Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Witch hunt.
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptySøn aug 11, 2019 5:33 pm by Cloud

» Highway through the dangerzone!
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptyTirs aug 06, 2019 3:09 pm by Erina

» The demon and the angel -James-
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptyMan jul 22, 2019 12:59 am by James

» YuukaXRiver Wedding!
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka

» Office flirts
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptyTirs jun 11, 2019 9:48 pm by Haru

» !!A crazy babysitter!!
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptyTors maj 30, 2019 1:18 am by Rain

» Apartment issues.
Prisoners with abilitys. -Everyone- EmptyLør maj 25, 2019 12:31 am by Haru


Prisoners with abilitys. -Everyone-

Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs aug 16, 2016 12:30 pm

Flere år havde Alex arbejdet i dette fængsel, der skete sjældent noget, højst sandsynligt fordi hun kunne slå fra sig, og havde det med at blive set som den mest farlige af alle vagterne, på trods af at hun var en af de få kvinder på stedet. Intet nyt skete som sådan, det var altid det samme, alle folk brokkede sig, og alle folk snakkede om at være uskyldig. Altid det samme trist, lige til hun en dag fik en besked. Eller nok mere en aklæring, om at der ville komme et helt bundt nye fangere, og de af en grund skulle holdes bedre øje med. De havde alle en skrue løs.
Hun satte det sorte hår op, mens hun så ned i papiret, på bordet var der mad, brød og pålæg. Alex tog en bid af brødet, mens de andre omkring bordet, også sad og læste. Havde alle fået det brev? Omkring hende sad.
Kath! Den mest frusterende af dem alle, hun fik sikkert jobbet fordi hun knaldede fængsels inspektøren, hun var kendt for at være en smule træls mod fangerne, hun elskede lidt at få dem til at svede. Så hun stod for at overvåge fængsels banerne, hvor de kunne spille basket, fodbold og træne med udstyret. Hun havde altid en pistol i baglommen, og havde et rygte om at det røde hår var farvet, af fangernes blod. Som hun sjovt nok var ret så stolt over.
Så var der Evaline! Kvinden der lidt opførte sig som en af fangerne, hun var tit nede på banen sammen med de andre, gik rundt og holde øje og enkelte gange spillede hun basket med dem, hvor hun havde en aftale med Kath, om at signalere hvis chefen kom, så hun ikke ville ende i problemer, hun var også kendt for at være den hårdeste hvis nogle angreb, hun brækkede vist nok hænderne på fire, da de valgte at angribe en ansat, hvor hun derefter lod dem gå rundt to dage uden en behandling, før de fik lov til at gå til lægen.
Og når man snakkede om læge.
Rose, sygeplejersken og psykologen på stedet, for ikke at snakke om at hun tit gik rundt sammen med de andre, hun stod også for menuen af mad og hjalp gerne til i køkkenet. Hun hjalp også med at gøre rent, hvad var denne kvindes pointe, fangerne lavede deres egen mad, og de gjorde selv rent de forskellige steder, mens denne kvinde af en grund bare valgte at hjælpe dem hele tiden, samt det at hun altid opførte sig som om de alle var venner. Nok den alle fangerne helst ville snakke med, og helst ville føre samtaler med, der var selvfølgelig også noget betryggende ved hende.
Yuuka, kvinden der stod for underholdningen, og gik på muren, man så sjældent noget til hende, hun var altid så stille og snakkede kun når man snakkede med hende. Hun slappede altid af, når hun fik chancen og havde en gigantisk appetit.

Alexs øjne kørte kort over dem, hvor et blidt suk slap de røde læber. Inden hun så ned i jorden igen.
Fangerne... Josh, billedet af ham var en smule dårligt, på den anden side blev billedet også taget, så snart man blev fanget. Han havde tydeligvis været oppe og slås, hans hår var fedtet, og en flænge i øjenbrynet, samt læben. Ellers så han enlig meget godt ud. Han var dømt for at angribe en politimand, hvilket bare gjorde tingene værre. Måske hun burde være den der holde øje med denne idiot, hvem angreb også lige en betjent, så burde de vide at røven ville komme på komedie.
River... Også ret handsome, han var kendt, havde enlig været det i noget tid, kendt for at stjæle og mord. Havde været eftersøgt i omkring to år, for at blive lejet ud som en morder. Måske en der af de andre kunne håndtere ham, Yuukas kolde facade mod de andre, ville måske være god. Hun havde en stor mund, og kunne sagtens sætte ham på plads, hvem ved, måske ellers kunne hun sikkert ende med at slå ham lidt på rette spor. Hun ville sikkert havde at være babysitter.
Jacob, mester tyv. Asiatisk udseende, den end der tog ham, kunne få ham, en tyv var aldrig særlig svær at fange, for ikke at snakke om tyve sjældent var særlig stærke, det tog trods alt tingene og stak af. Alex smilte kort over sin egen tanke gang, Evaline var den der havde stirret på det billed af ham i længst tid, måske hun skulle have lov til at holde lidt øje med ham.
Xander, bandemedlem. Noget med at han var medlem af samme bande, som dem der var her inde. De havde efter hånden en del af denne bande, måske de alle skulle holde øje med ham, han kunne nemt skabe problemer. Det var sket før, så det ville sikkert ske igen. Han kunne sikkert finde på at skabe et postyr, men ellers kunne Rose få lov til at få ham, da de fleste af bandemedlemmerne var ret så glade for hende, var det sikkert ideelt at hun holde øje med ham, på den måde ville der ikke være store problemer omkring denne person.
Joaquin, dømt for terror angreb. Den historie ville hun enlig gerne høre mere om, men Kath var den eneste tilbage nu, så... Hun måtte overvåge ham.. Vent hvorfor skulle de lige overvåge disse fangere?! De plejede aldrig at skulle holde øje med folk overhovedet?! Normalt skulle de bare gå rundt, måske hun skulle tage en snak med inspektøren. Et suk slap Alexs læver, mens hendes øjne strøg over hvert ord i papirene, Det havde været noget med at de var blevet fanget på en underlig måde, Joaquin var bare poppet op i en celle, og overfaldet af politiet, hvor han blev dømt. Xander var blevet fanget af fire betjente, men af en grund var to af dem blevet ramt af et lyn, på en skyfri dag... River havde som været inde i hovedet på nogle af dem, og virkede så skræmmende i mørket, betjentene havde snakket om at han havde som roddet i deres hjerne, snakket gennem deres hoved og nærmest kørt dem sindssyg. Jacob, han var blevet fanget af nogle betjente, på en varm sommerdag, hvor sne og is var omkring ham... Det var underligt, hvordan.. de var alle underlige, Josh derimod, havde bare set en smule på nogle af de forskellige betjente, og nærmest fået dem til at skide i bukserne, det var underligt. Hvordan kunne sådan noget ske, han havde ellers et ret så kært ansigt, så hvordan skulle han kunne skræmme nogle?
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Josh on Fre aug 19, 2016 2:51 pm

Den lille rift han bar i sin underlæbe gav sig til at svie, jo tættere han kom på fængslet, for ikke at snakke om riften i det højre øjenbryn. Han bed sig lidt i underlæben, sørgede for at få den lille rift med, imens han så sig omkring. I bussen var de meget få, alle havde fået lænker omkring håndledene og de sad hver især iført en grim orange kedeldragt. Udover en bestemt dreng, der havde valgt at tage den øverste del ned, for at svinge den om hofterne. På overkroppen bar han i det mindste stadig en hvid tank top, der viste hans halvstore arme frem. Josh løftede på et øjenbryn af ham. Der var noget over drenges baby fjæs med blå øjne der virkede bekendt. Det hang sammen med nyhederne, ballade og bandekrig, mere kunne han ikke huske. Josh sukkede og kørte svagt en finger over flængen i øjenbrynet.
Tænk at han skulle ende her, blot fordi han valgte at beskytte sin søster fra en politibetjent. Det var meningen at man skulle stole på politiet, vide at de kun kom for at hjælpe dig og intet andet. Så da den idiot til Kyle kom for at 'hjælpe' hans søster, til at tjekke for et mistænkt røveri, havde man ikke regnet med at han ville forsøge og voldtage hende. Og Kyle havde bestemt ikke regnet med, at en hvis lillebror var på besøg og blot havde haft sovet længe ovenpå. Det var grunden til at han nu sad her, i en bus med fire andre kriminelle, der også lige var blevet fanget. I det mindste kendte han en af fangerne, hvilket nok ikke var noget man skulle prale af, men Josh vidste ikke at Jacob var en mestertyv! Han drejede hovedet og så hen på Jacob, der koldt og tomt så ud af vinduet, med det ene øjenbryn twitchende engang imellem. Helt fortabt så han nu ud i sin orange fængseldragt.
Også var der de to andre dudes. Den ene lignede ham selv ufattelig meget, så meget at det var skræmmende, den eneste forskel var at han bar blå øjne i stedet for brune og hans hår var en del mørkere. For ikke at snakke om at han havde et ar fra det yderste af venstre øje, der strakte sig ned over kinden til mundvigen. Nysgerrigt så Josh hen på den sidste fyr. Der var ikke så meget at sige om ham… Dog kunne Josh også genkende noget over ham. Men, Det hårde badboy ydre han bar var sikkert blot en facade.

Da de til sidst kom til fængslet, sad alle med hjertet i halsen. Altså, alle udover River og Xander, der bare gik med hænderne hvilende oppe på deres hoved. ”Hello new kingdom,” mumlede Xander for sig selv.
Josh himlede med øjnene over drengen og gik med tunge skridt derhen. Hvordan kunne det ene sådan? Og hvor længe ville de være her? På vejen derhen blev de hurtig vurderet til hvilken klasse de hørte i. Alle fangerne så på dem og hvis et blik kunne slå ihjel, var de allerede døde. Hver og en blev de vist en på deres celle, der ikke bestod af meget andet end en seng, i et mørkt og gråt rum.
Josh strakte sig og satte sig på sengen. Han havde ingen anelse om hvad der ville ende med at komme til at ske. De andre havde det på samme måde. Xander derimod, gav sig til at læne op af den kolde væg og hamre baghovedet ind i den. Så det lykkedes dem at fange ham huh? Ha! Bare vent, han skulle nok komme ud derfra!
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Rose on Søn aug 21, 2016 2:33 pm

Bilen kom tidligere end de lige havde regnet med, hvilket fik dem alle til at løbe til stedet. Alex stoppede hårdt op, hvor hendes øjne faldt på Josh som den første, mens de andre langsomt trådte ud. Hun fik et kort smil på sine læber, bare over at se på de forskellige folk der trådte ud, alle virkede så irriteret og sure, hvor to af dem derimod, havde et ret ligeglad aura over sig. "Det her skal nok blive sjovt." Mumlede hun lavt, hvor Rose og de andre kort så på hende. "Det ser ud til at to af dem skal have banket lidt fornuft i sig, Yuuka og Rose, i to har vidst fået mest i jeres hænder." Lød det kækt fra hende.

Da alle var kommet ud i cellerne, kom Rose indtil Xanders celle. "Hey.." Lød det lidt lavt fra hende, hvor hun holde en lille pose op foran sig. "Jeg har noget ekstra tøj til dig, samt tandbørste og kam." Hun lagde hovedet blidt på skrå, mens det altid så varme smil var formede på hendes læber. Hun var iført en sort tæt siddende nederdel, og en fængsels skjorte, med et politi badge ved højre bryst, samt en lang hvid læge kåbe over sine skuldre. "Mit navn er Rose, Jeg er læge og politibetjent, så hvis du har problemer enden med helbredet eller med nogle herinde, kan du altid komme til mig.." Hun lagde hovedet kækt på skrå, mens det altid så varme smil kun fik hendes brune øjne til at lyse lidt op.

Evaline derimod, smed bare posen i hovedet på Jacob. "Hey, ninja... Here you go, tandbørst og ekstra undertøj, hold dig på den rette sti, og opfør dig som en mand. Hold sæben i hænderne, så lad vær med at tabe den i badet." Hun blinkede kækt til ham, inden hun så rundt i stedet. At holde øje med disse folk, betød det så at de skulle følge efter dem hele tiden, eller kunne de arbejde med noget andet imens? Hun ville i hvert fald lave en masse andre ting, i stedet for at følge en kriminel rundt.

Yuuka satte det på hans bord, hvor hun kort så væk fra ham. "Her er nogle ting..." Lød det en smule koldt fra hende, hvor hun trådte ud igen. Hun havde også travlt, hvorfor skulle de også hænge ud med folk, bare fordi deres underlige form for arrest, var sjov at læse, og en smule mystisk. Hun sukkede blidt. De andre udover Rose, var iført lange sorte bukser og samme skjorte som Rose.

Alex og Kath kom ikke med Joshs og Joaquins ting, da de trods alt hellere ville se dem svede lidt rundt, og se hvad de ville gøre, siden de ikke havde andet end det tøj de bar lige nu, de havde ikke engang håndklæder eller sæber, for ikke at snakke om tandbørster.. Hvordan ville de ellers reager på dette.
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Xander on Søn aug 21, 2016 3:33 pm

Efter at have øjnene lukket i flere sekunder, åbnede han dem ved lyden af en varm blød stemme og det var da ikke fordi, at stemmen ikke passede sammen med ydret. Han smilede kækt ved synet af hende. Med forførende bevægelser, gik han hen til hende, tog imod posen og så kort op og ned af hende. "Well hello there.." sagde han kækt til hende. En enkelt sort lokke faldt ned i hans pande. Hurtigt pustede han den væk igen og stillede sig endnu tættere på hende. "Så du er politibetjent huh? Det er du da alt, alt for sød til!" Han vendte ryggen til hende, stillede posen på sengen og så sig kort over skulderen. "Men hey, tak!" Uden videre begyndte han at smide fængslensdragten, da han heller ville have bukserne på sammen med den hvide tank top.

Jacob derimod blev mødt af en pose der blev smidt i hans ansigt, for derefter at få nogen forskellige råd, der bare gjorde det hele en smule mere... underligt. Han smed posen fra sig, sukkede og kløede sig i nakken. "Og du er?" spurgte han og så hen på hende. Hvis man så efter ville man bemærke de små iskrystaller i de blå øjne. "Og hvad vigtigere er... hvorfor i blevet sat til at holde øje med os? Jeg bemærkede skam godt hvordan i skiftevis skiltes for at gå efter os."

River så bare efter hende, løftede på et øjenbryn og tøvede ikke med at forlade cellen så snart hun var smuttet. Så stille og roligt han nu kunne, gik han ned i kantinen og så sig omkring. Da der intet interessant var at finde der, gik han ud på træningspladsen, for at løfte nogle forskellige vægter. Som Josh havde forudset, blev de holdt øje med af de forskellige fanger og det var intet godt tegn.

Joaquin så sig bare kort rundt i sin celle og derefter ned på sine håndled. Takket være de skide lænker/armbånd kunne han ikke teleportere sig rundt og det lå ikke til at der kom nogle forbi med tandbørst og shit som det. Nysgerrigt stak han hovedet ud, så sig omkring og da der ingen politibetjent kom hen for at snakke med ham, trådte han ud og strakte sig. "Maybe it's time for food!" Uden videre, sprang han over gelænderet og landede nærmest perfekt på kantine gulvet. Han skramte måske nogle stykker, der også besluttede sig for at råbe vredt eller vrisse af ham, men han var ligeglad. Da han intet mad kunne finde, mukkede han og ud af sin øjenkrog bemærkede han en smuk kvinde, røde lokker og øjne der lyste op som smaragder. Hun var desværre en politibetjent..

Josh derimod, gik med det samme hen til Alex, prikkede hende på skulderen og mukkede en smule genert. "hey.. er det ikke meningen at jeg skal modtage et par ting? U know.. tøj og alt det.." Han så hende i øjnene og smilede skævt. "Man kommer ikke rigtig langt ud right?"
Nok havde han haft angrebet en politibetjent, men det betød ikke at han ikke kunne snakke med de andre. Desuden havde han virkelig brug for de ting.
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Rose on Søn aug 21, 2016 4:14 pm

Det at han virkede så forførende mod hende, blev bare gengældt med et kærligt smil og et par blide øjne. Hun rykkede ikke på sig, hver gang han kom tættere på. "Tak, tror jeg. Men...." Da han vendte ryggen til hende, og uden videre begyndte at smide tøjet foran hende, fik hende til at rødme og se væk. "Eh, Det var så lidt... Pas på du ikke mister tandbørsten, så pas gerne på med at miste den, mange folk mister sine og det er svært at købe en ny." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun hurtigt så væk igen, sådan at glemme at han skiftede tøj. "I tjenere penge når i arbejder, og... uhmm, hvis du selvfølgelig har nogle udenfor, der lægger penge ind på dit nummer, har du nogle penge også." Hun trak sin hvide kittel op en smule, inden hun sukkede dybt. "Nogle spørgsmål, så skal jeg nok forsøge at svare så hurtigt som muligt." Hendes stemme var kærligt.

Evaline krydsede sine arme, hvor hun irriteret skød ud med sin ene hofte. Dette virkede så dumt, hvorfor holde øje med... Hun så mod ham, hvor deres øjne mødtes, af en underlig grund, følte hun en kulde i de øjne, for ikke at snakke om at de havde noget underligt over sig, som krystaller, det var ikke krystal blå, bare krystaller i øjnene. Hun gik hurtigt hentil ham, hvor hun stillede sig på fire over ham, mens han lå på sengen. Hun nærmede sig hans ansigt, hvor hun kun var få sekunder væk fra hans læber, mens hendes øjne lyste en smule op. Hans øjne havde squ små is krystaller i sig, det var næsten helt.. WHAT! Hun ignorerede totalt hans spørgsmål, hun havde ingen grund til at forklare hvorfor de fulgte dem rundt, som var de små børn. "Dine øjne.... De smukke." Lød det lavt fra hende, lige til en person bankede på trammerne. "Evaline!" Evaline løftede sig en smule fra ham og så tilbage på døren. Ingen andre end chefen stod der. "Hvad tror du, lige du laver." Hun fjernede sig fra Jacob, hvor hun rettede sig hurtigt op og rettede på tøjet. "Jeg tjekkede efter noget besynderligt, i hans øjne, kunne ske at han havde taget stoffer og havde dem på sig Sir... Men han har intet." Chefen lavede en kort afskyelse over Jacob, inden han gik videre. Han var trods alt den der havde sat pigerne til at holde øje med fangerne.

Kath og Alex begav sig rundt i kantinen, holde lidt øje med alle, hvor de irriterende folk gik rundt. Det at Joaquin sprang ned fra gelænderet, fik Kath og en masse andre opmærksomhed, især da de andre folk råbte op omkring ham, hostede Kath højt og gik mod dem. "Sæt jer!" Råbte hun, inden hun gik videre. Seriøst, de er jo en smule sindssyge, sådan at springe ned fra et gelænder, gjorde han hvad han ville, for at skabe problemer her inde, måske hun skulle ligge lidt bedre tid til side, for at se ham og snakke med ham, måske holde lidt øje med ham.

Alex drejede en smule på hovedet, hvor hendes brune øjne ramte hans. "Oh, undskyld, har lidt travlt, ville være gået ind i din celle, så snart jeg fik tid også bare ligge det på dit bord." Hun løftede posen kort, hvor hun rakte den til ham. "Navnet er Alex, og jeg er desværre en af dem der skal holde rigtig godt øje med dig. Så du kommer til at støde ind på mig meget tit, så lad os forsøge at opføre os ordentligt... Okaii?" Hun smilte kækt til ham. Hun skulle holde øje med dem, men det betød ikke at hun ville holde det hemmeligt, hun kunne ligeså godt komme ud med det, måske det ville få ham til at opføre sig ordentligt.
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Xander on Søn aug 21, 2016 6:39 pm

Han fortsatte bare med at smide dragten, til han stod i den hvide tanktop og de sorte boxershorts. Derefter tog han nu de orange bukser på.
"Hvorfor skal fængselstøj være orange?" mumlede han for sig selv. Det kunne virke som om, at han ikke lyttede efter hvad hun havde at sige, men det gjorde han skam og det var jo ikke fordi, at det var svære ting at huske. Mest af alt, tab ikke tandbørsten, man tjente penge for at arbejde og hvis han havde spørgsmål, skulle han spørge hende.
Så snart bukserne var på, vendte han fronten imod hende igen og blinkede til hende. "Tak Rose, jeg skal nok huske at komme til dig!" Hurtigt smuttede han forbi hende og spildte ikke tiden. Mange af hans bandemedlemmer var herinde, jo hurtigere han kom hen til dem, jo hurtigere kunne han komme ud herfra.

Det lå allerede til at han havde irriteret den såkaldte politibetjent, for ikke at nævne hun ikke svarede på hans spørgsmål. Så i stedet, lukkede han bare øjnene i og ignorerede faktummet af, at hun nok ikke kom til at snakke med ham forløbelig.
Følelsen af at noget pludselig var over ham og sengen fik en ekstra vægt, åbnede han øjnene op og så op på hende. Hun var pludselig ufatteligt tæt på ham!? Han rødmede kraftigt og ville have råbt forvirret op, da hun sagde noget om hans øjne. Fandt hun dem smukke? Skulle hun så tæt på ham for at sige det til ham!?
"Uhm... Jeg uhm.." hviskede han. Nok så hun ham i øjnene, men alt han kunne fokusere på var at hendes læber var så ufattelig tæt på hans egen. Burde en politikvinde ikke have styr på sit shit!? Hun burde ikke lægge sig over ham på den måde! "Burde du ikke..." De blev afbrudt af ingen andre end politichefen. Ligeså hurtigt som hun havde sat sig over ham, fjernede hun sig fra ham og brugte undskyldningen om at hun havde mistanke om stoffer. Så snart chefen var væk, satte Jacob sig også op, eller snarer rejste han sig op hurtigere end en tiger på spring. "Stoffer! Jeg er en tyv, ikke en nakoman," pointerede han og gik op foran hende. "Hvad end du er i færd med, så stop det." En smule irritabelt, skubbede han hende ud af sin celle og lagde sig tilbage på sin seng. "Morron.."

Han fik rent faktisk den kønne betjents opmærksomhed, dog ikke længe nok til, at han var tilfreds og han skulle i det hele taget ikke ønske sig at have opmærksomhed fra hende. Hun var en betjent. Hun var fjenden. Ikke at han var en kriminel, man kunne sige at han blot var de forkerte steder på de forkerte tidspunkter!
Så i stedet, satte han sig bare ved et bord og kiggede i få minutter, til det blev kedeligt og i stedet gik han ud på træningspladsen. Her stødte han på River, der allerede var i fuld gang med at træne. Hurtigt lod han selv den øverste del af sin keddeldragt falde ned, så den kunne spændes omkring og det ikke ville være så varmt at træne. Banen var en stor basketball bane og lidt til siden var der de forskellige træningsmaskiner, der kunne træne de forskellige muskelgrupper. Det mest i øjenfaldne var uden tvivl hegnet der omringede det hele, som i et stort løvebur.

Josh satte hovedet på skrå over hende. Glemte hun det? Hvordan kunne hun glemme det? Havde de ikke fået besked på, at der ville komme nye fanger i dag og de skulle have de såkaldte genstande.
Han tog blot imod posen i stedet for at kommentere på det. "Holde øje med os?" spurgte han forvirret. "Er det ikke allerede meningen at du som betjent skal holde øje med fangerne?" Han så kort op og ned af hende. Der var noget over hende der sagde ham, at han ikke skulle undervurdere hende, men alligevel kunne han ikke lade være med at tænke, at hun sikkert ikke kunne overmande ham alligevel.
"Og jeg skal nok forsøge at opføre mig pænt.. så længe du gør det samme," svarede han hende igen og smilede selv kækt.
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Rose on Søn aug 21, 2016 7:16 pm

"Det er fordi Orange står meget ud her, så hvis du forsøger at stikke af fra stedet, kommer du ikke langt, da alle stederne er ret åbne, så i er lette at få øje på, ikke nok med det er de fleste steder ret mørke her, så den orange farve er meget øjenfaldene." Hun smilte kærligt for sig selv, dog holde hun sin ryg mod Xander, for ikke at have gøre det akavet og underligt for ham. Hun fumlede en smule med sine fingre, mens hun tog en kort indånding.
Da han gik forbi hende, rakte hun kort hånden frem. Burde hun lade ham gå, bare på den måde. Ja han var i fængsel, men hvorfor var det lige at... Gah, hun ønskede ikke at fange ham i værelset, derimod ønskede hun heller ikke at gøre et dårligt arbejde. Hun fulgte efter ham hurtigt. "Eh, X-Xander Jeg ved ikke om du kan finde rundt, måske... Eh, nye folk har det tit svært her inde, jeg..." Hvad burde hun sige, for at det ikke virkede underligt over at hun fulgte efter ham!

Evaline nikkede kort, da Politi chefen gik. Typisk, det var enlig ikke fordi hun havde gjort noget forkert, alt hun gjorde var bare at tjekke det underlige skær i hendes øjne. Hun bed sig kort i underlæben, mens hun knugede sine læber. Hvis de skulle holde øje med dem, ville det være svært uden at komme tæt på disse folk. "Hey!" Hun følte hans hænder sætte sig på hendes ryg, hvor hun drejede om på hælen endnu engang. "Jeg sagde bare det kunne ske, hvad... ville du ellers have at jeg sagde at jeg forsøgte at kysse dig." Hun rakte tunge af ham. "Idiot, Som om jeg ville lægge en hånd på en ussel lille tyv, der knap nok kan springe rundt. Idiot." Mumlede hun lavt, hvor hun lænede sig op af celle døren. "Skal du ikke ned og mingle, at blive indenfor i cellen, kan du risikere at blive fanget af de andre fanger herinde. De har det med at ville have folks ekstra tøj, og enkelte gange andre ting." Hun smilte drillede til ham, inden hun gik. "Som sagt, pas på dig selv, så du ikke giver mig flere problemer!" Lød det kækt.

Kath forsvandt som altid ret hurtigt igen, hun ønskede ikke helt at give nogle opmærksomhed, især ikke i særlig langtid. Det irriterede hende lidt, at han bare sprang ned, som havde han ingen grænser, og ønskede intet omkring dette. Han virkede, hvordan skulle man beskrive det... Som en mand der kunne alt, og ikke ønskede andet end opmærksomhed, så at tage den fra ham burde vel gøre ham lidt sindssyg? Hun smilte ved tanken, og fulgte enlig med ud i trænings området, hvor hun slappede lidt af, stod op af væggen og kiggede lidt omkring de andre folk.

Alex løftede hovedet kort, inden hun sukkede dybt. "Jo, jeg holder også øje med de andre, men jeg er blevet skrevet ind til at holde specielt ordentligt øje med dig, så." Hun drejede om på hælen, hvor det sorte hår der var sat op i en hestehale svang kort over hendes skulder. "Jeg opføre mig pænt, det ville være dumt at opføre mig helt som et røvhul, især når der som sagt kun er få af os.... Men, mit job er at følge en smule efter dig, og sørger for at du ikke komme ud i problemer." Hun hev nogle papir frem. "Så hvad vil du arbejde med? Du tjener 2 kr i timen, så pas på med hvad du vælger. De penge du optjener kan bruges her over." Hun pegede mod et lidt åbent sted, hvor der var tremmer ved vinduet, og en betjent stod. "Du er velkommen til brokke dig, men jeg vil ikke lytte alligevel." Mumlede hun lavt, inden hun skrev på papiret. "Så hva vil du, Mekanik, køkken, rengøring?"
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Xander on Søn aug 21, 2016 8:56 pm

Da hun gav sig til at forklare ham hvorfor tøjet var orange, himlede han en smule med øjnene og gik som sagt forbi hende, til hun rent faktisk valgte at følge efter ham. Ordene fløj bare ud af munden på hende eller det gjorde de som sådan ikke. De faldt snare ud af munden på hende, siden hun ikke kunne finde rundt i hvad hun skulle sige til ham. Han endte til sidst med at stoppe op, vende sig rundt og placere en hånd på de fine læber hun nu bar.
"Hør her lille sygeplejerske," sagde han til hende og fjernede sin hånd. "jeg klare mig fint, jeg vil sagtens kunne finde rundt herinde, du behøver ikke at følge efter mig." Han smilede kækt til hende, før han igen vendte ryggen til hende og fortsatte med at gå ned af gangen. Uden at se om hun fulgte efter ham, gik han ned i kantinen og fandt med det samme sine bandemedlemmer.

Jacobs øjne lyste op af vrede, da hun sagde at hun ikke ville ligge hånd på noget så usselt som ham. "Som om jeg vil ligge en hånd på dig, en latterlig betjent der rent faktisk tror hun er the shit," kommenterede han og satte sig op i sengen. Hun havde vel ret i at han burde bevæge sig uden fra cellen. De ting hun sagde, fik ham til at sukke og hade tiden herinde endnu mere. Hvor end man gik hen var det ikke sikkert. Han rejste sig op, strakte sig og ignorerede hvad hun ellers sagde, samt det latterlige smukke... han mener kække smil!?
"Du får ikke flere problemer med mig," var alt han sagde til hende, da han gik forbi hende.
Han gik ligesom de andre ned i kantinen, så sig omkring og gik hen til Josh, der stod og så en smule forvirret ud.
"Hvad sker der Josh?" spurgte han ham.
"Oh, hey Jacob.. Meningen er at jeg skal vælge et job.. Hvad vælger du?" Han så nysgerrigt hen på sin velkendte ven, der åbenbart havde været en tyv hele sit liv. Jacob løftede på sine skuldre og så ned på Alex. "Så, lad mig gætte... du skal holde øje med Josh? Hvad går det ud på? Hvorfor skal i holde øje med os?"
Josh sukkede bare og rystede på hovedet. "Glem det Jacob, de er alle sikkert nogen tørre kiks og ikke til at snakke med," Han så hen på Alex. "Jeg vælger køkkenet."
Knap nok havde han nået at sige de ord, før et ordentlig slag fra et bord der væltede omkuld lød. Det blev dog snare tyrret omkuld. En fra de andre bandemedlemmer, havde allerede taget fat i Xanders hår og kyldet ham ned i gulvet.
"Lille møgunge!" råbte manden højt. "Hvem tror du at du er!?"
Xander var hurtig til at komme på benene, han gjorde endda det seje trick man altid ser kampmænd gøre i film. "Jeg er lederen af the demons!" Mere sagde han ikke, før han sprang på fjenden og de rullede nu rundt på gulvet.
"Så meget for lige at være kommet hertil huh?" Hviskede Josh til Jacob.
Jacob klukkede og nikkede. "Knægten er fyldt med unødvendig krudt!"
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Rose on Søn aug 21, 2016 9:30 pm

Da han stoppede op, var hun enlig ret tæt på at gå ind i ham. Den fine finger der landede på hende læber, fik hende til at blive kort skeløjet, inden hun så op i hans øjne. "betjent." Lød det kort fra hende, i samme øjeblik han fjernede fingeren fra hende læber. "Vent, du.. Hvad nu hvis der sker noget, det er meningen at i ikke skal komme tilskade her inde... Jeg skal nok gå med." Hun mumlede blidt for sig selv, inden hun valgte at følge efter ham. Hun forsatte, selv da han stillede sig med sine medlemmer, hvilket bare fik dem til at se ned på hende og derefter hen på Xander. "Du har tøser efter dig Xander." Lød det fra en af dem, inden de kort så på hinanden og lo kort. af det faktum af at, Xander altid havde en kvinde løbende efter sig. Men en betjent, var næsten underligt.

"Siger du, lige efter at være blevet helt rød i hovedet, bare fordi jeg var lidt tæt på." Hun så sig over skulderen og rystede blidt på hovedet, inden hun gik videre. Hendes øjne landede på hans ryg, hvor hun ellers gik bag ham. "Godt, det håber jeg heller ikke... Ellers får du problemer med mig, store problemer." Hendes stemme var dog en smule forførende, i det hun sagde sine ord.
Alex så op på Jacob, i det de snakkede sammen, fik det hende kort til at kigge rundt. Kendte disse to hinanden, det virkede en smule underligt, men også sjovt. "Ja, fordi vi er kvinder og synes i alle er ret så frække, så derfor holder vi øje med jer." Lød det en smule drillende fra hende, inden hun så mod Josh der valgte køkkenet.
Hun nåede knap nok at skrive det ned, før Xander pludselig var oppe og slås. Mens Rose løb efter dem, og forsøgte lidt at køle dem af. "Rose!" Lød det fra Alex, der irriteret gik mod hende. Det var tydeligt at se at Rose var noget så skræmt over pludselig at blive råbt op om. "Eh, jeg..." Mere nåede hun ikke at sige, før Alex tog Roses strøm pistol, og var hurtig til at skyde både Xander og den anden, hvor hun ellers holde knappen i bund, til deres skrig blev lavere og lavere. "Stoooop." Hviskede hun nærmest lavt, inden hun slap knappen og trak trådene til sig, inden hun sendte blikket mod de andre betjente. "Få dem ind på Roses kontor, jeg tror de har lidt for meget strøm i sig. Så giv dem til hende." Hun gik derefter hentil Rose og slog pistolen ind i hende, så hun kort fik den tilbage. "Klar dit job, og lad vær med at være så blød søden." Lød det en smule koldt fra Alex, inden hun gik forbi Rose.
Da de lå indeni hospitals sengene, sad Rose foran Xander med hænderne på hans overkrop, der i øvrigt var bar, hun havde foldet den hvide tanktop sammen og lagt den på en stol, mens hun langsomt masserede hans overkrop og arme, enlig healede hun ham, men det var der ikke nogen grund til at gøre tydeligt for nogen.
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Rose on Tirs mar 21, 2017 4:57 pm

Out!!
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Prisoners with abilitys. -Everyone- Empty Re: Prisoners with abilitys. -Everyone-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum