Gang Topic Pictures

Go down

Gang Topic Pictures

Indlæg by Aigemfarrel on Man apr 23, 2018 12:04 pm

The Sirens.

Hvis pigerne havde en bande ville de hedder
The Sirens.

Deres Logo ville være en havfrue der krammer et dødningehoved, hvor der står The Sirens under den.

De er kendt som en kvinde bande der tæver og enkelte gange har myrdet mænd der har voldtaget kvinder og tæsket mænd der udøver hustru vold. De har kun myrdet få mænd, men kun to har været i fængsel af gruppen.
Gruppen består af mange feminister og kvinder i forskellige lande, men hovedegruppen består af 7 kvinder fra USA.

Denne gruppe var dem der startede hele banden og dem som bande medlemmerne faktisk ser op til.


Lederen

Erina
Erina er hende der startede gruppen, hun valgte at starte den efter en slem oplevelse med en mand og hans forlovede, dette gjorde hende kold og flere oplevelser af mænd der så ned på kvinder gjorde hende kun mere kold og grufuld.
Efter denne oplevelse begyndte hun at få tattoveringer for at dække et ar i nakken og et i siden, hun er derefter blevet besat af Roser. En af de smukkeste blomster med torne, hun ser en ligehed mellem dem. Folk kan lide dem men elsker dem som sådan ikke. For skellen på at elske og kunne lide en blomst ville være at hvis de elskede den ville de tage sig af den og lade den leve, men hvis de bare kan lide den plukker de den.
Sådan ser hun sit liv. Folk elsker hende som sådan ikke, ingen er villig til at tage sig af hende og vande hende for at se hendes skønhed i længere tid(Med skønhed så tænker hun skønheden i personligheden) Ingen ønsker at se dette mænd ser kun ydrede. Dette har gjort hende til den hun er.
Erina tattoo:

Motorcycle:


Under hende er der hendes gruppe.


Alex.

Alex var den første pige der deltog. Efter et brutalt forhold med en fyr der var så aggressiv at han til sidst stak hende i skulderen gjorde at hun fik et lidt hårdt syn på mænd. Ikke at hun hader dem ligeså meget som Erina, men hun ser mere ned på dem.
Hun joinede denne gruppe for at beskytte andre kvinder, det med at hun kunne tæve fyre der ikke behandlede sin partner eller i det hele taget sine med mennesker ordentligt gav hende en form for glæde.

Alex er afhængelig af adrenalin, hvilket betyder at hun elsker at lave farlige ting, så som at køre for stærkt uden hjelm, springe faldskærm og springe ind i en kamp uden et våben. Hun er dog udlært i flere forskellige kamp sports som Aikido, karate og Ji jutsu osv. Hun føler sig tom og død indeni. Det eneste der gør at hun føler sig i live er ved at lege med døden og slås, hun har brug for altid at bruge hovedet for at glemme den tomme følelse i hendes hjerte. Hendes tattooveringer er valgt for at dække aret over at blive stukket ned og det hun fandt som det bedste var mørke vinger.
Hun er fan af Marvel og DC hvilket er grunden til hendes batman tattoovering, dog er hun ikke den gladeste for batman.Alex tattoo:

Motorcycle:

Haru
Haru joinede denne gruppe af rebel grunde, hun ønskede at slippe fri fra hendes forældres tøjler. Hun er dog stadigvæk meget sød og kærlig - Hun er bestemt ikke den af dem der slås, da hun er en af de svageste, hun er hende der går dem ud af problemerne så lidt deres advokat, hun er også den der tager imod posten fra de andre bandegrupper i forskellige lande. På den måde bidrager hun i deres gruppe.
Haru fik sin store tattoovering på hendes ryg i et ønske om at ryge ud af sin cyklus og det at folk så hende som så uskyldig konstant, hendes tattoovering på underarmen var et væddemål med Alex og det på inderlåret var for i fuldskab med Evaline.
Haru tattoo:


Placeret på hendes inderlår.
Motorcycles:

Gang motorcycle.
Home motorcycle.EvalineEvaline blev bedt om at joine denne gruppe af Erina da hun så hvor stærk hun var, Evaline er altid klar på en kamp og er loyal som en hund. Hun sagde kun ja for at få en hobby, men så snart hun så det sjove i det valgte hun at lave det til et fuldtids arbejde.
Evaline har været i fængsel 5 gange 2 gange for besiddelse af våben og 3 gange for at have myrdet mænd, på grund af Haru er hun dog heldig nok til at komme ud tidligt det længste hun har siddet i fængsel er 1 år.
Hendes tattooveringer er inspireret af ulven, hun elsker ulve ser dem som frie og med sin egen vilje men stadigvæk en god og loyal ven.
Hun har dem lidt over alt på kroppen og vil altid gerne have flere. Når hun engang har penge til flere igen.

Evaline tattoo:Motorcycle:
Yuuka
Yuuka joinede denne gruppe på grund af en voldelig kæreste, de var sammen i fem år hvor hun konstant fik tæsk. Så snart Erina's gruppe kom ind og fik hende ud af dette forhold endte hun med at være med, hun trænede en smule med Alex men er mere en af de piger der har et bat i hånden når hun skal slås.
Yuuka har Disney tattooveringer fordi hun elsker Disney, hvorfor have noget på sig som man hadede og for at joine gruppen skulle man få mindst en tattoovering, dog behøvede den ikke at være stor.
Yuuka tattoo:


Motorcycle:

Rose


Rose ikke en del af banden
Hun arbejder som mekaniker i en mekaniker butik der har været i familien igennem generationer, da hun var ene barn blev hun derfor trænet til at bygge maskiner og især biler. Hun har god erfaring med motorcykler, biler og robotter.
Hun bruger meget af sin tid i butikken og er derfor svær at hænge ud med, hun har ikke det mange vil kalde venner, men hjælper derimod i butikken med sin far. Hun er smilende og rar overfor alle og gør hvad hun kan for at hjælpe, hun er dog det nogle folk vil se som træls da hun er meget naiv og forsøger at se det bedste i alle.
Hun har ingen tattooveringer og køre ikke på motorcykel selv, men bruger meget af sin tid på at reparere dem.