Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Witch hunt.
Anohana plot XD! EmptySøn aug 11, 2019 5:33 pm by Cloud

» Highway through the dangerzone!
Anohana plot XD! EmptySøn aug 11, 2019 4:59 pm by Aigemfarrel

» A summer beach, and crack. Xander.
Anohana plot XD! EmptyOns aug 07, 2019 11:07 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Anohana plot XD! EmptyTirs aug 06, 2019 3:09 pm by Erina

» The demon and the angel -James-
Anohana plot XD! EmptyMan jul 22, 2019 12:59 am by James

» YuukaXRiver Wedding!
Anohana plot XD! EmptySøn jul 21, 2019 11:43 pm by Yuuka

» Office flirts
Anohana plot XD! EmptyTirs jun 11, 2019 9:48 pm by Haru

» !!A crazy babysitter!!
Anohana plot XD! EmptyTors maj 30, 2019 1:18 am by Rain

» Apartment issues.
Anohana plot XD! EmptyLør maj 25, 2019 12:31 am by Haru


Anohana plot XD!

Go down

Anohana plot XD! Empty Anohana plot XD!

Indlæg by Haru on Søn jul 15, 2018 10:59 pm

Privat skolen Harald's akademiske skole for priviligerede børn, havde skabt et specielt samfund for børn der blev set som enten lost cause eller som voldsomt priviligerede børn. Børn med et talent der kunne presses ud og ende med at tjene gode penge i sidste ende, eller det var forældrenes holdning til alt dette.
Dog var der nogle der selvfølgelig snakkede med hinanden om det, så ikke alle var tvunget ind på skolen. Nogle var sendt fra deres egne skole. Så som Alex.
Lille Alex havde altid haft en fotografisk hukommelse, der gjorde at hun nemt som ingenting kunne lære tingene udenad. Dette gjorde at hendes lille skole sendte hende til HA for at undervise hende, sætte mere fut i hendes liv.
Haru var sendt afsted på grund af sin sangstemme og musikøre. Hun kunne høre alle rene toner og skille dem fra hinanden, hvilket gav hende et godt lyd øre.
Dette fortsatte i flere af klasserne, ingen var sendt dertil uden et talent alle havde et.
Joaquin og Josh... Joaquin havde et talent med folk, en ting der kunne presses så hårdt ud at han ville kunne bruges til ting så som en god leder, en person folk ville stole blindt på og det samme ville hans bror, dog på samme tid ville Josh være tæt på en fantastisk kok, med en bror som leder eller sanger ville de måske ende ud i landsdækkende tv på samme tid.

Skole uniformen:
https://c.76.my/Malaysia/children-s-school-uniform-clothing-long-sleeved-chorus-primary-emarketlink-1604-24-emarketlink@3.jpg

En privat lille klasse med forskellige talenter der virkelig havde bredt sig blev til 5.L de legede enlig meget godt sammen, alle kunne sammen og som små børn var der faktisk mindre mobning end man skulle tro. De snakkede alle ordentligt sammen, når der var pauser var det som om de alle legede sammen.
Lege som startede med 3 personer og til sidst endte med at hele klassen gik op i det. En leg omhandlende et rige med magiske folk. De var alle sammen inspirerede af Fairy tail plottet. Da alle en weekend havde brugt en aften hos Rose hvor de alle så det meste af serien, blev det til en tradition at bruge en weekend sammen så snart en af dem havde fødselsdag. Hvor de brugte hele weekend til at se den (Rose ejede alle filmene så det var nemt at se dem)
Her blev leget spredt ud til at de nu joinede det, når de efter skole mødtes i dere *Guild* Ville de alle have tegnet deres helt eget mærke som var en halv grim rose, de alle selv tegnede på deres hånd.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 416
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Xander on Man jul 16, 2018 9:16 pm

Xander satte sig i den største lænestol, betragtede sine venner imens han til tider bankede på sine tynde læber. De havde alle lige fået fri fra skole og sad derfor stadig i deres skoleuniformer. Xanders store blå øjne spredte sig ud og med et sæt var han oppe og stå. ”Jeg har det!” her foldede han sin hånd i en knytnæve og løftede den i vejret. ”Vores næste mission burde være redde hjemløse dyr og bringe dem til en familie!” Hans smil var stort i det han ivrigt ventede på de andres reaktioner.
River som sad og gumlede på nogle chips, fik også sine sorte øjne til at lyse op. ”Det lyder som en fantastisk ide!” han klappede her sine hænder sammen og tabte herpå chipsene. ”Og en af hjemmene burde være mine… jeg kunne virkelig godt bruge et kæledyr!”
Cloud, lille og spinkel, grinte kærligt og samlede herpå chipsene op. ”En hund er det bedste kæledyr… så jeg syndes vi burde lede efter herreløse hunde.”
Lykkelig over de to drengens enighed, så Xander hen på Rose og lagde ivrigt sine hænder i hendes. ”Hvad siger du?? Er det ikke en god ide??”
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Rose on Man jul 16, 2018 10:16 pm

Alle havde fri og de sad nu i klubhuset. Det var nu mest en hytte der var ødelagt og ingen boede i den.
Da Xanders ide kom på bordet sagde alle ja i kor, Rose derimod stod bare og så rundt med sit store smil og runde kinder. Lille og tynd var hun, med kort blond page hår der godt kunne ligne gryde hår en smule.
Xander der tog fat i hende hænder fik hende bare til at smile større.
“Ja! Det ville være fantastisk! Jeg ved at der er en masse seddelen med forsvundende dyr tæt ved herregårds pladsen.” Lød det kærligt fra hende.
Alex begyndte med det samme at skrive på et papir og tegne en tændstik hund, hvor hun satte den op på en tavle som de engang fandt på losse pladsen.
“Jeg synes vi deler os op i grupper og leder, den der finder flest hunde og bringer dem hjem, får gevinsten som er... øhmmm..” Alex lagde en finger mod sine læber. Hun havde store runde kinder og langt mørkt hår, dog havde hun tit skræmmer og sår på sig. Som hun tit sagde var på grund af missionerne.
Evaline råbte kort op. En rigtig drenge tøs, hun lignede endda en dreng, det der gav hende væk var den lyse stemme! “Gevinsten er at den person vælger det nye der skal ind i huset? Skal det være flere puder eller dyner? Måske en sofa! Vinderen vælger!” Hun skrev det på seddelen *vinderen vælter gævindste* hvor Alex kort efter rettede det til -vinderen vælger gevinsten-
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Xander on Tors jul 19, 2018 10:33 pm

Xander betragtede listen de langsomt var i gang med at lave. Samt den søde tegning af hunden. ”Okay, så vi har prisen og vi har missionen. Lad os deler os op. Bare i de sædvanlige grupper eller nye, det bestemmer i selv.” Han smilte stort til sit guild. ”Søg efter tabte kæledyr!”
Josh, nuttet, pjusket og ej særlig høj, tog sin rygsæk og gjorde en lille dans. ”vi mødes alle her igen i morgen efter skole. Så snakker vi om hvordan det er gået og sådan, eh?” for at få godkendelse til sin efterspørgsel, så han hen på Xander. Xander nikkede og gjorde en tommel op. ”ti fire. Vi alle snakkes ved i morgen.”
De sædvanlige grupper delte sig op. Joaquin, Jacob og Josh var altid sammen, men lod gerne andre joine hvis de ville. River og Toshiro dannede også gruppe. Denne gang sammen med Cloud og hans to søskende. Hver gruppe havde i sinde om at tage hver deres kæledyr. Så hver sin seddel.
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Rose on Tors jul 19, 2018 10:49 pm

De skulle bruge dagen i dag på at finde dyr, pigerne var glædelige over dette, ikke nok med at de ville hjælpe folk men de ville kunne snakke med hunde. Hvilket dannede dem op i grupper.
Erina, Kath og Alex der konstant brugte tid sammen, de var også lidt kendt dom fe pæneste ud over Alex. Smukke børn.
De andre var ikke så kønne, Haru havde bøjle og store øjne, mens hendes hår altid var sat op i grimme rottehaler eller skæve hestehaler. Hun var som regel i gruppe med Rose og de andre. Rose var tynd langt blonde hår og blide brune øjne. Hun var altid iført pink tøj eller hårbånd. Hvis der var noget hun elskede var det farven pink.
Så snart de begyndte at lede brugte de dagen på det ikke at de fandt mange hunde men de blev skam fundet også katte, de tilbragte meget af tiden på gaden og en del tid på familier der takkede de tjente endda et par skillinger, så som en femmer eller en to krone når de bragte hunden til hjemmet, nogle fik også boller og slik, det var hyggeligt.
Pengene blev som regel lagt i en lille sparegris som fe gemte under klubhusets trægulv. De brugte som regel pengene på snacks eller oplevelser, enkelte gange brugte de dem til at tage i zoo, men det var først når kassen var fuld, der tællede de pengene sammen og valgte hvor de skulle tage hen.
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Xander on Tors jul 19, 2018 11:32 pm

De næste dag snakkede de alle om deres bedrifter. Drengene havde fundet en enkelt hund, imens de andre havde fundet en enkelt kat. Dyrene var ikke så nem at finde. Selv i en lille by som denne. Jacob satte sig på stolen. Han var en lille rundhovedet asiat med de sødeste æblekinder. Hans øjne var blå, hvilket var en smule usædvanligt for en asiat. ”Jeg tror Roses gruppe vandt, da de fandt hele to katte og bragte dem hjem.”
Xander tog en tår af en juice og nikkede. ”Jeg tror du har ret. Derfor Rose, må din gruppe vælge noget til hytten.” han smilte til hende og kastede ellers rundt med de forskellige juicekartoner, til de forskellige personer i rummet, som var parat til at gribe dem.
”Så bliver det garanteret noget pink,” sagde River drillende. Josh grinte og greb juicekartonen. ”For resten Rose, hvornår kan vi komme hjem til dig igen? det er altid så hyggeligt hos dig.”
Cloud nikkede anerkendende ved siden af ham. ”Ja… din familie er noget af det rareste på jorden.”
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Rose on Tors jul 19, 2018 11:47 pm

Rose smilte kærligt til de andre, mens hun sad på nogle dæk. Hun rettede sig en smule op da de snakkede om at hun havde fundet flere. “Jeg fandt mere end to.” Lød det kærligt fra hende mens hun roligt rettede sig mere op.
“Men jeg synes vi skal tage på lossepladsen i dag og finde en sofa, eller flere stole så vi alle kan bruge en rar sidde plads.” Lød det kærligt fra hende .
Deres klubhus var så småt begyndt at ligne noget, det var flot og eller ja begyndt at være flot.
“Hva siger i? Eller burde vi vælge tæpper i stedet for?” Lød det kærligt fra hende.
Pigerne klappede i hænderne “en sofa ville være rar! Så kunne vi alle sidde i noget blødt! Jeg ville elske det!” Lød det lykkeligt fra Alex mens hun klappede i sine små hænder.
Rose
Rose
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Joaquin on Ons jul 25, 2018 10:03 pm

Toshiro, nuttet med de smukkeste smalle øjne, kløede sig i håret og så hen imod Rose. ”jeg er enig med sofaen… tæppet er til pynt, men med sofaen kan vi rent faktisk få noget ud af det.” Efter sine ord, lagde han en arm om Jacob og nev ham i øret. ”Så lad os tage på lossepladsen, vi alle kender smutvejen igennem skoven.”
Jacob skubbede hans hånd væk og gned en finger under sin næse. ”De siger dog der er en kidnapper på fri fod.”
Josh trak sig en smule sammen, klemte en pude ind til sig og så skræmt hen på Jacob. ”En kidnapper?”
River smilte stort og gik drillende hen imod ham. En smule truende. ”Ja? Har du ikke hørt? Han kidnapper børn, spiser deres organer og lader dem derefter hænge tom for organer oppe i træerne!” efter sin sætning sprang han imod Josh. Den stakkels dreng med de brune øjne, hoppede en smule tilbage og gemte sig bag puden. ”Gå din vej!”
En ondskabsfuld latter forlod Rivers læber. Lidt efter så han dog rundt. ”Nå, hvis der er nogle ikke tøsebørn til stede, så lad os tage på lossepladsen og finde den sofa.”
Josh tittede frem fra puden og så rundt. Joaquin grinte af ham og daskede til ham.
Joaquin
Joaquin
Noob
Noob

Antal indlæg : 329
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Haru on Ons aug 01, 2018 8:12 pm

Pigerne nikkede og smilede stort. "Sofaen er bedre end de hjul vi sidder på nu. Det ville være meget feder at kunne sidde på noget der er rart." Lød det fra Erina, mens hun klappede sine hænder i. Hun havde altid et stort smil på sine læber, det lange brune hår der krøllede en smule og det lettere simple dog pæne tøj hun havde på. Hun havde som regel sat håret op og havde kjole på.
De andre nikkede og klappede hænderne sammen, hvor Evaline sprang ned fra et af trappetrinnende. "Ok! Lad os tage på lossepladsen og finde hvad vi kan!" Hun begyndte her at begive sig ud hvor hun og de mange andre stoppede op da der pludselig blev snakket om en kidnapper.
Alle lo af Joshs reaktion, ud over Rose der fik nogle store skræmte øjne. "Kidnapper? Som spiser børn?" Lød det skræmt fra hende, hvilket fik Alex til at slå River i baghovedet. "Du skræmmer Rose." Her ville pigerne omringe Rose og kramme hende, samt sige at River var en idiot og hun ikke skulle lytte til ham. Som altid var pigerne meget omkring Rose og beskyttede hende, som var hun den mindste og mest uskyldige.
"Bare glem hvad han sagde og lad os tage afsted, vi skal nok beskytte dig!" Lød det fra Fate, som smilede kærligt.
Det var en lille fem minutters cykeltur, men da de skulle have en sofa med måtte de i stedet være enige om at gå i 20 minutter for at komme derhen. De så sig en smule omkring. Der var enlig ikke så mange sofaer, der var en ødelagt lænestol, hvilket gjorde den lange tur ubrugelig. Rose i stedet begyndte at se sig rundt efter andre ting, hvilket blev tæpper, enlig meget pæne tæpper de havde bare få pletter på sig. "Skal vi ikke tage tæpperne i stedet, lad os tage alle dem vi kan finde, så tager jeg dem med hjem og vasker dem." Lød det kærligt fra Rose. "Vi kan alle tage hjem til mig mens det bliver vasket, så kan vi se de nye episoder af Fairytail." Lød det blidt fra hende. "Men vi skal have mange tæpper, vi er mange mennesker." Lød det kærligt fra hende, mens hun samlede et nyt op.
Kath nikkede. "Skal nogle af os ikke gå tilbage efter vores cykler i stedet, så vi bare kan cykle direkte hjem til dig Rose?" Lød det forsigtigt fra hende, hvor Rose nikkede. "Det kan vi dem med cykler sagtens." Rose plejede som regel at sidde bag på Xanders cykel og Jacob sad bag Evalines. Der var mange der bare sad bag på de andre cykler, hvilket gjorde at dem med cykler måtte løbe tilbage efter dem.
Dem der blev tilbage var kun Rose, Alex, Haru af pigerner.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 416
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Josh on Ons aug 01, 2018 8:53 pm

River havde kun haft i sinde om at skræmme Josh. Så i det Alex daskede ham i baghovedet og sagde han skræmte Rose, var det med store øjne at han så hen på den blonde engel. Lidt efter så han flovt ned i jorden og kørte sin fod i cirkler. ”Undskyld Rose… det er ikke sand historie.” han tog en lille hårtot om bag sit øre.
Hurtigt var det dog blevet lagt bag dem. Alle tog de nu af sted for at lede efter en sofa. På vejen blev der grinet, fjollet rundt og leget. Op til flere gange forsøgte Zack at kaste Cloud over sine skuldre, for derefter bare at blive skældt ud af Adriana, så snart de begyndte at slås. Toshiro legede hele tiden med Fates hår, lavede rottehaler og løftede dem højt nok til at være kaninøre.
På lossepladsen var desværre ingen sofa at finde. Forvirret blev drengene ved med at lede og skuffet måtte de gå tilbage med den dårlige nyhed. Til sidst blev søgen dog droppet.
”Ja, tæpperne lyder som en god ide Rose,” sagde Josh og gabte en smule. ”Og uh! Det er fairytail tid!”
Drengene der blev tilbage var Jacob, Toshiro og River. De andre tog med tilbage for at finde deres cykler. Jacob så hen på Rose og smilte kærligt. ”Lad os bare tage hjem til dig, de kommer garanteret lige om lidt.” Toshiro gjorde en lille dans og begyndte ellers at gå. Med en himlen med øjnene fulgte River efter ham.
Da de andre børn havde skaffet deres cykler, begyndte tvillingerne hurtigt at cykle om kamp, sammen med Cloud og Zack.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Haru on Ons aug 01, 2018 9:08 pm

De legede alle sammen, sammen. Der var nogle der samlede grene op og kæmpede som var det sværd hvor Soul valgte at skubbe Toshiro væk fra Fate. "Lad min søster være!" Lød det fra hende, hvor Fate bare grinte og sagde at det var sjovt. De løb alle rundt og holde sig alligevel sammen, mens de fortsatte rundt. De måtte også kravle over et hegn for at korte vejen en smule af, hvilket gjorde at de måtte hjælpe de laveste over hegnet, hvilket var Jacob og Rose.
Da Jacob begyndte at snakke om at tage hjem rystede Rose på hovedet. "Nej vi venter. Vi laver en bunke med tæpper og ser rundt efter flere." Lød det fra hende, hvor hun kærligt smilede til dem. Hun gik her rundt hvor hun samlede nogle forskellige tæpper sammen, til en mand hjalp hende med at bære dem. Han gik lidt rundt med hende til han så flere børn, hvilket fik ham til at ligge tæpperne og ellers gå fra dem hvor Rose bare takkede ham og snakkede med de andre.
Så snart de andre kom tilbage på cyklersatte de tæpperne fast og forsøgte at sætte dem i kurven på pigernes cykler.
Turen hjem var hyggelig, pigerne hyggede sig og det at de sad bag på de andre cykler var hyggeligt nok, plus de holde tæpperne fast. Rose sad bag Xanders cykel og krammede sig en smule ind til ham. Så snart de var hjemme hos Rose smilede Lola og James til dem.
"Har i stjålet tæpper?" Rose så forarvet op på dem og rystede hurtigt på hovedet. Hvor pigerne snakkede i munden på hinanden. "Det ville vi aldrig gøre!" Sagde de højt i kor, hvor Rose smilede kort af det og forældrene gjorde det samme. "Bliver i og spiser igen?.. Skal vi have ringet til jeres forældre?" Lød det fra Lola, hvor hun satte sig på hug så hun var i øjenhøjde med dem alle. Rose nikkede ivrigt. "Hvis de må? og vi ville også gerne have tæpperne vasket hvis det er." Lød det lykkeligt fra hende, hvor James bare begyndte at vaske tæpperne.
De sad nu alle og så fairytail i stuen, hvor de sad i sofaerne og gulvet, med dyner og puder omkring sig. De spiste og en smule grønsager, som snacks var der agurke stænger og gulerods stænger, hvilket blev spist af dem, mens mest fordi de var sultne.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 416
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Josh on Ons aug 01, 2018 10:06 pm

Toshiro grinte bare og begyndte nu at jagte Soul i stedet. Her begyndte han at lege med hendes hår og drille hende. Da de skulle have Jacob over hegnet, blev River med at drille ham med hans tykke krop, hvilket Jacob bare rakte tunge af og rødmede svagt af. Han vidste godt at han var ret buttet, men forhåbentlig var det bare hvalpefedt, som forsvandt med tiden.
I stedet for at tage hjem, hjalp drengene Rose med tæpperne og ventede nu på de andre. Den første til at nå frem til lossepladsen var Joaquin. Lykkeligt stak han armene i vejret og gjorde et sejrsråb. De andre himlede med øjnene men klappede alligevel kort af ham.
Efter dette, tog de alle nu hen til Rose, hvor de som altid blev mødt af hendes forældres søde smil. Xander smilte stort til dem og så snart de spurgte om de havde stjålet, rystede han ivrigt på hovedet, præcis ligesom pigerne. Til det med forældrene var der nogle som svarede, at det måtte de gerne og så var der dem der sagde at det var lige meget. Såsom Toshiro og Jacob.
Da de kom til episoderne, sad de alle opslugt af skærmen og spiste de sunde snacks. Når scenerne med fanservicen kom, satte de blot hovedet på skrå og nogle holdt sig for øjnene. De forstod endnu ikke noget af alt dette. Cloud sad op af Erina og fodrede engang imellem Erina med en gulerod.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Haru on Ons aug 01, 2018 10:19 pm

Det at Toshiro blev ved med at jagte og drille Soul fik bare Fate til at grine. Soul derimod fandt bestemt ikke dette sjov. Hun løb fra ham og begyndte her at forsøge at få drengene til at stoppe ham, ved at skubbe dem ind i Toshiro i stedet for.
Så snart Joaquin kom tilbage med et sejrs råb kom de andre bag ham og råbte op om at han snød og det ikke var en kamp når han snød! De andre lo dog bare og klappede, samt gav ham highfive.
Mens alle sad og spiste måtte mange indrømme at fanservice scenerne godt måtte stoppe snart, der var ikke behov for dem overhovedet, for hende kunne de sagtens undvære dem og se videre af plottet i stedet for. Rose var dog altid opslugt af episoderne. Soul og Fate sad altid op af hinanden og stirrede på skærmen, selv med fanservice scenerne. "Sådan en krop vil jeg have når jeg bliver stor." Lød det fra Fate, hvor hun smilede stort for sig selv. "Så skal du bare træne." Lød det fra Soul.
Erina spiste af det Cloud nu fodrede hende med, hvor nogle få sad og snakkede lidt under episoderne. Hvilket var fint nok, de var vel lidt vant til dette. Så snart episoderne var færdige g der blev kaldt på mad, måtte Soul, Kath, Fate og Erina dog smutte hjem. De skulle selv hjem og spise, hvilket var fint for Lillith og James, så var der lidt mindre at fodre.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 416
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Josh on Fre aug 10, 2018 10:22 pm

Som altid var de opslugt i serien. På et tidspunkt kom Erina dog til at bide Cloud i fingeren, så den unge dreng kort måtte råbe højt op og tage fingeren til sig. Her så han forskrækket hen på hende, alt imens Zack var ved af dø af grin over sin brors smerte. De andre så forvirret hen imod dem, kun selv for at ende med at grine. Da aftenen begyndte at snige sig ind på dem, måtte de også langsomt skilles fra hinanden. Toshiro, Cloud og Zack, River og tvillingerne, måtte ende med at smutte hjem. Jacob derimod blev sammen med Xander og spiste med. Selv om de var små beryler, så spiste de ordentligt og med en gnist i sine øjne, snakkede Xander med Rose.

Den næste var en ny pige begyndt i skolen. Sal… lille og genert så hun ned i jorden. Uroligt kørte hun en tot om bag sit øre imens hun forklarede om sig selv.
Josh
Josh
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 412
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Haru on Fre aug 10, 2018 10:38 pm

Da Erina bed Cloud i fingeren slap hun den hurtigt igen, hun kunne sagtens mærke at det ikke var den gulerod eller argurk som hun normalt fik i munden. Dog det at han råbte højt op fik hende til at se lidt forskrækket på ham, med sine store øjne.
Da de skulle til at spise kørte James dog drengene og pigerne hjem, han nød ikke at de gik rundt alene i sær nu når der var en børnelokker derhjemme. Så snart han kom tilbage var de allerede begyndt at spise, hvilket han bare smilede over og kort kyssede Lillith. Han satte sig ved bordet og tog for sig af maden. Rose sad og snakkede med Xander om deres bedrifter og om de ikke skulle forsøge at lave noget nyt som et logo af den rose de tegnede på sig selv.
Rose snakkede også om nye ting de kunne lave, hvilket faktisk var ok gode ideer. De var en guild og guilds tog ud for at hjælpe folk, hvilket blev til at Rose kom på ideen at de kunne tage rundt og spørger gamle mennesker om de skulle hjælpe med at klippe græs osv. Lillith rystede bare på hovedet og snakkede lidt med Alex der også snakkede sammen.

Så snart Sal kom ind sad alle roligt og i det øjeblik pausen startede, ville hun nok have lidt svært ved at komme ind i grupperne, da de alle stillede sig sammen og snakkede om disse ting. Alle snakkede sammen og nogle viste teegninger, til Rose valgte at gå hen til Sal og smilede til hende. "Hej... Hvorfor blev du forflyttet ind i vores klasse?" Lød det kærligt fra hende.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 416
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Cloud on Fre aug 31, 2018 11:59 pm

Sal sad nervøst ved sit bord og betragtede ellers bare dets overflade. Alle stod og snakkede i grupper, så hun ville helst ikke afbryde dem. Så snart Rose kom hen til hende, lyste hun en smule op og betragtede hende. ”Oh, hello! Mit navn er Sal, hvad er dit?” Hun satte sig op på bordet. ”Jeg blev forflyttet da jeg har et talent for at kreerer forskellige ansigter med make up… jeg ved godt at jeg er for ung til at lege med det, men… jeg har åbenbart et talent for det. Jeg kan lave ansigter fuldstændig om så man kan ligne en kendt.” Hun smilte varmt til hende og kløede sin nakke. ”Jeg ved godt at det ikke er noget helt vildt særligt.”
Her kom Josh hen og stillede sig ved siden af Rose. ”Jeg syndes det er fedt! Mit talent er bare at tegne og lave mad, ikke andet. Men dit! Du kunne arbejde for FBI.”
Sal rødmede og legede med sine fingre. ”Tak!”
Cloud
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 319
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Erina on Lør sep 01, 2018 12:35 am

Rose lyste blidt op i det Sal smilede til hende, hun klappede sine hænder sammen. "Jeg hedder Rose. Rose Tyler. Makeup?" Hun lagde hovedet lidt forvirret på skrå. "Uh betyder det ikke at du er vildt god til at lægge ansigtsmaling til halloween?!" Hun så begejstret på hende. "Jeg elsker halloween, kan du lide halloween." Lød det kærligt fra hende.
Så snart Alex hørte det kom hun hen imod hende. "Virkelig, hvilket mærke har du leget med. Jeg er ret glad for LOREAL og CLINIQUE" Lød det kærligt fra hende. Hun kendte mest til foundation fordi hun brugte det når hun skulle skjule mærker og sår fra at være hjemme.
"Hvordan kan hun arbejde i FBI? Hvis hun bare laver makeup osv, hvad kan hun så lave ved FBI?" Lød det forsigtigt fra hende, roligt lagde Kath hovedet på skrå efter sine ord. Hun sukkede blidt. "Alle har et eller andet de kan." Lød det lavt fra hende.
Alex så kort tilbage. "Hun kan bruge det til spioner som man ser i film, det ville da være fedt! Uh måske du kan arbejde med film, du ved dem der laver makeup på monstre eller andre folk! Det ville være så fedt, du ville komme til at møde forskellige berømtheder." Lød det kærligt fra hende.
Erina
Erina
Noob
Noob

Antal indlæg : 231
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Cloud on Lør sep 01, 2018 1:15 am

Sal blev hel overvældet over hvor mange af dem, der pludselig kom hen til hende og snakkede til hende som var hun allerede en del af dem. Hun foldede hænderne sammen og smilte stort. ”Jeg elsker halloween! Det er der jeg får lov til at bruge mit talent!” Hun rakte hånden ud efter Roses hår. ”Hvor er dit hår smukt og gyldent!”
Så snart Alex kom hen imod hende også, med foundations navne ud af munden, kunne Sal ikke have været lykkeligere. ”jeg elsker dem begge! Men clinique er nok min ynglings!”
Josh klukkede kærligt. ”Jeg aner intet om make up, men jeg tænker bare at det kunne bruges i FBI med at hun kunne gå undercover med make up, samt også få andre til at gå undercover.” svarede Josh kærligt. Han så en smule flovt hen imod Kath. ”Jeg tror bare jeg var for imponeret til at tænke over mine ord.”
Sal smilte varmt til dem og så hen imod Alex. ”Ja, det kunne være fantastisk! Jeg vil vinde oscars for bedste make up.” hun så på Alex, Rose og Kath. ”Hvad er jeres talenter?” Alting lyste op i øjnene. Hun var virkelig nysgerrig omkring de andres talenter.
Cloud
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 319
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Erina on Lør sep 01, 2018 1:37 am

Rose rødmede en smule over Sals compliment. "T-Tak... dit hår er også rigtig flot. OG halloween er det sjoveste, vi får lov til at være længe oppe og spise masser af slik! For ikke at snakke om at vi kan klæde os ud, jeg elsker det. Jeg ville elske hvis du kunne lægge makeup på mig til næste halloween, selvom der er lang tid til." Hun så kort ned i jorden og derefter op igen.
Alex smilede blidt til Sal. "Enig! Det er også et rigtig godt mærke, jeg synes deres makeup sidder godt og længe uden at forsvinde ud." Lød det kærligt fra hende, hvor hun sendte hende et kærligt smil. Hvor hun snakkede blidt med hende omkring det forskellige makeup man kunne købe og hvad der virkede bedst til hvilke hudtyper. En samtale drengene aldrig kunne være med i.
Alex nikkede til Josh. "Du skal ikke se flovt væk, det er fantastisk. Hun ville kunne gøre en masse." Lød det kærligt fra hende. Alex klappede ham hårdt på rykken og smilede stort til ham. "Ikke mere beskedenhed dette er fint!" Lød det blidt fra hende, hvor hun blinkede til ham.
Alex nikkede begejstret. "Nemlig! Jeg ville elske at se dig oppe på den scene tage imod din pris! For ikke at snakke om at du helt sikkert også kommer til at være den yngste af alle dem der er på scenen!" Hun klappede i sine hænder.
Dog i det hun spurgte hvad deres talenter er, så Alex kort på de andre for at tjekke om de andre ville svare først. "Uhm... Mit talent er at jeg husker alt, virkelig alt. Jeg kan intet glemme jeg husker hvert ord og kan sige hvad som helst, jeg kan gå til en danse time og udføre det... Folk kalder mig et vidunder barn, men jeg føler mig mere som en tom sjæl der lever i et mørkt lokale fyldt med fordomsfulde mennesker eller irriteret øjne." Lød det lavt fra hende.
Kath kllikkede med tungen. "Jeg blev sendt herhen... Jeg ved ikke hvorfor." Lød det lavt fra hende. Hendes far havde dog betalt mange penge for at få hende ind så de kunne finde et talent hos hende.
Rose sendte hende et lille smil. "Jeg har fået at vide at jeg har en aura så beroligende at jeg kan smides ind til løver og aldrig blive angrebet." Lød det kærligt fra hende. "Ja fra en voodoo dame i gade hjørnet." Lød det lavt fra Kath, hvilket fik Erina til at knurre. "Lad vær med at være sådan en bitch!" Lød det højt fra hende, hvilket fik Kath til at himle med øjnene.
Erina
Erina
Noob
Noob

Antal indlæg : 231
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Cloud on Lør sep 01, 2018 2:01 am

Sal rødmede svagt. Dog var det ikke nok til at forhindre hende i at smile som en beæret gris. ”Jeg ville elske at lægge din make-up til halloween! Bare sig hvad du vil være til den tid, også er jeg der!” hun klappede kort i sine hænder og så nu hen imod Alex.
”ja, uden tvivl. Men hvad bruger du make-up til det? Eller, jeg mener… lader dine forældre dig bruge det i så ung en alder? Det er fantastisk!” Sal kendte jo intet til Alex problemer, så alt hun hørte var at pigen gerne måtte bruge make-up. Dog havde hun ikke brug for det, hun var virkelig køn.
Josh klukkede bare og betragtede Alex med svagt røde kinder. Han kunne ikke være helt med i samtalen, men det var rart at lytte til anyway.
”Tak tak, i så fald vil jeg prøve ikke at skuffe dig!” svarede Sal til Oscar kommentaren. Her tittede Toshiros hoved frem. ”kan du lave et realistisk hulk make-up?”
Sal fniste kærligt. ”Ja, det tror jeg sagtens at jeg kan.”
Her lyttede hun nu til de andres talenter, dog forsvandt hendes smil en smule over Alexs sidste kommentar. Hurtigt lagde Josh her en arm om Alex og ruskede i hendes skuldre. ”Du er ikke tom Alex, du er fantastisk, et vidunderbarn og et fantastisk menneske.”
Sal smilte ømt til hende og så derefter hen på Kath. ”Du ved ikke hvorfor? Har dine forældre måske ikke nævnt noget? Skolen er ret speciel… underlige, hvis man kunne sige det sådan.” når Rose snakkede spærrede Sal øjnene op. ”Virkelig! Det jo ret så fedt…” Kaths lille kommentar fik Sal til at skære en grimasse. Dog reddede Erina den hurtigt. Dette fik alle til at se en smule akavet rundt, men ellers ånde lettet ud.
Cloud
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 319
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Erina on Lør sep 01, 2018 2:20 am

Hun smilede stort og klappede sine hænder. "Det ville være så fedt, jeg ville elske det!" Lød det kærligt fra hende, hvor hun lagde hovedet blidt på skrå og kunne ikke andet end at sende hende et stort gyldent smil. Den nye pige var sød, rigtig sød det var virkelig rart.
Da Sal spurgte Alex så hun kort ned i jorden. "Uhm... Jeg bruger det mest for sjovt, du ved til kostumer eller du ved andre ting, jeg bruger det som et hvert andet barn gør." Lød det kærligt fra hende, hvor hun lagde hovedet blidt på skrå. "Hvordan fandt du ud af det, lader dine forældre dig bare gøre det?" lød det forsigtigt fra hende.
Alex smilede stort. "Jeg har allerede store forventninger til dig." Lød det drillende fra hende. Toshiros stemme fik Alex til at se tilbage på hende. Hun så lidt forsigtigt på ham. "Du sådan en nørd..." Lød det drillende fra hende, med et kærligt smil på hendes læber.
Da Josh ruskede i hendes lavede hun bare en underlig brummen og klukkede blidt. "Et tomt vidunderbarn." Lød det drillende fra hende. Hun daskede blidt på hans arm for at han ville slippe hende. "Uh! Måske vi skulle finde noget nyt... Uh! Måske vi skulle tage på eventyr i Guilden denne gang?!" Lød det kækt fra hende.
"Skolen hjælper også med at finde talenter." Lød det fra Fate, som sendte Sal et lille smil inden hun fortsatte en samtale med sin tvillinge søster Soul.
Kath så koldt mod Erina, hvor hun bare åndede ud i et dybt suk. "Well.. Jeg ved bare at Xander kalder mig en disney prinsesse hele tiden." Lød det kærligt fra hende, hvor hun kort pegede på Xander.
Erina
Erina
Noob
Noob

Antal indlæg : 231
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Cloud on Søn sep 02, 2018 1:14 am

Rose var en lille engel i Sals øjne. De gyldne lokker omfavnede hendes nuttet ansigt perfekt og de brune øjne var som rav.
”AH! I see!” svarede Sal henrykt til Alex svar. Hendes spørgsmål til hende selv fik dog Sal til at grine nervøst. ”Jeg øhm… var alene hjemme en dag med mine søskende… jeg endte med at bruge dem som forsøgskaniner og her opdagede jeg ligeså stille talentet… men nu, det er forskelligt hvad mine forældre lader mig bruge det til… det kommer an på deres humør… tror jeg.”
Toshiro grinte kækt. ”Dine forældre kunne garanteret ikke genkende deres børn da de kom hjem!”
Sal grinte herpå selv. ”haha, nej… ikke ligefrem!”
Alexs lille hvisken gjorde blot at Josh trak hende tættere ind til sig. Hun havde brug for alt den omsorg hun kunne få. Og han skulle bestemt nok være den til at give hende den. ”There… there.” dog slap han hende til sidst som hun daskede til ham.
”Er i kærester?” lød Sals stemme pludseligt. Hun havde et drillende smil på læberne.
Josh lyste op som et lyskryds! ”nej nej, vi er gode venner!” ivrigt viftede han med sine hænder. Toshiro grinte nu også sammen med Sal.
Så snart Alex nævnte guilden, kiggede alle hen imod hende. ”Hvad har du i tankerne?” spurgte Jacob nysgerrigt.
”Hvad er et guild?” lød det igen spørgende fra Sal.
Sal nikkede til det Faith sagde. ”Oh ja, det er også noget de gør og virkelig, en disney prinsesse? Det ville være en drøm at være som dem!” Hun så henrykt på Rose. Dog som Rose pegede hen på Xander, fulgte hendes blik nysgerrigt fingeren.
Xander rakte blot tunge af Rose. ”Fordi du er en disney prinsesse!”
Cloud
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 319
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Erina on Søn sep 02, 2018 1:28 am

“Du har søskende?” Lød det skeptisk fra Alex. “Jeg har to søstre og jeg kan ikke fordrage dem” hun lagde armene over kors. “Jeg ville ønske at jeg kunne sælge dem også leve for mig selv i stedet for” hun pustede en lille tot hår væk fra hendes ansigt hvor hun så mod Sal ud af øjenkrogen.
Toshiros ord fik de andre til at grine. “Aww det ville være cool” lød det fra Evaline, der nu kom gående imod dem. “Uh Uh kan du få mig til at ligne Jacob? Altså en asiat! Det kunne være mega sjovt hvis læreren troede at de så dobbelt “ lød det begejstret fra den altid så drenget Evaline.
Alex smilede stort over Joshs omfavnelse hvor hun her så overrasket på Sal. Virkede de som kærester!? “Eeeh!! Nej nej! Sådan noget gør vi ikke... vi bare gode venner! Rose og Xander er kærester!” Lød det fra hende for at beskytte sig selv, hvor Rose rystede på hovedet “det løgn” lød det forsigtigt fra hende.
Alex smilede forsigtig og undskyldende til Rose inden hun så mod Sal igen. “Et guild er en gruppe der hjælper folk og har deres eget klubhus! Vi har et klubhus og Xander er lederen med Rose som hans dronning.. du skal se Fairy tail! Der forklare de det bedre. Men ideen er nu at vi skulle finde på en slags skatte jagt, men i stedet for skattejagt tænkte jeg at vi kunne samle flasker!! Så kan vi pante dem også tjene penge til nye ting i klubben! Så det jo lidt en skat!” Lød det begejstret fra hende.
“Uh og byen bliver ren” lød det nu begejstret fra Rose. Her så Rose mod Xander hvor hun rakte tunge af ham. “Jeg synger ikke! Og jeg danser ikke med fremmede plus jeg drømmer ikke om en prins, for Natsu er ikke virkelig” hun lagde armene over kors og vendte her Xander ryggen som en protest!
Erina
Erina
Noob
Noob

Antal indlæg : 231
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Xander on Man okt 22, 2018 11:14 am

Sal blev hurtigt overrasket over Alex ord om at sælge sine søskende. ”Nå! Hvorfor i alverden ville du dog sælge dem... eller ja... det er da ret ondt.” nervøst legede lille Sal med sine små tynde fingre. ”Men jeg ja... mine egne søskende er også ret irriterende, jeg har hele 7 af dem!” hver gang hun sagde dette, spærrede hun altid sine øjne, som forventede hun altid en stor reaktion fra sit publikum.
Da Evaline spurgte om hun kunne få hende til at ligne Jacob, klukkede hun kærligt og så kort hen på Jacob. ”Ja, ja, det kunne jeg sikkert!”
Alexs forsvar om at hende og Josh var kærester var ret sjovt. Med det samme skød hun den over på Xander og Rose. Dog var Rose hurtig til at ryste på hovedet og nægte det. Sal klukkede dog bare stadigt over det og lyttede nu til hvad de sagde angående et guild. ”Det lyder sjovt!”
Josh smilte stort. ”Ideen med flasker er rigtig god Alex!”
Diskussionen om at Rose var en disney prinsesse var altid sjov at have. Xander grinte bare over hendes begrundelser. ”Natsu er heller ikke din type Rose!” Hans kinder blussede en smule op. ”Trods alt er jeg din konge!”
Dette fik de andre drenge til at grine. I en drillende tone, begyndte de at synge kærligheds sange om ham og Rose. Det var rød som en tomat, at Xander nu gik hen og ruskede i drengene for at få dem til at stoppe.
Xander
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 235
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Haru on Ons okt 24, 2018 11:55 pm

"Syv!" Lød det forbløffet fra dem alle, Alex stirrede lidt på hende. "Hvordan kan du leve med så mange søskende!" Lød det overrasket fra hende.
Evaline så her mod Jacob. "Måske man skulle gøre det, bare for at drille læreren." Lød det kækt fra hende, hvor hun nikkede og så mod Sal igen. "Lad os gøre det! Lad os male mig til Jacob!" Lød det begejstret fra hende.

Så snart emnet blev byttet om til Guilden var alle helt oppe at køre. De snakkede lidt i munden på hinanden hvor de her snakkede om at flaskerne var en god ide. "Vi kan altid putte pengene ned i en bøtte også åbne den så snart vi føler vi har nok til at købe ind til vores guild!" Lød det fra Erina. "Jeg synes det en smadder god ide." Lød det her fra Kath.
Dog så snart de hørte Rose og Xander snakke begyndte pigerne at grine lidt, dog i det de begyndte at synge sang pigerne også med. Rose derimod rødmede bare og blev mere og mere nervøs i adfærden. Hun blussede op og så på de forskellige hvor hun rystede på hovedet.
"Den der indsamler flest penge bliver Roses mand!" Lød det kækt fra Kath. "Hvis i tabere ikke kan samle nok penge vil det jo sige at en af os piger få Rose også må i ikke længere drille hende, for så hun gift med andre." Lød det kækt fra hende, hvor de andre piger grinte og nikkede. "Enig! Vi tager Rose fra jer! Også skal i snakke til os før i må snakke med Rose frem over!" Lød det nu fra Alex.
Haru
Haru
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 416
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Anohana plot XD! Empty Re: Anohana plot XD!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum