Karakter regler.

Go down

Karakter regler.

Indlæg by Alex on Søn nov 08, 2015 3:01 pm

GRUNDLÆGGENDE REGLER


GENERELT

Antal karakterer.
- Man må max have 5 brugere i alt.
Forklaring: Det er umuligt for jer at holde dem alle igang, hvis i pludselig har 20 karakter, selvfølgelig må i gerne have NPC'er.

Brugernavnet.
- Dit brugernavn skal bestå af din karakters fornavn eller kælenavn. Der må ikke indgå tegn såsom udråbstegn, punktum, komma etc.

Din profil.
- Din profil skal indeholde oplysninger om din karakter - IKKE dig.

Faceclaim
- Hvis en bruger ikke har været aktiv i 4 måneder eller mere, må de andre brugere godt tage den pågældendes faceclaim, uden at spørge om lov. Det er op til jer selv at tjekke om folk har været aktive inden for 4 måneder! Dette betyder, kort sagt, at admins ikke tjekker listen hverdag for at finde dem, der ikke har været aktive. Man så selv lige tjekke det. Selvfølgelig tjekker admins efter, så ingen snyder.
OPS: Dit faceclaim skal være en animations figur.

Alderen.
- Tænk over den! Evolutionen har slået ind. Hvis din karakter er 30.000 år gammel, så ser han/hun anderledes ud.


Godkendelse.
- Det er tilladt at emne uden farve, men man er ikke godkendt som karakter, før man har fået tildelt sin racefarve. Bare husk at det kan ske at du ikke får den farve. Så forsøg i stedet at undgå at emne med din evne, indtil du har fået farven.


Blandings- og specialracer.
- Man kan både være blandingsrace og specialrace, men man skal ansøge om dette. Hvor du skriver til en Admin.

Billeder.
- Du må ikke lave en 4D karakter.
- Dette er en side for animerede karakterer, ingen billeder eller karakter af rigtige mennesker, så som Orlando Bloom, eller Leonardo DiCaprio. Det skal være en fra Anime, Manga, animationsfilm eller bare tilfældigt fundet. F.eks. Natsu fra fairy tail eller rapunzel fra Tangled.

Evneregler.
- Man må kun have én evne.
- Er man Otaku, kan man få en ekstra evne.

NOTE!
Det er generelt ikke tilladt at kræve eneret på en evne. Det vil sige at selv om du har en evne, kan alle andre også have den.
Der kan dog gøres undtagelser, i tilfælde af man ønsker det kontaktes admins.

NOTE!
Det er begrænset, hvor mange der kan have evnen til at skifte udseende (Og dermed faceclaim). Derfor er det en evne, der skal godkendes af admins.


ANDET

Groft sprog.
- Groft sprog OOG er ikke tilladt. Ingame er det dog tilladt.
Men ellers må i gerne holde det fra chatboxen og PM.

Inaktive brugere.
- Inaktive brugere vil blive slettet efter 50 dage.

Hersker/Herskerinde.
- Det er ikke tilladt at udnævne sig selv som Hersker/herskerinde over hverken byer eller landområder. Dette er noget vi admins vil godkende jer til.

CHATTEN

Sproget.
- Alle skal holde et ordentlig sprog og en god tone over for hinanden, samt acceptere hinandens grænser. Der vises hensyn. Det er ikke tilladt at true hinanden.

Seksuelt.
- Alt seksuelt er ikke tilladt i chatten, da det kan støde andre. Alle skal kunne have det sjovt og hyggeligt i chatten. Lidt kysseri og nussen er tilladt.

Vold.
- Det voldelige bedes begrænset, så alle føler de kan være der uden at blive stødt eller tvunget til at læse den ene rædselshistorie efter den anden.

Konflikter.
- Alle er velkomne. Kan man ikke enes eller har man nogle vigtigere eller mere private ting at snakke om, findes der PM.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum