Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» The demon and the angel -James-
A new univers... - Joaquin- EmptyMan sep 30, 2019 11:38 pm by James

» A new univers... - Joaquin-
A new univers... - Joaquin- EmptySøn sep 29, 2019 1:55 am by Haru

» Office flirts
A new univers... - Joaquin- EmptySøn sep 29, 2019 12:28 am by Haru

» Apartment issues.
A new univers... - Joaquin- EmptyLør sep 28, 2019 9:03 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
A new univers... - Joaquin- EmptyFre aug 30, 2019 12:15 am by Erina

» Witch hunt.
A new univers... - Joaquin- EmptyTirs aug 20, 2019 7:58 pm by Aigemfarrel

» Highway through the dangerzone!
A new univers... - Joaquin- EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
A new univers... - Joaquin- EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» YuukaXRiver Wedding!
A new univers... - Joaquin- EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka


A new univers... - Joaquin-

Go down

A new univers... - Joaquin- Empty A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Fre aug 30, 2019 12:30 am

Tiden var gået. Joaquin var kommet til live, men aldrig havde mødt Rose. Haru var ikke i en elsket familie, men på grund af den adelige side havde hendes familie valgt at give hende væk, for ikke at skabe en skandale.
Haru var opvokset hos en assassin, trænet og gennem tævet enkelte gange for at lære at slås og slå ihjel uden tøven. Hun var blevet tævet for både træning og for at kunne holde totur. Hun havde trænet siden hun var 10 med kamp, 16 med totur. Totur var dog aldrig sjov, men hun kunne holde til det og ville aldrig blive faldet for det.
Hendes træner var hård, en mand... Sikkert pervers, men han rørte hende aldrig perverst, men han fik hende til at smide tøjet foran ham, lave underlige stillinger og bare stå sådan i timer. Enkelte gange som totur, men han sagde også enkelte gange *Totur er fysisk, så kulde og den er også mental, hvilket betyder at du skal være ok med at vise din krop sådan* Hun hadede det, men havde nu et meget koldt sind.
Hun blev trænet i at flette ind i samfundet, hun kunne være uskyldig, rolig, barnlig. Hvad som helst, for at kunne komme på livet af den afdøde, eller for at snige sig ind på stedet.

Denne gang var det anderledes, hun skulle dræbe en hvis dæmon ish konge. Joaquin, det at komme ind på et slot med dæmoner som en elver ville helt bestemt ikke ske, hendes træner sagde hun skulle forsøge og hun tænkte selvfølgelig at chancen for at blive voldtaget ville være større hvis hun forsøgte at gå ind, men hvis hun angreb hurtigt ville hun også kunne stikke af. Plus hvis hun dækkede ansigtet, kunne hun forsøge at komme ind igen, easy!
Hun læste tingene igennem, Joaquin.

Alder: IDK... Evne: Skygger. .. Altid set med en kat.... Højde: 1,81cm.... vægt: 89kg.... Forhold: Intet aldrig haft det.... Seksualitet: Heteroseksuel....

Så alt virkede fint, men hun anede ikke hvilken slags kvinde han ville falde for eller lade komme tæt på sig. Dette gjorde så at hun var nød til at tage tingene på en hård arm. Hun måtte bare angribe, natten ville være god. Den ville helt klart være det bedste øjeblik, da han ville være udmattet og sidst på måneden, da han ville være svageste inden sin energi fra sin bror.
Hun kunne også dræbe hans bror, men det var ikke en del af papirarbejdet.
Hun var iført tæt siddende tøj, flade sko, et korset ikke for at skabe former, men fordi det virkede lidt som et ekstra lag hud hvis han skar ud efter hende. Hun havde knive i korsettet, ved hofterne, skoene og armen. Hun havde stof for ansigtet, så han ikke kunne se det. Samt om håret så han ikke kunne se det.
Hun lavede gerne en portal ved midnat, det øjeblik han burde sove. Hun lavede den i hans skab og så kort ud, ved at sætte lågen på klem.
Det øjeblik hun kunne se ham enten gå rundt eller ligge i sin seng, ville hun snige sig ud, have en dolk klar og hvis han gik rundt ville hun springe ud efter hans ryg, en hurtig en i ryggen ville stoppe ham og give hende god tid til at skære halsen over på ham.
Hvis han lå i sengen ville hun stille sig ved hans side og forsøge hurtigt at hamre dolken i siden, maven eller ryggen, alt efter hvordan han lå.


Outfit: https://images.halloweencostumes.com/products/38374/1-1/womens-ninja-assassin-costume.jpg
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Fre aug 30, 2019 12:44 am

Outfit: https://i.pinimg.com/564x/05/dc/95/05dc958365a6aced56d8fba0808f33ff.jpg

Joaquin sukkede. Dagen havde været kedelig. Meget kedelig. Måske fordi han var nede i den trætte ende, nu når han endnu ikke havde stjålet energi fra sin såkaldte tvillingebror. Han havde udskudt det i denne måned. Mest fordi han ikke ønskede at stå ansigt til ansigt med idioten.
Han sukkede, gik hvileløst rundt på sit værelse, svang rundt med en kniv der var lavet af skygger. Over i vindueskarmen sad ingen andre end Kimber, hvis hale svang fra side til side, afslørede at han stadig var på vagt selvom øjnene var lukket i.
Af ren kedsomhed, lod Joaquin knivens spids danse på hans pegefinger, før den gav op til tyngdekraften og faldt imod jorden. Før den ramte jorden forsvandt den i en lille sort røgsky. Han sukkede og som han troede aftenen var ved at være omme, hørte han en raslende lyd bag ham, hvilket var advarsel nok. På et øjeblik havde han teleporteret sig væk. Han var nu ikke længere til at finde i det mørke soveværelse. Kun to stearinlys var en lyskilde som de stod over på sengebordet.
Kimber så hen på Haru, hans gyldne øjne lyste op i interesse. Med et enkelt lille miav, gjorde han som Joaquin og forsvandt, nærmest som en lille røgsky der fulgte med vinden.
Ud af det blå, dukkede Joaquin nu op bag Haru, greb om hendes liv før han smed hende ned på sengen. En kniv blev formet ud af hans skygger. En kniv der hurtig blev lagt imod Harus hals.
”giv mig en god grund til ikke at dræbe dig på stedet.”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Fre aug 30, 2019 12:52 am

Haru skulle lige til at svinge kniven, hamre den ind i hans ryg. Da han pludselig forsvandt, hun var nær væltet over hans pludselige forsvinden. Hun så her rundt. Fuck, burde han kunne teleportere, men papirerne sagde dog at han ikke havde energien til det.
En lille knurren forlod hendes læber, da hun så sig omkring.
Så snart han pludselig dukkede op, ville hun være hoppet væk. Men var ikke hurtig nok, han fik svunget hende ned i sengen. Hun så her hårdt mod ham og knurrede endnu engang af ham.
Hun fnøs bare af ham, hvor en kort portal blev lavet under en vase, så den ville falde mod Joaquins hoved.
Hvis han rykkede sig, ville hun sparke ham væk og kaste kniven efter ham. Hvis han forsvandt igen, ville hun hurtigt komme op og stå.
Dette var ikke gået som det skulle, hvilket betød at hun enten skulle stikke af eller tænke hun kunne overmande ham... Han var jo træt, hun var udvilet... Hun ville sagtens kunne vinde ik?? Hun havde trænet så meget...
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Fre aug 30, 2019 1:05 am

Vasen i hovedet kunne selv ikke han have forudset. Så da den ramte ham, kom han med et lille smertefuldt råb, før han trak sig væk og tog sig til såret. Hurtigere end et lyn, havde hun kastet en kniv efter ham, som ville have ramt ham, hvis ikke Kimber havde dukket op foran ham. Hurtigt greb det lille skyggevæsen den med dets mund og forsvandt derefter. For Haru vil det som have været at se et spøgelse.
”Thanks Kimber,” knurrede Joaquin og så her hen på Haru. Blod rendte nu ned fra hans pande til hans kind. ”Nice try… I give you that sweetcheeks.” her klukkede han. En ondskabsfuldt lille klukken.
”Kimber!”
Før Haru kunne nå at blinke, ville det lille skyggevæsen fra før, dukke op foran hende og her hvæse ad hende. Forhåbentlig nok til at det ville give hende et chok og derfor træde et skridt bagud, hvor Joaquin nu ville dukke op bag hende. Her lagde han en arm om hende, imens den anden nu hev masken af hende. Han var ved at dø en smule ud… der ville derfor ikke være flere teleporterings numre. En svaghed han ikke kunne vise overfor hende.
Hårdt skubbede han hende nu frem af. Så snart han så hendes ansigt, spærrede han øjnene op og adskilte munden i et O.
”Woooow! Du er smuk!”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Fre aug 30, 2019 1:13 am

Katten kom og gik... Sjovt, hun vidste han kunne lave ting ud af sine skygger, men væsner der kunne røre ting var underligt. Hun knurrede dog over at dolken ikke ramte ham, hvilket fik hende hurtigt til at rette sig op og forsøge endnu engang at kaste en af de andre dolke efter ham.
Blodet der løb ned af hans kind, fik ham nærmest til at ligne et monster.
Dog den pludselige kat forskrækkede hende lidt, dog ikke nok til at gå tilbage. Nej nej, grunden til at hun trådte tilbage var i frygten for at den så ville angribe hende.
Dog fik han hurtigt fat i hende, hun vrid sig dog hurtigt fri, men kun ved lyden af stoffet revne og blive hevet af så hendes ansigt og hår nu var synligt.
Det lange hår der før var gemt væk faldt nu om hendes kindben og ned til hendes hofter. Hun så hårdt mod ham.
FUUUUUCK! Han vidste nu hvordan hun så ud, hvilket ville gøre det svært at være sig selv på gaden, hvis hun nu ikke kunne slå ham ihjel!
Dog hans ord overraskede hende, hvilket fik hende kort til at smile. "Tak, please dø." Lød det hårdt fra hende, hvor hun sprang mod ham, svang kniven fra hans waist og op til skulderen. Hvis han trådte tilbage havde hun lavet en portal, så han ville falde fra loftet. forhåbentlig kunne han ikke teleportere i luften, så han ville ramme gulvet hårdt.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Fre aug 30, 2019 1:25 am

Aldrig havde han set så smukt et væsen. Hun var som sendt fra himmelen. Pludselig glemte han hel at hun var her for at slå ham ihjel. Noget så smukt som hende kunne blive tilgivet for alt.
Selv hendes stemme var smuk. ”wow, selv din stemme!” for ham var det lige meget at hun lige havde bedt ham om at dø hårdt. Som hun forsøgte at skære ham, hoppede han væk med en lille saltomortale, nu kun for at ende i en af hendes portaler. Ganske som ønsket for Haru, landede han på gulvet med et bump, hvilket han kom med en brokkende lille lyd for. ”Auuuv… det gjorde ondt…” klukkede han. Hurtigt var han dog oppe at stå igen. ”Sikke en evne du har… den er ret brugbar.”
Han formede nu en ny kniv ud af skyggerne. De krævede ikke ligeså meget energi som at teleportere eller lave et større våben. ”Duuu… kan ikke rigtig vinde den her og jeg har set dit ansigt, så det er ikke en god ide at du stikker af nu.” de blå øjne lyste op i mørket som han så hen på hende. ”Du kunne blive, være min pyntegenstand… du er noget så smuk… hvad siger du til det.” som var det ingenting, svang han kniven rundt.
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Fre aug 30, 2019 1:32 am

Hvor var han dog irriterende, det var som om han ikke engang tog hende seriøs. Måden han komplimenterede hende på, snakkede ned til hende. Han burde dø meget hurtigt.
så hun slap for hans irreterende ord, irriterende overlegenhed.
Haru himlede kort med øjnene og trak dolke frem igen. "Jeg takker nej." Lød det kort, inden hun sprang mod ham endnu engang og svang dolken mod hans hals, forhåbentlig kunne hun få ham til at træde tilbage igen og fange ham i en portal, så han endnu engang ville falde fra loftet.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Fre aug 30, 2019 1:40 am

Det var tydeligt for Joaquin at hun var ved at blive sindsyg over hans komplimenter. dog kunne han ikke være mere ligeglad. hun var smuk, spændende og ret så stædig, som hun blev ved med at kæmpe imod ham. I det hun endnu engang lavede en portal, som han kunne falde ned i, kom han med et lille grin, som han landede på benene denne gang.
"godt forsøgt, men du kan ikke bruge det samme trick konstant... det burde du jo sige dig selv," sagde han overlegent til hende og begyndte herpå at gå hen imod hende. han svang truende kniven rundt. aldrig tog han øjnene fra den smukke lejemorder foran ham.
"Kom nu... det vil gøre tingene for meget nemmere for dig... jeg vil ikke skade dig eller voldtage dig... tro mig... voldtægtsmænd skal dø i mine øjne."
hvis hun tillod ham det, ville han begynde at sno sig om hende, som en løv omkring dets bytte. "Er det stadigt et nej tak min skønne?"
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Fre aug 30, 2019 1:01 pm

Hun svang dolken mod hans hals. Alt for at gå eftervigtige organer og steder, halsen var nem, men lunger og brystkassen kunne muligvis også hjælpe lidt. Hun knurrede dog over hvordan han konstant undveg, samt det at portaltricket ikke virkede endnu engang.
Man kunne se hendes hår der langsomt blev hvidt. Hun så sig kort omkring, inden hun valgte at lave en portal igen. Måske dette var bedre at overraske ham.
Hun sprang igennem den og bum bam var hun nu over ham, dolken rettet mod hans hoved. Forhåbentlig ville han ikke reagere hurtig nok, så hun ville kunne hurtigt få dette overstået.
Hvorfor skulle han også lige væreså trænet, alle noter sagde intet om at han kunne slås. Alt stod om hans evne at man skulle være lidt på vagt med den, hvilket hun havde været. Men hvorfor kunne hun så ikke vinde med dette!!
Da han undveg stod hun nu bare med ret ryg og dolken nær sin hofte. "Jeg ville hellere dø end at være en mands pyntegenstand." Lød det hårdt fra hende, hvor han ellers sno sig om hende. Hun fulgte ham med øjnene og i et kort sekund svang hun dolken ud efter ham, hvis han undveg lavede hun en lille portal foran sin hånd, så kniven nu endnu engang ville være ud foran hans ansigt.
Håret var nu kridhvidt. Hun så sig derfor kort rundt. Hun havde ikke mere tid. Kort vippede hun lidt, et tegn på ubalance. Hun fjernede dolken og fnyste kort af ham.
Her ville hun lave endnu en portal, som hun ville forsøge at springe igennem. Hvis han ikke nåede at stoppe hende, ville hun være væk. Hun ville have teleporterede sig ud i skoven, et meget mørkt område hvor folk ikke rigtig begav sig. Kun for at hun her ville falde til jorden af udmattelse, hun gik ud som et lys og faldt til jorden med et bump så bladende fløj om hende.

Hvis han derimod stoppede hende og trak hende til sig, ville hun gå ud som et lys med det samme. Hun ville falde bagover, så elegant at man næsten skulle tro det var en scene fra en koreansk drama. Håret der svang kort om hendes kindben og det lyse hår der lige kort satte sig ved fast i hendes rosen pink læber.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Tirs sep 03, 2019 11:48 pm

Hendes evne var stærk, men også hurtig at regne ud. Jo hvidere hendes hår blev. Jo svagere blev hun. Men hun blev ved med at kæmpe bragt. Havde Joaquin haft brugt bare en skygge mere til at teleportere, ville hun sikkert have fået ham på ham, men han undlod, for han vidste at det ville være hans endeligt. For hvert et angreb hun kom med, jo hurtigere måtte han undvige og bare bede til at hun snart løb tør for energi.
Hun nægtede at være hans pyntegenstand. Til hans ærgrelse. Så var han nød til at tvinge hende. Hun ville kaste lidt lys i hans kedelige liv. For ikke at sige kaste lys ind på denne borg.
Som hendes hår nu var fuldkommen hvidt og hun gjorde sit forsøg på at stikke af, tog han fat i hende, hev hende tilbage. Nu endte hun så med at besvime i hans arme. Han klukkede her, hvorpå han samlede hende op, lagde hende på sengen. Selvom det fuldkommen så forkert ud, så lænkede han hende fast og sad nu bare og ventede spændt på at hun skulle vågne.
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Ons sep 04, 2019 11:21 pm

Joaquin ville få en vild overraskelse over hvor langtid hun ville være væk. Hendes øjne åbnede først efter 8 timer hvor håret stadigvæk var kridhvidt. Hun blinkede forsigtigt og så rundt. Lænkerne der var om hendes håndled raslede i det hun bevægede sig lidt.
Dette fik hende til at se mod hænderne og rasle mere. Dette fik sengen til at hoppe lidt og kæderne til at klinge og larme. En lav knurren slap hendes læber, hun så derefter ned af sig selv, for at tjekke om han nu havde rørte hende, afklædt hende eller andre ting.
Kort sukkede hun og så ned på det hvide hår. Hvis hun lavede en portal nu ville hun ikke kunne bevæge sig ind i den alligevel, måske hun kunne lave en lille en over kæden også løfte kæden lidt op??
Hun stirrede mod lænkerne som om de ville knække hvis hendes øjne forblev på dem.
Hvis kun hendes arme var lænket fast og han var faldet i søvn ved siden af hende ville hun sparke ham. "Idiot! Vågn op.... Jeg skal på wc." Lød det koldt fra hende. Forhåbentligt ville han slippe hende løs.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Ons sep 18, 2019 12:48 pm

Der gik hundrede år før Haru vågnede. Skønheden var næsten som Tornerose. UH! Måske han skulle kysse hende så hun vågnede op?? Nysgerrigt satte han hovedet på skrå og betragtede hende. NAAAH. Det ville nok ikke virke. Han sukkede og lagde sig ved siden af hende. Han kunne ligeså godt få indhentet noget søvn sammen med hende. Og søvn fik han sku. Nok var hun lænket fast, men det var egentlig ret så rart at have en kvinde ved sin side. Hun duftede fantastisk. Hvor underligt det så end måtte lyde.
I det hun sparkede til ham, vågnede han med en utilfreds lille mumlen og satte sig op. Håret stak ud til alle sider som han så ned på hende. Hans blå øjne trætte og en smule røde.
”Fint,” gabte han og svang her benene ud over sengen. Her løste han hendes lænker, men hvis hun overhovedet havde i sinde at stikke, ville hun opdage hvor hårdt et greb han havde om begge lænker. ”Følg med smukke.”
Her hev han lidt i hende for at hun skulle følge med hende. Da de kom til en lille dør, åbnede han den for hende og nikkede nu ud imod badeværelset. Det var smukt. Rent og skinnende. ”Sådan der… lænkerne er lange nok til at du kan gøre dit business selvom døren er lukket.”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Lør sep 28, 2019 8:39 pm

Haru så kort mod ham, hun knurrede af ham mens han snakkedde og i det øjeblik han trak hårdt i lænkerne var hun nær væltet. Benene sov, de sov så meget at det sitrede helt ned i tæerne og op til hoften.
Så snart hun kom ud på badeværelset så hun kort rundt. Hvordan kunne det være så rent på så klamt et sted. Hun knurrede en smule for sig selv inden hun lukkede døren efter sig.
I det øjeblikk den lukkede låste hun den og kiggede en smule rundt. Ok, håret var hvidt men det betød ikke at hun ikke kunne lave portaler. Efter de tanker lavede hun kort en, den var ikke meget stor men hun kunne komme ind i den. Så snart hun sprang ind lukkede den efter sig og lænken knækkede af portalens lukningen.
Hun lavede en portal der stoppede i hendes hytte. Den var meget lille, to værelser og intet køkken. Hun havde et udehus som blev brugt til toilet. Så snart hun stod i køkkenet og portalen lukkede, stod hun nu halv svimmel og med næseblod. hostede kort og lavede en mini portal for at kunne flække kæden om håndledene.
"Mere research... Måske jeg skulle snakke med ham... Så kunne han hjælpe mig og... Jobbet ville være nemmere... men slutningen af måneden så han ikke er med fuld energi og styrke." Hun mumlede kort for sig selv mens hun tørrede næsen med papir.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Lør sep 28, 2019 9:18 pm

Joaquin havde langt fra tænkt sig så langt, at hun kunne teleportere sig ud med sin portal og klippe lænken over. Så da han kunne mærke at lænken blev løs, åbnede han badeværelsesdøren med et smæk og så rundt. Herpå knurrede han irriteret og gned sine tindinger. Han troede hun var for træt til at lave flere portaler. Hendes hår havde været hvidt som sne!
Her smed han lænken til side og gik ind i bruseren. Måske han lige skulle snuppe et bad inden han opsøgte hende igen. Han iførte sig et nyt sæt tøj.
Herpå teleporterede han sig hen til Haru, dukkede op i hendes fine lille lejlighed. Den var da hyggelig. Han så på hende med et kækt lille smil. ”Du regnede ikke med at se mig så hurtigt hva?” ’Her satte han sig på den nærmeste stol, smed det ene ben over det andet.
https://i.pinimg.com/564x/d3/76/ab/d376ab84b4a6e1b4014dfb12c722f104.jpg
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Lør sep 28, 2019 10:19 pm

Haru havde præcis samme tanke som Joaquin. Hun havde lagt ved siden af noget så klamt som et offer, hvilket gjorde at hun havde taget et hurtigt og varmt bad inden hun tog en underkjole på. Den var kun ment til at have under kjolen eller bare tøjet.
Hun stod nu i underkjolen og lavede nem mad, lidt nudler og blade fra haven der skulle give smag til vandet da Joaquin pludselig kom frem bag hende lavede hun et lille hop i forskrækkelse.
Hurtigt vendte hun sig om og stillede sig op mod gaskomfurret, hvor hånden kort ramte gryden hvilket fik hende til at trække den til sig og træde lidt væk mens hun holde om stedet gryden ramte.
HAn sad nu og gjorde sig stor i hendes hjem. Pis.... Hun havde glemt at han kunne dukke op i ens skygge. "Get out!.... Jeg dropper opgaven... hvis du lader mig være..." Hun søgte her efter hendes knive.

Outfit: https://i.pinimg.com/564x/53/5d/b8/535db8ea00478066bf1214109825f5e1.jpg
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Lør sep 28, 2019 10:49 pm

Haru var som en drøm. En drøm smedet ud af det lille mørk han engang havde levet i. Aldrig havde han forestillet sig at et væsen så smukt kunne stå foran ham. Specielt nu hvor han sad her, i hendes lille lejlighed, med den største selvtillid nogle overhovedet kunne have. Han bemærkede godt at hun søgte efter kniven. Derfor fik han ingen andre end Kimber til at løbe om bag hende for at stjæle hver en kniv. Han hvæste af hende.
”Kimber… ikke hvæse,” klukkede han og rejste sig fra stolen. Han så ned på Haru med et skævt lille smil. ”Ved du hvad… jeg vil ikke lade dig gå… ser du… du er den smukkeste kvinde jeg nogensinde har set. Derfor har jeg ikke i sinde om at lade dig gå…” Her aede han hendes kind. ”Forstået?”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Lør sep 28, 2019 11:27 pm

Hun havde nær grebet fat i Kimber hvis han ikke havde hvæst af hende, da hun holde øje med ham konstant. Hun så kort mod Kimber da han hvæste og så her mod joaquin igen.
da han trådte tættere på hende knurrede hun af ham. Da han aede hendes kind slog hun den væk og gik her efter hans ben, i håb om at han ville vælte bag over, hvis han nær var væltet ville hun forsøge at slå ham i halsen for at give ham pludselig luftmangle og i håbet om at kunne overtage magten her, muligvis tvinge ham ned og kvæle ham eller slå ham hårdt nok til at han besvimer for at hun kunne slå ham ihjel.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Søn sep 29, 2019 12:29 am

Det burde ikke være kommet som for en overraskelse for ham at hun angreb ham. Selv efter hun havde sagt at hun ville lade ham være. Den pludselig luftmangel fik ham til at gispe. Desværre, for hende, kunne hun ikke blive ved med at holde ham nede. Han vendte hende rundt så hun nu var under ham. ”Det var ikke pænt gjort!” Her holdte han hendes arme over hendes hoved. ”Her tilbyder jeg dig at bo i et palads, også behandler du mig sådan!” Her teleporterede han sig væk, til nu pludselig at stå bag hende. Før hun kunne nå at blinke, greb han om hende og hviskede i hendes øre. ”Følg nu bare med… du vil være i sikkerhed der… som min.”
Pludselig ville hun stå tilbage i Joaquins værelse. Foran hende ville der være et stort klædeskab. ”Du vil få alt hvad du vil have! Tøj, smykker… mad!” han stillede sig her foran hende. ”Hvad siger du?”
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Søn sep 29, 2019 1:15 am

Da han vende hende rundt pludselig endte hendes ene ben bøjet mellem hans ben og det andet langs han side. underkjolen blev kun mere kort da den gled ned af hendes lår.
Armene der blev trukket over hendes hoved dog ikke uden at hun forsøgte at kæmpe imod. Hun var ikke ligefrem den stærke af alle, hun var assassin hun var ikke vant til at skulle være i nærkamp, da hun helst ville være en overraskelse til hurtigt at dræbe en.
Den hvide kjoles barm areal blev kun mere nedringet da armene kom over hendes hoved.
Hans pludselige forsvinden gjorde at hun hurtigt kom op og stå inden hun så sig omkring, han kunne komme op alle steder. Da han pludselig var bag hende slog hun hurtigt ud efter ham, dog som hun drejede om på hælen var hun pludselig hjemme hos ham igen! FUCK!
Hun trådte hurtigt væk fra ham mens hun så sig om. Det hvide hår matchede hendes hvide tøj hvor hun kort så mod ham igen.
Da han gik imod hende og kun kom tættere på hende trådte hun tilbage.
Det var tydeligt at han var stærkere end hende, hvilket betød at hun intet kunne stille op i en nærkamp, måske et tæt sammenløb. Så som en overraskelse hvor hun kunne kvæle ham, forgifte ham... kvælningen var svær, da han igen var stærkere, meget stærkere end hende.
"Jeg siger... nej..." Hun slog her ud efter ham igen, nu mod næsen og håbet om måske at overmande ham, hvor hun her forsøgte at lave en portal igen og spring igennem den endnu engang i håbet om at slippe for ham. på trods af at det ikke ville være hjælpe, men hun kunne forsøge at finde sin træner hvilket ville hjælpe da han havde lidt mere trænings evne.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Joaquin on Søn sep 29, 2019 1:41 am

Under slåskampen var det ret svært at holde fokus. Specielt når hendes kjole gled op langs hendes ben og ned af hendes kavalergang. Men det lykkedes ham at få hende med hjem. Hun kunne være en smuk trofæ kone. De andre dæmoner vil blive noget så jaloux hvis han trådte op med hende.
Men hun var ikke mere end lige kommet, før hun slog ud efter ham endnu engang, for derefter at stikke af igen. Denne gang var han dog hurtigere. Han undveg hendes slag, hev hende tilbage ud ad portalen og ned på gulvet. ”Stay!” vrissede han. Til trods for hele situationen var der kun lidt irritation at finde i hans stemme. Her satte han en lille lænke på hende endnu engang. Herpå hev han hende med sig ud af værelset. Alt imens han fløjtede efter tjenestepigerne. Her kom to engle gående og bukkede hovedet for ham.
”Mester Joaquin,” sagde de i kor.
Joaquin hev her Haru hen imod dem. ”Ifør hende i et nyt sæt tøj, leg med hendes hår…. Gør hende yndig. Bring hende derefter til tronsalen.” pigerne nikkede og tog Harus lænke i deres hænder. ”Oh… Og Jessie, sørg for at hun er i dine kyndige hænder hele tiden.” lød det kækt fra Joaquin som han blinkede til hende.
Jessie nikkede og klemte mere om lænken. Når man var omkring Jessie… slettede hun ens evne… så længe man var 5 meter tæt på hende. Forsigtigt smilte Jessie til Haru. ”Kom med.”
Med rolige bevægelser, tog de to engle hende med ind på deres værelser, hvor de her iførte hende en kort hvid top og en rød nederdel. Simpelt men smukt. En anelse gennemsigtig. Hendes hår blev også sat i små fine bons rundt omkring, samt med nogle blomsters.
”Du er meget smuk,” sagde Jessie forsigtigt.

https://i.pinimg.com/564x/d5/e6/81/d5e6814716982ce646b4a52a775edc4d.jpg

Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 341
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Haru on Søn sep 29, 2019 1:55 am

Endnu engang trak han hende væk fra sin portal! Hvor irriterende. Hun knurrede kort og gispede da hun endte på gulvet igen. Endnu engang fik hun næseblod og så rasende op på ham. Han fik endnu engang de lorte lænker på hende, selvom han burde vide at det ikke ville hjælpe overhovedet.
Hun var sluppet ud af dem uanset hvad. Hun knurrede en smule og tørrede blodet væk i armen. Som han hev i hende knurrede hun endnu engang af ham og var nær væltet af at han hev i lænkerne.
Haru hev tilbage i lænkerne for at være irriterende overfor Joaquin. Hun Da englene kom frem igen så hun nu underligt på dem, hvorfor fanden arbejdede engle lige for Joaquin det var sgu da farligt. Hun knurrede nu af englene også, hvilket virkede underligt, meget underligt.

Englene var rare, hvilket bare var mere underligt. Hun var træt og udeafstand til at lave portaler, hvilket var underligt uanset hvor meget hun forsøgte at lave portaler kunne hun intet. Hun kæmpede dog lidt imod tøjet men endte til sidst i det.
Trøjen var gennemsigtig hvilket fik hende til at se ondt mod dem. "If you tthink I'll walk out in this.... " Hun så ned af sig selv og løftede armene op foran sin barm. "Hvorfor arbejder i for ham... skaf mig andet tøj... En ikke gennemsigtigt lorte kjole!" Lød det hårdt fra hende, hvor hun her forsøgte at gå væk fra dem.
"Jeg går ikke efter at være pæn...." Lød det knurrende fra hende. "Hvis i ikke ønsker at komme til skade så skrid og bed jeres boss om ikke at komme nær mig igen!" Lød det hårdt fra hende hvor hun her kort ville slå ud efter en af pigerne hvis personen stadigvæk forsøgte at holde fast fast i lænkerne.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 432
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

A new univers... - Joaquin- Empty Re: A new univers... - Joaquin-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum