outsider assistance //alex//

Go down

outsider assistance //alex//

Indlæg by Gæst on Fre nov 20, 2015 12:10 am

S: Shinjuku gaderne
T: 19.00
O: stadig en del folk i forhold til tiden på dagen
V: stjerne klart og koldt
P: en vinter jakke med pelskrave, sorte bukser og en sort skjorte inden under, han har også et pistol hylster under skulderen med en lydæmpet colt 1911

folk gik frem og tilbage i mylder, stadigvæk. Adrian var kommet her for en time siden fordi han ikke rigtig var bekendt med disse gader og håbede på der var tyndet ud i mængden. Han havde endelig fundet en nudel shop som ville sælge ham noget at drikke, han var ikke meget for at skulle vente meget længere, hvis han blev det samme sted for længe var han et mål for snig skytter, da denne tanke strejfede ham rykkede han sig to sæder til venstre og 4 til højre, dette var hvad et helt liv med militær træning havde gjort ved ham, og det var kun blevet værre jo flere krige han havde kæmpet i. Han kom originalt fra england og det kunne ses på hans bar som mere var en gammeldags engelsk pub. Han ventede på en speciel person der skulle vise sig, de havde lavet en aftale om at mødes, han havde brug for hjælp til at afsløre noget om en klient.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: outsider assistance //alex//

Indlæg by Alex on Søn nov 22, 2015 7:56 pm

Påklædning: Stor blå jakke, der lidt ligner en kjole, med mønster for neden og lommer lavet i et pingvin mønster.

Alex bevægede sig langsomt ind i shoppen, mens hendes hoved kort kørte rundt, for at se om der var nogle folk som hun nødigt ville møde. Såsom Ghoul police, eller folk fra skolen af. Var hun først løbet ind i en klassekammerat, så ville hun aldrig slippe væk fra en lang samtale, omkring hendes påklædning. Hun forstod ikke folks holdninger til tøj, ifølge hende selv var hendes pingvin jakke fantastisk, lavet af velour og havde små pingvin mønstre her og der. Hvorfor blev det set som barnligt, hun synes derimod det var fancy og noget så øjenvækkende.
Hendes store øjne, søgte meget ned i hendes mobil, hvor hun enkelte gange søgte op mod de forskellige folk. Hvad skulle hun sige, eller gøre for den sags skyld. Hun lignede et barn, der trådte ind i en fucking pub. Folk omkring hende virkede også til at se en smule ned på hende, ikke at det gjorde hende det store. Det hun frygtede mest var nok at folk, ville tage fat i hende og bede hende om at vise ID eller bare smide hende ud med det samme.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: outsider assistance //alex//

Indlæg by Gæst on Søn nov 22, 2015 11:51 pm

Adrian drak normalt ikke, en dålig effekt ved at være vampyr var at alkohol ikke havde nogen effekt på en mere så han brugte normalt ikke penge på det, dog nød han at smage på wiskey og vin hvis det kom til stykket, han havde levet gennem de år de fleste gode vin i dag havde blevet lavet i, det var kun fair han drak nogle af dem. Han smilede til sit glas men det forsvandt hurtigt igen, han havde ikke brug for at se dum ud foran en mulig god kilde.

Da en pige kom ind af døren bevægede bartenderen sig meget nervøs fra en fod til den anden, han blev ikke mindre nervøs da Adrian, der var meget rolig løftede hånden "i do belive the young girl is looking for me" han så bartenderen og smilede "she wants me to be interviewed for her school paper, and i am a busy man" han lagde en seddel på bordet og bartenderen sagde ikke mere til det. Adrian var meget hurtig henne ved pigen "sup kid, lets go to the back room and discuss buisness" han smilede og snurrede rundt på hælen elegant" adrian Black, remeber that name" han blinkede til hende og gik mod gangen hvor de mere private lounges lå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: outsider assistance //alex//

Indlæg by Alex on Man nov 23, 2015 6:28 pm

Da Adrian løftede hånden, og lyden af den halv dybe stemme lød i nærheden af hende - Rettede hun hovedet op og så kort på ham, og derefter ned i sin mobil. Ifølge mobilen var der ingen der kunne skabe problemer lige nu, eller foreløbig. Ifølge Bartenderen ville der ikke ske noget i nærheden af dem, hvilket fik hende til at ånde en smule lettet ud. Hvorfor var hun også så nervøs lige nu, det var jo ikke meget farligt for hende. Samt det at hun ikke ligefrem havde det dårligt med at være med til et mord, da hun som sagt, var nødtil at spise folk.
Hvad nu hvis denne Adrian, fandt hende som en trussel, det var jo ikke fordi at vampyr ikke kunne spises af hende. De var jo som et lig, ikke andet, ingen forskel, så han var ligeså meget i en farezonen, som alle andre.
Hun nikkede kort og hurtig, i det han spurgte om de skulle finde et mere privat rum at være i, eller bås. Hvad man nu kunne kalde disse steder, hun fulgte roligt efter ham, og lod hendes funklende øjne forsvinde væk i mobilen, på få punkter ville det virke uhøfligt, og måske som om hun ikke helt hørte efter. Alligevel nikkede hun få gange, mens de gik ind i en lidt mere privat Lounge. "Adrian Black, some ability about smoke, and a vampire...3200 years old, Lives in the south..." Roligt løftede hun sine øjne op mod ham, hvor hun sukkede kort. "What did you want, to talk about? something about work, or a helping hand?" Roligt kørte hun sin hovede en smule til sin venstre side, så det pjuskede lange hår gled til hendes venstre skulder.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: outsider assistance //alex//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum