Rich and Poor peoples lives and dies as one. (Story from the people)

Go down

Rich and Poor peoples lives and dies as one. (Story from the people)

Indlæg by Aigemfarrel on Lør apr 28, 2018 1:39 am

Baggrunds historie på pigerne. Grunden til de er hjemløseAlex
Hun løb væk hjemmefra som 10 årig, hendes forældre var ikke som man ønskede. De tog stoffer, solgte hash og masser af andre ting. Dette gjorde at hun op til flere gange blev hevet væk fra familier, hun endte i 7 forskellige plejefamilie alle mere forfærdelig end de andre. Dette gjorde at hun til sidst valgte at bo på gaden, hun har valgt at blive på gaden i alt den tid. Selvfølgelig har hun forsøgt at finde et sted at bo og arbejde, men har intet held haft, intet overhovedet.
Hun har været hjemløs i 15 år.
Evaline
Evaline startede ud som mange andre, hun blev snydt af en forhandler. Hun investerede sine penge i et hus hvor det viste sig at hun havde købt en anden persons hus og var derfor smidt ud, hun forsøgte at gå til politiet for at komme af med sin gæld, dette hjalp intet og hun endte med en enorm gæld, derefter endte hun med at kæmpe hårdt for at tjene penge op igen. Hun mistede sit job da hun fik en depration, dette gjorde ikke økonomien bedre. Hver gang hun fandt et nyt job blev hun fyret fordi hun ikke lærte tingene hurtigt nok.
Hun er smidt ud hjemme fra og har derfor ingen kontakt til hendes familie overhovedet, alt hun har er dem på gaden nu.
Hun har været hjemløs i 2 år.
Rose
Hun valgte at blive hjemløs hvis man kan kalde det, det. Hun boede i starten med sin far i et stort og smukt hus, men efter en ulykke på arbejdet, brækkede hendes far næsten alle knogler i kroppen og endte derfor også i et koma! Hun har et arbejde og gør hvad hun kan for at betale hans hospitals regning, problemet er bare at han ikke er forsikret. Hvilket gør det hele dyrere end noget andet! Hun har ingen ide om hvordan hun skal skaffe pengene. Men hun har gjort hvad hun kunne lovligt.
Huset bliver lejet ud, så hun kan betale renterne på lånet, men ikke betale ned på lånet. Hun bruger hele sin løn på hospitals regningerne og de penge hun tjente på gaden var det hun brugte på mad, på den måde fik hun ikke mad hverdag men hun fik betalt lidt af regningen.
Hospitalregningerne er på 4.681.027,92 kr og hun har lige fået en ekstra regning på 75.000 kr.
Hun har været hjemløs i et år og 3 måneder.
Yuuka
Yuuka mistede sine forældre i en bilulykke som 15 årig og endte desværre ikke på et børnehjem, hun blev taget ind af sine bedsteforældre, hvilket var et helvede, de var ikke rare folk og hun endte med at flytte ud. Dog gik økonomien hellere ikke så godt, hun endte i problemer og nok skulle man tro hun selv var skylden i det, men hendes kæreste var forfærdelig. I det øjeblik hun ikke længere havde penge han kunne tag af forlod han hende med en kæmpe gæld og forden kom til sidst og tog hele hendes lejlighed, hun blev smidt på gaden.
Hun har været hjemløs i 3 år.
Erina
Hun endte på gaden efter hendes familie døde, hun mistede dem som lille og endte på børnehjem, hun arbejdede hårdt i en skrædder forretning havde endda starte sit eget firma op. Alting gik fantastisk, til hun endte med at være sammen med en mand, hun vidste ikke at han havde en forlovede men så snart hun fandt ud af det, var da tøsen angreb hende tævede hende sammen med nogle mænd og brændte hendes forretning ned. Sure hun havde en forsikring og det hele, men de penge endte til en stor hospitalsregning. Hun forsøgte at starte det hele op igen, men endte i stedet med at blive mere og mere isoleret fra samfundet.
Hun har været hjemløs i 1 1/2 år.
Haru
hun endte på gaden som 14 årig... Hun kommer enlig fra en velhavende familie, de er stenrige og hun er et højtelskede medlem af familien. De ejer et olie areal i forskellige lande, dette gør dog også at de har en del problemer med forskellige forretningsfolk, dette gjorde at de forsøgte at ramme familien ved at tage Haru. De kidnappede hende og for at de ikke kunne finde hende blev hun sendt til USA, hun var fanget i mindre end et halvt år, hvor de forsøgte at tage penge af familien, hun forstod ikke det engelske sprog og valgte sjovt nok at stikke af fra kidnapperen, hun kunne ikke få arbejde da hun ikke kunne det engelske sprog og ingen kunne det kinesiske sprog.
Hun har været hjemløs i 7 år.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 518
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one. (Story from the people)

Indlæg by Haru on Tirs aug 21, 2018 8:25 pm

Xander:


Hvor brylluppet til Xanders far bliver holdt.


Roses outfit den første nat til brylluppet.


Xander og Roses værelse.


Cloud:


Clouds lejligheds complex................ Erina's værelse

Snowflak....................... Momo


Guts......................... Steel.River:


Denice's lejlighed......................... Yuuka's værelse.


Yuuka's tøj..................


Boston hotel.

Værelser!


Rivers værelse.avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 348
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum