Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Witch hunt.
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptySøn aug 11, 2019 5:33 pm by Cloud

» Highway through the dangerzone!
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptyTirs aug 06, 2019 3:09 pm by Erina

» The demon and the angel -James-
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptyMan jul 22, 2019 12:59 am by James

» YuukaXRiver Wedding!
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka

» Office flirts
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptyTirs jun 11, 2019 9:48 pm by Haru

» !!A crazy babysitter!!
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptyTors maj 30, 2019 1:18 am by Rain

» Apartment issues.
What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) EmptyLør maj 25, 2019 12:31 am by Haru


What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Ons maj 25, 2016 10:41 am

Han var ikke sikker på om han skulle spørge ind til om, hvad der havde fået hende til, at trække så pludseligt væk fra ham eller om han bare skulle lade det ligge. Det lå til, at hun heller ville have ham til at få hende til at fokusere på noget andet, ved at han skulle nusse hendes hår og fortælle hende en historie samtidig med. Så som hun så glædeligt havde bedt om, begyndte hans fingre at nusse hendes hovedbund og med et smil på læben, startede han en ny fortælling. En fortælling Lola også havde haft fortalt ham årene tilbage i kælderen.

Josh skar en lille grimasse. Han fortsatte dog med at spise af sit æble. Ligesom Alex var han voldsom træt, men han ville blot have noget at spise, før han måske lagde sig til at sove igen. "Man kan da ikke være vild med en man lige har mødt.." kommenterede han og smed æbleskroget ud af det åbne vindue. Derefter lagde sin ømme krop i sengen, under dynen sammen med Alex. Han lagde sig med det samme indtil hende og lagde armene om den smalle talje. "Jeg håber ikke at det hele viser sig at være en spøg og bare ønsker at slå ham ihjel.. vent.." Kort så han ned på hende. "Syndes du Jacob ser godt ud?"
Det fik ham til, at klukke svagt, mest over sig selv. Hun havde vidst haft sagt det til ham før eller så havde han overhørt, at hun havde sagt det til Jacob, i hvert fald, vidste han det vel godt, men havde bare glemt det og i få sekunder blev han nervøs. Det vil sige indtil han kom i tanke om, at hun sagde Jacob ikke var hendes type. "Lige meget," Han placerede et kys på hendes nakke.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Ons maj 25, 2016 2:38 pm

Lyden af hans behagelige stemme, der endnu engang forsatte på en helt ny fortælling, var behageligt. Hans fingre der nussede hendes hovedbund, beroligede hende. Hun lå dog selv og nussede hans bryst en smule, mens hun lyttede til hvert eneste ord.

Hun kørte sine hænder lidt rundt i hendes øjne, inden hun gabte endnu engang. Hvorfor skulle det også lige bekymre ham så meget, hans bror var dæmon, og tøsen var en formskifter. Havde Jacob enlig ikke datede sådan en før? Var Nille ikke engang sådan en? Hun sukkede dybt, inden hun kørte sin hånd igennem det halv uglede hår. "Seriøst Josh, han er dæmon.. Hvis han ikke engang *GAB* Kan tage sig af en formskifter, er der noget meget galt med ham." Hun lagde sig roligt ned igen, hvor hun trak dynen op til sin skulder. "Plus, hvorfor ønske at slå Jacob ihjel, han har trods alt aldrig mødt hende. Så hvorfor, og hvis hun ville, burde hun ikke kysse ham eller gøre de underlige ting hun gør." Hendes stemme var lav, dog berolig.
"Ja, ja jeg gør." Hun smilte drillende til ham. "Hvordan kunne jeg ikke, han har lidt de samme træk som mig. Vi ville være et smukt match." Da han lagde sig ned, så hun drillende op på ham. Lige til han lagde sine læber mod hendes nakke, hvilket fik hendes øjne til at lukke ud, og hendes krop til at rykke sig for at lave mere plads til Josh. Af ren refleks, kom der underligt nok et nydende suk fra hende, efterfulgt af en smule røde kinder.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Ons jun 08, 2016 10:16 am

Alex havde nok ret i de forskellige ting hun sagde. Jacob var en dæmon, han ville sagtens kunne klare en som hende, der blot var en shapeshifter, som altid var stærkest i deres dyreform og hvad hende angår, var hendes dyreform en lille ræv. Der var vist ingen frygt at hente der. Men, det hele virkede bare så underligt. Kom tøsen virkelig kun her, for at gifte sig med Jacob, der gav tydelig tegn på at han ikke ville have noget med hende at gøre. Det var nok et spørgsmål han ville blive ved med at stille sig selv, om og om igen, da han bare ikke kunne få det til at passe. ”Yeah.. du har nok ret… det virker bare så.. underligt.. nu skal vi til at vende os til at hun også bor her.. som om vi ikke har nok i os selv i forvejen.”
Da hun automatisk gjorde mere plads til ham, rykkede han sig tættere ind til hende. Det lille søde suk hun undslap fra sine læber, gjorde ham på en måde nysgerrig og en smule.. stolt. Lyden hun lavede var takket være hans læber imod hendes nakke. Den søde lyd var hans.. og hans alene. Helt draget af lyden, fortsatte hans læber med, at kysse hendes nakke og videre ned af halsens linje. Han var som hypnotiseret. Selv havde han kort lukket sine øjne i. En af hans hænder havde lagt sig på hendes smalle talje.
Hendes duft gjorde ham ør i hovedet. Denne følelse var spændende og skræmmende på samme tid.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Ons jun 08, 2016 1:15 pm

Hun lod blidt sine hænder ligge sig på hans bryst, samt en smule på hans skulder, mens hans bløde læber enkelte gange pressede sig imod hendes hud. Det var som massage, så blidt og rart! "Hun fylder ikke så meget, hun spiser mere end os til sammen, men hun er som sådan ikke en der fylder meget, da hun går efter Jacob, og hænger meget ud med Ghost." Lød det lavt fra hende, mens hun ikke kunne andet end at nyde hans læber, samt krop der blidt pressede imod hende.
Hendes krop sitrede mere og mere, for hvert eneste kys han lagde mod hendes hud. Hun kunne endda føle hvordan hendes trøje trak sig en smule ned, hvilket bare gjorde at den blev mere nedringet, og hans hænder der lå på hendes talje. Gjorde den kun mere stram ved brystet.
Hvorfor havde han denne effekt på hende, burde hun frygte at den blev for stor, eller om den blev taget forkert imod. Hun rødmede bare over tanken, hvad burde hun gøre ved dette?! Hun trak ham en smule op, så hun derimod kunne få lov til at kysse ham, hun kyssede ham dybt, en smule intimt, hvor hun forsigtigt fik lagt ham i sengen, så de byttede roller. Hun lagde sig ovenpå ham, adskilte enlig ikke deres læber overhovedet. Hun kørte sine hænder op af hans brystkasse og derefter ned, helt ned til hans bukse kant, hvor hun tog fat i hans trøje og trak den af ham. Hvilket gjorde at de kort måtte adskille deres læber, hvis han altså tillod at hun trak trøjen af ham. Hvis han gjorde, ville hun enlig bare kaste trøjen til siden og presse sine læber imod hans læber endnu engang.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tirs jun 14, 2016 2:04 pm

Til sidst endte han helt med at glemme hvad det var de egentlig snakkede om. Tankerne var fyldt med aromaen fra Alexs sødme, der gjorde ham blød i knæene og stadig så ør i hovedet. Han fortsatte blot med at kysse Alexs hals, uvidende om hvad det egentlig gjorde ved hende og om det måske kunne gå hen og blive mærkeligt for hende. Den hud smagte alt for godt til han kunne stoppe.
Alex var den der hev ham ud af trancen, da hun trak ham op, så deres læber kunne mødes i et intimt kys. Hudens sødme blev straks overtaget af hendes læber og et nyt slør blev lagt over hans tanker. Et slør der gjorde ham mere ør i hovedet end han allerede var. Han krummede tæerne af nydelse og kyssede hende dybt tilbage. Følelsen af hendes lille krop, der så blidt blev lagt ovenpå hans, sparkede alt inde i ham i gang og det var nu ikke længere en mulighed for ham at tænke klart. Eller, det var som sådan ikke længere en mulighed. Kysset var loggende, varmt og dybt, hver en del gav ham behageligt gys igennem kroppen. Da hun kørte sine hænder ned af hans krop og ville tage trøjen af ham, bankede hans hjerte hurtigere og hurtigere, men han tillod det og løftede armene op, så det blev en smule nemmere. Så snart han kunne mærke, at hans hud var fri og bar, voksede en svag rødmen på hans kinder og hjertet bankede så hårdt, at han frygtede for hun kunne høre det.
Hvad nu hvis Alex havde prøvet dette før.. var han så ikke en smule ynkelig i hendes smukke, brune øjne? Burde han overhovedet have lov til at være nervøs? Skulle manden ikke være den selvsikre?
Hans krop havde ændret sig meget i løbet af årene. Muskler var vokset de rigtige steder, men ikke store nok til, at man ville få stukket et øje ud. Han havde fået en V formet overkrop. Dog ville det tydelige ar fra bryst til mave også være tydelig nu.. Huden var varm og havde en svag brunlig glød.
Han pressede sine læber imod hendes og placerede sine svagt rystende hænder op i hendes hår. Det ville være en del nemmere ikke at få sin nervøsitet afslørede, hvis han ikke rystede sådan!
Hvor langt ville de overhovedet gå? Det var vel blot en make out stemning.. ikke sandt? I det hans hjerne kom med den ide, brokkede resten af kroppen sig irriteret og bad ham om, at tage sig sammen og æde frygten i sig. For den frygt sad der skam stadig.. En frygt for at han skulle gå hen og ende som sin far, i det sekund han mærkede den form for nydelse, som den djævle besat mand havde elsket. Han fortsatte med at kysse hende dybt, men lod stædigt sine hænder blive i hendes mørke lokker, selvom de så gerne vil vandre andre steder hen.
Ynkelig, han var ynkelig lige nu. Frygten kunne ikke blive ved med at styre ham. Han ville jo gerne have Alex.. På den anden side, kunne han vil godt have hende, men bare ikke på denne måde, præcis som han havde lige nu.
Igen mærkede han krop og hjerte brokke sig. Hjerte og hjerne arbejdede bestemt ikke sammen lige nu.
Han adskilte kort deres læber for luft, hvorpå han så op i hendes øjne. De øjne kunne altid fange ham.. De var så smukke og bløde, men samtidig brusende og vilde som en ocean.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs jun 14, 2016 10:25 pm

Hver gang hun så hans overkrop, kunne hun intet andet end at blive overrasket over hvor muskuløs han var blevet. Før var han intet andet end spinkel og uskyldig, nu var han skam ændret både i sind og krops mæssigt, han havde muskler ikke store muskler, men de var nogen lunde tydelige, hans arme var større, varme og som altid over alt hos hende. Hun elskede at være fanget i hans favn, det blev aldrig rigtig noget hun fik nok af. Hans ar, hun havde enlig glemt hvordan han havde fået det. Fortrængt det, eller havde hun nogen sinde vidst han havde det? Hun lod sin hånd køre hen over aret, inden hun pressede sine læber imod hans igen.
Hun kunne sagtens mærke hvordan hans hænder enlig rystede, lagde sig langsomt i hendes hår. Hendes hænder lagde sig på hans bryst - Følelsen af hans hjerte der slog hurtigt, fik hende til at rødme en smule. Var hun ude på dybt vand, han var vel stadigvæk mindre årig.. måske gik hun for hurtigt frem, måske hun skulle rykke sig væk fra ham, måske bare ligge sig ved siden af ham så de ikke endte ud hvor de ikke kunne bunde. Da han adskilte sig fra hendes læber, så hun en smule genert op på ham, hvor øjnene kort flakkede væk, inden de så forsigtigt op på ham, hendes kinder var blevet røde. Han tænkte sikkert hun var underlig, måske hun opførte sig meget underlig. Hvad nu hvis han dømmede hende!? Hun kunne føle sit hjerte slå hurtigere, hvilket fik hendes hænder til at ligge sig ved hendes hjerte, i håb om at det ville få hende til at slappe af. Ikke at det gjorde, hans brune øjne var som altid nogle der kunne fange hendes opmærksomhed. Hun var som fanget i dem, hun kunne ikke helt holde sig fra ham! Nej! Hun var nødtil det, hun skulle være den voksne jomfru her!
Hun adskilte sine rubin røde læber en smule, men lukkede dem i efter kort tid, hvor hun kort bed sig i underlæben. Hun burde ikke blive så beruset af enkelte kys mod halsen, samt følelsen af hans krop presset imod hende, ej heller det faktum af at hun blev mere beruset af at se ham uden trøje på. Hun lod sit venstre ben køre en smule op af hans side, inden hun valgte at sætte sig ned i hans skød. "Undskyld" Lød det lavt fra hende, hvor hendes ansigt kun blev mere rødt. Hvorfor sagde hun undskyld, hun havde intet gjort galt! Havde hun?... Hun lod sit blik falde til siden, for at undgå hans mandelbrune øjne.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Man jun 20, 2016 10:43 am

Undskyld..
Hun hviskede undskyld til ham, som havde hun gjort noget forkert, hvilket hun på ingen måder havde. De fine kinder blev langsomt mere og mere røde, hvilket fik hans egen til at skifte farve. Tænk at han lige havde haft ødelagt alt dette. Det var så nemt for hende at beruse ham og sende ham ud i en anden verden. Hvilket hun sikkert slet ikke var klar over.
"Du.. har ingen grund til at undskylde," hviskede han og sendte hende et beroligende smil. Så godt han kunne, lod han sin varme aura sprede sig igennem rummet, for hun ikke skulle følge sig utryg hos ham. "Alex jeg.."
"Alex og Josh! Der er mad, hvis i vil have noget!" råbte Jacob nede stuen af.
På samme tid med at Josh følte sig en smule lettet, følte han sig også en smule skuffet. Hvis de nu var kommet længere, ville Jacob have ødelagt det og selv nu, hvor han bare mest havde lyst til at være alene med hende, blev de råbt efter. Noget sagde ham, at Jacob stadig ikke var tryg med at lade dem være alene sammen.
I stedet for at svare ham, satte Josh sig op, placerede hænderne på Alexs kinder og kyssede hende, dybt og varmt. Han ville vise hende, at der ingen grund til at være nervøs og at han sagtens kunne være dominerende, som han vidste at hun inderst elskede.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Man jun 20, 2016 11:31 am

Hun kørte sin ene hånd op af sin højre arm, det var så underligt for hende. Hun havde levet i mere end 1000 år, hvilket gjorde at det at hun stadigvæk var jomfru, føltes underligt for hende. For ikke at snakke om at hun i længere tid havde haft tid til at gøre sindet klar til sådan noget, var det underligt. Hun var mentalt klar på det, men hendes krop var måske ikke klar, hvad nu hvis den ikke var god? Han var også Jomfru, så det var ikke ligefrem fordi han ville vide om hun var god eller dårlig i sengen vel? Ekker ville han? Hun så den anden vej. Da han hviskede, så hun ud af øjenkrogen på ham, Var hun underlig, eller bare for nærgående.
Hun følte bare det var mest passende at hun sagde undskyld til ham, hun følte for at undskylde for at tage hans trøje af, for at kysse ham, for at have disse tanker! Hun så den anden vej, til Jacob pludselig råbte. Hvilket lettede hende lidt, så hun var altså blevet afbrudt, hvis de var gået længere. Hvilket bare havde gjort alting meget mere akavet for dem begge, hun rødmede dog lidt mere. Til hun pludselig følte Joshs hænder på hendes kinder, så varme og bløde, de nærmest smeltede hende bare ved en berøring. Lige til han valgte at kysse hende dybt og varmt.
Øjnene lukkede i, mens hænderne blev placeret på hans bryst. Hun kyssede ham dybt tilbage, og kørte kort hænderne op til hans skuldre, hvor hun forsigtigt skubbede ham væk. Han var usikker, det var han i hvert fald før. Og hun ønskede bestemt ikke at presse ham ud i noget, så... "Jacob kaldte, han kommer sikkert op hvis vi ikke kommer ned, eller hvis vi vælger at sige nej til maden." Hun fjernede sig fra ham, rettede en smule på sit tøj, inden hun gik mod døren. "Kommer du med, eller skal jeg sige du ikke er sulten?" Lød det lavt fra hende, inden hun gik ned til Jacob.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Fre jul 29, 2016 3:28 pm

Da hun trak sig væk fra ham og flyttede sig, så han med røde kinder den anden vej, samt følte han skyld over at han lige havde ødelagt det en smule. Efter så langtid havde han endelig en som Alex i sine arme, også valgte han at ødelægge det, blot fordi han var nervøs over at skulle ende som sin far! Hvis han fortalte hende det, ville hun sikkert bare grine af ham eller det der var værre, slå op med ham og finde en der bare tog hende med i seng, uden den mindste tøven.
"bare.. sig at jeg ikke er sulten," svarede han roligt og blev liggende i sengen. Da hun gik igen, pustede han ud og vendte sig om på maven, kun så han kunne begrave hovedet flovt ned i puden. Så tæt på og så skulle han ødelægge det! Hvad måtte hun ikke tænke om ham lige nu! Dengang han var sammen med Luce, bekymrede han sig ikke om hvad hun tænkte overhovedet, også selvom hun flere gange lagde op til det, så sagde han nemt nej uden problemer. Men med Alex.. han ville gerne have hende.. kysse hende og.. Igen gemte han hovedet væk i puden. Tingene var en smule nemmere, da han var mindre og ikke ønskede at mærke Alex på den måde!
Det var lykkedes Jacob, at få Evaline til at snuppe sig et bad og derfor kunne han nu fokusere på, at give 'ungerne' noget mad. Dog var det kun en af de såkaldte unger der kom ned. Alex så stadig træt ud, sikkert efter at han vækkede dem så tidligt i håbet om, at kunne slippe af med Evaline.

Nogle uger efter, havde Jacob endelig vendt sig en smule til Evaline og der var ikke længere det største drama at finde.
Dagen i dag, havde Josh valgt at bruge udenfor i regnen, imens han sparkede til sit bestemt træningstræ. Hænderne var pakket ind i tykke fingerkorte læderhandsker. Alex og Josh havde ikke rigtig snakket videre om hvad der skete imellem dem den dag. Ikke at der var så meget at snakke om, de var kærester og de havde 'make out.' Det var vel helt normalt. Han rødmede svagt ved tanken om hendes bløde læber, der kyssede ham dybt og derefter ned af hans hals, imens hendes hænder kørte ind under hans trøje.. Takket være distraheringen, kom han til at sparke ved siden af træet og lavede nu en akavet snurren rundt, der førte til at han landede på den mudret jord.
Ghost der lå indenunder ladens halvtag, gjorde en grinende lyd og logrede med halen. Det så sjovt ud!
Josh himlede bare med øjnene over Ghost og rejste sig op.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Fre jul 29, 2016 4:11 pm

Sulten, han var sulten. Det var da voldsomt åndsvagt, var det grunden til at han valgte at stoppe med dette, eller valgte ikke at ønske at se hende uden tøj på? Hun rystede tanken af sig, inden hun trådte ud af sengen. "Fint, så lad os få noget at spise." Hun sukkede lavt, inden hun trådte ud af døren, og gik forbi Evaline, der smuttede ind på badeværelset. "Hvorfor vække os, bare for lidt mad?" Lød det mumlende fra hende, inden hun valgte at snuppe en smule af maden.
Hun satte sig i sofaen, spiste roligt maden, mens hun stirrede ned i tallerknen. "Må jeg spørger dig om noget personligt?" Hun sukkede blidt, inden hun så op på ham. "Hva... hvad kan drenge enlig godt lide, personligt. Altså... hvis nu Evaline skulle lægge op til noget, hvad ville så virke?" Hun mumlede en smule, mens hun spiste langsomt, forsøgte en smule at udgå hans blik.

Evaline gjorde virkelig sit bedste, for at opholde sig på den rigtige side af hans streg, hun skulle helst komme så godt frem med Jacob som hun kunne. Hun gjorde endda rent, og gik rundt med Ghost, snakkede med ham, og trak ham lidt rundt, for ikke at snakke om at hun trænede enkelte gange med at løbe, andre gange løb de om kamp, i håb om at hun ville blive hurtigere end Ghost på et eller andet tidspunkt. Samt det at Josh og Alex ikke snakkede ordentligt sammen, gjorde det halv underligt for hende. Hun følte sig en smule akavet omkring dem. Hun holde sig mest til Jacob, Alex holde sig til sine bøger, snakkede enkelte gange med Ghost, og gik rundt i skoven enkelte gange.
Nogle gange var hun væk i flere timer, end dage. Hun holde sig en smule ved sig selv, når hun kom hjem, var hun i bad og sov ellers bare for sig selv.
"Er du ok?" Lød det fra Evaline, der sad i vinduet og stirrede ud på ham. "Er du sikker på du ikke trænger til en pause?" Hendes stemme var beroligende, samt sjov.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Fre jul 29, 2016 4:43 pm

Jacob blev en smule overrasket over spørgsmålet hun kom med, efter at have brokket sig over, at han vækket dem for at de kunne få noget at spise. "Jeg ville bare sørge for at unge væsner som jer endte med at få noget at spise," svarede han og satte sig ved bordet. "Hvor er Josh? Var han ikke sulten nok?"
Og hvad angik spørgsmålet om hvad der skulle gøres, hvis der skulle lægges op til noget, var han ikke lige forberedt på at skulle svare på. Bare tanken om, at han ville have noget med Evaline og hun forsøgte, at lægge op til sex, fik ham til at rødme. Hurtigt skubbede han det dog væk.
"Well... Øhm.. Jeg øhm.. Kys på halsen virker altid, samt en smule dominering og kys ned af kroppen, for ikke at sige hvis man diskret lægger en hånd på inderlåret.. Vent.. Hvorfor spørger du overhovedet om dette?!" Og det værste af det hele var nok, at han svarede hende på det!? Han svarede hende på det, stille og roligt.

Det havde ikke rigtig været meningen, at skræmme Alex så langt væk, at hun slet ikke gad at snakke med ham længere. Eller, hun snakkede med ham, men på den fjollede måde, som de altid plejede at gøre det. Det var som om det var en smule akavet for hende, at hun heller ville være sig selv og det var alt sammen hans nervøsitet skyld. Og bare det faktum, at hun nogle gange forblev væk i flere dage.. Var det virkelig så slemt det han havde gjort?
Han børstede mudderet af sig og så derefter hen på Evaline. Måske det var på tide, at tage det en smule med ro og gå ind for at snuppe sig et bad. Han gik hen til vinduet og fjernede nogen våde lokker fra sin pande. "jeg er okay... er.. Er alex hjemme eller er hun smuttet igen?" spurgte han så diskret han nu kunne. "Og jeg gætter på det lille fald jeg gjorde så sjovt ud.. huh?"
"Jep, det gjorde det i hvert fald," sagde Jacob, der dukkede op i vinduet, ved siden af Evaline. Det var lige før hans arm var lagt om hende. "Og jeg ved ikke om Alex stadig er ovenpå."
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Fre jul 29, 2016 9:11 pm

Hun mumlede lavt for sig selv, hvad lavede Josh, hun anede ikke engang om han var sulten, hvilket bare gjorde det hele underligt for hende. Han ønskede sikkert ikke at komme ned, på grund af akavet heden. Hun løftede kort på skulderne, mens hun forsatte med at spise. Kinderne var en smule røde, et helt klart tegn på at hun var en smule genert. Da han begyndte at svare, kunne hun mærke sit hjerte slå. Hun havde da kysset Joshs hals, samt krop. Var hun måske bare ikke tiltrækkende nok for ham, måske han ikke helt kunne lide det. Hvad nu hvis han var til mere akavet ting, det gjorde bare alting meget mere akavet og underligt for hende. Hun stirrede ned i maden, mens hun rødmede endnu mere, for hvert eneste ord han lukkede ud. "De... Jeg... Nysgerrig." Lød det lavt fra hende, inden hun skubbede tallerknen en smule væk. "Undskyld." Mumlede hun endnu engang.

Evaline klukkede drillende i vinduet, mens hendes øjne fulgte hans bevægelser. Hans spørgsmål blev hurtigt besvaret af Jacob, hvilket fik Evaline til at se op på ham, med sit altid så kække smil. "Hun er ovenpå, Jeg tror hun er gået i bad, hvis jeg høre rigtigt." Hun kunne høre vandet løbe, men regnen kunne selvfølgelig forvirre hendes øre en smule.
"Hva så Jacob." Hun så op på ham, med et blidt smil på sine læber. Han så som altid ret godt ud, og det at han var ret tæt på hende, var rart, hun kunne dufte ham, han duftede som altid rart, en blid auroma. Hun rettede blikket mod Josh igen. "Du burde skifte tøj, inden du bliver helt syg." Hun havde en lille billed bog i sit skød, ingen tekst, bare billeder. Da hun ikke kunne læse, var det også dumt at hun valgte at stirre i en bog, som hun ikke kunne læse alligevel. Samt det at det var ret pinligt, for hende at sige det højt.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Fre jul 29, 2016 9:44 pm

Så hun var blot nysgerrig? Som om han troede på den, han var ret sikker på at hun gerne ville bruge de informationer til et eller andet, der garanteret omhandlede en hvis Josh. Af en grund gjorde det ham i et drillende humør og samtidig en smule akavet. Nok mest fordi det var hans lillebror og Alex, der sikkert snart endte med at hygge sig i sengen og skabe en ny form for kærlighed til hinanden. "Det sjove er... at du sagde til Josh dengang han var lille, at han skulle være uskyldig for evigt og aldrig være interesseret i piger," Drillende så han hen på hende. "Du er den der ender med at tage hans uskyld.. Ret sjovt at tænke over, ikke sandt?" Han ønskede blot at se positivt på få ting lige nu. Specielt når en hvis rævetøs havde valgt at følge efter dem hjem.

"Hey.. ikke så meget, var blot nysgerrig for at se og høre hvad i snakkede om," sagde Jacob til hende og så ned på hende med et smil. Her bemærkede han bogen og tog den oppe i sine hænder. "Hvad har vi her?" Nysgerrigt gav han sig til at kigge i den og trådte lidt væk fra vinduet.
Josh nikkede til det med, at Alex nok var gået i bad, eller i hvert fald bare befandt sig ovenpå. Hvis han kendte hendes mønster ret efter disse dage, gik hun i bad, også i seng. Ikke rigtig andet. Ordene omkring at han burde komme ind og skifte tøj, fik ham til at nikke endnu engang og gå væk fra vinduet, for at begive sig indenfor.
Så snart han var inde, smilede han til Jacob og Evaline, før han forsvandt ovenpå. Lyden af vandet fra bruseren var skam rigtig nok, derfor bankede han blidt på døren, efter at have taget sig en dyb vejtrækning. Han måtte snakke med hende... vide hvad der foregik. "Alex.. Kan jeg komme ind?" Hvis hun sagde ja, ville han åbne døren og træde ind, men hvis hun sagde nej, ville han gå ind på deres værelse og skifte om til nattøj, imens han ventede på hun ville komme ind. Lige meget hvad, ville han blot snakke med hende.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Fre jul 29, 2016 10:04 pm

Hun så koldt mod ham. "Han skal være uskyldig forevigt, og burde ikke være intresseret i kvinder... Jeg savner baby Josh, der ikke lavede andet end at irritere dig." Mumlede hun lavt, inden hun sukkede kort. "Pff, jeg ender ikke med at tage den." Hun rejste sig fra stedet og lagde tallerknen i vasken, inden hun gik mod Ghost. "Med ud?" Lød det fra hende, mens hun så ned på den pjuskede ulv, der lå ved brændstedet. "dovenkrop." Lo hun kærligt, inden hun åbnede døren og gik ud.

Da Jacob pludselig tog bogen, satte Evaline sig lidt op i vinduet. "Eh, det.." Hun sprang ned fra vinduet, og rakte armen ud, for at snuppe den fra ham. "Jeg fandt den, den lå under Joshs seng." Hvis hun fik fat i den, ville hun kramme den indtil sig. Hvis ikke, ville hun springe rundt efter den, og enkelte gange skubbe til Jacob for at være heldig nok til at stjæle den fra ham.
Josh der gik ovenpå, med et lille smil på sine læber. Han opførte sig stadigvæk underligt. "Tror du de er ok? De snakker ikke rigtig sammen længere? gør de, det lidt underligt, mest fordi de altid har kunne snakke sammen... tror jeg." Det sidste blev sagt lavt, hun havde kun været her i et par månede, det ville være underligt hvis hun valgte at snakke om dem på denne måde, allerede, ikke?
"Sure, kom ind." Lød det fra hende, stadigvæk i badet, med forhænget trukket for - Blev hun stående, han kunne nok se en silhouette af hende, men ikke hendes krop. Hvilket gjorde det ok for hende, han så hende trods alt ikke nøgen... Eller han kunne ikke se det helt nøjagtigt, hun rødmede lidt ved lyden af døren der åbnede sig. Dog forsatte hun med at vaske sæben ud af håret, og forsøgte som altid, at lytte til ham hvis han begyndte at snakke. "Hvis du skal på wc, så lad vær at trykke ud, det gør vandet meget varmt."
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Fre jul 29, 2016 11:04 pm

Savnede hun baby Josh? Se det gav ikke rigtig mening for ham i hans øre. Hvofor savnede hun, at han var lille, hvis hun egentlig var forelsket i ham? Hvis han blev lille igen, ville hun ikke længere kunne være forelsket i ham, da det ville være alt for forkert. I stedet for at kommentere på det, lod han det dog bare ligge. Det var sikkert noget de selv skulle finde ud af, hende og Josh. Inden længe ville de være dem selv igen.
"Tjah, jeg kan ikke bringe den lille ham igen og inderst inde.. ved jeg jo godt at du ikke ønsker, at han bliver lille igen," sagde han smilende til hende inden hun forsvandt ud af døren.

Jacob lod hende så bogen igen, imens han så på hende med et drillende smil, der også gjorde glimtet i de blå øjne skarpere. "Hvorfor ønsker du at skjule den?" Han satte hovedet på skrå og placerede sit ansigt tættere på hendes. "Skjuler man noget for sin mand?" Da Josh kom ind, trak han lidt væk fra Evaline og sendte sin bror et smil, til han forsvandt ovenpå. Evalines ord, fik ham til at se bekymret ovenpå og gøre en skæv grimasse. "Vi kan kun håbe på at de finder ud af det... det skal de.. de kan ikke rigtig leve uden hinanden i hvert fald."
Josh gik forsigtigt ind, lukkede døren bag sig og først nu, begyndte hans hjerte at banke voldsomt og han havde egentlig ikke nogen ide om hvad han ville derinde. Han ville bare gerne snakke med hende.
"Jeg skal ikke tisse jeg..." Ordene blev slugt i det han kunne ane hendes nøgne silhuette bag forhænget. "Jeg vil bare gerne... snakke med dig.." en smule flovt så han ned i jorden og knyttede sine næver. "Vi har ikke.. øhm.. rigtig snakket sammen de seneste par uger og det begynder at forulige mig.. Jeg.." En smule akavet kløede han sig i nakken og pustede ud. "Hvad jeg mener er.. at jeg bare gerne.. vil.. Du ved.. jeg vil gerne have vores snaksagelige, varme.. forhold igen og.." Han tog sig til tindingerne. "Så ser man mig.. plabre løs.. Jeg er bare.. bekymret.. har jeg gjort noget galt der har gjort dig trist Alex eller sur?" Forsigtigt løftede han hovedet og så på forhænget.
Dog gik det først op for ham nu, at han stod og snakkede med hende omkring dette, imens hun var i bad, hvor akavet måtte det ikke lige være!
"Undskyld! Nu gjorde jeg det hele akavet!" Da han ville gå hen mod døren, gled han i noget vand der lå på gulvet og kunne ikke nå at rette sig op, før han landede med numsen først. "Auch!" hvæste han overrasket over det pludselige fald.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Fre jul 29, 2016 11:22 pm

"I know... Han var bare så uskyldig, og kær dengang. Nu han bare..." Lækker, fristende og fræk. Men det kunne hun ikke helt sige til ham, hun sukkede dybt og rejste sig i et sæt væk fra stedet.

Det at Jacob opførte sig så drillende overfor hende, fik hende til at se usikkert op på ham. Han skulle ikke vide at hun ikke kunne læse, han ville sikkert bare mobbe hende med det, måske lave lidt nar med hende, selvfølgelig med en kærlig tone. Men det var stadigvæk pinligt! Hun rødmede en smule, da han lænede sig tættere på hende, hvor hun tog bogen og skubbede ham væk. "Stop! Jeg skjuler intet, ville aldrig skjule noget for min mand... vent!" Hun så op på ham, med en drillende grimasse. "Du anerkender at jeg er din hustru!" Hun pegede drillende på ham, i det han trak væk og Josh kom ind af døren.
"Indeed, måske forsonings sex er hvad de mangler." Lød det drillende fra hende, inden hun trådte lidt væk. "Måske er sexen hele problemet, i mænd er griske omkring sex. Hvis det ikker er godt, smutter i eller finder en anden ikke sandt?" Det sagde hendes mødre som regl i hvert fald.
Hun lyttede til hans ord, hans stemme virkede så genert men på samme tid en smule kærlig. Han forsøgte virkelig at snakke tingene ud med hende, men der var intet at snakke om, intet overhovedet. Og hvorfor kunne det ikke vente, til hun var færdig med badet. Hun flyttede forhænget en smule, så hun kunne se ham, men han ikke helt ville opdage hende. Hans høje tone der pludselig lød, fik hende til at trække lidt væk frra forhænget. Hun tog fat i bruse hovedet, og det høje bump der lød, fik hende til at smile. Hun flyttede brusehovedet ud, og sprøjtede ham nu med vandet, mens hun holde forhænget op foran sin krop. "Baaaaka!!!" Lød det højt fra hende, inden hun så ned på ham. "Jeg ikke sur, jeg har bare haft andre ting at lave." Hun fjernede brusehovedet fra ham, og slukkede for vandet, hvor hun rakte ud efter et håndklæde. "Jeg behøver vel ikke altid at hænge op af dig." Dette blev sagt en smule hårdt, mens hun gemte sig bag forhænget og viklede håndklædet omkring sin krop, hun trådte derefter ud.
"Undskyld, det lød en smule hårdt... Jeg... det... Er du ok?" Hun trådte hen til ham, hvor hun blidt smilte kærligt til ham. "Jeg har haft lidt andre ting at lave." Hun havde få synlige sår på hendes skulder, der forsvandt bag hendes ryg. Dog hvis man så hendes ryg, var det som om en kniv havde ridset hendes op af ryggen op til flere gange, så man hen mod tøjet, var det som revet i stykker og blodigt. "Undskyld, jeg ikke så god til... jeg... Det, jeg ønskede ikke at gøre alting akavet... og se hvad jeg gør, jeg gjorde det hele en hel del mere akavet, end det behøvede at være."
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Fre jul 29, 2016 11:51 pm

Jacob klukkede blot drillende over, at hun blev en smule flov, det havde han alligevel ikke rigtig set hende være før. "Nå så du ville aldrig skjule noget for..." Det var først da hun pegede ud, at det gik op for ham, at han egentlig havde kaldt ham selv for hendes mand. Det var ikke et under, at hun valgte og drille ham med det. Han så bare rødmende den anden vej og fnyste kort. "Jeg anderkender intet," kort så han hen på hende og blinkede drillende.
Alt det hun sagde omkring Josh og Alex, fik ham til at spærre øjnene op og rødme svagt. Vent hvad!? Det var absolut ikke det de havde behov for! "Forsonings sex.. Nej.. det jeg.. Det burde vi ikke blande os i.." Han stoppede sine ord, da hun sagde noget andet, der fik ham til at sætte hovedet på skrå. "Nogle mænd er griske omkring det.. andre kan sagtens håndtere det." Det var en svag lille mumlen.
Hvorfor var det ikke at Josh havde kunne vente til at hun kom ind på værelset, i stedet for at han skulle stå herude og snakke omkring de her, imens hun engang imellem valgte at titte frem fra bruseforhænget. Og nu sad han så her på gulvet, gjorde sig selv helt til grin, imens hun sprøjtet vand på ham med brusehovedet. Ikke at det gjorde ham det store, eftersom han allerede var våd efter, at have haft trænet i regnen hele dagen.
Kaldte hun ham lige en baka? Og hvad betød baka overhovedet? Han så forvirret op på hende, både tøj og hår var drivende vådt. Ja.. hun havde haft andre ting at lave, men betød det at hun behøvede at undgå og snakke med ham?
Hun behøvede vel ikke altid at hænge op af ham. Ordene ramte ham en smule hårdt, mest af alt fordi han nu så sig selv som en smule egoistisk. Følte hun at hun konstant behøvede at hænge op af ham? Var det derfor hun ikke snakkede med ham? Kort så han den anden vej, til hun undskyldte og han så op på hende igen. "Jeg.. jeg har det fint.." svarede han en smule forvirret og rejste sig op, uden at glide i vandet på gulvet igen. Her bemærkede han med det samme hendes sår og da han drejede hovedet en smule, bemærkede han det flænsede og blodige tøj. "Andre ting at lave huh.." Han så hen på hende igen. "Som hvad?" Han lagde en hånd på hendes ene sår, der var tydeligt på den barre skulder. "Hvor har du de her fra.. er du uskadt?" Bekymret så han hende i øjnene.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Lør jul 30, 2016 12:06 am

Hun slog ham blidt på skulderen, i det han valgte at se væk. "No fair, no fair! Du anerkende mig som din hustru!" Hun lo kærligt, inden hun skubbede blidt til ham. "Du ondskabsfuld!" Lød det lavt og muggent fra hende, inden hun krammede bogen indtil sig. "Det gør vi heller ikke, men det kunne sagtens være problemet." Lød det lavt fra hende, inden hun så mod trappen. "Er du ikke grisk? Hvad nu hvis du mødte en der var så kedelig i sengen, at du næsten falder i søvn under samleje?" Hun trådte drillende tættere på ham.
Hun lod sit blik følge ham, mens han rejste sig fra stedet. Hendes ord havde med sikkerhed ramt ham, hvilket gjorde at hun hadede sig selv en smule, for at have gjort det. "Undskyld." Lød det lavt fra hende, mens hun forsigtigt rejste sig op. Gulvet var helt mudret og vådt, efter Joshs fald og for ikke at snakke om at hans ryg var helt mudret. "Eh, Ja?" Hun lagde hovedet på skrå, og så forvirret op på ham, til han valgte at ligge en hånd på hendes skulder, en kort sitrende af smert slog hende, efterfulgt af kulden fra hans hånd. "Du kold." Lød det lavt fra hende, mens han snakkede. "Jeg har bare været ude i, skoven..." Hun så en smule til siden, mens hun enkelte gange så op på ham. "Jeg har det fint... hva da? Er det meget slemt?" Hun vende ryggen til ham, håndklædet var allerede svøbet ind i blod, og da hun trak håndklædet en smule ned, var hendes ar åbnet og blodige.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Lør jul 30, 2016 12:39 am

Han lo bare kærligt af hende og placerede armene på kors over sit bryst. "jeg erkender intet," sagde han igen drillende og så end ikke på hende, da hun valgte at daske en smule til ham. Derimod, da hun begyndte at gå tæt på ham og se drillende på ham, imens hun spurgte ind til hans sex liv, rødmede han kraftigt og vendte ryggen til hende.
"Jeg jeg... jeg går ikke så meget op i.. jeg har aldrig tænkt over.." sagde han mumlende og så sig over skulderen. Skulle han være ærlig, havde ham og Nille aldrig som sådan haft et godt sex liv, da det som sådan aldrig var der og når det var, var det ikke fordi at det var... fantastisk. Han rødmede ved tanken og vendte fronten imod hende igen. "Men.. så kedelig er der vel ingen der er i sengen," foreslog han med et akavet, men dog drillende smil.
Da hun endnu engang sagde undskyld, lå han nu bare mere mærke til hendes sår og det faktum af, at hun lod som om at intet var hent. Så snart hun vendte ryggen til ham, spærrede han øjnene op og gispede endda ved synet. "Det ser virkelig slemt ud!? Hvad har du lavet!?" Råbte han højt og bekymret, hvorpå han hurtigt lagde hænderne derpå og begyndte at heale det, stille og roligt, så det ikke ville svie mere for hende. "Dine sår er fuldstændig åben og håndklædet er smurt ind i blod.." Så snart han var sikker på, at det var healet, vendte han hende om og så ned på hende. "Hvad har du lavet!? Hvorfor er dit tøj så ødelagt!? Hvem har rørt dig og hvor kan jeg finde dem!?" Alvorligt så han hende i øjnene.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Lør jul 30, 2016 12:52 am

"Anerki! Anerki!" Lød det højt fra hende, inden hun kor skubbede til ham. "Du ondskabsfuld. Det sikkert derfor du har så meget tøj på, for at holde ondskaben indenfor!" Hun sukkede drillende, og lo kærligt af sine ord. "Du rødmer." Hun kørte sin finger op af hans ryg, for at drille ham. Inden hun roligt lo af hans manglende ord. "Hvem ved, måske der er. Måske har du bare være heldig nok til ikke at møde sådan en person." Hendes stemme var drillende og en smule tirrende.
Det så slemt ud, hun vidste det enlig godt. Følelsen af blodet og tøjet der klistrede imod hendes hud, var ulidelig. Men det at han kommenterede på hendes ryg, gjorde smerten større. Hvorfor valgte hun også at lave sådanne dumme ting, hans hånd der pressede sig imod hendes sår, fik hende til at gispe kort af smerten, og trække lidt væk. "Advar mig først." Lød det fra hende, mens hun holde håndklædet en smule oppe, for stadigvæk at dække sin krop så godt hun nu kunne. "Jeg må heller tage endnu et bad så." Lød det kækt fra hende, i håb om at stoppe denne underlige følelse af skyld.
Da han vende hende om, rødmede hun kort. Svang håndklædet så tæt om sig som hun kunne. "Eh, ingen, ingen har rør mig. Jeg, prøvede bare at få mine vinger tilbage." Lød det lavt fra hende, mens hun forsøgte at undgå at møde hans blik. Det var så akavet, at han pludselig vendte hende om, især når hun ikke havde håndklædet ordentligt omkring sig. "Jeg, undskyld... Det... Uhmm.. Kunne du slippe mig?.. jeg... mit tøj, bad?!" Hun rødmede en del, og lod blikket falde på gulvet.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Ons aug 31, 2016 1:24 pm

Jacob klukkede svagt over Evaline. Følelsen af, at hun gled sin finger ned af hans ryg, fik ham af en eller anden latterlig grund til at ryste en smule. Ja, hun var begyndt at komme under huden på ham og skræmte det ham? Ja, det gjorde det i hvert fald. Men samtidig var det loggende som bare pokker!
Og hendes stemme, det var som om at hun vidste hvad hun gjorde imod ham og af en grund, var det ikke en sejr han ønskede at hun skulle have.
"Hvem ved, måske ikke," svarede han kækt og skyndte sig ud i køkkenet, bare for at hun ikke skulle se ham sådan.
Hun var ved at vinde!?

Forsøgte hun at få sine vinger igen? Det var jo fysisk umuligt! Den eneste måde hun kunne få dem igen på, var ved hjælp af sort magi! Han spærrede munden op. For at være ærlig, havde han fuldkommen glemt at hun kun stod i et håndklæde, derfor lagde han igen hænderne på hendes skulder.
"Det kræver jo sort magi Alex!" sagde han til hende. I de brune øjne kunne man se hvordan bekymring spredte sig. "jeg er glad for at der intet voldtægt er sket, men dine vinger.. hvis du bruger sort magi.. så vil det gøre ondt hver gang du får dem frem.." Forsigt ruskede han i hende. "Jeg siger det kun fordi jeg elsker dig og ønsker at du ikke kommer til skade."
Ordet jeg elsker dig, lå han slet ikke mærke til, før efter nogen sekunder og her gav han endelig slip på hende, hvorpå han trådte et skridt tilbage. Hans kinder var nu fuldkommen røde. Selvfølgelig bemærkede han nu også, at hun blot var iført et håndklæde og så meget hud var afsløret.
"Jeg øhm... ja! Jeg bekymre mig om dig.." Flovt så han den anden vej.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Ons aug 31, 2016 2:08 pm

Evaline var tydeligvis ved at vinde lige nu, hvilket begejstrede hende en del. Hun smilte kækt, hvilket for nogle måske virkede helt forførende, de fyldige læber, der holde sig oppe, og de grå øjne der nærmest lyste op. "Du burde vel vide det." Lød det drillende fra hende, inden hun smuttede efter ham.

Alex knugede en smule i håndklædet, for at holde det oppe. Det at han blev stående, gjorde hende af en grund lidt nervøs. Hun havde trods alt ikke voldsomt meget tøj på, eller retter sagt havde hun enlig ikke noget på overhovedet, hun holde et håndklæde op, og det var alt hun havde til at skjule hendes former. En lille rødmen skabte sig på hendes kinder, mens hendes blik flakkede en smule. Følelsen af hans hænder mod hendes hud, fik hende til at se en smule forskrækket op på ham.
Hun vidste godt det var sort magi, men det at få sine vinger tilbage virkede lidt som en ære for hende. Faldne havde aldrig vinger, og hvis sort magi var det der krævede, for at hun følte sig lidt tilpas, ville det vel ikke skade hende ligeså meget som man måske lige ville tro. Selvom hun på nogle punkter måtte føle den enorme smerte, fra når vingerne borede sig igennem hendes hud, flækkede den og blodet ville løbe ned af hendes ryg. "I know." Mumlede hun lavt.
Følelsen af at han ruskede i hende, fik hende til at bide sig blidt i underlæben. Det gjorde en smule ondt, følelsen af hendes ryg der gav en smule efter, hvergang han blidt ruskede i hende. Hun så overrasket op på ham, da ordet Elsker, kom på banen. Endelig gik det sjovt nok også op for ham at hun kun var iført et håndklæde, hvilket bare fik hende til at bide sig i underlæben endnu engang. Nu var det akavet, meget akavet. "J... Uhmm.. Undskyld, ønsker bare lidt at få mine vinger igen, savner følelsen af at være i luften." Mumlede hun lavt, inden hun trådte lidt tættere på ham. "Men, det var noget om at du som archangel, ville kunne heale ikke sandt?... Kan du heale min ryg?" Hun stillede sig på tæer, lod kort deres læber røre hinanden, hvor hun stillede sig på gulvet igen, så en smule uskyldigt den anden vej, mens hænderne holde håndklædet oppe. "Hvis du altså kan?"
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tors sep 01, 2016 3:53 pm

Han kunne godt forstå hende. At miste sine vinger, var det værste der kunne ske for en engel og han havde skam ondt af hende. Mest fordi han huskede det som værne hans skyld. De ville have taget hans vinger, hvis ikke hun var kommet imellem dem og sat sig selv ind i stedet for ham.
Da hun rykkede sig tættere på ham, kiggede han ned på hendes læber og som forsøgte hun, at smigre sig ind på ham, lod hun kort de bløde rubiner snitte hans. Han tvivlede ikke med, at placere sine varme hænder på hendes ryg, for at heale alt det han nu kunne. Sårene ville nu ikke længere eksistere.. Dog ville der stadig være tørret blod.
"Selvfølgelig," hviskede han efter at have healet hende. "Dine sår skulle gerne være healet nu."
Han gjorde nu den store fejl, at se ned på hende. Hvert et ansigtstræk var fremhævet takket være det våde hår og hendes læber.. de pokkers smukke læber var stadig røde.. hvordan kunne det være, at de altid var røde, lige meget hvad hun gjorde!?
Før han kunne styre sine handlinger, pressede han hende ind i bruseren igen, op imod muren og lod hende ikke sige noget til ham, før han havde placeret sine læber på hendes. Ryggen var selvfølgelig healet helt, før han valgte at presse hende op imod muren og kysse hende.
De havde ikke snakket sammen i flere uger, ikke kysset eller krammet, intet. Han havde savnet hende og ville ikke have det skulle være akavet imellem dem længere.. Kysset blev inderligt og dybt, hvis hun altså tillod ham at gøre det.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tors sep 01, 2016 5:39 pm

Smerten forsvandt underligt nok, i det øjeblik han svang sine arme om hende, det var som en varme der sprede sig omkring hende, healede sårene på den varmeste måde, mens hun ellers bare stod tæt op af ham. Denne form for healing, kunne hun især overleve, hun smilte en smule uskyldigt til ham, i det han hviskede til hende. Det at høre hans hvisken, var en smule pinligt, mest fordi hun fandt ham så fucking tiltrækkende, når han ellers bare stod tæt ved hende, og hviskede til hende. Bare i det hele taget hans stemme, den lave brummen og maskuliniteten der lød mellem hans læber! Uh!
"Tak." Var alt hun nåede at sige, før hun følte sig selv træde tilbage, og blive presset op af den kolde/halv våde badeværelses mur. Hun rødmede skam, så meget at hun selv kunne mærke hendes hoved blive varmt. Hun kyssede ham igen, holde håndklædet oppe, mens hun kyssede ham igen, intimt lod hun sin ene hånd sætte sig på hans bryst, mens den langsomt kørte op til hans nakke. Hans varme læber, der pressede sig imod hendes, mens lyden af de små dråber faldt til gulvet.
Hun lod kort deres læber adskille sig, før hun valgte at kysse ham op af halsen. Hun lod håndklædet falde langsomt ned om hendes hofter, hvor det elegant faldt ned i den typiske vandpyt. Hun lod den anden hånd fjerne hans trøje, hvor hun kort efter pressede sig ind mod ham. Vent! Hun gjorde det igen, pokkers tage Josh og hans dominance, han burde snart have lært at den form for opførelse, fik hende til at lange ud efter hans krop.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tors sep 01, 2016 6:26 pm

Det var som, at han kunne høre hvordan håndklædet pludselig faldt til gulvet. Hun stod nu foran ham, nøgen og deres læber adskilte sig ikke fra hinanden. I stedet lod han nu hænderne køre ned af hendes krop, op af hendes ryg og ned igen. Eftersom hun var presset op imod hende, kunne han ikke føle noget han så gerne ville føle.
De bløde læber hun bar, kørte nu kort op af hans hals og fik ham kort til, at sukke nydende.. En smule højlydt, hvilket fik ham til at rødme, men han valgte at ignorere det. Hun fjernede pludselig trøjen fra ham og pressede sig igen imod ham. Hud mod hud! Han kunne mærke hver en del af hendes smukke, bløde overkrop imod hans egen!
Blidt adskillede han nu deres læber, for at lade sine vandre ned af hendes hals og ned til de smukke kraveben. Hænderne kunne ikke holde sig fra hende længere.. Blidt lod han hænderne køre op fra hendes mave og videre op.
"I want you.." hviskede han til hende, før han kunne nå at stoppe ordene. Det fik ham nu til at rødme kraftigt og bare placere læberne på hendes igen, i håbet om, at hun ville glemme det eller at hun ikke havde hørt det.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tors sep 01, 2016 9:58 pm

Alex følte hver eneste lille vejrtrækning Josh kom med, hun smilte imellem hans læber. Hun lod sine hænde løbe tirrende ned af hans bryst, mens kysset kun udviklede sig endnu mere. Hun elskede dette, dette var herligt, men på samme tid, ville han sikkert trække væk, bede hende om at stoppe. Eller undskylde, tanken fik hendes krop til at sitre, hun ønskede ikke dette, men på samme tid hadede hun det lidt. Hun bed kort hans læber, intimiderende.
Da han træk væk, følte hun kort sig selv blive nervøs, hun var nøgen... Nøgen, han kunne rent faktisk se hende nøgen, hun rødmede meget, til hans læber kørte ned af hendes hals. Det sitrede endnu mere, hvor hun pressede sig selv en smule mod ham. Den lave hvisken, fik hende også til at rødme.
Hvis hun skulle være ærlig, var hun totalt med på den, uden tvivl. At vente omkring 1000 år, før man gjorde det, gjorde lidt at når man endelig kom i sit første forhold, var man mere eller mindre klar på det. Hun kørte sine hænder ned til hans bukse kant, hvor hun kort trak ham tættere indtil sig. Lod kysset blive mere intimt, mens hendes fingre fumlede med knappen til bukserne.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tors sep 01, 2016 10:35 pm

Han havde ikke lyst til at stoppe denne gang. Frygten skulle overvindes, bare lægges på hylden og i stedet skulle han nyde, at han havde en fantastisk kæreste som Alex, som rent faktisk gerne ville have ham.
Det lå ikke til, at hun hørte hans hvisken eller også valgte hun at ignorere den, for i stedet begyndte hun at presse sig imod ham, køre hænderne pirrende ned af hans bryst og begyndte at fumle med bukseknappen. Han ville gerne være sammen med hende, glemme alt andet og bare... bare.. Han kyssede hende dybt. Som vejede hun ingenting, løftede han hende op i sine arme, på brudestilen.
Stadig imens han kyssede hende, bar han hende ind på værelset og lukkede døren bag sig med sin fod. Nok var han inde i et andet drømmeland, men han ønskede ikke, at deres første gang skulle være på badeværelset, i en brusekabine.. Han kunne godt lide den klassiske tanke om, at ligge i seng efter hændelsen og bare nyde aftenen i hinandens arme.
Roligt lagde han hende ned på sengen, hvorpå han lagde sig ovenpå hende, uden at mase hende.
I de få sekunder deres læber var adskilt, hungrede han sig allerede efter de bløde læber igen og derfor placerede han dem hurtigt på hendes igen.

Med Alex i sine arme.. var tingene.. rare og fantastiske. Han havde stadig en smule røde kinder og han kunne stadig ikke helt forstå at det var sket, også med Alex. Blidt kyssede han hendes pande. Det havde været rart, meget rart og han fortrød lidt, at han havde været så bange og opført sig som et fjols overfor hende. Han kunne stadig mærke hendes varme hud imod hans egen, føle hver en lille del af hende og bare tanken gjorde pludselig tilstedeværelsen under dynen en smule varmere.
Han måtte dog indrømme, at det var kommet som en overraskelse for ham, at hun havde været en jomfru ligesom ham selv. Ikke at det var noget han ville fortælle hende, for hun ville sikkert misforstå den, også selvom det ikke var meningen.
Ordene ville ikke komme ud af hans læber lige nu, ikke at han følte der var noget han skulle sige, men han havde det som om at hun skulle sige noget til hende. Spørge hende om hun var okay? Nej, nej.. det ville bare være underligt.. Så i stedet kyssede han blot igen hendes pande, imens en af hans fingre kørte op og ned langs hendes arme.
"Wow.." hviskede han og ligeså snart de ord havde forladt hans mund, kunne han have dasket sig selv en. Virkelig!? Af alle de ting han kunne sige, så var wow! en af dem!? "Jeg mener.. det var.. vi øhm.. ja.. wow.." Der var det ord igen! Idiot.. Han rødmede kraftigt og sukkede over sig selv.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tors sep 01, 2016 10:56 pm

Følelsen af at han løftede hende op, fik hende til at køre hånden ned af Joshs hals, og lod sine læber presse sig imod hans hals, lod et lille mærke sætte sig på hans hud, inden hun følte den bløde seng under hendes ryg. Hun pressede sig en smule mod ham, lod sine ben køre en smule op af ham, hvor hun hurtigt fik åbnet hans bukser, og trak dem lidt ned.

Alex lå i Joshs arme, hvilket fik hende til at rødme en smule. Dette var underligt, så akavet, måske en smule pinligt. Men hun kunne lide det, hun holde hans hånd, hvor hun kort kyssede den. Alex lod sin kind ligge på hans bryst, mens hun blidt så op på ham. Burde hun sige noget, nej... hun burde ikke sige noget, hvad nu hvis det havde været dårligt, nej vent, han var selv jomfru. Han anede intet, hun kunne ikke være dårlig, hun kunne kun være god.
Hun skubbede blidt til ham, hvor hun trak dynen om dem begge. "Wow? Du..... Hvor er du sød." Hun kyssede ham kort, hvor hun lagde sig tæt indtil ham. "Du behøver ikke sige noget." Hun lod kort sin hånd køre op af hans bryst, hvor hun lagde sig tæt op af ham. Lod sine øjne falde i, hvor hun langsomt faldt i søvn. Hans omfavnelse, bragte hende altid ud i rolig heden. Hun smilte en smule, hvor hun kort lod sit hoved nusse sig op af hans bryst.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tors sep 22, 2016 8:31 pm

Hun faldt i søvn i armene på ham, lige efter hun havde fortalt ham, at han ikke behøvede at sige noget. Af en grund gav det ham en svag rødmen på kinderne. Han kunne stadig mærke hendes dejlige varme, føle de blide hænder hun havde, glide ned af hans kinder, imens han så ind i de smukke brune øjne. Der var ret varmt under dynen, mon hun kunne falde i søvn eller ville hun kravle væk fra ham i løbet af natten? Han så ned på hende. Hendes øjne var lukket i, gemt væk bag øjenlågene.
Det havde været rart, dejligt og... Ja, alt godt. Men, havde hun haft det på samme måde? Havde hun overhovedet nydt det!? Var det underligt for ham at spørge? Kunne alle de spørgsmål ikke godt bare forsvinde fra hans hoved!
Efter flere minutter hvor han bare stirrede op i loftet, lukkede han øjnene i og det lykkedes ham at falde i søvn.

Da han vågnede op, så han rundt og hvis Alex var der, ville han smile svagt og kysse den varme pande. Hvis hun ikke var der, ville han kort se rundt og undre sig. Mon hun var stået tidligt op? Han ville til sidst liste ud af sengen, snuppe et bad og få noget tørt tøj på. Tingene var så skøre, at han stadig kunne mærke hendes varme krop imod hans egen og af en grund gjorde det ham helt kulder.
Hurtigt steg han ud af badet, tørrede sig og fik det såkaldte tøj på. Med et drømmende sind, gik han nedenunder og snuppede noget morgenmad. Måske Alex ville have noget? Igen fik han røde kinder ved tanken om hende.. De havde gjort det.. Helt ude i en anden tankegang, var han ved at brænde sit brød på, så da han tog det ud, brændte han fingrene og smed brødet på gulvet. Ghost var hurtigt til at snuppe det.
Han klukkede og satte noget nyt brød over.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tors sep 22, 2016 8:58 pm

Alex trak vejret stille, følte hun kærligt den blide varme fra hans krop, mens de brune øjne forholde sig gemt væk bag hendes øjenlåg. Dog i løbet af natten, endte hun med at ligge med ryggen til ham, og selvfølgelig trække dynen lidt væk fra sig. Det blev trods alt varmere og varmere.
Da Josh vågnede, klemte hun puden tæt indtil sig. Hun mumlede en smule, inden hun knugede puden endnu tættere indtil sig. Dog i det Josh kyssede hendes pande, rykkede hun lidt på sig, og åbnede sine øjne lidt. Hun så kort op på ham, inden hun lagde sig ned igen, drejede kort om på maven, og sov videre.
Dog efter lidt tid, vågnede hun op. Hun så sig kort omkring. "Josh?" Hviskede hun lavt, hun steg ud af sengen, tog som altid noget ok fint undertøj på, hun stoppede kort ved et spejl, inden hun kørte hånden igennem det brune hår. Alt for at gøre så det ikke var ulet, han skulle helst ikke se hende sløset til. Hun gik roligt ned under, i tids nok til at se ham smide brødet på gulvet, og Ghost der hurtigt snuppede det, så ivrig som han kunne være over mad, var nok så ivrig Alex havde virket i går aftes.
Tanken fik hende til at rødme, og stå en smule op af væggen, inden hun gik mod ham. "Morgen." Lød det en smule udmattet fra hende, hvor hun lagde sin venstre hånd på hans arm, og kyssede ham kort på kinden. "Her lugter lidt brændt?" Lød det lidt spørgerne fra hende, mens hun så forsigtigt rundt.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tors sep 22, 2016 9:35 pm

Brødet var lige sat over og denne gang forsøgte han, at holde tankerne i skik, så han ikke ville brænde dem på. Så snart de var klar, ville han måske stege nogle æg, finde noget frugt og gå op til Alex med det.
Han kom dog aldrig så langt. Hun stod pludselig op af døren, så på ham med de brune øjne og i det han så hende, mærkede han alting varme op inde i sig selv igen. Der stod hun, iført sit altid så sexet undertøj og kyssede hans kind, spurgte ind til den brændte lugt.
"Uhm.. jeg uhm.. Jeg stod i mine egen tanker og glemte, at jeg havde sat brød over," fortalte han hende og rødmede svagt. "Men.. øhm, der er nyt brød nu og jeg ville stege nogen æg til dig."
Han sendte hende et smil og kyssede den varme kind. "Har du sovet godt?"
Mon Evaline og Jacob stadig sov? Skulle han lave noget mad til dem også? På den anden side var det kun Evaline der spiste af de to. Da brødet var færdig, puttede han det på nogle tallerkener og begyndte derefter på æggene. Ud af sin øjenkrog betragtede han hende roligt og nogle gange tog han sig selv i bare, at stå og smile ved tanken om at hun var hans. Ingen andres.. hans.
"Hvad kunne du have lyst til at lave i dag?" spurgte han hende. "Vi har hele dagen til at lave lige det vi vil og.. vi har ikke rigtig tilbragt tid sammen de seneste uger, såå.. har du tid i dag? Så kan vi finde på noget!" De brune øjne lyste op i sollyset fra vinduet. Det ville være en dejlig dag, bare at bruge den på Alex og intet andet.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tors sep 22, 2016 10:09 pm

Alex satte hovedet en smule på skrå. "Hvad tænkte du da på?" Hun lænede sig forsigtigt op af køkkenbordet, lod de brune øjne køre ned af ham, og derefter op igen. Alex lagde armene kærligt over kors, mens hun blidt så op på ham. "Det fint, har mere lyst til brød. Men ellers mange tak." Hun smilte over det kærlige kys, hans bløde læber mod hendes kind. "Sov fint... Det var dog lidt varmt." Hun gned sin fod en smule rundt, inden hun så op på ham igen. "Eller var jeg den eneste der havde det ret varmt? Undskyld, hvis jeg sov lidt uroligt." Hun kørte endnu engang sin ene hånd igennem håret.
Hun puffede blidt til ham. "Du smiler underligt, hvad tænker du på?" Hun kyssede endnu engang hans kind, hvor hun så sig roligt omkring. Gad vide hvornår de andre ville stå op, måske hun skulle vække dem eller måske tjekke om de overhovedet var vågne.
Lyst til at lave? Hvad ville hun ikke have lyst til at lave. "I dont know." Hun gik en smule væk fra bordet. "Vi kunne træne, måske bare læse... Jeg ved de ikke, hvad har du lyst til?" Hun så en smule genert på ham, hvor hun kendte ikke så meget til tingene her. Hun havde virkelig ingen ide, om hvad de burde lave. Måske de skulle gå en tur. Det var efterhånden længe siden, de havde været ude, bare dem. Især nu hvor Evaline var her, var der gang i huset hele tiden. Hun tog blidt fat i hans arm, trak ham ned og lod deres læber mødes kort.
Evaline kom sjovt nok ud af rummet, kradsede sig i det ulet hår og gik rundt kun iført Jacobs bukseshorts. "Uuuh." Lød det drillende fra hende, inden hun stoppede op foran dem. Forsatte med at kradse sig i håret. Alex trak forsigtigt ud af kysset, hvor rømmede ned i sin hånd. "Tag en trøje på... Evaline." Evaline så kort ned af sig selv, inden hun trak på skulderne og gik videre op på toilettet.
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Josh on Tors sep 22, 2016 10:38 pm

Hvad han tænkte på? Bare det at hun spurgte ind til det, fik ham til at rødme endnu engang og glemme, at han nok burde at holde øje med æggene.
"Jeg uhm, jeg tænkte på du og jeg.. Aften i går," fortalte hende roligt. Hvilket kom som et chok for ham, eftersom hans hjerte bankede ret så hurtigt. Han forstod ikke hvorfor, det burde vel at være normalt nu, at snakke med hende omkring dette, ikke sandt? I så fald, kunne han så ikke også spørge ind til om hun overhovedet brød sig om det i går. På den anden side, hvis hun ikke havde kunne lide det, ville hun nok have stoppet ham. Igen blev kinderne røde som tomater. Hvorfor tænkte han overhovedet over det nu!?
"Jo, der gik hen og blev en smule varm. Og du skal ikke undskylde, jeg bemærkede ikke at du sov uroligt," fortalte han hende med et svagt smil. "Du havde vel ingen mareridt vel?" Da æggene var færdige, puttede han også dem hen på en tallerken. "Jeg smiler bare sådan fordi jeg øhm.." Han så hen på hende og fandt frem til, at det nok bare var alt for sukkersødt at fortælle hende. "Ikke noget, her er noget morgenmad." Han rakte hende brødet, da hun jo ikke havde lyst til æggene. Derfor snuppede han dem selv.
Hun var ikke helt sikker på hvad de skulle lave. Der var så meget de kunne finde på og de havde hele dagen til at finde ud af det. "Vi finder ud af det i løbet af dagen," sagde han til hende og havde knap nok lige fået slugt nogen af sine æg, før hun trak ham ned i et kys og som altid sendte ham ud i et andet univers. Blidt kyssede han hende igen, til Evaline kom ind og ødelagde øjeblikket, for ikke at sige hun gjorde det en smule akavet. Hun var fuldkommen bar!? Hurtigt så han den anden vej og først da hun var gået, grinte han og så hen på Alex. "Hun har vidst stadig ikke forstået det huh?" klukkede han og kyssede hendes kind. "Vi kunne sagtens træne sammen, ligesom i gamle dage? Og vi kunne.. tage en gåtur sammen.. det kunne være hyggeligt, bare dig og mig."
Lidt efter kom Jacob ud, iført sit store tøj som altid og så nysgerrrigt fra den ene engel til den anden. "Hvad skal i, bare dig og hende?" Afslappet satte han sig ned i sofaen. Ghost luntede hen til ham og lagde sig ved hans fødder.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tors sep 22, 2016 11:44 pm

Han rødmede, så han tænkte vel på i går aftes? Eller måske han tænkte en smule på noget i morges? Måske fordi han havde tænkt på badet i går aftes? Hun rødmede lidt, bare ved tanken. Hvorfor var det akavet. De gjorde det jo ikke fulde, og ingen burde skamme sig over det, vel? Nej, det var fint. Hun rødmede en smule, gad vide om han fortrød det? Nej, han virkede ok glad, og han var ikke akavet. Så, det var ok. Hun så ned i gulvet, inden hun roligt så op på ham igen. Måske de skulle snakke om det, på den måde ville det ikke være særlig pinligt, og ej heller være særlig akavet for dem. Ikke sandt? Hun smilte kort for sig selv, han var kær, det var så underligt for hende, at han rent faktisk betød så meget for hende. Han betød virkelig meget for hende, hun ville hellere bo hos ham, og forblive hos ham, end ved gud selv.
Det at han skjulte sandheden, han ønskede ikke helt at sige hvad det nu var han smilte over. Hvilket bare fik hende til at se nyssgerrigt på ham. Hun smilte kærligt til ham, inden hun drillende så op på ham. "Ok, hvis du ikke ønsker at sige det.." Hun løftede kort på skulderne, inden hun tog imod brødet.
En smule vredt tog hun en bid af brødet, mens hendes øjne fulgte Evaline, der træt gik op af trappen. "Hvor svært kan det lige være at tage en trøje på, seriøst." Mumlede hun lavt, inden hun så op på ham igen. Gad vide om... Måske han var mere til, tændte han på Evaline? Var han tiltrukket af Evaline? Hun rystede blidt på hovedet. "Yea, træning kan altid være noget, men... Lad os se om der kommer nogle ideer senere." Hun smilte kort til ham, mens hun spiste brødet.
Hun lod sine øjne lande på Jacob, der kom luntende ud. "Ud på tur, vi ikke helt sikre endnu... Men lave noget, så dig og Evaline kan få hytten lidt for jer selv." Lød det drillende fra hende, inden hun tog den sidste bid af brødet. "Uh, vi kunne tage ud og drikke?" Hendes stemme var drillende, og kærlig. Inden hun gik mod trappen igen. "Jeg burde nok tage noget tøj på, hvis vi skal træne." Hviskede hun lavt, hvor Evaline kom ned af trappen. Hun gned sig endnu engang i øjet, hvor duften af æg, fik hende til at se rundt. "Er der mad? Er der rester, kan jeg snuppe noget?" Hun nærmede sig Josh spørgende, hvilket fik Alex til at tage fat i Evalines arm og trak hende med sig. "Ingen mad, før du har fået noget på." Lød det irriteret fra hende, mens Evaline blev trukket oven på, så hun forvirret på Jacob. Som et tegn på at hun ikke helt forstod problemet..
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs mar 21, 2017 5:01 pm

Out!! (Kan opstartes hvis ønskes)
Aigemfarrel
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 562
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel) Empty Re: What if i had never left him? (Josh og Aigemfarrel)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum