Appartmentlife(Story line)

Go down

Appartmentlife(Story line)

Indlæg by Aigemfarrel on Lør apr 28, 2018 3:37 pm

The apartment.
Haru
En highclass bussiness women, hun ejer et flyselskab og tjener millioner på bare få dage, hun har endda designede hjemmesiden Momando, hvor man kan finde de billigste flyrejser, dog gør hun konstant sit bedste for at primomere sit eget firma, så hun tjener penge, men begge dele tjener gode penge ind.
Hun bor i en lejlighed med River, da hun hellere vil spare penge, hun støtter en Dyre fond, der kæmper imod dyremishandling, så når hun har betalt sine ansatte og en del af sine udgifter, samt udskrevet sin egen paycheck ville 20% af det blive sendt afsted til fonden og resten ville gå ind på en pension.

Rose
Hun er en verdens kendt kunster, laver alt fra malerier, tøj, statuer osv. Alt hun laver er kunst og sælger nogle gange 2.3 milliarder bare på et enkelt billed. Hun tjener godt, men bruger mange af pengene på udstyr og maling, da det er dyrt. Hun bruger også nogle af pengene på sin billige lejlighed, eller den er enlig ret dyr, da det er en stor 3 værelses lejlighed.
Hun bruger meget tid på kunst, et maleri tager hende omkring en måned at lave og en statue kan tage op til et helt år at lave. Hun laver statuerne inde på værelset sammen med malerierne. Hun tjener mindre end Piccasso men alligevel tæt nok på ham til at hun er verdenskendt og milionær.

Yuuka
Hun er en sangerinde, tjener gode penge men er ikke halvt så rig som Rose. Dog tjener hun godt op omkring de 27 milioner om året på hendes albummer, hun tjener ekstra ved koncerter. Hun bor i en hyggelig lejlighed, bruger det ene værelse som et walkincloset hvor hun bruger en del af sine penge på tøj osv. Hun forkæler sig selv en del. Enkelte gange har hun besøg men det er sjældent, hun bruger i stedet sin tid på sin altan ved at  tage sol eller lave lidt grillmad, ikke at hun er så god med en grill.

Evaline
Hun er datter af  hells angels lederen, hvilket gør at hun tjener gode penge på grund af de stoffer de sælger. Hun hjælper også en smule med det, hvilket gør at hun er til at finde på gaderne, hvor hun sælger det. Hun er også med til at sælge pistoler ulovligt, de penge hun tjente igennem denne livsstil, gjorde at hun fik et guldkort som hun ikke helt forstår hvordan virker. Der virker til altid at være penge på det, dog så hun hvor mange penge hun havde, hvilket blev investeret ind i et projekt kaldt Apple. Dette gjorde bare at hun nu tjente både lovlige penge og ulovlige penge. Hun bruger dog sjældent penge, alt hun køber er pistoler og våben, men aldrig så meget andet. Hun ryger selv hash og tager enkelte gange stoffer, men det er mest sammen med de andre gutter.

Alex
Hun er en berømt designer, hun bruger meget af sin fritid på at lave tøj og designe nyt tøj. Hendes tøj er både dyrt og billigt. Det billigste er 1000 kr for et par shorts, og det dyreste er 10.000kr for et par shorts. Så der er forskellige priser på tøjet. Hun er også hvad man ville kalde en milionær. Hun tjener millioner hvert år og har forretninger i omkring 13 lande.
Hun tjener 1 miilion om året på tøjet, så ejer hun et firma med modeller som hun også tjener 1 milion ved om året og det er kun to to modeller. I alt tjener hun 25 milioner om året og det er efter alt er betalt, løn til folket, renter og de forskellige steder. Hvis hun ville kunne hun sagtens trække sig tilbage og leve et liv i sus og dus, men hun var hvad man kaldte en workaholic.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 518
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum