Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Latest topics
» Forget me not. -Zack-
Yesterday at 1:13 pm by Chain

» Messing, with a few dates -Josh-
Ons nov 14, 2018 5:51 pm by Josh

» Rich and Poor peoples lives and dies as one.
Tirs nov 13, 2018 8:30 pm by Josh

» !!A crazy babysitter!!
Man nov 12, 2018 11:48 pm by Noa

» A summer beach, and crack. Xander.
Lør nov 03, 2018 9:19 pm by Haru

» Apartment issues.
Fre nov 02, 2018 11:38 pm by Haru

» My gorgeous tailor - Erina -
Lør okt 27, 2018 3:30 pm by Erina

» Anohana plot XD!
Ons okt 24, 2018 11:55 pm by Haru

» Office flirts
Ons okt 24, 2018 11:47 pm by Haru


My gorgeous tailor - Erina -

Side 7 af 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Fre sep 07, 2018 9:38 pm

Normalt ville Cloud aldrig have haft tanken om at se et vinterlandskab. Men nu når hun stod der, skinnende i måneskin, følte han bare for at se det hele. Og kun sammen med hende. Ingen andre. Her gjorde hans hjerte et lille hop og hans kinder blussede op. Denne følelse… fuck… der var ingen tvivl hvad det var. ”Det… det lyder rent faktisk også smukt… måske vi skulle… se det en dag… jeg skal bare huske at iføre mig varmt tøj så.” af en grund så han flovt væk og havde for engangsskyld. ”Hvis du altså kunne tænke dig at tage mig med.”
Hun havde endnu ikke fundet sin evne. Han smilte beroligende til hende. ”Måske du bare ikke har fundet den nu… jeg fandt heller ikke min før jeg var omkring de 20 år gammel… og ja, det ret sjovt som vi ikke engang ejer evnen fra vores forældre.”
Universet var en underlig ting. Det gav han hende ret i.
Som håbet var ved at svinde ind, gav Erina også op og begyndte at beklage sig. Han skulle til at samle hende op, samt anbefale hende til at fortsætte, som en blond kvinde pludselig stod foran dem. Udover de store brune øjne, bemærkede Cloud med det samme de store bryster under hendes hage. Han smilte kækt, men så derefter op i hendes brune øjne igen. ”Du kommer til vores undsætning kære… hvad må jeg kalde dig?” han smilte charmerende til hende. ”Vi vil meget gerne leje værelset.” her tog han hænderne i lommen og tog de 3 guldmønter op. Her rakte han dem til hende. ”Her… og uh, hvis vi kan låne badeværelset for 2 guldmønter mere, er det, det værd?” han blinkede til hende.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre sep 07, 2018 9:58 pm

Erina rystede blidt på hovedet. "Ja... Nej, jeg ville hellere se det med nogle der ville nyde at bruge tiden på dette. Hvis jeg ser det med en der keder sig ville det bare være træls for os begge." Lød det kækt fra hende, hvor hun her rejste sig op.
Erina klikkede med tungen. "Ja... Måske ingen ide. Jeg kender ikke så mange metoder for at finde det. Men jeg er 22 og jeg har endnu ikke fundet min evne, jeg har kæmpet hårdt for det." Lød det en smule skeptisk fra hende.
"Rose... Mit navn er Rose Tyler." Lød det kækt fra hende. Hun lagde hovedet blidt på skrå. "Jeg hørte at i ledte efter steder at sove, jeg er ked af at sige det men ingen af stederne har åbent så mit bud er nok det bedste. Men i er velkommen til at komme herhen igen hvis i vil lede videre." Lød det kærligt
Så snart han gav hende mønter, så hun kærligt op på ham. Hun rettede sig op og nikkede til dem. "Følg mig." Lød det kærligt fra Rose. Erina valgte her at følge hende. Rose så tilbage på Cloud mens han snakkede til hende. "Det er med i prisen, men det er et dele badeværelse. Så i deler med andre." Lød det kærligt fra hende, hvor hun sendte ham et kærligt smil.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Man sep 17, 2018 7:54 pm

Cloud løftede på skuldrene. "Jeg er nu sikker på at jeg ikke vil kede mig så længe du er der." så snart han havde sagt disse ord, rømmede han ned i sin hånd og herefter fortsatte snakken om evnerne, samt søgen efter et sted at sove. "Måske din evne er et eller andet psykisk og er derfor ikke nem at finde?" foreslog han med en kærlig undertone. "Men jeg kan godt forstå du oprevet... måske du bare er en af de få uden evner? Den som skal læse bøger og lære magien i stedet?" Han var ikke sikker på om hans ord bare gjorde hende mere irriteret. Men, han prøvede ærligtalt bare at muntre hende op. Derudover flirtede han ikke med hende, så hans ord kunne da umuligt gøre hende irritertet, kunne de?
De endte med at låne værelset af denne Rose. Værelset var bestemt ikke det største. Det var mindre end kroværelset. Cloud var blevet forkælet igennem sit liv, så at se et værelse så lille, var altid et chok for ham. Dog skjulte han denne tanke ved at smile kærligt til Rose. Trods alt havde hun været så venlig at give dem et sted at sove.
"Tak Rose," sagde han til hende. "Og at dele badeværelse er helt fint... bare så længe at der er et." han satte sig på sengen og pustede ud. Dagen havde været lang og han var egentlig sulten.
"Vi har glemt at spise!" her så hans grønne øjne forskrækket op på Erina. "Oh nej... og tingene er garanteret lukket nu..." han lagde en hånd på sin mave. "Jeg dør af sult!" dramatisk faldt han om på sengen og grinte derefter lidt.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Fre sep 21, 2018 12:02 pm

Erina så lidt skeptisk på Cloud. "I guess... Jeg synes bare det er træls at jeg ikke har fundet ud af hvad det er, jeg har vel bare valgt at fokusere mere på at arbejde end at finde ud af hvad min evne er, hvilket vel er lidt træls." Hun rømmede kort ned i sin hånd. "Hvis jeg kunne ville jeg presse evnen frem også alt efter hvad den er, bruge den til at arbejde." Lød det kækt fra hende, hvor hun her sendte Cloud et lille smil. "Men som du siger, hvis det er de lorte bøger, ville jeg hade de eneste bøger der er omhandler natur og ødelæggelse, jeg har ikke brug for den form for evne jeg vil meget heller bruge den på så meget andet, noget jeg kan tjene gode penge på." Lød det kækt fra hende, hvor hun endnu engang så ned i jorden.
Erina så rundt i værelset, dette var så småt. Hun var godt nok begyndt at vænne sig til det gode liv på slottet, hvilket fik hende til at skære en grimasse. Rose smilede dog bare til Cloud over hans ord. "Kald hvis der er noget." Her ville hun gå nedenunder igen, hvor Erina her satte sig i den lille seng.
"Hva?? Oh..." Hun lagde hånden på sin mave hvor hun enlig først nu kunne mærke at hun var sulten, den havde hun ikke lige tænkt over. "Dramatisk." Lød det lavt fra hende, hvor hun klukkede en smule over hans ord.
"Vi gik forbi igennem et madsted, tror jeg. Her dufter i hvert fald af mad, så jeg tror bare vi kan gå nedenunder og bestille mad også spise det inden vi går i seng." Lød det drillende fra hende. "Du skal helst ikke dø mens du er sammen med mig, jeg ville være den første mistænkte." Lød det drillende fra hende, hvor hun her daskede til ham.
Roligt rejste hun sig op på sine fødder, der stikkede af smerte. Gud hvor var de ømme, hun ville meget hellere sove og ligge med benene oppe på en pude eller bare alt andet end at gå lige nu. "Kom så." Lød det fra hende,hvor hun her stillede sig i døren.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Lør sep 22, 2018 8:57 pm

Han forstod godt hendes nysgerrighed og generelt ivrighed for at finde ud af sin evne. Sådan var han også selv. Dog er de ikke de nemmeste at finde ud af. Specielt ikke hvis de er psykiske. ”Såååå… du ville ønske at din evne kunne bruges i at tjene penge? Ja, i så fald er en fysisk evne, som styrke og element betvingning. Så er det måske lidt mere de psykiske besynderlige nogle… eller ja.” han smilte blidt til hende. ”Men jeg skal ikke gøre mig for klog på det.”
Så snart Erina foreslog at de kunne tage mad nede i baren, satte han sig op med lysende øjne. ”Det lyder sku godt! Den er jeg med på… og haha, bare rolig… jeg dør ikke på din vagt. Det kommer ikke til at ske.” som hun stillede sig klar i døren, rejste han sig op og gik hen til hende. ”bare rolig, vi finder et sted at sidde dernede. Så får dine fødder hvile.”
I det de kom ned til baren, så han sig nysgerrigt omkring og i det fik han øje på Rose, gik han hen til hende. ”Undskyld mig kære Rose. Er der mulighed for at få noget at spise her?” han spurgte roligt og varmt med en tan af charme.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Lør sep 22, 2018 9:11 pm

Erina nikkede forsigtigt. "Ja... Nej styrke ville jeg kunne bruge på at rykke rundt og jeg ville kunne hjælpe med mange ting, styrke kan bruges på at lave om på værkstedet og værelser." Lød det drillende fra hende, hvor hun så lidt kækt på ham.
Erina ventede på Cloud kom med ned, hun nikkede og klikkede med tungen over hans ord. "Du har bare at holde dig i live mens du er sammen med mig" Lød det skeptisk fra hende, dog med et blink i hendes øjne. Han havde opdaget hvordan hun haltede måske? Havde han seriøst lagt mærke til hvor smertefuldt det var at gå, måske hun ikke skulle gå i højehæle, men hun havde ikke lige andet. Hun sendte ham bare et lille smil over hans ord.
Da de kom ned så Erina rundt, der var nogle borde der virkede ledige. Rose smilede kærligt til Cloud der kom frem foran hende. "Selvfølgelig, jeg finder hurtigt et menu kort." Lød det kærligt fra hende, hvor hun bukkede ned og fik her to menu kort frem, hun gik ud af baren og smilede til dem begge. "Følg med." Lød det kærligt fra hende, her lagde hun kortene ud på bordet og tændte et lys på midten af det runde bord. "Ved i hvad i allerede vil have at drikke? Vand er gratis hvis det er." Lød det blidt fra hende.
Erina satte sig elegant ved bordet. "Jeg kunne godt bruge en øl." Hun løftede menu kortet op for at tjekke det igennem. Der var mange ting der lød lækkert, men nok mest fordi det havde kød i sig.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Lør sep 22, 2018 10:02 pm

Styrke kunne bruges på så meget andet. Ja, det havde hun på sin vis ret i. ”Ja, det kunne man også bruge den til. På samme tid må det også være så kedeligt at blot have styrke som sin evne… dengang jeg var lille, ville jeg så gerne have evnen ild. Jeg ved ikke hvorfor… bare tanken om flammer osv. Jeg ville kunne danse med ild!” han grinte svagt af sig selv. ”Ja, jeg ved det er latterligt, men hey… jeg var en lille dreng.”
Han havde bare at holde sig i live. Kommentaren klukkede han blidt af. Han skulle da gøre hvad han kunne.
Roses blide stemme og venlighed var rart. De kunne roligt sætte sig ved et bord og blev derefter rakt en menu. Med sultne øjne betragtede han menuen. Da Rose snakkede om drikkevare, kiggede han op fra menuen og smilte blidt. ”Jeg kunne også godt bruge en øl. Samt noget vand.” han så ned på menuen igen. ”Jeg kunne godt tænke mig en svinemørbrad, sammen med risen og fluten… uh og grøntsagerne selvfølgelig.” han så op på Rose med et stort smil. ”Det lyder virkelig lækkert!” han så hen på Erina med et svagt smil.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Lør sep 22, 2018 10:21 pm

Erina smilede over hans ønske. "Ja... Jeg ved ikke helt hvad det kan bruges til, ild ødelægger vel mere end noget andet så jeg ser ingen grund til at skulle bruge det." Lød det drillende fra hende. "Alt jeg ved er at jeg da jeg var håbede og drømte om at kunne live folk op, fordi min kanarie fugle døde." Lød det kækt og en smule drillende fra hende.
Rose nikkede til alt der blev sagt. "Vil du have salt på kødet eller uden salt? Salt koster lidt ekstra." Lød det kærligt fra hende, hvor hun ellers så mod Erina der pegede på en side. "Hvordan smager jeres stjerneskud?" Rose så lidt overrasket op på ham. "Jeg synes den er god, men mest til middag. Den er rigtig god, men jeg ville nok hellere sig at vores mørbrad smager bedre, ellers er vores burger rigtige gode, hvis du er til saltet mad har vi Joaquins favorite. Som er en burger med bøf der er stegt med bacon stykker i sig og har viklet bacon om sig, samt to stykker bacon på toppen. Der er salat og løg i, med bacon dressing og en smule tomat, agurk." Lød det blidt fra hende, hvor Erina rynkede lidt på næsen. "Ellers tak, det for meget bacon. Jeg tror mere at jeg vil have jeres kylling med salat ved siden af i stedet for kartofler tak." Lød det blidt fra hende, hvor hun gav Rose menuen endnu engang.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Lør sep 22, 2018 11:07 pm

Ild ødelægger alt? Han klukkede blidt af disse ord. ”Du glemmer vist at ild også giver varme i de koldeste vintre… samt solen! Det en stor ildkugle… eller, det skrev denne bog her i hvert fald. Det lød meget sandsynligt, men på den anden side…” Han så op på stjernerne. ”Kan man overhovedet være sikker? Der er jo aldrig nogle som har været deroppe… det er et stort mysterium… stjernerne… alt det der.” han smilte stort og så ned på hende. ”Og at kunne live folk op ville være en fantastisk evne… den vil dog blive udnyttet hvis folk kendte til den…” han så ned i jorden. ”Det er der ingen tvivl om.”
Han smilte blidt til Rose. ”jeg vil gerne have salt på.”
Imens Rose snakkede med Erina, betragtede han den blonde pige og først her gik der noget meget vigtigt op for ham. Det var Rose Tyler! Mennesket han havde haft inviteret sammen med de andre! Mennesket med dødelighedsblodet. Han sad her med munden i et stort O. lidt efter rystede han på hovedet og smilte til Rose. ”Joaquin huh? Jeg gætter på din bror har en stor svaghed for bacon?”
Ja, han gjorde hende nu klar over, at han godt nu kunne huske hvem hun var. Hvis hun kiggede på ham, ville han smile blidt til hende og så ellers hen på Erina. ”Salat og kylling? Er du sikker på at du er en varulv min kære?” han blinkede her til hende.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Lør sep 22, 2018 11:38 pm

Erina gyste ved hans ord. "Enig. Men jeg nyder ikke ild. Jeg var selvfølgelig mega uheldig eller dum til at jeg valgte at sætte ild til nogle at mine ting, så jeg skabte en lille smule problemer og skader, vi fik slukket det hurtigt og jeg kom ikke noget til, men jeg blev ret skræmt af det alligvel." Lød det lavt fra hende. "Dog er jeg ikke som sådan bange, jeg frygter det ikke jeg kan bare ikke lide at det er så svært at kontrolere." Lød det mumlende fra hende nu.
Da han snakkede om stjernerne så hun lidt forsigtigt op. "Tja... Hvem ved, måske der er nogle der har været deroppe og holder det hemmeligt, måske solen er ild der er ved at sprede sig over alt. Så derfor skal vi måske holde os fra stedet, det er ikke til at vide." Lød det kækt fra hende.
Da de nu snakkede om hendes ønske så hun ned i gulvet og derefter op på ham. "Måske, men jeg ville ikke have noget imod det. Det at folk misbruger dig for at live andre op, medmindre de er onde. Men så ville jeg hellere dø." Lød det kækt fra hende.

Rose nikkede til Clouds ord.
"Ja meget stor... " Lød det blidt fra hende, hvor hun sendte ham et stort smil. Da Cloud kommenterede på Erinas mad, var Rose nu på vej væk igen. Erina lagde hovedet på skrå og klikkede med tungen. "Haha... Ja.... Jeg er en vareulv men jeg er sjovt nok ikke den der bruger meget af min tid, du ved på at træne osv. Så jeg tager rent faktisk på, hvis jeg ikke holder øje med hvad jeg spiser." Hun lagde albuerne på bordet og hånden under hagen. "Såååå..."
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Søn sep 23, 2018 12:19 am

Historien om hendes lille episode med ilden var ret interessant. I så fald kunne han godt forestå at hun ikke ville have noget med ild at gøre. ”hvis man ser det på den måde, så kan jeg godt forstå at du vil have noget at gøre med det. Specielt efter sådan en episode. Men hey, godt at høre der ikke skete noget.”
Snakken om stjernerne var rar og beroligende. Det var en samtale man bestemt ikke kunne have med alle. Det var underlig tilfredsstillende for ham at kunne snakke sådan med Erina. ”Hehe, måske.” han klikkede kækt med tungen.
Hendes lille kommentar om evnen, fik ham til at smile, men ellers ikke kommentere det. Det var sødt af hende at tænke sådan. Bruge evnen på noget godt og for det gode. Desværre kunne man aldrig vide hvad der var ondt og godt med sikkerhed.

Han smilte stort tilbage til Cloud, indtil interessen blev rettet imod Erina, der snakkede om at hun var nødt til at spise sundt. Han klukkede drillende. ”Hvis du spørg mig, så træner du ret meget, så seksuel aktiv som du er.” han blinkede til hende og så ellers rundt. Lyset var dæmpet takket være stearinlysene rundt omkring. Dog varede opmærksomheden på omgivelserne kun kort, før den blev rettet imod Erina igen. ”Men i så fald, forstår jeg det godt. Så er du nød til at holde dig til den sunde mad.” han skabte øjenkontakt med hende. ”Sååå, hvordan syndes du weekenden har været?”
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Søn sep 23, 2018 12:39 am

"Tja, intet skete. Ingen kom noget til kun en smule uroligheder og en smule skuffelser. Det var sådan lidt akavet og jeg fik da også skæld ud, meget skæld ud." Lød det kækt fra hende, hvor hun her løftede hovedet en smule op.
Erina så her mod Cloud. "Det er underligt at du kan snakke om sådan noget. Jeg vidste godt du var klog osv, men ikke filosofisk." Lød det drillende fra hende, hvor hun drillende skubbede til ham. "Kongen en filosof, underligt men sjovt." Hun skubbede blidt til ham.

Da han kommenterede på hendes seksuelle bedrifter, løftede hun sit ene øjenbryn. "Siger du jeg en luder? Eller knalder for meget?" Hun så på ham med et tomt blik, men kort tid efter smilede hun til ham igen. "Jeg tager nemt på, hvilket også er grunden til at jeg rent faktisk ikke spiser kage så tit, jeg tager så nemt på af det." Lød det drillende fra hende, hvor hun her så sig omkring igen.
Hun lod øjnene kigge rundt, lyset dansede på deres ud af flammen mens det varme skær gav dem en varm fornemmelse. Hun gabte her kort, inden hun rettede sig lidt op. "Den har været ok, jeg nyder dog mere at bruge min tid på arbejde. Dog må jeg nok hellere sige at jeg nyder fridagene, det at man kan sove længe og jeg ikke rigtig skal gøre så meget, så afslappende. Dog savner jeg lidt at ..." Hun stoppede sig selv, der var da ingen grund til at sige at hun savnede lidt sexen, ikke at Cloud og hende ikke havde sex, men det blev bare for omklamrende, hvis hun konstant hyggede sig med ham ville hun risikere at se ham som måske lidt mere, hvilket hun ikke ønskede. Hvilket var grunden til at hun tit knaldede mere end en, så hun kunne skifte og ikke ville få følelser til dem.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Søn sep 23, 2018 10:12 pm

Skuffelser. Cloud så en smule spørgende på hende. "Hvorfor skuffelser? Du gjorde det jo garanteret ikke med vilje... men uhm... jeg skal nok lade være med at spørge mere... specielt hvis du ikke ønsker at snakke om det."
Som hun begyndte at drille ham med at han var filosofisk, så han med en smule røde kinder ned på hende og grinte blidt. "Ja... jeg har mine hemmelige sider. Men hey, tak... du kaldte mig lige klog." han blinkede her til hende.

Ordene blev fyret meget hurtig tilbage i hovedet på ham, som hun spurgte om han kaldte hende en luder. Kort blev de grønne øjne spærret op. "Oh nej... jeg siger bare at..." dog reddede hun den selv ved at forklare videre om at hun nemt tog på. Af en eller anden grund kunne han ikke se det for sig. Men på den anden side passede hun jo også på sin vægt. "Javel ja. Det er ret fedt at du har kræfterne til at holde fat i det på den måde." Han smilte anderkendende til hende.
hun nød fridagene, men savnede stadig sit arbejde. Det kunne han vel godt forestå. Også alligevel ikke. "Du elsker derimod også dit arbejde. Så jeg kan godt forestå at du savner det. Men hvad savner du ellers?" han satte sit hoved på skrå. Det var som om at hun tøvede med at fortælle ham dette. Måske noget hun ikke syndes han skulle vide alligevel??
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Tors sep 27, 2018 12:28 pm

Erina lagde hovedet på skrå og så skeptisk mod Cloud. "Jeg gjorde det medvilje, jeg frøs og forstod ikke at ild kunne sprede sig på den måde. Jeg forventede nu mere at værelset ville have været varmt efter og jeg så bare kunne slukke ilden med det samme, det kunne jeg ikke men det kunne mine forældre." Lød det fra hende, hun havde et smalt smil på sine læber, hvor hun roligt så ned i sine hænder.
"Ja... Klog... Du er konge og ingen har ført et oprør endnu, så du gør da noget rigtigt hvilket er meget godt." Hun smilede kækt til ham og lagde hovedet lidt på skrå, hvor hun her kørte en hånd igennem det halv lange hår.

Fedt, den forstod hun ikke helt. Alt man skulle var at spise mindre også bare vænne sig til at spise sundt, knap så meget kød. "Hvorfor er du tynd når du ikke kan klare sådan noget. Du virker nærmest som om du spiser helt vildt, når du siger det på den måde." Lød det kækt fra hende, hvor hun her skubbede til ham.
"Ja. Mit arbejde er mit barn, jeg nyder det og hygger mig meget med at sy. Så jeg finder enlig mit arbejde meget roligt." Lød det blidt fra hende, hun lagde sine hænder i skødet mens hun ventede på maden.
Samtalen kørte dog hen på sex, hun tøvede og han kunne mærke det. "Jeg savner vel at have sex med andre, du ved at prøve andre folk. Det at der ikke er noget specielt altså, følelser i det. Det kan jeg godt lide..." Hun rødmede en smule. Dette var sært at snakke om, måske mest fordi hun normalt ikke snakkede om sådan noget med nogle. Hun sukkede blidt og så nu op på ham.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Cloud on Ons okt 24, 2018 11:44 pm

Cloud kunne sagtens forestille sig en ung Erina der legede med ilden. Hun havde garanteret været en sød unge, forsigtig pige, der havde de bedste intentioner og derfor ikke forstod problemerne med at tænde ild. Selv havde han været en lille møgunge. ”Haha, de tanker man havde som barn. Dengang var alting bare nemmere... jeg savner det af og til.”
Det var helt rart for Cloud at hun rent faktisk kaldte ham klog. Måske var det mere det faktum af, at hun rent faktisk roste ham. Det var sjælendt han fik et kompliment fra Erina. ”hey, tak.” han smilte varmt til hende.

Nysgerrigt så Clouds grønne øjne rundt.. ”Jeg er en meget stor mand, så jeg er nød til at spise meget for at bevare mine muskler. Selvfølgelig gælder det ikke søde sager og sådan, men en masse kød og grøntsager... det er det jeg må æde så meget jeg vil.” som hun skubbede til ham, grinte han bare kærligt, lige i tide til Rose kom med deres mad. Hans øjne lyste op som han så det. ”jeg elsker du beskriver dit arbejde som dit barn... apropos børn... kunne du egentlig tænke dig dem?”
Roligt begyndte han at spise.
Som hun sagde, at hun savnede at have sex med andre var han dog ved at få sin mad galt i halsen. ”Så, du siger egentlig, at hvis vi bliver ved... så ender du med at have følelser for mig?” Nysgerrigt satte han hovedet på skrå. Af en grund begyndte hans hjerte at banke hurtigere. Der kunne være en mulighed for at hun blev forelsket i ham... eller, både og. Hun sad egentlig og sagde at hun ikke ville have mere sex med ham, mest fordi hun ikke ønskede der skulle være følelser i det. Hendes lille rødmen var ret kær.
avatar
Cloud
Noob
Noob

Antal indlæg : 257
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Erina on Lør okt 27, 2018 3:30 pm

"man var dum da man var lille... Men ja... Jeg var dummere end mange andre, men i det mindste nød jeg at være sammen med mine forældre og arbejde med dem, selvom ja... Jeg var dårlig til det meste i starten." Hun smilede kækt til ham.
Det at han takkede hende ved at hun komplimenterede sig fik hende bare til at se lidt drillende på ham og smile kærligt, dog kækt til ham. "No problem." Lød det blidt og en smule drillende fra hende.

Erina lyttede til ham, hun kunne ikke andet end at være lidt overrasket over hvordan han snakkede om at han havde brug for at spise meget fordi han var stor. Altså muskel stor, hvilket bare fik hende til at sætte albuerne på bordet. "Men jeg har derimod lagt mærke til at du helst spiser kødet og lader grønsagerne ligge på kanten. Såååå..." Lød det drillende fra hende.
Samtalen begyndte nu at køre om til hendes baby. "Well jeg nyder at arbejde og holder det tæt ind til hjertet, jeg vil hellere arbejde end at date folk eller have et forhold, så ja lidt et arbejde." Lød det kækt fra hende. Dog da han snakkede om, om hun ønskede at få børn på et eller andet tidspunkt så hun lidt underligt og dømmende på ham. "Det ved jeg ikke, det ville jeg nok ikke have tid til. Jeg arbejder og børn er et meget MEGET stort arbejde, plus de er dyre." Lød det lavt fra hende.
"Hvad med dig? Kunne du rent faktisk tænke dig at få børn, især med Mary?" Lød det kækt fra hende. Hun vidste jo enlig godt at han var tvangsforlovet med Mary.
Erina trak lidt på sine øjenbryn. "Idk... Måske jeg ved bare at jeg har meget svært ved at styre mine følelser, så der er mange gange at jeg bliver forvirret, men jeg tror gerne at det er sådan. Så ja... måske..." Hun rødmede og stemmen var lav, et tegn på at hun var lidt usikker og genert ved denne samtale.
avatar
Erina
Baka

Antal indlæg : 174
Join date : 03/10/17
Hjemsted : Doomsville

Tilbage til toppen Go down

Re: My gorgeous tailor - Erina -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 7 af 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum