hvad har i at byde på

Go down

hvad har i at byde på

Indlæg by Gæst on Tirs dec 01, 2015 11:52 pm

Val er cået rundt og kigget på det nye sted han har slet sig ned . han savner nu stadigvæk bjergene og højten udsigterne og naturen der fra . det sværet. At samliget det med flat landet. Jo alså det har sin charme men hen vil nok altid alligevel havede det besdt i højterne. Val gå forbi en caffe og beslutteder sig for at stik hovedet ind og kigge. Han kan lide så godt benytte sig af lejlighede. Når den er der, han kan ikke finde noget beder at finde på lige nu og her. Så han gå hen åbner døren og træder ind i caffen. Han ser rundt mens han gå op mod disken for at se hvad stedet her har at byde på. Da han kommer op til disken stå han og kigger . han er ikke den besdte læse så han beslutter sig at få fat i en arbejder . ser en rød høret fyr og han sig" hej du der med det røde hår hvad har i at byde på" hans steme er dyb og bestemt som altid og hans alvorlige udtryk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: hvad har i at byde på

Indlæg by Kuro on Ons dec 02, 2015 12:44 am

Som altid stod Kuro en smule omme bag ved disken, dog engang i mellem, gik han frem for at snakke med kunderne. Hvorfor? Tja, han kunne godt lide at have en smule samtaler med de forskellige folk, der nu en enkelt gang eller to, valgte at bestille noget spiseligt, som selvfølgelig ikke var menneske kød. Enkelte gange var der dog Ghouls, der ønskede mad, hvilket nok var det han elskede mest at lave, selvom det skulle laves i kælderen, fandt han det sjovest og mest udfordrende der.
Lige til en lettere større mand, valgte at afbryde ham i en samtale, smile han kækt til ham. "Hvad har jeg ikke at byde på... Hvis du tænker jeg skal anbefale noget, ville det være Okonomiyaki, Omurice, eller Curry Rice... Medmindre du tænker det skal være noget mindre, som en forret, kunne Ikayaki måske være noget, det er hurtigt og nemt at lave, så det tager ikke langtid at tilberede, Eller Donburi." Han rettede sig op, og stillede sig foran personen, med det altid så lette skæve smil på sine læber.
avatar
Kuro
Baka

Antal indlæg : 2
Join date : 24/11/15

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum