Highschool over again!!

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Yuuka on Ons sep 27, 2017 8:55 pm

Kath hev kun Joaquins trøje en smule op over hans bryst, for at se hans overkrop. Den var altid så god, hun kunne ikke andet end at elske at se og røre ved den, hvor hun enkelte gange måtte befamle hans overkrop.

Haru smilte stort, da Joaquin sagde at han var denne lille youtuber hun fulgte. "Jeg gamer ikke rigtig nej, men jeg ser dine videoer, jeg finder dem rare at se og vildt sjove." Hun lyste en smule op, mens hun snakkede. "Det er rart..." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun blidt hoppede en smule op. Dog det at han rejste sig op, gjorde hende en smule urolig. "Undskyld, jeg ville ikke holde dig." Hun trak sin taske en smule over skulderen, før hun roligt smilte og ellers trådte en smule væk.
Yuuka nåede kun lige at svinge tasken over skulderen, da Cloud og River snakkede i munden på hinanden. "Uhm..." Hun lagde sin hånd imod Clouds arm. "Det var mest for at vise ham rundt i new york." Lød det kærligt fra hende, hvor hun kort så op på Cloud. Mente han seriøst at det var en date, burde hun så se det som en date? Var det underligt, det var trods alt hans første dag her, burde det så virkelig være en date? På den anden side datede man for at finde noget mere ud af hinanden, så en date kunne være god. Han var trods alt også køn, rar og rimlig cool, så hun kunne vel godt se dem på en date. "Er det en date?" Lød det spørgende fra hende, hvor hun satte hovedet en smule på skrå.
avatar
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 163
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Cloud on Ons sep 27, 2017 9:09 pm

Joaquins smil blev bare større og større. ”Hvor fedt, det sætter jeg pris på… så du er en af mine bacons.. fantastisk!” Så snart hun trådte tilbage og troede hun forstyrrede ham, viftede han med den ene hånd. ”Nej nej, jeg kan virkelig godt lide at snakke med dig. Har du travlt? Jeg vil egentlig gerne høre mere om dig, trods alt kommer du helt fra Kina, hvilket er fantastisk for resten!” Han nikkede ud imod døren. ”Skal vi følges noget af vejen?”
Cloud kunne mærke sine håndflader blive en smule svedige, da Yuuka begyndte at kommentere på, at det lige netop ikke var en date de havde aftalt. Smilet på den sortøjet djævel gjorde det bestemt ikke bedre. Dog forsvandt det smil, så snart River bemærkede Yuukas hånd på Clouds arm og hendes spørgende ord: Er det en date?
Dette gjorde Cloud mere nervøs, men på samme tid lettede det ham også en smule. ”Hvis du ikke har noget imod det? Hvis du finder det underligt, er det helt i orden… så finder vi dig bare en anden dag, hvor jeg kan invitere dig ud.” Han smilte kærligt til hende.
River fnyste og rejste sig op, tog sin jakke over skulderen og så fra Cloud til Yuuka. ”Du skræmmer hende Cloud… trods alt er det din første dag.. du kender hende ikke.”
”Ohhh, og det gør du måske?” spurgte Cloud spydende.
”Mere end dig,” røg det blot tilbage i hovedet på ham fra River.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 161
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Yuuka on Ons sep 27, 2017 9:24 pm

Haru lo kærligt over hans ord. "Ja.. Jeg er en af dine bacons... Jeg elsker det helt vildt, jeg forstår ikke hvordan du kommer op med det hele, siger du det bare som det kommer, og bliver du virkelig så bange? Eller spiller du bare.. Jeg skal nok holde det hemmeligt." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun blidt lagde hovedet på skrå. "Og undskyld hvis jeg går over stregen, jeg ønsker ikke at stige dig... Undskyld, sige noget forkert." Hun smilte stort til ham, hvor hun klappede hænderne sammen en smule sammen.
Da han sagde at de kunne følges noget af vejen, og at han nød at snakke med hende, smilte hun og lyste helt op. "Virkelig." Lød det nærmest lykkeligt fra hende, hun trådte kort tættere på ham. "Jeg kan ikke følges med dig, men ville du have noget imod at vi tager ud og spiser Sushi, jeg er en smule sulten og jeg bliver hentet og kørt til skole, så vi kan blive kørt derhen, jeg skal nok betale for det du spiser?" Hun så det ikke som en date, men som mere tid at snakke i. "Hvis det altså er fint med dig, jeg ved ikke om du skal noget her efter skole?" Hun lagde hovedet en smule på skrå, inden hun så sig omkring.
Yuuka rødmede en smule, da han nærmest spurgte hende ud på en date. Ville hun virkelig på date med ham allerede, hun blev nærmest helt nervøs. Dog som hun følte for at svare, svarede River for hende. Hun så derfor mod River, hvor hun skiftede lidt fra at se på River og Cloud. "River du er mega uhøflig lige nu, helt vildt uhøflig for at være ærlig. OG Cloud, jeg vil gerne på date med dig, men jeg har ikke råd til det... Desværre... Måske en anden gang, i starten af næste måned?" Hun smilte forsigtigt til ham, hvor hun kort så ud af øjenkrogen mod River. Hvorfor gav det hende en smule tørre læber og en underlig mavefornemmelse, over at hun sagde ja til en date med Cloud.
avatar
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 163
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Cloud on Tors sep 28, 2017 3:00 pm

Smilet blev bare større og større. Joaquin kunne ikke tro at han stod og snakkede med en, der rent faktisk sad og så hans videoer! ”Hvor fedt og ja, jeg bliver virkelig så bange… der er ingen grund til at fake det. Jeg er helt hundrede procent ægte.” Da han sagde den sætning, gjorde han en gestus til ned af sin krop, hvor han her grint fjollet bagefter. ”Og du spørg bare så meget du vil!”
Om han ville med ud og spise sushi? Han lyste helt op. ”Selvfølgelig vil jeg det, jeg har aldrig smagt sushi før, så det er nærmest en hel oplevelse! Og betale, det kan jeg godt selv klare.. medmindre det er meget dyrt, så kan jeg nok ikke… i så fald, må du gerne betale… beklager, jeg snakker for meget, undskyld… vent, egen chauffør? Virkelig? Fedt!”
River så overrasket på Yuuka. Var han uhøflig? Han forsøgte bare at hjælpe hende… Cloud smilte kort hånende imod River, altså lige indtil Yuuka så på ham og desværre måtte afvise daten. ”I så fald, lad os bare nyde en pizza lige nu og så engang i næste måned, invitere jeg dig på en date, et lidt mere fint sted måske?” Langsomt begyndte han at trække Yuuka med sig. ”Jeg kan komme og hente dig, hvad siger du til det? Og betalingen skal du ikke tænke på, den klarer jeg.” Han blinkede kækt til hende.
River så irriteret efter dem, først da de var væk, så han ned i gulvet og kørte foden fra side til side. Hvorfor gjorde det en smule ondt? Havde hans små drillerier med Yuuka i det første år, virkelig udviklet sig til at han var forelsket i hende? Og i så fald, hvorfor vidste han ikke hvordan han skulle snakke med hende. Alt der kom ud af hans mund var bare lort… Han satte sig opgivende på en af stolene. Trods alt havde han eftersidning, hvilket var fint da han aldrig havde lyst til at tage hjem.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 161
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Yuuka on Tors sep 28, 2017 3:25 pm

Haru lyste en smule op, da han snakkede om at alt var ægte. Hun lyste en smule op, hvor hun kort klappede sine hænder sammen. "Virkelig, det ret vildt, du har nogle sjove reaktioner, jeg elsker det.. Jeg elsker det hele... Det lyder fantastisk... Du fantastisk, jeg mener... Alting er uhmmm, jeg.... Hvis jeg skal være ærlig ved jeg ikke hvad jeg skal sige, jeg en fan." Hun trak lidt på skulderne, hvor hun legede en smule med sit hår. Gad vide om han ville med ud og spise sushi?
Hun lyttede en smule til hans ord om at han ikke havde smagt sushi før. Dette fik hende til at lyse op igen. "Virkelig! Du skal smage det, nej nej" Hun rystede blidt på hovedet og viftede med sin hånd. "Jeg vil meget gerne give, lad mig give den her gang." Hun smilte stort til ham. Hun klukkede en smule over hvor meget han snakkede, men det var enlig meget rart. "Du snakker ikke for meget, og jeg vil gerne give maden, så du skal ikke tænke på hvor dyrt det er." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun begyndte at gå. Hun så sig kort over skulderen, inden hun hev sin mobil op af lommen. "Ja..." Hun lagde den i lommen igen, efter at have tjekket den. "Jeg har egen chauffør til og fra skole... Det tror jeg er meget normalt, når man er udvekslings student... Men lad os komme afsted." Hun ventede en smule på at han ville følge efter hende, før hun selv ville gå ud og sætte sig ind i en stor firehjuls trækker.
Yuuka nikkede til Clouds ord. "Ok... Det lyder bedre end det andet." Hun fjernede hånden fra hans arm, hvor hun kort så sig rundt. Da han begyndte at trække hende med sig, tænkte hun enlig ikke rigtig over det. "Tak, men jeg har ikke voldsomt mange penge i det hele taget, så jeg takker gerne for at du vil betale, men jeg skal nok betale for mig selv denne gang." Hun smilte blidt til ham, hvor det her gik op for hende at hun gik fra River. "Oh.. Vi ses i morgen River." Hun vinkede kort til ham, inden de nu forsvandt.
Rose var den sidste til at pakke sin taske sammen, hun var altid så langsom. Dog så hun hvordan River kørte sin fod rundt, hun lagde hovedet en smule på skrå. Han virkede trist. "Hey River." Hun gik hen og lagde en hånd på hans bord. "Jeg tænkte på, hvis jeg venter på dig til du er færdig med eftersidningen, vil du så spise aftensmad hos mig? Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til matematikken." Hun smilte stort til ham
avatar
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 163
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Cloud on Tors sep 28, 2017 3:48 pm

Da hun kaldte ham fantastisk, mærkede han kinderne blive en smule røde, men i stedet smilte han bare drillende til hende, men på en kærlig måde. ”Tak… det er virkelig rart at høre! Du er… jeg kender dig ikke endnu, men jeg er allerede sikker på at du selv er en fantastisk person!” Han smilte kærligt til hende.
I det hun insisterede på at hun gerne ville betale, smilte han bare til hende og nikkede til hende. ”Okay okay, du giver denne gang, så giver jeg en anden gang.” Her fulgte han ellers med hende, eftersom det trods alt var hende der vidste hvor hun ville blive samlet op. På vejen mødte han kort Josh, hvor han informerede ham om at han ikke var hjemme og spise, og om han kunne sige det videre.
Da Joaquin så firehjuls trækkeren, åbnede han munden og satte sig ellers også ind. ”Wow, i så fald vil jeg gerne være udvekslingsstudent.” Han så forundret rundt i bilen. ”Her er ret så fantastisk.”
Cloud smilte bare blidt til hende. ”Det lyder godt… jeg ser frem til både i dag og en anden dag så.” Charmerende så han ned på hende, til de begyndte at gå og nu var på godt vej ned i byen. ”Jeg får min chauffør til os hente os… medmindre du hellere vil gå?” spørgende satte han hovedet på skrå.
River havde ikke mere end lige fundet en notesbog frem, før Rose gik hen til ham og han hurtigt lukkede den i igen. Overrasket så han op på hende. Inviterede hun ham lige hjem og spise? ”Well uhm… sure.. det vil jeg gerne.” Han smilte svagt til hende. ”Jeg skal kun være her i en time, så det er ikke så slemt.” Han åbnede notesbogen igen.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 161
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Yuuka on Tors sep 28, 2017 4:13 pm

Hun rødmede en smule over hans komplitment, hvor hun kærligt smilte til ham. "Tak, men jeg er nu ikke noget specielt, jeg kan ikke engang finde ud af at klippe mine videoer sammen." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun trippede en smule. "Men mange tak.." Hun legede endnu engang med sit hår. Hvorfor blev hun så forfjamsket over at være ved hans side, eller stå foran ham. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre af sig selv, hun plejede ellers altid at vide hvad hun skulle sige, men ikke lige nu. Det var sikkert fordi hun var fan af ham, så ville hun gerne lave et indtryk på ham, plus hun havde et lille crush på ham, siden hun så hans videoer.
Hun nikkede lykkeligt til ham. "Selvfølgelig!" Lød det kærligt fra hende, hvor hun ellers gik med ham. Hun smilte over hans ord om at blive udvekslings student. "Det er meget rart, men du kunne måske blive det, jeg er ikke sikker på det er billigt, men jeg er ikke helt sikker på det." Hun smilte kærligt til ham, hvor de sad side om side. "Det er bare en lille bil, men den er rar." Hun smilte kærligt, hvor hun havde hænderne i skødet. Hun fortalte chefføren hvor de gerne ville hen, hvilket han gjorde. Han kørte dem hele vejen til running sushi, hvor de steg ud af bilen. Her sagde hun noget på kinesisk inden han kørte væk fra dem. "Ok, lad os gå ind." Hun smilte stort til ham, hvor hun åbnede og holde døren for ham.
Yuuka smilte stort til ham, hvor hun ellers trak tasken en smule op. "Så vi to." Lød det kærligt fra hende, de gik gennem gaderne, da han pludselig nævnte hans chauffør. "Undskyld hvad? Har du en chauffør?... Det ret vildt..." Hun rystede blidt på hovedet. "Nej det fint, jeg har ikke noget imod at blive kørt." Lød det kærligt, samt en smule charmerende fra hende.
Rose nikkede blidt da han gerne ville med hende hjem, hun smilte stort til ham. "Fantastisk, Jeg venter på bibloteket, hvis det er ok, så bare find mig der når du er færdig... Så vil jeg forsøge at lave lektier der..." Hun smilte blidt til ham, hvor hun kort gik ud af døren, før læren kom ind og nogle få andre elever, da eftersidningen som altid var i deres klasse.
avatar
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 163
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Cloud on Tors sep 28, 2017 4:37 pm

”Dine videoer?” spurgte han nysgerrigt. De var på vej ud imod bilen. ”Har du også en youtube? Det er da fedt, hvad laver du på dine videoer?” Den måde hun nervøst legede med sit hår på var ret kært. Forhåbentlig fandt hun det ikke for underligt at snakke med ham. Han ville bare gerne have at hun skulle følge sig tilpas i nærheden af ham. Da de sad ude i bilen, kiggede han nysgerrigt på hende. ”Hvor dyrt er det? Jeg kunne nemlig godt tænke mig at se andre lande… måske efter highschool selvfølgelig. Hvad vil du efter highschool? Og kunne du godt tænke dig at være en fuldtids youtuber?” Ja, spørgsmålene røg en smule ud, men han måtte indrømme at han var nysgerrig omkring hende.
Da de steg ud af bilen, lyttede han kort til det kinesiske, før han ellers gik med ind på restauranten. Duften ramte ham med det samme og fik ham til at smile. ”uhhh, det skal nok blive godt… har hørt det er rå fisk, men jeg tror altid folk tager pis på mig når de siger det.”
Cloud klukkede over hendes overraskelse til chaufføren. ”I så fald, så skriver jeg lige til ham og så kører han os derned.” Han smilte kækt til hende. ”Sååå… hvad vil du lave efter highschool? Alle stiler mig det spørgsmål, så jeg bare nysgerrig på om du har en plan… jeg har ikke helt en endnu.” Han gjorde et nik imod en bænk, hvor de kunne side indtil de blev hentet.
River smilte kort til Rose, før hun forsvandt og her skrev han ellers bare i sin notesbog, til eftersidningen var over. Friheden kom og han fandt nu sig selv på vej ned imod biblioteket. Her fandt han hurtigt den blonde Rose. ”Hey..” sagde han kort og kontant. ”Så, matematik problemer?”
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 161
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Yuuka on Tors sep 28, 2017 7:55 pm

Hun nikkede roligt. "Ja jeg har også en youtube profil, men jeg laver ikke så meget på den, jeg ligger en video ud to gange om måneden." hvad lavede hun, tja hun lavede alt muligt. "Jeg forsøger at vise folk hvordan man sætter sit hår op på forskellige måder, samt laver jeg vegansk og vegetar retter, som stadigvæk er smagfulde." Hun fumlede en smule med sin nederdel, mens de snakkede. Hun følte sig så nervøs, men alligevel så lykkelig over at Joaquin gad at bruge sin tid på hende.
Hvor dyrt var det at være udvekslingsstudent, tja... Hun nåede knap nok svare før han spurgte hende om noget andet, hvilket fik hende til at adskille læberne for at lukke munden igen. " okaii.. først og fremmest... Det ved jeg ikke, jeg er ikke den der betaler, det gør mine forældre. Jeg har bare altid gerne ville ud og se verden og dette var en af måderne at komme ud og opleve en helt anden kultur." Hun smilte stort til ham, hvor hun lagde hovedet en smule på skrå. "Jeg vil rigtig gerne sælge når jeg bliver ældre, men hvis jeg kunne komme til det, ønsker jeg mere at være hjemmegående." Hun smilte stort til ham. "Det er lidt skørt, og gammel dags, men det er min lille drøm at få børn og være hjemmegående. Og om jeg ønsker at være fuldtids youtuber, det ville jeg elske, men jeg kan ikke leve på det, jeg tror jeg knap har 100 til 200 personer der abonnerer på mig... Jeg tjener intet på det, kun hvad 1 dollar hver måned, det er intet." Hun sukkede blidt. "Men dig derimod, du har omkring 1000 der abonnere på dig." Hun smilte blidt til ham. "Ellers andet du ønsker." Lød det kærligt fra hende, med en lille drillende tone.
"Det er rå fisk ja, og det smager virkelig godt." Hun ventede til han kom ind, før hun bad om et bord til to. "Jeg håber virkelig du kan lide det, ellers mener jeg at du kan få noget andet at spise. Men ellers er det fint, jeg skal nok betale for noget at drikke alligevel." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun satte sig ved bordet.
Yuuka nikkede blidt. "Medmindre det er for meget, så kan jeg ikke helt gøre det." Hun smilte blidt til ham, hvor hun enkelte gange lagde hovedet blidt på skrå. "Altså, du ved, så kan vi sagtens gå rundt i stedet for at blive kørt." Hun smilte blidt til ham.
"Efter high school vil jeg forsøge at komme ind på college, jeg ønsker at komme ind i et musik college, jeg har altid gerne ville arbejde med musik, så jeg håber det ville kunne hjælpe mig med at kæmpe tættere og tættere på mit mål." Hun smilte kærligt til ham, hvor hun enkelte gange så sig omkring. Da de satte sig ved bænken smilte hun stort til ham og satte sig på bænken.
Da River stod foran hende, rejste hun sig roligt op igen. "Hej." Hun klappede sine bøger sammen og lagde dem i tasken. "jeg forsøgte, men jeg er helt tabt bag en vogn når det kommer til matematik." Hun smilte blidt til ham, hvor hun blidt lagde hovedet blidt på skrå. "Er du klar til at tage hjem til mig?" Hun smilte blidt til ham, hvor hun svang tasken over skulderen. "Er der noget mad du ikke spiser? Skal spørger fra min far?" Hun smilte stort til ham.
avatar
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 163
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Cloud on Tors sep 28, 2017 8:25 pm

Han nød allerede at sidde og lytte om hendes youtube profil. Der kunne altid være inspiration, samt var han nysgerrig for hvad hun lavede på sin kanal, bare sådan generelt. ”Det er da fedt… det er interessant og jeg har ikke hørt andre gøre det før… så jeg syndes det er fedt.”
Allerede nu kunne han fornemme at han godt kunne lide at snakke med Haru. Det føltes så nemt. For ikke at sige han fandt hende pæn, meget endda. Dog gjorde det ham en smule nervøs på samme tid. Da spørgsmålene var blevet stillet, lod han hende svarer dem, før han spurgte om noget nyt eller kommenterede på det. ”Hvor er det fedt af dem at de gerne vil betale, så du kan komme ud og se verdenen!” Han smilte stort. ”Og hjemmegående? Det lyder rart… min mor var hjemmegående og jeg elskede det, så dine fremtidige børn vil også elske det, så det er en god ide. Hvad angår din youtube, så skal du bare blive ved.. 100 til 200 abonnerer, er da også meget, i betragtningen af at du snakkede om at du kun lavede to videoer om måneden.” Hans ord var opmuntrende og oprigtige.
Hendes drillende lille tone, fik ham til at klukke og række tunge af hende. ”Ja, flere, så jeg kan leve af det… min far siger det er skørt og jeg skal have et rigtigt job, men jeg elsker at underholde folk, om det så er spil eller ej… og youtube er en god måde at gøre det på.”
Han satte sig ved bordet og så nysgerrigt rundt engang imellem. ”Jeg er villig til at smage det hele, så du finder bare på noget og så spiser jeg det.” Her blinkede han til hende og betragtede båndet med sushi der kørte ved siden af dem.
Cloud viftede med sin hånd. ”Nej, jeg vil gerne kører os derned, så har vi også mere tid til at snakke sammen,” svarede han og sendte hende et nyt charmerende smil.
Imens de sad på bænken, snakkede hun om musik college, hvilket han fandt sødt. Dog fandt han det en smule umuligt at komme til at arbejde med musik, men det havde han selvfølgelig ikke tænkt sig at sige til hende. ”Det lyder fedt.” Han elskede synet af hendes kærlige smil, det var virkelig fangende. ”Et musik college, studerer i så kun musik eller?”
River klukkede og kørte en hånd igennem sit hår. ”Matematik er også en stor bunke lort, men det skal bare gøres. Ifølge min far, er det en af de vigtigste fag, af dem alle.” Han himlede med øjnene og tog en smøg op af lommen. ”Bare rolig, jeg tænder den ikke her og nej, der er ikke noget jeg ikke spiser. Jeg er stort set alt ædende… tak for resten Rose.. det er pænt af dig.. at invitere mig over at spise.” Han sendte hende et skævt smil.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 161
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Yuuka on Lør sep 30, 2017 8:14 pm

Haru smilte blidt over hans ord, han var mere rar end hun havde forstillet sig. Normalt forventede hun lidt at han var storsnudet, men ikke her. Han var rar og enlig også meget hyggelig at snakke med, på trods af at de kun havde snakket sammen meget kort. Hun nikkede kort til ham. "Jeg er glad for du finder det interessant, det er der virkelig ikke mange der gør, men jeg forsøger lidt at holde den i gang." Hendes stemme var kærlig, samt en smule blidt, mens hun holde en kærlig øjenkontakt med ham.
"Mine forældre ønsker vel bare at jeg oplever noget jeg gerne vil, på samme tid med at jeg går i skole." Hun sendte ham et stort smil. Hans mor var hjemmegående og han elskede det, hendes mor var mere eller mindre sammen med hendes far, de arbejdede vel på en måde sammen. Hun vidste ikke helt om hun kunne kalde dem for hjemmegående eller arbejdende, tanken slog hende i hvert fald. "Jeg håber da at mine børn ender med at værdsætte det, men jeg forventer ikke at få børn før jeg er mindst 25 år." Hun smilte kærligt til ham, mens hun lagde sine hænder imod hendes taske.
"Er det virkelig? Jeg føler at jeg sagtens kunne gøre mere.. måske jeg skulle forsøge at ligge flere op, nu hvor jeg ikke rigtig bor hjemme tror jeg at jeg har god tid til det, medmindre lektierne bliver et større problem for mig... Jeg stinker lidt til at lave engelsk opgaver, grammatikken er svær at skrive, men nemmere at snakke." Hun sendte ham et kærligt smil, hvor hun så op i hans smukke blå øjne, mens hun roligt lod sine øjne køre ned af ham og rette sig til hendes egne hænder.
"Underholde folk?" Lød det lavt fra hende, mens han forklarede at han ønskede at gøre det via Youtube. Det var vel en god ide, men kunne man leve af det? "Jeg vil altid følge dig, så jeg synes du skal forsøge at gøre det, og lad vær med at lytte til din far. Men et job ved siden af, kunne vel altid være rart. Måske bare et job hvor man arbejder meget lidt, do ved to tre gange om ugen." Hun smilte stort til ham, hun ønskede at hjælpe ham, plus hvis han tjente dobbelt op, ville han have råd til flere seje spil ikke sandt? Hun lagde hovedet en smule på skrå. Da han lagde blikket imod båndet med Sushi, klappede hun hænderne sammen, hvor hun rakte ud efter nogle få tallerkner. "Ok, du skal smage dem her og dem her... De er rigtig gode." Hun skubbede dem hen imod ham, hvor hun selv tog nogle til sig selv, som skam blev spist med velbehag. Hun så derefter imod ham, hvor hun ventede på at se om han nød det, eller om det ikke var hans stil. Måske han ikke kunne lide rå fisk? Hvilket bare gjorde at hun stirrede mere intenst på ham, end hun måske burde. Det var trods alt bare sushi han skulle prøve, men sushi var bare en kinesisk ting, så hvis han kunne lide det ville det virkelig hjælpe hende en hel det!
Yuuka sad med Cloud, betraktede ham en smule, især det charmerende smil han altid kom med. Hun smilte forsigtigt til ham, hvor hun enlig kunne mærke nervøsiteten rejse sig en smule mere. "Det har vi vel, selvom det nok er lidt den samme. Hvis vi går der hen har vi vel ligeså meget tid som hvis vi kørte ikke?" Hun så op på ham, med et bedårende smil på sine læber. Samtalen kom til at køre på om hun ville på musik college, hvilket hun nikkede til. Det skulle nok blive en oplevelse, hun ville i hvert fald kæmpe for at komme der ind. "Nej nej, det er et normalt college, men de har timer hvor man kan studere musik, sang, instrumenter. Du ved, hvis du gerne ville være sanger lære de dig at synge og bruge stemmen mere rigtig... Dog er der ikke så mange her, det er mere Los Angeles man skal hen til, hvis det endelig er." Lød det kærligt fra hende, hvor hun så ned i sit skød. "Der skulle dog være nogle her omkring, men jeg tror jeg kommer til at skulle spare godt op, før jeg kan komme ind på College, så jeg arbejder hårdt." Hun så endnu engang op på ham, hvor hun sendte ham et blidt lille smil. "Hvad vil du gerne efter skolen her? College? Arbejde?" Hun lagde hovedet en smule på skrå.
Rose pakkede tingene sammen, mens hun lyttede til Rivers ord. "Det samme gælder min far, han mener at matematikken hjælper os i det virkelige liv. Du ved, når vi skal betale regninger, betale moms osv... Selvom jeg ikke kan se hvorfor vi skal kunne regne en cirkel ud, ved at bruge Y og X..." Hun trak blidt på skulderen, hvor hun roligt svang tasken om på ryggen. Dog i det han snakkede om at han ikke ville tænde sin smøg her, gik det først nu op for hende at han havde en smøg mod sine læber.
Hun sendte ham bare et blidt smil og nikkede kærligt til ham. "Ok, du spiser alt... Det var godt, min far regnede med at lave boller i karry, hvis det er fint. Han var villig til at ændre det, hvis du ikke kunne lide det." Hun smilte varmt til ham, hvor hun roligt begyndte at gå sammen med ham. Dog i det han takkede hende for at han måtte spise med hende, så hun en smule overrasket op på ham. "Det skal du ikke takke over, jeg nyder at snakke med dig. Især når din hårde facade falder lidt af... Plus, jeg ser dig som en af mine få med rare venner." Hun smilte stort til ham, hvor hun ellers gik med ham.
Da de nåede til hendes hjem, var hendes far allerede i gang med at lave kødbollerne, da de trods alt tog længst tid. "Hey." Lød det fra ham, da de kom ind af døren, hvilket fik Rose til at råbe hej også. Hun stillede sine sko ud til siden, hvor hun trak sin jakke af og hang den op. "Du stiller bare dine sko hvor du vil." Lød det kærligt fra hende, hvor hun ellers trådte ordentligt ind. Roses mor kom gående forbi, hvor hun svang armene omkring Rose. "Dejligt at have dig hjemme igen, hvordan var skolen?" Lød det kærligt fra hende, hun havde en blond paryk på, den virkede dog altid så ægte. Man kunne ikke mærke på den at den var falsk, men man kunne enkelte gange ane det, fordi den var så perfekt redt.
"Det var fint.. Det her er River, en fra klassen, han går.." Hendes mor lagde en hånd over Roses læber. "Vi har mødt ham før, det er den lille bandit. Han der er lidt hård i munden ikke sandt." Hun trådte imod River, hvor hun lagde en hånd på hans kind. "Du har ændret dig meget, fra sidste forældre samtale. En køn ung mand." Lød det kærligt fra hende, hvor Rose skubbede lidt til hende. "Mor, stop, du gør det akavet." Lød det kort fra Rose, hvor man kunne høre hendes far ude fra køkkenet. "En rigtig mand, føler sig aldrig akavet tilpas!" Lød det højt fra ham, hvilket fik Rose til at tage River i hånden. "Vi går ind og laver lektier." Lød det fra hende, inden hun flygtede en smule ind på værelset.
"Undskyld, det må have være akavet." Lød det kærligt fra hende. Hendes værelse var stort, havde en dobbelt seng, fyldt med puder og bamser, samt nogle plakater af kunst og enkelte af bands. Hun havde et stort skrivebord, med en lampe og en stak bøger til at ligge på. "Ok, noget du har lyst til at lave, eller vil du hellere at vi springer ud i lektierne, jeg har lavet det meste, men du må meget gerne tjekke det igennem, hvis der nu er mange fejl." Lød det kærligt fra hende.
avatar
Yuuka
Baka

Antal indlæg : 163
Join date : 23/05/16
Hjemsted : hun bor sammen med Lilly og River.

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by River on Tors apr 12, 2018 9:37 pm

Joaquin nikkede til det hun sagde. ”Du skal bare forholde den i gang… så skal folk nok opdage hvor fed din kanal er.” Selvom hun ikke bad om det, følte han for at komme med et lille råd omkring youtube. Ikke for at placere sig højere, men bare for hans egen erfaring.
Han smilte over det hun sagde med forældrene. ”De lyder som fantastiske forældre… de støtter dig.” Hans store smil forsvandt aldrig på hans læber. ”Og hey, hvis du har brug for hjælp med engelsk, vil jeg heller end gerne hjælpe dig! Jeg får som regel altid gode karakter igen, så jeg vil heller end gerne hjælpe… uh, også kan vi måske også lave nogle youtube videoer sammen!” det føltes rigtig rart at snakke sammen med Haru. Måske det var grunden til at han følte han bare kunne spørge hende om disse ting.
Et job ved siden af. Tjoh, det kunne han vel altid godt. Også selvom han tjente rent så godt på youtube, men det ville garanteret gøre hans far glad hvis han fik et arbejde ved siden af. Joaquin tog glædeligt imod alt den sushi hun rakte til ham og spiste det med velbehag. ”Det smager fantastisk!”
Cloud lyttede nysgerrigt til hendes ord om college. ”Jeg vil gerne arbejde på min fars firma.” Han smilte blidt til Yuuka. ”Så jeg vil desværre ikke følge med dig på musik college.” Han blinkede drillende til hende og fortsatte ellers med at gå ved hendes side. Det blev helt rart med en date sammen med hende.
Det var stadig uforståeligt for River at Rose rent faktisk havde inviteret ham over at spise. Nok skulle han hjælpe hende med matematik, men stadigvæk, hun tilbød ham et sted og spise. Venlighed… som han nok ikke helt fortjente når det kom til stykket. Han nikkede til det med hun sagde om fædre og matematik.
Hendes far regnede med at lave boller i karry. ”Det lyder interessant… har jeg aldrig smagt.” Side om side gik han med hende. Da hun sagde at hun så ham som en ven, spærrede han øjnene op og fnyste lavt, imens han så den anden vej. Venner… hvorfor så hun ham som en ven? Dog var det en rar følelse, som han nok ikke fik ham til at indrømme.
Så snart de kom til hendes hjem, så han sig nysgerrigt omkring og betragtede hver en lille del af hendes hjem. Her virkede rart… noget man altid gerne ville hjem til. Han stillede skoene hvor de andre sko stod og lyttede til den rare stemme fra en mor. I det han blev præsenteret af Rose, blev han pludselig en smule stif. Han så op på moren og smilte så godt han nu kunne. Det føltes underligt at smile…
En bandit… nu kunne han godt huske hvilket scenarie hendes mor hentydede til. Han klukkede svagt, lige til moren lagde en hånd mod hans kind og kaldte ham køn. Dette gjorde hans kinder røde! Hvilket fik ham til at se væk og vifte med en hånd. ”oh uhm… jeg… uhm…”
Før han dog kunne finde ud af hvad der skete, trak Rose ham ind på værelset og undskyldte. ”Det er okay. Man kan ikke styrer andre folks handlinger.” Nysgerrigt så han rundt på hendes værelse. ”Lad os bare starte på lektierne.” Her trak han en stol hen til hendes skrivebord og kiggede på det matematik hun nu havde lavet.
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 195
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Aigemfarrel on Lør apr 14, 2018 9:13 pm

Joaquin var som en disney prins, sød, pæn charmerende og han ønskede endda at hjælpe hende. MEn uden at gøre noget dumt, han sagde bare at det galte om at være tålmodig! Hvilket var så sødt i følge Haru. Hun smilte kærligt til ham. "Det har du sikkert ret i, de ønskede vel bare at jeg nåede nogle ting i mit liv, så jeg ikke fortryder noget. Men alligevel kommer i skole, hvilket er fint. Så længe jeg får gode og høje karakter, så har jeg lov til at blive her." Lød det blidt fra hende.
I det øjeblik han sagde at han ville hjælpe hende med sit engelsk, hvis hun havde behov for det lyste hun en smule op. "Det ville jeg elske... Altså, elske at få hjælp, jeg har brug for hjælp er det jeg forsøger at sige. Hvis du forstår, du ved... med det skriftlige engelsk altså." Lød det blidt fra hende, hvor hun fik en smule røde kinder. Arg det var svært at snakke med en person hun var stor fan af. "Youtube videoer? Det ville blive underligt ville det ikke? Jeg laver mad og makeup på min, og du spiller.... Men sure..." Hvorfor ændrede hun mening? Hun var bare så nervøs lige nu.
Det at spise sushi med ham var enlig også lidt af en drøm. Hun var nærmest på en date med sit idol. Uuuuh hun kunne ikke andet end at smile selvom han havde en smule ris på sin underlæbe. Hvilket hun stirrede en smule på, inden hun pegede på sine egne læber. "Det kan ses, du har fået lidt ris på din underlæbe." Lød det blidt fra hende. Hun spiste derefter videre, mens deres samtale nærmest fortsatte i hvad føltes som to minutter, men i virkeligheden var 2 timer, hvor tjeneren kom hen til dem.
"Hvis i ikke er færdig endnu, er i nød til at betale to gange." Lød det undskyldende fra ham, hvor Haru så overrasket op på ham. "Har vi allerede været her i så lang tid?" Lød det mumlende og spørgende fra hende, inden hun tog sin pung op af sin jakke. "Vi er færdige nu." Lød det kærligt fra hende, inden hun rejste sig forsigtigt op fra pladsen og tog sine ting. "Oh... Det gør vel ikke dig noget vel?" Hun havde fuldstændig glemt at spørger Joaquin om han var ok med dette? "Uhm, hvis du stadigvæk er sulten, kan vi få noget is i Paradise, de skulle have is i hvert fald." Hun lagde hovedet forsigtigt på skrå.

"Firma, hvilken form for firma har han eller ejer?" Hun lagde hovedet en smule på skrå. Dog i det han sagde at han ikke følge med hende på college, rødmede hun en smule. "Det var hellere ikke det jeg... Du ved, du er udvekslings student her, så selvfølgelig rejser du hjem så snart du har færdiggjort skolen her, intet under." Lød det en smule nervøst fra hende, selvom hun nok måtte indrømme at hun lidt havde håbet på at han blev i landet længere tid end to år... Der var kun dette år og næste år, så ville han være tilbage i Australien. "Jeg håber du får noget ud af dette, altså ud af skole gangen her og hvis du har brug for hjælp til dine lektier vil jeg altid gerne forsøge at hjælpe, hvis jeg kan... Jeg ikke så god til matematik dog." Hun havde en ok karakter, men ikke perfekte, det lå nok på omkring 4-7 men ikke højere og aldrig højere!

Rose så overrasket på River. Han havde aldrig fået boller i karry. "Det er en fryd! Min far laver den bedste karry sovs, så det er noget du ikke burde gå glip af." Lød det kærligt fra hende.
Så snart Rose havde stjålet River ind på værelset var hun nu ved at pakke tingene ud på skrivebordet så de kunne alve lektier, altid noget at han gerne ville hjælpe hende. "Ok... Lets work!" Lød det begejstret fra hende. Hun forsøgte at rette sine fejl hvis der var nogle i matematikken og spurgte ham om hjælp mange gange, hvor hendes mor kort bankede på og kom ind med te og småkager. "Her, bare lidt snacks til jer. Jeg husker du var glad for snacks da du var helt lille River." Lød det fra Lillith med den altid varme moderlige stemme.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by River on Tirs apr 17, 2018 7:06 pm

Så længe hun fik gode karakterer så skulle hun nok få lov til at blive her. ”I så fald må jeg heller hjælpe dig med det engelske, så er vi sikker på at du kan få lov til at blive her.” Han smilte stort til hende. Lyden af hendes blide stemme var fantastisk. Den passede perfekt til hende. ”Jeg vil heller end gerne hjælpe dig, du siger bare til… så kan vi holder nogle lektiedates.”
”Nej, vi kan sagtens finde på en video at lave sammen! Måske jeg kunne få lov til at lægge make up på dig og du kan få lov til at lægge det på mig?” Herpå tog han et nyt stykke sushi ind i sin mund og pegede kort på hende med sine spisepinde. Da hun pegede på hans læbe, fjernede han hurtigt risen og rødmede en smule. ”Oh, haha… undskyld, jeg kan være lidt af et mess.” han grinte svagt af sig selv og så ellers ind i hendes smukke øjne.
Tiden fløj bare af sted. Før han vidste af det, havde de allerede siddet der i to timer og de blev nu pænt bedt om at gå, hvis ikke de ønskede at betale igen. ”Nej nej, det gør mig skam intet!”
Han satte sig op og tog sin jakke på. ”Lad os tage en is… jeg giver!” han gjorde et forsigtigt nik med sit hoved til at hun skulle følge med ham. ”Trods alt gav du sushi.”
Han gik sammen med hende hen til isboden, hvor hun her ville få den is hun ønskede.

Det var rart for Cloud at hun spurgte ind til hans firma. Det måtte da betyde at han ikke kedede hende helt vildt. Han smilte venligt til hende. ”Min far ejer et firma der laver våben til militæret, samt deres træningsbaner osv.” Forklarede han med en glød i sine grønne øjne. ”Det lyder måske en smule ulovligt, men bare roligt… det er intet hen i den stil.”
Hendes nervøse måde at sige han ikke blev her på, fik ham til at smile til hende. Måske hun ønskede at han rent faktisk kunne blive en smule længere. ”Tak, jeg sætter pris på din assistance… der kommer garanteret et eller andet hvor jeg ikke føler at jeg kan følge med.”
Det var måske en lille løgn. Han havde ikke de største problemer med skolen, men hvis det var en måde at få tilbragt tid sammen med Yuuka på, så måtte han tage det i sig.

River klukkede over at hun fandt boller i karry så lækker. Nu havde han blot højere forventninger til retten. ”I så fald, bliver det spændende at spise det.”
Mere var de ikke lige begyndt at lave matematikken, til hendes mor kom ind med en masse småkager og noget te. Dette fik hans mave til at snurres i fryd. Kort så han op på hende, betragtede den søde mor og smilte svagt til hende. ”Tak.” det lykkedes ham rent faktisk at sige tak.
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 195
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs apr 17, 2018 7:47 pm

Haru kunne ikke andet end at smile over hans kærlige ord. Han ville hjælpe hende, hvilket kun var godt! Hendes idol var sødere end man kunne have forventet han ville være, hvilket kun var godt. Hun sendte ham et stort smil. "Jamen så vil jeg tage en masse af din tid, på den måde er jeg sikker på at jeg kan få lov til at blive her." Lød det kærligt fra hende, med et blidt lille smil på hendes læber. "Lektiedates, det lyder som en hyggelig ting. Selvom jeg nok er mere eller mindre nødt til at holde daten hos dig, der er alt for meget larm hos mig." Lød det kærligt fra hende.
Han ville stadigvæk gerne være med på en video hvilket kun gjorde hende mere glad, hun ville kunne lave en video med ham! Og han ville være ok med at hun brugte sin tid på at lægge makeup på ham. "Det ville jeg elske, men det er ikke sikkert folk vil se det. Så i stedet skal vi måske spille et spil også kan jeg give dig makeup på, hver eneste gang du taber ligger jeg makeup på dig og det samme omvendt?... På den måde kan vi ligge begge op." Lød det kærligtt fra hende, med et lille smil på hendes læber.
Da han pegede på hende med sine spisepinde, så hun overrasket på dem inden hun så op i hans øjne. "Det er set meget uhøfligt at pege på en med sine spisepinde." Hun lagde hovedet en smule på skrå. Han vidste det ikke, så hun så det ikke så slemt men han skulle altså lige vide at det ikke var okaii.
Så snart de var på vej videre, så hun en smule spørgende på ham. Han ville betale, dette fik hende til at smile forsigtigt til ham. "Ok. Så lad gå da." Hun betalte kort for det hele, inden de nu gik ud af døren. "Det sandt, men det er ok... Jeg inviterede dig trods alt ud på det." Lød det blidt fra hende.

Yuuka så en smule overrasket på Cloud. Våben ligefrem, det lød så farligt og ekstremt. "Er det virkelig noget du vil?... Jeg er måske en smule i tvivl om hvilken form for ting det ville overraske, du ved... Er det ikke en farlig karriere at følge?" Hun lagde hovedet en smule på skrå, stadigvæk med et smil på hendes læber. Hun ønskede ikke at være uhøflig. "Du sagde militær og træningsbaner, så jeg kunne ikke forstille mig at det ville være ulovligt." Lød det kækt fra hende.
Hun følte sig så nervøs da de pludselig snakkede om at han ikke ville blive i landet blev hun lidt trist, hun ville af en grund have at han blev lidt endnu. Selv hvis de ikke skulle date, ville det være rart med en god ven! "Måske og måske ikke, men jeg vil være der til at hjælpe." Lød det kærligt fra hende, hvor hun satte hovedet lidt på skrå.

Rose smilte stort til River. "Det gør det i hvert fald." Lød det nærmest lykkeligt fra hende. Rose smilte blidt til sin mor, hvor hun kort takkede hende. "Tak... Men du burde ligge i sengen mor... Ikke tage dig af os, jeg ville sagtens selv kunne hente dem." Lød det kærligt fra hende. Hvor hendes mor kort smilte. "Lad mig nu gøre lidt for jer." Lød det drillende fra hende. Hun lukkede kort sine øjne i, da hun sendte dem et smil og gik derefter ud igen. "Kald endelig hvis i har brug for hjælp til lektierne, jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe jer." Lød det blidt fra hende, mens Rose forsigtigt nikkede til dem.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Cloud on Tirs apr 17, 2018 8:24 pm

Maden var fantastisk, pigen var smuk og rar, så han kunne ikke have forestillet sig en bedre dag. ”Det kan sagtens være hjemme ved mig, men du skal bare være forberedt på at vi har en stor, stor hund… så hvis du er bange for hunde, er det nok ikke så god en ide.”
Ideen med spillet og make upen var en fantastisk ide! På den måde kunne de smede deres to kanaler sammen. ”Det lyder som en rigtig god ide. Så må lige finde en dag hvor vi kan filme den så.”
Så snart hun sagde han ikke måtte pege på hende, sank han hurtigt sine spisepinde og undskyldte. Trods alt havde han ingen forstand på hendes kultur, men hvis det var tilfældet, skulle han nok lade være en anden gang.
Han rakte hende den is hun nu ville have og spiste nu ellers sin egne. ”Det her må vi gøre igen.” Stadig med et stort smil på læben, stod han og spiste af isen. ”Men fortæl mere om dig selv… jeg vil vide alt hvad du kan fortælle… ynglings farve… mad… hade mad… mit er kål.”

”Det er ikke så farligt og ja… det er noget jeg virkelig vil. Jeg vil elske at vide at jeg er til nytte for vores militær,” forklarede han og lagde an til at de nu skulle dreje til højre, dog gik det også op for ham at han ikke anede hvor de skulle gå hen. ”Uhm… du ved vel hvor de sælger de bedste pizza slices.” De nysgerrige grønne øjne så rundt. De folk han nu fik øjenkontakt med fik et stort smil. Cloud kunne ikke vente med at smage et såkaldt pizza slice fra USA.

Så snart Roses mor var gået, så River hen på hende med et spørgende blik i sine sorte øjne. ”Hvorfor skulle hun blive liggende i sengen? Er hun syg?” Det blev stillet så stille og rolig han nu kunne. Han havde ikke bemærket parykken. Kort betragtede han igen matematikken og forklarede hende ellers hvordan hun kunne løse den næste opgave.
avatar
Cloud
Baka

Antal indlæg : 161
Join date : 04/09/17
Hjemsted : The werewolf palace

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Aigemfarrel on Tirs apr 17, 2018 11:02 pm

Haru smilte og rystede blidt på hovedet. "Jeg er ikke bange for hunde, jeg er dog mere til katte, men jeg kan også godt lide hunde." Lød det blidt fra hende. Hun vidste han havde en kat, men ikke en hund. Dog mente hun det skam, hun var mest til katte end hunde. Hunde var søde, men katte var nemmere at være sammen med, samt var de kærlige og søde. De ville ikke kræve så meget arbejde hellere. De ville være nemme at arbejde med.
Han ville gerne spille med hende også ville taberen have makeup på, dette fik hende til at smile stort. "Fint for mig, jeg kender ikke nogle her, så jeg har tid hver dag... Dog skal jeg også tage mig af mine lektier." Hun lagde en finger mod sine læber, hvor hun kort så sig rundt. "Hvis du bare finder en dag ville vi sagtens kunne gøre det." Lød det forsigtigt fra hende.
Det at han virkede en smule lille efter han havde peget på hende med sine spisepinde, fik hende kun til at vifte med sin hånd. Som et tegn på at det var ok, det var trods alt ikke noget han som sådan havde gjort velvidende om det. Dog så snart de gik ud og fik en is, tog hun glædeligt imod den. "Med glæde, så ville du kunne vise mig mere rundt i byen." Lød det drillende fra hende, de havde trods alt ikke set noget af byen endnu.
"Mere om mig selv..." Hvad skulle hun snakke om, det virkede underligt at han ville vide de små ting om hende, samt det at hun skulle snakke om sig selv. "Well... Jeg elsker grøn eller nok mere naturlige farver, der lyser lidt. Men ikke pang farver." Lød det forsigtigt fra hende. "Ynglings mad... Den er svær, jeg er ret glad for karry og ris, eller chilicheese tops, de er også gode. Tror jeg kunne spise dem for altid." Lød det kækt fra hende. "Men hade mad... Den er ikke så svær, jeg tror det er muslinger, ved at folk siger at man ikke er en rigtig vegetar hvis man spiser skaldyr og fisk, men lad os sige at jeg ikke spiser de dyr som jeg ser i hverdagens liv.... Jeg ser ikke fisk i live, men køer osv derimod er noget vi deler landet med, fisk spiser jeg kun hvis jeg har brug for nogle af de stoffer de giver... Undskyld jeg forsvare mig selv, jeg bare lidt bange for du dømmer mig for dette." Lød det forsigtigt fra hende.
"Men kål virkelig, hvorfor kan du ikke lide kål?" Lød det drillende fra hende.

"Men hvorfor så ikke bare arbejde indenfor militæret, du ved være en del af fodfolket. Hvis du ender ud med at blive en dem der bringer våben ville våbene så ikke også blive solgt til modstanderen?" Hun lagde hovedet en smule på skrå.
Da han ville dreje fulgte hun sjovt nok med, på trods af at hun godt vidste hvor de rigtig skulle hen. Dog i det øjeblik han stoppede op klukkede hun kærligt og nikkede med hovedet. "Der er en lige om hjørnet." Hun gik lidt videre hvor de stoppede foran en Jacks Pizza, her gik hun ind og så tilbage på ham. "Vi bestiller en hel pizza og deler den, da jeg har en ide om hvad du skal prøve... De laver en ok god pizza med pomfritter ovenpå, den smager yderst delikat." Lød det kækt fra hende. Hvis han gik med på den ville hun bestille den og derefter sætte sig ved et bord.

Da River så spørgende imod Rose sendte hun ham bare et stort smil og kiggede ned på sine papir igen. Hans spørgsmål overraskede hende en lille smule. "Oh... Ja hun har Leverkræft... Ligger på T3, N3 og M14... JEg ved ikke om du forstår, men T er hvor stor kræftknuden er, N er hvor udbredt det spreder sig og M er om det har spredt sig til flere organer... Så hun er lidt hårdt ramt." Lød det en smule lavt fra hende.
Hun forsøgte derfor at koncentrere sig om sine lektier, til hendes mor kom ind med et brev. "Du har fået brev fra skolen og der er også en pakke til dig" Lød det kærligt fra hende. Dette fik Rose til at smile og takke, inden hun åbnede det så hun lidt skeptisk på det. Havde hun fået en advarelse allerede på første skoledage? Dog var det langt fra dette.
"Vi skal begynde at gå med skoleuniform... Hele vores skema er lavet om til det japanske, for at se om det ville hjælpe på vores karakter, da Japan er en af de lande med de højeste karakter, vil forsker bruge vores skole som et forsøg på at se om deres skole system virker." Lød det fra Rose, inden hun rakte River papiret, så han selv kunne læse det, hvis han altså ville.
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by River on Ons apr 18, 2018 5:57 pm

Hun var mere til katte. Igen blev et smil bare stort på hans læber. ”Virkelig? Også mig! I så fald vil du elske Kimber… han er dejlig… en smule fed, men dejlig.”
Selvom han var ved at være fuld, fortsatte han med at proppe sig, da det bare smagte så godt! Specielt dem der havde crispy omkring sig. ”I så fald… lad os gøre det på fredag? Det er starten på en weekend og højst sandsynligt har vi ingen lektier der.” Han glædede sig nu helt til weekenden, hvis hun altså havde tid og lyst. På den anden side, havde hun nu sagt ja til at have lyst, så nu var det bare tid det handlede om.
Imens de spiste isen, begyndte han ligeså stille at gå. ”Vi kan begynde en rundtur allerede nu… bare stille og rolig.” Det var først nu at det gik op for ham hvor lille hun var ved siden af ham, nu når de gik her, side om side. Det var rart at hun bare blev ved med at svarer på hans spørgsmål og at det igen lå til at de havde så meget tilfælles. ”Jeg elsker også chilli cheese tops… de er så lækre!” da hun begyndte at forsvare sig selv, viftede han med den hånd der ikke holdt isen, specielt da hun undskyldte. ”Det er helt i orden, du vil hurtigt lærer ved mig at jeg ikke dømmer folk og jeg kan godt være enig med muslingerne… det kan være ret så… uhm… ja, gustent og ja, jeg er ikke venner med kål… for mig lugter det så meget og smager bittert.”

”Det kan du vel også have ret i, mest er det fordi at min far gerne vil have at jeg overtager… ikke at det gør mig noget. Jeg har to andre søskende, så jeg finder det rart at det er mig som han ønsker skal tage over. Men ja, våbene vil aldrig ryge i de forkerte hænder.” Han blinkede igen til hende og fulgte ellers med rundt om hjørnet. ”Australien har styr på det… det er jeg sikker på.”
Han gik ind på pizza stedet sammen med hende. Den fantastiske duft af pizza kom som et vindpust over ham. ”Det lyder fantastisk… lad os bestille den. Jeg glæder mig til at smage en amerikansk pizza.” Så snart de havde bestilt, satte de sig ved et bord og han lænede sig her tilbage i stolen. Et tegn på at han slappede af.

Ordet kræft, fik River til at spærre sine øjne op og ellers kort se den anden vej, for ikke at lade hende se mere af hans reaktion. ”Javel ja…” i det han havde fundet det rette ansigtsudtryk, så han hen på hende igen med et skævt smil. ”Det jeg ked af… det må ikke være…” Mere nåede han ikke at sige, før hendes mor igen kom ind og hans mund lukkede i som en østers. En kasse og brev fra skolen.
”Måske det er en pris for at være bedste elev,” mumlede han sarkastisk. Den sarkasme trak han dog hurtigt i sig. Skoleuniform… whut! Hurtigt trak han brevet til sig og læste det igennem. ”Nonononono…. Oh nej… uniformer… ellers tak… man kan jo ikke vise sin personlighed frem i en uniform.”
avatar
River
Baka

Antal indlæg : 195
Join date : 23/05/16
Hjemsted : uw

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Aigemfarrel on Ons apr 18, 2018 6:32 pm

Hans ord om at hun ville elske Kimber fik hende til at klukke. "Han er lidt en maskot for din kanal, så jeg kan allerede godt lide ham. Han er sød og lidt træls når han dukker op foran skærmen og ødelægger dit spil." Lød det drillende fra hende.
"Starte fredag med en, det ville være fint for mig alt efter om vi har fået lektier for. Men kan det være hos dig?" Lød det en smule spørgende fra hende. Hvis de lavede en ville det helt sikkert blive sjovt, de kunne snakke og hun kunne se hans hjem. Grunden til at hun ikke så gerne ville hjem til sig selv var fordi hun frygtede hans reaktion på hendes hjem. Hvad nu hvis han endte med at ville bruge hende på grund af sine penge?
Da Joaquin langsomt begyndte at gå rundt, fulgte hun forsigtigt fra ham. Forsigtigt så hun op på ham, men tøvede skam ikke på dette. "Oh okaii." Hun slikkede kort sin is, hvor hun ellers smilte blidt til ham og så sig omkring. Hun var mere end et hoved mindre end Joaquin, hun havde altid været meget lille. Men hun var ikke en der gik op i det, måske fordi det blev set som sødt i Kina, hvilket gjorde at hun ikke havde mødt så meget negativitete omkring hendes højde.
Hun så rundt, mens hun snakkede. "De er helt vildt lækre, jeg elsker dem... En god og hyggelige lille snack." Lød det lykkeligt fra hende. "Elsker chili cheese tops, check... Dømmer ikke, check... Hader muslinger, check... Kan ikke tag kål, minus... Men ind til videre er der flere plusser end minusser." Lød det kækt og drillende fra hende. Hun lavede selvfølgelig bare sjov, var ikke helt seriøs omkring det. Dog var hun glad for at han havde så meget tilsammen med hende.

"Hvad nu hvis de ryger i de forkerte hænder, det er aldrig til at vide." Lød det fra Yuuka, ja hun var måske lidt på tværs, men i følge hende var det med våben ikke så fedt. Hun var måske lidt en modstander af våben, gik meget mere op i fred. Så en lille hippi kunne man vel kalde hende. "Ok." Lød det en smule lavt fra hende.
De satte sig begge ved et bord og kunne nu snakke om alt, hun lyttede til skole systemet de havde i australien samt den accent de enlig havde. Hun hørte også lidt om hans karakter og holdning til de forskellige samtaler, lige til pizzaen nu var klar og hun nu gik hen for at hente den. Hun skillede det fra hinanden, så man nærmest kunne se osten blive revet fra hinanden.

Rose sendte River et lille smil. "Det skal du ikke være, det går nok... Jeg håber hun kommer over det, hun er en stærk kvinde." Lød det kærligt fra hende. Hun sagde det på trods af hendes mor stod i døren, hvilket bare gjorde at Lillith smilede kærligt til dem begge.
Hans sarkastiske ord fik Rose til at række tunge af ham. "På en dag ved de at jeg er den bedste." Lød det sarkastisk og drillende fra hende. "Men... Det er..." Hun læste det igennem og fortalte derefter hvad det var. Da han trak papiret ud af hendes hånd så hun på ham. Hans reaktion virkede irriteret, hvilket fik hende til at se en smule overrasket på ham. "Hvad er problemet ved... Du kan vise den på dit hår, så." Hun smilte drillende til ham. "Vil du med ned og se uniformen? Jeg tror det er i pakken." Lød det kærligt fra hende. Hvis han sagde ja, ville hun smutte nedenunder for at finde kassen.

Skoleuniformen:

Idræts tøjet:
avatar
Aigemfarrel
Kohai
Kohai

Antal indlæg : 479
Join date : 23/05/16
Hjemsted : Sammen med Josh!

Tilbage til toppen Go down

Re: Highschool over again!!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum