Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Forget me not. -Zack-
Yesterday at 1:13 pm by Chain

» Messing, with a few dates -Josh-
Ons nov 14, 2018 5:51 pm by Josh

» Rich and Poor peoples lives and dies as one.
Tirs nov 13, 2018 8:30 pm by Josh

» !!A crazy babysitter!!
Man nov 12, 2018 11:48 pm by Noa

» A summer beach, and crack. Xander.
Lør nov 03, 2018 9:19 pm by Haru

» Apartment issues.
Fre nov 02, 2018 11:38 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Lør okt 27, 2018 3:30 pm by Erina

» Anohana plot XD!
Ons okt 24, 2018 11:55 pm by Haru

» Office flirts
Ons okt 24, 2018 11:47 pm by Haru


Forget me not. -Zack-

Go down

Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Fre nov 02, 2018 10:29 pm

Påklædning: https://i.pinimg.com/564x/0e/3b/4f/0e3b4f68c9e6e3a893861750fc5eac8b.jpg

Chain sad lænket med armene over hovedet. Hun sad med stof for sine øjne, mens hun roligt vippede frem og tilbage. Hun stoppede dog i det øjeblik hun hørte nogen åbne døren. For hende betød det meget for hende at hun kunne fornemme hvem det var der.
Hvis det var Cloud kunne hun måske stadigvæk have et moment til at slå ham ihjel, ja det kunne hun sagtens gøre. Men...Denne gang skulle hun måske ikke forsøge at overmande ham, han var stærkere end hende. Han fik hende hurtigt af ryggen og hendes hænder var ikke store nok til at kvæle ham, denne gang skulle hun helt klart forsøge at stikke ham ned.
Hvordan, ja, det var ikke helt til at vide. Hun kunne vel... uhmm.. Forsøge at trække sig fri af lænkerne, men det ville hun hellere ikke kunne klare. Dengang hun angreb Cloud havde det været så meget nemmere hvis hun bare havde taget en kniv først, hun havde trods alt udsynet til hele hans nakke. Havde hun en kniv havde hun stukket ham i halsen og hun havde vundet.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Fre nov 02, 2018 11:36 pm

Outfit: https://i.pinimg.com/564x/2f/56/77/2f5677d87316ac7dcb5e5a0996b674e6.jpg

Zack var irriteret! Han følte for at slå nogle ihjel, hvilket var derfor at han nu, en rig prins med eligance, nu gik ned i fangekælderen for at slå på en boksepude. Han var stadig iført sit fine prinsetøj som Erina havde designet for ham. Erina... han knurrede irriteret igen og smed her sin jakke. ”Jeg skal give dig skal jeg...” mumlede han for sig selv og begyndte at vikle båndene omkring sine hænder. Bare så de ikke kom helt til skade. ”Takket være dig, deres latterlige majestæt, så har jeg ikke noget malergrej!” han slog hårdt til bokserpuden. Slaget gav ekko igennem cellerne. ”Takket være dig... fik jeg ikke tøsen... jeg var forelsket i...” For hver gang han holdt en pause, slog han hårdt på boksepuden og knurrede lavt. ”Takket være dig mister jeg besidelsen nede i en fucking fangekælder!”
Han stoppede med det samme hvad han var i færd med og fjernede nu sved på sin pande. ”Fucking Cloud... jeg hader dig din... urgh!” Han fik boksepuden til at stå stille og læne sin pande imod den. ”God damnit.”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Fre nov 02, 2018 11:53 pm

Chain lyttede bare til hvad denne person sagde. Dyb stemme der rungede noget behageligt i hendes øre. Samt det at hans fodtrin fik det til at give et lille ekko. Dog som han begyndte at slå til boksepuden løftede hun hovedet lidt.
Hvad slog han lige på? Det virkede underligt, på den anden sad hun i en fange kælder, måske en person? Naaah de ville larme. Hun lyttede til hans ord hvor hun roligt rettede sig op. "Du kan tage hende... Hun er kedelig, snakker om sko og sex..." Lød det drillende fra hende, dog med en dyb stemme for at lade som om hun var en mand.
Hun gabte kort. "Jeg elsker dig, min kære... ven?" Hvem var denne mand, hvis han hadede kongen var han nok en af vagterne, ja det gav god mening....
Stedet var mørkt, men man kunne alligevel se hende en smule. Hendes røde tøj gav et skær, ikke som silke men det gjorde tingene mere synlige end sort stof især nu når der var lidt lys på hende, fra cellens vindue.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Lør nov 03, 2018 7:33 pm

Da en halv dyb stemme pludselig begyndte at snakke til ham, vendte Zack sig en smule forskrækket om og så rundt. Ordene der blev sagt gav ikke rigtig mening for ham. Hvad snakkede denne person om? Han gik med rolige, nærmest lydløse skridt hen imod stemmen. ”Hvem der?” Han kunne intet se i mørket. Jo længere han trådte frem hen imod cellerne, jo mere begyndte hans hjerte at banke en smule hurtigt. Han kunne ane noget rødt stof i en af cellerne. ”Hvem er du?”
I det han stod foran hendes celle, bemærkede han at det var en kvinde med bind for øjnene og lænket til væggen. ”Hvorfor laver du den dybe stemme? Du er en dame... ahhh, du den dame der forsøgte at myrde Cloud, med en kniv ikke sandt? Det var ret dumt gjort af dig...” han lænede sig stadig imod cellerne. ”Dumt og vovet... mest dumt tho...” det sidste kom ud som en lille mumlende detalje.
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Lør nov 03, 2018 7:50 pm

"Jeg er uh... Cloud?" Han snakkede om kongen ikke sandt, så det gav vel god mening at det var Cloud. Medmindre det var broren der var træls? Naaah... Cloud ville helt sikkert være den trælse. Da han snakkede og spurgte hvem hun var, lød det som om han var tæt på.
Dette betød som regel at han vidste hvem hun var, ikke sandt? Hun kunne se ham lige nu. "Jeg er mig? Hvad så?" Lød det drillende fra hende.
"Jeg tænkte det ville være sjover hvis nogen svarede dig når du snakkede." Lød det drillende fra hende. "Med en kniv? Jeg troede jeg kunne gøre det med mine hænder, hvilket sikkert er grunden til at jeg tabte." Hun rettede hovedet en smule op. "Jeg tænkte ikke så meget over det, og tænkte at jeg måske bare kunne kvæle ham også live ham op, du ved. Mund til mund metoden og hjerte massage, for at live ham op igen hvis han døde." Lød det kækt fra hende.
Hun havde et lille smil på sine læber.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Lør nov 03, 2018 8:17 pm

Zack løftede spørgende på et øjenbryn. Hun havde forsøgt at kvæle hans bror, for derefter bare at live ham op igen. ”Hvad fuck ville være meningen med det? Hvorfor forsøge at dræbe ham, også live ham op bagefter?” Kvinden var sikkert psykologisk syg eller noget i den stil. Måske hun var besat af dæmonerne. Det lille smil på hendes læber gjorde bare det hele mere underligt for ham. ”Og forresten, næste gang du vil immitere Clouds stemme, så skal du gøre den meget dybere.” Dette var en drillende kommentar fra ham. ”men hvorfor har de givet dig bind for øjnene? Er det ikke nok at de har lænket dig fast?” Han lænede sig imod tremmerne. ”Dit ondsvage forsøge på at dræbe Cloud vil helt sikkert få dig skudt eller hængt:” han satte hovedet på skrå. ”Det ved du godt, ikke sandt?”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Lør nov 03, 2018 8:33 pm

Hun trak forsigtigt på skulderne. Da han snakkede om at imitere Cloud forsøgte hun nu igen. "Sådan her?" Lød det rungende og dybere fra hende. Han havde alt for mange spørgsmål, hvilket bare fik hende til at sænke hovedet en smule. "I know i know... Truth or dare?" Lød det kækt fra hende.
"Hvis jeg skal hænges osv ville det være sjovere at lege lidt inden jeg bliver dræbt ikke sandt?" Lød det drillende fra hende, hvor hun her raslede en smule kæderne. "Det ville være mega hyggeligt, please... Truth or dare?" Hun smilede kækt til ham.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Lør nov 03, 2018 9:12 pm

Zack grinte som hun igen immiterede Cloud. ”Ja, det der... det var en hel del bedre.” Han stoppede med at grine og gik ellers ind for at samle sin jakke op. Erina ville blive sur hvis hun fandt ud af at den bare lå og flød. Ikke at han bekymrede sig om hvad hun sagde mere. Han gik hen til tremmerne igen og havde egentlig i sinde om at sige farvel, til hun pludseligt spurgte om han ikke ville spille med hende. ”Det var en ret underlig ting, men okay... jeg har ikke noget bedre at give mig til end at bruge min dag med en stinkende kriminel.” Han lænede sig igen op af tremmerne, som han betragtede den unge dame på jorden. ”I'll take truth.”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Lør nov 03, 2018 9:24 pm

Da han roste hende smilede hun stort, hendes smil var varmt og god truende. Hun nikkede kort. "Oh yea." Lød det lavt fra hende selv.
Stinkende. Det ord fik hende til at rynke lidt på næsen. "Rude... Jeg kan da ikke gøre for at jeg ikke har fået et bad siden jeg endte her." Lød det lidt hårdt fra hende. Dog da han sagde at han ville spille rettede hun sig lidt op.
"Truth... hmmm.. den kvinde du snakkede om, valgte hun kongen i stedet for dig? Eller det sagde du jo, men hvorfor var du vild med hende? Hvad havde hun som gjorde dig helt vild i varmen?" Lød det kækt fra hende. Så snart han spurgte hende ville hun vælge Dare.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Lør nov 03, 2018 9:52 pm

Hendes lille Rude kommentar, fik ham til at klukke lavt for sig selv og ellers iføre sig sin jakke endnu engang. Som hun spurgte ind til ham og Erina pustede han ud, og knurrede endda en smule irriteret. ”jeg... Ja, hun valgte min bror i stedet for mig og hvad der gjorde mig helt vildt i varmen?? Sexen var ret god, hun havde humor og satte mig altid på plads... derudover var hun den eneste der kendte til min hobby om at male og hun satte pris på den...” han bed sig i underlæben og rystede ellers på hovedet. ”Nok om det... Truth og dare?” så snart hun svarede dare, så han underligt hen på hende. ”Du godt klar over at du er ret så meget ude af stand til at uhm.. gøre ting når du er lænket fast, ikke?” dog tog han sig selv i at gå tættere på tremmerne. ”Men i så fald, din konsekvens er at...” han så rundt i cellen. ”At... at uhm... svinge dit ben op så højt du kan?”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Lør nov 03, 2018 10:07 pm

hun lyttede til hans ord. "Din bror?" Lød det lavt fra hende, mens han dog snakkede. Ikke at hun ønskede at afbryde ham. "Eneste og eneste, jeg kender den også nu." Lød det kækt fra hende. "Og sexen plus sætte dig på plads, hvis det ikkevar fordi i havde haft sex ville det lyde som et forhold med din mor." Lød det drillende fra hende.
"Dare." Lød det kort fra hende.
"Jamen så må du jo bare forsøge at give mig noget jeg kan bruge eller måske slippe mig fri." Lød det drillende fra hende. "Så højt jeg kan... Jeg har svært ved at rejse mig helt op, men jeg kan prøve." Lød det kækt fra hende, inden hun rejste sig op. Hun strakte sit ben så højt op hun kunne. Hvis det ikke havde været for den lange kjole der faldt imellem hendes ben ville hun flashe, men kjolen dækkede og omsluttede hendes ben i stedet.
Da hun satte det ned trak hun kort i lænkerne. "Ok truth or dare." Lød det nærmest lykkkeligt fra hende.
Hvis han valgte Truth, ville hun smile kækt og roligt sætte sig ned igen. "Kedeligt... ville du nogen sinde slå din bror ihjel for at få tøsen?" Lød det kækt fra hende.
Hvis han valgte dare bed hun sig kort i underlæben. "Slip mine arme fri." Lød det drillende fra hende. Hun blev dog stående op alt efter hvad han ville vælge.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Lør nov 03, 2018 11:09 pm

Han himlede med øjnene over hendes kommentar om at hun også kendte til hans maler egenskab. ”Det kan der være noget om...”
Hendes lille forsøg på at få ham til at sætte hende fri, fik ham til at klikke med tungen. ”Nej, nej... jeg sætter dig ikke fri... trods alt forsøgte du at slå Cloud ihjel. På en latterlige måde, men du forsøgte alligevel på det.” Udover det, så havde han ikke en nøgle til cellen. Som hun strakte sit ben så langt hun kunne, nikkede han blot og sagde: alright, alright.
Efter turen igen kom til ham, valgte han sandhed og var kedelig. Spørgsmålet kom dog bag på ham. ”nej, jeg ville aldrig skade Cloud... så hårdt i hvert fald.” han pustede ud og så hen på hende igen. ”Truth og dare?”
Hvis hun valgte truth, ville han spørge hende om hvorfor hun ville dræbe Cloud og hvis hun valgte dare ville han bede hende om at gøre en lille dans med sine ben. Han havde ingen anelse om hvad han skulle bede hende om. Bestemt ikke nu hvor hun var i lænker.
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Lør nov 03, 2018 11:25 pm

Hun klikkede med tungen, hvor hun beholde det kække smil.
"But but.... Awww comeon du skal gøre din dare... Hvor er du kedelig, denne leg er skabt til folk med nosser og du har ingen, no wonder tøsen tog din bror...." Hun sukkede dybt. "Eh... Nej det mente jeg ikke, please ikke gå. Bliv her og snak! Hvad som helst! Jeg skal nok holde mund omkring dette!" Hun raslede her kort med lænkerne. "er du ok... Er du her endnu?" Lød det lavt og nærmest desperat fra hende.
"Kan jeg ikke dare dig til noget andet... Som uhmm... At smide alt tøjet!?" Lød det uroligt fra hende.
Da han sagde at han ikke ville skade Cloud løftede hun hovedet lidt. "Really?... Men du står og slår på et eller andet mens du lader som om du slår på ham." Hun lagde hovedet lidt på skrå.
"Truth..." Lød det lavt fra hende. Hvis han fandt det kedeligt at hun konstant sagde dare. "Hvorfor?... Jeg blev dared til at gøre det.... Du ved som legen her." Lød det kækt fra hende, med et smil på sine læber.
"Truth or dare?!" Lød det fra hende, hvor hun rykkede lidt på hænderne men blev stoppet af lænkerne igen. "Argh..." Hun rynkede lidt på næsen.
Hvis han valgte Truth ville hun sukkede dybt. "Du har brug for lidt spænding i dit liv.... Men... Hvem er du?"
Hvis han valgte Dare derimod ville hun smile kækt til ham. "I fucking dare you! Til at finde nøglen og tage bindet for mine øjne af!" Lød det højt fra hende. "Please!!! Enden det eller klø min næse, hvad som helst!" Hun klukkede en smule.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Man nov 05, 2018 8:00 pm

Hendes ord gjorde ham meget vred. Man kunne endda høre det fucking høje fnys der kom fra ham. ”Din lille...” han knurrede det sidste højlydt og hamrede imod tremmerne. ”Hvor vover du at snakke til en prins sådan!” Som han skulle til at gå, kiggede han kort på hende og knurrede svagt igen af hende. ”Jeg burde bare lade dig rådne op her...” mere nåede han ikke at sige, før hun undskyldte og sagde at hun ville give ham en anden dare. ”Det var ikke en dare din idiot! Du snakkede bare om hvad jeg kunne gøre, nu når du er lænket fast og ja, jeg er her tydeligvis endnu.”
Som hun svarede på hans truth, stod han igen bare og lyttede til hende. Han pustede ud og fnyste kort. ”Du går virkelig meget op i denne barneleg, hvis du ligefrem to den dare så meget på dig... det ret barnligt...” han mumlede igen det sidste for sig selv.
Som hun igen spurgte ham, så han ned i jorden og valgte dare. Hendes dare kom sjovt nok ikke bag på ham. ”Okay okay... bare giv mig nogle minutter.”
Uden at sige mere, forsvandt han og lidt efter kom tilbage med nøglen. Her låste han sig ind og gik ind til hende, for at fjerne bindet for øjnene. ”Værsgo.” Efter dette kløede han dog også hendes næseryg. ”Er vi færdig med at lege nu?”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Man nov 05, 2018 8:11 pm

Hans råben gjorde hende skam kun nervøs. Ikke fordi hun var bange for ham, mere det at han ville gå fra hende og hun nu ville sidde helt alene i who knows how long. Hun løftede sit hoved en smule mens han råbte kaldte hende en idiot.
Da han enlig valgte at blive smilede hun lettet til ham. Hun havde ellers frygtet at han bare ville forlade hende. "Jeg... Jeg tager det seriøst hver eneste gang, siger aldrig nej til noget. Det er fysisk umuligt for mig." Lød det lavt fra hende.
Han gjorde rent faktisk sin dare, dette fik hende til at smile i det han åbnede døren og tog bindet for øjnene af hende smilede hun stort. De store lilla øjne lyste kort op, hendes smil forsvandt dog kort fra hendes læber. "Oh.... huh...." Lød det lavt og en smule dissapointed fra hende.
Dog da han kløede hendes næse lukkede hun øjnene i og smilede endnu engang. "Aww... Virkelig? Bare lidt mere.... En time? JEg ved ikke engang hvor længe jeg har været her." Hun så en smule tiggende op på ham.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Man nov 05, 2018 8:29 pm

Hun tog det meget seriøst. Da hun brugte ord som fysisk umuligt, kunne han ikke undgå at grine en smule. Efter at han var færdig, rystede han dog på hovedet og klappede kort på tremmerne. ”Det er dig fysisk umuligt hva?? aha, og hvordan så det?” Hvis hun ikke havde bind for øjnene, ville hun se hans måde at se hånende på hende. ”Jeg glæder mig til at høre den forklaring!”
Hendes lille skuffet måde at se op på ham, fik ham til at sætte hovedet på skrå og ellers fnyse en smule fornærmet. ”Whut?” vrissede han en smule. ”Skuffet? Har jeg noget i ansigtet?” Man kunne tydeligt høre i hans toneleje, at hun bestemt ikke skulle fornærme ham.
Som hun tiggede ham om, at de kunne spille bare en smule videre, satte han sig opgivende foran hende med et dybt suk, som forlod hans læber. ”I så fald... truth og dare?”
Hvis hun sagde truth, ville han spørge hende videre om hendes såkaldte ”fysiske umulighed” om at sige nej til dares. Hvis hun derimod tog dare, ville han banke sig tænkende på læben og se op i loftet. ”I dare you to... gøre en lille dans med dine ben.”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Man nov 05, 2018 9:36 pm

Hun lagde hovedet lidt på skrå og smilede drillende til ham. "Jeg skal nok sige det for hvert spil svare jeg på et spørgsmål, hvad siger du. Spil med mig og jeg svare på dine spørgsmål hvert eneste gang det bliver din tur." Hun rykkede kort på lænkerne så det gav en lille klang.
"Såååå? Er det fint nok, ellers må du jo bare efterlade mig og lade dine tanker vandre." Lød det drillende fra hende. "Please, spil med mig jeg skal nok svare!" Lød det nu desperat fra hende.
Da hun så ham og han enlig opdagede hendes skuffet udtryk så hun kort væk. "Nej nej, intet overhovedet, du ser fin ud. Helt fin, intet i ansigtet og intet andet. Undskyld, jeg forventede bare at du som prins ville have skæg som din bror?... Og at du var tyk.... Så... Ja... Jeg forventede du var tyk." Lød det lavt fra hende hvor hun roligt sendte ham et smil og ellers forsøgte
Da han sagde de fortryllende ord fik hende til at smile forsigtigt til ham. "Truth..." Lød det fra hende, hun så roligt mod ham hvor hun forsigtigt smilede til ham og lod ham spørger. "Jeg kan ikke sige nej til en challenge eller dare... Folk skal bare give mig det, sige det til mig også er det som om min krop gør det hele af sig selv.... Det kræver mange kræfter at gå imod det, hvilket nogle folk misbruger." Lød det fra hende med et smil på læben.
"Du ved, nogen vil have sex, andre dine penge osv osv... Folk misbruger altid sådan noget." Lød det kækt fra hende. "Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal sige det... Men jeg tror jeg blev forbandet ved fødslen... Enten det eller så rammer min evne bare mig selv, aaaaah, Jeg kender min evne, og den har intet at gøre med sådan noget, alt jeg skal er bare at se på folk... " Hun trak forsigtigt på skulderen. "Truth or dare?" Lød det kækt fra hende.
Hvis han valgte Truth ville hun roligt se ned af ham. "Ville du nogen sinde find på at have sex med en fremmed?" Lød det kækt fra hende.Hvor hun blinkede kækt til ham, som en drillende måde at spørger om han ville knalde hende på dog var det klart at hun bare jokede en smule.
Hvis han valgte dare ville hun smile stort. "Smid tøjet og lav en helikopter..." Lød det kækt fra hende, hvor hun nærmest bare ventede på at se ham smide det hele.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Ons nov 07, 2018 7:18 pm

Hun ville virkelig gerne have at han blev hos hende. Så det gjorde han. Hvilket resulterede i at de lige nu stod her, eller, han var gået ind for at sidde foran hende, men han var i situationen i hvert fald.
Svaret hun kom med havde han ikke lige regnet med. Hun havde forventet at han var tyk? ”Hvorfor i alverden forventede du at jeg var tyk?” her rettede han sig op. ”Lyder min stemme tyk? Lyder jeg som en fed, syngende mand?” Zack blev nemt fornærmet. Det kom nok af at hele hans liv var han blevet samlignet med sin storebror og skulle konkurrere med ham.
Ordene hun sagde omkring hendes underlige, underlige evne overraskede ham. Hvilket han bestemt ikke skjulte i sine grønne øjne. ”Ahaha, det er noget af en lorte evne du har dig der... vent, du siger det ikke er din evne... hold da op tøs, du er meget forvirrende...”
Som det igen blev hans tur til at blive udsat for hendes lege, ventede han en smule spændt og betragtede hende. Han valgte at vælge truth. Takket være hendes beskrivelse af evne... forandelse, hvad end der var galt med hende, så var han lidt utryg om at vælge hendes dare.
Spørgsmålet fik ham bare til at grine lavt. Her så han hende i øjnene. ”Ja, det kunne jeg sagtens finde på.”
Han lænede sig tilbage på sine hænder. ”Truth og dare?”
Hvis hun valgte truth, ville han spørge om hvad det værste var folk havde udnyttet hende for og hvis hun valgte dare, ville han se tænkende rundt og ellers puste et pandehår væk. ”Forsøg at tage en af dine hårtotter i munden.”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Ons nov 07, 2018 9:54 pm

Hun lagde roligt sit hoved på skrå. "Fordi din stemme er dyb, har en behagelig klang og rungende undertoner. En stemme man ville elske at høre læse for en, og sådan nogle folk har jeg mødt.... Altså tykke folk, alle var tykke... Du den eneste der ikke var tyk." "Nej nej... Syngende? Jeg ikke sikker på at jeg ville sige at du ville kunne synge, du har bare en stemme der af en grund gør en beroligende og man har bare lyst til at lytte til den.." Lød det kækt fra hende. Blev han enlig fornærmet af hendes ord? Sjovt, den havde hun ikke forventet.
Hun rykkede sig kort tæt på ham, hvor hun nu havde armene trukket om bag sig. "Ja... Selvfølgelig, hvis jeg ikke var ville jeg ikke være interessant, hvis jeg ikke er interessant ville du ikke forblive her. Din grund til at blive her er fordi du enlig mest af alt gerne vil se hvad jeg er for en. Du ønsker mere viden... ikke sandt? Hvis jeg var kedelig havde du hurtigt suset op af de trin." Hun var tæt på ham, men kunne ikke nå ham med ansigtet overhovedet. Hun smilede stort til ham.
Hendes øjne lyste nærmest op, den lilla farve virkede nærmest fortryllende, et glimt i dem virkede unormale og underlige, men stadigvæk smukke.
"Truth?" Hun trak sig lidt væk fra ham igen, satte sig mod væggen igen. Hun smilede dog bare over hans svar. "Virkelig, er du ikke bange for at få sex sygdomme eller at du får følelser for personen." Lød det kækt fra hende, mens hendes øjne så en smule dømmende mod ham.
Hun valgte også Truth denne gang, mest fordi hun var nyssgerrig i hvad han kunne finde på at spørger hende. Dog ville hendes svar uanset hvad være lidt hårdt og trist. "Uhm.... Jeg vil nok sige at det værste er denne... At skulle slå en person ihjel... Jeg synes den er værre end blowjobs og tvunget sex... Det at tage livet fra en fremmed virker underligt..." Hun så ham ind i øjnene med et lille uroligt skær i dem.
"Truth or dare." Hun hviskede det nærmest.
Hvis han valgte truth ville hun sukke dybt og kalde ham kedelig. "Hvor mange gange har du brugt din evne?" Lød det dog kækt fra hende, afventende i spændening.
Hvis han valgte dare ville hun smile stort og rykke sig tæt på ham igen. "Få din bror til at slippe mig fri!" Lød det kækt fra hende.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Man nov 12, 2018 9:38 pm

Han forstod virkelig ikke hvad hun snakkede om. Der var noget kludrede over denne fangekvindes måde at snakke til ham på. For ikke at sige hun slet ikke snakkede til ham, som var han over hende. Så snart hun rykkede sig tættere på ham, rykkede han sig automatisk en smule væk fra hende. Hvis hun ikke havde interesseret ham, ville han være gået op af trapperne... det havde hun på sin vis ret i. Han så flovt den anden vej. ”Det har du vel ret i. Jeg er ret interesseret i din såkaldte... curse.”
Hendes dømmende øjne på ham over hans svar med, at han kunne sagtens have sex med en fremmede, fik ham til at fnyse. ”Nej, jeg er ikke bange for den slags. Jeg har ikke sex med fattige mennesker og jeg får ikke let følelser for folk.” Han så ned i jorden, legede nervøst med sine fingre. ”Men når det sker... er jeg...” irriteret kørte han en hånd igennem sit hår. ”Lige meget.”
Som hun valgte sandhed, lyttede han til hendes svar og blev egentlig ikke overrasket. Hun ønskede ikke at slå nogle ihjel... det måtte vel også gælde Cloud. Uden at svare hende, nikkede han bare og valgte blot endnu engang truth, som hun spurgte ham.
Endda også selvom hun kaldte ham kedelig. Hans evne? Denne gang var det ham der måtte se overrasket på hende. ”Jeg ved ikke hvad min evne er.”
Han bed sig selv i tommelfingeren. ”Hvorfor spørger du?” Var der noget hun kunne se som han ikke kunne? Han satte sig tættere på hende. ”Hvad kan du se? Hvad ved du?”
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Man nov 12, 2018 9:58 pm

Chain smilede kækt til ham, hvor hun roligt lagde hovedet på skrå. "See... Hvis jeg giver dig alt på en enkelt gang, ville du forlade stedet og ikke komme tilbage.." Lød det drillende fra hende, hvor hun smilede kækt og en smule forførende til ham
"Ikke let følelser, men alligevel har du følelser for konges elsker ikke sandt?" Hun var en smule drillende i tonen, ikke at hun ønskede at træde på ham mens han alligevel lå ned, i stedet smilede hun langsomt mere kærligt til ham. "Nej nej, ikke lige meget... Hvordan er du, fortæl fortæl, jeg ville elske at høre om din forelskelse." Lød det kærligt fra hende.
Chain smilede stort da han snakkede om at han ikke kendte sin egen evne, hvilket bare fik hende til at blinke til ham. "Det var det der med at være interessant ikke?... Du bliver nød til at spille i rigtig lang tid med mig for at du får det at vide." Lød det drillende fra hende. "Plus er det ikke rare at du har den overraskelse en eller andeen dag." Lød det kærligt fra hende.
"Truth or dare." Lød det drillende fra hende.
Hvis han valgte dare smilede hun stort. "Jeg dare dig til at slippe mine hænder fri..." Hun blinkede her til ham.
Hvis han valgte truth ville hun sukke dybt. "Fortæl mig om hvordan du er normalt, du ved alene helt alene når ingen kan se dig. Fortæl mig det please..." Lød det tiggende fra hende.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Man nov 12, 2018 11:17 pm

Kongens elsker. Erina... argh... Han hadede sig selv for at have forelsket sig i hende. At have sex var en hel anden ting, men at skulle gå hen og få føelser for sig hende, blot for at hun ville vælge hans bror i stedet. Han sukkede og så atter på hende. ”Kongens kone ja... med andre ord snart den kommende dronning... men det vil snart forsvinde og det er jeg ikke et sekund i tvivl om.”
Det kom som en lille overraskelse for ham at hun gerne ville høre mere om denne forelskelse i Erina. Her rynkede han på næsen. Så selv om hun sagde det på kærligt vis og han fnyste igen på ny. ”Du vil ikke høre om den og jeg har ikke lyst til at fortælle om den.”
Hun ville gerne forblive interessant. Dette fik ham til at klukke varmt og ellers klø sin nakke. ”Jeg er ikke meget til overraskelser. Tvært imod, jeg er den der aldrig springer ud i ting! Tvært imod jeg... jeg skal altid have en plan.”
I det hun spurgte ham igen, valgte han igen truth. Ja, kedelig, men han havde på fornemelsen at hendes dares kunne gå hen og omhandle noget der bestemt ikke var muligt for ham at fuldføre. Derfor holdte han sig på den sikre side. Hendes truth omhandlede dog altid nysgerrige spørgsmål om ham selv. ”Når jeg er alene... jeg... jeg maler mest bare og uhm... jeg er vel mere nede på jorden, nu nr der er ingen omkring mig som forventer at jeg skal være den perfekte prins. Jeg kan bare være mig selv.. jeg kan fjolle, synge, joke... med mig selv, yeah jeg er ret ensom. Eller... ja, jeg burde ikke sige disse ord til dig..” Han knurrede svagt.
”Truth og dare?”
Det blev sværer og sværer for ham at finde dares til hende. Tvært imod, sagde hun truth, havde han altid tonsvis af spørgsmål. Som: hvordan kan du se min evne? Hvad er min evne? Er du fuldstændig skør?
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain on Man nov 12, 2018 11:26 pm

Chain lagde hovedet på skrå. "Oh... Jeg troede bare det var hans elskerinde og ikke ligefrem hans kæreste." Hun så lidt underligt på ham. "Forelskelser er vel nemme at få væk igen ikke?... Jeg ikke helt sikker, folk virker dog altid til at opføre sig som om en forelskelse er det værste nogensinde." Lød det lavt og en smule mumlende fra hende.
"Jeg har lyst til at høre om den, men ikke hvis du nægter at sige den." Lød det drillende fra hende. Hun ville bare spørger ind til det igen, hvis han valgte truth i hvert fald.
"Du er en ensom lille hund der forsøger at kravle ud, men ikke åbner sig for andre." Lød det kækt fra hende, hun trak lidt i sine lænker. "Når du er her nede kan du altid gøre det, der kommer aldrig nogle... Tror jeg, jeg har kun været her i en lille dag, eller to? Jeg ikke sikker, der er ingen vinduer." Lød det kækt fra hende. "Hvad siger du til at du altid bare kommer syngende her ned, jeg kunne godt bruge et godt grin." Lød det drillende fra hende.
"Dare... Kom med noget." Lød det kækt fra hende, hvor hendes øjne lyste kort op i mørket.
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Zack on Ons nov 14, 2018 6:08 pm

Forelskelser var nemme at få væk igen. Her løftede den unge prins på sine skuldre og legede med sandet imellem stenenes revner. ”Jeg tror det kommer an på personen man snakker med. Nogle vil aldrig kunne komme over en forelskelse, imens andre... let kan komme over en og ligefrem glemme personen de har været sammen med... hvis du spørger mig, er de folk... ja... helt ude og skide. De kan let glemme kærlighed, som var det intet.” Her så han hen på hende som hun mumlede. ”Så nej, en forelskelse er ikke det værste nogensinde, den er bare irriterende.”
Zack så på hende med et løftet øjenbryn. Han kunne sagtens regne ud at hun ville spørge ind til hans forelskelse, hvis han valgte truth igen.
Hun snakkede som om at hun kendte ham. Derfor knurrede han lavt af hende. ”Du kender mig ikke og nej, jeg har ikke tænkt mig at komme herned syngende, bare for at du kan grine...” flovt så han den anden vej. ”Jeg er en prins. Det vil være for underligt, hvis jeg gjorde den slags latterlige ting!” Det kom ud som en lille mumlen.
Selvfølgelig valgte hun dare. Han pustede opgivende ud. ”Jeg dare dig til at...” Her bemærkede han hendes lysende øjne og wow... hvor var det fængende. ”Til at kysse mig...” Det var som han stirrede ind i hendes øjne, at det bare røg ud af ham. Først her gik det op for ham hvad han sagde. ”Uhm nej... jeg mener... argh!” han fjernede nu løse hårtotter fra sin pande.
avatar
Zack
Baka

Antal indlæg : 16
Join date : 18/04/18
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Chain Yesterday at 1:13 pm

“Alle kommer over deres forhold, jeg har set nogle græde over et break up også en uge efter har de tungen bed i en andens hals, så jeg tror næppe folk har det svært ved at komme over en anden person” lød det drillende fra hende, mens de lilla øjne stirrede lidt drillende på ham.
Da han knurrede af hende klukkede hun bare “nej, det gør jeg vel ikke... men jeg kunne ende med at lære dig at kende, du ved, snakke lidt med dig i ny og næ og måske who knows, måske du forelsker dig i mig, så kan du komme over den anden og i stedet ryste numsen mod mig” lød det kækt fra hende.
“Men du ville kun skulle synge ned til mig, ikke rundt... seriøst! Hvor kedelig har en prins lov at være.” Lød det mumlende fra hende.
“Du vil ikke gøre noget, du ved godt at dare er meningen de skal være svære at gøre, ellers er det ikke sjovt, og hvis du bare giver nemme ting er man for blød i bamsen... tør du ikke tage chancen?” Lød det en smule kækt fra hende.
Da han sagde hun skulle kysse ham smilede hun forførende og kækt til ham. “Sure, men så skal du komme tættere på eller slippe mine arme fri så jeg kan komme tættere på dig” lød det drillende fra hende
avatar
Chain
Baka

Antal indlæg : 13
Join date : 31/10/18
Hjemsted : Streets

Tilbage til toppen Go down

Re: Forget me not. -Zack-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum