Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» The demon and the angel -James-
The demon and the angel -James- EmptyMan sep 30, 2019 11:38 pm by James

» A new univers... - Joaquin-
The demon and the angel -James- EmptySøn sep 29, 2019 1:55 am by Haru

» Office flirts
The demon and the angel -James- EmptySøn sep 29, 2019 12:28 am by Haru

» Apartment issues.
The demon and the angel -James- EmptyLør sep 28, 2019 9:03 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
The demon and the angel -James- EmptyFre aug 30, 2019 12:15 am by Erina

» Witch hunt.
The demon and the angel -James- EmptyTirs aug 20, 2019 7:58 pm by Aigemfarrel

» Highway through the dangerzone!
The demon and the angel -James- EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
The demon and the angel -James- EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» YuukaXRiver Wedding!
The demon and the angel -James- EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka


The demon and the angel -James-

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

The demon and the angel -James- Empty The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Fre maj 05, 2017 10:42 pm

Outfit:
The demon and the angel -James- 8e326f80f4291f5faeea3dfabb1676c6
Hair designs:
The demon and the angel -James- 6dc9c0b1728677735abb085d13a06053

tid: Solen er gået ned, der er tusmørke.
Sted: Udenfor et palæ der er fyldt med rige væsner.

Lola trådte ud fra et smuk palæ, fjernede nogen løse lokker fra sin pande og så ned på den veltjente lædderpose fyldt op med... I det hun åbnede den mærkede hun en lille skuffelse puste sig frem. Det var ikke mere end cover mønter, ingen søl og ingen guld... så meget for at arbejde i 12 timer.
Hun var ikke mere end lige blevet færdig med at servere for familien Caas familie fest, da vampyren der var kendt som en af byens farligste, stod foran hende med sit selvsikre smil som altid. Caden ( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f3/57/7b/f3577bc73fc552053ab1bfab60c2503a.jpg ) .
"well, well, well... Lola.. du er vokset op alle de rigtige steder huh?" sagde han med en stemme der fik det til at krible. "Synd at det hele skal spilles som en blodbank."
Lola gjorde en nervøs lille trækning og som en hurtig lille underlig reaktion, slog hun ham i hovedet med lædderposen uden at slippe den og løb derefter sin vej. Eftersom kjolen var i vejen, var hun nød til at løfte op i den på samme tid med at hun løb. Hvorfor i alverden skulle kvinder også gemme alting væk i sådanne kjoler!? Man kunne ikke løbe i dem!
Så, hun løb så hurtigt hun kunne, uden at se sig tilbage og hun kunne stadig mærke vampyrens ånde i nakken. Hjertet sad i halsen på hende og hun kunne mærke sig selv forsøge at kaste det op. Denne gang var det helt sikkert ude med hende!
Da hun drejede ind, opdagede hun til sin skræk at det var en blindgyde og at der ingen vej var udenom. Dog, i det hun ville vende om, var vampyren allerede bag hende, med det lumske smil som altid.
"no no little angel.." hviskede han med sin mørke stemme i mørket.
"Shi..." hviskede hun for sig selv og vendte om igen, for at løbe længere ind i blindgyden, kun for at løbe ind i en mur! "Auch!" hun tog sig til hovedet og så op, i forventning af at se en mur, men i stedet så hun en... Hun spærrede øjnene op og lod sine læber undslippe et: wow...
Han var... wow. Hurtigt rystede hun på hovedet, da det gik op for hende at denne mand var en dæmon og hun nu stod imellem pest eller kolera!
"I mean... shi.." sagde hun og slugte ordene, i det hun lå mærke til den spiste ådsel ved siden af dæmonen og da hun kiggede op på ham igen, stod han og rensede sine tænder!? Det fik hende til at åbne munden i et stort O, derefter så hun om på vampyren igen, der havde stoppet op i det han så James.
"Well, well, well," sagde Caden og så hånende hen på James. "Ser man det, du render også stadig rundt i byen? Har du glemt hvem det er der ejer den?"
Spørgende satte Lola hovedet på skrå og så om på James. Hvad snakkede Caden om? Han ejede intet... nogen af racerne frygtede ham, det var det hele. Hun så derefter hen på vampyren igen og her fik hun en genial ide! Nu når vampyren havde travlt med dæmonen, kunne hun stikke af, ikke sandt? Så imens de to mørke væsner havde øjenkontakt, forsøgte hun at snige sig væk, kun for at mærke en hånd snige sig om hendes arm. "Wait here lunch."
Fornærmet spærrede hun øjnene op. LUNCH!?
"Nå... hvor var vi... når ja, du er i min del af byen dæmon!" vrissede Caden af James.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Søn maj 07, 2017 7:15 pm

James havde brugt det meste af aften på at arbejde på baren, lavede dog intet andet end at flirte med kvinderne omkring sig og snakkede om de forskellige oplevelser han havde haft med kvinder gennem tiden. Dette gjorde selvfølgelig at de mænd der var i baren, ikke lavede andet end at lytte til hans ord, samt tage notater når han enkelte gange fortalte hvordan han scorede kvinderne. Dog var han nogen gange i problemer med de andre arbejder, da han trods alt aldrig rigtig lavede noget overhovedet. Han snakkede bare med de andre kunder, samt bragte kvinder til baren, hvilket nok var en af grundene til at han ikke var fyret fra stedet endnu.
Dog da solen forsvandt og tusmørket begyndte hans mave skam at rumle. Han havde brug for mad, hvilket selvfølgelig nok skulle gøres noget ved. Han gik igennem gaderne, hvor han skam forholde sig neutral, han ønskede som regl ikke at myrde og spise kvinder, han ville hellere spise mænd. De lavede så meget rod i verden alligevel, for ikke at snakke om at voldtægt og overgreb skete kun med en mand... Eller han var som sådan ret ligeglad med det, så længe det ikke skete foran ham. Han brød sig skam ikke om folks ide om det, eller det at folk gjorde det. Men han gjorde som sådan ikke noget for at stoppe det, medmindre han så det. Han var ikke et monster, han åd bare menneskers indvolde og rev deres kropsdele fra hinanden mens han slikkede deres knogler rene.
Aften gik som sådan også meget godt, han fandt et nogenlunde offer, et typisk menneske, der gik igennem gaderne alene. En mand, omkring 1.80 høj, så han var alligevel rimelig høj. Dog ikke så stærk, som han ellers så ud. James fik ret så hurtigt startet en kamp med manden, en kamp der endte i blod, sved og tåre. Især for manden, der fik brækket de fleste af hans knogler i kroppen. Dette elskede James, det at folk skreg af smerte og at der kom en kamp. Dog fik han til sidst kedsomheden på nakken, hvilket fik ham til at smadre menneskets ansigt mod muren om og om igen, til han ikke bevægede sig mere, så James kunne brække ham op, for at spise ham.
James havde en sort blazer på, hvor han ellers fik brækket en af knoglerne, hvilket gjorde at han nu havde en slags tandstik til at fjerne nogle rester fra tænderne. I det han hørte lyden af hurtige skridt mod ham, rejste han sig ordentligt op igen, mens han rensede sine tænder. Han vende sig roligt om, mens han langsomt gik imod ham, mens lyden af en dyb stemme blev højere og højere. Han stoppede op bag ved en lille kvinde, auraen var sød og kærlig, et klart tegn på at hun var en engel.
Det tog dog kun kort tid, før hun vendte sig om mod ham og slog hele sin krop ind i ham. Han havde svunget sin jakke over sin skulder, da den var blevet malet en smule af blod. Han så ned på hende, hvor han fjernede knoglen fra hans læber. "Hey." Lød det forførende fra ham, mens han så ned på hende med et kækt smil på sine læber. Det lille wow hun lod slippe fra hendes læber, fik ham til at se ned af hende. Hun var ikke grim, bestemt ikke. Den pinke underdel stod godt til hendes lyse hår, mens han korsettet løftede hendes barm en smule op. Samt den måde hendes hår var sat på, alting virkede ret flot... gode former og et kønt ansigt.
Han løftede sit hoved en smule, da vampyren trådte mere frem. Pludselig var det tydeligt for ham, hvem der stod og jagtede den lille engel. Han kastede nærmest knoglen til side, inden han rettede sig en smule op. Han strakte kort sine overarme ud, for at sikre sig at han ikke ville komme til at skade sig selv, hvis denne vampyr nu også ville hygge sig sammen med ham. "If i forgot who owns this place?? I sure have." Lød det kækt fra ham, i det Lola forsøgte at stikke af og vampyren tog fat i hende, så James ned på hende med et forførende smil.
Han ignorede nærmest vampyren, da han valgte at træde tættere på Lola, hvor han lænede sig en smule ned mod hende. "Listen sweetheart... Please protect my jacket, and i'll take care of this weakling. O.k" Han rakte sin jakke til hende, hvis hun tog imod den, ville han rette sig op igen og slå ud efter vampyren, så han var tvunget til at slippe Lola og springe væk. "I'm not in your part of the city, this is everyones city... Just look at the stars, the stars are for everyone, you can not just make one of them yours. You know.. I look up at the stars, and bam it's just for me too, not only you. Just like this beauty." Han trak sig en smule tilbage, inden han tjekkede om Lola var tæt på, hvis hun var tæt på, ville han smilte forførende til hende, hvor han viftede med sine hænder en smule. "Please stand a bit back, i know that this guy is weak as a bunny... So please, stand near the wall... It'll be over in a few minutes." Han blinkede kort til hende.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/cd/1b/2e/cd1b2e73c77f3b38b399053401c53c6d.jpg
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Søn maj 07, 2017 7:57 pm

Lola havde ingen anelse om hvad dette handlede om, hun vidste bare at hun skulle væk og det kunne ikke gå hurtigt nok. Desværre gav vampyren ikke slip, blot blev grebet strammere og strammere, imens hans kolde øjne var rettet imod dæmonen, der tydeligvis ikke viste nogen former for frygt overhovedet. I stedet tog han sig tid til at sende hende forførende smil, som skam fik hendes ben til at blødne, men det kunne man skam ikke få hende til at indrømme.
”Don’t talk to her like that… her family is a bunch of idiots who forgot to fear me,” knurrede vampyren og så hen på Lola, der så surt op på ham.
”We didn’t forget to fear you… we just don’t care anymore!” vrissede hun af ham og så nu op på James, der rakte hende jakken og snakkede om at tæske Caden. De brune øjne så overrasket op på ham. Han fik det til at lyde som om at det var ingenting.
Caden derimod, knurrede bare højere og højere, lige til James slag kom ud af det blå og ramte ham på kindbenene. Ligeså hurtigt som slaget var blevet indført, sprang Caden væk og landede ovenpå en af de store skraldespande. ”How dare you… you little pieace of shit..”
Forbavset så Lola op på vampyren og derefter igen hen på den forførende James, der bad hende om at træde et skridt tilbage. Hun gjorde sjovt nok som han sagde og smilede svagt til ham, klemte jakken ind til sig, til hun opdagede der var blod på den. Med et overrasket hvin, strakte hun sin arm ud, stadig imens hun holdt jakken og rynkede på næsen.
”You’re the bunny here demon… what do you have except women?” sagde Caden hånende og spredte armene ud. “I got the whole city.. they fear me!”
Lola kom til at fnyse en smule højt, hvilket fik Caden til at løfte på et øjenbryn og se hen på hende. Så snart hun så de sorte øjne ligge på hende, kneb hun læberne sammen og så uskyldigt den anden vej.
Caden himlede med øjnene og så ned på James igen, hvor han derefter hoppede ned fra skraldespanden, kun for at hamre ham ind i muren, lige ved siden af Lola, der skreg forskrækket op og ellers fjernede sig hen til en anden mur. Hvis James undveg, ville han ellers bare springe ud efter ham igen. Lola ville se fra dem, til enden af gyden og derefter hen på dem igen. Her var chancen!
Jakken var fuldstændig glemt, da hun tog sig selv i at løbe ud af gyden og ikke se sig tilbage. Først da hun var kommet et par blokke væk, stoppede hun op og så ned på jakken.
”Oh no…” hviskede hun for sig selv og ledte nu efter et sted hun kunne ligge den, da hun bestemt ikke havde ment at tage den fra den sexede… men dog farlige dæmon! Eftersom den allerede var fyldt med blod, skulle hun til at ligge den på en skraldespand, med låg på selvfølgelig.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Søn maj 07, 2017 9:31 pm

James klukkede en smule over Cadens ord, mens han knækkede sine fingre. "You heard her, they didn't forget to fear you... So what about letting the lady go, and you know... Then i won't hurt you... that bad." Han smilte kækt til Caden, mens han stod foran Caden og Lola. Han rakte hende skam jakken, før det første slag blev indført. Et slag der gjorde hans knoer røde, men han følte seriøst intet.
"Oh trust me... I dare a lot." Han smilte drillende til ham, inden han gik mod skralde spandene. "And we both know eachothers names, so why not just say that, instead of awful nicknames... Ca-den..." Han latterlig gjorde Caden konstant, hvert et ord var sagt i en drillende tone, mens han ikke lavede andet end at gå truende efter ham. Han følte som sådan ikke for at slås, da han lige havde myrdet en person, for ikke at snakke om at det ikke altid var sjovt at slås. Dog kunne han ikke lade vær, hun var køn, hvilket gjorde at han ikke lige følte for at se hende dø... Plus Caden havde altid været en torn i James' øje.
Det lille hvin der kom fra Lola, fik James til at se kort tilbage på hende. Det kunne jo ske at myggen ikke var alene, så han skulle vel lige tjekke. Dog virkede det bare til at hans jakke lugtede? Han lugtede ellers aldrig, ikke slemt i hvert fald... På den anden side, var det også kun alle kvinder han havde mødt, der havde sagt at han duftede godt, så måske kunne hun ikke lide den?
James adskilte kort sine læber, hvor han knappede den øverste knap op i hans skjorte. "Aww Come on Caden... When you look at a lady like that, they'll hide. You should be more charming, instead of making a face as horrible like that." Han fnøs kort, inden han trådte et skridt tættere på. "This city could be you know... Nobodys, or atleast it could be the only true race's city... You know, the elfs.. They protect the nature, and the earth, all we do is litterally building stuff on it and killing a lot of different forests... So let's just give it to them." Han viftede kort med sin hånd, inden Caden sprang imod ham. Han valgte dog at blive stående, hvis han flyttede sig, kunne det ske at han sprang på tøsen i stedet for. Ikke at han ønskede at ofre sit liv på hende, men hey, han kunne godt klare nogen slag.
Hurtigt fik James svunget armene omkring vampyren, hvor han nærmest pressede vampyren sammen, så man kunne høre knoglerne brække langsomt. Dog i det Lola stak af, så James efter hende. Han slap hurtigt Caden igen, inden han gik imod udgangen. "Listen Caden, i know we don't fight often, but.. Remember, im the Rock, and you should know better than getting into a close combat with me... You bite, i bite... Now, heal up, and we'll have a rematch later, since the chick is stealing my blazer." Han smilte kækt til Caden, inden han efterlod ham på det kolde gulv.
Han luntede efter Lola, lige til hun stoppede op, hvilket fik ham til at gå imod hende, dog i det øjeblik hun ville til at ligge den på skralde spanden, tog han selv fat i den. "I'll take that, thank you." Lød det flirtende fra ham, mens han så ned på hende. "So, would you be able to get home from here? Or would you like me to accompany you, or at least find you someone else, so you won't be attacked by others?" Han svang jakken over sin skulder, mens han kørte en hånd over sit hår, der var sat op i en lille hestehale.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Man maj 08, 2017 3:02 pm

Caden hadede at James konstant virkede så overlegen. Alting blev taget så let og det var som om han ikke bekymrede sig om noget som helst. På den anden side var han praktisk talt også lavet af sten, selvfølgelig frygtede han ikke for at brække noget. ”Don’t use my name on your dirty tongue James!”
Lola tog sig selv i at lytte nysgerrigt med til samtalen. Dæmonens navn var altså James? Hendes far havde altid sagt for sjov, at en mand med navnet James var en ballademager og et problem.
”More charming? And waste my time on useless women, I’ll pass,” kommenterede Caden som det sidste inden han sprang på James og de to stædige væsner ramlede ind i muren.
Og som Caden tit havde oplevet, så var James hurtig til at få noget brækket og denne gang var det armene der stod for tur. Af ren smerte, skreg vampyren op og fik det til at runge flere gader væk, hvilket var det der gjorde at Lola så sig forskrækket over skulderen. Hvem af dem var det der skreg?
I det James forlod Caden, så han irriteret efter ham og knurrede svagt. ”It’s not over you weakling! Get over here and fight like a man!”
Lola var mere end klar til at slippe jakken, da en hånd tog fat i den og inden hun nåede at dreje sig om, for at se det var ejeren, skulle hun til at vrisse en smule. ”Oh.. hey..” sagde hun en smule nervøs og lod ham selvfølgelig tage sin jakke. ”I… Uhm… Thanks, for your help… ” Hun nikkede høfligt til ham, men kunne stadig mærke hvordan hjertet bankede nervøst inde i kroppen på hende. Personen foran hende var en dæmon, som hun lige havde taget i at spise en anden mand. Først nu gik det egentlig også op for hende hvor høj han egentlig var. Hun var nød til at løfte hovedet en smule bare for at se helt op på ham. Da han tilbød hende at han kunne følge hende hjem, smilede hun varmt, men rystede dog på hovedet.
”Thank you, but I will be able to get home from here… I won’t waste your time kind sir.. It was James right?” spurgte hun måske en smule for nysgerrigt og smilede til ham.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tirs maj 16, 2017 10:35 pm

James klukkede af Cadens ord, hvor han rystede blidt på hovedet. "Dirty? My good man, i must admit, that i did just eat... So my mouth must be a little dirty, but I brush my teeth like every rich guy does." Han trådte kort tættere på vampyren, hvor han løftede sine hænder op. "Women are beautiful creatures, created to make this world just a little more beautiful!" Lød det drillende fra ham, før hans ord forsvandt, i det vampyren angreb. Hvert slag James fik, gjorde enlig ikke ondt, jo det kunne da mærkes, men det gjorde aldeles ikke ondt.
Efter at have brækket Cadens knogler, luntede han lidt afsted, hvor han viftede med sin hånd. "I'll be back tomorrow, if you want... So cya Caden." Han løb efter Lola, hvilket han nok ikke lige havde set komme. Tjo hun var nok lidt bange for ham, men der var bestemt ikke nogen grund til at frygte ham, ikke lige nu, han havde trods alt spist. På den anden side havde hun set hans ansigt, og mordet, så vagter kunne vel komme efter ham. På den anden side ville det også skabe problemer for hende, hvis han ikke blev fanget med det samme og så fandt ud af at hun havde sladret.
Han smilte forførende til hende, i det øjeblik hun takkede ham. "No need to thank me... I would love to help." Han så sig kort over skulderen, vampyre healede hurtigt. Men han anede ikke hvor hurtigt de healede hvis knoglerne var brækket, plus Caden virkede sulten, så han healede måske lidt langsommer end normalt? Et lille kæk smil formede sig på hans læber, inden han så ned på hende og smilte endnu engang forførende til hende.
"You sure? It wouldn't be a bother, since i would hate myself if i found out something horrible had happened to such a beautiful flower in this world." Han lænede sig lidt ned over hende, hvor han prikkede hendes pande. "I'll follow you home, i can walk a few meters behind you, if that makes you feel better... But i wouldn't like that you got attacked again... So let me atleast help you once more, this night?" Han blinkede kækt til hende, inden han rettede sig op, mens han svang jakken over sin skulder.
"Oh... And Yes... The names James, whats yours?"
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tors maj 18, 2017 1:27 am

Cadens vrede voksede mere og mere for hvert et skridt James tog. Lyden af knogler der brækkende satte sig på plads igen, ville få det til at løbe koldt ned af ryggen på alle. ”It will be sooner than tomorrow you bastard!” vrissede han og begyndte langsomt at komme op at stå igen.
Både denne dæmon og denne engel skulle bøde for dette. James ville langt om længe vide hvem der bestemte og englen skulle dø, drukne i sit eget blod.
Lola smilte varmt til ham i det han forklarede, at han ville elske at hjælpe og hade sig selv, hvorpå han refererede til hendes udseende med en blomst.
”Are you always that charming or am I just lucky?” spurgte hun drillende og spærrede kort øjnene en smule op, I det han lænede sig ned og prikkede hende på panden. Med røde kinder over den pludselige nærvær, så hun kort den anden vej og forsøgte at skjule flovheden ved at klukke drillende. ”You can walk beside me, it’s fine and oh… my name is Lola.” hun begyndte langsomt at gå imens hun så op på ham. ”and once again thanks for your help...” Hun åbnede lædderposen med mønterne i. ”Is there anything I can give you?” De brune øjne så op på ham. ”I don’t have much but I’m sure there is enough for you.” Hun smilte til ham igen og så ellers ned på læderposen igen.
”WAIT RIGHT THERE!” råbte Cadens stemme pludselig bag dem. Overrasket så Lola sig over skulderen og derefter op på James. Her tog hun fat i hans hånd og løb væk, uden at have nogen anelse om hvad hun egentlig lavede, da dæmonen tydeligvis nok kunne klare tingene selv.
”Don’t ask questions!” råbte hun til James og fortsatte ellers med at løbe.
En smule forvirret stod Caden tilbage, før han rystede på hovedet og ellers satte i løb efter dem. ”Come back you idiots!”
Lola gispede højlydt. ”I thought you said he would be easy to handle!” Hun kiggede hen på James. De var ikke så langt fra hendes hjem, måske vagterne kunne tage sig af dette? Ja, hun kunne ikke ret meget, endnu!
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tors maj 18, 2017 7:58 pm

James smilte forførende til Lola, i det hun spurgte om han altid var så charmerende. Roligt rystede han på hovedet, inden han blinkede kækt til hende. "I dont really know if i am." Han lagde hovedet en smule på skrå "But let's just say that you are one lucky girl today, since you ran into me and not another monster." Han var en smule sarkastisk, selvfølgelig vidste han da godt at han var en eller anden form for monster, da han trods alt var lettere blodig... Han smilte forførende til hende, mens hans øjne langsomt kørte ned af hende, mens hun så flovt væk. "Nice to meet you Lola." Hans stemme var forførende, mens der var et lille glimt i hans øjne.
Han viftede en smule til hende, inden han lagde en hånd på hendes. "No need to pay me anything, i didn't help you, just to get some money... I just wanted to help." Han smilte forførende til hende, inden han fjernede sin hånd fra hendes. Dog i det han sendte hende et forførende smil, kunne man høre Cadens stemme, hvilket fik James til at se sig tilbage på ham. "Whut?"Lød det lavt fra ham, i det øjeblik han pludselig følte noget gribe hans hånd og nu trække ham afsted.
James kunne ikke andet end at grine over Lolas ord. "This is so much fun!" Lød det højt fra ham, mens han løb med hende. Hvis han skulle være ærlig, var han enlig lidt glad for at han ikke havde myrdet Caden! "For an angel to be, you seem more blood thirsty than me!" Klukkede han, inden han løftede hende op i sine arme og vende rundt på sin hæl, for kun at sparke Caden hårdt i maven, da han var meget tæt på dem. Han var trods alt en vampyr, så han var hurtigere end de andre racer. "Ok, sorry that i didn't kill him princess, i'll do it now then." Han satte hende stille ned igen, hvor han smed sin jakke i hovedet på hende, for at gå imod Caden. Denne gang skulle han da nok myrde vampyren, siden han lidt selv bad om det for ikke at snakke om at han uden tvivl ville dræbe ham, fordi hans næste frokost ønskede det.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør maj 20, 2017 12:01 am

Hvorfor var han så forførende? Var det hende eller var det en adfærd han havde overfor alle? Lige meget, så fik det hendes ben til at ryste en smule, på en måde hun aldrig havde oplevet før. Ja, hun havde set folk med et smukt ydre før, men de var engle og de havde bestemt ikke den samme aura som ham. Hans var skræmmende og tiltrækkende.
”Yeah, I basically ran into another monster who just ate and hated the monster who chased me,” sagde hun en smule ironisk. At kalde ham et monster skulle ikke forstås ondt, trods alt ikke lige når han havde haft hjulpet hende og han ville endda ikke have noget for det. ”Oh, not that you’re a monster.. I mean, you just helped me and you want nothing for it… I feel lucky today.”
Da han lagde en hånd på hendes, kiggede hun op på ham med de sine store brune øjne og mærkede kort sit hjerte gøre et lille hop. Hun smilte til ham og bandt ellers den lille læderposen til sin kjole. ”In that case, I owe you a beer or something one day.” Modigt nok tog hun sig selv i at ’daske’ ham på skulderen, stadig med et smil på læben. Hurtigt tog hun dog sin hånd til sig igen og kiggede ned i jorden.
*idiot,* tænkte hun for sig selv og bed sig i underlæben. Efter dette kom Caden og før hun vidste af det, løb hun af sted med en bloddæmon, der sagtens kunne klare sig selv. I det han råbte, så hun om på ham og kunne på en måde ikke lade være med at smile over han fandt det sjovt.
”Wait a minute.. blood whuuuuu,” hun blev pludselig løftet op i hans arme, let som ingenting og det gav et lille sus i hende, da han drejede rundt og sparkede Caden i maven, der røg op til flere meter tilbage. Med munden åben på vidt gab, satte han hende ned igen, til han kastede jakken i hovedet på hende.
”I didn’t want you to kill him,” sagde hun og fjernede jakken.
Caden der var kommet på benene igen. ”You getting soft huh?”
Lige som vampyren ville løb imod James, blev skud affyret, lige for foden af ham og han stoppede op. Lola drejede sig om og her fik hun øje på alt for genkendeligt ansigter, ridende på heste og med jagtgeværer i hænderne, hvis skud bestod af sølvpatroner. ”You’re on the family Brazils land, leave and we wont shoot you.” Der var fire forskellige ryttere og ham i midten havde et smørret smil på sine læber. Oppe på den hvide hest mindede han alt for meget om prince charming.
Lola sukkede svagt og så om imod James. Caden knurrede svagt og trådte et enkelt skridt tilbage.
”You are angels! I will never bow to you!”
Manden I midten klukkede og ladet geværet endnu engang. ”I’m not only talking to you, but the demon too.”
”The demon helped me, do not hurt him,” sagde Lola og så op på rytteren, der løftede på det ene øjenbryn og så hen på James. Da han så ned på Lolas bestemte blik igen, sukkede han og så hen på Caden, hvor han rettede geværet imod ham. ”In that case it’s only you mosquito.”
Caden knurrede og så hen på James. ”It’s not over James.” Hurtigere end man nåede at blinke var han væk.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Lør maj 20, 2017 1:00 am

James rystede blidt på hovedet. "Who said i hated Caden... I'm pretty sure Caden is my biggest fan, he always runs after me and notice me when ever i get near this town." Han smilte forførende til hende, hvor han klukkede en smule af sine egne ord. "But really, you ran into another monster? Do i look like a monster? Maybe i should do something with my hair instead." Hans stemme var dyb, en smule rungende og forførende stemme. "Oh, so i aren't a monster, Thats nice of you to take back." Han smilede kækt til hende, som et lille tegn på at han godt forstod at det hele var ment en smule sarkastisk. "Well, I'm sure anyone would help you, so i won't say that you're that lucky, miss Lola." Han løftede kort hende hånd hvor han kyssede den. Mest som en lille forførende hilsen. "That's really kind of you, but i don't drink... Let's say a date instead, just a little dinner or maybe a walk, i wouldn't mind." Han smilte kærligt til ham, med et par bedårende grå/blå øjne. Det lille dask mod hans skulder, fik ham til at se en smule ned på sin skulder inden han så ned i hendes bedårende brune øjne- Han opdagede godt den måde hun bed sig i læben på, mens hun så ned i jorden. Dette var faktisk en smule kært den måde hun bed sig selv genert i læben, bare fordi hun daskede til ham.
Dog inden James kunne nå at sige noget, kom Caden og ødelagde den hyggelige samtale.
Alting gik en smule hurtigt, men som han ville angribe Caden, var Lola imod det. Hun havde ellers virket så sur over at han havde ladt vampyren overleve. "You seemed so..." Mere nåede han ikke at sige, før Caden sagde at han var begyndt at blive en smule for blød. "Right." Lød det hånende fra ham, hvor han gik en smule mod Caden, for kun at have et skud til at runge for sine øre. Hurtigt drejede han hovedet mod de to fine idioter på heste. "What the fuck." Mumlede han lavt, inden han sank sine hænder en smule. "What! Me too?" Lød det kækt fra ham, med et altid så smøret smil på sine læber.
Dog virkede Lola til at være på hans side, det at hun svarede rytteren igen, for ikke at snakke om at hun i det mindste forsøgte at være på hans side her. Dog valgte rytteren at lytte til Lola. "Seems like you got some power miss Lola... And Caden, don't worry, maybe you get invited to the next party." Han blinkede kækt til ham, hvor han lavede en kort trutmund mod ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør maj 20, 2017 2:03 am

Caden? En fan? Det fik hende til at smile og ellers fnise kort ned i sin hånd. ”I guess your right.. keep your friends close, but your enemies closer.. right?” kommenterede hun med sin rolige stemme. Da hun kom til at kalde ham et monster, fortrød hun hurtige sine ord og specielt efter han kommenterede på det. Dog kom det hele på plads igen, hvilket fik hende til at ånde en smule lettet ud og ellers klukke forsigtigt.
”Of course you’re not a monster… if you are then so am I,” sagde hun med en lidt drillende tone, men mente det skam på en made, da hun var sikker på at ikke alle mørkets væsner var onde.
Da han pludselig løftede hendes hånd og kyssede den, rødmede hun nok en smule meget og hele det faktum, at han spurgte hende ud. ”A date? A walk would be nice.” Hun så op i hans øjne og her gik det op for hende at de var grå blå… smukke og grå blå.
Akavet heden over det næste hun gjorde blev afbrudt af Caden og før de vidste af det, stod de nu foran fornemme riddere, der til tider var til at lukke op at skide i.
Caden forsvandt, tog ikke chancen imod geværerne. Han måtte gå imod James en anden dag. Også selvom det irriterede ham som i al helvede.
I det Lola skulle til at svare James, hoppede den ene af mændene af hesten, ham på den hvide selvfølgelig og gik hen imod James. Han var langt fra ligeså høj som ham og selvom det gik manden på, ignorerede han det og så op i det grå blå øjne. ”She let you live, now you will leave.”
”You are being rude captain,” sagde Lola til ham og hev kort fat i hans arm. Irriteret så han om på hende. ”Stay out of this, he’s a demon. If he would, he could kill you too.”
”I know that,” sagde hun og gik hen ved siden af James. ”But he wont hurt anyone. Not right now at least..”
Manden himlede med øjnene og gik hen til sin hest, for at hoppe op på den igen. ”Finish your convetation with him and then jump on.” De blev siddende på hestene og havde tydeligvis ikke tænkt sig at smutte derfra, indtil Lola fulgte med.
Hun himlede irriteret med øjnene og så hen på James. ”What do you say about meeting tommorow? If you still want to go for that walk of course.” Hun smilte varmt til ham og ignorerede kaptajnens fnys I baggrunden. ”We could meet here again?”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Man jun 05, 2017 4:35 pm

Han nikkede af hendes ord, den sætning havde han squ brugt mange gange i sit liv. På den anden side var det jo også bare for sjov, hvis man var venner med sin fjende, ville man bare ende med at blive stukket i ryggen. Men meningen med den sætning, var jo at man skulle holde ekstra øje med ens fjender i stedet for sine venner. "That's right, you're rather smart, Angel." Lød det kækt fra ham, med sit altid så charmerende smil på sine læber.
Hun kaldte ham et monster, hvor det så tydeligt på hendes ansigt, viste sig at hun fortrød det en smule. Det var en smule kært, men hey, hvis han havde været hvem som helst anden, ville det nok have gjort mere ondt. "I can't believe that anyone would see you as a monster, but then again the most beautiful flower can be poisoned to someone." Hans stemme var forførende, hvor han kort fjernede en lille tot hår fra hendes skulder.
James var en mand der holde øjenkontakt så godt man kunne. "A little walk would be like a date, think about it. The beautiful stars, the light from the moon, and a beautiful angel to walk next to, I might be wrong, but I would see that as a good scenario for a date." Han smilte forførende til hende, inden han så op imod himmelen og derefter mod den råbende Caden. Han kunne ikke holde sit smil tilbage, englen ønskede jo nærmest at hun slog ham ihjel, hvilket var meget underholdene.
Dog måtte han i stedet blive trukket afsted af Lola, til de nu stod foran dåsemad. Kaptajnen gik mod James, som ikke lavede andet end at stå med en ret ryg og så ned på ham. Han var et helt hoved højere end dåsemaden foran ham. Han smilte kækt til ham, hvor han bukkede sig ned foran manden. "Ooooh, I'm soo scared, canfood shouldn't speak as loud as you do." Lød det fra ham, med en smule brummende ord. Han så ind i mandens øjne, hvor hans tænder blev mere spidse. "My teeth could easily bite through your little armor." Lød det fra ham, hans stemme var truende på trods af at hans læber stadigvæk havde et kækt smil mod manden. Han hviskede dog sine ord, så Lola ikke hørte det og i det øjeblik hun valgte at stille sig hen ved hans side. Rettede han sig op igen, hvor han så mod Lola. "Well now that we know that the canfood can speak and stuff, then i would like to know... Would you go for a fun little game with me, or maybe just hang out, nobody says someting. Angel." Han smilte forførende til hende, mens han så ned af hende.
"Not even an Archangel could stop me... Let's meet at Doomsvilles bar, not inside it but outside." På den måde kunne han i det mindste finde hende. "J don't mind meeting here either, unless you're going to bring canned food once more." Han smilte kækt til ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs jun 06, 2017 9:11 pm

Den forførende stemme og hånden der kørte en hånd væk fra hendes skulder, fik hende til at se blidt op på ham med et smil på læben og svagt røde kinder.
”Poison? Indeed and some even might end up dying from the poisoness flower,” sagde hun og sendte ham et halv drillende smil. ”But, thank you… for keep calling me beautiful. You are a very gorgeous man yourself..” Da det gik op for hende hvad hun sagde, rødmede hun nu kraftigt og tog sin fletning over til den ene skulder, hvor hun nervøst legede med den. ”I mean… yeah uhm.. in that case.. let’s go on a date. It would be fun.” Efter rødmen var forsvundet, så hun op på ham og smilte endnu engang. Hun kunne ikke se hvad der ville være galt i det. Trods alt hjalp han hende og han virkede ikke som et monster…
Dog havde Charming, eller som James kaldte ham ’can food’, ikke den samme mening. Specielt ikke efter dæmonen hviskede de ord til ham. Han fnyste og trådte som sagt væk fra James og satte sig op på hesten.
”The name is not can food you imbecil,” sagde til ham og så en smule overrasket til, imens de to fjender praktisk tal snakkede om at date. ”What on earth…”
Lola smilede til James og da hun kort bemærkede, at han kiggede ned af hende, rødmede hun og tog selv at kigge ned af sig selv. ”Let’s meet at the bar you are talking about… tomorrow, okay?” Hun vendte ryggen til ham og så sig kort over skulderen. ”At okay, James?” Hun blinkede til ham og fortsatte ellers med at gå.
Charming så ned på James en sidste gang, før han fnyste og ellers fik drejet hesten om, så de kunne følge efter Lola, der bare gik med lette bevægelser. Af en grund bankede hendes hjerte af sted.

Den næste dag stod hun ude foran kroen og ventede nysgerrigt på James. Hun var ikke sikker på hvor dette ville føre hen og om det ville bide hende røven, da han trods alt var dæmon, men hvis det gik så galt, kunne hun altid flyve væk. Og hey, nu skulle hun ikke være så negativ. Dæmonerne kunne ikke være så slemme, det nægtede hun at tro på.
Kjolen: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ae/51/d5/ae51d577fc256baefc90c1c16927d6a1.jpg
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tirs jun 06, 2017 9:32 pm

Han fnøs kækt af hendes ord. "Oh, but that's only if the person doesn't know how to treat the flower, in other words, if an idiot, were to handel a flower." Han smilte forførende til Lola. "No need to tell me, I guess you're only saying that because i made you feel uncomfortable, by keep telling you how beautiful you are." Han blinkede drillende til hende, mens han så ned på hendes røde kinder og derefter op i hendes øjne.
Hun ønskede at tage på date med ham, hvor nemt. Ikke at hun var nem, eller det var hun vel, men på den anden side var hun ikke nem hvis hun ikke gik i seng med ham samme dag. På den anden side ville han ikke rigtig forsøge at komme ind under hendes kjole, han var trods alt en gentleman og ikke bare en idiot der tænkte på sex. "Fantastic! I can't wait, then." Han smilte kækt til hende, hvor ridderen nu fnøs af dem igen, inden han sagde at hans navn ikke var Canfood.
James så overrasket op på ham. "No!? What, but i thought..." Han smilte kækt til ham, inden han trak på skulderne. "Sure, i can call you Imbecil, no problem there. Sir Imbecil." Han rettede nu sin opmærksomhed mod Lola igen. Inden han lagde hænderne ned i sine lommer. "That's perfectly fine." Han smilte forførende til hende, inden han løftede blikket mod ridderen. Han kyssede han ud efter ham. "Please stay away, Imbecil." Lød det kækt fra ham, inden han vende ryggen til dem og begyndte at gå.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b7/8a/9b/b78a9b49a9f8c513cb95e25d0222407a.jpg

James kom gående langs gaden, med selvsikre skridt. Han opdagede hurtigt den lille engel der stod så barmhjertligt og ventede på ham. Han rettede en smule på jakken, mens han gik imod hende. "Hey Angel, Have you been waiting long." Han smilte forførende til hende. "I must say, you look wonderful." Han så ned af hende, inden han rakte sin hånd ud til hende, hvis hun lagde sin hånd i hans, ville han bukke sig ned og kysse den forsigtigt. "So is there any place, that you would like to go?" Hans stemme var dyb og kæk som da de mødtes første gang.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs jun 06, 2017 10:20 pm

Det var kinda kært at han blev ved med at kalde kvinder for blomster. Samt det faktum, at han syndes de skulle behandles ordentligt, i modsætningen til andre mænd hun havde mødt.
”An idiot? Such a gentleman you are huh?” sagde hun drillende og forsøgte at virke en smule mere selvsikker omkring ham. Hvis hun blev ved med at rødme som en tomat ville han sikkert finde hende underlig til sidst. ”And you didn’t make me feel uncomfortable, just suprised… and you are very handsome, but i guess you already know.”
Han virkede i det mindste til at mene det, i det han sagde, at han ikke kunne vente til i morgen. Eller, måske var det bare noget han sagde. Hurtigt rystede hun den tanke af sig. Hun var aldrig blevet inviteret på en date før, så det var noget helt nyt og så med en der var ligeså flot som James. Imens hun gik i sin egen verden, sendte Charming et sidste dræberblik til James.
”You are clearly an imbecil for not knowing what I am talking about,” vrissede han og gjorde en klikken med tungen, som var et tegn på at hesten skulle bevæge sig frem af, imens han hev i tøjlerne.
Da han kom op på siden af Lola, kiggede han ned på hende og derefter frem for sig. ”He’s going to kill you and you know it… let me be your guard tomorrow..”
Lola rystede på hovedet. ”No, it will be fine and it’s not up to discussion.”
Lyden af heste skridt forsvandt I horisonten.

Som hun huskede ham, kom han gående med sine selvsikre bevægelser og havde et flot sæt tøj på, der fik alle til at dreje hovedet og se efter ham. For ikke at sige han havde en stærk aura over sig.
”Hey James, no not really,” svarede hun og så op på ham. Det forførende smil ramte hende endnu engang, imens hun lod sin hånd ligge sig i hans, hvorpå han kyssede den og charmerede hende på ny. ”Thanks, you too.”
Forsigtigt tog hun sin hånd til sig igen og så sig omkring. ”What you say about the market?” Hun nikkede ned imod marked, hvor der stod en masse bod på ræd og række foran hinanden. De solgte alt fra mad, smykker og tøj, for ikke at sige kæledyr. ”Or the park.. we could go wherever the gentleman wants to go.”
Da hun bemærkede nogen kiggede hun på dem, så hun sig kort over skulderen og der stod intet mindre end to stærke mænd og stirrede på dem. Efter auraerne at dømme var det dæmoner… Hun havde godt hørt noget om at dæmonerne var begyndt at tage en smule over Doomsville også.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tirs jun 06, 2017 10:37 pm

"Oh i sure am miss." Han smilte forførende til hende. Det var underholdene at se hende rødme konstant, hun lignede en tomat i ansigtet. Dog havde han ikke tænkt sig at udpege det, han var trods alt ikke ond, men det var komisk at se på. "Thank you. It's always nice to be called handsome, who cares if i know or don't know." Han blinkede kækt til hende.
James kunne ikke andet end at finde dette komisk, det faktum af at ridderen opførte sig som et lille barn foran ham. Samt det at Lola havde sagt ja til at date ham. Det var en smule kækt, at hun lige frem turde især når hun havde set at han havde spist en person, eller hun vidste det. Dette betød skam også at hun sikkert forventede at han var mæt og ikke ønskede at æde hende, til hun nu engang kom tættere på næste måned.

"Good." Lød det kærligt fra ham, inden han gav sig til at bevæge sig mod hende og blidt kyssede hendes hånd. "thank you." Lød det kærligt fra ham. "The market, that sounds like a good idea... Lets go there, right away." Lød det nærmest lykkeligt fra ham, inden han her begyndte at gå, dog ikke uden at indikere at Lola kunne linke sin arm med hans.
Da det begyndte at gå, så James imod de to mænd der nærmest skulede mod dem. Her lænede han en smule ned mod Lola "Don't worry, i can't lose to two silly demons, im way stronger than them, so i'll protect you." Han rettede sig derefter op igen og begyndte at gå mod market. Her ville han kigge på ting med hende og når hun blev sulten ville han betale for en smule mad til hende. Han spiste jo ikke selv, så hun måtte spise alene, men han drak da gerne lidt vand imens.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs jun 06, 2017 11:40 pm

Markedet lød som en god ide. Hun smilte og nikkede til ham, hvorpå hun her havde fået øje på dæmonerne, der stod og skulede imod dem. I det James pludselig var nær hende, efter han allerede var begyndt at gå, så hun overrasket op på ham og drejede hovedet, så deres ansigter kort var tætte, hvilket fik hende til at rykke en smule overrasket væk. ”Well.. thank you and i’m sure you are capable of beating their ass, but I was more wondering what they are staring at.. do they know you?” Hun så nysgerrigt op på ham igen, da han rettede sig op igen, hvor hun derefter gik side om side med ham. Hver gang der var nogen boder med interessante desserter, stoppede hun altid op og snuste til dem. Til tider ville hun købe nogen af dem og spiste dem imens hun gik rundt med James.
”So… how often do you go on dates?” spurgte hun roligt og så op på ham. Imellem de røde læber forsvandt et nybagt stykke kage. ”If you have ever been on one of course…” Hun spiste den sidste bid og så sig omkring. De forskellige racer virkede glade nok. Der var ikke nogen som sloges, ikke nogen der råbte, udover de folk der forsøgte at sælge ting. ”And thank you for the cake… so.. tell me more about yourself mr. James.” De brune øjne så nysgerrigt op på ham. ”You know… that’s also whats going on, on a date.. that we get to know each other.. so you don’t have a choice.” Hun blinked til ham kærligt.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Ons jun 07, 2017 12:10 am

James trak lidt på skulderen. "Properly, i'm a rather well known man.. Not rich, but where the demons are, i am rather liked actually." Han smilte kækt til hende. "But as long as you are with me, then they wont do you anything." Han smilte kærligt til hende, inden han så mod dæmonerne. Kort løftede han sin hånd, for at se om de ville reagere på det.
Det at hun konstant stoppede op ved dessert boderne, fik ham bare til at smile en smule. Det var en smule kært at hun konstant ønskede at æde det søde stas, det lugtede jo af sukker og søde ting. "Dates? Well, not that often. Why would i... And why talk about that, i don'tt really want to lower my chance for another date." Han rystede blidt på hovedet, inden han gik videre dog ikke hurtigt, Lola skulle jo kunne følge med. "No need to thank me, in a date you have to buy just a few things." Hans stemme var forførende og kæk, mens han så ned i hendes brune øjne.
"Theres not much to say, I'm old, and i work in a bar, tho its a demon bar so only demons allowed... What about yourself, what do you do?" Han smilte kækt til hende, inden han så ned i hendes brune øjne igen. "You have really beautiful eyes, i must say." Han kørte en hånd over sit hår, i håb om at der ikke var en tot der strittede ud til den ene side. "Oh giiirl, does that mean you have been on a date before? How many?" LØd det drillende fra ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Ons jun 07, 2017 12:59 am

Han var velset i blandt dæmoner. Det var da altid noget..
”Really? That’s amazing, all demons? You should be their leader,” sagde hun og så op på ham, til hun så hen på dæmonerne igen, der nu så på James der kort løftede på en af sine hænder. De gjorde et nik med deres hoveder, et lille hilsen og derefter så de den anden vej.
”And with wont do me anything, you mean if you weren’t here.. they would kill me?”
Hans svar til hendes første spørgsmål, fik hende til at grine svagt og ellers tage en hårtot om bag øret. ”Don’t worry that much and another date? Uhhh, i’m flattered.. smooth opperator..” sagde hun kærligt og daskede sin hofte ind i hans lår, eftersom de bestemt ikke var på samme højde.
I det han sagde at han var gammel, fulgte hun stadig nysgerrigt med ham, så hurtigt hun nu kunne i den pokkers ikke bevægelige kjole. Endda selvom det var en af de mest bevægelige hun havde.
”If i’m allowed to ask, how old? And only demon allowed bar.. why?” hun så op I hans øjne og blev fanget I hans blik. Nu forstod hun pludselig godt hvorfor folk faldt for dæmonernes charme og ende i den visse død. ”Uhm.. I… My eyes… Thank you..” Endnu engang fik han hende til at rødme.. God damnit. ”And I’m exactly 29 years old and work with all kind of different stuff, from serving food at parties, sometimes dancing and sometimes i’m cleaning peoples houses.”
Da han rettede en smule på sit hår, stillede hun sig på tæer og strakte sig, så hun kunne rette den ene tot der strittede. I det hans drillende tone kom ind, trådte hun væk fra ham og så op på ham. ”I… I no.. I haven’t been on a date before, I just… have read alot of novelles and stuff.. plus talking with the maids..”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Ons jun 07, 2017 1:49 am


James rystede blidt på hovedet. "Yea, no... I would never do something like that, i dont like having so much power... I would make every demon break dance and stuff, see i would make a horrible leader." Han klukkede blidt af sine ord. "Then again, it wouldn't be nice for the other demons, just look at me, no one would get rest. Everyone would only look at me and my beauty.. You get what im sayin'" Det sidste var sagt med en drillende tone, for at understrege at han jokede. Dæmonerne valgte godt nok at se den anden vej, efter han havde gjort et lille tegn til dem.
"Well im not that smooth, if you get what i mean." Han smilte kækt til hende og blinkede drillende til hende. "I got rather hairy legs, trust me." Han klukkede drillende til hende, da joken som sådan godt kunne ses på en mere pervers måde, end man måske lige ville regne med. Dog kunne han ikke andet end at klukke over at hun daskede sin hofte mod hans lår.
"Am i walking to fast? Just say if i am, i can slow down." Han smilte kærligt til hende, hvor han kort så sig omkring. "Im around 57." Han smilte kækt til hende, inden han stillede sig foran hende. "How old are you? If i may ask?" Han smilte kækt til hende. "Why? We live in a century, where demons are the strongest race, not only that, we don't like sharing with weaker people, if you get my drift." Han klukkede en smule af sine ord, inden han så sig omkring.
Da han kommenterede på hendes øjne, blev hun skam kun mere forfjamsket. Det var kært at se på, meget kært faktisk. "Uuuh, cleaning houses, that sounds like a nice job.. Just tell me if you need a job, you could clean my house, trust me it needs cleaning... And lots of it." Han løj skam ikke, hans sted havde virkelig brug for at blive gjort rent. Han gad enlig bare ikke gøre det selv, hvorfor skulle han? "And you're allowed to dance at my place, while you clean." Lød det drillende fra ham.
Da hun ville rette på hans hår, bukkede han sig en smule ned, så hun havde lidt nemmere ved at nå det. "Well, i would never have guessed that. You seem like someone, the men would just run after. Maids? Oh yea, you're rich right? Why am i paying for this date." Det sidste blev sagt drillende, inden han puffede lidt til hende. "Wanna go somewhere else?"
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tors jun 08, 2017 9:28 pm

Hun kiggede op på ham, et stort smil på hendes læber og et lille grin, eftersom han snakkede om at få alle dæmonerne til at break danse. ”That would be fun tho… the angels would love to see all the demons random dance!” For sjov begyndte hun selv at danse fjollet. Dog stoppede hun i det, at hun bemærkede en flok ældre kvinder betragte hende, med dømmende blikke. ”And the fact about your good look… you’re right, the demons would only focus on that.” Hun blinkede drillende til ham. Pludselig blev hans næste ord misforstået af hende, specielt efter han blinkede til hende og af en grund begyndte hun at rødme.
”Oh yeah, you got hairy legs… sure.. that’s what you ment!” sagde hun hurtigt og viftede en smule med sine små hænder. ”And no, don’t worry… you are not walking to fast.” Hun forblev ved hans side og da han spurgte om hendes alder, blev hun skam ikke fornærmet af dem og så I stedet bare frem for sig. ”I’m 29.. and really? Sharing with a weaker people… that some attitude.. but then again, the angels shouldn’t be the one to talk.. we are not that innocent either.” Hun lagde på kors for at dække sine arme en smule for vinden.
Da han tilbød hende et job, så hun op på ham med lysende øjne. ”Really? Do you mean that? Because it would be amazing… I come do the cleaning 3 or 4 times a week? And dancing.. really??” Da det gik op for hende hvad hendes dans kunne lyde som, rødmede hun igen og viftede med sine hænder. ”It’s not dancing in that kind of manners… it’s just dancing to earn a few coins on the streets sometimes.. with music and stuff..”
I det håret var på plads, stoppede hun med at være på sine tå spidser og smilte til ham. ”You are paying because.. uhm.. you could learn to share a little mr. strong race there do not share with weaklings.” Hun blinkede til ham og da han spurgte om de skulle gå et andet sted hen, smilte hun igen. ”Yeah, is there a place you wanna go?”
”Hey James!” lød en stemme pludselig bag dem. Når de drejede hovedet om, ville de se dæmonerne fra før, komme gående ned af gaden, denne gang havde to andre dæmoner sluttede sig til dem. ”I hear you slept with my sister again… didn’t i tell you to stay away from her?”
Langsomt blev Lola og James omringet i en lille cirkel. ”I do not care how strong you are, you stay away from her, is that clear?” dæmonen der havde stillet sig foran James var et hoved mindre end ham, stadig meget muskuløs med tyrenakke, men han så lille ud ved siden af James.
Lola viste ikke om hun skulle klukke over situationen, siden det dæmonen var sur var en smule komisk eller om hun skulle være fuldstændig skræmt fra vid og sans, da det trods alt var dæmoner!!
”Do not play around with pretty little sisters huh?” hviskede Lola lavt til James.
Dæmonen så vredt ned på hende. ”Shut up you piece of shit, this is not about you.”
Lola skar en grimasse og så sig ellers omkring. Alle dæmonerne var muskuløse og havde en mørk øjenfarve der let kunne skræmme alle.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tors jun 08, 2017 10:13 pm

"That would be hilarious, trust me, it would... Not that i would mind seeing it, but I would never do anything like that, You baby birds, would laugh and i would hate that." Han klikkede kort med sin tunge, lige til hun selv begyndte at danse. Dette så bare underholdene for ham, han klukkede en smule. "Wow, what moves you got, Angel." Han klukkede en smule af hendes dans, inden de gik en smule videre. "It wasn't but still, it was a fun joke." Han blinkede endnu engang til hende, hvor han lænede sig en smule ned mod hende. "You're blushing again." Lød det drillende fra ham.
Hun var 29, ikke en dårlig alder i følge ham. Det var faktisk en meget god alder, han var gammel og hvis det endelig skulle være ham og hende, ville han helt klart have en fast røv over en rynket røv. Plus hun duftede nu meget godt, gjorde ham en smule sulten men det var nu ikke helt galt. "Uuuuh, this sounds fun. Tell me something about the angels, why aren't you the one to talk?" Han klikkede endnu engang med tungen, mens han så en smule overraseket på hende. Hvad havde hun lige at sige omkring engel, det var ellers så sjældent at man hørte om dem, fra dem.
Hun valgte dog at sige ja til at gøre rent hos ham, sjovt at han gik på date med en og nu fik en rengørings dame. "Sure, Lets say 4 times every week, and just so you know It's a nightmare at my place, but i would love some cleaning. How much do you want?" Han lagde hænderne ned i sine lommer, mens han smilte forførende til hende. Hvem vidste måske hun ikke var så dyr at have til at arbejde for ham, plus det ville være nem mad en dag. "Yea right, lets say that there will be a little music at my place then, you have to dance." Han pegede kort på hende, inden han klukkede af sine egne ord.
Det var enlig lettere kært at hun valgte at rette en smule på hans hår. "Oh, so because im a demon, and strong, then i need to share my money. I better remember that, cause i hate sharing." Han trak blidt på skulderne, inden han så sig omkring. Et sted han ville hen, der var ikke så mange steder han tog hen. "Nah, not really.... You pick... a... place?" Han så sig over skulderen, da han hørte sit navn.
Han smilte stort i det dæmonerne kom gående mod ham. "Ooooh, how nice seeing you." Lød det drillende fra ham, i det han valgte at se ned på Lola. "I might be in trouble right now, but don't worry everythings fine." Han smilte kækt til hende, inden han blinkede til hende. Han rettede sig hurtigt op igen, hvor han løftede sine hænder op af sine lommer. "Calm down... It only happened twice, and i did tell her it meant nothing, she said it was cool." Han smilte kækt til dem, mens de omringede dem. "Aww come on guys, no need to get ready for a song, What do you say, we let the girl get out of this dick cirkle and then i can kick your ass, if thats what you wish for." Han smilte charmerende til ham foran ham.
"It wont happen again, im on a date with this angel now... And im pretty sure, shes not as easy to get to bed as your sister, so there will be a loooong time untill i get to your sister again, unless you ruin this date with her, then she wont see me again which mean, that your sister is in for a treat again." Han klappede sine hænder sammen, hvor han havde et skævt charmerende smil på sine læber. Lolas lille stemme, fik James til at klukke. "Hey! Don't speak like that to her, she got humor, you sister was a scream, and Lola atleast whispers." Han skubbede kort til dæmonen, inden han samlede Lola op. "You have wings right, use them, just to get out of this circle." Han kastede hende hurtigt up i luften, i håb om at hun ville sprede sine vinger ud og flyve bare en smule væk.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tors jun 08, 2017 11:13 pm

I det han kaldte dem baby birds, kiggede hun om på ham med et smil, men samtidig et spørgende løftet øjenbryn. ”Baby birds? Oh yeah, us baby birds love to see you satan kids dance..” Igen puffede hun drillende til ham. Da han pegede hendes dansetrin ud, klukkede hun bare og tog en hårlokke om bag øret.
Snakken om joken og det han pegede ud, at hun rødmede igen, fik hende til at fnyse kærligt. ”Thh, pfff.. it’s a hot day.. nothing else.”
Nu når han spurgte ind til englene, var hun i tvivl om hun var kommet til at snakke over sig. Dog burde man ikke gå så meget op i det race stads, burde man? Det burde man vel.. ”Well… The angels have bad attentions too, sometimes.. They always think they do the right things, but I have seen angels kill innocent demon children.” Hun så op på ham og skar en grimasse. “It was horrible… that poor child..”
Det var helt utroligt! Hun havde et fast arbejde nu! Det var nok ikke et job hun skulle fortælle forældrene om, eller måske ikke hvem der ejede huset, men ellers. ”A nightmare? I can turn that nightmare into a dream,” sagde hun en smule for selvsikkert, men drilsk og kærligt. ”And… should we say 10 silver coins… each day?” Nysgerrigt så hun op på ham. “That’s for cleaning and dancing…” Ligesom han pegede på hende, pegede hun på ham.
Hun kunne ikke se hvorfor han ville se hende danse rundt, men hey, det måtte han om.
De nåede ikke at snakke videre om det med at betale og stedet de skulle tage hen, før dæmonerne kom og afbrød dem. Og før de overhovedet nåede derhen, havde James allerede regnet ud, at han nok var en smule i problemer. ”You have alot of friends huh?” Hun så drillende op på ham, før deres fokus nu lå på dæmonerne.
Storebroren til tøsen pustede sig blot mere og mere op. ”How dare you. If it didn’t mean anything, then why is she crying about you?” Han pegede truende på ham og så kort ned på Lola. ”And no, let the angel stay… then she might realize what a real man is.” Ikke tale om at de lod nogen af dem slippe ud af dette her. ”And how dare you date another women when you took my sisters innocence!”
Dæmonerne begyndte at klemme dem en smule inde I cirklen. ”What did you say? Is my sister loud in bed?!”
Lola måtte skjule en lille latter bag sine hænder. Hurtigt forsvandt den, i det James samlede hende op igen og før hun kunne nå at registrere hvad der skete, kastede han hende op i luften. Et lille hvin undslap hende og hun gjorde skam hvad han sagde og spredte de hvide vinger ud.. de betød desværre at kjolen blev ødelagt på ryggen. Hurtigt fløj hun ud fra cirklen og landede på en af tagene, på den måde kunne holde bedre øje med James, hvis hun nu kunne hjælpe.
Dæmonen så kort efter hende, før han så ned på James igen. ”You piece of shit!” Han knyttede sine hænder og skulle til at slå ud efter James kæbe.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Lør jun 10, 2017 4:08 pm

"Yea, baby birds. I cant say anything else but baby birds." Han blinkede kækt til hende, inden han så sig nysgerrigt rundt. Byen var enlig ret fyldt med racer, det var ellers sjældent man så, så mange forskellige racer her. Han smilte en smule ved tanken. "Satan kids? Uh this bird got teeth!" Lød det drillende fra ham, inden han så ned på hende, mens hun blidt puffede ham igen.
"Yea, cause the warmth of the sun, makes your face flutter." Han blinkede kort til hende, inden han løftede blikket igen. "Oh i see, Angels aren't good at noticing that they make mistakes, instead they just ruin the fun for the other races, and not only that, killing children... Some demons does that too, so not only angels." Han klappede hende kort på hovedet. "But i think that theres a baby killer in every race." Han jokede en smule med det, selvom det nok var en smule upassende, men hey, han havde ikke behov for at virke uskyldig, da han trods alt var en dæmon, han havde med sikkerhed dræbt flere folk end Lola, eller nogle andre dæmoner.
Da hun sagde at hun kunne lave et mareridt om til en drøm, løftede han kort på det ene øjenbryn, mens et skævt smil sprede sig på hans læber. "Oh, i see I would like for you to make my nightmares into dreams, aaaand! 10 silver coins, you must be insain! Lets say 5 silver coins, each day. What ya say?" Han rakte sine hånd ud til hende, for at afslutte samtalen, og hædre at han nu havde en maid. "But i warn you, you have to have a uniform on. Thats all."
De andre dæmoner sprede sig omkring dem, hvilket ikke var det som overraskede James. Det der overraskede ham mest, var at Lola ikke virkede spor bange, hun var omringet af den stærkeste race og alligevel kunne hun komme med et par jokes. "Yup, lots and lots." Lød det drillende fra ham.
Han stod stolt foran dæmonen, hvor han ikke lavede andet end at smile kækt til ham. "Oh... Maybe she's pregnant, i heard that females get unstable when they are pregnant." Hans stemme var stolt og en smule truende, dog stadigvæk drillende på sin egen måde. "Well you know me, i like to live in danger. Plus, she wasn't that innocent when we got together, trust me the way she moaned under every touch, it was almost embarrassing" Han hånede ham, det var så tydeligt. "Yes, shes very loud." Lød det kort fra ham, inden han samlede Lola op og nærmest tyrede hende op i himmelen.
Da dæmonen slog ud efter ham, så James en smule kækt på ham, hvor han undveg. "We both know the end of this fight, but since you're many, then...." Mere sagde han ikke, før hans hår blev en smule længere. Hans øjne blev sorte som natten, hans negle blev lange og skarpe, hele hans krop nærmest blev dækket af metal, der skinnede på grund af solen, han tog dog sin trøje af imens han transformerede sig. Her smed han den mod Lola. "Catch Angel." Lød det kort fra ham, inden to spidse knive stak ud fra hans skuldre. Hans overkrop var klart dækket af metal, to forskellige hvilket fik hans overkrops muskler til at virke større. Han havde en eightpack, for ikke at snakke om store overarme, med noget der lignede guld sår på dem. Hans øre blev også længere, som var han en elver.
"Ok, lets go!" Hans stemme var dybere og bulrende i luften. Han sprang med det samme ud efter dæmonen for at angribe, et stort smil skabte sig på hans læber, hvilket gjorde de spidse tænder synlige.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør jun 10, 2017 4:49 pm

Deres samtale var underlig rar og spøjs, da det kunne handle om at finde underlige navne til hinandens racer, til pludselig at snakke om at det var solen der fik hendes kinder til at blive røde, hvilket hun var sikker på at det var. Hun grinte blot kærligt og legede en smule med de blonde lokker, til snakken gik over og blev en smule mere alvorlig, da der trods alt var døde børn involveret i det.
Da han klappede hende på hovedet, så hun op på ham med et løftet øjenbryn og adskilte sine læber.
”But… the angels.. they only did it because it was demon children, there was no other reason,” kommenterede hun og så scenen for sig igen. Hendes forældre havde gjort det sammen med Charming og hans vagter. Det var forfærdeligt, børnene havde grædt, bedt om nåde og forsøgt at stikke af, kun for at blive stukket ned af spyd. ”But yeah, you are proberly right… every race have a baby killer inside of them.”
I det hans store hånd blev rakt ud og aftalen var med 5 sølv kroner, bankede hun sig tænkende på læben og så på hans hånd, før hun rakte sin egen frem og tog den. ”Alright then, 5 silver coins each day and… a uniform?” Nysgerrigt så hun op på ham og adskilte deres hænder. ”Well.. okay.. I guess that’s normal.” Selv havde hun maids derhjemme og de bar skam også en uniform. Hun så op på ham og smilte. ”I can do that.”
For hvert et ord James lukkede ud, jo vredere blev dæmonen og rødere i hovedet for den sags skyld. Og selv Lola måtte indrømme, at hun blev overrasket over hvor let James bare kunne snakke om sådanne ting, uden så meget som at fortrække en mine udover et kækt smil.
”How dare you! You are a piece of shit!” råbte dæmonen og lod tingene runge omkring dem. En flok havde forlængst samlet sig omkring dem, nysgerrig på hvad der nu skulle ske. Dog i det James forvandlede sig om til sin dæmonform, var der mange der flygtede, endda skreg.
Lola havde grebet trøjen og stod nu med øjnene udspillet. Hun havde aldrig set noget lignende! På samme tid med at det var fascinerende, så var det også skræmmende… Han var jo ustoppelig.
Storebror dæmonen havde ikke set den komme, så i det James sprang imod ham, væltede han omkuld og forsøgte nu blot at tumle rundt. Til hans skræk fandt han dog hurtig ud af, at James var lavet af metal og kunne derfor ikke skades med knive. De andre dæmoner skulle til at angribe, men storebroren stoppede den med en håndbevægelse. ”This is my fight!”
Som lydige soldater stoppede de op.
”You wanna fight in demon form? Then that’s what you get!” råbte han højt og forvandlede nu sig selv om til sin egen form.
http://pre07.deviantart.net/4f70/th/pre/i/2012/304/6/7/commission__zerek_demon_form_by_isaiahjordan-d5jlckn.png - noget lignende.
Her sprang han selv i flæsket på James, forsøgte at få ham ned og lægge, så han kunne bide ud efter halsen, da det forhåbentlig var det ømme punkt. Uroligt stod Lola oppe på taget og krammede hans trøje ind til sig.
”Be careful…” hviskede hun til sig selv og så hen imod dæmonerne, der stod og trippede uroligt. ”Do not interupt…” I det James stod med ryggen til dæmonerne, skulle to af dem til at springe på ham, hvilket fik Lola til at reagere hurtigt. Hun fløj tæt op af dem, for at give dem et ordentligt sus fra vingerne, i håbet om at de blev væltet omkuld. Derefter landede hun på taget igen og så sig om.. De to dæmoner der ville have angrebet, lå i meget få sekunder på jorden og så nu knurrende efter hende.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Lør jun 10, 2017 5:06 pm

James trak blidt på skulderen. "Well, if you want the demons gone, then the best start, is to kill of demon children, since they aren't as strong as you know, full grown demons." Han så en smule på hende, hvor det var meget tydeligt at hun ikke fandt dette rart, måske hun havde oplevet noget forfærdeligt? Måske dæmoner havde forsøgt at slå hende ihjel, eller måske hun havde set nogen slå dæmon børn ihjel. "Well, lets not talk about that... Baby killing, never really sets the mood on a date. Instead! Lets talk about, what types are you into? If you could make your own boyfriend, then what would he look like and how would he act? Don't feel scared about saying it, since its hard to describe and find the one, who has everything, that you are looking for." Han smilte kækt til hende.
Han smilte kækt til hende, i det hun tog fat i hans hånd. "Well a uniform, is only for the pleasure of my eyes, and that way you wont dirty your own eyes, but don't worry, i aren't no perv." Han blinkede drillende til hende, inden han trak hånden til sig. "But great, when this date is coming to an end, i can show you where my house is, that way you'll be able to find a way to my house, and we can talk about when you start?" Han smilte forførende til hende.
James kunne ikke andet end at smile af det hele, han så sig ikke som uovervindelig, men når han var i sin dæmonform, var han ret så stærk. Da det var svært at skade ham overhovedet, kun hvis de kunne få ham ned i en pool, ville han få et problem, men ligenu var alle som sådan ret så langt væk fra vandet. Han smilte i det dæmonen råbte op. "Bring it on! Lets see this form of yours, if it shines as bright as mine, then you win." Da han blev til sin dæmon form, så James op og ned af ham.
Han sprang med nød og næppe væk, i det han sprang mod ham. "You wont win, when you look like that... Thats just weird, and a bit gross." Lød det højt fra ham, inden han smilte kækt til ham igen. Dog sprang dæmonen mod ham igen. Hurtigt blev James væltet omkuld, hvor dæmonen her forsøgte at bide ham i halsen. Hurtigt fik James dog sat sin arm i munden på ham. "You'll break your teeth, if you bite me." Lød det kækt fra ham, hvor han sparkede ham i maven, og hurtigt kom op og stå igen. Den store vind, der kom, fik ham til at se sig tilbage og derefter op på Lola. Et forførende smil blev sendt hende, inden han rettede opmærksomheden mod dæmonen igen. Hurtigt udviklede kampen sig, i at James konstant brugte sine skuldre. Hvis han krammede dæmonen, ville skulder knivene bare skære ham, og hvis dæmonen slog ud efter ham, ville James snure rundt, så de skrape knive ville skære ham op af aarmen. "Idiot!" Lød det højt fra ham. "Lola! if you get in trouble, just yell... His boring and weak anyways." Lød det kækt fra ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør jun 10, 2017 5:28 pm

Lola blev rimelig overrasket over, at han selv var enig i at hvis man skulle af med dæmonerne, så skulle man blot dræbe børnene. Sådan var det vel ved hver en race, men det var jo børn.. Om det så var en dæmon eller en engel, det er børn og de burde aldrig blive udsat for ting som det. Dog gjorde hun som sagde og lod emnet ligge, da det ikke var særlig muntret og de var jo trods alt på en date, også selvom det var en smule uvirkeligt for hende. Den perfekte kæreste? Det havde hun egentlig aldrig tænkt over og så alligevel…
”I’m not sure how he would look like just exactly… but I know I want him to be understanding and have humor, passion and compassion for others… He’s allowed to have confidence, but is not supposed to be all over the place constantly… Charming, the guy you met on the horse, is like that and it’s so hard to be around him. In his eyes he’s the best you can get in this world..” Hun så op på ham med et kækt smil. “and for the looks… I’m not sure.. what about you? If you could make your own girlfriend, how would she be like and how would she look like?”
Uniformen var som et lille udsyn til hans øjne og for at hun ikke grisede sit eget tøj til. Det var vel smart nok. ”Okay then.. and suure you’re not a perv.” Hun blinkede drillende til ham og lyttede ellers til hvad han havde at sige. ”That’s a deal!” De brune øjne lyste nærmest op ved tanken. Hun havde et fast job nu og snart kunne hun sikkert have nok til at tage rundt i underworld.
Storebroren var ved at blive godt irriteret over James. Hvorfor skulle han både være stærk og have alting i munden! ”My demon form is perfect, you don’t have horns or wings, what kind of shitty demon are you?!” Han var forlængst rullet væk fra James og stod nu ellers bare og råbte af ham.
Da James sendte et forførende smil til Lola, rødmede hun svagt og smilte ellers kærligt selv, hvorpå hun rettede blikket imod dæmonerne, der havde rettet blikket imod James og deres ven igen.
Storebroren blev nu kun blot mere fornærmet over at James sagde han var svag og kedelig.
”Okay!” råbte Lola efter ham med et drillende smil på læben.
”You! Alright then, lets see how you handle stress! Men, take the angel out!” råbte han efter dæmonerne bag dem, der med et enkelt nik satte I løb imod taget Lola stod på.
Lola fløj op i luften, højt nok til dæmonerne ikke kunne nå hende.
”Oh well… didn’t see that one coming…” mumlede storebroren en smule flovt og så hen på James. ”Just leave my sister alone you bastard!”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Lør jun 10, 2017 7:54 pm

Hun havde et godt billed på hvordan hun ville have sin fyr, hun var bare ikke sikker på hvordan hun ville have hans personlighed, det gik mere ud på hvordan hun ønskede personligheden og være måden på. Han smilte lidt over hendes ord. "Well for me, i would just like someone whos a bit fightsty. I dont like it, when im able to do what ever i want, then it just gets boring. Someone who can control me, without being too controling i think." Han klukkede en smule af sine egne ord.
"Awesome." Lød det kort fra ham, i det hun gik med på at hun bare kunne have en maid uniform på. Det var også lidt det han havde fisket efter. Hvorfor skulle han ikke forsøge at få kvinden der kom til at arbejde for ham, ned i en uniform. Han smilte en smule ved tanken.
"Perfect and perfect, it looks weird... Would properly scare off the ladies." Han blinkede provokerende til dæmonen, inden han gik imod dæmonen. Dog i det øjeblik han sagde at han ville have de andre dæmoner til at angribe Lola, stoppede han kort op og så hen imod Lola. Ikke at han forventede at Lola var dum, men det kunne jo ske at Lola glemte at tænke over sine vinger igen. Dog fik hun sig lettet over bygningen, så de andre ikke kunne nå hende. Hvilket bare fik James til at le.
"Listen, i would love to leave her alone, but your sister is literally attacking me, every time she sees me. So its hard to leave her alone all the time." Hans stemme var stadigvæk dyb og en smule truende. "So if you wanna fight, just because your sister is easy, then fine with me." Mumlede han kort, med et provokerende smil på sine læber.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør jun 10, 2017 8:21 pm

Det gav hende et smil på læben over at han blot gerne ville have en dame der sagde ham en smule imod, ikke kontrollerende, men bare en smule fighsty. ”I see, that’s rather cute actually.” Hun smilte ved tanken og så ellers frem for sig. Måske hun kunne være hans type? Hvorfor tænkte hun overhovedet over i den boldgade?! Hun rødmede svagt ved sin tanke. På den anden side, hun var ikke sikker på hvor fighsty hun kunne være i et forhold eller om hun mere var den der bare fulgte efter sin kæreste.
Storebroren blusede op af vrede. ”The ladies loves me!” Til sidst fandt han dog det hele bare en smule meningsløst, hvilket var det der fik ham til at se skifte om og køre en hånd igennem sine lokker. ”What is the point of this? My sister is crazy about you… Even though she cried she was all like… But he is so amazing, so don’t attack him big brother!” Han gned irriteret sine tindinger.
Da Lola bemærkede at dæmonen transformerede sig om, fløj hun ned ved siden af James igen og trak vingerne ind til sig.
”But please, don’t call my sister easy… tho I bet she can be,” det sidste blev mumlet en smule irriteret. ”Besides, I can win over you… not right now at least.. what you say? Another time?”
Lola tabte forvirret sin kæbe og så op på James. I forhold til før, stillede dæmonerne sig nu bare bag deres ven og selv delte de forvirret blikke. ”But your sisters honor sir..”
”My sister ruined it herself and if she could she would proberly fall back to James arm,” svarede storebroren og så om på dem.
Lola fniste svagt. “Rather popular with the ladies huh?” Igen tog hun at daske sin hofte ind I ham.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Søn jun 11, 2017 2:11 pm

"Cute, really? Why is that cute?" Han løftede det ene øjenbryn, mens et kækt smil formede sig på hans læber. Hvordan kunne det være sødt, han sagde ikke at det ikke var sødt, men det var da også en smule underligt, hvis det var sødt at ville have modspil?

"The ladies, doesn't love you, they love me... But don't worry, one day, you'll properly find one who got the loves for you." Han klikkede kort med tungen. Dog tog det ikke lang tid, før dæmonen droppede det. Han ønskede ikke at ydmyge ham selv mere, dette var bare komisk at se på. Han startede kampen og nu valgte han at opgive den. "Well, I know, one day... She'll properly forget me, so dont worry." Han klukkede en smule af sine egne ord. "But dont worry, I'll try to forget everything about it, you know about you attacking me and not only that, I'll try to keep a little distance to your baby sister." Han blinkede kort til dæmonen, inden han smilte kærligt til Lola igen.
Da Lola landede ved siden af ham, tog han sin trøje fra hende, hvor hann transformerede sig om til sin mere menneskelige form. Roligt lagde han dog sin skjorte over Lolas skuldre. "Here." Lød det kort fra ham, som et lille tegn på at hun nu kunne dække sin ryg med det. "I wont, and besides... Shes a sweet girl, i just tried to annoy you, and by the way, you wont win against me, you'll lose any fight against me." Han klikkede kort med tungen igen, inden han lagde armen over Lola. "Well i will bid you farwell, Come to the demon bar, near doomsville, that way we can get a drink or something." Han klukkede kort, inden han trak Lola med sig. "Yes i am." Hviskede han kort til hende. "Anyways... Lets not ruin this date, Lets go somewhere else. You hungry?" Han smilte kærligt til hende, mens han trak hende en smule med ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs jun 13, 2017 10:52 pm

Lola klukkede kærligt til hans spørgsmål. ”I find it cute that you want a woman who is fighsty. Usually men wants a woman who sits still and does everything she’s told, because she is a woman,” forklarede hun og legede en smule med sine hænder imens. Hvorfor gjorde det hende en smule nervøs at forklare ham dette? Hun så op på ham med et kærligt smil og lukkede kort øjnene i.

Storebror dæmonen løftede spørgende på et øjenbryn.
”Just because you got my sister into your bed, does not mean every woman loves you,” sagde han og så om på de andre dæmoner, der stod med armene på kors og nikkede anderkendende.
”Ohhh burn..” sagde Lola lavt med en drilsk stemme.
”But I’m glad that you will leave my sister alone,” sagde han igen og sendte James et kækt smil, som nu kun en dæmon kunne præstere. ”And I will defiently go check out the bar and just so you know, when we met again I want a real rematch and when the times come, you won’t win.” Ligesom ham, klikkede han med tungen og så kort ned på Lola der landede ved siden af James. ”Farewell until next time.”
I det James og Lola begyndte at smutte, vendte dæmonerne selv ryggen til dem og forsvandt.
Lola smilte til James, dog i det han pludselig stod i bar overkrop ved siden af hende og gav hende trøjen, rødmede hun kraftigt. Og det var bestemt ikke med faste hænder, at hun tog hans skjorte omkring hende. Selv hans overkrop var flot! God damnit! Ligesom hun troede at hun ikke kunne blive rødere i hovedet, lagde han en arm om hende og trak hende med sig. Hjertet bankede nervøst inde i hendes krop. Hans hvisken i hendes øre gjorde det heller ikke bedre!
”I’m… not that hungry… You.. You decide where to go!” sagde hun kærligt og forsøgte så godt hun kunne, at skjule de røde kinder over den barre overkrop. ”I mean… I chosed the market so.. You didn’t get hurt from some of his hits did you?”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tirs jun 13, 2017 11:19 pm

James nikkede kort til hendes ord. "Well, I dont care much about a quiet girl, of course it could be nice, if she was quiet when i want it. But i don't really want a doll, i want a woman with a voice of her own, if you follow me." Han smilte kækt til hende, hvor han så ned på hendes kærlige smil, hvor hendes øjne kort lukkede i.

"Yes... Yes it does, are you saying my good man, that your sister is easy? Cause thats kind of what i hear you saying right now." Han klikkede kort med tungen, inden han så ned på Lola, da hun lavt sagde burn. "I'll do my best to leave her alone, but then remember to tell her, i hate breaking hearts... Plus, good luck, she might kill you, for making me stay away from her." Han klukkede kort af sine ord, inden han lagde armen omkring Lola.
"Sure thing, a rematch wouldn't be a problem. But heal up first, otherwise i dont feel like im winning a fair fight." Han Så kort ned på Lola, inden han smilte det altid så forførende smil til hende. "Farwell." Lød det nærmest elegant fra ham, med en smigrende accent.
James lagde skam godt mærke til Lolas små røde kinder. Dog valgte han ikke at kommenter på det. Hvis han gjorde ville hun bare føle sig utilpas, så i stedet holde han sig bare til sin muntre tone. Han gik rundt i sin normale krop, hvor han enkelte gange lagde sin anden hånd på hans talje. "I don't really mind, i can go anywhere... And hurt and hurt, he hits like a girl, but i think it might leave a little mark anyway." Han smilte kækt til hende, inden han så ud mod byen. Folk kiggede underligt på dem, mest fordi han gik rundt i bar overkrop. Få kvinder så også med ham med charmerende smil.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs jun 13, 2017 11:37 pm


Storebroren var igen på vej til at bluse en smule op, men i stedet stod han bare med sin ryg ret og besluttede at lade det sive forbi ham. ”She will get over you… she has to. And in that case, next time a rematch will happen.” Mere var der ikke rigtig blevet sagt imellem de to kamphanner. Eller det var i hvert fald sådan Lola så dem. Begge to stærke dæmoner der søgte efter dominans. Her så hun nysgerrigt op på James. Gad vide hvor stærk han egentlig var? Måske var han en af de såkaldte archdemons hun havde læst om?
Lola lå godt mærke til de forskellige blikke der blev sendt dem. På samme tid med at hun havde lyst til at klukke af de nysgerrige kvinde blikke, følte hun også lidt for at vrisse af dem, hvilket kom bag på hende! Hun bandede over sine tanker i sit hoved og lyttede nu ellers til hvad James sagde.
”In that case, uhm… Lets go to a church!” sagde hun drillende og tog sig selv I at blinke drillende til ham. Det var uden tvivl for at drille, da hun godt viste at dæmonerne ikke rigtig kunne komme ind i kirker. ”Just kidding… hmm… is there any places you haven’t been?”
Da han sagde at der måske ville komme et lille mærke, kiggede hun nysgerrigt på hans overkrop, kun for at opdage at det slet ikke var blå mærker hun kiggede efter til sidst. Hurtigt så hun væk. ”I’m glad that he hits like a girl… whatcha you say about going to the park?”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Man jul 03, 2017 2:23 pm

James kunne ikke andet end at kigge en smule kækt mod storebroren. Han ville lyve, hvis han sagde at han ikke elskede en god kamp engang imellem. Hvis han så bare kunne holde den kørene i noget tid, det var efterhånden begyndt at blive svært, da han havde det med at smiger sig ind på personen, eller i det mindste ville de opdage at han var lavet af noget ubrydeligt, som så ville gøre det umuligt for dem at skade ham totalt. "A rematch, that sounds fun. So i wouldn't really mind that, but on the other hand.. Your sister, getting over me.. That sounds awesome, tell me if that ever happens." Han blinkede drillende til ham.
Da Lola og James gik videre, ignorede han de nyssgerrige blikke. Han kendte dem alt for godt, men det gjorde ham som sådan ikke noget. Hvis han skulle være ærlig, elskede han lidt den positive opmærksomhed, fra kvinderne. Dog i det øjeblik Lola sagde at de kunne tage i en kirke, så han kort på hende, hvor et kækt, samt en smule skummelt smil sprede sig på hans læber. "Alright! Lets go to a church!" Han lagde en hånd på sin nakke, inden han fik den til at sige knæk. "Yea, now i wanna go to a church." Mumlede han kort, med et kækt smil på sine læber, så de spidse tænder kunne ses.
Da lola betragtede hans overkrop, så han kort ned på hende og derefter rundt. "Well, me too. Its always so annoying, when ever the person hits like a man, cause thats just like.. you know, kind of the same." Han smilte kækt til hende, inden han klappede hendes hoved kærligt. "Lets go to the park then." Han begyndte roligt at gå mod den nærmeste park, han nu vidste hvor var.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Søn jul 09, 2017 5:36 pm

Lola måtte indrømme at han ikke lige havde set den reaktion komme fra ham. Hvorfor ville han gerne tage hen til en kirke? Dog da hun bemærkede de spidse tænder der gemte sig under de kønne læber, spærrede hun øjnene op og så op på ham med et spørgende blik. ”Why do you wanna go there?” Spørgsmålet kunne ikke blive holdt tilbage. Nakken der sagde knæk gav et lille gys igennem hende. Hvis hun prøvede fik hun garanteret ikke samme effekt ud af det! Måske hun skulle prøve? Hun rystede svagt på hovedet af sin tanke og betragtede svagt James, der ellers smilte kækt til hende og klappede hende kærligt på hovedet. En varm latter forlod hendes læber, hvor hun ellers her fjernede hans hånd.
”Well, maybe one day you will fight one who hits like an archdemon,” tilføjede hun drillende og fortsatte ellers med at gå med ham hen til parken. Hun havde ikke den fjerneste anelse om hvad de skulle lave der, men de var nu altid så rare at gå rundt i.
Da de endelig kom til en af dem, fulgte hun roligt den svagt gyldne sti, der snoede sig igennem parkens grønne areal, igennem træer og langs søer. Hun tog en hårtot om bag øret.
”Maybe it’s a bit of a weird question, but have you ever wondered what it would feel like to be another race?”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Søn jul 09, 2017 6:31 pm

Han klukkede kort. "Well because, dear Lola. I believe that i'm strong enough to go into a church, without any ill effects happening to me." Han smilte som altid kækt til hende, med et løftet øjenbryn.
Han kunne ikke andet end at le af hendes ord. Hvis han nogle sinde mødte en der var stærkere, eller ligeså stærk som en Archdemon, skulle det da være en ARch angel og de var noget så sjældne at møde. "Yea, right... Let's see if that day, ever come." Han så sig kort rundt, inden han kradsede sit skæg. Han begav sig ved hendes side, mens de gik rundt i parken. Selv parken var utrolig smuk, den måde alle arealer var grønne og det at blomstrene lyste parken op, samt fuglenes kvidren. Mange folk sad i græsset, ved en lille picnic. Mens andre gik rundt hånd i hånd. Det var næsten underligt at se på, mest fordi James selv var på en date. Men de var ikke nået så langt, til at det ville være ok at røre ved hende.
Han kendte kvinder, hvis man blev for omklamrende, kunne bare en hånd i hendes virke som et fængsel. "Sure ask away." Han så kort ned på hende, inden han så sig omkring igen. "Not really, I always wanted to be a demon, but if you mean the other kinds of races in demons, then i have wondered how i would be if i were an Incubus." Han smilte forførende til hende. "What about you, dear? Do you want to change race, if you could?" Han stoppede kort op, for at beskue naturen.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Søn jul 09, 2017 7:11 pm

Hun smilte kækt til ham. Så han var sikker på at han kunne begive sig ind i en kirke? Havde han slet ikke hørt om hvad der skete med dæmoner, vampyrer og varulve når de forsøgte at begive sig ind på hellig grund?
”Well dear James, I’m pretty sure you can’t,” sagde hun og så stadig op på ham. Hun var ret sikker i sin sag, det var ikke muligt for ham at begive sig derind. ”You will get yourself hurt, no matter how strong a demon you are.” Hun blinkede drillende til ham.
Så han troede altså ikke på at der var nogen som kunne slå hårdt? I hvert fald ikke nok til at han ville få blå mærker og det var vel sandt nok, da han trods alt var lavet af metal. Eller, nej, dengang han var i sin dæmon form havde hele kroppen lignet ren metal. ”Is that your ability?” Hun så spørgende op på ham. ”The metal thing I mean and the fact that you can’t really get hurt.”
Der var så smukt I parken. Intet at sige der… hun kiggede enkle gange om på James og undrede sig kort om han mon kedede sig.
Spørgsmålet hun havde stillet blev besvaret med en incubus. ”A incubus? What is that?” Hendes brune øjne lyste roligt op og stoppede selv kort op, blot for at betragte den smukke natur omkring. ”I always kinda wanted to be a shapeshifter… I find it rather amazing that they can change into animals.”
Stilheden imellem dem blev hurtigt brudt, i det en kvinde kom hen imod dem, en aura ligeså stærk som storebror dæmonen fra før. Uden tvivl en dæmon.
Hun så fra Lola til James, hvor hun her lagde de overraskende muskuløse arme for en kvinde, over kors.
”Is this the reason why you didn’t come to work today?” spurgte hun og afslørede en hæs og smuk stemme. “Out finding food?”
Dæmonkvinden var Amber, en servitrice fra James arbejde på den såkaldte dæmon bar.
Amber: http://2.bp.blogspot.com/-_hw5O-3aD4g/UQHo55gPSRI/AAAAAAAAAXA/BWui2txHhIM/s1600/Sin+t%C3%ADtulo3.jpg
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Man jul 10, 2017 12:08 pm

James rystede kort på hovedet. "You wanna test me, cause im pretty sure i can take a church on." Han klikkede kort med tungen, inden han så sig omkring endnu engang. Det var som om han var på vagt efter noget, men når man var en dæmon, kunne man godt frygte at en engel ville mene at han hjalp samfundet ved at angribe. Typiske racister. "I'm strong enough, dear." Han smilte kækt til hende, hvor han blidt ulede hendes hår.
"My ability?" Han fjernede hånden fra hendes hoved. Hvordan var hans ability. "I think, that my ability is unbreakable Iron. I serously done everything, i can jump off a building and i wont break anything, i'm even able to run right after. So yea... What you saw, was my demon form, it makes my skin into iron, but it's still able to break a bit. Tho it takes a lot of effort." Han smilte kækt til hende, inden han lagde armene over kors. "What's yours?" Lød det kort fra ham. Han kunne ikke andet end at vente på at vide hvad en engels ability ville være.
"An incubus, is a strong demon, who's ability is to show themselves as what you desire the most. And they eat souls, just like most demons." Han klikkede kort med tungen. "You know, i eat everything, not really the soul tho, but everything else." Da hun stoppede op, ventede han selvfølgelig på hende, dog i stedet for at betragte naturen, fulgte han hende med sine øjne. Den måde hendes blonde hår skinnede i solen, samt hendes varme glød, som huden fik når den kom i kontakt med lyset. "A Shapeshifter, they're rather tasty." Lød det jokende fra ham, hvor han kort slikkede sig om munden.
James løftede hovedet en smule, da en kvinde stillede sig foran dem. Han skar kort en grimasse, inden han trådte tilbage. "What?! I'm not finding food, im on a date." Han klikkede kort med tungen, inden han så sig omkring. "And i told Julio that i wouldn't come today." Han klikkede en smule med tungen, han vidste udemærket godt at han ikke skulle sige det til en af kunderne, men til staffet i stedet. Dog sagde han det til deres stamkunde i stedet for. "Soooo. You look as stunning as always." Lød det forførende fra ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Man jul 10, 2017 1:32 pm

Hun var slet ikke sikker på om hun havde lyst til at teste ham, da han kunne komme ret så meget til skade, blot fordi kirkens barriere ville forhindre ham. Den ville ende med at ætse hans hud af!
”No, I don’t want you to get hurt, it will end up taking your skin and nobody wants to see that happen!” sagde hun med en bestemt stemme, der stadig havde et drillende smil på sine læber. Hun ønskede skam ikke at han skulle komme til skade. ”So even though you are strong, you can still get hurt.”
I det han gav sig til at rode hendes hår, grinte hun kærligt og forsøgte lidt at få hans hænder væk, til han selv fjernede den i det hun spurgte ind til hans evne. Og hun måtte sku indrømme at det han fortalte hende var ret imponerende! Der var jo stort set intet der kunne skade ham. ”Wow, thats amazing! You can fight everyone without any problems.. have you ever met anyone who could break your bones?”
Hun fik skam spørgsmålet tilbage og med et skævt smil på læben svarede hun: “I can make people see their worst fear by looking them in the eyes and at the same time I can see what they fear.” Hun tog roligt en tår hår om bag sit øre.
Da han fortalte om incbuserne, lyttede hun nysgerrigt med og blev overrasket evnen til at få folk til at se det de desired mest. ”How does the demons even eat souls? I know the souldemons can do it by kisses, but how does an incubus do it… is it the same and the shadow demons.”
Det var nok en del spørgsmål, men hun var skam nysgerrige omkring dæmonerne. Kommentaren om shapeshifter smagte godt fik hende til at klukke svagt. ”Which race taste the best?” På samme tid med at det gjorde hende en smule utilpas, så fandt hun også hans ærlighed ret sjov.
Amber var smuk, selv Lola kunne se det og det fik hende til at trippe uroligt, specielt da hun lagde sine klare blå øjne på hende. For ikke at sige hun var højere end Lola, så der blev set en smule ned på hende.
”Julio is a costamer, you should tell one of your co-workers next time,” kommenterede Amber og lagde en hånd på sin hofte. “And a date?” Igen så hun ned på Lola, der roligt forsøgte at sende hende et smil. ”I see, well good luck with that.”
Hva skulle det lige betyde?
Da James forførende stemme lød, kiggede Amber op på ham med et kækt smil. ”Well, thank you, so do you.” Selv smilte hun forførende til ham.
Lola kløede sig akavet i nakken og så ellers rundt. Gad vide om James også havde været sammen med Amber, måske en gammel kæreste?
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Man jul 10, 2017 2:14 pm

Han klikkede en smule med tungen. "Oh my oh my, you are to sweet. But im sure, that i wont get that hurt." Han var stædig, men sådan havde han altid været. Hvis han fik at vide at han ikke måtte, fik han mere lyst til det og hvis han fik at vide at han ikke kunne ville han mere end noget andet, gerne vise at han sagtens kunne! "I might get a bit hurty, but i can still do it, and i'm strong enough to be there for a hours." Han klikkede kort med tungen igen. "Lets do it, lets find a church. Now i just wanna do it!" Han så sig hurtigt om, han anede virkelig ikke hvor kirkene var. Han undgik dem også mere eller mindre, mest fordi han godt var klar over at dæmoner ikke kunne gå i nærheden af det, så på en måde havde han aldrig været i nærheden af en, så han vidste ikke om han kunne holde til det.
"An archdemon, i know he was able to break my arm, when i got drunk and tried to fight him. And uhmm, i never met an archdemon, but i bet that they are able to do it too. But they need to struggle a lot to do it, i know that the archdemon had to use both hands to break my arm and a knee." Han løftede kort på skulderne, som var det intet.
Som hun fortalte hvordan hendes egen evne fungerede, lyttede han skam på hende. "Remember me, that i shouldn't make eyecontact with you." Lød det drillende fra ham, inden han kløede sig i nakken. Da snakken kørte hen på hvordan de andre dæmon gjorde det, så han en smule rundt. "Well, they do it in a different way.. They charm their victims and steals it by sex. So thats kind of a funny way to eat." Han så sig kort rundt, da hun spurgte hvilken race han bedst kunne lige.
"I like elvers the most. Angels tastes more like sugar and sweet. I don't find that, all that great..." Han løftede kort med skulderne. "But that's a weird topic, i don't like the fact that we talk about my food, mostly because i might seem scary to you." Han så ned på hende, med et forførende smil.
Amber stod stolt som altid, hvilket gjorde ham mere charmerende imod hende. "Well, i should properly do that the next time. " Han trak kort på skulderne, inden han så ned på Lola. "Yea a date." Lød det en smule kækt fra ham. Da hun flirtede en smule tilbage, så han kort ned på Lola. "Well, you must have fun Amber. I don't think my date would want me to talk with girls other than her right now." Han lagde en arm om Lola, hvor han kort trak hende lidt afsted. "Cya later."
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs aug 08, 2017 1:01 pm

Lola rystede på hovedet af ham. ”No, let’s not go to a church… again, you will end up getting hurt and you might be strong, but a church is a church.” Det var med et bestemt blik, at hun så op på ham med sine brune øjne og løftede på en af sine fingre. Da han begyndte at kigge rundt efter kirkerne, rystede hun igen på hovedet og kørte en hårtot om bag øret. ”Right now, lets just go to the park and forget about churches and bravery.” Hun blinkede til ham og lyttede nu til, imens han fortalte om en archdemon der havde haft brækket hans arm. ”Really? They needed both hands to break your arm? That’s really impressive, your ability must make you feel invisble.” Det lille løfte han gjorde med sine skuldre, fik det til at virke som om, at han mente det ikke var noget. En archdemon kunne ikke brække hans arm særlig let, det var da imponerende.
Evnen var blevet fortalt og nu ventede hun egentlig bare på hvad han ville sige til den. Nogen fandt den ubruelig, andre fandt den skræmmende af pommeren til. Dog sagde han ikke andet end han skulle starte øjenkontakt med hende. Det fik hende til at klukke og løfte på skuldrene.
”Yeah… yoy betta watch out,” sagde hun drillende og puffede til ham med sin hånd.
De snakkede nu om dæmonernes måde at æde på og det overraskede hende at der fandtes dæmoner, der åd sjæle igennem sex. Hendes øjne spærrede en smule op pga. det. ”I see, that one was new… It’s kind of scary that they eat you like that.”
Det næste emne blev en smule underligt for ham, hvilket var derfor hun blot nikkede til hvad han svarede og ikke spurgte om noget andet. Det var vel også en smule underligt, at han spurgte ind til hans mad, eftersom hun i realiteten selv kunne være mad.
Amber løftede på sine skuldre og gjorde et hårflip med sit lange brune hår. ”You are right, you should only give her your attention.” Hun kiggede ned på Lola og løftede på et øjenbryn. ”But beware angel, he might end your life.”
Lola løftede på et øjenbryn, hvor hun ellers selv her fulgte med James, der trak hende en smule med sig. ”She seemed nice…” kommenterede Lola lavt.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tirs aug 08, 2017 1:28 pm

Hun ønskede virkelig ikke at se hvad der skete med dæmoner, når de ende med at være tæt på en kirke. Han klikkede drillende med tungen. "Fine, sweetie pie" Han blinkede kort til hende, inden han så sig omkring. Hun var elegant, selv den måde hun fjernede en lille tot hår på, blev gjort elegant. "Fine, a park seems nice at a time like this." Han strakte sig kort, lige så lang han var.
"Both arm and a knee, so yea. It is pretty impressive, im rather hard to break." Hans stemme var forførende, samt en smule overlegen. Han var helt sikker på at han var uovervindelig. "Well, it's not like he won the fight, for just breaking my arm. So, yea..." Han klikkede drillende med tungen, mens han lagde sine hænder ned i lommen.
Hendes evne var ok, ikke så cool som hans i følge ham selc, men den var vel god nok alligevel. Han kunne trods alt rigtig meget, hvor hendes krævede øjenkontakt. Hvilket gjorde at han ikke sagde så meget til det. "I will do my best." Lød det drillende fra ham. Samtalen kørte dog hurtigt hen på incubuser. Han smilte kærligt til hende. "Well, if i must say, then its a good way to die. Die while having sex, wouldn't be the worst thing ever." Lød det drillende fra ham. "I would rather die like that, than from a disease or something." Hans stemme var som altid en smule forførende, dog også drillende på samme tid.
Ambers ord fik James til at klukke en smule. "Aww shut it Amber, i wont end her life right now... This is a loving date and you're kind of placing the mood in an awkwards silent." Han klikkede drillende med tungen, inden han lod sine øjne køre ned af Amber, til hun valgte at smutte. Roligt rettede han blikket imod Lola igen. "Well, she seems nice, but she is kind of a bitch, so be careful." Han trak Lola en smule med sig igen. "So it's getting a little late, are we still walking around or should we get to my house." Det sidste blev sagt forførende og drillende på samme tid.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Tirs aug 08, 2017 2:03 pm

Ordet sweetie pie, fik hende til at lave en spøjs grimasse, der derefter udviklede sig til et lille grin, hvorpå de nu blev enig om at droppe kirken og tage til en park i stedet. Roligt tog de derhen imod, hvor de ellers snakkede om alt imellem himmel og jord. Hans overlegne stemme gjorde det nemmere for hende, at smile drillende og ellers bare se en smule spørgende op på ham. ”I guess the archangel doesn’t have a chance either then.. but do not tell Charming that.. he believes that the archangel are going to save our world and get rid of demons one day,” fortalte hun med uimponeret udtryk I sine øjne.
Hun bed sig tøvende I læben til hans ord. ”I guess, if you see it that way, that it is a nice way to die and at the same time… it must be horrible, since you aren’t expecting to die while having sex.”
Amber klukkede bare og havde ellers ikke mere at sige, udover at se sig over skulderen og smilte forførende til James. ”See ya at the bar James.” hun gjorde en vinkende gestus, før hun forsvandt, med hofterne der svejede elegant efter hende.
Lola så op på ham, nysgerrig som altid. ”Is she from work or is she purhaps and old girlfriend?” Der var et drillende glimt I hendes øjne. Et drillende glimt der hurtig blev erstattet af røde kinder, så snart han forførende spurgte om de skulle tage hjem til ham. For ikke at sige at han trak hende ind til sig. Roligt, imens hun grinte svagt, kom hun ud af grebet og så op på ham. ”Walking around, I will get to your house when i’m supposed to clean it.”
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Tirs aug 08, 2017 2:21 pm

James rystede blidt på hovedet over hendes ord, som om en archangel kunne vinde over deres archdemons. Det ville være usandsynligt hvis det kunne lade sig gøre at vinde over en archdemon, ville der nok ikke være så mange af dem, der er trods alt flere af dem end archangels. "Well this charming little fellor, seems like he had been thrown under the bus. So i wouldn't really say that these Arch angels could even hurt us, demons are the stronger race." Hans ord var drillende og en smule kækt. Han troede bestemt ikke på det.
Han nikkede en smule til hendes ord. "I see where you're going, but i still see the thing as death after sex, as a good way to die. I wouldn't mind that much." Lød det kækt fra ham. "Then again, it depends on how much someone likes sex... How many have you slept with?" Det sidste blev sagt med en mere drillende og alligevel seriøs tone.
"See ya Amber." Han løftede kort sin ene hånd, inden han så ned på Lola igen. "She's from work, nothing else. I bet she wished it was more than work, but it really aren't." Hvorfor skulle han komme sammen med en dæmon kvinde der mente hun var så fantastisk, hun var vel ok men ikke fantastisk. Han smilte kækt til Lola "Why, are you scared, that she might take me away?" Lød det drillende fra ham.
Da han trak hende en smule ind til sig, sneg hun sig hurtigt ud af hans arme, hvilket fik ham til at klukke en smule. "What i meant, was that you need to see where i live. That way, i won't have to pick you up." Han trak blidt på skulderen. "Sorry if it seems like im pushing you into a corner, i don't mean to." Han sendte hende et forførende, skævt smil.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Ons aug 09, 2017 1:17 am

Lola skar en lille grimasse og løftede ellers på sine skuldre. Hun havde ikke i sinde at overbevise en dæmon om, at engle sagtens kunne besejre dæmoner, da det ville være underligt og bare spild af tid. ”Charming is weird man, but hey… we are all different, right?” Hun så smilende op på ham.
Fra at snakke om incubusser til pludselig at spørge ind til hendes ikke eksisterende sex liv. Hun rødmede og så nu ned i jorden. ”I haven’t slept with anyone…” Hun begyndte nervøst at lege med en af sine gyldne hårlokker. Dog så hun nu op på ham med et drillende smil. ”How about you Cassanova? How many ladies skirts have you been under?”
Hun var ikke sikker på om hun ville vide det og på samme tid, var hun ret så nysgerrig omkring ham og hvad han havde lavet. Alle kvinder så efter ham, nogen havde endda hungrende øjne, så det ville være en stor overraskelse for hende, hvis han lige nu fortalte hende at han ikke havde haft samleje før.
Hun grinte svagt ved kommentaren om at Amber garanteret ønskede at det kunne blive noget andet. ”Ohhh, another admire… I see and me? Scared? Of her taking you away? Nooooo…” Drillende gav hun sig til at danse omkring ham, fjollede og på samme tid forførende bevægelser. ”She can’t take you away from me… You will get hypnotized by my moves.” Hun stoppede op foran ham hvor hun grinte kærligt.
Da han forklarede sine ord, kom hun med en forstående: OHHH, lyd. Hurtigt smilte hun akavet og nikkede undskyldende til ham. ”I’m sorry! Of course, let’s go see your house… I’m sorry for thinking other stuff.” Igen så hun op på ham og kunne smelte under det forførende smil.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Ons aug 09, 2017 1:47 am

James nikkede til Lolas ord. "I guess we are, but thats not really what we are talking about. Who said anything about diffrentsy, we were talking about being strong. I know a baby aren't as strong as an adult." Han klikkede kort med tungen. Hun havde ikke haft sex med nogle overhovedet, det fik ham til at klukke. "As i thought.... You are an angel afterall, it is pretty normal for your kind to save yourself untill the end." Han smilte drillende til hende. Det at hun legede med sine gyldne lokker, fik ham bare til at ligge mærke til hendes lyse hår, der strålede en smule i solens skær. "How many i had?" Han kløede sig akavet i nakken. Hvorfor skulle samtalen lige køre sådan ud i det, han kunne da ikke tallet på det. "Well i dont really know yet... I know that i slept with a few ladys... But who cares about the details." Han klikkede drillende med tungen, inden han så ned på hende.
"You don''t have to be scared, i won't leave you on the street.. plus, you are way more beautiful than any of the girls." Han smilte forførende til hende, hvor øjnene holde sig i hendes smukke øjne, de var som brune diamanter. "I will, i really will." Lød det forførende og en smule hypnotiseret fra ham.
Han nikkede roligt til hendes ord. "Yea, you properly thought i would put some moves on you. But don't worry, im a gentleman." Han gik roligt væk, forventede en smule at hun ville følge efter dem. "Then lets go there." Han så sig over skulderen, inden han strakte sig op imod himlen. "Lets get home to my place." Lød det drillende fra ham.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør aug 19, 2017 12:45 am

”You are right… I don’t know why I changed the subject… you are defiantly one of the strongest, especially with that power of yours!” sagde hun og løftede igen på sine skuldre.
Samtalen om hendes race og sex, gjorde hende en smule akavet, da hun trods alt ikke kunne sige så meget om det. Trods alt var det noget hun ikke havde oplevet, endnu. En dag ville det da komme til at ske, ikke sandt? Hun rødmede ved tanken. ”How do you know it is normal for my kind to save themselves?” De brune øjne så nysgerrigt op på ham. Det drillende smil sagde hende, at han sikkert havde erfaring på området. Måske englekvinderne ikke havde været så nemme at forføre? Det kunne hun ikke forestille sig i hvert fald.
Den akavede måde han kløede sig i nakken på, nu når samtalen kom ind på hans sex partenere, fik hende til at smile drillende til ham og vente nysgerrigt på et svar. Da han ikke havde et svar på det, grinte hun lavt og trippede ellers på den ene fod. ”True, true, there is no reason to count.”
Da han sagde at hun var meget smukkere end de andre piger, spærrede hun øjnene op og så derefter den anden vej, kinderne fuldstændig røde. ”Thank you..” Hun så op på ham igen og smilte kærligt, i det hun bemærkede, at han rent faktisk så en smule hypnotiseret på hende.
Han var en gentleman. Hun så igen op på ham og fulgte ellers med ham, hjem til ham. ”You show me the way, gentleman.” af en grund bankede hendes hjerte nervøst. Det her kunne da kun gå galt, hvis hun skulle gå hen og arbejde for ham. Se det kønne ansigt hver dag… Hun smilte svagt ved tanken. Det ville da ikke være så slemt.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Lør aug 19, 2017 1:12 am

Han nikkede til hendes ord, mens han kun fik et større smil på sine læber. "Yea, i know... If i have to tell you the truth, then i don't think i would even be able to do anything like this... I'm weak without my power, trust me." Han blinkede kækt til hende. "But the power is in my bones now, so without it, i would be dead... So woop woop, im stronger than anyone now." Han så ned på hende, med et forførende smil på sine læber.
"How do i know... You're an angel, and angels are holy, which makes sense when we talk about saving ourselves and shit like that." Han viftede kort med hånden. "Lets just say that its normal." Hun var en smule kær, den måde hun ikke vidste hvad hun skulle sige, samt de nysgerrige øjne der så op på ham.
Han behøvede ikke at tælle sine seksuelle partnere, hvilket fik ham til at blinke til hende. "Yea it doesn't, but well, no need to count at all." Han klikkede kort med tungen, inden han så den anden vej og derefter ned på Lola endnu engang. Hendes røde kinder der lyste op, fik ham til at løfte et øjenbryn, dette fik ham til at smile skævt til hende. "Well you are." Lød det kærligt fra ham, inden han valgte at se op i himmelen. Roligt lagde han en hånd over sine øjne, for at skygge for solen.
De skulle videre mod hans hus. Eller nok nærmere hans hytte, hvilket fik ham til at smile. "I'll be a gentlemen, don't worry." Roligt smilte han til hende.
Da de kom til hytten, viftede han kort med hånden. "This is the place." Han hev en lille nøgle frem, hvor han begyndte at låse døren op. "Let me show you the place." Han smilte kækt til hende, inden han åbnede døren op. Den var på to etager, etagen overpå, var kun med et værelse og et lille åbent areal. Nedenunder var et køkken og stue, samt et lille rum med forskellige ting, dog mest bare ting der var i kasser og rengørings ting.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Lola on Lør aug 19, 2017 1:48 am

Hun ville egentlig gerne have hans kræfter. Det kunne være så fedt! Aldrig ville hun længere frygte, at hun ikke kunne vinde over nogen, for hun kunne pludselig vinde over alle. Tanken fik hende til at smile stort og drillende. Her så hun op på ham. Hun fik pludselig en ide, en underlig og måske lidt en vanvittig ide.
”Maybe you could teach how to fight? Just a little bit… You don’t have to make me the greatest fighter in the world and I know it’s normal for a woman to fight, but I kinda want to learn… just a little bit,” spurgte hun og kløede sig bagefter I nakken. Det var en skør ide. Men, måske det kunne lade sig gøre, da hun trods alt også skulle arbejde for ham. Der var vel en form for tid til det.
Lola måtte faktisk nikke en smule til det han sagde. Det lå vel til englene, at bevare dem selv og holde sig til alt den slags.
På vejen derhen, lod hun mærke til tingene omkring hende, så hun nemt kunne finde derhen en anden dag. Gad vide om han boede i et meget beboet nabolag eller om der var småt med naboer. Hvad hun så var ikke det hun havde regnet med. Der var en smuk have, som hun sikkert også kunne arbejde på og der var hele to etager. Nysgerrigt så hun sig omkring. Der var ret hyggeligt. Ikke så stor en mandehybel som hun havde troet det ville være. ”Here’s nice!” Igen fortsatte hun med at se sig omkring. ”So, do you have the things I need for cleaning or should I bring my own?” Med et varmt smil, vendte hun sig om og så på ham.
Lola
Lola
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : In a town.

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by James on Søn aug 27, 2017 12:22 pm

Hendes store smil, fik ham til at se undrende på hende. Dog stadigvæk med et kækt smil på sine egne læber. Hvad var det lige hun tænkte på lige nu? Dog da hun så op på ham, lagde han hovedet på skrå. Gad vide om hun tænkte på hvordan hun skulle klæde sig, måske hun overvejede at flirte med ham, ikke at det ville være underligt, det gjorde mange vel.
Dog var det ikke de ord der kom ud af hendes mund, i stedet var det ord som at hun ville lære at slås og om han kunne lære hende det. Dette fik ham til at se en smule overraskende på hende, inden han klukkede en smule. "Girls shouldn't fight, that's what you have men for." Han så kort op i himmelen og derefter ned på hende igen, med et kækt smil. "How will you even have the time, to learn how to fight... You'll have to much work anyways." Han klukkede en smule af sine egne ord. Hun skulle rengøre hans hytte, hvis hun ikke kunne få det gjort, ville han ikke lære hende at slås. "Lets say, that i'll train you every second week... But only if there is nothing to do in the house, you know cleaning and stuff." Han smilte forførende til hende, mens han kørte en hånd igennem sit hår. Dette fik ham til at spænde mavemusklerne en smule, så hans ret markerede muskler blev endnu mere tydelige.
Han lænede sig op af dørkarmen, mens hun gik rundt og kiggede huset igennem. "I don't actually, but i'll buy them before you get here... So you don't have to bring lots of stuff home and here all the time, but i don't know where to put it, so you'll have to find a place for it.... when you get here, i expect you to work here every day, except sundays..." Han havde armene over kors, mens han så ned på hende.
James
James
Baka

Antal indlæg : 61
Join date : 03/05/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

The demon and the angel -James- Empty Re: The demon and the angel -James-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum