Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Witch hunt.
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptySøn aug 11, 2019 5:33 pm by Cloud

» Highway through the dangerzone!
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptyTirs aug 06, 2019 3:09 pm by Erina

» The demon and the angel -James-
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptyMan jul 22, 2019 12:59 am by James

» YuukaXRiver Wedding!
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka

» Office flirts
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptyTirs jun 11, 2019 9:48 pm by Haru

» !!A crazy babysitter!!
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptyTors maj 30, 2019 1:18 am by Rain

» Apartment issues.
Furtune or Fate. What do you think? - Alexis EmptyLør maj 25, 2019 12:31 am by Haru


Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Fre nov 27, 2015 4:13 pm

Sted: Outlying Areas - Alexis's Bolig.

Tid: 02:47

Vejre: Støvregn, med mulighed for at spotte fuldmånen.

omgivelser:
Lyden af Regnen, som skylder ind over Outlying Areas. Regnen, som pisker imod vindues ruderne og træernes hvisklen i vinden's kolde greb i nattens mørke, mens noget i mørket bevæger sig. Uden kendskab til sine omgivelser.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Wolf luskede igennem gadernes mørke. Hans øjne søgte desperat efter et varmt sted. Han kunne næsten dufte og smage den lækre mad, som folk havde opbevaret i deres hjem. Desperat og sulten bevægede han sig så lydløs, som muligt nær et hus. Uden nogle former for andelser om hvem der boede der eller hvem der ejede det? Han var ikke stolt over det, men modigt bevægede han sig nærmere husmuren. Søgende efter et muligt åben vindue, som man kunne havde forglemt at lukke. Til trods chancerne for dette var lille grundet regnvejret, som blot startede for få timer siden.

Hans fingre spids gled nær et vindue, som så ud til at være en smugle løs og ved en smugle held, kunne han måske få det op. Han tænkte det var et forsøg værd. Hvis det lykkedes ham at få skubbede vinduet op, ville han som det første så stille, som muligt kravle ind i rummet og så lydløs, som muligt vandre rundt. Hans øjne gled rundt i rummet. Her så ikke ud til at være nogle i rummet af hvad han kunne spotte. Til trods for den stærke duft af 'noget' som før har været her inde, men før han kunne ordenlig reagere, fangede duften af 'mad' ham og han satte kurs imod det nærmeste køkken.

Som en vaskebjørn, luskede han imod 'kilden' til føden og lod sin halv træt træske imod køleskabet. Halen, som svingede lusket fra højre til venstre, mens hans indre sult for føde lagde sig over ham. Han havde ikke duftede denne mængde mad i flere måneder. Ikke siden han stak af fra templet for at blive fri. Han håbede dog at han ikke vækkede ejeren i huset. Hvis han eller hun var hjemme. Til trods for den konstant dryppen af vand, fra hans halv bare overkrop og det eneste 'beklædning' var de halv vestlige shorts, som han var næsten for store til grundet hans krops bygning.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Fre nov 27, 2015 11:54 pm

På: http://orig15.deviantart.net/3326/f/2013/147/7/b/fairy_tail_lucy_in_happy_outfit_by_roseofcherry-d66sgs4.png

Det var midt om natten, og Alexis var gået i seng for noget tid siden nu. Hun var midt i en meget god drøm, da et eller andet vækkede hende fra den, men hun anede ikke hvad der havde vækket hende. En mærkelig fornemmelse af, at noget ikke var helt rigtigt her, men hvorfor ikke? Hvad fik det til at føles så forkert? Hun blev liggende og lyttede intenst efter nogle former for lyde, men kunne ingen høre. Måske var det bare hendes fantasy der spillede hende et puds lige nu, og ville gøre hende bange eller noget? Alligevel valgte hun at stå ud af sengen, og hurtigt tage en hættetrøje over hovedet så hun ikke gik ud og undersøgte det her, mere eller mindre nøgen. Det ville ikke være sjovt, og især ikke hvis der var nogle her. Hun åbnede stille sin dør, og sørgede for ikke at lave en eneste lyd. Hun listede ud af sit værelse, og begyndte at gå rundt i huset, for at se om der var nogle eller ej.

Hun havde næsten kommet hele huset igennem, og sagde til sig selv, at der ingen var, da hun nåede ud til køkkenet og stivnede på stedet. Et eller andet væsen spiste hendes mad? Hun havde lyst til at skrige, men tog sig sammen, da det nok ville ende galt på den måde. Man kunne nu nem høre hendes åndedræt som hun desperat prøvede at holde i ro, og håbede på, at dette væsen her ikke hørte hende, og vendte sig mod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Lør nov 28, 2015 2:01 pm

Hans øjne, havde sat sig på maden. Specielt de vel lavede kyllinge rester, som måske var planlagt til morgen dagens aftensmad. Han gnaskede det meste relevante, som ville forgå før tid. Han fortsatte noget tid, da duften af maden opslugte ham og derved gjorde at han ikke havde nogle fornemmelse omkring om nogle ville holde øje med ham eller ej.

Efter få 30 sekunder, selv om for hans side føltes som 5 sekunder og måske for andre, som en halv time. Fik han stillede sin sult og lukkede forsigtigt køleskabet i og slikkede de værste rester, som havde faldet på gulvet for ikke at fornærme den, som boede her. Han var ikke særlig stolt over det, men sulten havde krævet han dukkede op og få spist. Hans hale, som blot havde viftede fra side til side, lod sig 'feje' det værste støv ind til en 'klump' som han samlede op med de bare hænder og gik over til håndvasken, hvor han formodet at skralde posen ville være under. Han åbnede lågen under vasken og puttede klumpen af støv og de værste rester, som han ikke fik spist op. Ned i skraldeposen.

Følelsen, af at nogle øjne faldt på ham og han opdagede først at der stod en kvinde og stirrede på ham, i det at han skulle til at lade klumpen af skrald falde ned i posen. Han stod blot og stirrede. Næsten frosen og vidste ikke om hun ville skrige eller gå til angreb. Hele hans krop stod stille og han bevægede ikke en muskel, før at hun gjorde noget. Mon hun var vred på ham? eller om hun mon havde blevet vækket af ham fordi han nyd maden så meget og havde gnaskede det i sig med største velbehag?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Søn nov 29, 2015 5:49 pm

Hun stod bare og så på den. Var det her en drøm? Et mareridt eller noget måske? Hun var ikke sikker, men det kunne da umuligt være virkelighed det her, at et monster var i hendes køkken, kunne det vel? Hun så dog på det, da det fejede krummerne sammen, og så ud til at ville smide det ud i skraldspanden. Det havde hun aldrig regnet med den ville, men den var nu standset op, da den vidst havde set, at hun stod der og så på den. Hvad skulle hun gøre? Hun var næsten sikker på, at hun ikke ville være stærk nok til at klare den uden noget overhoved, og den gjorde hende faktisk nervøs, at den var her. Til sidst begyndte hun at bakke bagud, meget langsomt, i håb om, at den ikke ville angribe hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Søn nov 29, 2015 7:20 pm


Hans orange røde øjne, betragtede hende, mens hun stod og stirrede på ham. Hun så ikke særlig farlig ud. Samt også at hun stank langt væk af menneske, nu hvor han tænkte over det. Hans øjne gled fra hendes ansigt ned til hendes hænder. Hun så ikke ud til at havde noget farligt i hånden, til at kunne være en trudsel. I hvert fald ikke af hvad han kunne se, hvor fra han stod. Hans Krop bevægede sig ikke. Kun øjnene og da hun begyndte at bevæge sig, lod han hænderne foran sig, mens han roligt betragtede hende og skulle til at sige noget, men lyd meget rusten, i det han skulle til at tale japansk, som ikke just er hans moders sprog. ''U..Unskyld.. Jeg var sulten.. Vindu, åben.'' Hans ene finger pejede imod det halv åbne vindue få meter fra ham, samt en pøl af vand dråbber havde fulgt efter ham til køkkenet fra vinduet.

Hans mave rumlede stadig, mens han stille sænkede sine hænder og efter at havde fået et mindre bid måltid, blot til at holde sulten skak i et par timer. Gav det ham en smugle bedre selv kontrol over sine handlinger. Hans øjne gled på hvordan hun var iklædt. En smugle sødt efter hans holdning, men han ønskede ikke at fornærme hende i hendes hjem. Han var trods alt kun en gæst i hendes hjem. Måske en meget uvelkommen gæst, men dog stadig en 'gæst'.

Han så over imod vinduet og stille trådte baglænds imod det igen. ''Jeg.. Går.. Undskyld.'' sagde han med en halv rusten og dyb stemme. Lidt ligesom Dragonslayers, når de var i deres sande form. Dog mere intimt forførende, en normalt. Hans øjne forblev på hende, mens han roligt træskede på vej mod vinduet igen. Varsomt, for at sikre at hun ikke begyndte at skrige op eller ville tilkalde politiet eller i værste tilfælde Priest organisationen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Søn nov 29, 2015 10:16 pm

Det var tydeligt for hende, at dette væsen, hvad det så end var, betragtede hende lige nu. Ledte nok efter om hun havde noget på sig, som kunne være farligt, men det havde hun ikke, da hun blot var stået op uden noget våben til selvforsvar.
Hun så nervøst på ham, da han løftede hænderne da hun var begyndt at bakke bagud. Ville den mon skade hende eller noget? Hun blev dog mere forskrevet da dette væsen her snakkede til hende. "Du.. du kan tale?" det her var virkelig en underlig drøm, for det var da en drøm, var det ikke? Hvad skulle det ellers være? Men havde hun virkelig så god en fantasy at forstille sig dette væsen her, som oven i købet kunne tale? Hun tvivlede meget på det. Havde lydt til at spørge den, men set nu den blev fornærmet eller noget og angreb hende?

Da den begyndte at gå over mod vinduet, så hun på den. "Sig mig lige noget før du går. Hvad er du egentlig? Undskyld jeg spørger, men har aldrig set noget lignende som dig før" Hun så på den, og var ved at få syr på sin frygt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Gæst on Man nov 30, 2015 9:06 pm


Hans øjne kort sammen og han så undrende på hende. Han så omkring sig varsomt, mens et svagt lyd kom fra ham igen. ''Jeg.. Ikke tale godt.. Ehm. Japansk?'' Hans ansigt så tydeligt ud til at han ikke var perfekt til at kunne tale japansk og han prøvede desperat at huske hans japanske forråd. Han lod blikket glide rundt og der efter så på hende igen. Hun så måske ikke ud til at være så skræmt, som de fleste mennesker blev ved synet af ham. Han satte sig ned og så på hende. Hans hale havde lukket vinduet efter sig. Specielt ved hendes spørgsmål omkring hvad han var.

Han så kort på sine hænder og prøvede at komme i tanke om hvad præsterne ofte kaldte det på japansk. ''Abomination.. Præster sagde'' Hans øjne gled på hende og han prøvede ikke at skræmme hende yderligere. Han hadet ordet og det var tydeligt at han ikke havde nogle forståelse over hvad han selv sagde. Kun ordet 'præst' vidste han. Men de fleste andre ord, var blot et spil af ord, som han hørte hist og her. Han prøvede at huske de japanske ord, men måtte give op. ''Could.. we speak Australian? My.. Japanish is no good.. Sorry littel lady'' Hans stemme var stadig Dragonisk, men en afart af australsk accent kom over hans stemme leje. Dog stadig en smugle 'forførende' undertonede sig i hans stemme, grundet det dæmonsike blod i hans åre.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Furtune or Fate. What do you think? - Alexis Empty Re: Furtune or Fate. What do you think? - Alexis

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum