik efter tallerknerne. "Yush sir." Lød det kækt fra hende, inden hun tog det og begyndte at dække bordet. Så snart hun gik hen til bordet, trak hun Carries stol ud med foden, hvor Carrie gjorde som hendes far ønskede. Hun pakkede tingene væk og ryddede bordet op. Hun forsatte med at rydde op, så hun derefter kunne løbe tilbage til bordet og springe op på sin stol igen. "Mad!" Lød det kækt fra hende. Hvor Alex nussede hendes hoved kort.
Så snart de spiste, sad de alle og snakkede. Haru fulgte dog med i Josh og Joaquins samtale. Rose var hans søster ikke? Hun lagde hovedet en smule på skrå. "Jeg hørte at Rose er blevet gravid, jeg troede du vidste det... Men hvis du ikke har været hjemme ved du det ikke rigtig?" Lød det fra Alex, hvor hun roligt lagde hovedet på skrå. Hun tog en mundfuld ind i munden, mens hun ventede på hans ord.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tirs jun 12, 2018 2:56 pm

Det var rart for Joaquin og Haru, at de kunne få lov til at sove hos Alex og Josh i nogle dage. Specielt nu efter alt det der var sket. Ud af sin øjenkrog betragtede han Haru. Forhåbentlig var hun ikke alt for traumatiseret. Sortlelverne havde sat deres præg på hende og bare tanken om det, fik det til at vende sig i Joaquin. Mere end noget andet, ville han bare gerne tage tilbage dertil, flå dem i små stykker og… han nåede ikke at tænke mere, før der blev stillet på bordet. Maden var klar og Alex var i gang med at dække bordet. Han smilte kort til hende og så herefter hen på Carrie. Den søde lille pige var i gang med at pakke sine tegneting væk, for derefter at løbe henrykt hen til bordet og juble for mad.
Imens de spiste kom en masse forskellige samtaler op. I det Alex nævnte at Rose var gravid, hostede Joaquin og så overrasket hen på hende. ”what? Really?” Han slugte hurtigt sin mad og hostede igen. ”I need to go home soon… just to see if that´s true.” Han tog en bid mere af maden.
Josh nikkede. ”Couldn´t imagine that… it´s Xander after all.” han hjalp lige kort Carrie med at skære hendes mad. ”Soo… Haru, you and Joaquin? Are you a thing?” med en smule drillende attitude, så han hen imod Haru.
Joaquin klukkede og spiste videre. Inden bankede hans hjerte dog. Haru… han var hendes boduguard og hun havde sagt ja til en date, for at se om de kunne fungere, men betød det overhovedet at hun ville føle det samme for ham?
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tirs jun 12, 2018 5:27 pm

Alex stirrede en smule på Joaquin mens han hostede. "I Just heard it... You know, I heard that she had gotten a stomach, which is a sign that she is pregnant." Lød det drillende fra hende. "But who knows, maybe she has just gotten super fat." Lød det drillende fra hende endnu engang. "Sure you can go and leave Haru here if you want." Lød det drillende og en smule forførende fra hende.
Alex så imod Josh, hvor hun kort blinkede til ham. "Probably not, but who knows maybe she's been cheating or maybe she hasn't told Xander yet and just keep saying that she has been eating to much, who knows. I don't know." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort trak på sine skuldre. Carrie sad og stirrede på Josh der skar hendes mad ud, hvor hun her tog sin gaffle tilbage for at spise maden pænt.
Så snart Josh spurgte om hende og Joaquin var noget, så hun lidt overrasket op på Josh. "Uhmm... No... I'm not sure I understand at all?" Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun kort så ned på sin tallerknen. En lille rødmen sprede sig i hendes kinder, hvor hun her kunne mærke sig selv blive en smule forfjamsket.
"His my bodyguard." Lød det lavt fra hende, hvor hun spiste et salat blad.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tirs jun 12, 2018 6:02 pm

Joaquin blev ved med at spise. Inde i ham var der noget som var begyndt at være urolig. Hvis Rose virkelig var gravid, ville hun så ikke have haft sendt bud efter ham. Her sad han stille med gaflen i munden og så spørgende på Alex. Josh grinte og puffede her til Alex. ”Se lige der… du får ham til at tænke helt vildt, giv ham lige en chance skatter.” han rakte her tallerken til Carrie og smilte kærligt til hende.
”ahhh, du driller!” sagde Joaquin og pegede på hende med gaflen. ”Nu er jeg med… phew!” Han spiste glad videre. Josh rystede på hovedet af ham og aede Carries hoved.
Han var bare hendes bodyguard. En smule tøvende nikkede Joaquin og spiste bare videre. ”Yeah… jeg er hendes bodyguard, vi er ikke mere.” imens han sagde dette, så han ned i bordet og undlod at kigge op. Lige indtil han pludselig løftede hovedet og så hen på Haru med et stort smil. ”Indtil videre… jeg skal nok vinde dig over.” efter dette smilte han kærligt til hende.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 275
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tirs jun 12, 2018 6:26 pm

Alex klukkede bare af Joaquins tænkende ansigt. "Det er på tide at han bruger hjernen lidt." Lød det kækt fra hende, hvor hun så mod Joaquin. "Hvem siger jeg driller, jeg ønsker ikke at drille nogle, jeg siger bare hvad jeg har hørt." Lød det drillende fra hende.
Alex rystede blidt på hovedet, hvor hun kort grinte. Carrie så lidt spørgende på Josh, men sendte ham et smil. Hun spiste derefter videre. Carrie havde altid været et meget nemt barn, hun sagde ikke så meget. Hun ønskede dog at snakke meget når de ikke havde andet at lave. Hun var dog også meget livlig, elskede tøj som sin mor men var også mere en drenge pige, kunne godt lide at tegne og bage med sin far. Men på samme tid ønskede hun også at være sammen med sin mor, hvor hun tit bare læste sammen med hende.
Joaquins ord der var nærmest opmuntrende, som i at han nok skulle få hende til sidst, fik Haru til at se lidt overrasket på Joaquin. Alex så også lidt underligt på ham. "Hun er Elver Joaquin, så vidt jeg ved er elver meget selviske og er kun sammen med en af deres egen race. Så jeg tror ikke ligefrem at du får noget ud af det." Lød det lidt forsigtigt fra Alex.
Haru derimod så lidt på hende og derefter mod Joaquin igen, hvor hun sendte ham et lille smil. Han var sød, og med den indstilling ville hun nok ikke have meget imod at være sammen med ham, men hun kendte ham virkelig ikke og de var først lige begyndt at hænge ud sammen, så hun kendte ham virkelig ikke.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 286
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum