The seven deadly sins.

Go down

The seven deadly sins.

Indlæg by River on Tors apr 26, 2018 8:19 pm

The 7 deadly sins er en gruppe bestående af syv medlemmer.
Bag på deres læderjakker er mærket ovenover og nedenunder dem står der hvilken synd de er:
Deres gruppe opstod takket være deres leder Josh. Efter at være blevet mobbet igennem hele sin barndom, tog Josh sagen i egne hænder og begyndte at lærer "kampsport" og håndtering af våben.
Han fik sin mobbere af vejen og havde egentlig ikke mere i sinde om at bruge sin viden. Dog spredte rygtet sig hurtigt om at han havde besejret skolens bøller. Et lille outcast som ham.
De andre outcast, med andre ord de andre seks medlemmer, joinede ham og før de vidste af det, havde de dannet en gruppe.
Til at starte med havde de ikke regnet med at være inkassoer. Men da en mand kom for at give dem en opgave, om at true pengene ud af en mand der havde voldtaget hans kone, tog de jobbet som inkassoer til sig. De valgte at kalde sig 7 sins og dele sig op som de forskellige synder.
Som en lille detalje, opsøger de også til tider voldtægtsmænd for at skærer deres mandlige kønsdele af.

SLOTH
Lederen, Sloth.
Hans rigtige navn er Josh Jude Mclain og er den yngste af de to tvillinger. Blot kun med nogle få minutter.
Josh var som sagt den der startede hele ganget. Den udviklede sig ligeså stille selv. Flere og flere trådte til og ville være medlemmer. Men, alt i alt.
Josh havde igennem hele skoleperioden op til 9.klasse være blevet mobbet voldsomt. Dette er grunden til at han er en smule mistroisk overfor mennesker.
Sammen med sin bror, er han vokset op på et børnehjem og blev smidt ind i et fremmed hjem, da han kun var 12. Heldigvis fik han Joaquin med sig. Denne familie behandlede dem som var de affald og lod dem aldrig få følelsen af familie.
Da drengene fyldte 16 stak de af og har boet i sevens sins lade lige siden.


ENVY
Det seneste medlem af gruppen.
Envy har aldrig rigtig brudt sig om snobbede mennesker. Derfor fandt han gruppen, slog sig til den ved at overtale Josh og lige siden har han været en del af dem. Envy´s rigtige navn er Toshiro. Han fik titlen som "Envy" da han har en tildens til at være jaloux på alt det han ikke har.
Envy har en svaghed for buttede kvinder og er aldrig til at finde ud. Til tider bliver Josh irriteret over hvor svær Toshiro er at finde.
Toshiro har aldrig kendt sine forældre og er derfor også vokset op på et børnehjem.
avatar
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 223
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum