Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Søn maj 27, 2018 9:05 pm

Erina holde dog en smule øjenkontakt med ham, lige til han så ned på hendes læber, hvor hun her fumlede lidt med hans krave. "Så det er måske noget du kunne tænke dig." Lød det forførende fra hende og så snart han sagde det lød som en god ide, smilte hun bare stort og skubbede ham lidt fra sig. "Fantastisk, så lad os tage ind til biografen." Hun gik her væk fra ham.
"Selvfølgelig betaler du, jeg tænkte at vi kunne tage hen til den der er i den anden ende af byen. Jeg har hørt at man kan købe en bucket med KFC kyllinge vinger og pomfritter med ost der inde, lyder det ikke fantastisk. Tænkte nok det ville logge dig mere end æg og toast." Hun forsvandt ind på værelset, hvor hun her ville skifte om til en kjole og komme tilbage, hvor hun var ifærd med at sætte det lange krøllet hår op i en hestehale. "Skal du skifte tøj, eller er du med på at tage afsted nu?" Lød det kækt fra hende.

Yuuka nikkede forsigtigt til hans ord. "Ja... Jeg skal nok kunne klare det, muligvis lave få fejl men alt skulle gerne gå... Jeg tager alt skylden på mig hvis jeg gør noget forkert, og skal nok rette mine fejl så godt jeg kan." Lød det blidt fra hende.
"Oh... Så jeg kan altid smide dig ind i talkshows og interviews? Godt.. For jeg fik en besked om at Ellen gerne vil have dig med I showet nu hvor du er i byen." Lød det kærligt fra hende, hun så ned på sine mobil. "Jeg var ikke sikker på om jeg skulle svare, så jeg har ikke gjort det endnu, men kan sagtens sige ok til det." Lød det en smule begejstret fra hende.
Yuuka nikkede kort og gik hen til døren, her åbnede hun den og manden kom ind med et rullebord fyldt med mad, der var dækket af metal låg. "Fancy." Lød det lavt fra Yuuka, der ellers gik med ind. Hun smilede stort, da han løftede lågene og sagde velbekommen. "Dette er jo helt vildt, det ser lækkert ud." Lød det kærligt fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Søn maj 27, 2018 9:20 pm

Cloud havde ikke set situationen ske. Hun skubbede ham væk og snakkede nu om at tage i biografen. Forvirret så han efter hende, med en åben mund og løftet øjenbryn. ”Biografen? Så du snakkede ikke…” Han kløede her sin nakke og pustede ud. Siden hvornår var han begyndt at falde i så mange fælder? Han klukkede af sig selv og gik ellers ind på værelset. ”jeg tager lige min mobil, og så kan vi smutte.” Lidt efter kom han ud, duftende af mande parfume og en ny skjorte. ”Så lad os tage af sted din lille tease.”
Han gik hen imod elevatoren og ventede nu ellers på hun fulgte med ham. Kort vinkede han farvel til hundene, hvor dørene klappede sammen.
Henne i biografen købte han kyllingevingerne. Erina havde fået til opgave at stå for at købe billetterne. (efter han havde rakt hende penge selvfølgelig) Imellem tiden kunne han stå for de forskellige slags.

River smilte kort over det hun sagde. Det var kun hendes første dag og hun forventede allerede at hun lavede fejl. ”Jaja, du må gerne sige ja til Ellen. Hun er en meget populær talkshow vært og skulle ikke være så uhøflig som ham den anden.” Så snart Yuuka havde taget imod roomservicen, satte han sig op og svang benene ud over sengen. ”Ja, det er ret fancy de første par gange, men ellers vender man sig til det.” Han fjernede nogle af lågerne. Her ville de forskellige dufte af nybagt kage, indbagt kylling og kartofler sprede sig. Derudover var der også en steak, hvis det heller var det man ville have. ”Du tager bare det du vil.”
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Søn maj 27, 2018 9:28 pm

Erina klukkede kærligt. "Ok... Jeg tager bare sko på." Lød det fra hende, mens hun gik hen for at træde i sine sko og her binde dem. "Tease?" Lød det drillende fra hende. "Hvad har jeg gjort? Jeg spurgte bare om du ikke ville lave noget os to, du ved uden hundene og noget hvor vi kunne spise noget andet end æg og toast." Lød det drillende fra hende.
Hun fulgte med ham ind i elevatoren hvor hun kærligt klukkede. "Du havde håbet på noget, det var så tydeligt." Lød det drillende fra hende.
Erina fik købt billetterne, eller ikke lige den film hun havde ønsket at se. DE skulle have set en gyser men der var udsolgt og de kunne nu vælge imellem en børne film eller kærligheds drama, så det blev dramaen. "Hey... Der var udsolgt så jeg købte billetter til She is mine i stedet." Lød det kækt fra hende. "Så du får din lorte romantik alligevel." Lød det forførende fra hende, hvor hun satte sig. "Har du kun købt vinger?... Jeg troede man kunne få meget mere, som pomfritter eller nachos og popcorn med chokolade og smør." Hun tog her en vinge, som hun spiste.

Yuuka nikkede, hvor hun her begyndte at skrive på mobilen. Hun fik den her sendt afsted efter lidt tid. "Ok... Så giv mig lige din kalender, så skriver jeg det på også." Lød det kærligt fra hende, hvor hun sendte ham et lille smil.
Hun måtte tage hvad hun ville, hun kunne bare mærke sine tænder løbe i vand. "Er du sikker?.... Der er kun en steak og det er enlig den jeg helst vil have?" Lød det en smule spørgende fra hende, hvis han tillod det ville hun tage den og her spise den med stor velbehag, et stort smil på sine læber og en lille dans mens hun spiste den.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Søn maj 27, 2018 9:39 pm

Cloud himlede med øjnene over hende, men han kunne alligevel ikke lade være med at smile. Det var tydeligt at hun udmærket godt vidste at det havde lydt som noget andet. Så imens elevatoren kørte ned, stod han og trippede en smule og betragtede tallene gå ned af.
”Ja, det havde jeg… det er ingen hemmelighed.” svarede han drillende og så kort hen på hende. ”Men det var åbenbart ikke tilfældet.” Det varede ikke længe før elevatordøren gik op og de var nede på jorden.
Det blev en drama i stedet for en gyserfilm. Han smilte her stort. ”Fantastisk. Så er der da noget at se frem til.” Kommentaren til vingerne fik ham til at grine. ”Jeg troede kun at du ville have vinger, men sure… hold dem, så går jeg hen og køber det andet.” her rakte han hende vingerne og forlod hende med dem. Lidt efter kom tilbage med chili cheese tops, pomfritter med ost og ellers de chokolade omsvøbte popcorn. ”her håber du er tilfreds min lille dame.”

River rakte hende sin kalender. ”Værsgo, skriv det endelig ned.”
Han smilte ved synet af hende der spiste steaken. Det var tydeligt at se på hende hvor langtid siden det var hun havde fået god mad. Han klukkede og spiste ellers af den kage der nu var. Desserten var tydeligvis det der fangede ham mest lige nu. Han spiste det med velbehag og tændte ellers for tv´et. Det var afslappende at sidde og spise, samt se tv og hænge ud med Yuuka.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Søn maj 27, 2018 9:50 pm

"Hvis elevatoren ikke gik så hurtigt, ville vi da kunne gøre det her." Lød det som var det intet for hende. Hun betragtede bare tallene falde langsomt.
Noget at se frem til, hun klukkede og så kort imod ham med et løftet øjenbryn. "Du er sådan en romantikker!" Lød det kækt fra hende. "Sure jeg holder dem gerne." Lød det kækt fra hende, hvor hun ellers spiste en eksstra, hun sad ved et bord med den og spiste ellers langsomt en vinge efter en anden. Da han kom tilbage så hun kort på alt han havde med. "Uh, jeg meget tilfreds." Lød det kækt fra hende, hvor hun ellers tog en pomfrit. "Film salen er åben, er du med på at gå ned." Lød det kækt fra hende.
Hun begav sig ellers ned og satte sig, hvor de her ville sidde ved en ret god plads, ingen sad ved dem, så de kunne stille tingene ved siden af dem. Hun spiste dog hurtigt mange af tingene, men kunne ikke spise op, ud over popcornene de blev spist med glæde og sodavanden blev drukket, hvilket gjorde at hun gik på wc to til tre gange under filmen.

Yuuka skrev hurtigt ned i hans kalender.
Yuuka brugte ellers timerne sammen med River, hvor de spiste og ellers så tv. De snakkede ikke meget og hun måtte da indrømme at hun døs hen et par gange, hvilket var grunden til at hun valgte at gå ud. "Det er sent, jeg må nok hellere gå ind til mig selv, det var hyggeligt." Lød det kærligt fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Søn maj 27, 2018 10:04 pm

Hendes lille kommentar kom en smule bag på Cloud. Dog så han bare stadig på de faldende tal. ”Ja, det er da lidt af en skam. Det vil være en rar omgang.” Ligesom hende havde han et meget roligt tonefald.
Cloud klukkede og kløede sin nakke. ”Yup, jeg er en romantiker. Det må jeg gerne indrømme… jeg er lidt en sucker for den slags.”
I det han kom tilbage var han overrasket over hvordan Erina allerede havde spiste flere vinger. ”Haha, der er vist nogle med en stor appetit.” Han blinkede her til hende. ”Og sure, lad os gå ned i salen. Så kan vi stile tingene og sådan.” han satte sig tilrette og så snart filmen startede, begyndte han her selv at spise af tingene. I modsætningen til Erina var han dog ikke så sulten, derfor gik de fleste ting til hende.
Så snart filmene var færdige, smed han resterne og skraldet ud. ”Det var en shitty film.” Det kom ud meget kort og kontant fra ham.

River gned sig selv i øjnene. ”yeah, det er ved at blive sent. Så… vi ses i morgen smukke.” Hvis hun så om på hende, ville han smile forførende til hende og blinke til hende. ”Det var hyggeligt… lad os gøre det hver aften, hvis vi har tid?” Han satte spørgende hovedet på skrå. ”Selvfølgelig kun hvis det behager damen.”
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Søn maj 27, 2018 10:11 pm

"Yup, kunne totat lukke lidt steam ud, måske være en smule afstressende." Lød det kækt fra hende, hvor døren her åbnede sig og hun gik ud.
"Sødt." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort rystede på hovedet. "For en fyr, så det ikke bare noget du tænker du kan lide fordi det plejere at være det kvinder kan lide? Du ved du kan jo risikere at komme i seng med pigerne, hvis du ser en romantisk film og viser din søde side." Lød det drillende fra hende.
Da han kom hen til hende så hun kort op på ham og tørrede sine fingre og mund med en serviet. "Yup, jeg har ikke spist noget hele dagen og hellere ikke i går." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort klukkede af ham. Hvor de elegant begge gik ned i salen.
Da Cloud smed tingene ud gispede Erina. "Dude! Vingerne kan gemmes!" Lød det fra hende, hvor hun her tog dem og ellers lukkede bøtten en smule. "Prop dem i en ovn eller pil kødet af dem og smid i en sovs, det kan bruges." Lød det lidt skamfuldt fra hende, hvor de ellers gik ud. "Og enig! Lorte film! Den var død syg og pisse irriterende, trekants drama er ikke mig og især ikke mellem familie, de koreaner laver underlige film." Lød det fra hende, hvor hun fulgte med ham ud i bilen.

Da han kalde hende smukke, så hun lidt overrasket tilbage på ham og rødmede ved hans forførende blink og smil. Han kunne umuligt være sådan, det måtte være noget hun forstillede sig. Hun lagde en hånd på hendes kind, hvor hun ellers fortsatte ud. "Det ville glæde mig, det var meget rart og enlig også hyggeligt." Lød det blidt fra hende, hvor hun forsvandt ud på gangen og luntede tilbage til sit hotel værelse.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Man maj 28, 2018 12:06 pm

Havde han stået overfor en gruppe drenge venner, så ja, så havde han bildt dem ind at han kun kunne lide romantiske film da det gjorde pigerne vilde i varmen. Meeen, nu kunne han ligeså godt være ærlig overfor Erina og indrømme at han elskede romantiske film. ”Haha, nej… dog ikke. Det er blot en bonus, som man kan nyde engang imellem.”
Ordene at hun ikke havde spist, fik ham til at sætte hovedet på skrå og se en smule forvirret på hende. ”Hvorfor har du ikke spist? Der har været mad i køleskabet og det hele… du kunne da bare tage af det.”
Cloud blev overrasket da hun samlede spanden op og snakkede om at gemme vingerne. Han valgte dog ikke at svare på hendes skamfulde stemme. ”Men seriøst… romantiske film burde være gode, ikke lort!” frustreret løftede han på sine hænder. ”Og skuespillet var bare overdrevent.”
På vej hen til bilen blev han ved med at brokke sig over filmen. Kærligheden virkede også bare alt for forkert i hans øjne. Alt var forkert i den film.

avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Man maj 28, 2018 12:17 pm

At det var noget man kunne nyde, var altså ikke en løgn, hvem ville ikke nyde det men tit nød drengene det meget mere end kvinderne. Hun smilte kort skævt til ham. "Suuuure..." Lød det drillende fra hende, hvor hun kort så op på ham og derefter ned på popcornene.
"Jeg glemte at spise, det sker nogle gange. Men jeg fik set hele første sæson af game of thrones færdig... Ikke helt min sag, jeg hadede den muligvis lidt for meget." Lød det kækt fra hende, hvor hun spiste nogle af popcornene.
Mens de gik ud af salen kunne hun ikke andet end at nikke! "Nemlig, de burde ikke være så forfærdelige.... Hvis det var en romantisk komedie ville det have været anderledes, men neeej! Dette skulle have været seriøst osv." Hun så en smule ned på papspanden. "Kom ikke ind på skuespillet... Jeg havde lyst til at rejse mig og gå fra dem, men sådan noget kan man ikke hvis man har betalt for det." Lød det lavt fra hende, hvor hun kort lagde en hånd på sin mave. Puh hun var mæt.
Erina og Cloud kunne ikke andet end at brokke sig over filmen, selv på vej hjem snakkede de om hvor forfærdelig det var. Hun så ud af vinduet og fortsatte ellers med at brokke sig sammen med ham, det var enlig meget sjovt og rart at de bare kunne snakke sådan. Hun lagde hovedet mod vinduet, hvor hun kort gabte. "Seriøst... Ikke noget du ville se igen, eller købe? Måske se sammen med din bolleven?" Lød det kækt fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Man maj 28, 2018 12:42 pm

Hun hadede game of thrones?! Læberne formede sig som et O og de grønne øjne spærrede sig op. ”Hvor vover du! Game of thrones er et mesterværk med fede karakter, fede plots og ikke mindst død!” han spiste nogle af popcornene og ventede ellers på filmen begyndte. ”Og hvis du hadede den, hvorfor så du så hele sæson 1 færdig?”
Imens hun snakkede, nikkede han og engang imellem snakkede han, bare for at sige hvor enig han var med hende. Så snart hun nævnte om han skulle se den igen, rystede han ivrigt på hovedet og grinte. ”Aldrig. Jeg har ikke tænk mig at se den igen og bare for at glemme den film, så er vi nød til at se en anden når vi kommer hjem.” da han kom til rødt, stoppede han og drejede hovedet for at se hen på hende. ”Er det en du ville vise frem til en fremtidig kæreste? Like… se her babe! Det her er en lorte film, men jeg vil virkelig gerne have at du ser den.”
Så snart det blev grønt, satte han i kør igen og holdte øje med vejen.
Da de var hjemme, faldt han om på sofaen og smed trøjen. ”Ahhhh… this is nice!” han uglede tilfredst sit glatte hår og pustede ud. ”Ikke mere larm fra mennesker.”
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Man maj 28, 2018 12:53 pm

Mesterværk? "Whut... Det var forfærdeligt. Det var som at se små børn slås om en dukke, også folk der bliver voldtaget, det var åndssvagt jeg fattede ikke plottede. Den eneste grund til at se den ville være for at se Drogo, men neeej han dør." Lød det irriteret og en smule drillende fra hende.
"Jeg vidste ikke hvad jeg skulle se så jeg så det." lød det kækt fra hende, roligt så hun op på ham, hvor hun spiste nogle af popcornene igen. "Men jeg gætter på du er vild med den serie, ellers tak... Jeg vælger rick and morty i stedet." Lød det lavt fra hende.
"En anden film, sure... men hvad... ikke game of thrones." Lød det drillende fra hende. Kort så hun mod vejen da de stoppede bilen ved rødt, hun så her tilbage på ham. "Hvis jeg skulle på en date med en og ikke var interesseret i ham, ville jeg totalt se den i håbet om at han skrider fra filmen." Lød det kækt fra hende. "Og hvis han bliver kan jeg bare sige ham imod og blive totalt sur." Lød det drillende fra hende, hvor hun kort så ned af ham. Han var enlig rigtig køn, skægget klædte ham, måske fordi det ikke var så fyldt og stort, men fik ham til at se moden ud, samt hans tøj og han duftede ret godt.
Så snart han smed sig på sofaen og skjorten blev smidt væk, satte hun sig forførende på ham, lod hænderne køre op af hans mave og op til hans skulder. Hun nærmede sig kort hans læber, hvor hun snakkede med en lav nærmest fortryllende stemme. "Så... Måske en af os skulle havde noget at nyde, du ved... Noget rart, muligvis gå ind i sengen." Lød det forførende fra hende, hvor hun her pressede sin barm ned på hans brystkasse.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Man maj 28, 2018 1:11 pm

Cloud sad stadig med munden åben. ”Vil du heller se Rick and Morty? Det er en ondsvag tegnefilm, med latterlige karakterer og syyyyygt dårlig humor.” Selvom han mente sine ord, blev det sagt i en drillende tone, alt imens han tog nogle popcorn engang imellem. ”Og drogo? Hvorfor drogo? Han er en stor, ubetydelig hulemand. Daenerys på den anden side… hun er en dejlig lille en… Drogo dog… ah, ah.” Han tog en tår af sin sodavand.
”Hahaha,” kommenterede han blot på det med at de ikke skulle se game of thrones.
Hun ville vise filmen til fyren for enden at drille ham eller skræmme ham væk. Bare tanken om Erinas onde plan, gav ham lysten til at grine og filme det. Bare for at se den fremtidige fyrs reaktion. ”Du er fyldt med onde planer… det er ret genialt.”
Så snart hun satte sig på ham og kørte hånden fra hans mave til skulder, betragtede han hende og igen ville hun se de grønne øjne få en hypnotiseret glimt i sig. Han placerede hænderne på hendes bagparti og lænede sig imod hende for at kysse hende. Denne gang havde ikke i sinde at sige noget. Denne gang ville han bare kysse hende og se hvor det udviklede sig.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Man maj 28, 2018 1:23 pm

"Sygt dårlig humor, du har dårlig humor." Lød det kækt fra hende. "Din humor er død tør og voldsom kedelig, i det mindste har Rick and Morty lidt humor der er sjov." Lød det drillende fra hende, hvor hun her kastede en pomfrit ind i sin mund.
"Og Drogo er køn, men jeg ikke glad for ham... Han voldtager et barn, så det er jeg pænt imod." Hun smilte en smule forførende til ham. "Så enlig kun for at se en veltrænet mand, lidt ligesom med Romieo og Juliet... Kun se den på grund af fyren." Lød det drillende fra hende. "Daenerys er pæn det er jeg enig i, men hun er også kedelig i følge mig. Hun siger ikke meget og gemmer sig konstant væk, vold kedelig." Lød det drillende fra hende.
"I know, hvad som helst for at få en fyr væk med lidt drama." Lød det drillende fra hende. Da han rakte ud efter hendes læber trak hun lidt væk, hvor hun smilte forførende til ham og kyssede kort hans hals. Kort trak hun sig lidt væk, hvor hun så ned på hans læber. Roligt løftede hun hænderne op og lagde imod hans læber. "Så det et nej?" Lød det kækt fra hende. Hun havde jo snakket om en seng, forhåbentlig forstod han hvad hun hentydede denne gang.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Man maj 28, 2018 2:02 pm

Cloud klukkede bare og rystede på hovedet. ”Så siger vi det… jeg har en god humor og du har en dårlig humor, det lyder meget godt.” han blinkede her til hende. Dog i det hun sagde at Drogo var køn, rynkede han på næsen. ”Du har en underlig smag i mænd… Drogo er ikke køn, på nogle punkter… overhovedet. Han er beskidt og ulækker. Og Daenerys… kedelig? Det er et klart tegn på at du ikke har set videre. Og Hey, Romeo og Juliet… der er en masse grunde til at se den film. Den er god, det er en fantastisk kærligheds historie.” Han havde meget at sige. Af en eller anden grund… måske fordi det var interessante emner at snakke om. Erina var generelt nem at snakke med. Hun havde ikke smag i serier, men hun var nem og dejlig at snakke med.
Som han lænede sig ind efter et kys, trak hun sig lidt væk fra ham og placerede i stedet et kys mod hans hals. Her sukkede han meget kort og så fortsat drømmende op på hende. I det hun lagde hænderne imod han læber så han kort spørgende op på hende. ”Det er et ja,” mumlede han bag hendes hænder.
Var det at han lænede ind for et kys ikke tydelig nok svar? Her fjernede han hendes hænder og kyssede nu hendes hals.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Man maj 28, 2018 2:25 pm

Erina klukkede kærligt, hvor hun vippede lidt med hovedet. "Måske jeg bare godt kan lide behårede mænd, så hans længe skæg og hår er måske et godt turn on for mig." Lød det kærligt fra hende, samt en smule forførende fra hende. "Og ja, kedeligt... Nej jeg har ikke lyst til at se en serie der er så lang, kun for at se en pige der er røv kedelig." Lød det kækt fra hende.
"De snakker i digte, det tager altså en del glæden fra mig." Lød det fra hende, mens hun roligt pegede på ham med en pomfrit. "Er du også til digte?" Lød det drillende fra hende. "Jeg må dog indrømme at jeg kan nyde et digt, men den film var ikke min smag." Hun spiste her pomfritten.
Da han kyssede hendes hals, lavede hun et lavt lille suk, hvor hovedet blev lagt tilbage. "Godt, jeg tager mig en lur og du går med hundene så." Lød det drillende fra hende, hvor hun her fjernede sig fra ham og ellers gik væk fra ham. Hundene sad selvfølgelig og stirrede på dem, eller nu bare Cloud.

Næste dag ville Rose have været på arbejde og nu stå det sted de havde aftalt, hun hostede en smule, hvor hun så sig roligt omkring. Det var begyndt at regne, eller nok mere slud, regn og sne blandet sammen. Hun så sig en smule rundt, hvor hun her kort lagde en hånd foran sine læber og hostede igen.
Haru ville gå rundt og samle flasker op hvor hun her ville smile til Haru og ellers gå lidt rundt. til hun stødte ind i Josh, der sjovt nok selv var på vej på arbejde, eller måske var han på vej ud? Hun var lidt forvirret, han lignede en der var i arbejdstøj, men han arbejde i en restaurant ikke? "Hey Josh." Lød det kærligt fra hende, hvor hun vinkede forsigtigt til ham.
Hun kunne ikke andet end at gå lidt rundt og samle pant ind, pantede det når der var for meget at bære men det skete så sjældent at hun ikke rigtig tjente penge på det, men det var rart at hun derimod fik lavet noget end bare at sidde ned på gulvet.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Man maj 28, 2018 3:52 pm

Han rystede opgivende på hovedet og spiste ellers videre af den dejlige mad. ”Fint fint… men du har stadig en underlig smag i mænd, hvis du syndes at han er fræk.”
Hvordan i alverden kunne hun syndes en mand så beskidt og voldsom var fræk?
”Ja, jeg elsker digte… der er altid noget at analysere ved dem og det er ret fantastisk,” svarede han til det med digtene. ”Og at de snakkede i digtene i filmene var bare… anderledes og forfriskende.” Han lænede sig tilbage i sædet og smilte svagt til hende. ”Men jeg også godt se hvorfor det kunne være træls at lytte til.”
Hendes lille søde suk, fik ham til at smile imod hendes hals og lige som han skulle til at kysse hende igen, rykkede hun sig væk fra ham. Igen… gjorde hun det virkelig lige igen?
Han adskilte forvirret læberne og så op på hende. ”Vent… hvad?” hun forsvandt ud af hans hænder. Nu sad kun hundene og stirrede på ham. Opgivende pustede han ud, men endte alligevel med at gå en tur med sine hunde.

En limousine ville stoppe foran Rose. Her ville en af vinduerne glide ned og afslører Xanders ansigt. ”Hej min skat, kom… sæt dig ind.” Han gjorde et nik med hovedet til at hun skulle sætte sig ind.
Joaquin var på vej på arbejde, da han stødte ind i en hjemløse. En hjemløs der tydeligvis kendte Josh. Han skulle lige til at forklare hende hvordan det lå, da han så hendes kønne ansigt og mistede sine ord. ”Wow… du er virkelig smuk!” han smilte stort til hende. ”Men jeg er desværre ikke Josh, jeg er hans tvillingebror Joaquin.”
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Man maj 28, 2018 4:28 pm

Erina kunne ikke andet end at smile over hans kommentar. "Det har jeg helt sikkert, jeg synes trods alt også du er ret fræk" Lød det kækt fra hende. Hun blinkede drillende til ham, hvor hun ellers lænede sig lidt frem "Virkelig, jeg havde ellers ikke troet at du var en af de mænd der gik mere op i muskler og være en hård lille fyr." Hun smilede drillende til ham. "Men du er ikke andet end en skumfidus." Lød det drillende fra hende hvor hun drillende blinkede til ham.
"Forfriskende, det gjorde den forvirrende i følge mig." Lød det kærligt fra hende. Roligt lænede hun sig også tilbage og smed det ene ben over det andet.
Dette lille drilleri skete op til 4 gange, omkring to gang hver dag. Hun kunne ikke lade vær, hvorfor skulle hun, dog lade vær det var sjovt og hun gjorde det enlig kun for at få lidt spænding i sit liv. Endnu engang gik hun rundt i en åben skjorte og trusser denne gang, hun havde håret sat op i en messy bun, da det pludselig bankede på døren hvor Erina åbnede den. Kun for at se et velkendt ansigt... Eller kendt og kendt, han virkede bekendt men mest fordi hun vidst nok havde været i seng med ham, for mange år siden, eller var det et år siden de havde hygget sig. "Hvad vil du?" Lød det lidt skeptisk fra hende.

Rose så på bilen, da den roligt stoppede foran hende. Det overraskede hende skam, men hn gjorde som han sagde. Roligt satte hun sig ind, hvor hun lagde hænderne i sit skød. "Hey... Så... Har du taget tøjet med eller køre vi forbi dit hotel, jeg mener lejlighed?" Hun sendte ham et lille smil, uroligheden var til at se i hende, hvor hun dog forsøgte at skjule det bag sit smil.

Da Joaquin sagde hun var køn, rødmede hun en smule. "Tak Josh... Det længe siden jeg har hørt nogle sig jeg er køn." Lød det kærligt fra hende, hvor hun sendte ham et stort smil. Dog i det han sagde at han ikke var Josh så hun lidt overrasket op på ham.
"Oh, det må du undskylde, jeg troede du var... jeg mener, i ligner hinanden rigtig meget, Josh har skam sagt at han har en bror, men mest i irritation tror jeg." Lød det lavt fra hende, hvor hun her kort bukkede for ham. "Undskyld jeg forstyrrede." Her gik hun forsigtigt baglæns inden hun vendte sig om og kort vinkede til ham.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Cloud on Man maj 28, 2018 5:32 pm

Hun syndes trods alt at han var ret fræk.
Han så overrasket hen på hende. I hans hoved så hun ham bestemt ikke som flot. Men, på den anden side, måske hun sagde det i rent drilleri lige nu. Derfor rakte han bare tunge af hende og han var heller ikke sikker på hvad han skulle sige til det med skumfidussen. ”Jeg er en god skumfidus… derudover smager skumfidusser også ret så godt, hvis du spørg mig.” han blinkede her til hende.
Denne form for drilleri blev hun ved med. Og hver gang faldt han i fælden. Han havde den største lyst til at kysse hende og alt andet selvfølgelig. Men, hver gang han forsøgte, trak hun væk fra ham og smed koldt vand i hans blod. Til sidst sukkede han bare af hende og gik ikke rigtig længere hen til hende, når hun virkede… fristende.
Zack var ganske overrasket over at se Erina. Han så ned af hende og derefter op. ”Hvad laver du her? Jeg er her for at snakke forretning med min bror… men, jeg kan se at du allerede har snakket forretning med ham… måske en anden form for… forretning.” Han klikkede her med tungen og gik ellers forbi hende for at gå ind i lejligheden.

Xander lænede sig tilbage i sædet. ”Kør bare Gerret.” Her så han hen på Rose. ”Vi tager kort hen til min lejlighed, herpå skifter du tøj… eller, du snupper et bad, også skifter vi tøj. Derpå kører vi af sted.” han gled en hånd hen af sin mund og tog en tår vin. ”Kunne du tænke dig noget at drikke?” her lagde han an til at hælde noget vin op til hende.

Som hun skulle til at smutte fra ham, luntede han op foran hende og gjorde så hun kunne komme videre. ”Hov, vent nu lige… du forstyrrede mig ikke… jeg… hvem er du? Hvad er dit navn?” hvis hun blev ved med at gå, ville han følge med hende side om side. ”Og ja… vi uhm, ligner ret meget hinanden. Du er en af de hjemløse han giver mad til, er du ikke?” Han havde et stort smil på sine læber.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 222
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Man maj 28, 2018 5:58 pm

Erina vippede drillende med hovedet. "Jeg synes de er for sukkersøde, så de er ikke lige kop te, men sure i varm kakao er de gode." Lød det kækt fra hende, hvor hun blinkede tilbage til ham.
Det at Cloud var begyndt at bevæge sig væk fra hende, fik hende til at smile lidt. Han gad vidst ikke længere hendes drilleri. Hun sendte ham et kærligt lille smil nogle af gangene men lavede ellers ikke narestreger med ham. Hun forsvandt ud til døren og stillede sig nu foran hans BROR!?
Erina rynkede kort på næsen, hvor hun kort så irriteret på ham. "Du.... Forretning! Hvad skal det lige betyde." Lød det irriteret fra hende, da han vadede forbi hende, knurrede hun lidt af ham. "Jeg har ikke snakket forretning med ham eller hvad fuck du nu hentyder." Lød det irriteret fra hende, inden hun fulgte efter ham. "Pænt sikker på at Cloud er optaget." Lød det en smule hårdt fra hende.

Rose rystede blidt på hovedet da han tilbød hende vin. "Ellers mange tak." Hun smilede kærligt til ham, hvor hun roligt så ned i sit skød. "Et bad, så lugter jeg ikke af friture." Lød det kærligt og en smule muntert fra hende.
Så snart de var hos ham ville hun tage et varmt bad og ellers skynde sig at skifte om til tøj. Hun skulle have skiftet om til en af de mange kjoler Xander ønskede hun havde på, hvilket hun skam gjorde hvor hun gik i gang med at skifte om til en tæt siddende kjole og satte hurtigt håret op, så godt hun nu kunne. Da hun kom ud så hun forsigtigt rundt. "Jeg klar, skal jeg vente ude i bilen på dig eller?" Lød det forsigtigt fra hende.
(kjolen: https://i.pinimg.com/564x/f2/ce/ec/f2ceec01e0f201176c7ce79ec6fb8086.jpg )

Da Joaquin løb ind foran hende, så hun lidt overrasket op på ham. "Jeg... Haru. Mit navn er Haru... Ikke at nogle som sådan kalder mig Haru længere." Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun kort så ned i jorden og derefter på på ham igen. "Hvad med dig?" Lød det kærligt fra hende.
"Ja... En af de mange, du er heldig med så rar en bror. Han bruger alt for meget af sin tid på at hjælpe os." Lød det kærligt fra hende, hvor hun kort så sig omkring. "Hvad lavede du? siden jeg ikke forstyrrede? Du ligner ellers en der er i arbejds tøj, ikke for at være uhøflig." Hun hostede kort, hvilket var grunden til at hun løftede sin beskidte hånd op foran sine læber.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Jacob on Tirs maj 29, 2018 6:18 pm

Hun fandt ikke skumfidusser lækre. Igen, hun var en mærkelig kvinde. Men hey, at være mærkelig kunne være en rar omvæltning. Han smilte blot til hende og stoppede her med at kommentere mere på sagen. Filmen var trods alt også startet igen.
Zack valgte at ignorer Erina helt. I stedet gik han rundt og sagde sit brors navn, i håbet om at han hørte ham. Til hans held, kom Cloud ud af sit værelse og sendte ham et svagt smil. ”Ey Zack.”
”Ey? Hvem er du til at sige ey? Vi har prøvet at få kontakt til dig hele dagen! Flyene kommer ikke af sted til tiden… far er rasende!” det var med en opgivende og en smule truende aura, at han gik hen imod sin bror. Dog gik han bare forbi ham og hen til køleskabet i stedet. Her snuppede han en af Clouds øl. ”Du har bare at snakke med ham.”
Cloud gned sine tindinger. ”Der er en grund til de er forsinket… men lad os gå ind på kontoret og snakke om det her…” det sidste blev sagt en smule mumlende.
De to brødre endte med at begive sig ind på kontoret.

Xander fjernede vinen igen og klukkede blot til glæden over hun kunne få et bad.
Så snart hun trådte ud i kjolen, betragtede han hende nysgerrigt, op og ned som en vurdering. ”Den sidder rigtig godt på dig.” Han så her ind i hendes øjne og smilte. ”Du ser godt ud, lige hvad min familie ønsker.”
Hun var rigtig smuk. En naturlig glød med brune øjne og gyldent hår. ”Og jeg er klar, så vi går bare sammen ned til bilen.” med et vips, snuppede han sin pung og var allerede på vej ud af døren.

Joaquin stoppede kort op. ”Hvorfor er der ikke nogle som kalder dig Haru, det er jo trods alt dit navn?” han smilte varmt til hende. ”Mit navn er Joaquin… mine venner kalder mig… Joaquin…” Kort grinte han af sig selv og kiggede ned på sine fødder. Af en eller anden grund var han ret nervøs. ”Ja, Josh er rigtig rar og vil som regel folk det bedste…. Og uh, jeg er på vej hjem fra arbejde.” I få sekunder så han her ned af sig selv. ”Hvilket skyldes uniformen.” hurtigt landede hans blå øjne på hende igen. ”Kunne du bruge en hånd til at samle pantflasker?”
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 210
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Tirs maj 29, 2018 6:42 pm

Erina knurrede en smule af Zack, da han konstant bare gik rundt og sagde Clouds navn. Hvis hun skulle være ærlig havde hun lyst til at sparke ham, men det var nok vigtigt for hende at hun brugte sin høflighed mod en der var i familie med ham der lod hende bo hos sig uden betaling. Hun sukkede opgivende, inden hun gik væk. Dog stadigvæk med et øre der lyttede med.
Da de gik ind på Clouds kontor, så Erina kort efter dem. Hun havde ikke forstand på forretning overhovedet, hvordan skulle hun også lige have forstand på noget hun aldrig havde brugt tiden på. Hun adskilte kort sine læber og sukkede endnu engang, inden hun begyndte at lege med hundene. Hvorfor ikke der var ikke meget andet at lave.

Da han komplimenterede hende, rødmede Rose en smule, hvor hun kort så ned i jorden. "T-Tak." Lød det blidt fra hende, hvor hun sendte ham et kærligt smil. Hun nikkede kort til ham, inden de med det samme gik videre. De gik videre ud til bilen hvor hun her satte sig elegant.
Hun rystede en smule, hvor hun så snart Xander satte sig ind begyndte at snakke med ham om hvad hans familie enlig lavede, jobs og hvad de som sådan brugte tiden på og om hvordan hans familie enlig var. Hun forsøgte dog at holde sit kærlige smil på sine læber, hvor hun kort lagde hovedet på skrå.

"Oh... Jeg snakker bare ikke rigtig med nogle, så... ja..." Hun kløede sig kort i baghovedet, hvor hætten faldt en smule af. Her trak hun den over sig igen. Hans søde lille kommentar om at hans venner kaldte ham hans navn fik hende til at grine blidt. "I see... Altid noget at de ikke kalder dig Quin." Lød det kærligt fra hende, inden hun så sig lidt rundt.
"Ahh det giver mening med din påklædning nu." Lød det kærligt fra hende, hvor hun kort lagde hovedet på skrå. "Hvad? Flasker?" Hun lagde hovedet på skrå, da det gik op for hende at hun havde posen med flasker i hånden. "Oh mange tak, men det går nok. Du skal ikke besudle dine hænder i snavns, plus det regner og er rigtig kold, hvis jeg var dig ville jeg skynde mig ind i varmen." Lød det blidt fra hende.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Jacob on Tirs maj 29, 2018 7:12 pm

En time efter kom Zack og Cloud. Zack havde en mere afslappende aura over sig nu og Cloud virkede stadig ret så rolig. ”Zack spiser med i dag. Så jeg har overvejet om vi skal bestille noget ude fra, medmindre du har en god ide til hvad vi kan lave Erina.” Clouds grønne øjne landede nu på Erina. Han gik hen og satte i sofaen, hvor Steel og Guts gik hen til ham med logrende haler.

Xander svarede på alle spørgsmålene om hans familie. Umiddelbart kunne han ikke se hvorfor hun skulle være interesseret i hans familie, men hey, hvis det var det hun ønskede at vide, skulle han med glæde svare på spørgsmålene.
En hel time gik, før de nåede frem til stedet. Over dem ville de store slot kaste en skygge over dem. Havet ville strække sig, ligeså langt, så det ville føles som havet. Man ville føle sig så lille og ubetydelig ved siden af slottet. Dog havde Xander vendt sig til det nu, så det var ikke længere et smukt syn for ham. Eller, på sin måde jo. Han trådte ud af bilen og åbnede her døren for Rose.
”Her er dit hjem de næste par dage,” sagde han en smule muggen, men lagde ellers an til at hun bare kunne træde nærmere. Før man kunne nå at blinke, var der allerede tjenestedrenge, der rendte rundt og tog deres bagage for dem.
Forsigtigt tog Xander, Roses hånd i sin og begyndte langsomt at gå hen imod slottet med hende.
https://www.liberale.de/sites/default/files/uploads/2016/08/05/schloss-mv-st-2000x1125.jpg

Joaquin nikkede til det hun sagde. Så det var grunden, hun snakkede ikke rigtig med nogle? Han smilte til hende, blidt og varmt, før han kløede sin pande en smule. ”Ja, det er jeg også ret glad for at de ikke gør.”
Tanken om at blive kaldt Quin fik ham til at grine. Det var ikke ligefrem noget han ville kaldes.
”Jeg vil gerne hjælpe,” sagde han til det med flaskerne. ”Jeg har ikke meget andet at lave og udover det vil jeg gerne hjælpe dig… bare for at snakke med dig en smule mere også.” Før hun kunne nå at sige ham imod, gik han hen og samlede en flaske op. Vejret var ikke det bedste, men han ville virkelig gerne hjælpe hende og snakke videre med hende.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 210
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Tirs maj 29, 2018 7:25 pm

Erina havde stadigvæk en ret så åben trøje, men stoppede med at kravle rundt på gulvet da de kom ud. Hun rejste sig her op og fulgte Cloud med sine øjne, begge virkede utroligt nok så rolige. Hun smilede forsigtigt til ham, hvor hun kort nikkede. "Sure, jeg har intet imod bestilt mad." Lød det kækt fra hende, hvor hun her så lidt irriteret op på Zack. "Så han er virkelig din bror, han ligner dig... men mere barberet." Lød det kort fra hende, hvor hun lagde armene over kors, så barmen blev løftet en smule.

Rose lyttede til hans svar og da de nærmede sig stedet så hun mod slottet. "Har din far lejet et slot?" Lød det en smule spørgende fra hende, hvor hun her så mod ham, så snart de skulle ud trådte hun så fint hun nu kunne ud af bilen og så sig omkring. Stedet var jo utroligt, stort og haven virkede til at strække sig i flere kilometer.
Da drengene kom og hentede deres tasker så hun lidt overrasket på dem og rettede blikket mod Xander, efter hans lidt mugne ord. "Hey, her er da flot. Hvorfor så muggen." Lød det blidt fra hende, hvor hun kort lavede et lille nik. "Så din far lejede et slot?" Lød det en smule lavt fra hende, mest bare fordi hun ikke selv kunne forstille sig det.
Da han tog sin hånd i hendes, så hun kort ned på den og fulgte ellers med ham. "Ok... Jeg nervøs, måske en smule for nervøs." Lød det lavt fra hende, hvor hun lagde en hånd ved sit hjerte, mens hun klemte hans hånd en smule. Hun kunne seriøst føle sit hjerte forsøge at slå sig vejen ud af hendes brystkasse! Det var forfærdeligt. Hun tog nogle dybe indåndinger mens hun gik rundt, folkene var så smukt påklædt selv i denne flotte kjole følte Rose sig som en sæk kartofler.

Haru så lidt skeptisk på Joaquin. Var han virkelig seriøs, hvorfor ville han dog hjælpe hende, det regnede og sneede en lille smule, det virkede så underligt. Kort så hun ned i jorden, hvor hun lagde hovedet blidt på skrå.
"Nej det behhøver du..." Dog fortsatte han, han samlede nu en flaske op og gik nu rundt sammen med hende. Hun burde vel bare tage imod hjælpen, den virkede bare så underlig for hende. Hun hostede enkelte gange, hvor hun ellers snøftede en smule.
Timer ville gå, hvor hun stadigvæk gik rundt. Begge ville nu være driv våde, som var de hoppet i havet og lige kommet op, alle hendes lag var våde, på trods af at hun havde fire trøjer på og to par bukser. Hun vrid kort sin jakke, inden hun gik videre. Kun to gange skulle de gå ind for at pante, men ellers fik de ikke fulgt posen op.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Jacob on Tirs maj 29, 2018 7:41 pm

Zack betragtede svagt Erina. Gad vide hvad hun var til Cloud. Specielt siden hun var iført så lidt. De havde garanteret haft sex, også selvom Cloud bare sagde at hun var en ven, som han skyldte en tjeneste. Da hun sagde de lignede hinanden, fnyste han og så den anden vej. ”Det er så den værste fornærmelse jeg nogensinde har hørt.”
Cloud så op på ham med et ansigt der skreg: seriøst? Tag dig sammen.
”Og hvorfor har du så lidt tøj på? Du efterlader ikke ligefrem noget til fantasien,” kom det pludselig ud af det blå fra Zack. Hans grønne øjne lå tydeligvis her på hendes krop. Så længe hun havde det på, skulle hun da i hvert fald regne med at de ville stirre en smule på hende.

Xander så selv ud af vinduet. ”Yup, det samme slot hver evig eneste gang.” Hans stemme var irriteret og irritation var tydeligvis rettet imod hans far.
Da hun spurgte ind til hans muggenhed, klukkede han og fnyste meget kort. ”Ja, her er flot, men det er det samme flot hver gang. Han kan altid få gode tilbud fra dem der ejer det.” med hendes hånd i sin, fortsatte han bare med at gå. Ordene om at hun var nervøs, gjorde at han kort klemte hendes hånd blidt. ”Du skal ikke være nervøs. Du skal nok klare den… bare vær dig selv og tage imod alle med et smil, så skal du nok komme langt.”
De var ikke mere end lige kommet ind i haven, da en kvinde kom hen imod dem. Kurvet og det korte hår sat perfekt, smilte hun stort til dem begge. ”Xander!” Hendes stemme var en smule lys.
Xander rynkede kort næsen, men nikkede alligevel kort til hende. ”Katherina… det her er Rose.” Han gjorde en håndbevægelse mod Rose. ”Hun er min kæreste. Rose, det her er min stedmor… bruden i denne uge.”
Stedmoren rakte forsigtigt hånd til Rose. ”Goddag Rose. Jeg må sige at du er noget så yndig.”

Efter timerne var gået, betragtede han sit våde tøj og klukkede kort. ”Måske det er på tide at tage en pause… jeg bor kun få meter herfra, vil du med op i min lejlighed? Enden for noget kaffe eller te?” Han så hen på hende med et stort smil. ”Og måske kan jeg vaske dit tøj, også kan du låne noget imens? På det punkt kan det også blive tørt.” Han stod med posen i sine hænder og ventede på at hun svarede ham.
avatar
Jacob
Noob
Noob

Antal indlæg : 210
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Haru on Tirs maj 29, 2018 7:53 pm

Da Zack fnyste over hendes kommentar, løftede Erina på et øjenbryn og så lidt skeptisk på ham. "uhm." var alt der efterlod hendes læber, inden han her kommenterede på hendes påklædning. "Undskyld mig? Jeg har lov til at klæde mig som jeg ønsker, så længe jeg bor her. så snart jeg ikke bor her skal jeg da nok gå i noget der kan lade din fantasi løbe, men ligenu burde du skifte retning også se et andet sted hen, inden jeg prikker dine øjne ud." Lød det irriteret fra hende, samt en smule knurrende fra hende. Kort trådte hun også imod ham, med truende øjne, der var rettet imod hans grønne øjne.

Han virkede så irriteret over at hans far skulle giftes. "Har du noget imod din far skal giftes?" spurgte hun forsigtigt, inden hun så sig omkring. Hans far kunne få et tilbud og derfor valgte han dette sted, det virkede lidt underligt. Det tilbud kunne umuligt være nok til at han ikke ville spare penge ved at blive gift et helt andet sted, men hey, hun skulle ikke dømme ham.
Hans lille klem og kærlige ord, fik hende til at smile stort til ham og nikkede kort til ham. Så snart de kom ind råbte en kvinde Xanders navn og Rose ville da lyve hvis hun sagde at hun ikke havde fået et lille chok i det hun havde råbt op. "Oh... Goddag." Lød det blidt fra hende. Hun sendte et kærligt smil til kvinden, hvor hun rødmede en smule efter hendes kompliment. "Jeg... Jeg må sige at de også er yderst køn." Lød det kærligt fra hende, dog klemte hendes hånd Xanders hånd en smule, inden hun lagde den anden hånd over hans hånd også.

Da Joaquin tilbød hende at komme op i hans lejlighed, så hun kort lidt skeptisk på ham. Hun frøs ja, og hun var vidst også ved at blive lidt syg, men ville hun virkelig gå med en fremmede mand med hjem uvidende hvem han overhovedet er. Hun så ned på sine lidt blege hænder, inden hun nikkede.
"Det siger jeg ikke nej til." Han var Joshs bror, han ville da ikke turde at gøre noget imod hende. Hvis han gjorde ville hun også have set hvor han boede og hun ville kunne anmelde dem, selvom politiet ikke rigtig lyttede til hende, det havde de aldrig gjort. De ville nok aldrig gøre det... Hun sukkede og gik ellers med ham hjem, hvor hun en smule urolig trådte ind i hans lejlighed, vandet og snavsen dryppede ned på gulvet.
avatar
Haru
Noob
Noob

Antal indlæg : 245
Join date : 09/07/17
Hjemsted : The Forest.

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Xander on Tirs maj 29, 2018 8:18 pm

En smule overrasket over hendes reaktion, spærrede Zack øjnene op og trådte et skridt tilbage. Dog kom hans hårde blik hurtigt tilbage. Kort så han hen på Cloud, der blot sad og så en smule forvirret ud. For ikke at sige en smule overrasket også.
Zack fnyste og vendte ellers ryggen til dem. ”Whatever.” Her gik han ellers ud på badeværelset.
Cloud klukkede og så hen på Erina. ”Du fik ham sat på plads… hvor fedt.” Han blinkede til hende og fandt ellers sin mobil frem. ”Hvad kunne du tænke dig at spise?”

Spørgsmålet fik Xander til at se hen på hende. Væk fra vinduets fangende syn. ”Ja, det er den tredje gang han skal giftes og kvinden han skal giftes med… er ikke ligefrem min kop te. Hun spiller en engel, men under den facade er hun en lille bitch.” Alt i hans stemme lød som ren væmmelse. Han brød sig virkelig ikke om hans stedmor.
Og når man snakkede om solen, var det skam hende som kom hen og hilste på dem.
Kvinden smilte stort til dem og tog ellers sin hånd til sig igen. ”Tak min pige… jeg vil med glæde snakke videre med jer, men jeg er nød til at snakke med de andre gæster. Vi snakkes ved senere.” Før hun lod dem svare, smuttede hun væk og gik hen for at hilse på de andre. Xander pustede lettet ud. ”Det gik da fint… og du roser hende og det hele… se du klare dig fint.” Han smilte her kærligt til Rose.

Joaquin åbnede gladelig døren for hende. Selv trådte han ind. ”Jeg finder lige noget tørt tøj du kan tage på, så kan du bare tage det med ud på badeværelset…” Hurtigt smuttede han ind på sit værelse. Hans lejlighed var en på 3 værelse. Den var hyggelig, men dog stadig en smule rodet. ”Eller, jeg ligger det bare ud på badeværelset til dig.” sagde han inde fra værelset af.
I det Haru trådte ind, ville Kimber komme gående hen til hende, gnide sig op af hendes ben og ind imellem dem. Han miavede efter hendes opmærksomhed og så af og til op på hende.
”Kimber, lad hende lige komme ind,” sagde Joaquin, der var kommet ud af værelset og nu begav sig ud på badeværelset. ”There we go… nu kan du bare låne mit badeværelse… så sætter jeg noget vand over… vil du helst have te eller kaffe?” han lagde an til at hun bare kunne gå ud på badeværelset.
avatar
Xander
Noob
Noob

Antal indlæg : 209
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Rose on Tirs jun 05, 2018 8:17 pm

Erina så hårdt imod Zack, selv da han flygtede ud på badeværelset så hun stadigvæk meget hårdt på ham. Dog i det øjeblik Cloud snakkede, så hun sig kort over skulderen og sendte ham et lille smil. "Nogle måtte jo gøre det." Lød det drillende fra hende. Her drejede hun om på hælen og gik imod ham, roligt satte hun sig ved siden af ham, hvor hun så ned på hans mobil. "Hvad tænker du kunne være godt?" Lød det kækt fra hende.
Så snart han ville nævne nogle ville hun vippe lidt med hovedet, til hun sagde. "Sushi, hvad med sushi? Eller vi kan tage ned og handle også kan jeg lave sushi?" Lød det fra hende, med et stort smil på sine læber.

Rose så en smule forsigtigt på ham, hvor hun lagde hovedet lidt imod ham, som hun lænede sig imod ham lyste de brune 'øjne forsigtigt op i middagens lys. "Har hun gjort noget?" Lød det forsigtigt fra hende. Hvordan kunne en person hade en kvinde så meget at han ligefrem væmmes ved hende, det var tydeligt han rynkede på sin næse og virkede helt irriteret når han snakkede om hende.
Rose nikkede forsigtigt, som et lille formelt nejen til hende. Da hun valgte at smutte igen. Så snart Xander roste hende sendte hun ham et varm hjertet smil. "Tak... Så opfør mig normalt... Det skal nok gå.... Måske jeg bare skulle se det som en hyggelig lille ferie ii stedet, jeg har ikke været på ferie i langtid." Lød det kærligt fra hende.

Da Joaquin åbnede døren for hende, trådte hun forsigtigt ind og havde sine arme om sig selv, hun rystede og var en smule lille i hans lejlighed. Mest fordi hun var nervøs over at han som sådan var fremmede for hende, men forhåbentligt ville det faktum af at hun kendte Josh lade ham trække sig lidt væk fra sine bagtanker. Hun så kort ned i jorden og så vandet der dryppede ned på hans gulv, mens dråberne løb ned af hendes næse og dryppede fra næsetippen.
Hun så kort ned på Kimber der gik op af hende, hvor hun smilede kærligt til ham. Han ville da blive våd hvis han fortsatte med det der. Hun nussede ham kort ingen hun valgte at se efter Joaquin der så småt begyndte at gå væk fra hende.
Så snart han sagde at han ville ligge det ude på badeværelset, nikkede hun og gik ellers ud på badeværelset. Så snart hun var ude på badeværelset for at klæde af, en smule ligeglad med at han ville komme ind, men aligevel en smule nervøs, hvilket ville gøre at hun havde behold sin store våde trøje på, men var i færd med at tage sine bukser af, så han ville komme ind til et udsyn af hendes dog lidt beskidte ben og hende der var foroverbøjet, med hænderne på bukserne.
"Te... Tak." Lød det kærligt fra hende, hvor hun sendte ham et lille smil. Forsigtigt gik hun i badet igen, hvor hun brugte lidt tid, omkring en halv time, før hun kom ud iført det tøj han havde givet hende, hendes hår var en smule uglet og vådt endnu, hvilket gjorde at det dryppede en smule, så trøjen blev våd ved skuldrene og ryggen. Hendes hår gik hende til under røven og havde tydeligt nogle knuder i sig. "Tak... Fordi du vil lade mig få vasket mit tøj her." Lød det forsigtigt fra hende.
avatar
Rose
Baka

Antal indlæg : 194
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by River on Tirs jun 05, 2018 8:33 pm

Cloud klukkede af hendes kommentar. ”Ja, det har du ret i og ja… jeg kan sagtens spise sushi. ” kort så han ud imod badeværelset. ”Hvad med dig Zack? Kunne du have lyst til sushi?” han snakkede her en smule højere. Da han ikke fik svar, løftede han bare på skuldrene og begyndte ellers at bestille sushien. Her fik han Erina til at sige hvilke stykker hun ville have.
Lidt efter kom Zack ud og så kort hen på Erina. ”jeg har mistet appetitten, jeg tager hjem.” Hans stemme var af en smule afsky, da han tog sin jakke og sko på igen.
Cloud så bare forvirret efter ham. ”Well… okay, mere mad til os. Vi ses Zack.” han vinkede kort til broren der forsvandt ud af døren.

Xander pustede kort ud. ”Som sådan ikke… jeg har bare set hende lægge den kønne facade fra hende og hun er langt fra hvad hun spiller.”
Rose skulle bare se det som en ferie? Xander klukkede og kyssede hendes kind. Trods alt skulle de forestille kærester. ”En ferie hvor du bliver betalt… det lyder sku som en luksus ferie.” Forsigtigt tog han sin hånd ned i hendes. ”Kom, lad os gå over og snuppe noget middagsmad.” Her ville han føre hende hen til en buffet.

Så snart hun sagde te, ville han sætte noget varmt vand over til hende og ellers tjekke sin smartphone. Måske han havde fået noget at vide med arbejdet. Dog da der ikke var noget at finde, satte han den fra sig og tog kopper frem. Da han kun havde en slags te var det nemt nok at vælge. Han havde en slags karamel te, som både var cremet og lækker. Den smagte ikke bare af kogende vand med smag.
I det hun kom ud, smilte han stort til hende og betragtede hende ellers kort. ”Det var da så lidt… vil du låne en børst?” Igen, før hun kunne nå at svare ham, gik han ind på sit værelse og rakte hende en kam. ”Det er alt hvad jeg har, men hvis du kunne tænke dig at redde dit hår igennem… så her.” Lidt efter stillede han koppen klar til hende på bordet. ”Her, du kan bare drikke!”
Joaquin havde en rar og rolig aura over sig. ”Så… Haru, hvordan endte du på gaden? Hvis det altså ikke er for personligt at spørge om.” Han stod selv her og drak af sin te.
avatar
River
Noob
Noob

Antal indlæg : 215
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Rose on Ons jun 06, 2018 9:36 pm

Han kunne sagtens spise sushi, dette fik hende til at smile en smule, hvor Zack pludselig kom ud af badeværelset. Erina rettede blikket imod ham, hvor hun lagde hovedet lidt på skrå. "Arh buuuh huu, mistede du lysten til mad fordi dit ego blev trådt på?" Lød det en smule skeptisk fra hende. Hans afsky irriterede hende, som havde hun skidt på hans mad og spist den foran ham.
Så snart han var ude så hun kort tilbage på Cloud, hvor hun trak lidt på skuldrene. "Ja, det kan man vel godt sige." Lød det drillende fra hende, roligt kravlede hun lidt frem i sofaen for at snakke med hundene. "var det vigtigt med din bror?... Eller kunne det ligeså godt have ventet til i morgen?" Lød det lavt fra hende, mens hun nussede de forskellige hunde der lidt kæmpede om hendes opmærksomhed.

Rose vidste ikke helt hvad hun skulle sige til Xanders ord om sin sted mor, hvis hun sagde noget ville hun føle sig utilpas og hvis hun ikke sagde noget ville han sikkert blive irriteret over det. Hun så forsigtigt opp på ham og forsøgte at sende ham et kærligt lille smil, lidt i håbet om at hun ikke behøvede sige nogle ord overhovedet.
Da han pludselig kyssede hendes kind lagde hun en hånd på hendes egen kind, mens hun overrasket så op på ham. Hendes kinder havde fået en smule farve efter det, men hun måtte dog fjerne sine øjne fra ham og søge fugt ned i jorden, hvor hun roligt nikkede. "True, det skal nok gå..." Hun klemte blidt hans hånd, mens hun roligt så op på ham.
Dette var bestemt ikke noget hun bare lige kunne vænne sig til, ikke med denne form for underholdning! Og underholdning så tænkte hun på det faktum af at alle var så fine og rige, mens hun derimod var hvad man kaldte en bonde tøs! Fuck it, hun var en fattigrøv der boede på gaden.
Hendes tanker forsvandt dog i det øjeblik hun så maden på det lange bord, hendes øjne lyste en smule op, inden hun så sig omkring og derefter op på ham igen. "Skal vi ikke vente på de mange andre der skal spise med? Jeg tænker... du ved, måske din far vil holde tale osv, vi kan ikke bare tage maden allerede uden nogle har sagt velkommen?" Hendes brune varme øjne, havde et kærligt moderligt glimt i sig mens hendes læber var en smule adskilt fra hinanden.

Haru viftede lidt med sin hånd, hvor hun rystede på hovedet. Men nåede ikke at sige nej før Joaquin allerede havde hentet en kam. "Undskyld, men jeg kan ikke bruge en kam, jeg tror bare den knækker... Og.." Hun trak sit hår lidt hen til sig, hvor hun lod fingrene køre igennem det, til knuderne stoppede dem. "Mit hår er for langt til at jeg selv kan rede det ud alligevel, så det går nok." Lød det forsigtigt fra hende. "Men ellers mange tak."
Hun sendte ham et forsigtigt smil, da han satte koppen frem gik hun hen og tog imod det. Lige til han spurgte om hvordan hun var endt på gaden. Bare tanken om at opleve hele chikanaden igen fik hende til at gyse. "Det er lidt personligt, jeg vil helst gerne holde det for mig selv." Lød det forsigtigt fra hende, hun ville helst holde det for sig selv i stedet for at han ville gå imod hende og måske bare virke falsk omkring hende, det var der virkelig ikke behov for.
"Hvor lang tid tror du det tager før mit tøj er tørt igen? Jeg vil helt ikke trænge mig på for længe." Lød det forsigtigt fra hende, mens hun tog en smule at drikke af den varme te. Hun rynkede kort på panden da den var varm. "Av..." Lød det meget lavt fra hende.
avatar
Rose
Baka

Antal indlæg : 194
Join date : 23/05/16
Hjemsted : På grund af et jordskælv, bor hun på sin arbejds plads

Tilbage til toppen Go down

Re: Rich and Poor peoples lives and dies as one.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum