Office flirts

Go down

Office flirts

Indlæg by Aigemfarrel on Man apr 02, 2018 6:40 pm

"Hendes navn er Alex... Brune øjne, mælkehvid hud, brunt sort hår der går ned til hendes navle og hun er 1.63 cm høj, men hun går konstant i højehæle." Lød det kækt fra Jonakin. "Hun er 24 år og har et hjerte af guld. Hun søgte jobbet i håb om at får noget erfaring indenfor firmaer, den måde de fungere og køre rundt. Hendes ønske er at fortsætte med at arbejde og starte et firma med mode, derfor søgte hun stedet her. Da vi arbejder med mange forskellige mennesker, vil hun se hvad folk normalt går i og hvilken prisklasse af folk der er villig til at gå i hvad." Han sendte Josh et lille smil, mens Alex stod bag ham. "Hun er din indtil du ikke ønsker hende længere." Lød det drillende fra ham, mens Alex var iklædt et gråt skørt og sort tæt siddende langærmet trøje. Så snart Alex og Josh stod for hinanden rakte Jonakin Alexs papir til Josh, Inden han gik hen til Jacob og stod nu foran ham.

"Hey Jacob, jeg fandt også en assistent til dig. Hendes Navn er Evaline." Han så kort tilbage på Evaline, der stod med en grøn langærmet striktrøje og en tæt siddende hvid nederdel og hvide høje hæle. "Øjne er grå sorte i lyset, langt mørkt brunt hår, med en smule krøller, 1,73 høj i flade sko og bruger en størrelse D70 i BH." Lød det kækt fra ham. Han så derefter tilbage på Evaline. "Jeg Hun er 22 år gammel og ønskede arbejdet her fordi... Ja..." Han så ned i papirene.
"Tja... Jeg valgte hende fordi hun helt sikkert ville være sjov at snakke med og arbejde sammen med... Men hun skrev i sin ansøgning at hun så et billede af dig og hvis hun skulle arbejde og lytte til nogle, skulle det være nogle som er så frække som dig." Lød det kækt fra ham, mens Evaline kort nikkede og smilte kækt til Jacob. "Så ja... Hendes kontrakt står til at være 3 måneder, hvis hun gør et godt arbejde, så kan du forlænge hendes ansættelses kontrakt, men god arbejdslyst... Jeg mangler stadigvæk at snakke med Joaquin." Lød det kækt fra ham, inden han luntede væk, for at møde Joaquin på hans kontor.

"Hey Joaquin! Kan du huske at jeg drillede med at finde en assistent til alle folk. Don't you worry now, jeg har nemllig fundet en skøn jomfru til dig." Lød det kækt fra ham. "Hendes navn er Haru, Meget mørke øjne, nærmest sorte,  mælke hvid hud, ses som smukt i nogle lande." Lød det drillende fra ham. "Håret er kul sort og meget langt, jeg vil endda våge og sige at hendes hår er ligeså langt som din overkrop." Han klikkede drillende med tungen. "Tynd og lav, små hofter og ikke de største bryster dog... Lidt trist men ja, hun er 1,53 cm og elsker dyr... Grunden til at jeg valgte hende var på grund af hendes mange andre job, hun er vant til at arbejde med computer og har været månedens medarbejde i et andet firma, så hun har et strålende ry og et kærligt lille stemme... Så lige noget for dig" Lød det drillende fra ham, inden han så tilbage på døren. "Haru.. Kom bare ind." Lød det fra ham. "Hendes ansættelses kontrakt er 3 måneder, lav den længere hvis hun klare det godt nok." Han sendte ham et lille smil, mens Haru forsigtigt trådte ind af døren og så op på Joaquin. Hun var iført grå og hvid, hendes hånd lagde sig på dørkarmen, mens håret var sat en smule op.

Jonakin luntede derefter mod Xander. "Hey Xander, jeg har fundet en til dig selvfølgelig. Jeg har fundet en sød lille sukkerknald til dig. Rose 1.72 cm høj og hun nægtede at give mig hendes størrelser, ellers så dem kan jeg ikke fortælle dig, men hun er 19 år gammel og meget god til at rydde op, hun arbejder hårdt og er altid i godt humør. Hun skal nok gøre dig stolt, grunden til at jeg valgte hende og ikke en anden var at hendes ansøgning forklarede at hun var villig til at arbejde alle arbejdstider, hvor hun derimod ville gøre sit bedste for at arbejde hårdt, hun bor i nærheden af dig så vil også kunne hjælpe dig i tilfælde af at du har brug for hjælp der hjemme, men har ikke køre kort.. Så der kan hun ikke hjælpe." Lød det kækt fra ham, inden han så tilbage på Rose, den langhåret blonde pige.  Hun var iført en lang sweater og en fersken farvet nederdel, håret var løst og de store brune øjne så op imod hans blå øjne. "Rart at møde dem hr." Lød det beroligende og rart fra hende.

Jonakin stoppede derefter op ved den sidste som var River. "Hey River din skønjomfru er her... Yuuka." Han pegede tilbage på Yuuka, der stod med hænderne samlet og en mørk fersken farvet sweater og bukser på. Jonakin smilte derefter til Yuuka. "Jeg havde dog bedt dig om at have nederdel på... Men det går nok for i dag, men ellers skal alle kvinder have en nederdel på." Lød det drillende fra Jonakin, hvor Yuuka spærrede øjnene en smule op. "Oh, undskyld jeg troede du lavede sjov." Lød det forsigtigt fra hende. "Ok... River, hendes navn var Yuuka, hun har halv langt blondt hår, 1.71 cm høj, grønne smukke øjne og en hvid hud, men ikke bleg hvid. Hun ligger på omkring en F skål og vejer 65..." I det han sagde hendes mål daskede Yuuka dog til ham. "Det blev sagt i fortrulighed!" Lød det irriteret fra hende, hvor Jonakin drillende klikkede med tungen. "Hun er fighsty... Hendes Cv var flot skrevet og vel formuleret, hun vil konstant være nær dig og arbejder fuld time, jeg har ansat hende og din måde at fyre hende på er skrevet i kontrakten. Hvilket betyder." Lød det drillende fra ham. "I følge hendes kontrakt skal alle skrive under på at hun skal fyres, så... Ja... Du er nød til at få Joaquin, Josh osv til at skrive under også... Det samme gælder Erina." Han pegede tilbage på en anden kvinde med brunt hår.


Den sidste var dog Cloud, den der altid havde haft en assistent, men somregl havde han flirtet og knaldet dem. Så denne tøs var valgt ud til ham og kun ham, en feminist der ikke ønskede at knalde nogle. Det stod endda på hendes CV at hun var feminist og gik meget op i ligestilling, samt det at hun blev sur da Jonakin nævnte at hun skulle have en nederdel på. Hvilket fik ham til at grine. "Hey Cloud! Jeg har din nye assistent her.. Navn.. Erina, 1.73 cm høj, røde øjne, hvilket var det jeg faldt lidt for og hun er 22 år... Jeg tænkte at du ville elske denne del, hendes CV er ok.. Men hun har været undertøjs model, og arbejdet på forskellige steder med papir, så hun kan sagtens arbejde her samt det at hun ikke har noget imod at sige dig imod, så det er meget fedt." Lød det drillende fra ham. "Så ja... Erina.. Dette er din chef Cloud, hav en god dag." Lød det drillende fra ham. Erina så kort op på Cloud og nikkede kort til ham. "Rart at møde dig." Lød det lavt fra hende.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by River on Tirs apr 03, 2018 7:00 pm

Josh var sikker på at han havde sagt til Jonakin, at han ikke ønskede sig en assistent. Hvis tingene skulle gøres, så ville han bare gerne gøre det selv. Dette var tydeligt allerede nu hvor han stod med en hel masse bunke papirer i sine arme. Hans brune øjne var spærret op i en overrasket grimasse. Assistenten var smuk! Men, han havde intet at kunne sætte hende til. Dog nåede han ikke at sige noget til Jonakin, før den unge mand var smuttet igen for at komme hen til Jacob.
Josh pustede ud og rakte ellers sin ene hånd frem til Alex, imens den anden holdte om papirerne. ”Rart at møde dig… jeg er din boss Josh… uhm…” han smilte varmt til hende. ”Jeg havde ikke forventet at få en assistent, så jeg har ikke helt nogle opgaver til dig endnu… men uhm, skrivebordet derover er dit, så du kan bare finde dig til rette også kommer jeg med nogle opgaver.” Efter at have smilt en sidste gang varmt, gik han videre igennem kontoret.

Jacob havde ikke nået at morer sig særlig meget over synet af Joshs forvirret ansigt, før Jonakin pludselig stod foran ham med en ny assistent. De blå øjne så overrasket ned på Evaline og derefter Jonakin. Da Jonakin drillende sagde hendes BH-størrelse, sukkede Jacob opgivende og så nu ellers ned på Evaline igen. Det kække smil hun bar sad perfekt på hendes læber. Han smilte dog bare selv venligt til hende. Så snart Jonakin nævnte det med at hun fandt ham fræk, rødmede han og rømmede ned i sin hånd.
Så snart Jonakin var smuttet, smilte han venligt til Evaline. ”Dit skrivebord står allerede parat og din første opgave kan være at lave et skema for min dag i dag.”

Joaquin var godt i gang med at arbejde inde på sit kontor, da ingen andre end Jonakin pludselig stod i døråbningen med sit altid så kække smil. Ligesom han skulle til at spørge ham hvad han ville, åbnede den unge mand selv munden og forklarede det hele. Jo mere han fortalte om denne Haru, jo mere ønskede Joaquin at se hende og møde hende. Dette fik ham til at trippe utålmodigt med fødderne der gemte sig under skrivebordet. Og så snart Haru trådte ind, bankede hans hjerte kraftigt i hans bryst. Hun var smuk… meget. Alt ved hende! Hun lyste op som en engel og de ben… ja… han kom til at se en smule op og ned af hende.
Stadig med et bankende hjerte, rejste han sig fra skrivebordet og gik hen for at hilse på hende. ”Goddag Haru. Jeg er Joaquin og må jeg have lov at sige, at du er noget så smuk.” Han smilte charmerende og varmt til hende.

Xander der lige var kommet tilbage for et møde, tog imod Jonakin med et fnys og blev ellers ved med at gå. Dog stoppede han op så snart der blev nævnt noget om en pige. Han så sig over skulderen og ellers hen på Rose. Her gav han hende elevatorblikket og smilte ellers kækt. ”Det skal nok blive sjovt.” Med selvsikre bevægelser gik han imod hende og så ellers ind i de smukke brune øjne hun bar. ”I lige måde Rose… jeg elsker at hører du er hårdtarbejdende…” Han smilte charmerende til hende. ”Det gør os perfekte sammen… du kan starte stille ud og hente mig en kaffe.” Han blinkede kort til hende.

Stresset som altid, sad River og skrev på sin computer, da ingen andre end Jonakin forstyrrede ham. Irriteret vrissede han og så hen på ham med sine sorte øjne. ”Skrid Jona…” ordene blev slugt i det han så Yuuka. Strålende stod hun der, lige hans type, noget så yndig. Han sukkede dog bare og smilte dog kækt da han nævnte hendes fighsty personlighed. Altid noget… han så igen op på Yuuka. ”Det er underligt at vide hendes mål, men hey… informationer.” Han smilte kækt til Yuuka og nikkede ellers ud mod hendes skrivebord. ”Du kan bare begynde… der er forskellige papirer derude som skal sættes i orden.” Efter dette så han bare på sin computer igen. ”Og haha, hvor sjovt med hendes fyrringskontrakt… som om jeg bare fyre mine assistenter hist og pist.” han fnyste kort. På den anden side… hvis Yuuka irriterede ham og ikke de andre, så fik han et problem… så kunne han ikke fyre hende.

Cloud derimod, tog godt imod hans sekretær/assistent. Hun var smuk, som bare pokker og hey, der var ikke den kvinde som han ikke kunne slå benene væk under. Så, lige meget hvad Jonakin sagde, så skulle han nok slå benene væk under hende. Han smilte venligt og charmerende til hende. ”Det er rart at møde dig Erina.” Hans stemme var smooth og mørk. ”Du er smuk, jeg kan sagtens forstå at du har været en undertøjsmodel.”
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 195
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by Aigemfarrel on Ons apr 04, 2018 12:03 am

Alex sendte Josh et lille smil. Han havde alt for mange papir i sine arme, han var et fald fra en katastrofe. Hun tog forsigtigt fat i hans hånd og trykte den forsigtigt. "Oh... Jonakin havde sagt at alle var indforstået med det og at jeg havde de kriterier som du ønskede." Hun lagde en hånd under nogle af hans mange papir. "Jeg kan da starte med at hjælpe dig med de mange papir du har." Lød det kærligt fra hende, hvor hun tog dem fra ham. "Skal de arkiveres eller skal de deles op i alfabetisk orden? Jeg kan det hele." Lød det drillende fra hende, hvor hun blinkede til ham.
Uh! Hun skulle virkelig passe på med ikke at flirte med ham, for han var ret køn. Men han var derimod også hendes chef, han ville sikkert finde det meget upassende fra hendes side at hun flirtede med ham. Derimod måtte hun holde sig en smule bag ham, forsøge at snakke pænt og være professionel overfor ham, plus hun skulle tjene penge og lære at starte et firme op fra bunden, så det at arbejde fra chefen over de andre små arbejder, var en stor ting. "Jeg kan hjælpe dig med papirerne og når du så finder noget andet jeg kan lave, skal jeg med glæde lave det." Lød det kærligt fra hende.

Jacobs rødmen fik Jonakin til at grine og se en smule tilbage på Evaline. "Hyg dig." Lød det drillende fra ham, inden han forsvandt og lod dem falde i snak sammen. Evaline smilte bare kækt til Jacob. "Et skema, selvfølgelig... Har du nogle papir jeg kan gå du fra?" lød det kækt fra ham. "Du ved, nogle papir eller emails hvor jeg kan finde nogle af de ting du skal. På den måde finder jeg dine planer for i dag og ligger dem ind i et skema, jeg har fået en lille pager, hvor jeg kan lave dit skema så den enlig også er på din mobil. På den måde kan jeg skrive til dig eller bippe dig hvis du har sendt mig ud efter kaffe og der er kø, på den måde kan jeg sætte dig igang fra bilen af." Hun smilte stort til ham. "Så e-mails, papir, dokumenter jeg kan gå ud fra, giv mig det og jeg vil straks gå i gang." Lød det kærligt fra hende, inden hun trak sin pager frem og så op på ham med blide øjne, dog et lidt forførende skær i dem.
Hun ønskede at virke professionel for ham, da det så ville gøre at han ønskede at hun blev og på den måde ville han forelske sig i hende og hun ville nå sit mål med arbejdet! YUSH! Hun smilede stort til ham.

Jonakin kunne nærmest se hvordan Joaquin blev spændt på at se sin nye assistent, hvilket gjorde at han fortrød lidt at han ikke havde hyret en gammel heks, på den måde ville han have håbet på en skøn jomfru men havde fået heksen. Dog i det øjeblik Haru trådte frem, kunne man se den lille overrasket dreng der så det store disney land skilt. Dette fik dog bare Jonakin til at smile. Haru sendte Joaquin et lille genert smil til Joaquin.
"Goddag." Lød det fra hendes nærmest beroligende stemme, en kærlig og nærmest moderlig stemme, der var så blid mod trommehinderne. Hun havde hænderne samlet foran sig, med øjnene der så op i hans blå øjne. "O-oh my..." Lød det lavt fra hende, hvor hun lagde sine hænder på hendes kinder og hun kort så ned i jorden, for at dække de røde kinder. Jonakin klukkede bare en smule og forlod dem til sig selv.
"Mange tak... Det er jeg glad for, jeg frygtede lidt at min påklædning var utilpas til arbejdsstedet. Selvom den herre før, fortalte mig at dresscoden var Nederdel og trøjer, man bestemte selv længden, men jeg frygtede lidt at man skulle have dækket skuldrene." Lød det forsigtigt fra hende, hvor hun så op på ham med de blide øjne og det kærlige smil. "Men... Hvad kan jeg gøre for dig, Hr Mclain." Lød det blidt fra hendes lave stemme. "Jeg fik at vide at jeg ville få et bord, og jeg henter gerne kaffe, te, tøj ved vaskehuset og lufter hund hvis du har det. Jeg står til din rådighed i alle situationer." Lød det blidt fra hende, hvor hun fjernede en lille tot fra hendes ansigt.

Rose følte sig lidt utilpas i denne situation, mest fordi Xander sagde at det nok skulle blive sjovt. Hun håbede ikke på at det ville blive en klam og underlig oplevelse at arbejde for så stort et firma. Hun så en smule tøvende op på ham, dog da han sagde at han nød at hun var hårdt arbejdende, hvilket fik hende til at smile forsigtigt og nikke til ham. "Ja hr." Lød det lavt fra hende.
Hans charmerende smil var rart, men det gjorde hende alligevel en smule nervøs, hun ville helst gøre et godt arbejde. "Oh.. Kaffe, ja... Selvfølgelig." Hun vendte sig om mod døren og åbnede den forsigtigt, inden hun vendte sig om imod ham igen. "Oh... Drikker du sort kaffe eller med mælk og sukker?" Lød det forsigtigt fra hende. "Bare rolig jeg skal nok lære det hurtigt, hr." Lød det en smule undskyldende fra hende. Så snart han havde sagt det, ville hun gå ud og komme tilbage med kaffen til ham, hvor hun stod med koppen i sin hånd. "Er der et sted jeg må stille den. Hr." Lød det forsigtigt fra hende.

Yuuka kunne allerede høre i starten af River var en hård nød at knække, det at hans første ord var Skrid til Jonakin. Dette fik hende til at se ned i jorden og alligevel stå en smule bag Jonakin der bare smilte og snakkede. Papirerne skulle sættes i orden, hvilket fik hende til at nikke og kort bukke. "Ja hr." Lød det kærligt fra hende. Ok, papirerne skulle i orden. Hun havde fået at vide at papirerne skulle ind på deres computer harddisk og derefter hen på en backup, for derefter at komme i mapper som ville blive placeret nede i en af deres arkiver under dem, hvilket betød at det kunne blive lidt hårdt, men det skulle nok gå! Roligt begav hun sig ud og stillede sig ved bordet, hvor hun delte papirerne en smule op, for at hun ville kunne overskue dem inden hun gik hen og scannede dem ind på computeren.
Jonakin smilte drillende til River. "Hun er aldrig blevet fyret før, hendes kæreste har fået hende fyret to gange... Men jeg har kun hørt godt fra hendes arbejdspladser, det eneste ved hende er at hun kan være en smule uheldig, så pas på med at bestille kaffe, hvis du ikke vil have det over dig." Lød det drillende fra ham. "Det sagde hendes sidste arbejde i hvert fald.... Men jeg tænkte at det kunne være en god ide med det, da du altid er så sur, hvilket gør at jeg tænkte at du sikkert i vrede kunne risikere at fyre hende... Men hun er flot ikke? Selvom jeg havde bedt hende om at komme i nederdel, det har jeg bedt alle pigerne om." Lød det drillende fra ham, inden han blinkede drillende til River. "Er du ikke enig, nederdel frem for bukser!"

Erina smilte varmt til Cloud, lige til han sagde hun var smuk. Hvilket gjorde at hendes øjenbryn blev løftet en ansigtet blev koldt. "Oh tak... For skønhed er den eneste måde at man kan bære undertøj og blive kendt på det for, for ikke at snakke om at jeg selvfølgelig valgte at stå op og tænkte oh... Jeg må hellere gøre mig køn for at min boss kan flirte med mig og kalde mig smuk, for det er jo det alle kvinder drømmer om." Lød det sarkastisk fra hende. "Drop flirten og giv mig arbejde, jeg ikke interesseret og har ikke brug for dine små kommentar om mit udseende, ikke fra en lille flødebolle som dig." Hendes ord var kolde, og fik selv Jonakin til at adskille sine læber og derefter se fra Erina til Cloud, inden han forsigtigt gik ud.
"Shots fired." Lød det drillende fra ham, inden han lukkede døren efter sig.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by River on Tors apr 05, 2018 7:15 pm

Papirerne… hun kunne hjælpe med papirerne. Og før han rigtig kunne nå at sige hende imod, havde hun taget papirerne fra ham og begyndte at snakke om hvor vidt det skulle i alfabetisk orden eller arkiveres. Hendes lille blinken fik ham til at rødme og ellers klø sin nakke. ”Tak… i så fald vil jeg gå i gang med det næste at lave.” Han smilte stort til hende og begyndte ellers at gå hen imod sit kontor igen. ”Og okay, jeg skal nok lede efter flere jobs du kan lave efter du har arkiveret papirerne.”
Det var mærkeligt for ham. Han var van til at klare det hele selv og nu skulle han give en anden ordre. På samme tid var denne stakkels kvinde blev informeret om, at han vidste hun ville komme, så hun troede der var en masse at lave.

Jacob nikkede til hendes ord. Efter dette gik han ind på sit kontor, hvor han her sendte hende de forskellige emails og dokumenter han nu havde, så hun kunne få lavet det såkaldte skema. Så snart han var færdig, stak han hovedet ud af døren og bankede en smule på det for at fange Evas opmærksomhed. ”Hey, de skulle gerne alle være sendt nu.” Han smilte stort til hende.

Harus reaktion på hans kompliment var noget af det kæreste Joaquin havde set. For ikke at sige hun sagde oh my. ”Nej nej, din påklædning er overhovedet ikke upassende, det klæder dig virkelig godt!” Langsomt var han begyndt at gå tilbage til sit skrivebord. Dog havde han bare mere lyst til at blive ved med at stå og betragte Haru. Hun var virkelig smuk. Af en eller anden grund, løb der en kuldegysning ned af hans ryg da hun kaldte ham Mr. Mclain. Han smilte en smule drillende. Dog da hun nævnte noget med et bord, pegede han ud mod skrivebordet som man kunne se igennem kontorets glas. ”Bordet du ser derude er dit og godt at høre… jeg kan godt bruge noget kaffe og papirerne du ser ude på bordet skal sorteres.”

I Xanders øjne kunne hun ligne en lille mus. En smuk mus… han klukkede ved sin tanke og gik ellers ind for at sætte sig. ”Jeg drikker det med en teske sukker og et skvæt mælk. Og det gør ikke noget du spørg, trods alt er du lige startet… er der noget du vil vide, så skal du bare spørger… jeg er sikker på du nok skal lærer det hurtigt.” Hvis de skabte øjenkontakt ville han blinke til hende og ellers betragte hende bagfra når hun smuttede. Dog kunne han ikke se nogle former for kurver i det tøj hun bar… sikke en skam.
Da hun kom tilbage signalerede han til at hun bare kunne stille det på bordet.

Så denne Yuuka var altså en meget uheldig kvinde? Han fnyste og viftede ellers med hånden. Et tegn på at Jonakin skulle smutte. ”I så fald ved jeg at jeg ikke skal bestille kaffe af hende… hun kan få lov til at lave alt andet… og jo jo, nederdele er bedre end bukser. Det kan jeg godt give dig ret i, smut nu!” uden at se på Jonakin, betragtede han sin computer og viftede stadig med sin hånd.

I overraskelse spærrede Cloud sine øjne op. Han havde ikke gjort andet end at kalde hende smuk, også flippede hun ud på ham! Han stod der som et stort spørgsmålstegn og han følte endda at han var blevet kastet flere meter bagud! I et kort øjeblik så han hen på Jonakin, der hurtigere end livet var smuttet fra ham og Erina. ”Jeg uhm… okay.” Han rakte hende nogle papirer og så ellers kort hårdt på hende. ”Måske du skulle passe på med at kalde din chef for en flødebolle.”
Dog fik han også kort et kækt smil på læben. ”Men hey… du har gejst. Det er jeg vild med.”
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 195
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by Aigemfarrel on Tors apr 05, 2018 8:23 pm

Hans lille rødmen fik hende til at sende ham et kærligt lille smil, hvor hun kort nikkede. "Du svarede ikke, skal det arkiveres eller i alfabetisk orden i nogle mapper?" Hun lagde hovedet en smule på skrå, hvor hun her ventede på at han svarede hende. Hun skulle jo helst ikke sætte papirerne i de forkerte mapper, eller i de forkerte skuffer. Hvis hun gjorde det ville hun risikere at blive fyret eller skabe store problemer.
Papirerne skulle arkiveres, hvilket fik hende til at nikke og dreje rundt på hælen. "Ja selvfølgelig hr." Lød det kækt fra hende, mens hun gik hen til sit bord. Jonakin havde fortalt dem alle om hvordan man arkiverede papirerne og hvor dokumenterne skulle ligge, samt hvor de skulle gemmes. Hun gik grundigt i gang, hvor hun tjekkede alle papirerne igennem, for at sikre sig at de lå rigtigt. Så snart det var gjort ville hun gå hen til kopi rummet og scanne papirerne ind på computeren.

Så snart Jacob gik ind på sit kontor satte Evaline sig ned på sin stol og åbnede computeren, her ville hun rykke lidt ting rundt for at det ville stå som hun ønskede det skulle. Hun havde trods alt brug for de forskellige ting, dog så snart Jacob bankede på dørkarmen, løftede hun hovedet og så op på ham. "Selvfølgelig, det skal nok gøres med det samme." Lød det fra hende, inden hun begyndte at tjekke alt igennem.
Alle dokumenterne blev tjekket igennem, hvor hun fandt frem til det meste, inden hun bankede på hos ham igen og stillede sig i døren med sin pager i hånden. "Ok, du har et møde med møbel designeren klokken 10:40, det er sat af til en time. Derefter skal du hen til Hansens hvor du skulle forsøge at finde finde noget nyt terpet til huset på Henryts gaden nummer 6..." Hun fortsatte med at remse ting op, til hun nåede slutningen. "Ønsker du selvskab på dette, eller skal jeg gøre klar til i morgens arbejdes skema, for ikke at snakke om at jeg lige skal sætte mit headset til også, men det tager kun få minutter." Hun så op fra sin pager, hvor hun så ind i hans iskolde blå øjne, de virkede nærmest hvide i hendes øjne.

Haru smilte blidt til Joaquin, med rosa røde kinder over hans ord. "Tak, mange tak Mr Mclain. Jeg er glad for at det var det rigtige tøjvalg." Lød det blidt fra hende, inden hun så tilbage på bordet han pegede på. Uh, der var allerede en stak papir. Ikke at det overraskede hende, dette firma var kåret til et af de mest kendte og veltjente ejendomsfirmaer, folk blev sat i kø for at få solgt deres hus hos dem. Så intet under at der var meget at lave allerede fra morgen af.
Hun samlede sine hænder og bukkede kort for ham. "Drikker du din kaffe sort?" Lød det kærligt fra hende, så snart han svarede ville hun hente kaffe til ham og derefter gå ud til bordet og kigge papirerne igennem. Hun ville dele det op til solgte papir bunke og ikke solgte, samt huse der skulle sættes i stand. Hvilket blev delt op i forskellige mapper, med forskellige farver. På den måde kunne det hele findes hurtigere, hvis han bedte om det. Hun smilte dog bare for sig selv mens hun sorterede det hele.
Roligt fik hun også sat headsettet til, så hun nu kunne tage hans telefon samtaler.

Rose smilte blidt til ham og nikkede forsigtigt. "Så vil jeg hente det til dig." Lød det kærligt fra hende, inden hun forsvandt. Så snart han signalerede til hende, placerede hun det roligt på hans bord og gik derefter væk. Så snart det var gjort ville hun sætte sig ved bordet og arbejde, hun skulle dog lige lære lidt af de forskellige computer programmer, ikke at hun ikke havde lidt held med det, men IT folkene hjalp hende alligevel en smule, da computeren ønskede at opdatere, samt det med headsettet havde hun også brug for hjælp til.

Jonakin forlod River, så snart han viftede med hånden, på trods af at River stadigvæk snakkede. "Ja meget uheldig." lød det drillende fra ham. "Godt så, husk det Yuuka, nederdel frem over." Lød det drillende fra ham, hvor Yuuka kort nikkede. Hun skulle nok forsøge at finde en nederdel. "Er der noget jeg kan gøre for dig Mr Phoenix?" Lød det forsigtigt fra Yuuka, dog med et lille forførende smil fra hendes læber.

"Måske min chef skulle passe på at jeg ikke anmelder ham for sexchikane." Lød det hårdt fra hende, inden hun tog papirerne hårdt ud af hånden på ham og ellers vendte sig om for at sætte sig ved sit bord, roligt placerede hun papirerne på bordet. "Jeg gik nu ikke efter at du skulle blive vild med mig." Lød det koldt fra hende. Hun vrikkede en smule med hofterne, mens hun gik ud af døren. Roligt forlod hun ham i hans kontor og tog her headsettet på sig.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by River on Søn apr 15, 2018 8:34 pm

Jacob lyttede til Evalines ord om hvilke planer der var for ham i dag. Møbeldesigneren… Oh ja, det havde han fuldstændig glemt. Måske det slet ikke var så dårlig en ide med en assistent. ”Jeg vil heller end gerne have selskab.” Han gik hen og satte sig ved skrivebordet. ”Du kan bare tage med mig når du har sat dit headset til, så tager vi bare sammen hen til møbeldesigneren.”

Joaquin kunne næsten ikke tro at en pige så sød som hende var hans assistent! Måske der var mulighed for at han kunne date hende. Selvfølgelig skulle han lige lærer hende bedre at kende, men udseendemæssigt var hun allerede fuldkommen hans type. Da hun bukkede for ham, satte han nysgerrigt hovedet på skrå. Der var ingen tvivl om at hun kom fra en hel anden kultur. ”Oh, ja… jeg drikker den skam helt sort, så der er ikke noget specielt at huske der.” for at virke en smule forførende, blinkede han til hende.

Xander betragtede Rose som hun forsvandt ud af døren. Desværre var der ikke meget at se. Ingen former, dog havde hun sit søde ansigt.

River smilte over Yuukas måde at sige hans navn på. Mr. Phoenix.
Og det forførende smil på hendes læber gjorde det bare bedre. Her lænede han sig tilbage i stolen og bed sig i underlæben. ”Well… hmm, nej… du kan bare starte med at sidde og tage telefonen. Eller, tage dig af papirerne på skrivebordet.” han smilte selv her forførende til hende og kiggede ellers på sin computerskærm.

Det var fuldkomment skørt for Cloud. Hun var efter ham og de havde egentlig ikke snakket mere end få sætninger sammen. Han stod nu bare og så måbende efter hende. Dog var tiden inde til at han heller måtte gå ind på kontoret. Forhåbentlig skete der ikke mere den dag. Han satte sig i stolen og spekulerede over sin nye sekretær. Hvad mon hendes problem var?
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 195
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by Aigemfarrel on Søn apr 15, 2018 9:03 pm

Evaline følte at hun havde gjort et godt job, da hun trods alt havde været hurtig til at finde papirerne og løbe dem igennem, samt det at hun havde lært computeren hurtigt at kende. Hun smilte kækt til ham, da han sagde at han gerne ville have hendes selvskab. "Godt så." Sagde hun med et lille smil på læberne. Hendes blik fulgte ham, mens han satte sig ved sit skrivebord.
"Ok, det bliver gjort hurtigt." Lød det kærligt fra hende, inden hun gik ud igen og sluttede tingene til, så snart det var gjort stillede hun sig ved døren igen. "Alt er sat op og er klart igen, hr... Jeg har ringet til chefføren som køre os til stedet." Lød det fra hende med et stort smil på hendes læber.

Haru lavede ikke andet end at sende Joaquin et kærligt sprog, mens hun lyttede til hans ord om kaffen. Forhåbentligt måtte hun gøre et godt arbejde, samt det at hun sagtens kunne hente en kop kaffe, det ville ikke blive et problem. Hun nikkede derfor forsigtigt til ham og gik ud. Ignorede hans lille flirten, selvom det gav hende lidt varme i kroppen.
Hun kom tilbage med kaffen, hvor hun satte koppen ved siden af hans computerskærm. "Her... Er der mere jeg kan gøre for dig?" Lød det kærligt fra hende, hun sendte ham et stort og kærligt smil. Hvis der ikke var så meget andet at lave ville hun sætte sig ind i systemet her på stedet, på den måde ville hun kunne arbejde hårdt og hvis hun var heldig ville hun kunne blive færdig med det i dag, så hun ikke havde så mange problemer næste dag! Yush! Dette job skulle hun nok klare, det ville ikke være et problem denne gang! Plus chefen virkede til at være super rar!

Yuuka nikkede og bukkede kort for ham. "Selvfølgelig, jeg gør så du kan tale direkte til mig når du trykker på den røde knap, så går du igennem min linje på min telefons højtaler." Hendes stemme var blid, mens hun så imod ham.
Så snart hun sad ved sit skrivebord sad hun med papir og mapper, hvor hun sluttede computeren ordentligt til telefonen. På den måde ville det ikke blive så svært at finde numre der ringede dem op, da de nu ville blive skrevet ind i deres database, samt ville hun kunne optage dem der ringede, hvilket de kunne lære noget af. Hvis folk ringede og var sure eller truede dem, dog ville hun selvfølgelig ikke lave for mange problemer med dette, hun ville lave en lille database til disse optagelser.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Office flirts

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum