Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Witch hunt.
What will your journey bring my Dear - Alex EmptySøn aug 11, 2019 5:33 pm by Cloud

» Highway through the dangerzone!
What will your journey bring my Dear - Alex EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
What will your journey bring my Dear - Alex EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
What will your journey bring my Dear - Alex EmptyTirs aug 06, 2019 3:09 pm by Erina

» The demon and the angel -James-
What will your journey bring my Dear - Alex EmptyMan jul 22, 2019 12:59 am by James

» YuukaXRiver Wedding!
What will your journey bring my Dear - Alex EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka

» Office flirts
What will your journey bring my Dear - Alex EmptyTirs jun 11, 2019 9:48 pm by Haru

» !!A crazy babysitter!!
What will your journey bring my Dear - Alex EmptyTors maj 30, 2019 1:18 am by Rain

» Apartment issues.
What will your journey bring my Dear - Alex EmptyLør maj 25, 2019 12:31 am by Haru


What will your journey bring my Dear - Alex

Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Gæst on Lør nov 28, 2015 6:06 pm

Sted: Outlaying Area - The Forest

Tid: 20:43

Vejre: Et par skyer, som dækker solen og den begyndende nat stille sniger sig frem.

Omgivelser:

Mørket, som stille drives frem ved tidens frembrud. Skovens væsner, som stille prøver at finde ly for rovdyrene, som stille begynder at røre på sig. Flere lyde af 'noget' der bevæger sig i skovens frembrydende mørke og væsner af 'andre' afkom end menneske, stille lader sig 'jage' i skovens indre. Måske for de end da fanget noget, som ikke blev forvented. Kun nattens frembrud lader sig vise, mens fuldmånen stille lader sit 'smil' danne sig på vej ind over den japanske himmel.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Wolf begyndte så småt at vågne fra en fantastisk lur under træets trækrone. Hans øjne gled rundt og spottede en hjorte, som desperat ledte efter et sted at skjule sig. Hans læber blev fugtede ved tanken om 'frisk' kød. Han lod sig til rette sig op og gøre sig klar til at 'angribe' sit bytte fra træets top. Hjorten, som så forvirret rundt for at finde et sted at gemme sig fra andre 'væsner' der lurede og jagtede ofte i skoven havde påvirket den til ikke at se op for at opdage 'noget' ville gribe fat i den og jage sine tænder i dens nydannede sår fra Wolf's sylespidse og skarpe tænder.

Et større 'skrig' af smerte udbryd fra det stakkels dyr, mens Wolf lod smagen af hjorte blod fylde sin mund og greb hårdere fat omkring dens brystkasse og underkrop for at sikre den ikke stak af fra ham. Hans tænder bed et stykke af horten og den desperat prøvede at vride sig ud af hans greb, til ingen verdens nytte. Med hans vinger, lod han dem dække Hjorten's syn, så den ikke havde nogle mulighed for at se omkring sig, mens hans hale viklede sig omkring dens underben. Hans tænder lod bid fra bid fortsætte med at fortære og flå kødet fra dyrets krop. Legme, fra legme. Dyrets desperate skrig af smerte stoppede få sekunder senere, mens Wolf velsmagende mæskede sig i sit lette bytte. Han fortærrede hver en del af den. Hud og hår, mens han dog forsøgte at flå dens skind til side og få de mere 'bedre' dele af kødet og mere nærrings indholdrige dele. Som hjertet og leveren. Hans øjne var lettere orange røde, mens de farede rundt omkring sig for at sikre sine omgivelser.

Efter få minutter havde forsvundet, lod han sig rejse sig op. Sulten var stillet for nu, men det ville ikke vare længe før han igen var sulten efter mere. Måske kunne han få fundet en ulv eller en bjørn. Han vidste dog også at han snart måtte finde et sted at sikre imod kulden. Måske kunne han bruge hjorten's skind til det? Dette var ofte det, som Wolf lod være. Skindet og knoglerne, da de ofte ikke var så velsmagende, som resten af hjorte kødet.

Med hans syleskarpe fingrespidser, lod han sig skære hjorte kødets hud til så han bedre kunne bruge skindet og måske vaske det ved den nærmeste sø? Han tog hjorte skindet over skuldren og træskede imod den nærmeste sted, hvor han mindes at havde passerede en sø. Men følelsen af at 'noget' var nær havde lagt ham på sinde. Hans over krop, var indesmurt i blod, mens duften af 'hjorte blod' nok snart ville tiltrække flere rovdyr. Måske ulve ville finde færten af hjorte blod interessant nok til at nærme sig og prøve kræfter med Wolf? Dette var noget, som Wolf håbede på. En sand udfordring måske? Et smil dannede sig på hans læber, som afslørede hans sylespidse tænder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Alex on Lør nov 28, 2015 9:54 pm

Outfit: https://i.imgur.com/9vH3kGA.png

Alex var i klædt en traditionel kimono, hvor ærmerne dog var en del længere end hendes arme. Hvilket var grunden til at hun havde valgt at hænge den på en af de øvrige grene, hvor hun havde fundet en mand der havde hængt sig selv. Normalt gik hun ikke selv ud for at finde mad, men hvad end der skulle til for at komme væk fra familiens typiske traditioner. De ende alligevel galt, hendes far ende altid med at tage nogle stoffer, der gjorde ham voldelig, mens hendes mor højst sandsynlig ville være for fuld til overhovedet at registrere hans opførelse.
Det lange halv lyse hår, lyste nærmest op i månens stråler, hvor de rød/gule øjne skreg kedsomhed, samt træthed. Som om hun ikke rigtig så noget som intressant mere, kunne man blame hende. Alt hun oplevede vidste hun næsten med det samme ville ske, det eneste der gjorde hende bange, samt var intressant var The Ghoul police, nok mest fordi deres våben var så dødbringende for hende. Hun kunne ikke så godt tage tanken omkring dem, derimod var det også de eneste der ikke kunne læses om. Også selvfølgelig de folk som ende med at være en del af hendes liv...
Hun havde sin mobil i hånden, mens en halv smertefuldt knæk lød fra hendes knogler. En hale dukkede frem under hendes kimonos underdel, hvilket fik stoffet til at rejse sig en smule. Halen lignede nok mest underlig formede knogler, hvor hvert led nærmest strålede rød, som var den limet fast med en underlig form for blod, der hverken lugtede eller dryppede ned på jorden. Enden var spids og kunne i nogle tilfælde sagtens ligne en kniv.
Et hurtigt sving fra den, skar rebet over som personen havde hængt sig selv i. Hvor kroppen faldt ned med et bump. "Hm..." Lød det en smule koldt fra hende, inden hun valgte at trække rebet af hans hals. Hun var sulten, men havde ikke ligefrem lyst til at se på et tegn på at denne mand havde haft så dårligt et liv, at han rent faktisk valgte at tage livet af sig selv. Hun smed rebet ud i søen ved hendes højre side, hvor hun kort så ned på hendes mobil.
Smertes skrig længere væk, kom fra en hjort, der virkede til at blive spist af et eller andet underligt dyr. Hun rystede blidt på hovedet, inden hun lagde mobilen ved siden af liget. "Itadakimasu!" Lød det halv lavt fra hende. Hun løftede sin hale op foran brystet på manden, hvor den lavede et elegant, dog dybt snit i kroppen. For at åbne til personens indre, dog ikke dybt nok til at skade organerne, helt. Hun fjernede som det første mavesækken, inden hun valgte at hive leveren ud af kroppen, knæk kunne tydeligt høres, samt de dryppende lyde fra blodet, der dryppede ned i det åbne sår igen.
Hun rev leveren i nogle stykker, hvor hun placerede det mellem hendes læber. Følelsen af blodet der dryppede fra hendes læber, og gled ned til hendes hage, gav hende som altid kulde gysninger. Det smagte fantastisk, bare følelsen af mad var fantastisk. Hun smilte kort for sig selv, mens hun forsatte sin middag. Hvert stykke var fantastisk, det var så længe siden hun havde fået organer fra en halv varm krop. Personen var sikkert lige til at redde, hvis hun ikke havde valgt at sprætte ham op og dissekere ham.
Alex
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Gæst on Lør nov 28, 2015 11:09 pm

Wolf trådte nærmere ved søen og duften af menneske blod, ramte hans sanser. Hans øjne gled rundt, sat de store 'knæk' lyde var udentvivl lyden af -noget- som ikke varslede godt. Eller også var det noget, som fik brækket nakken. Han trådte nærmere imod søen og skubbed en busk til side og lod sit blik fange til noget, som han ofte ikke havde forvented at skulle se.

Et 'menneske' som var igang med at spise et andet menneske? Mon hun var cannibal? men hvorfor skulle Wolf bedømme hende? Hun var et væsen ligesom ham. Hvorfor skulle han råbe op og kalde hende et monster, når han selv stod og var et, hvis ikke værre end hende. Han tænkte at han ikke ønskede at afbrøde hendes 'aftensmad' og lod hende være og blot gik over imod søen og lod skindet fra hjorten imod søens vand og vaskede den, mens hans øjne forblev på hende. Wolf var varsom, da han ikke ønskede at blive hendes 'desert' da hun måske kunne være vampyr eller ghoul. Eller et menneske med en meget underlig Fetish.

Wolf havde endnu ikke opdagede hendes hale, men efter få sekunder, kunne han spotte den, medmindre hun valgte at skjule halen i det Wolf trådte ud af busken og over imod søen. Han sagde intet, men blot observerede hende, mens blodet fra skindet blev vasket og søens vand blev farvet rødt. Hans egen overkrop, som muskeløs som altid og halv nøgen, til trods for de ene par shorts han bar. Men de var jo også slidte og næsten for slidte. De var engang et praktiske par militær bukser, men efter hans hårde arbejde og nedslidning efter jagt og 'andet' påvirkede det jo en hver former for bukser og endte ofte med nedslidning. Specielt efter en kamp med en hel flok af ulve.

Hans krop var indækkede af nogle forskellige former for røde 'mærker' sikkert nok ar fra forskellige kampe. Efter at han havde vasket hjorte skindet, lod han hjorte skindet på jorden og der efter lod hånden ned imod søens vand for at vaske blodet fra hænderne og der efter armene, mens hans øjne forblev på hende. Aldrig fjernede sig fra hende, men blot observerede og iagttog hver handling hun fortog sig.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Alex on Søn nov 29, 2015 4:38 pm

Lyden af blade der raslede i en busk, fik kort Alex til at dreje hovedet. Det kunne nemt være et dyr, ulv, bjørn eller hvis hun skulle være helt vild uheldig, kunne det være et menneske. Måske en fra the Ghoul police. Hvis hun altså skulle være meget uheldig.
Hendes ene øje var rødt som blod, med blodårene der var sprunget frem omkring øjet. Det andet var dog stadigvæk normalt, dog en smule dækket af det lange hvide hår. Hun stirrede mod busken, mens hendes hænder stadigvæk hev kødet af knoglerne. Hun kunne derimod ikke se noget, grundet mørket. Hvilket fik hende til at se ned på liget igen, hvorfor være bange for at blive spottet af et simpelt menneske, hun ville sikkert nemt kunne dræbe det.
Halen var stadigvæk fremme, mest af ren sikkerhedsmæssige grunde. Hvis der skulle ske et angreb, ville hun hurtigt og nemt kunne angribe dem, eller derimod forsvare sig selv. Hun slugte kød stykke, efter stykke. Blodet der farvede hendes tøj, samt håret der enkelte gange faldt ned i blodet. Hvilket var forventet, hun valgte at spise i nærheden af søen, for at hun kunne vaske blodet af sig igen. Hvis hun valgte at få igennem gaderne, ville det ende i et kaos.
Vinden fik blæst hendes hår til siden, hvilket skabte små røde linjer på hendes kinder. Hun løftede hovedet og drejede det mod personen, eller væsnet der pludselig var dukket op. Hendes øjne var store, mens hun forsatte med at spise. Personen stirrede på hende, og hun lavede ikke andet end at holde øje med ham, mens han gik til søen og farvede det smukke blålige vand, til en dræbende rød farve.
Hun kørte hånden igennem det blonde hår, da hun pludselig kom i tanke om de blodige hånd. Hun så hurtigt på sin hånd igen, hvor hun rejste sig op i et spjæt, for derefter at se sig selv i søen. Hun var meget blodig, nu var det ikke kun tøjet der skulle vaskes, men også håret! Hun kunne jo ikke bare bade i en iskold sø! Hun bed sig kort i underlæben, hvor hun gik frem og tilbage. Hvordan skulle man snakke om dette, eller komme med undskyldninger for det. Hun så ned i jorden, mens hun gik frem og tilbage, som et andet dyr fanget i et alt for lille bur.
Alex
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Gæst on Søn nov 29, 2015 5:23 pm


Hans øjne gled fra hende, da hun begyndte at stå op. Hendes røde farve ved kinderne og generelt hendes krops holdning og position. Virkede ikke til at være en større trudsel. Han gled blikket fra hende i et kort sekundt, for at vudere sine blodige arme og hjorte kødet. Kulden begyndte at træde ind, mens han stadig havde holdt sig en smugle varm ved svedets frembrud efter en 'kamp' med denne hjort. Noget, som han vidste ikke ville vare ved og snart ville det nok påvirke ham til at fryse. Hans øjne gled på pigen, som så ud til at spekulere. Både ved hendes ansigts træk og hendes bevægelighed frem og tilbage.

Han rejste sig op og tog hjorte skindet med sig, mens han roligt gik i retningen over mod hende. Hans hale svang i et roligt tempo fra side til side, mens hans øjne forblev på hende. Hun så ikke ud som en trudsel, eller virkede særligt truede af hans nærhver. Så måske kunne han få muligheden for at forhøre hende om et arbejde? Han vidste at en Kimono ofte var dyre. Specielt en hvid kimono, da de ofte repræsenterede renligheden i sjælen. Men om pigen valgte at træde frem og vise sin 'renlighed' nu var dækket af blod, eller om hun blot valgte at tag dette på, som var det intet hænt.

Uanset ville hun stå, som mulig 'rig' person og ofte var det dem, som havde brug for hjælp til alt og intet. Han stoppede op foran hende, med 4 meters afstand. Nok til han ikke ville virke for truende overfor hende. ''Du.. Er Ikke bange for mig? Hans stemme var dyb og ru, som en Dragonslayer i deres naturlige form og næsten i 'raseri', mens en lettere 'forførendhed' lå undertonet i hans stemme leje. Han lagde sit hovede på skrå og så vuderende på hende. Hendes hale, tegnede på at hun ikke var menneske. Men hun var hellere ikke elver eller Dragonslayer? Eller var hun? Wolf havde ikke talt så meget med de andre racer. Kun hørt små historier om dem og havde kun kendt til mennesker, Dragonslayers, Incubuss, Succubus og Priest organisationen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Alex on Man nov 30, 2015 9:02 pm

Hun trådte hælen ned i noget mudder, i ren og skær irritation. Hvilket fik hende til at glide og vælte ned i mudderet, for enden af søen, så hendes fødder landede ned i det iskolde vand. Et gisp slap hendes læber, i ren og skær chok. Hun så mod hendes fødder, for derefter at beskue mudderen på hendes tøj. Hvis det så bare ville regne helt vildt ligenu, kunne hun smørre sig selv ind i mudder så snart regnen var stoppet. På den måde, ville hun kunne bruge det som en undskyldning for at være helt beskidt, og mudderen ville kunne dække blod pletterne.
Hun rejste sig op igen, hvor hun tørrede sine hænder af i hendes kimonos ærmer, hun beskuede ned af sig selv, for kun at panikke en smule mere. Kimono'er var næppe billige, hvordan ville hendes forældre ikke reagere på at hun var indsmurt i mudder, fuck blodet, mudder ville være et større problem. Medmindre hun valgte at tage hjem sent, så sov de måske?
Hun så ud af øjenkrogen på Wolf ved siden af hende, hvor hun udbrød et irriteret og opgivende suk. Lige til han valgte at gå imod hende, hun kende ham ikke. Han kunne nemt ville ønske at slå hendes ihjel, og hvad var han overhovedet? Hun havde ikke nået at læse noget omkring ham, kun det at hun ville møde en Wolf i skoven, men for at være ærlig regnede hun med en ulv, og ikke en person. Hans spørgsmål fik hende til at sætte hovedet en smule på skrå, hvor hun rystede blidt på hovedet. "Undskyld hvad?" Spurgte han virkelig om hun var bange for ham, og ikke omvendt. Han havde lige set hende æde en person, og nu spurgte han om hun var bange for ham?
Hun rystede en smule, for gudsskyld, hun var våd og kold så selvfølgelig rystede hun og frøs en del! "Er du ikke bange for mig?"
Alex
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Gæst on Man nov 30, 2015 9:17 pm


Hans øjne gled på hendes krop, da hun stod og rystede. Hendes ord omkring hendes forvirring og at hun bogstaveligt talt havde begyndt at frysse, betyd at hun måtte havde varmen. Hans øjne gled på hendes korte reaktion. Da hun spurgte omkring om han var bange for hende. Et svagt smil dannede sig omkring hans sylespidse tænder. ''Faktisk ikke, Du er lige så meget et væsen, som jeg er. Men lige nu fryser du, kom lad mig varme dig.'' Hans øjne gled på et af træerne og han gik over og brækkede et par større grene af. Nok til at kunne danne et godt bål. Samt også at søen måske var godt nok til at danne et mindre bål og slukke det, hvis det blev for meget. Der efter tog han en gren, med en masse blade og lod sig tage en vejretrækning for der efter lade sit blik på hende kort, mens han lod hånden foran hende, som et tegn på at hun skulle blive lidt tilbage for ikke at komme til skade.

Han puste luften ud, men istedet for luft, kom en mindre flamme ud af munden på ham. Dette medførte at han satte ild til grenen og han stak det ind i bålets bund, for at starte et mindre bål. Hans øjne gled på hende kort for at se hendes reaktion. Der efter brugte han tid på at finde nogle sten for at sikre at branen ikke ville sprede sig.

Han havde brugt en smugle af sit lagret fosfor, som han vidste at han ikke havde al verdens værdi til, men at bruge en smugle på det for at sikre at en måske værdifuld gæst kunne sikre imod kuldens skarpe tænder. Var det hele værd. ''Er der nogle speciel grund til at jeg skal være bange for dem? '' Han lod sig puste en smugle mere ilt ind i bålet, for at sikre at det brændte godt og at varmen blussede op for at sikre at hun kunne få varmen.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Alex on Man nov 30, 2015 9:46 pm

Vent, skulle hun tage det som en fornærmelse eller en ære? Han lignede jo ikke ligefrem et menneske, så sagde han at hun også lignede... Et... Hvad end man kunne kalde ham, var det så ikke en fornærmelse, derimod var han ikke bange for hende. Hans næste kommentar, om at han ville varme hende op. Fik hende til at rynke på næsen en smule, vidste han overhovedet hvad det betød? Det lød en smule perverst.
Hun lagde armene omkring sig selv, i håb om at skabe en smule varme for sig selv, mens han knækkede grene af træerne. Hun gabte kort, mens benene rystede under hende.
Tegnet på en dragonslayer, var der. Kunne det være grunden til udseendet, hun burde virkelig tjekke op omkring denne person, men så længe han var i nærheden af hende, ville hun kun, kunne læse op omkring hans fortid. Hun åbnede sløjfen, hvor hun valgte at dreje hælen om for at stå med ryggen til ham. Hvor hun gik tilbage til liget, for at smide resten af kimonoen, og så tage den store jakke omkring sig. I det mindste var den ikke våd, hun lukkede den med sine arme, som blev lagt på kors, i håb om at holde den lukket. Hvor hun fik smidt sit tøj i floden, for at vaske så meget af blodet af det.
Hun hang det derefter på en af de andre grene, for at tørre det hurtigere, hang hun det i nærheden af bålet. "Hvorfor er du her ude?"lød det en smule dumt fra hende, mens hun stirrede ind i bålet. Som altid virkede hun ikke særlig overraskede omkring folks evner, det var sjældent det skete. Kun når hun ikke havde fået læst op omkring dem.
Alex
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Gæst on Man nov 30, 2015 10:11 pm


Hans øjne gled over på hende og et svagt smil dannede sig igen på hans 'læber'. ''Jeg er her ude, for at være fri. I øjeblikket planlægger jeg at rejse rundt. Ser verden omkring mig. men.. Denne verden kræver penge, så et arbejde må vel være mit formål hid til. '' Hans øjne gled på hende, mens han begyndte at gå over til et af de små buske, som var ved at forrådne og svampe, som prøvede at begynde at gro. Han tog fat i bunden af busken og rev så hårdt, som muligt for at få den op af jorden og der efter gik over til bålet. Han lagde busken på bålet, som fik det til at bluse mere op.

Han regnede med at dette ville sikre at bålet ikke ville dø ud så nemt. Han lod sin hale feje jorden væk fra små grene og smuld og der efter satte sig på jorden, for at mærke varmen til sig. ''Men.. hvorfor vælger du at spise et menneske? Af alle væsner på denne planet? Hvorfor så den, som er mest dominerende?'' Han tænkte at han lige så godt kunne stille hende et spørgsmål, nu hvor hun spurgte ham. Hans øjne gled kort undersøgende omkring om hun havde fået varmen eller ej.

Hvis ikke hun havde fået varmen, slog han den ene vinge ud og lod sin hånd glide til side, mens blikket lagde sig i hendes retning. ''Hvis du ønsker, kan du varme dig under min vinge og arm. Min krop har det ofte nemmere ved at absobere varme og holde det. Hvis de ønsker?'' Hans stemme var roligt, til trods for at han havde ingen onde intentioner eller planer om at forføre hende. Dog lyd det stadig, grundet dæmoniske blod at han måske dybt inde og i hans underbevidsthed. Måske bæstialsk at overfalde og voldtage pigebarnet, hvis hans fornuft og selvkontrol ikke havde taget magten i øjeblikket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

What will your journey bring my Dear - Alex Empty Re: What will your journey bring my Dear - Alex

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum