The meeting of two strangers -Joaquin-

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tirs okt 03, 2017 9:16 pm

Der var altid plads til dessert. "Seriøst." Hun rystede blidt på hovedet. "Jeg er ikke sikker på at det... Jeg føler at jeg spiste for meget til morgenmaden, så jeg føler allerede at jeg er ved at springe i luften." Lød det kærligt fra hende, med en blid lille latter. Hun så op på ham med kærlige øjne, hvor hun roligt lod sin arm klemme om hans.
Han havde gennemskuet hende, hans komplimenter gav hende gåsehud, fordi hun følte at det betød noget hver eneste gang. Hun så en smule overrasket op på ham, med røde kinder, mens hun kort så ned i jorden og derefter op på ham igen, for at se ned i jorden igen. "uhm... Joo... Det... Hver gang du kommer med nogle, ved jeg at du mener det, derfor gør det mig meget nervøs... Fordi jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere på det." Det at han sagde hans spørgsmål var latterlige, fik hende bare til at klukke kærligt og ryste blidt på hovedet. Han var sød, en smule overgearet, men det fandt hun underligt nok sjovt. "Vi vrøvler meget, men det er rart at jeg ikke er den eneste der gør det." Lød det kærligt fra hende.
Desserten måtte gerne vente, hvilket bare fik hende til at smile og nikke. Hun vandt slås kampen om dessert, hun følte virkelig ikke for det lige nu. "Okaii." Lød det kærligt fra hende, hvor hun så ned på sin hånd, mens den anden holde fast i vandet. "Det koldt..." Lød det lavt fra hende, nærmest som en lille hvisken.
Da han sagde at han ville finde Julio, smilte hun stort til ham og nikkede forsigtigt. "Mange tak, det er jeg glad for, du har helt sikkert også nemmere ved at finde ham, da du kan komme op af hans skygge... Men sov hellere godt inden, så du ikke ender i en dårlig situation igen." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun roligt gik videre.
Bo... Hvorfor forstod han ikke det hun mente. Bo.. "Du ved... Bo... uhmm... altid at være sammen, kan du holde til at være op og ned af mig konstant." Hun så en smule spørgende op på ham. "Du har familie og enlig også en rigtig god bror, måske det er bedre at du er hos dem også.. uhmm.." Hvordan skulle hun sige det. "Jeg tænker at det er bedre du er hos dem også finder jeg en anden bodyguard, især efter vores oplevelse... Det følelse forkert at køre dig igennem sådan en oplevelse igen, jeg kan trods alt ikke love at det ikke sker igen." Mens hun snakkede undgik hun hans blik, hun var ikke sikker på at hun kunne holde en glad facade hvis hun så ham i øjnene, ikke at hendes facade var særlig god, det var tydeligt at hun blev trist over at hun overhovedet nævnte det.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 113
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons okt 04, 2017 4:53 pm

Joaquin gad egentlig ikke snakke mere om desserter. Jo mere de snakkede om det, jo mere ville han gerne have det, men nu hvor de skulle vente var det bedst de ikke snakkede om det. Dog gjorde hendes kærlige øjne det bedre. Dessert kunne vente, hvis blot hun aldrig fjernede sin sukke brune øjne fra hans.
Så hans komplimenter gjorde hende altså nervøs, fordi hun vidste at han mente sine ord. Det fik hjertet inde i ham til at pumpe ret så stærkt. Igen, hvorfor havde hun den effekt på ham? ”Jeg er selv nervøs når det er du giver mig et kompliment, da jeg også ved at du mener det… hvilket er underligt, da jeg normalt aldrig er nervøs omkring noget som helst.”
Da hun hviskede at det var en smule koldt, betragtede han hendes hånd og smilte skævt. Hurtigt lagde han sin hånd i hendes. ”Det går ikke at du fryser.” Han smilte kærligt til hende.
Jo mere hun snakkede, jo mere forsvandt hans kærlige smil og til sidst tog han sin hånd tilbage. ”Du tænker det er bedre? Men, hvad med hvad jeg selv tænker? Jeg har ikke lyst til at gå væk fra dig.” Selvom hun forsøgte at se den anden vej, blev han ved med at forsøge finde øjenkontakt til hende. ”Hey Haru… hvis du ønsker at fyrer mig, så vil jeg ikke forhindre dig, men kun hvis du mener det er bedst. Hvis du derimod tror det er en måde at holde mig fra fare for, så vil jeg forblive din bodyguard.” Roligt tog han hendes hånd igen. ”Jeg er din bodyguard, hvis du ønsker mig.” Blidt tog han hendes hånd op til sine læber. Hurtigt tog han den dog ned igen. ”Undskyld, det var vidst for meget.”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 230
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons okt 04, 2017 5:20 pm

Han var normalt aldrig selv særlig genert eller en der reagerede akavet på situationer, hvilket gjorde hende en smule urolig. Hun sendte ham et kærligt lille smil, inden hun så ned i jorden. "Vi gør hinanden nervøse, jeg ved ikke hvorfor, men det er underligt.." Hun så derefter op på ham igen, med det altid så kærlige smil. "Jeg skal nok forsøge at opføre mig ordentligt, så altså... Du ved, jeg vil opføre mig normalt, eller jeg vil... se igen... nu jeg nervøs igen..." Hun lagde en hånd på hendes pande, hvor hun roligt så ned i jorden foran hende igen.
Da han tog hendes hånd i sin, så hun en smule overrasket op på ham. "uhmm." Hun sendte ham et kærligt smil, hvor hun klemte hans hånd en smule. "Det var nu ikke det jeg snakkede om." Lød det kærligt fra hende, hvor hun roligt lagde en tot om bag øret. "Men tak." Lød det kærligt fra hende, hvor hun så ned på deres hænder. Hvorfor fik det hendes hjerte til at banke underligt og varme hende op, bare hans hånd fik det til at summe nede i maven.
Hun opdagede godt hvordan han mistede sit smil mere og mere. Hun så en smule forsigtigt op på ham, hvor hun adskilte sine læber en lille smule. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle sige det ordentligt, men hun havde ikke forventet en reaktion fra ham for at være ærlig. Hun forventede at han bare ville nikke og lytte, men sådan var det ikke.
Han slap hendes hånd, kulden begyndte igen og igen at komme. Hun knyttede sine hænder en smule, hvor hun så ned i jorden og enkelte gange op på ham, kun for at flygte fra hans blik igen. "Jeg vil..." Han tog hendes hånd i sin igen, hvor han løftede den op igen og kyssede her hendes hånd, hvilket fik hendes knæ til at smelte en smule sammen. Hun rødmede derfor en smule og så ned af jorden. "Jeg ønsker bare ikke at se dig komme til skade igen, selvom det lyder underligt... Men vi har knap nok snakket sammen, så jeg... Ja, jeg vil bare helst ikke se folk komme noget til, især ikke på grund af mig?" Hun så en smule op på ham igen, hvor hun roligt løftede hans hånd. "Jeg blev engang forelsket i en af mine vagter.." Hun løftede hånden op til sin mund. "Dengang vidste jeg ikke hvad det betød at være forelsket..." Hun lukkede sine øjne i.
"Jeg snakker... Det lige meget, men hvis du ikke ønsker at arbejde for mig mere, så sig det nu.. du skal nok få den løn jeg skylder dig alligevel. " Hun lod hans hånd forsvinde en smule, hvor hun roligt så op i hans øjne. "Bare glem det... Jeg vrøvler og vi skulle have en hyggelig dag, ikke sandt." Hun slap hans hånd, hvor hun roligt begyndte at gå væk fra ham.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 113
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons okt 04, 2017 5:55 pm

De gjorde vel hinanden nervøse ja. Han smilte ved tanken. Trods alt var det en anden måde at sige de kunne lide hinanden. I det hun slog sin pande, klukkede han og fjernede den roligt fra panden, ved at tage fat i den og lægge den ned på hendes skød. ”Der er ingen grund til at være nervøs, jeg dømmer dig aldrig Haru, det skal du huske.” Han smilte kærligt til hende.
Hænderne var ikke det hun havde ment, men alligevel fik det et smil frem på hendes læber og det var egentlig det han gerne ville opnå. ”I så fald, burde vi nok begynde at gå hjem af, hvis du sidder og fryser.”
Det lå ikke til at hun fandt det akavet at han kyssede hendes hånd. I stedet fik hun røde kinder og begyndte at stamme en smule mere. Hendes grund til han ikke skulle være hendes bodyguard, gjorde ham af en grund mere nervøs. Hun havde været forelsket i en af sine vagter. Hans hånd blev så blidt lagt imod hendes læber. ”Haru… hvordan kom du ind på det med din vagt… prøver du at sige til mig at du…?”
Mere nåede han egentlig ikke at sige, før hun begyndte at gå væk fra ham. ”Haru… vent nu lidt.” Hurtigt rejste han sig fra bænken og fulgte efter hende. ”Haru… kom nu.. vent..” Hvis hun blev ved med at gå, ville han tage fat i hendes hånd endnu engang. ”Jeg vil gerne være din bodyguard Haru… faktisk… jeg kan ikke forestille mig ikke at være din bodyguard… jeg har knyttet mig alt for hurtigt til dig, det ved jeg godt… men hør øhm…” Han tog sin hånd til sig igen. ”Jeg vil gerne invitere dig ud… hører om vi måske kunne give os en chance?” De blå øjne så spørgende på hende. Alt inde i ham var ved at skride, fuldstændig ud af kontrol. Hvad nu hvis hun sagde nej? Kunne han tåle et nej? Var det, noget han ønskede at hører? Mon han overhovedet kunne høre det siden hans hjerte bankede så højt.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 230
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons okt 04, 2017 6:24 pm

Det kunne godt være at han ikke ville dømme hende, men var det nu også sandheden, de levede trods alt i et samfund hvor man blev dømt af alle folk. Hun så derfor ned i jorden og derefter op på ham igen. "Tak..." Lød det en smule usikkert fra hende, hvor hun roligt kørte en af fletningerne væk fra ansigtet.
"Tage hjem... Ja måske.. Men så lad os få den pokkers dessert inden vi tager hjem, det vvar trods alt den du ønskede at få mest på turen." Hun smilte forførende til ham, hvor hun klemte hans hånd en smule. Han ønskede trods alt den dessert mere end noget andet, så det var en smule underholdende at se. Hun smilte kærligt til ham, hvor hun trak lidt i hans arm. "Vi får vel hvad end du vil have, så lad os få den dessert." Hun blinkede forsigtigt til ham, på trods af hendes underlige urolige mave.
Hun forsvandt hurtigt fra ham. Hun vidste allerede hvad han ville sige, hun var ved at forelske sig i ham, endnu en fejl ville ske. En fejl der virkelig ikke var behov for, hvilket fik hende til at bruse en smule over. Dog i det han tog fat i hendes hånd, så hun en smule overrasket op på ham. Hun havde forventet at han måske ville løbe ind foran hende, men ikke at han ville tage far i hendes tynde håndled.
"Vent... Joaquin.." Hun fik ikke helt lov til at sige noget, før han begyndte at snakke om at invitere hende ud. Hun lagde en hånd på hans hånd, for at få ham til at slippe hendes håndled. "Joaquin... Jeg sagde det, fordi jeg kan mærke at jeg så småt er begyndt at falde lidt for dig, hvilket er underligt, vi har kendt hinanden i tre dage... Resten af tiden var vi enlig adskilt, vi var ikke engang i nærheden af hinanden, men alligevel frygtede jeg at der skete noget med dig." Hun smilte forsigtigt til ham.
"Jeg vil ikke mene at det ville passe ind hvis jeg gik ud med dig... Men alligevel føler jeg for at sige ja, men jeg tror ikke på at en date ville kunne løse noget.." Hun lagde sine hænder imod hinanden, hvor hun så ned på sine egne hænder. "Jeg tror på at hvis man virkelig kan lide hinanden kan man føle det med det samme, man skal ikke teste det og hvis man skal teste det, så skal man kysse... Så hvis du ønsker at teste det, og virkelig mener det, så kys mig." Hun rødmede en smule, hvor hun så uskyldigt op på ham, inden hun så ned igen. "Ja.. Hvis vi ikke føler noget efter at have kysset og det kun føles akavet bag efter, så vil jeg mener at der ikke er noget... Intet overhovedet, men hvis du ikke ønsker at prøve det af og ikke mente det, så sig endelig til...." Hun så op på ham, med et lidt bestemt blik i sine øjne.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 113
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tors okt 05, 2017 7:46 pm

De skulle have den pokkers dessert. Hele den sætning fik alt inde i ham til at lyse op. Så de skulle rent faktisk have dessert! Alt ved hans smil vidste hvor glad han var for dette. På samme tid sendte hun ham også et forførende smil. Men gad vide om hun overhovedet vidste at det var forførende? Det kunne tænkes at det slet ikke var meningen. Han ønskede lidt at det var… det gjorde hans mod til at spørge hende ud lidt større. ”Yup, i så fald skal vi skaffe os en rigtig lækre, svampet citronkage.”
Dog måtte desserten vente, da de kom ind på helt, helt andre ting. På samme tid med at hendes ord lettede ham, fik det også til at snurre rundt, som skulle han kaste op hvert øjeblik det skulle være. Hun var ikke sikker på om det var en god ide at de datede. Men, hun var forelsket i ham. Eller, det sagde hun i hvert fald til ham. Nok var der kun gået tre dage, men der kunne da sagtens være kærlighed imellem dem.
Han lod hende snakke helt færdig. Nu havde han dog ikke den fjerneste anelse om hvad han skulle sige. Han burde heller ikke sige noget. Alt over hendes skreg uskyldighed, men alligevel ønskede hun at han skulle kysse hende.
Uroligt begyndte hans mave at rumle svagt. Heldigvis var det ikke særlig højlydt. ”Jeg… jeg vil gerne se om du mener der er noget imellem os.” Efter netop disse ord, trak han hende ind i et kys, der var kærligt og samtidig blidt. For ham var det som at se fyrværkeri… wow. Hendes læber var bløde, hans sind blev som tømt og ja… wow. Lidt efter trak han væk og så ned på hende. De blå øjne var nervøse… ”Så uhm… følte du noget? For det gjorde jeg…” Hans hjerte hamrede så hårdt. Hvad nu hvis hun sagde nej?
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 230
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tors okt 05, 2017 7:57 pm

Haru nikkede bare kærligt til hans ord, han skulle nok få kage. Han kunne få lige hvad han ville, de havde trods alt penge til det hele nu. Eller det meste, ting kunne være dyre og hun havde ikke fået kage siden hun rejste, så hun var ikke sikker på hvor dyrt det enlig var at få kage. Hun smilte kærligt til ham. "Så lad os får citronkage." Hun havde lidt svært ved at sige 'citron' hvilket gjorde at hun sagde det meget langsomt, men hun gjorde et forsøg.
De skulle kysse, hun burde vel forsøge at kysse ham, men han var så høj, det ville sikkert blive akavet og se akavet ud, hvis hun forsøgte at kysse ham og han så undgik hende, på den måde ville hun bare se underlig ud. Hun rødmede en smule, ventede lidt på at han sagde noget, da hans mave pludselig rumlede, var det lige hans mave? Hun så kort ned på hans mave, da han pludselig trak hende ind til sig, hvor hun roligt løftede sit hoved, for kun at føle hans læber imod hendes. Hun kunne høre sit hjerte overdøve alle hendes tanker, mens hele kroppen sitrede pludseligt. Hun lukkede langsomt øjnene i, hvor hun roligt kyssede ham igen.
Hendes mave snurrede en smule om sig selv, men det var rart. Hun kunne føle sig selv blive blød i knæende, mens hans læber var så varme og en smule fugtige, det var rart. Hun stillede sig en smule på tæer, mens hun pressede sine læber imod hans. Det var utrolig rart, mere end hvad hun lige havde forventet. Da han trak væk, kunne hun mærke hele kroppen skrige efter mere, hendes læber føltes tomme og hun kunne ikke andet en at se en smule ned på hans læber og derefter op i hans øjne.
Han følte noget, underligt... kunne kærlighed virkelig sprede sig så hurtigt. "Jeg... Jeg forelsket i dig..." Lød det lavt fra hende, hvor hun forsigtigt lagde sine hænder på hans bryst, for at rette en smule på hans jakke.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 113
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tors okt 05, 2017 8:10 pm

Hendes ord gjorde ham varm. Hun var forelsket i ham. Med andre ord, hun havde følt noget under dette kys, præcis ligesom han havde gjort. De var forelsket. Hvor hurtigt det så end måtte have været sket. Han smilte stort til hende og kunne ikke tage øjnene fra hende. Den søde, nervøse måde hun rettede en smule på hans jakke på, var ret kært. Før hun kunne nå at sige mere, bøjede han sig ned og kyssede hende igen. Kroppen sitrede så varmt. Det føltes bare så rart og rigtigt. Hendes læber var bløde og søde. Der var ingen tvivl om at han ville gå hen og blive afhængige af dem. En smule modvilligt, trak han ud af kysset og så ned på hende. ”I så fald… ser du så en grund til at vi dater? For jeg vil meget gerne date dig Haru. Jeg er også forelsket i dig.”
Hvis hun sagde ja, ville han kysse hende igen, med et lykkeligt smil på læben. Derefter ville han tage hendes hånd og tage hende med ud og finde dessert. Bare så de kunne komme væk fra alle de spørgende blikke. Trods alt var det ikke normalt at et par vidste den form for hengivenhed for hinanden i offentligheden. Han fandt en bod hvor de kunne få en citronkage. Hvis han fik lov, ville han sidde og fodre hende med kage engang imellem. ”Åben opppp,” Han blinkede her drillende til hende.
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 230
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Tors okt 05, 2017 9:39 pm

Hun kunne mærke nervøsiteten ramle over hende, følelsen af hendes knæ der rystede under hende, mens hun fumlede en smule med hans jakke. Hvorfor rettede hun overhovedet på den, den sad fint, der var intet at rette. Hun følte måske bare for at sikre sig at han gjorde det ordentligt, for ikke at snakke om at hun måske følte en smule for at være i nærheden af ham, i frygt for at han nu ville stikke af. Hendes hjerte hamrede hårdt i hendes bryst, mens tankerne kørte afsted, han sagde ikke så meget. Måske det var fordi hun rettede hans jakke - Tanken fik hende til at fjerne hænderne fra ham og forsigtigt se op på ham, da hun her opdagede at han bøjede sig ned for at kysse hende igen.
Hun stillede sig en smule på tæer, hvor hun roligt placerede sine læber imod hans. Hun følte endnu engang varmen springe rundt indeni hende, den var rar en smule blid. Mere end hvad hun lige havde forventet, dog kunne hun mærke sig selv ryste under hans bløde læber. Han var også forelsket i hende, så han ønskede at date. Dette fik hende til at nikke forsigtigt, hvorfor kunne hun ikke finde nogle ord. Hun burde sige noget, hvorfor kunne han bare snakke, var det ikke overvældende for ham?
Hun kyssede ham skam igen, da han endnu engang kyssede hende. Hvor hun her placerede sine hænder nær hendes hjerte, roligt så hun op på ham, hvor hun pludselig kunne mærke sig selv varme en smule mere op. "Kage..." Lød det lavt fra hende, før de nu begav sig ud for at finde kage.
De delte en citronkage, hvilket var meget hyggeligt. Selvom han fodrede hende enkelte gange, hvilket bare fik hende til at rødme endnu mere og se lidt rundt, inden hun åbnede sin mund en smule, for at spise den. Hvor hun roligt kom med en lav latter. "Du sød, men sær..." Lød det kærligt fra hende, hvor hun tog sin egen ske og spiste en smule af kagen. "Joaquin..." Lød det lavt fra hende, dog i det hun så hans øjne, glemte hun alt hvad hun ville sige. "I... Ikke noget alligevel." Hun sendte ham et uskyldigt lille smil, hvor hun tog endnu en bid af kagen, for derefter at gøre det samme mod ham. Hun tog et stort styk af kagen og rakte hen mod hans læber. "Aaaah..." Lød det kærligt fra hende, mens de røde kinder kun blussede mere op.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 113
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons okt 11, 2017 3:29 pm

For Joaquin gjorde det skam ikke noget at hun kaldte ham sær. Trods alt vidste han at hun mente det godt. For ikke at sige hun puttede sød foran ordet sær først. Så han klukkede bare kærligt og spiste videre af kagen, da hun pludselig sagde hans navn, sad han med skeen i munden og satte hovedet på skrå. ”Ja?” lød det sjovt fra ham. Dog svarede hun ham hurtigt og i stedet smilte han bare til hende. Her lagde han skeen fra sig, kun for at se Haru række et nyt stykke kage over imod ham. Selvom hun forsøgte at gøre det samme som ham, begyndte hendes kinder at blusse op og det var noget af det mest kære han nogensinde havde set. Han åbnede munden og lukkede blidt i øjnene i. ”Ahhh,” lød det fra ham.
Tingene føltes så varme. Kagen var vidunderlig og det samme var Haru. Så snart hun havde givet ham det, spiste han det med velbehag og smilte kærligt til hende bagefter. ”desserten var ikke en så tosset ide huh?” Han tog endnu en bid af kagen. ”Når vi er færdige her, hvad siger du så til at vi tager hjem til Josh og Alex igen?” Af en eller anden grund, følte han bare for at fortælle Alex det… dog var de på arbejde.. så han kunne ikke fortælle hende det alligevel. ”Eller, på den anden side… er der vel stadig noget at se… hvad kunne du tænke dig at lave?”
avatar
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 230
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons okt 11, 2017 3:44 pm

Haru fodrede Joaquin, det var en smule underligt og for at være ærlig føltes det også som om alle holde øje med hende. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige eller gøre, men hun gjorde bare det samme som Joaquin gjorde, hvis han gjorde det var det vel normalt, han havde vel haft kvinder før... Gad vide hvor mange han havde været sammen med. Så snart han havde taget maden på skeen, tog hun et lille stykke til sig selv, mens tankerne løb afsted med hende.
Hvor mange folk havde han været sammen med, gad vide om han havde nogle underlige lyster, hvad nu hvis han var underlig i sengen, burde hun overhovedet gå i seng med ham, hvornår burde man gå i seng sammen, burde hun være nervøs overfor det. Hun blev alligevel nervøs, hun skulle ikke have sådanne nerver på, hvis hun havde nerver på, ville hun bare få problemer med ham igen. Hun rystede blidt på hovedet.
"Hva? Oh, nej, nej... Det var faktisk meget godt, eller god, det var en god ide." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun lagde hovedet en smule på skrå. Han ville hjem til Joshs og Alex igen. Hun nikkede blidt, inden hun så roligt op på ham. "Jeg synes her er koldt, så hvis vi skal noget, så lad os forsøge at finde Julio... Der er behov for det, han har alt hvad jeg ejede..." Hun sendte ham et lille smil. "Bag efter kunne vi tage hjem til Alex og de andre." Hun sendte ham et kærligt smil, hvor hun roligt lagde hovedet på skrå. "Uh, måske vi kan bage et eller andet. Jeg elsker at bage." Hun smilte stort til ham, hvor hun tog endnu en skefuld af kagen.
avatar
Haru
Baka

Antal indlæg : 113
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: The meeting of two strangers -Joaquin-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum