Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Forget me not. -Zack-
Yesterday at 1:13 pm by Chain

» Messing, with a few dates -Josh-
Ons nov 14, 2018 5:51 pm by Josh

» Rich and Poor peoples lives and dies as one.
Tirs nov 13, 2018 8:30 pm by Josh

» !!A crazy babysitter!!
Man nov 12, 2018 11:48 pm by Noa

» A summer beach, and crack. Xander.
Lør nov 03, 2018 9:19 pm by Haru

» Apartment issues.
Fre nov 02, 2018 11:38 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Lør okt 27, 2018 3:30 pm by Erina

» Anohana plot XD!
Ons okt 24, 2018 11:55 pm by Haru

» Office flirts
Ons okt 24, 2018 11:47 pm by Haru


Angels

Go down

Angels

Indlæg by Alex on Tors nov 12, 2015 8:19 pm

Udseende:
[spoiler=temple/shrine]

Historie.
Dæmonerne og englene blev skabt næsten samtidig.
Det hele startede, da mørkets gud, Del'sharka, trådte ned på jorden i en menneskelig skikkelse, for at leve et dødeligt liv. Han håbede at få en bedre forståelse af livet og dermed finde bedre måder at sikre sig magten.
Han fik mange tilhængere, men som en dødelig fik han også en dødeligs lyster og svagheder. Og en præstinde af Elona'dal var hans største svaghed og hun blev snart gravid.
Del'sharka blev opdaget af Elona'dal og han måtte forlade sit dødelige liv og den gravide kvinde. Den gravide præstinde opdagede at manden havde været en gud og hun bad indædt til Elona'dal om tilgivelse og om et sundt barn.
Men da barnet blev født, var det halvt gud. Uden at vide hvad hun skulle gøre, opfostrede hun barnet. Elona'dal velsignede barnet. Dermed var barnet en blanding mellem godt og ondt. Barnet var også intetkøn. Hverken kvinde eller mand.
Ingen ved hvordan det skete. Men da barnet blev voksen, fødte det et tvillingepar. Den ene blev en engel og den anden en dæmon. De var hinandens modsætninger, den gode og den onde. De blev til englen Michael og dæmonen Lucifer, de første af deres slags.
Og disse børn havde evnen til at manipulerer med sjæle.

De to brødre var aldrig enige og deres veje skiltes. Michael elskede livet og alle levende væsner. Han elskede når en kvinde var gravid og skulle bringe et nyt liv til verdenen. Han var elskværdig og venlig.
En dag mødte Michael en grædende kvinde, der var gravid. Hun havde problemer med graviditeten og frygtede at miste sit barn. Michael, forfærdet over dette, valgte at velsigne barnet. Kvinden fødte og barnet blev sundt og rask. Snart stod gravide kvinder i kø for at blive velsignet af Michael. Han velsignede hver eneste han kunne.
Men der skete en ting ved børnene. Michael brugte sine evner til at arbejde med sjæle, til at gøre børnene sunde og raske. Han lod lyset fylde dem. Og da de alle blev født, sad der små, hvide vinger på deres rygge. Folk var først forfærdede. Men de opdagede snart at disse børn var velsigende og emmede af en behageligt aura. De første engle var født.
Michael fik velsignet mange børn og der blev født engle over det hele. Men de var ikke alle ens. Nogle kunne noget forskelligt.
Dog begav englene sig snart i flere krige med dæmonerne. Lucifer snød nogle af de svageste engle og gjorde dem til hans disciple, de faldne engle.

Der er 3 forskellige former for engle.
Den mørke race af englene, kaldt de faldne engle. De har tit mistet vingerne, men få har dem endnu, de er dog sorte i stedet for hvide. Hvis de forsætter med ondskab og mord, kan de dog ende med at blive til dæmoner, på den måde vil deres vinger rådne og falde af, hvor de i stedet vil føle deres krop brænde under forandringen, hvor de vil blive til dæmoner i stedet, på den måde vil de aldrig kunne blive til engle igen

Der er almindelige engle.

Også er der Archangels.
Archangels

Svagheder.
- De har samme svaghed som mennesker, de er ikke fysisk stærke.
- Hvis du tager deres vinger er det en stor svaghed for dem.
- De kan dø af alt. (Sygdomme, blodmangel osv)
- De er mad for både vampyr, sucubuses/incubuser og Ghouls

Styrker.
- De kan flyve. (medmindre deres vinger er væk)
- De er en af de næst stærkeste racer, deres styrke ligger meget ens med Dæmoner, men kun hvis de træner sig til det. Ellers ligger deres styrke lidt over varulvene.
- De har en beroligende og rar Aura.
- De kan bruge hellige ting imod de mørke racer.
- De lever evigt, dør først når de bliver slået ihjel, eller dør af sygdom

Fjender.
- Ghouls
- Dæmoner
- Geass
- Vampyr

Venner.
- Dragonslayers
- Elver
- Mennesker
- Werewolfs.

Leder.
Ingen leder endnu.
avatar
Alex
Admin
Admin

Antal indlæg : 160
Join date : 07/11/15
Hjemsted : Together with Caleeb.

http://tokyocity.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum