Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Forget me not. -Zack-
Yesterday at 1:13 pm by Chain

» Messing, with a few dates -Josh-
Ons nov 14, 2018 5:51 pm by Josh

» Rich and Poor peoples lives and dies as one.
Tirs nov 13, 2018 8:30 pm by Josh

» !!A crazy babysitter!!
Man nov 12, 2018 11:48 pm by Noa

» A summer beach, and crack. Xander.
Lør nov 03, 2018 9:19 pm by Haru

» Apartment issues.
Fre nov 02, 2018 11:38 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Lør okt 27, 2018 3:30 pm by Erina

» Anohana plot XD!
Ons okt 24, 2018 11:55 pm by Haru

» Office flirts
Ons okt 24, 2018 11:47 pm by Haru


Not tasty... -Anil-

Go down

Not tasty... -Anil-

Indlæg by Alex on Tirs nov 17, 2015 4:34 pm

Outfit: Kig på Profil billedet.
Sted: Yamada's Coffee bar.
Tid: 15:45

Skolen var som altid et kedeligt sted at være, folk kæmpede om at være på toppen af klassen. Men mange kæmpede om at virke mere våget, som om der ikke var andet i livet. Hvis Alex skulle være helt ærlig, så hun dette mere som en underlig form for konkurrence lærerne skabte for eleverne, for at få dem til at arbejde hurtigere.
Hun var som altid bleg i huden, havde en smule trætte øjne. Det lange halv vide hår, havde det selv samme lilla/pink skær i sig. Hun åbnede døren med sin ene hånd, hvor de gyldne øjne var begravet i hendes telefon. Roligt løftede hun en finger, hvor tjeneren bag disken valgte at lave et lille nik. Han begyndte straks med at lave kaffe til hende, mens hun forsigtigt satte sig ved et bord. Hun løftede blikket en enkelt gang, hvor hendes øjne skimte persons blålige glød, hvilket fik hende til at sætte hovedet en smule på skrå. En blitz kom fra hendes mobil, et tegn på at hun tog et billed af personen uden at spørger, hvor hun valgte at skrive videre. Endnu engang var hendes øjne forsvundet ned i mobilens hårde indhold, man kunne kun se lyset i hendes øjne, ikke hvad hun lavede.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Gæst on Tirs nov 17, 2015 5:02 pm

Anil var gået ind på en kaffe bar hun viste ikke rigtigt hvad det var for noget men, hun ville prøve det alligevel. Der hvor hun kom fra var det mere gammeldags og men bruget ikke elektronik men bruget naturen omkring sig. Det var også derfor at hun med det samme fik øje på den pige der lige var kommet ind af døren til baren, fordi hun gik og kiggede ned i noget hun havde set flere af dem men viste ikke hvordan man brugte dem eller hvad de hed, Anil var ikke særlig meget inde i hvad andre race end elverne gik og lavede fordi hun ikke havde haft mulighed før nu til at møde dem.

Da pigen satte sig over på hende med et underligt blik og hovedet lidt på skrå slå Anil blikket ned for hun viste godt hvorfor hun blev kigget sådan på, men hun blev noget overrasket da der kom et lys fra den ting hun ikke viste hvad hed der fik hende til at missede med øjnene for at få de dansene prikker væk før hun rynkende panden og spurgte.

"Hvad er det du laver?"

hendes stemme var venlige og spørgende på en letter nysgerrig måde, mens Anil prøvede at se hvad hun lavede ved at kigge hende ind i øjnene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Alex on Tirs nov 17, 2015 5:15 pm

Alex løftede næppe sit hoved, da pigens stemme lød. den var blid, en smule lav, og nysgerrig. Hun vaar derimod begyndt at skrive på mobilen, hvor det lange ulet hår havde skubbet en tot ned foran hendes ansigt. "Skriver." Lød det lavt fra hende, med den altid blide stemme. Hun var ikke så god til at snakke med folk, og havde det derimod også med at undgå at snakke med dem. Derimod havde hun fået noget viden om denne person, barndommen, pigens viden var næppe stor. Hvilket gjorde at der ikke var meget at læse om, men... Alexs øjne spærrede en smule op, hvor hun løftede hovedet og rettede de store øjne mod Anil. Hun adskillede sine læber, mens mobilen blev sunket et smule.

"Din drage, Blue... Må jeg se ham?"

Lød det denne gang lidt højere fra hende, hun havde aldrig set en drage før. Havde hørt skrøner omkring dem, hvilket gjorde at det virkede mistænkeligt for hende at denne elver... vent, hun rettede blikket mod mobilen igen. Elver, med en blanding af... Hun rettede endnu engang blikket op, en dragonslayer, det var da aldrig sket før. Endnu engang blev der snuppet et billede af Anil, hvor Alex valgte at skrive mere ned på mobilen.
Hun løftede enkelte gange på hovedet, for at se op på Anil. Dog rettede hun hele tiden blikket mod mobilen igen.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Gæst on Tirs nov 17, 2015 5:46 pm

Anil så på hende og nikkede kort da hun ikke viste hvordan hun ellers skulle reagere på den måde pige sagde det, hendes stemme var måske blid men alt at dømme ud fra hendes svar lyd det som om hun ikke var i humør til at snakke med hende.

*Hvad tro du hun er for en Blue?*
*Jeg ved det ikke min stjerne*

mere nåde de ikke at snakke sammen før Anil ikke kunne få et ord frem fordi at pigen der sad over for hende spurgte efter Blue. Hun forstod ikke hvor pigen vise noget om ham fra, han havde siddet gemt i hendes hår og vis endelig has hale var kommet frem ville den være på hendes ryk så hun ikke ville kunne se den. Lidt efter stak Blue hovedet frem af Anils hår og så på Alex med hans hav blå øjne der passede til Anils, han nappede Anil i øret som tegn på at hun skulle tage ham ned.
Hun tro fat om Blue med den ene hånd sådan at hendes finger lå mellem hans pigge og satte ham forsigtig ned på bordet foran sig selv så der ikke var mange der kunne se ham.

"Her er han, men vær forsigtig vis du røg hans pigge bliver du forgiftet, Mit navn er Anil, hvor viste du fra at jeg havde ham?"

Hun så på pigen som nok uden tvivl kunne høre at hun var meget overrasket over at hun viste det, det sidste hun spurgte om gjorde hun mens hun pegede på Blue som sad og så på hende ud rigtigt at kunne finde ud af hvad hun var for en.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Alex on Tirs nov 17, 2015 6:03 pm

Hun løftede hovedet fra mobilen, da Blues hoved poppede frem. Roligt lagde hun mobilen på bordet, dog med skærmen op af, hvilket betød at hun stadigvæk kunne kigge ned på den engang i mellem. Heller kunne skimme tingene igennem, end at gemme mobilen helt væk. Hvad nu hvis der skete noget pludseligt, så ville hun ikke kunne nå at vide om det, før det skete. Det fantastiske ved hendes evne, dog også det mest nederen ved den. Da det krævede hendes opmærksomhed 24/7.
Hun nikkede til Anils ord, hvor hun lod sine øjne ramme Blues krystal blå øjne. Han var så lille, så kær og sikkert farlig. Hun kunne altid læse om giften i hans pigge, men hvad sjov var der i det. Hun læste jo om alting, samt det at hun altid læste omkring folks personlige ting. Kun få gange valgte hun at læse om folks fremtid, eller fortid. Dog skabte denne blanding nysgerrighed i Alexs øjne.

"Det ikke dødelig gift, men hvad gør den ellers. Er der et sted jeg kan røre, uden at få giften på mig?"

Hendes øjne virkede normale, stadigvæk en smule trætte. Dog var der spænding i hendes ord, hun ønskede at rør skælen. Og ikke mindst se mere til denne drage, hun lagde begge hænder på bordet, og placerede hendes hage på bordet. Hvor hun sad og stirrede på Blue, da tjeneren pludselig kom gående mod dem, for at aflevere Alexs kaffe.

"Undskyld dyr er ikke tilladt." Alex løftede hovedet hurtigt, da hans stemme lød. Hvor hun så ham i øjnene, ikke engang et sekund gik før hun allerede havde adskilt sine læber igen.

"Tillad drager!"

Bestemt lød det fra hende, hvor tjenerens blå øjne, fik et rødligt skær. Hvor et nik kom fra ham, nærmest som var han i trance. "Drager er tilladt." Lød det fra ham, som en gentagelse hvor han drejede om på hælen og gik videre. Alex samlede sin kop op, og tog en lille slurk af det, mens hun så på Blue og derefter op på Anil.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Gæst on Tirs nov 17, 2015 8:23 pm

*I det mindste kan du skabe dig venner bedre ind mig*
tænkte Anil mens hun så ned på hendes drage og smillede. før de begge rettede blikket med pigen overfor dem fordi hun lå den der ting hun sad og skrev på ned på bordet ved siden af hende og kiggede på Blue.

"Nej den er ikke dødelige, med minder men er meget syg eller ikke kan tåle den, man for bare nogen meget slemme hallucinationer om de ting man er bange for. De kan vare flere dage og jeg har endnu ikke fundet en modgift mod den. Du kan godt rør ham på maven eller hagen vis han giver dig lov. "

det med at give hende lov var måske ikke henvent til hende så meget som det var henvent til Blue der kom med en lille utilfreds lyd men opdagede at tjenerne kom hen til deres bord, dog nåede Anil ikke at få ham op på skulderne eller at svar igen før at pige allerede havde åbnet munden og der skete noget underligt med manden, hans øjne ændrede sig og han opførte sig underligt.
Anil sukkede lettede og satte ham igen ned på bordet før hun nikkede til Blue og han kravlede ud på miden af borden så Alex bedre kunne nå ham fordi de valgt at stole på hende efter det hun lige havde gjort for dem selv om de ikke viste hvordan.

"Du må gerne rør ham vis du vil være sød at fortælle hvad du hedder"

Sagde hun og smillede til Alex tog hendes glas med vand hen til sig bare for at det ikke skulle vælte når Blue svingede med halen. Blue havde lagt hovedet på skrå og løftet sin hals og hoved så hun kunne røre ham på hagen mens han blik hvilede på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Alex on Tirs nov 17, 2015 9:27 pm

Et lille smil formede sig på hendes læber, hvor hun lænede sig en smule ned mod Blue igen. Sådan et pragt dyr, tænk at en person rent faktisk kunne få ham? Eller havde fået ham, hvordan havde hun overhovedet fået dette dyr fra? Et æg, men hvem gav hende ægget, og hvor fandt hun det? Var der måske flere æg? Hun så kort mod mobilen, fristet til at finde ud af det. Dog valgte hun at ligge opmærksomheden på Blue igen.
Giften var enlig ikke så farlig, udover det med ens frygt og selvfølgelig det at den skabte hallucinationer... Hun kunne ikke helt stoppe sig selv, fra at overveje sin frygt. Man vidste enlig aldrig rigtig hvad man frygtede, før det skete.
Da tjeneren forlod stedet igen, og Blue endnu engang kom ned på bordet. Lænede Alex sig endnu engang mod bordet, hun ville selv have en drage, det kunne være fantastisk. Vent kunne den spydde ild? Hvad spiste den, og hvordan fodrede hun den. Så mange spørgsmål, som hun på en måde ønskede at spørger om, men på samme tid frygtede at spørger om. Hvorfor, vidste hun ikke.

"Alex Amano... Du Anil Mia Wood."

Hun kørte roligt sin hånd mod Blues hage, hvor hun nussede den med sin pegefinger. Hendes øjne spærrede en smule op, af en drage med skæl virkede han næsten helt... Ja helt blød og varm, hun så op på Anil og smilte for første gang til hende. Alex, pigen der aldrig smilte, sende en næsten fremmede person et smil. Hun adskillede sine læber, for at sige noget, men kunne ikke få sig selv til at sige et eneste ord. Hvilket fik hende til at klappe i som en østers. Hvad skulle hun også lige sige, der var så mange fantastiske væsner, også havde denne pige en af de sejeste, for ikke at sige, smukkeste væsner på hele jorden, muligvis hele planeten.

"Hvor har du ham fra?"

Lød det endelig fra hende, hun kunne altid selv læse om det, men hvis hun gjorde. Ville hun miste muligheden for at få snakket med en, samt knytte bånd, både med dragen og Anil.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Gæst on Ons nov 18, 2015 11:57 pm

"Hyggeligt at møde dig Alex, hvor kender du mit navn fra?"

Sagde hun og flyttede blikket til blue som hold sine øjne på Alex men lukkede dem da hun nussede ham under hagen og åbnede munden lidt ikke for at skræmme hende med de tre række af tænder men fordi han nød det, Anil grinede let  da hun så Alexs udtryk i ansigtet.

"Han kan lide dig Alex, ellers ville du ikke have fået lov at rør ham ud anset hvad jeg havde sat til ham"

Et kort øjeblik svaghed og nu havde hun komme til at afslører over for en person hun ikke rigtigt kende at Blue kunne forstå hende, måske lå hun ikke mærke til det eller også viste Alex det i forvejen, sket var sket og der var ikke noget og gøre ved det. Blue rykkede sig lidt væk fra Alex før at rystede sig så piggene ikke ville ramme hende og kravlede der efter hen mod Anil, men ikke for at komme op på hendes skulder i stedet kravlede han op af glasset med vand og drak noget af det. I det samme han begynde at drikke var det som om hans skæl lyse med samme lys som Anils hud dog stoppede det da han ikke kunne nå mere af vandet ud af falde ud i glasset. Anil havde stadig blikket på ham ind til Alex spurgte hvor hun have ham fra, hun så op på Alex før hun åbnede munden.

"Vi blev født sammen, men han var i et æg på det tidspunkt, men klækkede først da jeg fylde 12, og så fik jeg dette mærke."

sagde hun og viste Alex den venstre skuldre hvor et mærke af en drage, hvis hale dannede et mønster som fylde det meste af skulderne, hun smilede til hende og kørte stille en hånd hen over Blues pigge uden at de stak hende. Anil vente blikket med Alexs mobil, hun havde ikke set sådan en før, og var nysgerrig over hvad hun bruget den til, hun havde siddet og overvejet det i noget tid før hun spurgte.

"Hvad bruger du den til? og hvad er det for en ting?"

Anil pegede på hendes mobil mens hun med den anden hånd vippede let med glasset så Blue igen kunne drikke noget af vandet i den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Alex on Tors nov 19, 2015 4:37 pm

Alex løftede kort sine øjne mod Anil, hvad skulle hun lige kommentere på dette. Hun plejede altid at snakke højt når hun læste op, mest fordi ingen rigtig hørte hvad hun sagde. Men denne gang, havde hun hørt det, havde hun overhovedet snakket så højt? Hun så kort mod Blue, og derefter mod Anil.

"Et heldig gæt?"

Lød det en smule tøvende fra hende, mens hun forsatte med at nusse Blue under hagen. Hvordan kunne man overhovedet få sådan et smukt dyr, hvis hun vidste hvordan ville Alex nok allerede have tolv af disse skabninger. Men... At få fanget sådan et dyr, eller bare tæmmet en, som denne blanding havde gjort - Kunne kun være et mirakel, som Alex nok aldrig ville komme til at forstå. På den anden side, var der mange ting i denne verden, som man ikke kunne forstå.
Hendes kommentar om at Blue kunne lide hende, fik Alex til at smile stort. Altid noget, man kom jo så sjældent i nærheden af en drage. Det at den drage hun så endelig fik mødt, kunne lide hende, måtte hun vel se som en stor ære. Hun adskillede kort sine læber, da han kravlede væk fra hende. Hun placerede hendes hænder på bordkanten igen, og stirrede en smule på Blue, der langsomt kravlede op af glasset. Da skællen begyndte at lyse op, mens han drak af vandet. Tog Alex endnu engang sin mobil, og lod en blitz vise sig, hvor hun stirrede på mobilen, for derefter at gemme billedet.
Da han kravlede ned fra glasset, tog Alex fat i det og vippede det en smule ned, så han kunne drikke af den, hvis han altså ønskede at gøre det. Hun så kort på Anil og derefter mod sin mobil, hvor hun smilte varmt.

"Jeg bruger den til at komme i kontakt med folk, og huske folks ansigter. Lidt som en dagbog, samt måske en smule bare for sjov."

Hun kunne ikke så godt fortælle at hun kunne læse om hvad som helst på mobilen, fremtid, fortid og nutid. Alt, så længe det ikke var om hende selv, kunne hun læse om det. Hvilket ville være svært at forklare en person, der ikke engang vidste hvad en mobil var.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Gæst on Tors nov 19, 2015 9:49 pm

"fair nok Alex"

sagde hun og så på mens Alex tog et billede af Blue fordi han lyse op mens han drak vand, det var nu heller ikke fordi det gik Anil på, men et eller andet sted kunne hun godt forstå at Alex var så fascineret af den lille blå drage som ingen bagben havde, mange ville tro det var en genetisk fejl, men grunden var at han var beregnet til at leve i vand dog kunne de ikke det om de så ville. Anil så Alex da hun smilede stort over at Blue kunne lide hende, det gjorde hende glad at vide at hendes drage kunne gøre andre lige så glad som hende selv, dog var Anil altid bange for at nogen ville gøre ham noget fordi de begge ville dø vis den ene gjorde.

"det lyder da intrasandt, jeg går ud fra at du tager billede af Blue til din dagbog så?"

sagde hun mere henvent som et spørgsmål ind et konstatering, det var på en eller anden måde lidt underligt side og snakke åbent med en pige hun næsten ikke viste noget om, men at være lige så åben som en bog havde hun aldrig været over for andre end elverne hun boede ved før hun kom her til, hendes mor havde sat hun skulle passe på men så igen hvad kunne hun bestemme her hvor verden var meget anderledes ind det de kom fra.
Blue var begyndet at drikke af glasset igen efter at Alex havde vippet det lidt så han igen kunne når det, Anil smilede varm til Alex det var sødt af hende at hjælpe Blue med at få mere energi, efter de sidste par dage havde de ikke fået så meget vand som de plejede at drikke men de overlevede, lige nu var det vigtigt at Blue fik det han havde brug for om det så var det hele.

"hvad går du og bruger tid på Alex? "

spurgte hun for at holde deres samtale i gang også fordi hun ikke lige viste hvad hun ellers skulle sige, hende og Blue var ikke vand til at have lange samtale, meste fordi de fleste fandt hende andreledes og derfor ikke ville snakke med hende mere ind nødventit.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Alex on Tors nov 19, 2015 11:34 pm

"Det kan man vel godt sige."

Hun smilte kærligt, mens hun forsatte med at skrive. Hun tog enlig kun billeder, for at huske hvordan den race så ud, og for at huske ansigter. Når hun kunne se en persons fortid og fremtid, var det altid rart at kunne sætte en ansigt på af personen. Dog kunne hun kun se to dage frem i fremtiden, og så langt tilbage som hun ønskede i en persons fortid. Medmindre de var med i Ghoul police, af en underlig grund kunne hun ikke få lov til at læse omkring dem, måske de havde en eller anden ting der forstyrrede hendes signal. Alt i alt, havde hun det politi. Samt deres underlig ting, der gjorde at hun ikke kunne finde viden omkring dem, uden at spørger dem direkte. Det politi kunne få hende til at besvime af skræk, hvorfor havde folk overhovedet lavet sådan et politi.
Da Blue begyndte at drikke af vandet, smilte Alex ømt til ham. Af en grund var det meget kært at han drak vand, hun ville også have en drage, hvilket hun nu havde tænkt alt for tit i følge hende selv. Men come on! Hvem ønskede sig ikke en drage, Alex ville hellere have en drage end en hund. Hvilket bare fik hende til at sukke blidt, hvis bare hun kunne få en, ville hun være tilfreds.
Et spørgsmål blev stillet, hvilket fik Alex til at rette blikket op mod Anil. Ja hvad lavede hun enlig normalt, hun gik nok mest bare rundt. Hang ud på Heavens Café, da det nu var det eneste sted for hendes at få mad. Hun hadede selv at finde sin mad, det at lytte til folks kvalte skrig, og lyden af deres knogler der knækkede når hun skulle dræbe dem. Hun hadede det!

"Ikke så meget, går rundt og bor hjemme... Hva med dig, hvorfor er du så langt væk hjemme fra?"

Hun lagde hovedet en smule på skrå, hvor hun så på Anil med blide øjne. De altid så store øjne, der virkede gyldne. Hun kørte håret om bag øret, for se bedre på Anil og selvfølgelig Blue.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Not tasty... -Anil-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum