Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Witch hunt.
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptySøn aug 11, 2019 5:33 pm by Cloud

» Highway through the dangerzone!
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptyTirs aug 06, 2019 3:09 pm by Erina

» The demon and the angel -James-
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptyMan jul 22, 2019 12:59 am by James

» YuukaXRiver Wedding!
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka

» Office flirts
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptyTirs jun 11, 2019 9:48 pm by Haru

» !!A crazy babysitter!!
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptyTors maj 30, 2019 1:18 am by Rain

» Apartment issues.
You're such a jerk! (River og Yuuka) EmptyLør maj 25, 2019 12:31 am by Haru


You're such a jerk! (River og Yuuka)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Man maj 30, 2016 9:57 am

En hund.. Hun havde slæbt.. en hund med hjem. Og ikke nok med det, det var ikke blot en hund, det var en lille hvalp som skulle trænes op for ellers ville den skide over det hele! Han elskede dyr, det var bare ikke noget Yuuka skulle vide, eftersom det kunne blive set som en svaghed, som hun kunne bruge imod ham. Et blik blev lagt på den nuttede lille hvalp. Hans øjne var kolde og facaden skulle ikke ændre sig. Ikke imens hun var her i hvert fald. Han så nu op på hende, de sorte øjne var stadig udtryksløse, men samtidig så levende. "Hvor.. hvor kommer den fra?" spurgte han hende og så nu igen ned på hvalpen.
En smule truende gik han hen imod hende og ville skubbe hende op af muren, hvis hun ikke rykkede sig. "Lad mig gætte.. det er en af dine venner?" Af en eller anden grund fik han pludselig lyst til, at lege en smule med Yuuka, se hvordan hun reagerede på nogle ting. Trods alt elskede han at se hvordan hun nogle gange skælvede under hans berøring. Hvis hun var blevet skubbet op af muren, ville hun føle hans krop presse sig imod hendes og håndledene blive løftet over hendes hoved. Roligt lænede han sig frem, hans ånde strejfede hende hen over hendes bløde kinder. "Du gør alt for at sætte mit temperament på prøve huh?" Læberne strejfede kinden og kørte derefter ned af hendes hals.
Han vidste ikke engang hvordan hun ville reagere. Tankerne om at hun kunne skubbe ham væk, havde han ikke tænkt over, da han ikke mente det ville ske.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Man maj 30, 2016 1:30 pm

Hun smilte drillende til ham. "Hvor den kommer fra?" Hun hang sin jakke op, og lagde skoene i hjørnet. "Den var i en kasse, hvor der stod... tag en, gratis hund." Hun satte sig på hug og kælede kort med den, inden den gik videre ind i rummet. Beroligende rejste hun sig ret op, kun for at blive skubbet pludselig op af væggen. "Stop det River." Lød det vrissende fra hende, for kun at føle sit hjerte slå hurtigt, da han lønede sig ind mod hendes kind. Følelsen af hans ånde blidt strejfede hendes kind, gav hende kulde gysninger. Hun blev nærmest ør i hovedet. Hende hjerte slog hurtigt. Hvilket var det der irriterede hende mest, da han var vampyr. Kunne han sikkert høre det så tydeligt, samt det at han kunne læse ens tanker!
"Og du gør alt for at virke cool, men vi ved jo begge godt at du ikke er andet end et lettere forstyrret barn." Hun lod sit hoved glide en smule på skrå. Hvorfor ønskede hun ikke at komme ud af hans greb, når han var så tæt på, følte hun sig altid så svag ud af ingenting! Det var så underligt. Hun rødmede en del, inden hun klemte sine øjne sammen. "Seriøst River, du skræmmer mig ikke. Så drop skuespillet." Hendes stemme var lav, hun hviskede tydeligvis sine ord. Lige til lyden af hvalpen der stod ved siden af og gøede af River, fik hende til at se ned på den. Så lille og uskyldig, også forsøgte den at virke skræmmende overfor River. Pff, det var kært.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs maj 31, 2016 2:09 pm

Præcis som hun frygtede, kunne han mærke hvordan hendes hjerte hårdt bankede inde i hendes krop. Det bankede ikke af frygt, det bankede af nervøsitet og tiltrukkelse. Han havde hende lige hvor han ville have hende. Nok var hendes ord vrissende, som et tegn på, at hun skulle lade hende være, men han vidste bedre. Hun syndes om det. Det lille bankende hjerte afslørede hende.
"jeg prøver ikke at skræmme dig," hviskede han til hende. Hans ånde strefjede blidt halsen barre hud. Før hun kunne nå at sige noget til ham, placerede han et kys på huden under hans læber og derefter et andet. Sådan blev han ved tre gange mere, til den lille hvalp begyndte at gø nede fra sidelinjen af. Han drejede roligt hovedet og klukkede kækt over synet. Den prøvede uden tvivl at virke skræmmende overfor ham. "Hey.. hun er min.. nu skal du ikke være jaloux," sagde han drillende til den og drejede derefter hovedet om for at se Yuuka i øjnene. De smukke øjne hun bar. Roligt lænede han sig frem igen, klar til at placere et kys på hendes bløde læber og kun få centimeter derfra, så han hende i øjnene og derefter ned på læberne igen. "Du dufter dejligt i dag.." blidt pressede han nu læberne imod hendes.
Hendes håndled blev stadig holdt fast over hovedet på hende.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs maj 31, 2016 2:54 pm

Hvorfor havde han denne effekt på hende, hvis han havde været hvilken som helst anden person, havde hun bare skubbet ham væk, i stedet for at have bløde knæ og et lille håb på at føle hans læber. Da hans kys blev placeret på hendes hals, rødmede hun en smule, lod hendes øjne lukke i og nød enlig bare følelsen af hans bløde læber blidt presse sig imod hendes hals. Hans kys stoppede så snart hunden gøede, af en grund irriterede det hende lidt, ikke meget, men lidt.
Lige til hans ord altså lød. Var hun hans? Vent, betød det noget, eller var det sagt i sjov. Hun rødmede bare endnu mere da han så ned på hende. Hvorfor sagde han også lige de ord, det fik hendes hjerte til at slå hurtigere, så blodet kun steg hende endnu mere til hovedet! Hun bed sig kort i underlæben, da han nærmede sig hendes læber. Roligt lod hun sine tænder løfte sig fra hendes læbe, mens hun kort så ned på hans læber, for kun at møde hans varme øjne. Som altid var de mørke, men hun havde det med at blive væk i det mørke.
Følelsen af hans der pressede sig imod hendes, blev skam gengældt. Hendes øjne lukkede i, mens hun selv gjorde kysset en smule mere intimt. Hvad var der lige med hende? Det var sikkert fordi de enlig ikke helt havde været så tætte på hinanden i forholdsvis langtid, de havde lidt undgået hinanden, da han arbejdede og hun sov når han kom hjem. Hun havde virkelig savnet disse læber, tænk at hun kunne det?
Derimod var hvalpen uenig, den angreb i stedet Rivers bukse ben, hvor den begyndte at hive og bide i det.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Ons jun 15, 2016 9:41 am


Deres lille kys havde egentlig ikke været meningen. Han havde blot haft i sinde, at drille hende en smule, ved at placere kys på hendes hals og kinder, blot for at se om hun ville nyde det eller skubbe ham væk. Nu hvor deres læber var presset imod hinanden, brokkede han sig dog bestemt ikke og specielt ikke i det sekund Yuuka valgte, at gøre det intimt, som havde hun haft savnet hans læber i flere måneder nu. En lav nydende knurren kom fra ham og han pressede hende med det samme hårde op af muren. Han kyssede hende tilbage med den samme intimitet, lukkede sine øjne i og var klar på at gøre hende klar over hvem hun tilhørte, til en hvis lille lorte hvalp valgte at ødelægge det hele! Den bed ham i buksebenet, fik det til at revne og havde det ikke været for den lyd, af stof der blev revet i stykker, havde han nok fortsat med at kysse den dejlige tøs foran ham. Med en lav ’ikke nydelse’ knurren, trak han ud af kysset og drejede hovedet om, for at se ned på hvalpen. Han trak sig væk fra Yuuka, bukkede sig ned og samlede hvalpen op, der bare forsøgte at virke truende med sine små øre lagt tilbage og korte tænder fremvist.
”Din hund kan ikke lide mig,” klukkede han imens han løftede den i nakkeskindet. Han satte den fra sig igen og så om på Yuuka. Et drillende smil blev sendt hende. ”Vi må fortsætte en dag hvor vi er alene.” Han blinkede til hende og gik ud i køkkenet. Smagen fra hendes læber sad stadig på hans og det gav ham et underligt savn i kroppen.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Ons jun 15, 2016 11:56 am

Hans læber, de var så ubeskrivelige. Så bløde, varme og en smule kolde på samme tid. Hun kunne ikke helt regne ud hvordan hun havde det med dem, hun ønskede dem, men på samme tid hadede hun dem også. De var trods alt kun blevet presset imod hendes, i ren og skær drilske holdninger, samt det at han kun gjorde det for at undgå et skænderi, eller få hende til at tie stille.
Men hun savnede skam følelsen af hans læber, hun savnede dem alt for meget, hvordan kunne man overhovedet savne en persons kys. Hun rødmede en smule ved tanken. Hendes lidt intime kys, blev skam gengældt, mens hun selv blev presset en smule mere mod muren. Hvilket bare fik hendes krop til at sitre endnu mere. Hvis han bare vidste hvordan hun havde det med ham, og hvordan hun enlig længtes efter hans opmærksomhed, berøring samt kys, hele tiden...
Lyden af noget stof der revnede fik hende til at åbne øjnene. Samt trække væk på præcis samme tid som River, hvor hun så mod hvalpen. Sjovt, han forsøgte at beskytte hende på så mange forskellige måder, velvidende om at han var på størrelse med Rivers fod. Hun lagde sine arme over kors, og nussede kort hvalpen under hagen. Da River ville sætte hvalpen ned igen, tog hun ham dog i stedet. "Hvis du måske ikke udstrålet ondskab, ville han måske kunne lide dig bedre." Lød det lavt fra hende, med et lille smile på sine læber. Hun drillede selvfølgelig, men det at presse hende imod muren, kunne måske være blevet set som noget truende. Hun rødmede over hans sidste ord.
Forsætte næste gang, det lød underligt... samt en smule useriøst. Hun satte sig i sofaen, hvor hun endte med at lege en smule med Takoda, hvor hun blidt skubbede ham væk, så han sprang frem igen og legende bed i hendes fingre og hænder.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs jun 28, 2016 1:21 pm

Hvis han ikke udstrålet ondskab. Det kunne hun vel have ret i. Han valgte derfor ikke at tage det på sig og klukkede i stedet bare af den kære Yuuka. For hende var det sikkert pinligt, at de ikke for mere end et par sekunder siden, stod med læberne presset sammen i et intimt kys, mere eller mindre klar til at make out. Den teori dukkede op, da hun ikke svarede på kommentaren om, at de fortsatte næste gang de var alene. Hvilket måske muligvis kunne blive om et par timer eller lille time. Lilly var stadig på ferie og derfor var de stadigvæk alene.
Inden han gik ud af stuen, så han sig over skulderen og hen på Yuuka. Nu når han var blevet Daywalker, kunne have gardinerne trukket fra og solen kunne frit skinne ind. Det eneste problem ved det var, at hver gang Yuuka satte sig i sofaen, ramte lyset hende altid så perfekt. Når hun sad der, med et smil på læben og læste ned i en bog, eller sad med sin violin, kunne han ikke tage øjnene fra hende. Lyset fik håret til at lyse op, skabe en perfekt skygge over hendes ansigt og hendes hud så altid så blød ud.
Han smilede svagt for sig selv. Hvorfor kunne de ikke bare indse at de behøvede hinanden, i stedet for hvad end det var i færd med, også selvom han på en måde godt kunne lidet det.
Planen havde rigtig været at forlade stuen, men i stedet gik han hen og satte sig ved siden af hende. Forsigtigt gav han sig til at klø Takoda bag ørene.
"Yuuka..." Han så stadig ned på Takoda. "Kunne du nogensinde finde på at flytte væk herfra?" En smule uroligt så han nu på hende.
Han havde ingen anelse om hvor det spørgsmål kom fra og hvorfor han pludselig virkede så pokkers urolig! Det var en svaghed.. Han sad direkte og viste svaghed overfor hende... det kunne kun gå galt.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs jun 28, 2016 3:37 pm

Det var enlig lidt underligt, hvordan han som sådan var ændret om til en daywalker. Det føltes stadigvæk som igår, hvor River skreg hver eneste gang Yuuka havde åbnet for vinduerne, og fjernet gardinerne, for at få lidt frisk luft ind. Så var der også de gange hun valgte at gå ud af døren, når de var oppe og skændes, hvor hun snuppede hans guitar og stod udenfor. Han kunne intet gøre der, men nu var det ændret, han var nu klar på at springe ud i solen, velvidende om at intet kunne skade ham ved det.
Hvorfor tænkte hun overhovedet over dette, ligenu burde hun vel frygte lidt at de ville være alene. På den anden side var Takoda en hvalp, han ville nok ikke helt kunne klare at være alene, hvilket ville gøre det svært for dem at komme ind i et rum alene, hvor Takoda ikke ville ødelægge et eller andet. Hun smilte varmt til Takoda, der legende hoppede rundt i sofaen og enkelte gange gøede af hendes hånd, når hun kørte neglene hen over sofaen. Som altid var han meget kær. Det at få en hvalp ville hun nok ikke fortryde forløblig, ikke mens han stadigvæk var en lille buf hund, der ønskede at være større end River og have mere agt end River. Men hvem ønskede ikke dette, River havde alt for meget at skulle have sagt nogle gange.
Da han satte sig ved siden af hende, var hendes øjne stadigvæk på Takoda. Dog så Takoda op på River, med tungen ude af munden, hvor han lukkede øjnene kort i, da han begyndte at klø ham bag øret. Hvilket blev taget godt imod. Hans ord fik hende til at smile lidt. "Det ved man aldrig, især ikke når du..." Hun stoppede sine ord, da hun så op på ham og blev mødt af hans bekymret øjne, der næsten var som Takodas når han fik skældud. "Nej..." Hun sendte ham et varmt smil. "Jeg kunne aldrig finde på at flytte herfra." Hendes stemme var en smule lav, mens hun hså ind i hans sorte øjne. Som altid var de som et sorthul, man havde ingen vej udenom, var man først kommet tæt på var man hurtigt blevet opslugt af dem og langsomt ville man kunne føle sig selv blive trukket tættere og tættere på, til man måtte opgive og stoppe med at give efter. Hun fik et mere eller mindre ømt smil på sine læber.
Hvor hun langsomt lænede sig en smule mod ham, Takoda derimod sad bare stille, nød den blide hånd der kælede hans øre.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Man feb 06, 2017 9:26 am

Det lettede ham mere end han ville indrømme, i det hendes ord lød og hun sagde, at hun aldrig ville flytte derfra og han så det også som en anden måde, at fortælle ham, at han ikke ville miste hende. Hvis nogen andre tog hende, ville han lede efter hende for evigt og inderst inde, ville han give hende alt hun ønskede. Nok opførte han sig som en idiot til tider og det ville han nok blive ved med, da det bare lå til ham.
Det var da Yuuka lænede sig frem, at han stoppede med at ae Takoda og i stedet nu selv lænede sig frem. Hvorfor ønskede han at kysse hende hele tiden? Hvorfor følte han for at tage hende med ovenpå, fjerne hver en del af hendes tøj, så det ikke længere skjulte den smukke krop væk fra ham.
Lilly var stadig ude sammen med nogle tøser fra byen, så i realteten var de jo helt alene. Altså, udover hunden.
"Godt, du får heller ikke lov til at flytte i sidste ende," hviskede han drillende til hende og så kort ned på læberne hun bar. "Jeg er langt fra færdig med dig." Et forførende og drillende smil voksede på læberne. Han var knap nok begyndt.
Med et sæt, havde han rejst sig op og strakte sig. Det var altid ham der kyssede hende, måske han skulle teste om hun ville ende med at kysse ham på et tidspunkt, hvis han altså var et stort nok tease? Han klukkede af sine egen tanker og så derefter hen imod klaveret. "Spil noget for mig!"
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Aigemfarrel on Man feb 06, 2017 10:29 am

Hans læber var lige foran hende, hun burde ikke kysse ham vel? Men de var lige der, hvis de ikke kyssede, ville hun så fortryde det? Hun var forholdsvis tæt på ham, da han pludselig valgte at rejse sig op og strække sig. Bare det at han fjernede sig, fik hende til at se forsigtigt væk, mens en rødmen sprede sig på hendes kinder. Hun havde nær kysset ham, hvorfor rykkede han væk, var det fordi han ønskede at rykke sig væk? Måske havde hun været for nærgående. Hun så forsigtigt op på ham, da han begyndte at snakke.
"Lov? Så hvis jeg får en kæreste, og ønsker at flytte med ham? Burde jeg spørger dig om lov, til at flytte?... Hva er du, min far eller hvad?" Hun var drillende i tonen, mens hun forsigtigt klukkede af sine ord. Hun mente i hvert fald selv, at hun var sjov. Hun adskilte kort sine læber, hvor hun måtte lukke dem i igen, for at tænke over sine næste ord. "Hvad skal det så betyde? Hvornår er du så færdig med mig?" Hendes stemme var lav mens hun forsigtigt, lagde det ene ben over det andet. Hendes hjerte galoperede af sted, mens hendes læber forholde sig lukkede. Hun burde ikke sige noget, hvis hun sagde noget, ville det bare være det forkerte. Et kort suk slap hendes læber, inden hun så mod Takoda, der havde lagt sig på sofaen nu.
Da han pludselig bad hende om at spille noget for ham, så hun kort op på ham, forsigtigt rejste hun sig. Lidt i håb om at være en smule elegant når hun rejste sig. "Klaver eller Violin?" Lød det lavt fra hende, dog valgte hun at sætte sig ned og spille klaver for ham, på den måde kunne hun bedre spille noget fint, eller vise hvor hurtigt hun kunne bevæge sine hænder. Det var mest af alt, fordi når man spille klaver, virkede det mere som noget blær, i følge hende. Violin, så bare lidt sjovt ud, fordi hun bare stod med en mini guitar, og en sav.

https://www.youtube.com/watch?v=L4F2EhY-mHY&index=11&list=PLB339BF60F70205A2 <-- Dette spiller hun.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Man feb 06, 2017 11:21 am

Hvis hun får en kæreste?
Med en knurren, liggende og klar til at blive sluppet løs, så han hen på hende og løftede spørgende på et øjenbryn. "En kæreste? Dig? Hvorfor i alverden skulle du få en kæreste?" Han gik tættere på hende og bøjede sig ned, så de var ansigt til ansigt. "Du behøver ikke en når du har mig. Jeg er til rådighed... jeg er fri til at kysse på og hygge med, hvis du en dag tør at tage det skridt med mig." Igen lænede han sig tættere og tættere på. "Og når jeg mener at jeg ikke er færdig med dig... mener jeg at jeg langt fra har fået det ud af dig, som jeg nu gerne vil have."
Da hun gik hen til klaveret, satte han sig ved hendes side og lyttede nu kun, sagde intet og gjorde intet. For engang skyld holdt han sin mund. Som han vidste, spillede hun fantastisk og det var så rart at lytte til. Nok blærrede hun sig en smule, men han elskede det og smilede varmt i det sekund hun var færdig. "talenter har du sku mange af.."
Kort lagde han selv sine hænder på klaveret. "Kan du lære mig den sang?"
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Man feb 06, 2017 10:28 pm

Hans ord, var noget så ubehøvlet. Hun følte kort sit blod koge. Hvorfor sagde han det også på den måde. *En kæreste? Dig?* Forsøgte han at sige at hun ikke kunne få en kæreste, hun kunne nemt få en kæreste. Hun så en smule irriteret på ham, som bestemt ikke forsvandt, da han sagde de næste ord. "Så det du siger, er at jeg er en ting, indtil du finder noget bedre? Som de kvinder du tager med hjem? Er jeg bare en af dem, som ryger på gaden, så snart jeg ender med at få bare en smule følelser for dig." Hun lagde en hånd på hans bryst og skubbede ham blidt væk, inden hun rykkede sig lidt tættere på ham igen. "Hvis du vil have noget ud af mig, burde du måske ikke opføre dig så arrogant, som du altid gør." Hendes stemme var en smule hård, men det han sagde lød meget nedladende, og sårede enlig hendes følelser en smule.
Var hun virkelig ikke andet end en ting for ham, hvorfor var hun bare en ting, hun ønskede ikke at være en ting?! Hun kunne jo... Fuck det, hun skulle ikke tænke på det lige nu. Hun gik forbi ham, satte sig ved klaveret. Hun spilede, hænderne og fingrene var nærmest over alt på klaveret, enkelte gange så hun også hen på ham, ud af øjenkrogen. Hun adskilte sine læber en smule, inden hun trak sig en smule væk fra nøglerne. Hun så derefter op på ham, og kort ned på hans smil. "Sure." Hun satte sig sjovt nok til at lære ham sangen, fortalte ham tingene, mens hun selv sad og skrev noderne ned i en mappe. "Her, jeg har skrevet de fleste noder, så du kan øve når jeg ikke er her, hvis du altså gider selvfølgelig." Hun satte sig ned ved hans side igen, og lagde hæftet på nodeholderen. Med et kærligt smil, så hun op på ham, og lagde sit hoved en smule på skrå. Hvorfor var det lige, at hun hyggede sig med ham. For to timer siden, havde hun været sur på ham, og nu... Nu nød hun hans selskab igen?
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Man feb 06, 2017 10:53 pm

Okay, så hun gik altså hen og blev en smule mobset over hans ord valg? Alt han egentlig prøvede at sige til hende var, at han fandt hende tiltrækkende og bare gerne ville have hende for sig selv. Okay, måske var det ikke lige sådan ordene kom ud, men hey! Han forsøgte! Så da hun bragte tøserne på banen igen, sukkede han opgivende og trådte væk fra hende. "De er engangsforestillinger Yuuka.. Det har jeg aldrig nævnt at du ville blive for mig. Og desuden, de får ikke følelser for mig, vi har en omgang og det er det. Og for det sidste, jeg har ikke haft en med hjem i 3 måneder nu!" Stolt foldede han armene på kors over brystet. "Så du kan godt pakke den attitude væk."
Det var ikke til at finde rundt i. De kunne gå fra at skændes, til pludselig at sidde ved klaveret og nyde hinandens selskab, imens han ivrigt ønskede at bruge mere tid med hende. Roligt gav han sig til at følge noderne, og så ellers hen på hende engang imellem, blot for at tjekke om det nu var det rigtige han gjorde. Efter at have siddet der i godt og vel en time, strakte han sig og var langt fra færdig med at lære sangen. Han rejste sig fra skænken og så på Yuuka med et smil. Måske de kunne finde på noget andet at lave sammen? Tøvende gik han hen imod hende. "Yuuka.. jeg.."
Han blev afbrudt af, at Lily kom ind af døren, begge arme bærende på indkøbs poser der raslede. "Hey!" råbte hun og lukkede døren bag sig.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Man feb 06, 2017 11:30 pm

Yuuka løftede det ene øjnebryn, hvor hun så dømmende på ham. "Som om du ikke siger det til dem, og 3 måneder er altså ikke så vanvittig langtid, som du ønsker... Knalder du dem måske ikke udenfor hjemmet nu? huuuuuh?!" Hun foldede selv sine arme under brystet, hvor hun så en smule irriteret på ham. "Jeg beholder min a.tti.ty.de! For mig selv, og smider den gerne i hovedet på dig, når jeg føler for det." Hun sukkede kort, inden hun så den anden vej. Dette skulle nok ende ud i et skænderi!
Yuuka så kort op på ham, da han rejste sig op. Et forsigtigt smil var formet på hendes læber, hvor hun lagde hovedet på skrå. Dog lavede hun et lille spjæt, da Lilly pludselig kom gående ind af døren. "H-Hey!" Hun rejste sig hurtigt op, og gik hen til hende. "Var det hyggeligt, hvad lavede i?" Hun smilte stort til hende, hvor en samtale pludselig blev skabt mellem dem. Hun ønskede at høre om alt, alt Lilly lige kunne sige til hende i hvert fald.

De næste to dage, var Yuuka enlig ude og tjene penge, i følge hende selv. Hvor hun kom tilbage, når River var væk, og smuttede når han engang kom tilbage. Hvilket var trist, for ikke at snakke om at han pludselig forholde sig væk i en hel uge, de så intet til ham. Hun forstod ikke helt hvorfor han var væk, han burde ikke være væk i så lang tid. Han var trods alt vampyr, men mad i en hel uge, virkede lige lovligt ekstremt for hende. For ikke at snakke om at Yuuka havde drillende købt et Maid outfit til Lilly, mest for at tvinge hende ned i det, men i stedet, endte de med at lave et væddemål. Om de kunne få Takoda til at være en spor hund, Lilly vandt sjovt nok... Hvorfor kendte hun til.... Oh yea, formskifter, hun forstod sikkert med det samme, at Takoda ikke fattede et ord... Hvilket var snyd... Men det gjorde desværre at Yuuka nu var tvunget til at gå i dette tøj, i en hel uge. Og den var købt til Lilly, så den var en smule for kort, og der var ikke helt plads til at hun kunne knappe den øverste knap, men hvis River bare forblev væk i endnu en uge, så skulle det da nok gå.
http://data.whicdn.com/images/43833933/large.jpg (outfit.)
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Man feb 06, 2017 11:56 pm

Han klukkede bare over hendes måde at snakke til ham på og vendte derefter bare ryggen til hende. ”Du kan sige hvad du vil snuske, det rør mig ikke rigtig.” Med et drillende smil, så han op på hende igen og smilede ellers drillende. ”Du elsker bare at diskutere med mig.”
River havde intet imod Lily, tvært imod holdt han af hende som familie, men kunne hun ikke godt have blevet væk i bare lidt længere tid. Irriterede pustede han ud og gik op på værelset. Alt Yuukas opmærksomhed var alligevel rettet imod Lily nu, der da så glædeligt begyndte at fortælle Yuuka alt hvad hun havde lavet.

En mission var blevet klaret, han havde tjent en god bunke penge og tiden var inde til at tage hjem. Det han kom hjem til, havde han dog langt fra regnet med og bare synet af hende, gav ham en sitrende fornemmelse i kroppen. Et instinkt sparkede nærmest i gang inde i ham. Med et smil på læben, gik han hen til den for over bukkede Yuuka. ”Sikke en udsigt at komme hjem til,” sagde han pludseligt bag hende. Med hovedet på skrå, gik han hen til hende og trak hende ind til. ”Hvad har fået dig til at hoppe ned i sådanne klude? Savnet mig?” Blidt gav han sig til at kysse hende ned af halsen. Yeah, han kunne ikke rigtig holde det inde, når bare synet af hende gjorde ham skør, så var han nød til at træde til. Hvor var han fristet til bare at smide hende op på bordet og tage hende for sig selv…
Men igen, Lily havde andre planer, hun stod pludselig i døråbningen til stuen og rømmede sig. Irriteret trak River væk fra Yuuka. ”Ja? Hvad er der?”
Lily klukkede og satte hovedet på skrå. ”Vil herren have noget whisky?”
River pustede ud og kørte en hånd igennem håret. ”Yeah, sure, tak.” Lily nikkede og gik ud i køkkenet igen.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs feb 07, 2017 7:48 pm

Elsker at diskutere med ham, han ville ønske at hun elskede at diskutere med ham. Måske hun skulle proppe en diskussion helt op i røven på ham! Dog sagde hun intet, hans smil... selvom det var drillende, kunne hun ikke lade vær med at gøre det. Hun adskilte sine læber lidt, men valgte i stedet at slappe af.... Hun ønskede ikke at diskutere mere med ham!
Samtalen med Lilly forsvandt dog afsted, de hyggede og Lilly havde lavet en hel del hyggeligt, hvilket fik hende til at smile over ordene. Hun havde enlig savnet Lilly en smule.

Lyden af Rivers stemme, fik Yuuka til at rette hurtigt op igen, hun stillede sig med ryggen op af et af bordene. Mest for at han ikke ville kunne se hendes røv. Den dækkede lige med ned og næppe, men det gjorde hende alligevel en smule akavet. Hvad nu hvis han kunne se noget, havde han overhovedet set noget? I det mindste var det kønt undertøj hun havde på... vent hvad?! Hvad tænkte hun lige på, hun burde ikke tænke sådan "Der er en go...." Mere nåede hun ikke at sige, før hun klappede i som en østers.
Da han valgte at trække hende ind til sig. Hun forsøgte at adskille læberne, da han pludselig følte Rivers læber imod sin hals, hvilket fik hende til at udlukke et lille suk. Hendes ben blev som smør, og kroppen begyndte at sitre. Hun burde stoppe ham, hun burde skubbe ham væk, men lige nu var det ved at blive en smule akavet. Hvad nu hvis Lilly så... Mere nåede hun ikke at tænke over, før lyden af Lilly's rømmen, fik River til at trække væk.
Hun så en smule forvirret hen på River, hvor hun følte sig selv blive en smule irriteret, over at blive afbrudt. Hun havde enlig heller ikke haft sex i flere år, ikke at hun havde totalt brug for det, men... Lige nu ville hun ikke have været meget imod det... Sådan at ligge ved Rivers side, føle hans svedige krop imod hend.... OG STOP YUUKA! Hun rystede blidt på hovedet, og så snart Lilly spurgte om River ønskede whiskey, følte hun sit hjerte springe et slag over. Hvad skulle dette betyde, hvis han ikke opdagede at det var... hun så hurtigt den anden vej, undgik lidt at se på River og Yuuka.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs feb 07, 2017 8:00 pm

Han lod hende ikke rigtig forklare sig. Hvorfor skulle han? Når man stod og så dejlig ud i en maid uniform, så bad man direkte om at få hans opmærksomhed og lade ham kysse hver en del af hendes hals og kraveben. Det lille suk hun kom med, var nærmest som et lille boost i hans øre og det ansporede ham til at fortsætte med at kysse den bløde hud. Mere havde han ikke lige nået, at sætte en hånd på hendes hofte, før Lily havde afbrudt dem. Skulle han være ærlig, så havde han fuldkommen glemt, at hun var der og det kunne have været rigtigt akavet, hvis han var begyndt på andre ting. Da Lily forsvandt igen, kunne han godt fornemme Yuukas urolighed og af en grund, fik det ham til at se om på hende og smile roligt. ”Så.. hvorfor er du i en maid uniform? Jeg lod dig ikke ligefrem snakke færdig.” Med alt for selvsikre bevægelser, satte han sig på en stol og så op på hende. Da Lily kom med whiskyen, nikkede han som et tak og tog en tår af den. ”Lad mig gætte, det er noget med et væddemål?”
Lily bed sig drillende i underlæben og løftede på et øjenbryn, derefter så hun hen på Yuuka og lod dem være alene, ved at hun gik ud i køkkenet. ”Held og lykke Yuuka!”
Spørgende så River efter hende, før han så op på Yuuka igen og derefter ned af den smukke krop hun bar. Damn.. hvis han smed hende ned i sofaen og holdt hende for munden, ville Lily så opdage noget? Kort klukkede han af sin egen tankegang og drak ellers af sin whisky. Han var og blev en smule pervers engang imellem.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs feb 07, 2017 8:20 pm

Han spurgte ind til hendes påklædning. Hvilket hun havde forsøgt at gøre før, men denne gang fik hun vel lov til at snakke færdig. Mens Lilly kom med et glas whiskey.. "Ja... Et væddemål... men..." Hun så sig forsigtigt væk, mens Lilly drillende bed sig i underlæben. Seriøst, hvorfor skulle hun også lige have vundet, hvis hun bare havde været heldig nok til at vinde, kunne hun have stået der og smilt... Men... Havde River så gjort samme ting mod Lilly? Havde Lilly været den der fik hans læber presset imod sin hals? Hun rødmede kraftigt af sine tanker, mens hun forsigtigt så hen på ham.
Han drak af whiskeyen, og ingen reaktion kom fra ham. Hvilket fik hende til at himle kort med øjnene. "Jeg tabte to væddemål, og er nu nød til at gå i dette i to uger.... Men hvis det er for underligt, kan vi vel sagtens vælge at ændre det til noget andet, på den måde kan vi sagtens ændre det, til en underlig frisure i stedet... Jeg siger det straks til hende." Hun gik langs bordet, mest fordi hun virkelig ikke ønskede at vende ryggen til ham. Hvis hun gjorde det, ville han så kigge på hendes røv. Eller ville han ignorere det, alt i alt ønskede hun ikke helt at vende ryggen til ham overhovedet! Hun fumlede en smule med sine bevægelser, hvor hun nær var væltet over en af stolene.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs feb 07, 2017 8:38 pm

Så det var altså et såkaldt væddemål der stod bag alt dette? Af en grund fik det ham til at smile og tage en sidste tår af sin whisky. Altid noget at de fandt på noget sjovt at lave nu når han ikke var der.
Lily havde et stort og selvfedt smil på læben ude i køkkenet. Endnu et væddemål var vundet, han kunne ikke smage forskel på sin såkaldte whisky! Med en sjov lille melodi, dansede hun og gik udenfor for at ordne deres vasketøj.
River derimod, var hurtig til at stille whisky glasset fra sig og gå efter Yuuka. Specielt efter han lige havde hørt døren lukke i. Han var alene med Yuuka.
"Hvad snakker du om? jeg elsker at se dig i det der tøj," sagde han forførende og gik hen imod hende. Her skubbede han hende op af bordet og gav sig igen til at kysse hende ned af halsen, alt imens hånden lagde sig på hendes hofte igen. "Og tanken om at du skal gå rundt i det i hele 2 uger, det er da næsten for godt til at være sandt."
Roligt sneg en af hænderne under kjolen og begyndte at bevæge sig op langs af hendes bløde lår. "Jeg har savnet dig Yuuka.. jeg vil have dig.." hviskede han ved hendes øre, før han kyssede hende dybt.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs feb 07, 2017 9:30 pm

Yuuka hørte kort noget klikke, kunne det være at Lilly satte mad på bordet, eller... gik hun virkelig lige ud af huset, men... så var hun jo alene med River igen?! Hun rødmede enormt, hele ansigtet blev bare mere og mere rødt, mens hun langsomt forsøgte at gå baglæns. "Nej nej, det er totalt upassende, det kun fair, at du som manden i huset, kan holde til at være her... så jeg... snakker med det samme med Lilly... om...at...." Mere fik hun ikke helt sagt før, han nu havde presset hende helt op af bordet.
Hun følte sig selv forsvinde, mens han kyssede hendes hals. Selv lagde hun hovedet en smule på skrå, for at give ham mere plads. Hans kys var så blide, nærmest omfavnene. Hun kunne blive sindssyg af dem! Hun sukkede kort, da han trak sig lidt væk fra halsen og hviskede hende i øret i stedet. Følelsen af hænderne der bevægede sig op af hendes lår, og pludselig længere op, fik hende til at rødme mere end aldrig før.
Var han seriøs lige nu, hvis de... Lilly, Lilly var lige inde ved siden af! Eller udenfor! Hun anede ikke hvor Lilly var, men Lilly var hjemme. "Men..." Mere fik hun ikke sagt, før han kyssede hende, hvilket fik hende til at bukke en smule under. En smule ivrigt kørte hun sine hænder op på hans bryst, og kyssede ham dybt igen. Lod sine hænder trække lidt i hans krave, mens hun pressede sig en smule imod hans bryst.
Hun burde nok ikke, men lige nu virkede det som en ok ide... Hun havde intet imod at hygge sig med ham, men hvis hun ikke gjorde noget... ville hun så ikke bare fortryde det, hun ønskede jo at hygge sig med ham, og i det hele taget ville det ikke være ret frækt at gøre det på bordet, og mens Lilly var i nærheden... VENT! Lilly kunne finde dem, Lilly kunne nemt få fat på dem. Blidt skubbede hun sig få milimeter væk fra Rivers læber. "Jeg... Lilly, det går ikke.." Hviskede hun, mens hendes øjne så ned på hans læber. Gud, hvor havde hun bare lyst til at kysse ham.... Men nej! Det fungerede ikke, ikke mens Lilly var her!
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs feb 07, 2017 10:10 pm

Han havde hende lige hvor han ville have hende. Ligesom ham selv var hun ved at bukke under for fristelsen og det var vel bare så nemt at give efter. Dog måtte han give hende ret, hvis Lily kom ind og afbrød det hele, ville det ikke kun være akavet, men også voldsomt irriterende. Men, den måde hun pressede sig imod ham og hev fat i hans krave, gjorde det bare så svært at skille sig fra hende. Han kyssede hende dybt igen. I få sekunder glemte han alt om, at Lily kunne komme ind af døren lige om lidt og de nok burde finde et andet sted.
Det var først da hun adskilte sig fra ham, at han kom en smule til fornuft igen og så ind i hendes smukke øjne. Han kunne mærke på hende at hun ville, men at det kun var den lille detalje der forhindrede hende i at fortsætte. "Fint, jeg sætter hende på en opgave i byen så.." hviskede han og smilede drillende, før han adskilte sig fra hende og gik udenfor for at snakke til Lily, der stod og tog vasketøjet fra tørre snorren.
Da Lily kom ind igen, gik hun og brokkede sig en smule, før hun stillede vasketøjet fra sig og fjernede en hårtot fra ansigtet. "Han kommer selv lige fra byen, kunne han ikke selv have købt det og hvad skal det overhovedet bruges til?" gik hun og snakkede irriteret med sig selv.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs feb 07, 2017 10:32 pm

Yuuka nåede ikke engang at stoppe River, før han havde smuttet forbi hende, og var nu helt væk. Hun kunne ikke helt høre om han virkelig satte Lilly på en opgave, eller om han gik ud for at tage en kold tyrker. Dog i det øjeblik Lilly kom brokkende ind, rødmede Yuuka. Virkelig, kom hun virkelig til at være alene med River... Det gjorde han ikke, han gjorde det simpelt hen ikke.
Hun kunne mærke sit hjerte galopere afsted, mens hun kort så til siden. "Jeg... Hvad skal du?" Hun gik forsigtigt hen til Lilly, hvor hun satte sig på en af de høje stole. "Kan du ikke sige nej, du laver så meget andet. Jeg tror bestemt ikke at han ville blive meget sur, hvis du sagde nej til det." Yup, hun prøvede at skifte stemningen, så River ikke længere kunne sno hende om sin lille finger. Hun bed sig kort i underlæben, hvor hun begyndte at lege nervøst med sit hår. "Jeg ender med at være alene med River, iført dette.. Det er pinligt, og underligt... Please bliv hjemme." Hviskede hun lavt, inden hun så sig over skulderen. Hvorfor var hun så nervøs, over at sidde i et hjem alene med River. Måske var det bare fordi hun var nervøs, eller fordi hun var sikker på at hun ville lave ged i den. Han var også så vantil kvinder, så hvis hun gjorde noget forkert, ville han så finde hende underlig, samt miste lysten til hende. Hvad nu hvis han var til noget helt andet, hun burde vel stoppe sig selv, i at gøre det med ham... Men hvis hun var alene, var hun ikke sikker på at hun ville kunne klare det!
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Ons feb 08, 2017 9:46 pm

En smule overrasket, så Lily op på Yuuka, hvor hun derefter løftede spørgende på et øjenbryn og klukkede svagt for sig selv. ”Pinligt og underligt? Det skulle du have tænk på inden du lavede væddemål med mig,” svarede hun hende drillende og begyndte at gøre klar på at tage i byen. ”Han vil bare have jeg skal finde en form for halskæde,” Tøvende løftede hun på skuldrene og rodede fortsat rundt med tingene. ”Det skal nok gå Yuuka, gå op på værelset og hvis han forsøger at gøre noget du ikke ønsker, selvom jeg tvivler, så spark ham i skridtet. Du er stærkere end ham, husker du?”
Inden hun forlod hende, smilte hun en sidste gang til hende og gik ud af døren. Knap nok var den blevet lukket i, før River stod bag Yuuka og lænede sig frem for at hviske i hendes øre. ”nu er vi alene… lyst til at forsvinde væk med mig nu?” Han lod hende ikke rigtig snakke færdig, før han kørte hænderne op langs siden på hende. ”Medmindre, du er bange for mig?” Med loggende bevægelser, stillede han sig foran hende og smilede varmt.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Ons feb 08, 2017 9:58 pm

Yuuka sukkede blidt. "Men måske vi skulle lave en anden aftale, dette var meningen at du skulle tage det på... Jeg fortryder alt." Hun sukkede blidt over sig selv, inden hun lagde armene over kors under sin barm. Hun ventede inderligt på at hun sagde at hun nok skulle blive hjemme, men på den anden side var River chefen, og hun kunne ikke rigtig sige ham imod. Alt i alt, var Yuuka mere eller mindre tvunget til at være alene med ham. Hun kunne høre sit hjerte slå hurtigere og hurtigere, for hver gang Lilly tog et skridt mod døren.
På den ene side ønskede hun lidt, at Lilly smuttede, på den anden side, var hun bare for nervøs til at være alene med River, selvfølgelig ville hun hygge sig med ham... Men frygten for at blive smidt ud til venstre, var større end hun lige ønskede. Hun fumlede en smule med sine hænder, hvor hun blidt klukkede af Lillys ord. Bare spark ham i skridtet, det skulle da nok blive akavet, og ret underligt, hvis hun gjorde. Og kunne River overhovedet mærke sådan noget, på den anden side, kunne River overhovedet få den op og stå? Vent... Han havde da knaldet andre, så... den kunne vel komme op og stå.
Lyden af Rivers ord, der hviskede hende i øret, fik hende hurtigt til at rejse sig fra stolen og vende sig om mod ham. "Jeg..."Følelsen af hans hænder der havde strejfet hendes side, gav hende hjertebanken og kuldegysninger. "Jeg... Jeg ikke en ting, du leger bare med mig, og... det ret uhøfligt, jeg gider ikke engang diskutere det med dig." Hun vende sig hurtigt om igen, for at gå nærmest som en robot, væk fra ham. Hun var for nervøs, til at gøre andet. På den anden side, ønskede hun seriøst at hygge sig med ham, så meget at hun nærmest blev ør i hovedet.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Ons feb 08, 2017 10:22 pm

Troede hun at han legede med hende? At han så hende som en ting? Af en grund, fik det ham til at sukke udmattet og se efter hende, imens hun gik væk fra ham. De bevægelser hun havde mindede om en robots, som om at hun ikke styrede sine egen. Han smilede drillende og fulgte ellers efter hende.
”Du tager fejl, jeg leger ikke bare med dig,” sagde han til hende og håbede at det kunne få hende til at stoppe op. ”Jeg er forgabt i dig.” Først da han havde hørt ham selv sige ordene, kiggede han den anden vej og hviskede svagt: idiot. Det var ment til sig selv. Ikke nok med at hendes hjerte bankede af sted, nu gjorde hans også, specielt efter han lige havde haft sluppet de ord ud. ”Men, nu skal du ikke lade det stige dig det til hovedet.” Hvis hun så om på ham, ville han smile drillende til hende og dog ville hun kunne se et svagt flovt glimt i øjnene. ”jeg er ikke meget for det med at erklære følelser.”
Med et forførende smil, gik han hen imod hende og rakte en hånd ud efter hende. Hvis hun ikke fjernede sig, ville han trække hende ind til sig, kysse hende dybt og lade en anden hånd begrave sig i hendes blonde logger.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Ons feb 08, 2017 10:34 pm

Hun stoppede hårdt op, da River pludselig sagde at han var forgabt i hende. Det fik hendes hjerte til at springe et slag over, samt hele systemet til at brænde sammen. Hun vende sig forsigtigt om, hvor hun adskilte sine læber en smule forvirret. "j..." Mere fik hun ikke sagt, før hun opdagede det drillende smil, samt hans næste ord. Dog inden hun sagde noget, opdagede hun det lidt flove glimt i øjnene. "Jeg..." Hun lod ham gribe blidt fat i hende, samt det at hun lod sig selv blive tvunget ind i hans maskuline arme. Forsigtigt lagde hun den anden hånd på hans bryst, og kyssede ham dybt.
Hun lod hånden køre op, og kyssede ham enlig dybere, lige til hun begyndte at skubbe ham mere og mere baglæns. Roligt lod hun sin hånd køre ned af hans bryst, og ned til hans mave. "Jeg har ikke brug for dit følelsesmæssigt pladre.... " Hun kyssede ham dybt igen. "Jeg.. selv.. ret dårlig til det, men... jeg er vild med dig...... Hvis du.. Jeg... Hvis du går i seng med mig.... Og du bag efter... skrotter mig, øver jeg mig på dig... og med det... mener jeg..." Hun tog forsigtigt fat i sin halskæde, som gav hun ham et klart tegn på, at hvis de gik i seng sammen, betød det mere, end bare et knald. Og hvis han så knaldede en anden, ville hun bruge sin evne til at smelte ham, på at myrde ham... Så alt i alt, havde han bare at være tro mod hende.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Ons feb 08, 2017 11:13 pm

Han mente skam hvert et ord og han havde ikke i sinde at være sammen med andre, alt han kunne tænke på nu var hende og hvor blød den hud hun bar sikkert var. Det var fristende, alt for fristende bare at smide hende op på bordet, men måske han skulle finde en blødere overflade. De ord hun sagde og det hun fik ham til at bakke, fik et varmt smilt på læberne, for ikke at sige et drillende. ”Det er forstået.” hviskede han imod hendes læber, før han fortsatte med at gengælde de dybe kys hun nu bar. Der gik ikke langtid, før han havde fået hende sat op på bordet, med ham imellem hendes ben. Til at starte med, følte han for at lade hende beholde kjolen på, men kom så i tanke om at han meget hellere ville se den bløde hud hun havde, for ikke at sige mærke den. Alt den tid med hende blev bestemt ikke spildt, han mærkede hver en del og kyssede konstant hals og læber. Engang imellem læste han hendes tanker, fandt ud af hvad hun ville have og nok var det ikke ’sødt’ af ham at gøre, men hey, han fandt da ud af hvad hun ville have.
Da de var færdige, fortsatte han med at kysse hende ned af kravebenet og det tog ham lidt tid, endelig at se op på hende med et smil. Han havde det pludseligt meget, meget varmt! Og ham som troede, at han ikke rigtig ville kunne føle den form for varme. Det havde været vidunderligt, for at sige det lige ud!
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 09, 2017 8:18 pm

Han spildte bestemt ikke et eneste minut af sin tid, han kyssede hende, og snakkede med læberne presset imod hendes. Hun kunne enlig heller ikke få nok, hvergang han snakkede eller forsøgte at gøre noget, hvor deres læber ikke var presset imod hinandens, kunne hun kort finde sig sit hjerte hamre afsted. Hun kyssede ham dybt, pressede endda sin over krop imod hans, mens hendes hænder begyndte at nusse hans bryst. Hans stærke, samt hårde bryst. Han kunne ikke ændre sig, så dette var en følelse hun altid ville føle, hans stærke overarme, og hans stærke bryst, alt i alt, var han meget stærk.
Da hun følte bordet under sig, fik hun kort kuldegysninger. Det at hendes kjole/uniform var så kort, gjorde at hun godt kunne føle det kolde bord presse sig imod hendes bare hud. Hun kørte hænderne op i hans hår, mens hun svang benene omkring hans hofter, og kyssede hans nakke kort.
Det hele virkede alt for godt, hver gang hun følte for hans læber mod hendes hals, eller der lige var noget der gjorde lidt for ondt, ændrede han det. Gad vide om han overhovedet læste hendes tanke? Burde han overhovedet have tid til det, og gad vide om det var træls for ham at gøre det på bordet? Hun følte dog sig selv svede, og lysten til mere vokse, for hvert sekund.

Da de stoppede, trak hun bestemt vejret lidt tungt, hvilket fik hende til at kysse ham kort, i det øjeblik han kiggede op på hende. Hun var selv en smule svedig, hvilket var meget normalt, for hende. Hun så kort ned i hans mørke øjne, hvor en lille rødmen sprede sig på hendes kinder. Roligt kørte hun sin hånd igennem hans hår. Hvis han træk lidt væk, ville hun sidde på bordet, og knappe maid kjolen igen, samt rette en smule på tøjet. Hurtigt fandt hun dog en klud, og begyndte med det samme at vaske bordet af.
De havde seriøst hygget sig på bordet, hvor upassende, og enlig heller ikke særlig renligt. Hun fjernede nogle glas, og begyndte enlig at gøre rent. Som havde de ikke lavet noget sammen overhovedet, hva kunne hun sige, hun ønskede ikke helt at Lilly opdagede det alt for hurtigt.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors feb 09, 2017 8:37 pm

Han havde ikke lige regnet med, at hun ville gå fra og sidde nøgen foran ham, til hun begyndte at rengøre bordet, sikkert for at slette beviserne for Lily. På samme tid med at han følte for at grine, så følte han også for at få hendes tanker ind på noget andet. Det fik ham kort til at se hen imod sofaen. Måske han kunne trække hende derhen, lægge hende ned også bare sidde og nusse med hende.
Med et kækt smil på læben, trak han hende ind til sig og brugte sin styrke, for at vælte hende ned i sofaen. Inden han gjorde det, havde han dog selvfølgelig sørget for at få sine bukser på. Han lod hende sidde ovenpå ham, imens han nussede hende med sin næse ved nakken. ”Fokusere du heller på at sidde og nusse med mig, i stedet for at gøre rent.”
Hvis hun forsøgte at komme væk, ville han bare holde endnu bedre om hende og derefter se ind i øjnene på hende. ”Er det ikke normalt at man ligger og nusser om hinanden efter en hændelse som denne?”
Han håbede endelig på, at det ikke gjorde hende noget, da han rent faktisk elskede at nusse efter sex. Det var på en måde den form for intimitet han elskede.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 09, 2017 8:57 pm

I det øjeblik han tog fat i Evaline, og hev hende ned og sidde sammen med hende, fik hun taget sig selv i at gispe endnu engang. Han fik hende til at gispe meget mere end normalt. Hun lagde sin ene hånd på hans bryst, mens han nussede hendes nakke med sin næse. "Men River, hvis Lilly." Hun forsøgte at rejse sig op, men blev endnu engang hevet ned til ham, samt holdt på hans skød. "Fint." Lød det lavt fra hende, mens hun smilte kærligt til ham.
Hurtigt pressede hun ham ned i sofaen, lagde sin hånd på hans bryst, inden hun kyssede ham kort igen. Sådan at ligge og nusse med ham, en af de ting hun enlig havde forventet. Han virkede altid så kold og kynisk, så det at han ønskede at nusse, virkede enlig lidt kært for hende. Samt det at han bare sad og holde hende imod hendes vilje. Det kunne godt være hun ikke gad at nusse, men det skulle hun da ikke bestemme. Hun klukkede kærligt, inden hun kyssede ham igen og igen. "Hvad vil du så?" Hun lå over ham, stadigvæk iført maid uniformen, hvor hun kort lod sig selv falde forvirret indeni hans øjne. De var så mørke, men stadigvæk så smukke. Hvordan kunne noget så mørkt og koldt, alligevel sætte gang i hendes hjerte. "Jeg.... Hurtigt spørgsmål... har du været vild med mig i lang tid? eller er det bare fordi du ikke har kunne score i lang tid?" Ja... Hun var ikke helt den bedste til disse stunder, mest fordi hun var en smule bekymret over at han ville fortryde at have valgt hende, af alle folk...
Han var jo smuk, virkelig køn at se på, så hvorfor vælge noget så kedeligt som hende, han kunne sikkert vælge hvem som helst. Hun kyssede ham kort på skulderen, hvor hun nussede ham blidt.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors feb 09, 2017 9:39 pm

Om hvad han så ville? Han ville bare lige ligge der med hende, måske snakke en smule, kysse engang imellem og måske gå hen og snuppe en lur, imens han lyttede til lyden af hendes vejrtrækning. Da hun stillede ham spørgsmålet, så han op på hende og lod en hånd hvile på hendes kind. ”Bare ligge her med dig, medmindre det går hen og bliver kedeligt for den utålmodige Yuuka,” Som altid endte han med at drille hende en smule, så da hun stillede ham det næste, trak han hende ned i et kys og adskilte kort efter. ”jeg har været vild med dig i langtid Yuuka, jeg ville nok bare ikke indrømme det for mig selv.. Mest fordi jeg var sikker på at du ikke havde interesse for mig.. jeg mener, come on, jeg var altid efter dig og gjorde ikke rigtig andet end at irritere dig.” Han kyssede hendes skulder, lidt ligesom hun havde gjort ved ham og derefter så han op på hende igen. ”Hvad med dig? Nok er det en smule ondsvagt at spørge om, hvornår begyndte du at blive vild med mig?” Igen kyssede han hende. ”Medmindre du bare har snydt mig ud i at hygge mig med dig.” For at skjule at han var en smule nervøs, blinkede han drillende til hende og lod en hånd hvile på hendes ryg, imellem skulderbladene.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 09, 2017 9:51 pm

Hun himlede kort af hans ord, over at hun var utålmodig. Det var ikke engang løgn, hun havde altid haft meget svært ved bare at slappe af. Hun adskilte sine læber kort. "Shut it... Jeg kan nu godt lide bare at slappe af." Hun nussede hans brystkasse forsigtigt, mens hendes øjne flirtede en smule med ham. Hvorfor flirtede hun med ham?! De havde haft sex, så burde hun vel ikke flirte. Og hvorfor flirtede hun lige nu, normalt flirtede hun aldrig..
Yuuka nikkede forsigtigt, hvor hun klukkede blidt. "Jeg... Du kunne da bare lade vær, med at være så drillende overfor mig." Hun kyssede hans nakke kort, inden hun lagde hovedet ved hans hoved. Samt klemte sig selv en smule ned til hans side. Hun kyssede ham kort igen, hvor hun varmt grinte af hans ord. "Hvad kan jeg sige, jeg gjorde det bare for sjov..." Hun lagde hånden på hans kind, for at dreje hans hoved mod hende.
"Lang tid, tror jeg er ret tiltrukket, af at jeg kan skændes med dig, og alligevel have lidt flirten kørende... Samt det at du er ret forførende konstant." Hun kyssede ham dybt, mest bare for at stoppe sig selv i at snakke mere.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors feb 09, 2017 10:42 pm

Det var nu rart bare at ligge her med hende, uden at de kom op at skændes og råbte af hinanden. Ikke at han havde noget imod det, da deres skænderier tit endte med at være ret underholdende og de endte også tit med at stå og dele hede kys. Denne gang havde det dog ikke været et skænderi, der gjorde sådan at de endte hvor de var lige nu. ”Det ved jeg du kan, specielt når jeg er hos dig.” Det var en kommentar til det med at hun nu godt kunne lide at slappe af engang imellem.
Følelsen af hånden hun lod køre rundt på hans bryst, gav ham næsten lysten til at spinde som en tilfreds kat. Det med at han kunne lade være med at være så drillende overfor hende, fik ham til at klukke og ryste på hovedet. ”Det kommer ikke til at ske, du vil altid være mit ynglings drille offer.”
Da hun klemte hovedet ned til hans side, kyssede han kort hendes pande og lod hende ellers ligge der, da det føltes fantastisk. Og når hun snakkede, brummede det så sødt imod hans hud. I det hun drejede hans hoved mod hende, smilede han varmt igen og da hun forklarede ham hvad hun syndes om ham, skulle han til at sige noget, men nåede det ikke før hun kyssede ham dybt, hvilket da så glædeligt gengældte. Så hun faldt altså for hans forførende opførsel? Det gav et lille boost inde i ham at vide. ”Hmmm… så du faldt altså for alt det forførende jeg kunne finde på, huh?”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 16, 2017 10:06 pm

Hun nød hans kærlige åndedræt, hvilket var lidt underligt for hende, hans hjerte bankede ikke, men han trak vejret alligevel? Hvordan kunne det lade sig gøre, på den anden side, kunne hun sagtens være ligeglad, hun havde ham jo her, og selvom hans hjerte ikke bankede, var han nu hendes, og ingen andre. Bare tanken fik hende til at smile blidt, mens hun nussede hovedet tættere ind til ham.
"Offer lige frem?... Jeg vil nu mere sige at du er mit offer..." Hun kyssede ham kort, mens det ene ben kørte en smule op til hans hofte, hvilket fik maid kjolen til at løfte sig mere, så båndet om låret nu var synligt igen. Hun smilte varmt til ham, mens hånden forsat nussede hans bryst. Var det enlig underligt, at hun pludselig var så rolig overfor ham. Og hvornår ville Lilly lige komme hjem igen, hun var jo ude og handle, så hvis hun ikke snart kom igen, burde de så ikke være bekymret for hende?
Efter det dybe kys, trak hun forsigtigt væk igen, hvor hun blidt lagde hovedet på hans skulder endnu engang. "Det kan man vel godt sige, men jeg vil helst ikke indrømme det." Hun rødmede lidt, og lukkede i stedet øjnene i, lidt for at gemme sig. Men siden hun ikke ønskede at gemme sig ned i hans armhule, gemte hun sig hellere ved at få de grønne øjne gemt væk, fra Rivers åsyn.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors feb 23, 2017 4:46 pm

Så hun mente altså at han var hendes drille offer? Ha, der kunne hun da tro om! Det var bestemt hende og ikke ham der var offeret. Men, han lod hende nu have den og valgte i stedet, at kysse hende dybt tilbage og da hun kørte benet op af siden på ham, mærkede han alt starte op inde i ham igen. Det var hendes egen skyld når hun var iført en uniform som den og han kunne se hvordan de bløde lår blev mere synlige. Og det lille boost, blev bestemt ikke mindre i det hun sagde at hun tit faldt for hans forførende opførsel. Han smilte drillende til hende og kort ned på hende, i det hun forsøgte at gemme ansigtet væk i hans armhule, løftede han det op under hendes hage og gav hende ikke et valg, han kyssede hende dybt igen, hvorpå en af hans hænder valgte at køre ned på hendes lår og op under uniformen. Hvorfor gav hun ham lysten til at gøre det hele engang til? Hvis hun ikke stoppede ham, ville han lade en hånd glide langs hendes trussekant. ”Og jeg vil helst ikke indrømme at du gør mig skør i den uniform,” hviskede han og kyssede hende ned af halsen. ”Eller.. snarer hele tiden.”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 23, 2017 5:16 pm

Hun kyssede ham skam igen, lukkede øjnene i, mens kysset kun blev mere og mere dybt. Hun rødmede en smule, da han holde hendes hoved oppe, for at han kunne kysse hende. Hun måtte ikke gemme sig væk, og ud i alt, var han pludselig helt opstemt igen. Hun kunne mærke sin krop sitre. Hun burde ikke, hva nu hvis Lilly... De burde. Da han kyssede hende og kørte hånden op af hendes lår, undslap et suk fra hendes læber, hvor hun vende ham om i sofaen, hvor hun hurtigt rykkede sig væk fra ham. "Det... Det kommer til at blive et problem, jeg skal jo gå rundt i det hele tiden, konstant... du ved." Hun trak ham op af sofaen, og trak ham ellers med sig op på den anden sal.
Hvis de skulle gøre det igen, så skulle det bestemt ikke være på sofaen. Lilly havde været væk ved første omgang, det var ikke sikkert at hun ville være væk, anden omgang. Hun hev ham ind på hans værelse, hvor hun kyssede ham dybt igen. Måske hun skulle gå ud og købe noget undertøj, der ville passe bedre til dette undertøj? Det ville være en god ting, det burde hun helt bestemt gøre. Noget undertøj, der også ville få ham til at blive helt skør, hun burde gå rundt i dette tøj, også når han tog det af hende, bum!! så ville hun være alt for ham, ikke? Det handlede alt sammen, om at have det rigtige undertøj.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors feb 23, 2017 5:38 pm

Det gik hen og blev til et problem, det kunne hun bande på at det gjorde, specielt hvis han skulle gå og holde det hele inde, blot fordi Lilly var hjemme og ikke skulle gå ind i dem, der måske ende med at have sex på køkkenbordet. Han smilte ved tanken og var tæt på, at tage trusserne af hende der og gøre det hele forfra. Dog, havde hun tydeligvis andre tanker. Hun trak ham pludselig op af sofaen og da han skulle til, at komme med en brokkende lyd, trak hun ham med ovenpå og hev ham ind på værelset. Før han nåede at sige noget, kyssede hun ham dybt og det blev med det samme gengældt. Han pressede hende ned i sengen, efter at han havde åbnet uniformen med et hårdt ryk og givet brystpartiet dets opmærksomhed. Gik det for hurtig frem nu? Virkede det som om at han kun ville have sex med hende? NAH! Hvorfor tænkte han overhovedet sådan!? Han knappede nu resten af uniformen op og lod ikke hendes krop få fred. For hvert et stort suk hun kom med, fortsatte han blot med at nusse hende præcis det sted og engang imellem, nappede han hende, uden at ødelægge den dejlige hud under ham.

Så… han kunne ikke tro det. Han var rent faktisk en smule.. træt.. Han lå og blundede og hver gange han lukkede øjnene, kunne han mærke følelsen af den bløde, svedige hud imod hans egen igen..
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 23, 2017 6:09 pm

Hun kunne ikke andet end at nyde hans kys. Shit, var hun ved at gøre det forfærdelige igen. Sidst hun havde en kæreste på, var det bare for meget, han slog op med hende på grund af den konstante sex, de lavede seriøst ikke andet end at knalde, og det gjorde hende åbentbart kedelig. Men når hun først startede, var hun i gang, og hun kunne ikke stoppe, hun havde brug for det, hun havde især brug for Rivers krop også. Hun pressede sig selv imod ham, da han lagde hende i sengen og ødelagde knapperne i tøjet, så de fløj ud til alle siderne, ikke at det var en del af hendes tanker lige nu.
Alt hun kunne tænke på, var hans læber, hans krop, hans bevægelser, hans hår, hans blide blide nappen. Hun knugede sig selv tæt op af ham, mens hun kyssede ham dybt, lød sukkende konstant, hun kunne seriøst ikke holde dem inde, han var fantastisk, en smule bedre end hendes eks, men så også... oh boy! Ok, han var meget bedre, meget.... MEGET bedre! Små støn lød, hvergang han nappede hendes skulder eller halsen.

Efter lå hun nøgen op af ham, denne gang nussede hun ham bare, slappede af og lod sig kæle ham. Han var jo ret glad for at kæle, hun nussede hans arm, hans bryst, og hans kind, hun kyssede ham enkelte gange på skulderen. Hvor hun forventede og håbede lidt, at hun kunne nusse ham så meget, at han ville falde i søvn ved hendes side. Så kunne hun se det søde uskyldige ansigt, på en koldblodig dræber som River. Hun fjernede en smule af hans hår fra hans pande, inden hun lod hånden glide ned af hans kind og nussede den blidt.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors feb 23, 2017 8:24 pm

Han elskede hver en kærlig, nussende bevægelse hun gjorde med sine hænder, på kind, i håret og på brystet. Kunne hun blive ligge der for evigt? Aldrig forsvinde fra ham, når hun gik ud af døren, kunne han så sikre sig at hun kom tilbage? Da han drejede hovedet og så på hende, begyndte det kolde hjerte nærmest at banke igen og han var sikker på at hun nok skulle komme tilbage. Han sendte hende et sidste smil, før han faldt i søvn og den altid kolde River, lå nu trygt og sov sammen med Yuuka.

Der gik en time mere, før Lilly kom ind af døren, med de ting hun nu skulle finde og da hun så rundt efter dem, og ikke kunne finde dem, løftede hun på sine skuldre og stillede gaven fra River på bordet. Så meget for en genstand. Hun smilte svagt ved synet af den og til sidst kunne hun ikke vente mere. ”Yuuka! Jeg kan ikke vente mere…kom ned og se din gave, det var den jeg skulle hente for River!”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors feb 23, 2017 8:39 pm

Da han endelig faldt i søvn, smilte hun bare og nussede ham ellers stadigvæk, så en smule på det beroligende ansigt. Lige til hun valgte at snige sig ud på wcet, dog i det øjeblik hun gik der ud, kunne hun høre døren lukke sig. Enden var Lilly kommet hjem, eller så var River udenfor. Hun smilte for sig selv, lige til tanken kom op, at hun intet tøj havde på! Hun fik gjort sig ren, inden hun sneg sig ind på Rivers værelse igen, for at tage undertøjet på, og ikke nok med det, da hun tog kjolen på, var knapperne væk.
Lyden af Lillys stemme, fik hende til at gispe. Hun skulle afsted, ned til Lilly... Men lige nu, var hendes knapper væk, hun flashede bare sin bh! Huun burde gøre et eller andet, hurtigt. Hun smed sig på gulvet og kravlede rundt, i håb om at kunne finde dem. "Uhm... Sure! Jeg kommer om lidt!" Lød det fra hende, da hun fandt dem, hun måtte sy dem på igen. Hun måtte være hurtig, hun så kort rundt, inden hun fandt nogle nåle og tråd, inden hun skubbede blidt til River. "River... River kan du...sy?" Han var vampyr, hvis han kunne sy, ville han kunne bruge sin hurtighed, til at sy dem på? Ikke sandt? Han ville kunne gøre det hurtigere end hende selv.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Ons apr 12, 2017 11:21 pm

Lily dansede nysgerrigt rundt. Mest fordi hun glædede sig til at se Yuukas reaktion. Forhåbentlig blev hun glad, men på den anden side, hvem blev ikke glad for gaver? Hun satte sig ved bordet, efter at have lavet sig et kop te og slappede af. Tiden tænkte hun ikke videre over, da Yuuka kunne have været i bad og derfor tog lidt ekstra tid.
River derimod, knurrede svagt over at blive vækket, specielt efter han havde faldet i søvn og sov rent faktisk bedre end han havde gjort i flere uger. Dog i det de sorte øjne blev åbnet, så han Yuukas smukke ansigt og fik det egentlig godt igen og stoppede med at knurre. ”Virkelig? Vækker du mig for en tredje runde? Jeg skal da se hvad jeg kan gøre for dig.” Det var praktisk alt han sagde til hende, før han lagde en arm om hende og trak hende med ned i sengen. Her kyssede han hende dybt og lod sin hånd krybe under hendes kjole.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Ons apr 12, 2017 11:34 pm

Yuuka skubbede kort til ham, i det han valgte at joke om en tredje runde. Dog nåede hun ikke at sige noget, før han havde lagt hende ned i sengen og nu kyssede hende dybt. Det dybe kys fik det hele til at snurre lidt rundt for hende, hvilket fik hende til at gengælde kysse. Dog måtte hun tøvende, trække sig væk. "D... River, det var ikke det jeg mente." Hun skubbede ham blidt væk fra sig, hvor hun så op i hans mørke skumle øjne. "Lilly er hjemme, og... Kan du sy? Du var elver engang, ikke sandt... Så du lavede underlige ting, så som at sy... ikke sandt..." Hun satte sig roligt op, hvor hun så ned af sig selv. "Som du kan se, har du ødelagt knapperne, kan du sy dem på igen? Eller..." Hun rødmede en smule, hvor hun forsøgte at lukke den for at skjule sin barm igen.
Hvis han sagde nej, ville hun i stedet bede ham om at gå ned til Lilly og holde hende hen, så hun ville kunne nå at sy bare nogle af dem på igen.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tors apr 13, 2017 12:09 am

Da hun med det samme forklarede ham, at det ikke var de hun mente, trak han væk fra hende og så ned på hende, med et kækt smil på læben. Nok forsøgte hun at gemme sin barm, men han fjernede roligt hendes hænder og lænede sig nu ned for at placere søde kys på hendes barm.
”Jeg kan desværre ikke sy nej, men jeg ved Lily har noget sy grej på sit værelse,” svarede han hende og fjernede sig fra hende, for at komme ud af sengen og her gik han nu hen for, at tage nogen boxershorts på. ”jeg skal nok gå ned og distrahere hende, så du kan syg det sammen igen.” han så om på hende og blinkede til hende, før han tog et par bukser på og smuttede nedenunder.
Her sørgede han nu for, at det han havde købt til Yuuka blev pakket ind og Lily var den der skulle sørge for at det så ordentlig ud.
Når Yuuka endelig ville komme ned, sad River inde i stuen med sin guitar som altid og Lilly ude i køkkenet og stirrede med et stort smil på pakken. Den var pakket ind i en fin kasse, der havde et rødt bånd om sig. Når hun åbnede den ville hun finde en smuk kjole, som ville sidde godt på hende.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/da/ae/89/daae8936da2e49532e35e732a28e075e.jpg
Lily klappede ivrigt i sine hænder. ”Er den ikke smuk? Jeg skulle ikke engang stå i kø, han havde reserveret den og det hele!”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tors apr 13, 2017 12:42 am

Han forsøgte ikke engang at virke diskret omkring at se ned på hendes barm. Det virkede underligt, hvorfor skjulte han det ikke bare en smule? Det at han fjernede hendes hænder, for at placere hans bløde læber imod hendes barn, fik hende til at rødme. Varmen steg sig til hendes ansigt, for ikke at sige at hans dybe stemme fik det til at sitre i hende. Dog kunne han ikke sy, plus han vidste hvor sygrejet var, hvilket ikke var et godt sted. Hun kunne ikke gå ned og hente sygrejet, hvilket hun ikke kunne gøre, hvis hun gjorde ville Lilly bare vide at de havde gjort det, hvilket ikke var meningen. Eller var det? Var Lilly overhovedet klar på at få sådan noget at vide, men hvis hun vidste det, ville hun så joke med det. Ville hun være underlig omkring det, ville det blive underligt?
Da han fjernede sig fra hende, så hun en smule trist på ham. Hun ville gerne have ham til at distrahere Lilly, men han kunne i det mindste lige have kysset hende farvel. Hun rystede blidt på hovedet, inden hun rejste sig op. Hun skyndte sig kort ud på badeværelset, for at finde noget at sy med.
Yuuka kom roligt gående ned af trappen, hvor hun så en smule nervøst på Lilly. "H-Hey, hva så..." Hun gik imod Lilly, hvor hun roligt gik hen til Lilly. Hun sad underligt og stirrede på en kasse, hvilket fik hende til at se lidt underligt på hende. "Hva så, hvad er der med gaven?" Hun smilte kærligt til hende, inden hun dog fik den åbnet op, hvor den smukkeste kjole lå i. Forsigtigt samlede hun den op igen, hvor hun stod overrasket og stirrede på den og derefter hen på Lilly. "D-Den er virkelig smuk... Vent? Sagde du ham?" Hvad mente hun lige med ham. Betød det at River havde reserveret den, hvorfor havde han dog det? Var det... Nej han kunne ikke have gjort det for at få sex, da en reservation krævede at han havde været der et par dage før. På den anden side kunne den hentes på hvilket som helst tidspunkt, så han havde vel sendt hende ud for at få sex med hende... Ikke at det gjorde hende noget, gud hvor var den smuk.
"Trist jeg ikke må skrifte tøj, ellers ville jeg prøve den på med det samme... Den er virkelig smuk... seriøst, hvor meget kostede den." Det sidste blev hvisket til Lilly, hun burde vel vide dette, siden hun hentede det. Men seriøst den blå kjole, den ville udentvivl omfavne hendes formere, for ikke at snakke om at den blå farve udentvivl ville stå godt til hendes lyse hår og grønne øjne.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs apr 18, 2017 8:59 am

Kjolen var virkelig smuk og det glædede River at høre inde fra stuen af, at hun også elskede den, men desværre ikke havde i sinde at tage den på, da hun stadig havde sit ondsvage (men stadig awesome væddemål) med Lily. Kort klukkede han for sig selv. Hun kunne bare vente. Hun ville blive overfaldet med gaver, mest fordi han bare følte for at forkæle hende hele tiden.
Lilly selv sad og havde det største smil på læben. Altså lige indtil hun sagde, at hun ikke kunne tage den på, for så betød det at hun skulle smide stuepige uniformen.
”Pff, bare tag den af denne ene gang for at prøve kjolen, den er sikkert endnu smukkere når den sidder på en krop,” hviskede Lilly kort, velvidende om at River sikkert stadig kunne høre dem, hvis han valgte at lytte efter. ”Og den kostede hele 20 guldmønter… jeg troede aldrig at han ville give så meget for en kjole, men det ville han åbenbart.. Reservationen af den havde taget en hel måned, det er en eftertragtet kjole.. sådan noget de fine mennesker gør!”
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs apr 18, 2017 9:11 am


Hun måtte altså gerne tage maid uniformen af, for derefter at skifte om til denne smukke yndefulde kjole. Hun havde seriøst ikke regnet med at River ville have så godt en smag indenfor tøj stil, især ikke når det kom til en feminin tøjstil. På den anden side, kunne det vel give en smule mening, han havde trods alt selv en ok god tøjstil. Hun smilte over kjolen, det var som om hun ikke kunne få smilet væk. "Så... Det ok, hvis jeg prøver den?" Hun så mod Lilly, inden hun så ned på kjolen igen.
Da Lilly fortalte hvor dyr den havde været, stod Yuuka bare med åben mund. "Seriøst? " Lød det en smule kvalt fra hende, mens hun så på Lilly. Så dyr en kjole. "Hvorfor ville han dog gøre det? Det virker mere besværligt, end hana normalt ville gøre" Lød det lavt fra hende, hun håbede selv en smule på at han ikke ville kunne høre hendes ord. "Han er en smule underlig for tiden, eller er det bare mig." Hun lagde en hånd op til hendes mundvig, så River i det mindste ikke kunne aflæse hendes læber, hvis han altså ikke kunne høre hendes ord selvfølgelig.
Hun gik roligt ind på et af værelserne, hvor hun her skiftede om til kjolen. Hendes hoved kørte konstant over hvor meget det havde kostet, hvorfor gav han hende så dyr en gave? Hun havde aldrig set sig selv i så smuk en kjole, eller en så dyr kjole for den sagsskyld. Hun fugtede kort sine læber, inden hun kom ud igen. Hun havde håret en smule løst, så det gyldne hår hang om hendes skuldre. Kjolen var skam nedringet, men den gav hende en elegant figur, for ikke at snakke om at hendes barm der virkede bare en lille smule større end normal. Yuuka snurrede kort rundt foran Lilly, hvor hun smilte stort til hende. "Sidder den som den skal?" Lød det varmt fra hende.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Lør apr 22, 2017 7:06 pm

Lilly nikkede til, da Yuuka spurgte om hun gerne måtte prøve kjolen. Selvfølgelig måtte hun det, ellers kunne de jo ikke se om den sad godt på hende eller hvad den gjorde. Da hun snakkede om, at hun fandt det underligt hvordan River bare sådan gav hende kjolen, kunne hun igen ikke andet end at nikke. Det lignede ikke River, at forkæle nogen på den måde, men måske var det fordi han begyndte at tjene flere penge?
”Jeg ved det ikke, og ja, han har været en smule underlig… men jeg tror kun at det er fordi han vil forkæle dig… på en mærkelig måde,” svarede hun og tog sig tænkende til hagen.
”I godt klar over at jeg kan høre jer, ikke sandt?” sagde River en smule højt inde fra stuen af, mest så de skulle vide sig sikre, at han kunne høre dem sidde og sige at han var underlig.
Mere nåede de ikke at snakke om, før Yuuka forsvandt ind på værelset, sikker for at prøve kjolen. Det gav River et lille smil på læben. Han håbede inderligt på, at hun syndes den sad godt på hendes smukke krop… den dejlige krop, der vrider sig så smidigt når han tager hende… hans tanker blev distraheret i det Yuuka kom ud i kjolen, kun for at spørge Lilly hvordan hun så ud i den.
Lilly klappede lykkeligt i sine hænder. ”Du ser fantastisk ud!”
”Kom herind, jeg vil også se den på dig!” råbte River inde fra stuen af.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs apr 25, 2017 5:47 pm

Yuuka nikkede til Lillys ord. "I know, det synes jeg også.... Men hvorfor mig, hvorfor forkæler han ikke dig? Du laver mere her i huset, og i har kendt hinanden i længere tid." Hun smilte kærligt til hende, inden hun tog en tot om bag øret. Roligt så hun ned på kjolen. Dog i det Rivers stemme lød, så hun tilbage, hvor hun klukkede drillende. "Ups." Hun så hen på Lilly, med et drillende smil på sine læber, inden hun gik ind på værelset for at skifte tøj.
Yuuka elskede seriøst kjolen, hun kunne ikke helt beskrive det. Men det faktum af at kjolen bare sad perfekt på hende, mens hun på nogle punkter kunne ikke helt kunne se sig i en kjole så smuk. Hun følte sig underligt nok elegant i den. Hun smilte, mens hun så ned af sig selv. Dens fald virkede så elegant, var hun virkelig pæn nok til at gå i den? Hun rødmede lidt ved tanken, mens Lilly selvfølgelig stod og klappede sine hænder, mens hun kun sagde gode ting til hende. "Tak tak." Hun nejede en smule, lige til River råbte at han også ville se hende i den.
På det punkt kunne hun mærke sit hjerte slå en smule. Hvad nu hvis han ikke kunne lide hendes tøj, hvad nu hvis han syntes den så underlig ud på hende? Hun rødmede en smule, da hun kom ind og smilte varmt til ham. "Så?... Tak for kjolen, den er smuk." Hun stod foran ham, med et kærligt smil på sine læber.
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by River on Tirs maj 16, 2017 6:07 pm

River kunne ikke have været mere overrasket. Han havde forventet at den sad så godt på hende, men det var jo helt utroligt hvor godt den sad! Normalt brugte han ikke udtrykket, men hun lignede en engel og endnu smukkere endda. Nu sad han så bare her, med åben mund og kunne ikke rigtig få et ord ud. Hendes varme smil gjorde også bare det hele bedre.
Hurtigt rømmede han dog ned i sin hånd og så den anden vej. "Du ser.. godt ud i den, præcis som jeg havde regnet med." Han sagde ikke så lidt til hendes tak, dog var det skam rart nok at få det. Det fik ham til at smile svagt ved tanken. Han så op på hende igen og satte hovedet på skrå. Igen tillod han sig at se ned af hende, lod øjnene beskue hende. Han kiggede op i hendes øjne igen. "Lykkedes det dig at sy stuepigen kjolen sammen igen?" drillende blinkede han til hende. "Jeg mener, efter vi ødelagde den med vores lille episode i sengen."
Han var egentlig ligeglad med at Lilly måske kunne høre dem, det gjorde blot det hele en smule sjovere. Hvis hun tyssede på ham, ville han klukke og rejse sig op, for at stille sig foran hende og trække hende ind i et dybt kys.
River
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 281
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Yuuka on Tirs maj 16, 2017 6:23 pm

Han sagde intet til den måde hun var påklædt på, han virkede dog til at være overrasket over det. Altså på en god måde, som om han ikke havde forventet at den sad godt på hende, men pfff det gjorde den! Så det var hans tab, hvis han havde ønsket sig en lille latter. Hun smilte kærligt til ham, inden hun trak en lille tot hår om bag øret. "Tak tak..." Hun rødmede en smule over hans ord. Han synes vel hun så pæn ud, eller det gjorde han vel tit? Han fandt hende da tiltrækkende, ikke sandt?
Hendes tanker forsvandt, i det øjeblik han kommenterede på maid kjolen, hvilket fik hende til at tysse meget på ham, mens hun viftede med sine hænder en smule, hvor hun roligt så sig over skulderen for at sikre sig at Lilly ikke havde hørt hans ord. "Du... Det... Shhh" Hun fulgte ham med sine øjne, mens han rejste sig og trådte lidt tættere på hende. Hun nåede kun lige at adskille sine læber, før han pressede sine læber imod hendes. Overrasket så hun ud i luften, mens deres læber blev presset sammen. Hun ønskede ikke at skubbe ham væk.
De havde gjort det, så de var et par... Eller... Det virkede da sådan? Han ville vel gerne have at Lilly vidste det og det var grunden til at han nu stod og kyssede hende. Hun lukkede øjnene i, hvor hun kyssede ham dybt igen. Hun lod sine hænder forsvinde op i hans hår, hvor hun trak en smule drillende i hans hår. Hun ønskede bestemt ikke at stoppe kysset, især ikke lige nu. Hans kys fik det til at sitre i hende, allerede? Havde hun allerede lyst til ham igen. Gud hun var jo underlig!
Yuuka
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 186
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

You're such a jerk! (River og Yuuka) Empty Re: You're such a jerk! (River og Yuuka)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum