The true rulers of the Elfs!

Go down

The true rulers of the Elfs!

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs jul 18, 2017 12:30 amFurukawa familien.

Den mest kendte familie i hele underworld. Det siges at de har mere jord end lederen af englene og er mere frygtet end dæmonernes leder. De ønskede på intet tidspunkt at blive sat på en trone hvor alle kunne finde dem, hvilket gjorde at de hver især havde valgt at bo sætte sig i The Forest. Den største skov der findes på Underworld, mange folk er gået derind og aldrig fundet vejen ud igen, uvidende om det var Furukawa slægten der sørgerede for at de uvedkommende aldrig skulle ses igen.

En af de rigeste og mest berømte familier i hele Underworld, de havde magt på en helt speciel måde. De ejede flere kul og guld miner end de fleste kunne tælle til. Familien ejer mere land end selveste Abbadon (dæmonernes leder) overhovedet kunne drømme om, "The forest of the dead" var en hel skov de ejede.
De begav sig sjældent derind, historierne køre på at familien havde sendt de nu døde folk mod skoven, fordi de gik imod dem og skabte oprør, det siges at familiens kræfter var større end dæmonerne. Hvilket skabte en del problemer, dæmoner har før været efter familien, i håbet om at myrde dem, for at vise hvor de stod og at et par højrøvet elver intet kunne hamle op med dem.
Dog havde ingen, ikke en eneste person kunne finde vej til deres hus, selv hvis de angreb familien i det fri, var det som om de forsvandt med luften.
Der var mange forskellige historier om familien, nogle sande andre ikke. Men ingen ved helt hvilke der er de sande eller de falske. familien har omkring 300 ansatte i deres hus, og flere ude på deres marker.

Rygterne går dog på at de har en datter på ca 4 år, ved navn Haru. Men ingen har set hende endnu.

Familien består af
Akira Furukawa.
Akari Furukawa.

Og deres ukendte datter

Haru Furukawa.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 519
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum