Skole gang i denne verden.

Go down

Skole gang i denne verden.

Indlæg by Alex on Fre nov 13, 2015 1:32 pm

Skolesystemet består af en kommunal forskole for 3-5 årige, en seksårig grundskole, og en overbygningsuddannelse i to niveauer af hver tre års varighed. Første niveau, er således omfattet af den niårige skolepligt for 6-15-årige. Undervisningen på andet niveau af overbygningsuddannelsen, der omfatter erhvervsmæssige fag, kan enten foregå som fuldtidsstudier, eller som deltidsstudier, herunder aftenkurser.

Skolerne er vigtig og disciplinen er betydelig mere striks end i Danmark. Opbygningen er meget lig med den amerikanske high school model. Det der er anderledes er dog at den japanske skole er en af de hårdeste i verden, dér står matematik og naturvidenskabelige fag i høj kurs. Selv kunst og musik værdsættes meget i Japan. Vi anbefaler at du studerer specielt hårdt i begyndelsen for at komme ind i studierytmen og blive accepteret af dine lærere. Hvis de kan se at du arbejder hårdt, vil du blive respekteret.

Du vil få japansk, matematik, sociologi og idræt som obligatoriske fag, mens fag som kunst, musik, IT og japansk kalligrafi er eksempler på valgfag.

Du får karakter i alle fag, musik, japansk, gymnastik og kunst klasserne.

Livet på skolen
Livet på skolen kan variere meget i Japan alt efter størrelsen og området, din skole ligger i. Dog er det normalt at skolerne tilbyder sport og kunstneriske aktiviteter efter skoletiden. Baseball, fodbold og bordtennis er meget populært. Lærerne er sædvanligvis meget venlige, men strenge på overfladen. De opfordrer de studerende til at være aktive i timerne og gøre sig umage med lektierne.
Hvis folk bor på skolen, i deres kollegie værelser vil der hver aften være gang tjek. Hvor lærene går rundt på gangene for at sikre sig at der ikke er piger på drengenes værelser og omvendt.

Regler på skolerne
Ingen må gå rundt på en bar eller diskotek iført deres skole uniform, da uniformen er en form for reklame på skolen, så hvis elever bliver set fulde og latterlige i uniformen, vil der hurtigt komme dårlig omtale omkring skolen. Men bliver de set på en Cafe, hvor de laver lektier vil der hurtigt komme omtale omkring god undervisning, hvor lærene kan få eleverne til at arbejde ihærdigt selv udenfor skolen.

Når skolen lukker ned for dagen, er det eleverne der gør rent i klasserne. De har to til klassen, to til klassens gang, to til udenfor osv. Inden skolen lukker ned, er der folk der løber rundt og gør rent andre steder, dog kun om fredagen. Men de andre dage, vil der være to til klassen. Som står for at gøre rent i klassen, vaske vinduerne og gulvet.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum